Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen"

Transcriptie

1 Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer oktober 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Van de oudervereniging Leerlingenparlement Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van de Componisten Nieuws van de Architecten Nieuws van de Wetenschappers Spaans Chinees Van de coördinator De vraag: Wanneer kunnen wij de vrijwillige ouderbijdrage overmaken? In deze uitgave van HB Nieuws staat een bericht van de Oudervereniging over het belang van het betalen van de vrijwillige ouderbijdrage. Volgende week ontvangt u een brief van school waarin we u verzoeken om de vrijwillige ouderbijdrage over te maken. Kinderboekenweek Woensdag 7 oktober start de Kinderboekenweek. Het thema staat in het teken van natuur, wetenschap en techniek. De titel Raar maar waar belooft een spannende ontdekkingsreis te worden langs allerlei proefjes en vragen.. Want is een olifant het enige dier dat niet kan springen? Of kan een krokodil zijn tong niet uitsteken? Of kun je papier maar zeven keer dubbelvouwen? En zo zijn er nog vele vragen. Het gaat vast een bijzondere Kinderboekenweek worden. Project Jouw water in jouw klas Vrijdag 9 oktober wordt het project Jouw water in jouw klas officieel geopend met een leuke wateractiviteit in de watertoren. De kinderen van de Wetenschappers zijn hiervoor uitgenodigd. Er is een officieel gedeelte waarna de kinderen aan de slag gaan met een waterbaan van Wetsus.

2 Radboud-challenges (ingezonden door Lilian Moget) Misschien een leuk idee voor onze leerlingen? Hieronder een link naar de Radbout challenges, die nu ook voor kinderen in het primair onderwijs worden gegeven. Lezing door Tessa Kieboom (ingezonden door Paula van Riessen) In de bijlage leest u meer over de lezing van Tessa Kieboom (de kern van hoogbegaafdheid). Datum: maandag 5 oktober uur Plaats: t Gorechthuis, Hortuslaan 1 Haren Van de ouderraad Ouderhulplijst Vanaf vrijdag 2 oktober 15 staat de Ouderhulplijst weer online. Via deze lijst maken de verschillende commissies van de Ouderraad kenbaar voor welke activiteiten gedurende het schooljaar hulp gewenst is. Aanmelden kan digitaal via het formulier op de website Wij hopen op uw aanmelding en een prettige samenwerking. Sinterklaas (herhaling) Het duurt nog even maar de voorbereidingen zijn al weer in volle gang: Sinterklaas komt weer naar de Kloostertuin! Voor het uitkiezen van de cadeaus voor alle kinderen in groep 1 t/m 4 willen wij de ouders van deze kinderen vragen om via onze website voor (of met) uw kind een 1e en 2e cadeaukeuze te maken. De cadeaukeuze kan uiterlijk op maandag 5 oktober gemaakt worden. Mocht u geen keuze hebben gemaakt op 5 oktober 2015, dan kiest de Sintcommissie een cadeau voor uw kind. Alvast bedankt! Namens de ouderraad, De Sintcommissie Van de oudervereniging Vrijwillige ouderbijdrage Vanochtend hebben alle kinderen een brief meegekregen van de oudervereniging over de vrijwillige ouderbijdrage. Kijkt u even in de tas van uw kind. De ouderacademie presenteert - Muziektherapie voor hoogbegaafde kinderen. - Weerbaarheid, agressieregulatie en hoogbegaafdheid. De ouderacademie organiseert de eerste bijeenkomst van dit jaar met opnieuw een interessant programma. Arian van der Mark komt vertellen over De waarde van muziektherapie voor hoogbegaafde kinderen en Jan Bloem zal zijn licht laten schijnen op het onderwerp weerbaarheid en agressieregulatie. Wanneer? 28 oktober 2015 Hoe laat? 19:30 21:45 uur Waar? Kloostertuin Assen Kosten? 5,00 euro In de bijlage kunt u meer lezen over het programma. De ouderacademie is een initiatief van de oudervereniging.

3 Leerlingenparlement Leerlingenparlement Het leerlingenparlement is afgelopen donderdag voor de tweede keer bij elkaar gekomen. Veel onderwerpen waar we het de vorige keer over hebben gehad, kwamen nu weer terug, met als verschil dat we deze keer wat meer tijd hadden om over oplossingen na te denken. Het was weer een zinvolle bijeenkomst! Hiernaast nog een foto van het leerlingenparlement, waar alle leerlingen op staan. Nieuws van de Uitvinders Geen nieuws van de Uitvinders deze week. Nieuws van de Filosofen Deze week hebben we het project verhalen afgesloten. We starten komende week met de Kinderboekenweek met het thema: raar maar waar over wetenschap, techniek en science. Juffen-bezetting Dinsdag geef ik onderzoek cursus op de pabo en zal ik afwezig zijn, juf Wilma Noorda komt invallen. Woensdag werk ik in het expertisecentrum en neemt juf Ylaine waar. Juf Nikki, onze derdejaars pabo-student is haar stage gestart en zij zal beide dagen ook al lessen geven. Museum Afgelopen woensdag hoorden we, eenmaal aangekomen bij het museum, dat de excursie niet door kon gaan. Dit was overmacht, want er was een treinongeluk gebeurd en de medewerkers van het museum zaten in die trein en konden niet verder reizen. Gelukkig bood het museum ons de mogelijkheid om toch even rond te mogen lopen en er komt een nieuwe datum voor de excursie over veenlijken in november. Oudergesprekken Na de herfstvakantie heeft u weer de mogelijk om zich in te tekenen voor een (facultatief) oudergesprek. Voel u niet verplicht, en teken u gerust alleen in als u graag iets wilt bespreken. Wanneer er vanuit mij als leerkracht dingen zijn die ik graag met u wil delen, krijgt u volgende week een uitnodiging. Mijn gesprekken staan gepland op maandag 26 oktober en donderdag 29 oktober. U ontvangt binnenkort een link om u aan te melden, houd ook de kloostertuinier in de gaten. Keynotes Op 14 oktober moet de eerste keynote af zijn. Dit is een keuze onderwerp en we hebben er al meer dan 5 weken aan gewerkt op school. Deze keynotes worden niet allemaal gepresenteerd, maar alle kinderen krijgen wel feedback middels een kort gesprekje op hun geleverde arbeid en ze krijgen tips en tops mee voor de volgende opdracht. Nieuws van de Componisten Trefwoord In Trefwoord is een nieuw thema begonnen: stilte. Stilte kan heel ongemakkelijk zijn, wanneer je allebei even niks meer weet te vertellen of te doen tijdens een speelafspraak. Soms is lawaai om je heen zelfs even heel fijn, omdat je dan even nergens aan hoeft te denken en gewoon mee kunt gaan met de stroom. Toch is ook stilte af en toe heel goed. Je kunt dan tot rust komen en in alle stilte nadenken over datgene wat je bezighoudt.

4 Het lied van de stilte hoor je terug in een bries, in 't zachte ruisen van de wind. Het lied van de stilte blaast gedachten tot rust en zorgt dat je antwoorden vindt. Gastles Deze week begonnen we, niet zoals gebruikelijk met het weekprogramma, maar met een gastles van het ICO! Yingshu heeft deze gastles gewonnen en wij mochten als klas meedelen in deze prijs. Dank je wel Yingshu! Esther van het ICO heeft ons van alles verteld over film. We leerden termen als close-up, medium shot, een totaalshot, een tiltbeweging, een panbeweging en we werkten met een statief en een camera in kleine groepjes. Hieronder enkele foto's waarop het plezier dat deze les met zich meebracht af te lezen valt. Museumbezoek Afgelopen woensdag zijn we met drie klassen naar het Drents museum geweest. De bedoeling was om hier een rondleiding en les te krijgen over één van de huidige tentoonstellingen. Helaas waren twee van de drie mensen die de rondleiding zouden geven verhinderd, waardoor dit niet door kon gaan. Dit was overmacht, want er was een treinongeluk gebeurd en de medewerkers van het museum zaten in die trein en konden niet verder reizen. We gaan als het goed is nog wel een andere keer terug om toch nog gebruik te kunnen maken van het lesaanbod. Gelukkig mochten we nu wel met groepjes het museum in, om toch nog drie tentoonstellingen te kunnen bekijken. Hierna hebben we buiten nog even lekker gegeten en gedronken, waarna we rond kwart over 11 weer terug kwamen op school. Het fietsen naar het museum en weer terug ging erg goed, complimenten hiervoor! En ook via deze weg wil ik alle ouders nogmaals bedanken die hebben meegeholpen deze dag! Afsluiting themaproject Het themaproject Verhalen' is alweer afgelopen. We hebben veel verhalen gehoord en gelezen en ook veel verhalen gemaakt, in vele vormen gegoten. Dat het project nu is afgelopen, betekent natuurlijk niet dat we stoppen met het maken en lezen van verhalen, dit heeft een vaste plaats in ons weekrooster! En bovendien komt de Kinderboekenweek er alweer aan, dus we gaan vrolijk door met het lezen van verhalen en het werken hierover! De Componisten wensen u een fijn weekend!

5 Nieuws van de Architecten Geen nieuws van de Architecten deze week. Nieuws van de Wetenschappers Huiswerk Spaans voor a.s. dinsdag zie agenda (wat eventueel in de les niet is afgemaakt). Vanaf dinsdag is er vaak schaakhuiswerk (vrijdag inleveren). Excursie Volgende week vrijdag gaan we met de groep naar de watertoren aan de Troelstralaan. Het is 's ochtends en we gaan op de fiets. Ik heb nog een ouder nodig die meefietst. (eind van de ochtend). Spaans Huiswerk voor dinsdag 6 oktober. De Uitvinders De kleuren in het Spaans leren en maken werkblad 4. De Filosofen Iedereen heeft opdracht 1,2,3, en 4 af (blz 4 en 5 WB). De Componisten Geen huiswerk! De Architecten Woordjes wrts leren Toetsje! En iedereen heeft werkblad 3 af. De Wetenschappers Iedereen heeft opdracht 2 en 4 (blz 5 WB) af. Saludos, Juf Aletta Chinees (herhaling) Het huiswerk voor deze week is: Beide groepen kinderen gaan thuis minimaal een half uur bezig om pinyin te leren. Zie hiervoor de kopieën (a o e b p m f d t n l g k h j q x...). Plus pagina 37 t/m 47 doorlezen. Een heleboel kinderen waren het vergeten mee te nemen, volgende week graag alles mee naar de les! Groeten, Hui Leo nieuws is een digitale productie en komt ieder vrijdag binnen in uw mailbox. De deadline voor bijdragen is vrijdagochtend. De redactie bestaat uit een tweetal ouders: Ilse de Weerd en Yvonne Kemp. De eindredactie is in handen van Barbara Beers. De redactie is te bereiken op het volgende adres: leo.assen.nieuws@gmail.com

6 Sponsorlink Iets bestellen bij Bol.com? Klik op de banner en het levert onze school 5% van uw aankoopbedrag op! Meedoen met panel onderzoeken? Dat levert ons tien cent per beantwoorde vraag op! Sponsors Leo nieuws Door op de afbeeldingen te klikken wordt u naar de website van de sponsor doorgestuurd:

7 Op deze plaats kunnen ouders en andere betrokkenen bij school via de stichting vrienden van Leonardo Assen de stichting steunen met een betaalde sponsoruiting. Neem hiervoor contact op via Deze sponsoring verloopt volgens het sponsorbeleid van de COG Drenthe.

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 177 05 december 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 244 30 september 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 205 25 september 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 223 19 februari 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 230 22 april 2016 Van de coordinator De vraag van de week: zijn de leerlingen 13 mei vrij? Ja,

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 210 06 november 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 220 29 januari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 203 11 september 2015 Van de coördinator Updates MAC book Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 221 05 februari 2016 Van de coördinator Schaaknieuws Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 248 04 november 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 201 28 augustus 2015 Van de coördinator Van de OR Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 207 09 oktober 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 204 18 september 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 253 09 december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 176 28 november 2014 Van de coördinator Sinterklaasfeest Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 186 19 februari 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 218 15 januari 2016 Van de coördinator Algemeen Van de schaakmeesters Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 224 26 februari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 213 27 november 2015 Van de coördinator Algemeen Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 212 20 november 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Van de coördinator

Leo nieuws. Van de coördinator Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 173 07 november 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 222 12 februari 2016 Van de coördinator Stichting vrienden van Leonardo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 225 11 maart 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 200 21 augustus 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 232 20 mei 2016 Van de coördinator Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 227 01 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Avondvierdaagse 2016 Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 234 03 juni 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 252 02 december 2016 Van de coördinator Sinterklaasfeest Inzamelingsactie Samen voor de Voedselbank

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 18 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Herhaalde oproep ouderinitiatief: typecursus

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 215 11 december 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 228 08 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 233 27 mei 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 183 29 januari 2015 Van de coördinator Van de Avondvierdaagse Van de Vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 243 23 september 2016 Van de coördinator Algemeen Schaakevenement Groningen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 235 10 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Sponsoren gezocht Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 245 07 oktober 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 236 17 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 255 23 december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 229 15 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Onderzoek Lilian Moget Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 242 16 september 2016 Van de coördinator Van de schaakdocenten Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 6 september 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Van de vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 251 25 november 2016 Van de coördinator Algemeen Stichting Vrienden van Leonardo Assen Nieuws

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 131 11 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Wiskunde Olympiade 2013 Vrije

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 250 18 november 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 15 november 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Serious request Nieuws uit

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 13 oktober Vrij i.v.m. studiedag 16 oktober continurooster i.v.m. herfstvakantie 16 oktober

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 28 maart 2013 In deze nieuwsbrief: CJBS de Kloostertuin schaakkampioen van Noord

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 226 18 maart 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Van de schaakmeester Algemeen Nieuws

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Positief Bezig zijn op School

Het Lebuïnusblad. Positief Bezig zijn op School Positief Bezig zijn op School Goed gedrag kun je leren. De komende week gaan we de volgende regel oefenen op school: Voor groot en klein zullen we aardig zijn Ik praat met een rustige stem en gebruik normale

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie