Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen"

Transcriptie

1 Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws van de Filosofen Nieuws van de Componisten Nieuws van de Architecten Nieuws van de Wetenschappers Chinees Van de coördinator De vraag van de week: wat heeft de Kerstmarkt opgebracht? We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Kerstmarkt. Gezellig druk, opgetogen kinderen, (groot)ouders die regelmatig de portemonnee moesten trekken en dit dan ook vrolijk deden voor het goede doel, heerlijk bijkomen in de cafetaria met koffie en warme chocolademelk! Met elkaar hebben we ruim 2.200,= opgehaald. Een fantastisch bedrag! De ene helft wordt overgemaakt naar de Voedselbank en de andere helft gaat naar Unicef. Een groot compliment voor onze Kerstcommissie maar ook voor alle ouders die hieraan een bijdrage hebben geleverd. Het laatste Leo Nieuws oude stijl Het bekende citaat van de Franse dichter "Partir c'est mourir un peu geldt ook voor deze laatste uitgave oude stijl. We hebben heel wat jaren op deze manier lief en leed gedeeld. Het Leo-nieuws is uitgegroeid tot een begrip! Iets is pas waar wanneer het in het Leo Nieuws heeft gestaan. Maar het is ook goed om zo nu en dan kritisch te evalueren. Bij de laatste Oudertevredenheidspeiling is duidelijk naar voren gekomen, dat u het fijn vindt om regelmatig op de hoogte te worden gehouden. En dan op verschillende dagen van de week. Een goede communicatie is de basis voor alles! En zo zijn wij als school gestart met het Ouderportaal. Ook collega s kunnen sneller zaken communiceren met ouders. Foto s van activiteiten kunnen nu meteen rondgestuurd worden. U zit als het ware dichter op het nieuws! Rest mij nog om alle betrokken ouders te bedanken die, door de tijd heen, de redactie hebben gevormd: Arjan Westerbeek, Monique Bodegom, Corryna Janssen, Ilse de Weerd en Yvonne Kemp. Mede door jullie inzet is het Leo-nieuws uitgegroeid van een mededelingenblad naar een volwaardig ouderbulletin. Dank jullie wel! Welkom juf Eefje Nijdam De komende periode heeft juf Afke regelmatig studiebijeenkomsten om haar Master Orthopedagogiek af te ronden. Juf Eefje Nijdam is de vaste vervanger. Juf Eefje geeft les op de Jenaplanafdeling van De Kloostertuin. Welkom juf Eefje!

2 Huwelijk Gisteren (donderdag 22 december) zijn de ouders van Marise uit groep 8 in het huwelijk getreden. Een bijzonder feestelijke gebeurtenis. Marise mocht haar ouders de trouwringen aanreiken. Op een mooi, eigen gemaakt kussentje lagen de ringen. Fijn om dit als coördinator van de afdeling mee te mogen maken. Ron en Annemiek, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Kerstwens Een warm Kerstfeest en een gezellig 2017! Nieuws van de Uitvinders De laatste schoolweek van 2016 is voorbij. We hebben met elkaar toegewerkt naar het kerstfeest. Donderdagmiddag was de viering. De Uitvinders hebben mooi gedanst! Nu is het tijd voor vakantie. Lekker even uitrusten, thuis of elders van de feestdagen genieten, leuke dingen doen. We hopen iedereen op 9 januari 2017 weer gezond te mogen begroeten in de groep. Een fijne vakantie toegewenst en alvast hele fijne feestdagen! Deze editie van het Leo-nieuws is de laatste. Vanaf 1 januari gaat alle informatie via het ouderportaal op Mijnschool. Het is erg belangrijk om hier regelmatig een kijkje te nemen! Ook komen er natuurlijk regelmatig leuke foto s op te staan. Alle ouders die de afgelopen jaren zich ingezet hebben voor de nieuwsbrief (Yvonne Kemp de laatste periode) heel hartelijk bedankt! We hebben het geld voor Unicef geteld. Samen hebben we 7,20 gespaard de afgelopen weken. Bedankt!

3 Nieuws van de Astronomen Allereerst willen we beginnen met de fantastische opbrengst voor Unicef en de Voedselbank. De kerstmarkt heeft maar liefst 2.256,= opgebracht! Bedankt voor uw bijdrage namens de Astronomen. Gisteren hebben we met de hele Leonardo-afdeling Kerst gevierd in het speellokaal. Elke klas was verantwoordelijk voor een eigen dans. De Astronomen hebben een Afrikaans dans-klap spel uitgevoerd. Voor foto's verwijzen we u door naar MijnSchool. Dit is alweer het allerlaatste Leo-nieuws van dit jaar en tevens het allerlaatste Leo-nieuws in deze vorm. Gelukkig kunt u de Astronomen blijven volgen via het ouderportaal van MijnSchool. De astronomen wensen u een fijne Kerst een goede jaarwisseling! Nieuws van de Filosofen Gedichtje voor de redactie! Elke week weer een nieuwe Leo in het digitale postvak, Alle jaren weer een redactie die de brief vult met gemak. Ze screenen de tekst en passen de foto's aan, zodat er elke week weer een nieuwe Leo online kan staan. Juffen en meesters moeten soms snel nog wat typen, de deadline is straks maar de redactie hoor je niet snel miepen. De redactie had in al die jaren vele gezichten, maar allemaal hebben jullie goed werk kunnen verrichten. Fijn dat jullie dit voor ons hebben gedaan, We zullen nu met 1 nieuwsbrief verder gaan! Kerstfeest We hebben met elkaar een fijn kerstfeest gevierd. Complimenten voor de kinderen die hun dans zeer serieus (en soms met buikpijn) hebben opgevoerd. Na de vakantie gaan we verder met het curriculum universum. Excursie museum Op 30 januari gaan we op excursie naar het museum en daarvoor zijn we opzoek naar taxi's. U ontvangt binnenkort een mail van onze klassenouder. In de week van 16 januari hebben we een schoonmaakweek. Ook hiervoor doen we graag een beroep op u. U ontvangt hierover binnenkort een mailtje. Wij wensen iedereen een fijn kerstfeest en alle goeds voor 2017! Groepjes Juf Kirsten, Juf Rianne & Juf Gerlien Nieuws van de Componisten Kerstviering en kerstmarkt Op donderdag 22 december hebben we een heel mooie kerstviering gehad. Het toneeldeel van de Componisten ging erg goed. We zijn heel trots! Op MijnSchool vindt u een fotoalbum met foto's hiervan. Ook de kerstmarkt van 21 december was erg geslaagd. Het was gezellig, er waren mooie dingen te koop en leuke spelletjes te spelen. De opbrengst is meer dan 2.200,= euro voor de voedselbank en voor Unicef!

4 Topografie In deze laatste uitgave van het Leo-nieuws toch nog een zakelijk puntje: op vrijdag 13 januari is er een topotoets. De kinderen kunnen hiervoor oefenen via Topomania.net als ze zoeken op Sterrenwachten. Het zou kunnen dat je vervolgens moet klikken op 'kaarten van andere gebruikers', omdat het een kaart is die ik zelf heb aangemaakt. Daarnaast zit de oefenkaart in de map die mee naar huis is. Deze is niet door iedereen afgemaakt, maar zou wel kunnen dienen als 'overhoorkaart' of om thuis zelf nog af te maken en mee te oefenen. Om te oefenen voor topografie kunnen de kinderen van de Componisten tegenwoordig gebruik maken van de zelf gemaakte kaarten op Topomania.net. Hiervoor moet worden ingelogd. Dit kan met de volgende gegevens (het wachtwoord begint met een hoofdletter): Mail: Wachtwoord: Componisten6 Glazen huis Kinderen (en de juf) kwamen donderdag enthousiast op school met verhalen over de actie van Tijn bij het Glazen huis. Hoe later op de dag, hoe enthousiaster, dus vrijdag hebben we hier iets mee gedaan. Kijk op MijnSchool voor foto's en een korte uitleg. Kerst Heb je het gezien? Kun je het geloven? De wereld krijgt een nieuwe glans. Wie weet, wie weet misschien komt al het goede boven en legt de macht het loodje, krijgt het kleine weer een kans. Dat kleine kind dat zal zeggen hoe het gaat. Dat kind met kerst verslaat het kille kwaad. Heb je het gehoord? Kun je het geloven? Met kerst schenkt God zijn eigen kind. Hij houdt zich aan zijn woord dat licht nooit meer zal doven. Dat duisternis geen kans krijgt en dat leven altijd wint. Dat kleine kind dat zal zeggen hoe het gaat. Dat kind met kerst verslaat het kille kwaad. De Componisten wensen u heel fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een mooi 2017! Fijne vakantie en tot volgend jaar! Nieuws van de Architecten Eer aan God in de hemel en vrede op aarde. Gloria in excelsis Deo. Gloria, gloria, gloria. Eer aan God in de hemel en vrede op aarde voor de mensen van goede wil, van goede wil. Fijne kerstdagen en een gloedvol nieuw jaar toegewenst vol van goede wil!

5 Nieuws van de Wetenschappers Huiswerk De kinderen hebben huiswerk voor Engels meegekregen. Het zijn woorden die gefilterd zijn uit hun eigen onlangs gehouden mini-spreekbeurt. Overhoring vrijdag 13 januari Studieonderwerp De presentaties van het vorige studieonderwerp "voedsel en water" zijn afgerond. Enkele kinderen hebben (als leerpunt voor de volgende keer) hier en daar wat moeten aanvullen qua informatie. Inmiddels is iedereen druk bezig met een nieuwe studie, betreffende "sterren, planeten, heelal". Van dit thema wordt geen keynote gemaakt, maar een folder. Luizenzak Er zijn nog steeds kinderen die de (verplichte) luizenzak niet op school hebben. Wilt u dat na de vakantie in orde hebben gemaakt? Vakantie Ik wens iedereen goede kerstdagen toe en een mooi nieuwjaar! Ik zie graag alle kinderen weer terug op maandag 9 januari. Chinees Ik wens iedereen: Fijne kerstdagen en Gelukkige nieuwjaar! Tot volgende jaar! Groetjes, Hui Leo nieuws is een digitale productie en komt ieder vrijdag binnen in uw mailbox. De deadline voor bijdragen is vrijdagochtend. De redactie bestaat uit een tweetal ouders: Ilse de Weerd en Yvonne Kemp. De eindredactie is in handen van Barbara Beers. De redactie is te bereiken op het volgende adres: leo.assen.nieuws@gmail.com

6 Sponsorlink U kunt de Leonardo-afdeling financieel steunen door uw online aankopen te doen via de site van Sponsorkliks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aankopen bij Booking.com, Wehkamp, Neckermann, Zalando, Mediamarkt en HEMA. Het aantal deelnemende webwinkels is zeer groot! Voor elke succesvolle aankoop ontvangt de Stichting Vrienden van Leonardo Assen een commissie. Iets bestellen bij Bol.com? Klik op de banner en het levert onze school 5% van uw aankoopbedrag op! Meedoen met panel onderzoeken? Dat levert ons tien cent per beantwoorde vraag op! Sponsors Leo nieuws Door op de afbeeldingen te klikken wordt u naar de website van de sponsor doorgestuurd: Op deze plaats kunnen ouders en andere betrokkenen bij school via de stichting vrienden van Leonardo Assen de stichting steunen met een betaalde sponsoruiting. Neem hiervoor contact op via Deze sponsoring verloopt volgens het sponsorbeleid van de COG Drenthe.

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 253 09 december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 244 30 september 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 248 04 november 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 224 26 februari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 230 22 april 2016 Van de coordinator De vraag van de week: zijn de leerlingen 13 mei vrij? Ja,

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 177 05 december 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 222 12 februari 2016 Van de coördinator Stichting vrienden van Leonardo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 223 19 februari 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 252 02 december 2016 Van de coördinator Sinterklaasfeest Inzamelingsactie Samen voor de Voedselbank

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 243 23 september 2016 Van de coördinator Algemeen Schaakevenement Groningen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 225 11 maart 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 220 29 januari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 210 06 november 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 232 20 mei 2016 Van de coördinator Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 221 05 februari 2016 Van de coördinator Schaaknieuws Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 236 17 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 242 16 september 2016 Van de coördinator Van de schaakdocenten Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 245 07 oktober 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 233 27 mei 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. Van de coördinator

Leo nieuws. Van de coördinator Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 173 07 november 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 203 11 september 2015 Van de coördinator Updates MAC book Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 251 25 november 2016 Van de coördinator Algemeen Stichting Vrienden van Leonardo Assen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 18 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Herhaalde oproep ouderinitiatief: typecursus

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 176 28 november 2014 Van de coördinator Sinterklaasfeest Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 235 10 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Sponsoren gezocht Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 186 19 februari 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 228 08 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 250 18 november 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 201 28 augustus 2015 Van de coördinator Van de OR Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 200 21 augustus 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 227 01 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Avondvierdaagse 2016 Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 234 03 juni 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 215 11 december 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 229 15 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Onderzoek Lilian Moget Nieuws van

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 205 25 september 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 206 02 oktober 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Van de oudervereniging Leerlingenparlement

Nadere informatie

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 15 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 13 december 2016 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 246 14 oktober 2016 Van de coördinator Nieuws van de oudervereniging Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 213 27 november 2015 Van de coördinator Algemeen Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 204 18 september 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 15 november 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Serious request Nieuws uit

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 6 september 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Van de vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 240 02 september 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 183 29 januari 2015 Van de coördinator Van de Avondvierdaagse Van de Vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 17 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 20 december 2016 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 138 6 december 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Gastlessen Kerstmarkt Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 226 18 maart 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Van de schaakmeester Algemeen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 207 09 oktober 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 139

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 139 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 139 13 december 2013 In deze nieuwsbrief: 3FM Serious Request Kerstmarkt Van de coördinator

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 218 15 januari 2016 Van de coördinator Algemeen Van de schaakmeesters Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 212 20 november 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 102

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 102 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 102 21 december 2012 In deze nieuwsbrief: Van het team Schaken Dat is pet... Nieuws uit

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 131 11 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Wiskunde Olympiade 2013 Vrije

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 241 09 september 2016 Van de coördinator Algemeen Zpannend Zernike! Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 28 maart 2013 In deze nieuwsbrief: CJBS de Kloostertuin schaakkampioen van Noord

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 9 jan. 8.30-9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 22-12-2016 Nieuwsbrief: Nummer 6 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 15: 18.12.2015 Belangrijke data: 18 december Kerstviering (7.30-11.00 uur) 4 januari Eerste schooldag nieuwe jaar 12 januari MR: 19.30 u 18 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97 Agenda 21 januari - MR vergadering 22 januari OR vergadering 25 januari Margedag 7 februari Rapport mee 11 t/m 15 februari - Oudergesprekken 18 t/m

Nadere informatie

t Pakkertje Algemeen nieuws 21-dec-18 Seinen De Telgte dec-18 Ter Horst Osseweide dec-18 Niet i.v.m. kerst en oud en nieuw

t Pakkertje Algemeen nieuws 21-dec-18 Seinen De Telgte dec-18 Ter Horst Osseweide dec-18 Niet i.v.m. kerst en oud en nieuw Week 52,1, 2. 2 4 december 4 januari 20 18 Jaargang 3, nummer 15 Nieuwsbrief van cbs De Akker Goudenregenstraat 75 77 83 AB G ramsbergen Telefoon: 05 24 56 136 7 E-mail: deakker@akkergramsbergen.nl Algemeen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie