Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen"

Transcriptie

1 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer november 2014 Van de coördinator Sinterklaasfeest Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van de Componisten Nieuws van de Architecten Nieuws van de Wetenschappers Huiswerk Spaans voor alle groepen Huiswerk Chinees Van de coördinator Ouderavond We kunnen terugkijken op een geslaagde ouderavond! Niet alleen is er veel besproken, maar ook een enorme opkomst van de ouders. Het vragen stellen en meedenken is altijd plezierig. De vraag:... we missen beta accenten bij het curriculum! Is dat een bewuste keuze? geeft stof tot nadenken. Maar ook het geven van suggesties bij de uitleg over de financiën van COG Drenthe:... kunnen we de kennis van de afdeling niet tegen betaling doorgeven aan andere scholen? wordt gewaardeerd. Dan merk je dat we samen staan voor.. onze afdeling zoals één van de ouders het verwoordde. Met als slotakkoord een spontaan applaus voor het team. Als bijlage de power point van Ger de Vos. De blauwe zijdeur U wordt vriendelijk verzocht om vanaf komende maandag uitsluitend gebruik te maken van de beide reguliere entrees. Dit zijn de gele toegangsdeuren van het gebouw. De aangrenzende halletjes zijn voorzien van een schoonloopmat die het ergste vuil tegenhouden. Daarnaast worden deze ruimten nooit gebruikt voor onderwijsdoeleinden. De uitgang aan de zijkant van het gebouw (blauwe deur) is een nooduitgang/personeelsdeur en geen reguliere in-of uitgang voor ouders en kinderen. Mocht u echter een keer onverhoopt in tijdsnood komen, dan kunt u er in uitzonderlijke gevallen tot 8:30 door naar buiten. Daarna niet meer, want elke dag om 8:30 starten diverse leesactiviteiten in het aangrenzende halletje en dan is het niet wenselijk dat daar nog mensen langs lopen. Wij rekenen op uw medewerking, zodat de nooddeur ook in de toekomst voor noodgevallen beschikbaar kan blijven. Kerstmarkt Woensdag 17 december wordt een kerstmarkt georganiseerd op De Kloostertuin. Tijdens de kerstmarkt wordt er gewerkt met knipkaarten. Deze zijn te koop aan de deur van de kerstmarkt, maar ook te verkrijgen in de voorverkoop. Op maandag 15 december en dinsdag 16 december kunt u van kaarten kopen bij de hoofdingangen van beide afdelingen. Kaarten kosten 2,50 of 5,00. De opbrengst komt ten goede aan Kika.

2 Sinterklaasfeest Vrijdag 5 december vieren we op beide afdelingen het Sinterklaasfeest. Bij droog weer komen alle kinderen s morgens om 8.30 op het plein om de Sint en zijn pieten te verwelkomen. Er zijn vakken gemaakt rond het podium. Elke groep heeft zijn eigen vak, aangegeven met bordjes. Wanneer u als ouder de intocht wilt bijwonen bent u van harte welkom en mag u achteraan plaatsnemen. Het is niet de bedoeling dat er ouders tussen de kinderen staan. Kinderen die een grote surprise hebben mogen deze eerst even naar binnen brengen voor ze in de vakken gaan staan. Bij slecht weer is de intocht alleen voor de groepen 1-4 in het speellokaal. Hierbij kunnen geen ouders aanwezig zijn. De groepen 1-4 krijgen op deze ochtend natuurlijk bezoek van de Sint in de klas. De groepen 5-8 hebben lootjes getrokken en vieren op deze manier het feest in de klas. We hopen met elkaar op een gezellig feest! Nieuws van de Uitvinders Dinsdag hebben we ons beziggehouden met toegepaste kunst. Een gebruiksvoorwerp zo aanpassen dat het als kunst gezien wordt. Met houtskool hebben we zelf een ontwerp gemaakt. Ook moest er een naam bedacht worden voor dit object. De resultaten zijn erg geslaagd! Donderdagmiddag was het proefjesmiddag. Het was soms ware kunst wat we allemaal tegenkwamen bij de verschillende onderdelen. Gummen met een broodje, een blikje laten bewegen met zelf opgewekte elektriciteit, een lava lamp maken enz. Met als hoogtepunt toch wel het droogijs, wat in combinatie met warm water een ware uitbarsting veroorzaakte. Ook de balletjes in het warme water waren interessant. Alles werd voorbereid en begeleid door Karin Sijbring en Frank Horenberg heeft geassisteerd. Bedankt voor deze leerzame en leuke middag!

3 kom er eens kijken.. Vrijdag 5 december vieren we het Sinterklaasfeest. We hopen deze ochtend natuurlijk op een bezoek van Sint in de klas. Wie het leuk vindt mag verkleed als Sint of Piet op school komen. We hopen op een gezellige ochtend met elkaar! Nieuws van de Filosofen Afgelopen week hebben de kinderen met juf Afke gewerkt met het programma co-creation. Er wordt een prachtig filmpje/geluidsfragment gemaakt bij een schilderij. Sommige kinderen hebben later zeker de ambitie om de klokhuis-filmpjes in te spreken, fantastisch! We hebben het deze week gehad over media-wijsheid en over misleiding van reclame. De slaapkamers van Vincent van Gogh zijn bijna klaar ( wel veel werk dat "pointillisme".) Bedankt!.....zeg ik tegen alle filosofen en onze klassenmoeder. Wat een fantastisch feest heb ik dinsdag gehad. De klas was mooi versiert, en stonden bloemen klaar en ik ben flink verwend. Super om zo mijn 30e verjaardag te vieren. Bedankt! Gezocht Ik ben op zoek naar knopen voor de crew. Heeft u ze nog liggen en doet u er niets mee? Ze zijn van harte welkom!

4 Sinterklaas vrijdagochtend vieren we het sinterklaasfeest met elkaar. De kinderen kunnen eerst hun surprise in de klas komen brengen. Zorg er voor dat de naam van de ontvanger goed te lezen is! We maken allemaal een surprise en gedicht. Daarna gaan we naar het plein bij het hoofdgebouw om de sint te ontvangen. We maken er een fijn feest van! Nieuws van de Componisten Tafels De afgelopen tijd zijn we veel bezig geweest met de tafels. Hierbij merken we dat deze er nog niet/niet meer bij iedereen goed in zitten. We hebben afgelopen donderdag weer een tafelkaart in de klas gehangen. Iedereen die de tafels die hij of zij kent opzegt bij de juf, krijgt een sticker bij de betreffende tafel. Afgelopen week hebben we geprobeerd zoveel mogelijk bekende tafels op te noemen, zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met het oefenen van de nog niet bekende tafels. Als er thuis geoefend moet worden met een bepaalde tafel, zal uw kind dit weten, staat het op het bord en proberen we het ook in het Leo-nieuws te zetten. Huiswerk Spaans Helaas wordt nog steeds het huiswerk van Spaans door lang niet iedereen gemaakt. We weten dat het heel moeilijk is om huiswerk te maken, zonder een boek. Daarom hebben we de afgelopen week een kopie mee gegeven van de stof die nodig was om het huiswerk goed te kunnen maken. Dat zal komende week weer gebeuren. We gaan er van uit dat de huiswerkscore volgende week beter is! Kunst Deze vrijdagmiddag hebben we een gastles over het curriculumthema kunst. Volgende week leest u in het Leo-nieuws hoe dit is gegaan. Te zien aan de materialen die we gaan gebruiken en de naam van de les, wordt het vast erg leerzaam en leuk! De Componisten wensen u een fijn weekend! Nieuws van de Architecten Geen bijdrage van juf Anne deze week, omdat ze ziek is. Nieuws van de Wetenschappers Huiswerk Volgens mijn gegevens heeft Sinterklaas ook dit jaar gezegd dat er geen huiswerk mag zijn in zijn week! Sinterklaas Volgende week vrijdag is het dan zover: Sinterklaasfeest! Van de hulpsinterklazen uit de groep der wetenschappers wordt verwacht: een surprise (met naam erop!), een presentje ter waarde van 4,00 en een gedicht. Graag 's morgens alles in de klas brengen. Dat wordt een leuke feestdag!

5 Huiswerk Spaans voor alle groepen De Uitvinders: Leren: werk-/leerblad 9. Gebruik het liedje op Youtube om te oefenen. Je moet de maanden ook kunnen schrijven in het Spaans. De Filosofen en de Componisten: Maken: opdracht 5 hoofdstuk 7 (blz. 9 van het WB) Iedereen heeft dit dan ook af!! De Architecten: Nogmaals leren uitlegblad Ser en Estar. Nogmaals leren blad persoonlijke voornaamwoorden. De Wetenschappers: Leren: Grammatica + woordjes hoofdstuk 14 (blz. 32/33 TB). Maken: opdracht 2, 4 en 7 hoofdstuk 14 (blz. 34/35 WB). Huiswerk Chinees Tot nu hebben we vier keer gekalligrafeerd. De laatste keer was ik heel trots op alle kinderen, ze hebben het zo mooi gedaan, helemaal geweldig!!! Het huiswerk van deze week is: Het werkboek van Kuaile Hanyu deel een, Ik en Je bladzijde 1 t/m 4,vragen 1,2,3,5,6,7. Bij les 1 zijn geen nieuwe woorden meer, dus groep 1 en groep 2 kunnen het allemaal zelf proberen af te maken. Volgende week nemen alle kinderen hun werkboek en hun woordenkaart mee. Leo nieuws is een digitale productie en komt ieder vrijdag binnen in uw mailbox. De deadline voor bijdragen is vrijdagochtend. De redactie bestaat uit een tweetal ouders: Ilse de Weerd en Yvonne Kemp. De eindredactie is in handen van Barbara Beers. De redactie is te bereiken op het volgende adres: leo.assen.nieuws@gmail.com Sponsorlink Iets bestellen bij Bol.com? Klik op de banner en het levert onze school 5% van uw aankoopbedrag op! Meedoen met panel onderzoeken? Dat levert ons tien cent per beantwoorde vraag op!

6 Sponsors Leo nieuws Door op de afbeeldingen te klikken wordt u naar de website van de sponsor doorgestuurd: Op deze plaats kunnen ouders en andere betrokkenen bij school via de stichting vrienden van Leonard Assen de stichting steunen met een betaalde sponsoruiting. Neem hiervoor contact op via Deze sponsoring verloopt volgens het sponsorbeleid van de COG Drenthe.

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 177 05 december 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 244 30 september 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Leo nieuws. Van de coördinator

Leo nieuws. Van de coördinator Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 173 07 november 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 210 06 november 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 223 19 februari 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 253 09 december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 221 05 februari 2016 Van de coördinator Schaaknieuws Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 203 11 september 2015 Van de coördinator Updates MAC book Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 213 27 november 2015 Van de coördinator Algemeen Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 248 04 november 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 252 02 december 2016 Van de coördinator Sinterklaasfeest Inzamelingsactie Samen voor de Voedselbank

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 224 26 februari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 220 29 januari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 201 28 augustus 2015 Van de coördinator Van de OR Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 230 22 april 2016 Van de coordinator De vraag van de week: zijn de leerlingen 13 mei vrij? Ja,

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 222 12 februari 2016 Van de coördinator Stichting vrienden van Leonardo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 186 19 februari 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 18 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Herhaalde oproep ouderinitiatief: typecursus

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 225 11 maart 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 206 02 oktober 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Van de oudervereniging Leerlingenparlement

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 232 20 mei 2016 Van de coördinator Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 205 25 september 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 200 21 augustus 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 212 20 november 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 242 16 september 2016 Van de coördinator Van de schaakdocenten Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 183 29 januari 2015 Van de coördinator Van de Avondvierdaagse Van de Vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 227 01 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Avondvierdaagse 2016 Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 15 november 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Serious request Nieuws uit

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 243 23 september 2016 Van de coördinator Algemeen Schaakevenement Groningen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 234 03 juni 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 215 11 december 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 255 23 december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 251 25 november 2016 Van de coördinator Algemeen Stichting Vrienden van Leonardo Assen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 218 15 januari 2016 Van de coördinator Algemeen Van de schaakmeesters Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 229 15 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Onderzoek Lilian Moget Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 6 september 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Van de vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 97

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 97 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 97 16 november 2012 In deze nieuwsbrief: Open ouderavond met lezing van Marie-Thérèse

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 204 18 september 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 233 27 mei 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 207 09 oktober 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 131 11 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Wiskunde Olympiade 2013 Vrije

Nadere informatie

December 2015 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

December 2015 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS December 2015 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 3 dec. Rapporten mee 4 dec. Sinterklaasfeest, alle leerlingen s middags vrij 9 dec. 20.0o ouderavond Rots en Water

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 250 18 november 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 236 17 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 228 08 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 138 6 december 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Gastlessen Kerstmarkt Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 28 maart 2013 In deze nieuwsbrief: CJBS de Kloostertuin schaakkampioen van Noord

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 235 10 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Sponsoren gezocht Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 245 07 oktober 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 139

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 139 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 139 13 december 2013 In deze nieuwsbrief: 3FM Serious Request Kerstmarkt Van de coördinator

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 226 18 maart 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Van de schaakmeester Algemeen Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij!

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! 13 november 2015 Agenda Weekend Ma 16 Lootjes trekken, groepen 5 t/m 8. Di 17 Wo 18 Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! Do 19 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs door Hennie Weeber. Start

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie