Artikelnaam Omschrijving Foto Jakkiebak! Kippenkak. Gezelschapsspel met kippen waarbij het doel is van zoveel mogelijk veren te verzamelen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikelnaam Omschrijving Foto Jakkiebak! Kippenkak. Gezelschapsspel met kippen waarbij het doel is van zoveel mogelijk veren te verzamelen."

Transcriptie

1 Artikelnaam Omschrijving Foto Jakkiebak! Kippenkak / / Gezelschapsspel met kippen waarbij het doel is van zoveel mogelijk veren te verzamelen. IQ Puzzler / / / IQ-Puzzler is een logisch denkspel voor zowel jong en oud. Het stelt je ruimtelijk inzicht op een leuke manier op de proef. Machiavelli / / / Kaartspel met middeleeuws thema. De bedoeling is om je stad te laten groeien, en wie de gebouwen met de grootste gezamenlijke waarde bezit, is winnaar van het spel. Dieven! / / / Kaartspel met als thema dieven en de politie. De bedoeling is om als dief de meeste buit te maken. Regenwormen / / / Bonje in de stal / / / Dobbelspel met als doel regenwormen van je tegenstanders af te pakken. Kaartspel met boerderijthema. Het doel is om zoveel mogelijk dieren te verzamelen en je tegenstanders te saboteren.

2 Party Animals / / / Kaartspel met verschillende dieren, waarbij het belangrijk is om je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen. Ook dierengeluiden nabootsen is belangrijk. Boonanza / / / Kaartspel met als doel zoveel mogelijk bonen te verzamelen. Afzakker / / / Kaartspel met zakken, waarbij je zo snel mogelijk je kaarten moet kwijtspelen. Color a do / / / Kaartspel met gekleurde kaarten waarbij je zo snel mogelijk je kaarten moet kwijtspelen. Saboteur / / / Kaartspel waarbij je moet samenwerken om het goud te zoeken of moet saboteren. Thema: Dwergen. 7ate / / / Kaartspel waarbij je moet rekenen en zo snel mogelijk moet reageren.

3 Planworld: Auto s / / / / / Planworld: Brandweerkazerne / / Planworld: Boerderij / / Activiteitenboot Kleine houten miniatuurauto's. Houten bouwset van een brandweerkazerne. Houten bouwset van een boerderij. Houten bouwset van een boot / Blokkentoren / Toren gemaakt van houten blokken (soort van Jenga). Balancerende krokodil / Stal / Kippenspel / Een behendigheidsspel voor 1 tot 3 spelers. Doel is van de houten staafjes en plaatjes op de krokodil te stapelen, zodat hij in evenwicht blijft. Miniatuurversie van een stal. Zelf in elkaar te steken. Gezelschapsspel met kippen waarbij je als eerste over de finish moet geraken.

4 Slangen en ladders / / Dixit / Memo Domino Bingo: Kleine vriendjes Klassiek gezelschapsspel waarbij je zo snel mogelijk het einde moet bereiken met behulp van ladders, maar pas op voor de netten! In het spel Dixit proberen spelers eigen geïllustreerde kaarten te koppelen aan de omschrijving van de actieve speler zodat hun kaart achteraf door de groep geselecteerd wordt. Combinatie van 3 bekende spellen: Domino, Bingo & Memory / Kolonisten van Catan (basisspel) Kolonisten van Catan (uitbreiding de oliebronnen) Carcassonne Junior / / De basiseditie van de Kolonisten van Catan. Een bordspel waarbij je grondstoffen moet verzamelen om je dorp uit te breiden. Dit is een uitgebreide versie van de Kolonisten van Catan. Een bordspel waarbij je grondstoffen moet verzamelen om je dorp uit te breiden. Bordspel. Om beurt plaatsen de spelers landschapstegels waarop kinderen van hun kleur kunnen voorkomen. Zodra een weg afgesloten wordt, plaatsen alle kinderen hun pionnen. Wie als eerste alle pionnen plaatst, wint het spel. Autobaan / / Geo Pingy/Junzo / Een rubberen autobaan om zelf in elkaar te zetten. Een blokkendoos waarbij je de juiste vorm in het juiste gaatje moet krijgen.

5 Moza Blop / / IQ Candy / / Back to Back / / Puzzeldoos: Woud Een puzzelspel waarbij je de vis kan kleuren naar je eigen keuze. Een soort van mozaïek. Puzzelspel waarbij je zo veel mogelijk combinaties met de verschillende blokjes moet maken. Puzzelspel waarbij je alle blokjes in het vak moet passen. Let op zowel voor- als achterkant moet gevuld worden. Een puzzeldoos waar 8 verschillende puzzels in zitten. Allemaal een ander dier uit het woud. Carcassonne / Bordspel. Om beurt plaatsen de spelers landschapstegels waarop kinderen van hun kleur kunnen voorkomen. Zodra een weg afgesloten wordt, plaatsen alle personen hun pionnen. Wie als eerste alle pionnen plaatst, wint het spel. Set muziekinstrumenten / / Puzzle duo: mama & baby / / Cat & mouse GoGetter / / Trucky / / / Een set van verschillende muziekinstrumenten. Een puzzeldoos met 12 verschillende puzzels. Een puzzelspel waarbij je de blokjes moet verschuiven om tot een juiste oplossing te komen. Spel waarbij het kind wordt uitgedaagd om verschillende blokjes juist in verschillende auto's te krijgen.

6 Penguins on ice / Safari Hide and seek / / Puzzle alfabet / / Puzzle igloo / / Primo puzzle: Boerderij / / Puzzle observation: Dinosaurussen / / Puzzle observation: Circus / Puzzle observation: Ridders / / Puzzle observation: Dansen Puzzelspel waarbij je de pinguïns op de juiste plaats moet krijgen door de blokjes te verleggen. Logisch denkspel waarbij je de blokken moet verleggen om de juiste dieren op je spelbord te verkrijgen. Een soort van puzzel waarbij het de bedoeling is om de juiste letter in het juiste vakje te plaatsen. Puzzel bestaande uit 3 lagen met een ijzig thema. Een leuke puzzel voor jonge kinderen met een boerderijthema. Een grote puzzel met een prehistorisch thema, namelijk dinosaurussen. Een kleine puzzel met als thema circus en dieren. Een middelgrote puzzel met als thema: ridders. Een grote puzzel die helemaal in het teken van dansen staat / /

7 Puzzle observation: Piraten / / Puzzel Daisy & haar vrienden / Cachempil mama kip / Big pirate / / Qwirkle / / Koker: dinosaurussen / / Vormenpuzzel: vis / / / Vormenpuzzel: egel / / / Domino boerderij / / Een grote puzzel die in het teken van gevaarlijke piraten staat. 6 verschillende puzzels, bestaande uit gigantische puzzelstukken met als thema: boerderijdieren. Een kippentoren waarbij het kind wordt uitgedaagd om de schijven in juiste volgorde op de toren te plaatsen. Een leuk gezelschapsspel met het thema piraten en matrozen. Het doel van de matrozen is om de piratenschat te stelen en het doel van de piraat is om de matrozen te vangen. Een leuk denkspel waarbij het de bedoeling is om een zolang mogelijke slang te maken door zelfde kleuren en vormen met elkaar te combineren. Een koker met verschillende soorten dinosaurussen. Een houten puzzel in de vorm van een vis waar het de bedoeling is om de juiste vorm in het juiste vakje te plaatsen. Een houten puzzel in de vorm van een egel waarbij je het juiste nummer op de juiste plaats moet zetten. Een dominospel waarbij je een zo lang mogelijke slang moet maken door de juiste dieren bij elkaar te zetten.

8 Puzzle Junglanimo / / Primo Puzzle: Jungle / / Puzzle farm n co / / Smartmax: Home sweet home / / / Schattenjacht / / Badtijd / / Coccimemo / Puzzle duo: Habitat / / Puzzeldoos: Huisdieren / / Puzzeldoos: Boerderij / Een houten vormenpuzzel waarbij je het juiste dier op de juiste plaats moet steken. Een puzzel met een junglethema waar je 4 verschillende soorten dieren mee kan maken. Een legpuzzel waarbij je de boerderijdieren in hun juiste vak moet plaatsen. Een magnetische bouwset waarbij je verschillende soorten huizen en torens kan bouwen. Een puzzeldoos met piraten die op schattenjacht gaan. Een puzzeldoos waarbij de dieren in bad gaan. Een memoryspel waarbij je de juiste stippen van het lieveheersbeestje moet opheffen om dezelfde afbeeldingen te matchen. Een doos met 10 verschillende puzzels waarbij je het dier aan zijn juiste omgeving moet linken. Een puzzeldoos met 8 verschillende puzzels die allemaal binnen het huisdierenthema passen. Een puzzeldoos met 8 verschillende puzzels die allemaal binnen het boerderijthema passen.

9 Little circuit / / Camelot Jr / / / Castle logix / Bunny boo / / / Vormenhuis: tuin / Een gezelschapsspel waarbij je zo snel mogelijk met je dier het einde van het parcours moet bereiken. Een constructiespel waarbij je bruggen moet bouwen om de ridder en zijn prinses te verenigen. Een bouwset waarbij je aan de hand van een puzzelboekje verschillende kastelen moet bouwen. Een blokkenspel waarbij je meneer konijn op de juiste plaats moet zetten aan de hand van je opdrachtenkaart. Het is een soort van blokkendoos in de vorm van een huis waarbij je de juiste blokken in de juiste gaten moet plaatsen. Ludanimo / / Puzzle Cabana / / Puzzle incrocodible / / Little cooperation / / Een pakket van 3 gezeleschapsspelen voor de allerkleinste waarbij ze worden uitgedaagd om met dieren en kleuren te spelen. Een puzzel bestaande uit 3 lagen met op elke laag een ander dier. Een legpuzzel waarbij je elk jungledier op zijn juiste vak moet plaatsen. Een spel met een ijskoud thema waarbij je moet samenwerken om aan de overkant van de brug te geraken.

10 Little association Puzzle Chez-nut / / Constructiekit brandweerman / / Malle getallen / / / Dierenset / / / Ukulele, rood Een gezelschapsspel waarbij je zo snel mogelijk een bepaald element aan een dier moet linken en hierbij zoveel mogelijk kaarten winnen. Een puzzel bestaande uit 3 lagen waarbij je steeds dieper in de boomhut binnendringt. Een leuke bouwset waarmee je alle nodige voertuigen voor je brandweerman mee kan bouwen. Een echt rekenspel waarbij je leert optellen en aftrekken tot 100. Een heuse set met een grote variatie aan dieren. Een rode ukulele Ukulele, blauw Een blauwe ukulele

11 Gitaar, rood Een grote rode gitaar Mecki & co Een gezelschapsspel waar je door te dobbelen stekels voor je naakte egeltje moet verzamelen. De gouden appel Een spannend kleurherkeningsspel met hindernissen. Het doel is om de gouden appel te bemachtigen. UFO Een speelset van verschillende elementen dat je meeneemt naar de ruimte. Roller derby Speelset waarbij je ballen via een parcours naar beneden laat rollen. Poppenhuis / Kraan Een poppenhuis met miniatuurmeubels en poppetjes. Een houten kraan met elementen die je zelf in elkaar kan steken.

12 Knikkerbaan type / / Constructiekit: Robot / / Road system (deluxe) Een volledige knikkerbaan om zelf in elkaar te zetten en er daarna met de knikkers op te spelen. Een heuse bouwset om je eigen robot te creëren. Een autobaan om zelf in elkaar te steken met alle bijbehorende accessoires. The ringer Een kleine set om te ringwerpen. Probeer de juiste ring op de juiste staaf te gooien aan de hand van de kleuren. Emmi Een gezelschapsspel waarbij je zoveel mogelijk punten moet scoren in je gekozen kleur. Totally amazing: Z oom Spel waarbij je de rode en blauwe bolletjes moet laten rond bewegen met een magnetische pen in het spelbord. Dynamo dominoes Een dominospel waarbij je een hele constructie kan maken die je daarna weer omgooit. Eggspressions Een set van eieren met allemaal een ander humeur en een leuk verhaaltje. String-along shape Maak je eigen ketting met dit touw en alle verschillende vormen.

13 Early explorer Vormen doos waarbij je de juiste vorm in het juiste vakje moet steken. Pop-up toaster Een speelgoed broodrooster met bijbehorende accesoires. Regenboog xylofoon Een houten mini-xylofoon met allerlei verschillende kleuren. Maple blocks Een blokkenset waarbij allerlei verschillende creaties kan maken. Drukke stad speelset Een speeltapijt met auto's, huizen en veel meer. Kleuren croquet Een mini criquetset voor de kleinsten. Doel is om de ballen door de boogjes te krijgen met een hamertje. Bloemen fantasie frame Een Speelset met een bloementhema waar je blokjes over de ijzeren staven schuift Dieren carrousel Een speelset met draaiende dieren waarbij je blokjes over ijzeren staven kan schuiven. Discovery box Een speelset in de vorm van een kubus waarbij je op elke zijde een ander spel hebt.

14 Dierenvorm blokpuzzel Een puzzel waarbij je de juiste dieren bij elkaar moet puzzelen in het juiste vakje. Handpoppenset Een set met verschillende soorten handpoppen. Kids cooking Een mini kookstel met allemaal stoffen accessoires. Heksenketel Een gezelschapsspel waarbij je zo snel mogelijk al je paddenstoelen moet verzamelen door te dobbelen. Heavy hippos Een gezelschapsspel waarbij je de nijlpaarden in juiste paren in het goede vakje moet zetten. XXL tangrams Een schuimrubberen puzzel om allerlei vormen mee te maken. Car transporter / Activity center Een heuse vrachtwagen met 2 lagen om al je auto's te vervoeren. Een spelbord met verschillende activiteiten voor de allerkleinsten. Pizza fiësta Bij dit spel gaat het erom dat de spelers als eerste hun pizza beleggen met alle ingrediënten of 4 pizzakaarten verzamelen.

15 Shapy Een leuk gezelschapsspel waarbij je met de dobbelstenen moet rollen en vervolgens het overeenkomstige symbool zo snel mogelijk moet vinden. Billy o shoe Een spel waarbij het de bedoeling is om als eerste al je voeten kwijt te raken en Billy al zijn voeten terug te geven. Funny friends rallye Een spel waarbij je moet proberen om als eerste met je dier een volledige ronde te lopen. Pingo tour Move & twist Vissen verzamelen op een heel speciale manier. Geluk bij het raden en handige handjes helpen de spelers bij het winnen, maar wie verliest bij het dobbelen moet ook eens een vis af kunnen geven. Gezelschapsspel waarbij je de lieveheersbeestjes zo hoog mogelijk moet laten klimmen. Pomela Spel waarbij je zoveel mogelijk appels moet verzamelen om appelconfituur te maken voor de tijd op is. Tastar Magics Whatzizz?? Het educatieve toewijzingsspel ter bevordering van de visuele en tactiele vormenherkenning en het herinneringsvermogen. Concentratie-, observatie- en herinneringsvermogen helpen de tovenaars om dit spel te winnen. De bedoeling hier is om zo snel mogelijk je toren te laten verdwijnen. Bij dit spel moet je proberen om vormen te herkennen door in de spiegel te kijken.

16 Liglag Spel waarbij je knopen op een T-shirt moet naaien. Tastomino Een nieuw soort dominospel, dat niet alleen de visuele maar ook de haptische waarneming stimuleert. Ook goed geschikt voor kinderen met een beperkt gezichtsvermogen. Legolino Een puzzel waarbij de gaten in de afbeeldingen moet opvullen door de blokjes juiste te leggen. Funny friends line Een schattig spel ter bevordering van het bevattingsvermogen, de fijne motoriek en van een eerste begrip voor regels. Candy Balamari Mixola Balance boat Hier gaat het om concentratie en een snelle reactie. Het spannende snoepjesspel bevordert het waarnemingsvermogen en het herkennen van kleurencombinaties. Spel waarbij je met je visjes op ontdekkingsreis gaat en veel mooie dingen tegenkomt. Maar je moet ook uitkijken voor de hongerige haai. De spelers gaan afwisselend met hun pionnen over het speelveld. Bij iedere zet moeten ze de kleuren van de gegooide slakken mengen. Een balancerende boot met poppetjes

17 Shake it up duo Twee leuke waaiers die lawaai maken als je er mee schud. Stacking jack Een stapelspel waarbij je de schijven juist moet stapelen om een mannetje te bekomen. Mighty mixer Een houten mixer met de nodige accessoires om je eigen dingen te mixen. Graden salad Een hele speelset om je eigen sla te maken en mixen. Spin animal pounder Een draaiende schijf waarbij je de vormen in het juiste gat moet slaan met een hamer. Funny friends puzzle Een aantal houten puzzels die je moet maken om de juiste dieren tevoorschijn te toveren.

18 Imita Fresh fruit Bij dit spel zijn een snel begripsvermogen en iets fantasie nodig. Uitbeelden, nabootsen of beschrijven van de verschillende plaatjes is het doel van dit spel. Een houten fruitset waarbij je zelf je fruit kan snijden en zelf een fruitsalade kan creëren. Home made pizza Een pizzaset waarbij je zelf je eigen pizza's kan maken. Fish bowl fun Een balancerende visboot met bovenop een metalen staafje waar je blokjes heen en weer kan verschuiven. Sack racers Leuke zakken om buiten te spelen waarmee je een leuke race kan houden (zaklopen). Mini block and roll Een rijdende auto met blokken waarmee je zelf torens en huizen kan bouwen Stacking veggie game Een blokkentoren die helemaal in het thema van de groenten staat. Dobbel om te weten welke groente je moet nemen. Soort van Jenga.

19 On safari play set Een hele speelset met verschillende dieren die in het junglethema staan. Gourmet kitchen starter set Een heuse gourmet-keuken waarmee je zelf kan doen alsof je aan het koken bent Coffee maker Een speelset waarmee je je eigen denkbeeldige koffie kan maken. Geometric sorter Een houten spel waarbij je de juiste vormen op de juist blokken moet plaatsen. Walk-a-long snail Een rijdende slak waarbij het de bedoeling is dat je de juiste blokken in de juiste vorm plaatst. Play puzzle city Allemaal losse elementen waarmee je zelf een eigen stad kan maken. Stacking jill Een stapelspel waarbij je de blokjes in juiste volgorde moet stapelen om een mannetje tevoorschijn te toveren.

20 Peacock curves Mr. Tambourine Een puzzelspel waarbij je de bogen van de pauw in verschillende posities moet plaatsen om verschillende torens te krijgen. Een tamboerijn voor de allerkleinsten Rhythm set Een mini-muziekset bestaande uit houten muziekinstrumenten. Crêpes Een heuse speelset om je eigen pannenkoeken te maken. Choo choo tracks Een spel waarbij je de gekleurde bolletjes moet rond bewegen in het speelbord aan de hand van een magnetisch pennetje. Spring-a-ling Een ijzeren constructie waarbij het de bedoeling is om de blokjes rond te bewegen. Mini wire beads Een koe met een ijzeren draad op z'n rug waarbij je de blokjes moet rond bewegen.

21 Coccinella Puzzelklok / Een groot lieveheersbeestje met gekleurde ringen om zijn poten. De bedoeling is om de juiste ring te pakken aan de hand van de dobbelsteen. Een houten klok met losse blokken waarbij je de juiste blokken op de juiste plaats moet steken. Dierenpuzzel Een houten puzzel met verschillende dieren, waarbij het de bedoeling is om alle dieren weer heel te maken. Voertuigenpuzzel Een houten puzzel met verschillende voertuigen, waarbij het de bedoeling is om alle voertuigen weer heel te maken. Puzzeltrein Een trein waarbij je het juiste blokje in het juiste vakje moet steken door de symbolen te lezen. 5 lagen puzzel: oma en opa Kasteelpuzzel Een houten puzzel bestaande uit verschillende lagen om de levenscyclus van oma en opa te ontdekken. Een houten puzzel bestaande uit meerdere lagen om je eigen kasteel in elkaar te steken. Marktpuzzel Een houten puzzel bestaande uit verschillende lagen met een marktthema. Piratenpoppetjes Een set van piraten poppetjes waarmee je je fantasie helemaal met op hol kan laten slaan of waarmee je een gezelschapsspel kan spelen.

22 Pyramidix Pyramidix is een driedimensionale puzzel ter bevordering van het begrijpen van cijfers en hoeveelheden alsook begripsvermogen en concentratie. XXL Torreta Jumping mice Het spel bevordert de kleurherkenning, stimuleert het gevoel voor grootte en kwantiteitsverhoudingen en traint de motorische vaardigheden. Bij dit spel is het de bedoeling om de juiste bruggen te vormen, zodat de muizen naar het juiste vakje kunnen springen. Pull along wire beads Een rijdende kar met daarop allerlei dieren en mannetjes en ijzeren staven waarover je blokjes moet schuiven. Loupo Een heel groot bord met daarop een doolhof waar je de knikkers moet door laten rollen. Activity walker garage Een soort van looprekje met een variatie aan verschillende spelletjes. Knikkerbaan type Een volledige knikkerbaan om zelf in elkaar te zetten en er daarna met de knikkers op te spelen. Knikkerbaan type Een volledige knikkerbaan om zelf in elkaar te zetten en er daarna met de knikkers op te spelen.

23 Playful piano Een miniatuur piano om piano te leren spelen.

Aqua belle leeftijd: 6-99

Aqua belle leeftijd: 6-99 Bill & Betty Bricks leeftijd: 5-99 Aqua belle leeftijd: 6-99 Temple Trap leeftijd: 7-99 Bouw met houten blokken steeds hogere wolkenkrabbers, maar zorg ervoor dat je bouwvakker altijd op het gebouw blijft

Nadere informatie

Speel-o-theek. Speel-o-theek

Speel-o-theek. Speel-o-theek Speel-o-theek Speel-o-theek Het speelgoed en de gezelschapsspelen wordt op een nieuwe manier ingedeeld, vertrekkende uit de 3 ontwikkelingsgebieden: Constructiespelen = verstandelijke ontwikkeling 1. Constructiespelen

Nadere informatie

15 min. 1-4. NL Spelregels. 17998_ikleer_naar groep1_guide.indd 1 25-09-15 08:39

15 min. 1-4. NL Spelregels. 17998_ikleer_naar groep1_guide.indd 1 25-09-15 08:39 15 min. 1-4 NL Spelregels 17998_ikleer_naar groep1_guide.indd 1 25-09-15 08:39 Voor de ouders Ik leer Op weg naar groep 1 is een compleet spel met duidelijke doelen: 1 Kleuren en vormen leren 2 Letters

Nadere informatie

TAFELTASJE. Tafeltasje is een rugzak met daarin allemaal leuke spelletjes om de maal- en deeltafels in te oefenen. juf Tessa

TAFELTASJE. Tafeltasje is een rugzak met daarin allemaal leuke spelletjes om de maal- en deeltafels in te oefenen. juf Tessa TAFELTASJE Tafeltasje is een rugzak met daarin allemaal leuke spelletjes om de maal- en deeltafels in te oefenen. juf Tessa 0 INHOUD MAALTAFELBOEKJE... 2 SNELLE JELLE... 12 VIER OP EEN RIJ... 14 KRUISWOORDPUZZEL...

Nadere informatie

Volkspelen. Korte inhoud:

Volkspelen. Korte inhoud: Volkspelen Korte inhoud: 1) Breinbreker Toren Bouwen (Tower of Handy) 2) Ringwerpen 3) Bakschieten (Mijole) 4) Voetbalspel groot (Weykick octogonaal) 5) Voetbalspel klein (Weykick rechthoekig) 6) Kaasbolrollen

Nadere informatie

marathon 1 Aangepast spelenset voor bejaarden Caritas West-Vlaanderen vzw Bosdreef 5 8820 Torhout 050 74 56 22 kb@caritaswest.be

marathon 1 Aangepast spelenset voor bejaarden Caritas West-Vlaanderen vzw Bosdreef 5 8820 Torhout 050 74 56 22 kb@caritaswest.be marathon 1 Aangepast spelenset voor bejaarden Caritas West-Vlaanderen vzw Bosdreef 5 8820 Torhout 050 74 56 22 kb@caritaswest.be Spelwijzer Marathon 1 De zes spelen uit de marathon kunnen afzonderlijk

Nadere informatie

Catalogus materialen spel-o-theek LOVK De indeling van de materialen heeft een relatie met het onderwijsleerpakket Stappen Langs het Water

Catalogus materialen spel-o-theek LOVK De indeling van de materialen heeft een relatie met het onderwijsleerpakket Stappen Langs het Water Landelijk Onderwijs aan Varende Kleuters Schulpweg 37 3084 NG Rotterdam tel. 00 430034 Catalogus materialen spel-o-theek LOVK De indeling van de materialen heeft een relatie met het onderwijsleerpakket

Nadere informatie

spelregels SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan!

spelregels SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! spelregels z SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! Spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! HOERA, IK BEN 4! inhoud: - 30 getallen memokaarten - grote zachte dobbelsteen - 4 Bobolino-puzzels

Nadere informatie

Overzicht en foto s oud Hollands spelen

Overzicht en foto s oud Hollands spelen Overzicht en foto s oud Hollands spelen *Laag tarief: voor organisaties en particulieren uit Weert Hoog tarief: voor overige en bedrijven BINGOMOLEN 1 Bingomolen 1 Ballenbord 75 Ballen Bingoloten Spelregels:

Nadere informatie

Oud Hollandse spellen

Oud Hollandse spellen 1 Ballenspel 7,50 3 ballen. Ga twee meter voor de bak staan. Probeer met drie ballen zo veel mogelijk punten te gooien. Tel de punten bij elkaar op. 2 Bibberspiraal 10,00 De speeltijd bedraagt 2 minuten

Nadere informatie

Volksspelen uitleendienst

Volksspelen uitleendienst 1. Breinbreker Toren Bouwen (Tower of Handy) Plaat met drie houten staven 7 houten schijven van klein naar groot Bouw de toren op de middelste staaf. Verplaats heel de toren naar een andere staaf, maar

Nadere informatie

Overzicht Reuzenspelen

Overzicht Reuzenspelen Overzicht Reuzenspelen Info & reservaties: Jeugddienst Zwevegem Blokkestraat 29 bus 1 8550 Zwevegem 056 76 59 80 Jeugd@zwevegem.be Inhoud Reuze Vier op een rij... 3 Reuze Jenga (vallende toren)... 4 Reuze

Nadere informatie

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Binnenspelen

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Binnenspelen Binnenspelen MANNETJES SPEL Materiaal: stok met daaraan een bal aan touw, deze moet aan het spel bevestigd worden. De speler moet de kegels omgooien met de bal aan het koord. De kegel die omvalt, en blijft

Nadere informatie

SPELREGELS. spelen en leren, kijk eens wat ik al kan!

SPELREGELS. spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! spelregels SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! HOERA, IK BEN 5! inhoud: - 24 grote letterkwartet-kaarten - alfabetpuzzel met 24 stukken - verjaardagsspel-speelbord - 4 Bobo-poppen - grote

Nadere informatie

Spelend leren begint met TOLO

Spelend leren begint met TOLO Spelend leren begint met TOLO Overzichtsbrochure Tolo 2010/2011 TOLO Boxslang Curly de cobra Een leuke kleurrijke slang met allerlei piep -en ritsgeluiden. Laat zich makkelijk om de rand van de box slingeren.

Nadere informatie

SPEELDUYNE SPELOTHEEK

SPEELDUYNE SPELOTHEEK SPEELDUYNE SPELOTHEEK Educatief BALANCE STACKING Evenwichtsspelletje met houten evenwichtsbalkje, houten ringen en opdrachtkaarten. Al spelend leert je kindje kleuren en getallen leren. 3 jaar + 1 speler

Nadere informatie

Catalogus Spelotheek. CODE + Omschrijving P001. Poppetjes en diertjes TOLO. Kast 1 P002. Boerderij TOLO. Kast 1 P003. Bouwvakkers TOLO.

Catalogus Spelotheek. CODE + Omschrijving P001. Poppetjes en diertjes TOLO. Kast 1 P002. Boerderij TOLO. Kast 1 P003. Bouwvakkers TOLO. Catalogus Spelotheek CODE + Omschrijving P001 FOTO Poppetjes en diertjes TOLO P002 Boerderij TOLO P003 Bouwvakkers TOLO P004 Safari TOLO P005 Familie TOLO P006 Huis TOLO P007 Ark van Noah P008 Schoolbus

Nadere informatie

Webboek. Taalontwikkeling spelletjes

Webboek. Taalontwikkeling spelletjes Taalontwikkeling Binnen het thema Grootte hebben we gekozen voor het boek de gele ballon. Dit is een groot boek met illustraties zonder tekst. De bedoeling is om op elke pagina een gele ballon te vinden.

Nadere informatie

SPELOTHEEK ZWEVEGEM INVULFORMULIER VOOR HET LENEN VAN SPEELGOED. wens volgend speelgoed te lenen op datum.

SPELOTHEEK ZWEVEGEM INVULFORMULIER VOOR HET LENEN VAN SPEELGOED. wens volgend speelgoed te lenen op datum. Indien u speelgoed wenst te lenen, dient u het speelgoedstuk aan te duiden op dit formulier. Vervolgens bezorgt u dit formulier terug aan de gemeentelijke welzijnsdienst (t.a.v. J. Anckaert), Otegemstraat

Nadere informatie

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood.

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood. VRIJE TIJD Rinkelballen 020000130 Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood. 020000129 Torball / Football met rinkelbellen, 500 gram, kleur rood. 020000916 Goalball met rinkelbellen, 1250 gram,

Nadere informatie

15 min. 1-4. NL Spelregels 1. 17996_ikleer_naar groep2_guide.indd 1 23-09-15 16:10

15 min. 1-4. NL Spelregels 1. 17996_ikleer_naar groep2_guide.indd 1 23-09-15 16:10 4-5 15 min. 1-4 NL Spelregels 1 17996_ikleer_naar groep2_guide.indd 1 23-09-15 16:10 18 Leerzame spellen in 1 doos! Het alfabet leren & samenstellen van woorden 4 kruiswoordplaten, 90 letters en 1 alfabetbord

Nadere informatie

C28 Duplo Wegwerkzaamheden Leeftijd : 2 jaar Merk : Lego Duplo

C28 Duplo Wegwerkzaamheden Leeftijd : 2 jaar Merk : Lego Duplo C28 Duplo Wegwerkzaamheden Merk : Lego Duplo C63 Duplo drukte in de Garage Merk : Duplo Er wordt hard gewerkt in de garage! De sleepwagen heeft zojuist een auto naar binnen gebracht, dus er is werk aan

Nadere informatie

www.smartgames.eu collectie

www.smartgames.eu collectie www.smartgames.eu collectie 3-6 Kan jij licht brengen in de duisternis? Day & Night is een spel dat meegroeit met de vaardigheden van uw kind: - Eerst is het een stapelspel (oog-hand-coördinatie) - vanaf

Nadere informatie

VRIJE TIJD. Rinkelballen. Gymnastiekbal met rinkelbellen. 340 gram. Kleur rood. Torball / Football met rinkelbellen. 500 gram. Kleur rood.

VRIJE TIJD. Rinkelballen. Gymnastiekbal met rinkelbellen. 340 gram. Kleur rood. Torball / Football met rinkelbellen. 500 gram. Kleur rood. VRIJE TIJD Rinkelballen 020000130 Gymnastiekbal met rinkelbellen. 340 gram. Kleur rood. 020000129 Torball / Football met rinkelbellen. 500 gram. Kleur rood. 020000916 Goalball met rinkelbellen. 1250 gram.

Nadere informatie

-

- Een strategisch spel voor 2 spelers vanaf 8 jaar. Duurtijd: afhankelijk van het verloop van het spel. 64 houten pennetjes (alle houten pennetjes zijn gekleurd aan beide zijden) De winnaar is de speler

Nadere informatie

VRIJE TIJD. Rinkelballen. Gymnastiekbal met rinkelbellen. 340 gram. Kleur rood. Torball / Football met rinkelbellen. 500 gram. Kleur rood.

VRIJE TIJD. Rinkelballen. Gymnastiekbal met rinkelbellen. 340 gram. Kleur rood. Torball / Football met rinkelbellen. 500 gram. Kleur rood. VRIJE TIJD Rinkelballen 020000130 Gymnastiekbal met rinkelbellen. 340 gram. Kleur rood. 020000129 Torball / Football met rinkelbellen. 500 gram. Kleur rood. 020000916 Goalball met rinkelbellen. 1250 gram.

Nadere informatie

3-54 Verticale torenpuzzel 3-55 Puzzel De Wolf 3-56 Puzzel Op de boerderij 3-57 Puzzel Jaargetijden 3-58 Puzzel Kookoo Ariel Lade's Schots & Scheve

3-54 Verticale torenpuzzel 3-55 Puzzel De Wolf 3-56 Puzzel Op de boerderij 3-57 Puzzel Jaargetijden 3-58 Puzzel Kookoo Ariel Lade's Schots & Scheve Art. Nr. Naam 3-1 Puzzel Daffy Duck 3-2 Puzzel World's Largest Childrens Playtim 3-3 Puzzel boerderij 3-4 Puzzel trein 3-5 Puzzel aankleedbeer 3-6 Puzzel cars 3-7 Puzzelmat 3-8 Puzzel brandweerauto 3-9

Nadere informatie

op weg naar groep 3 Inhoud - 4 lottokaarten - 48 lotto fiches - 4 kruiswoordplaten - 90 letterkaartjes - 10 cijferkaarten - 1 plaat met de heks

op weg naar groep 3 Inhoud - 4 lottokaarten - 48 lotto fiches - 4 kruiswoordplaten - 90 letterkaartjes - 10 cijferkaarten - 1 plaat met de heks op weg naar groep 3 Met ik leer op weg naar groep 3 leren kinderen spelenderwijs tellen van 1 tot en met 10, rekenen, letters herkennen en eerste woordjes spellen. Als een kind 5 jaar oud is, begint het

Nadere informatie

SPELREGELS. Benodigdheden: Het speelbord, de dobbelsteen, de zandloper, pionnen, vragenkaarten, kwartetkaarten en Match-it! kaarten.

SPELREGELS. Benodigdheden: Het speelbord, de dobbelsteen, de zandloper, pionnen, vragenkaarten, kwartetkaarten en Match-it! kaarten. SPELREGELS SPELREGELS Dirty Seconds is de leukste manier van seksuele voorlichting voor jongeren (en hun ouders) vanaf 13 jaar. Het spel is eenvoudig te spelen en de verschillende kleuren op het speelbord

Nadere informatie

Inhoud - 5 lottokaarten - 30 lotto fi ches - 26 alfabet puzzels - 5 cijfer puzzels - 1 spelbord

Inhoud - 5 lottokaarten - 30 lotto fi ches - 26 alfabet puzzels - 5 cijfer puzzels - 1 spelbord op weg naar groep 1 Met ik leer op weg naar groep 1 leren kinderen spelenderwijs tellen van 1 tot en met 5, het alfabet, kleuren benoemen en vormen & silhouetten herkennen. Als een kind 3 jaar oud is,

Nadere informatie

Racen maar!

Racen maar! Racen maar! Pak de dobbelsteen en gooi om de beurt voor de rode en de paarse racewagen. Tel het aantal gegooide ogen en kleur dit aantal cirkels behorend bij de racewagen die aan de beurt is. Wie komt

Nadere informatie

dorine cleve beweeg kaarten educatieve uitgaven

dorine cleve beweeg kaarten educatieve uitgaven dorine cleve beweeg educatieve uitgaven kaarten inhoud 1 Potlood 2 Boeken dragen 3 Naar de klas 4 Uil 5 Slak 6 Egel 7 Boom 8 Noot 9 Appel 10 Spinnenweb 11 Spin 12 Kriebelspin 13 Regenworm 14 Regen 15 Rikke,

Nadere informatie

Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken.

Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken. Leuven (kessel-lo), 2015, Beste, Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken. Wij besteden veel aandacht bij het maken en afwerken van de spelen: scherpen

Nadere informatie

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood.

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood. VRIJE TIJD Rinkelballen 020000130 Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood. 020000129 Torball / Football met rinkelbellen, 500 gram, kleur rood. 020000916 Goalball met rinkelbellen, 1250 gram,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Speel-o-theek Klapstuk

Nieuwsbrief Speel-o-theek Klapstuk Nieuwsbrief Speel-o-theek Klapstuk 02 januari 2009 Aan alle leden van Speel-o-theek Klapstuk Beste wensen voor 2009 Alle medewerkers van speel-o-theek Klapstuk wensen u een voorspoedig Nieuwjaar en veel

Nadere informatie

Catalogus materialen spel-o-theek LOVK De indeling van de materialen heeft een relatie met het onderwijsleerpakket Stappen Langs het Water

Catalogus materialen spel-o-theek LOVK De indeling van de materialen heeft een relatie met het onderwijsleerpakket Stappen Langs het Water Landelijk Onderwijs aan Varende Kleuters Schulpweg 37 3084 NG Rotterdam tel. 010 4130034 Catalogus materialen spel-o-theek LOVK De indeling van de materialen heeft een relatie met het onderwijsleerpakket

Nadere informatie

Executieve en cognitieve functies versterken d.m.v. spellen

Executieve en cognitieve functies versterken d.m.v. spellen Executieve en cognitieve functies versterken d.m.v. spellen Metacognitieve kennis Metacognitieve vaardigheden Inzetten van de de Spel Analyse o.b.v. de de concrete educatieve taken transfer StiBCO/Emiel

Nadere informatie

Beschrijving van de spelletjes

Beschrijving van de spelletjes Beschrijving van de spelletjes 1. Tollebak Tollebak: (tol, touwtje, pionnetjes in doosje) Plaats de gekleurde pionnen op de gekleurde stippen. Windt het touwtje strak om het tolletje en plaats de tol voor

Nadere informatie

Spelregels IK BOX spel (3 of 4 personen)

Spelregels IK BOX spel (3 of 4 personen) IK BOX spelregels Spelregels IK BOX spel (3 of 4 personen) Spelmateriaal 1 spelbord (binnenkant van de IK BOX) met aan de zijkanten de grote ZaaiGoedkaarten. 4 pionnen (Tess, Mo, Max en Kate). 4 bakjes.

Nadere informatie

Kern 2: teen - een - neus - buik - oog. Spellen bij kern 2. In deze kern leert uw kind: Letters: t n b oo ee Woorden: teen - een - neus - buik - oog

Kern 2: teen - een - neus - buik - oog. Spellen bij kern 2. In deze kern leert uw kind: Letters: t n b oo ee Woorden: teen - een - neus - buik - oog Kern 2: teen - een - neus - buik - oog In deze kern leert uw kind: Letters: t n b oo ee Woorden: teen - een - neus - buik - oog De letters i - m - r - v - s aa - p e zijn bekende letters geworden. De letters

Nadere informatie

Lach je rijk. Dag: 10 - gezelschapsspelletjes Groep: Vendels

Lach je rijk. Dag: 10 - gezelschapsspelletjes Groep: Vendels Lach je rijk Dag: 10 - gezelschapsspelletjes Groep: Vendels Tijdstip: voormiddag Locatie: Made by: Pascal, Liesbeth en Jolien Spelregels, doel van het spel Zoveel mogelijk geld verdienen. Groepsindeling

Nadere informatie

Zwijsen. jaargroep 4. naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs. rekentrainer. jij. Bezoek alle leuke dingen. Teken de weg.

Zwijsen. jaargroep 4. naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs. rekentrainer. jij. Bezoek alle leuke dingen. Teken de weg. Zwijsen jaargroep naam: reken-wiskundemethode voor het basisonderwijs! jij rekentrainer Bezoek alle leuke dingen. Teken de weg. Groep blad 1 Hoe komt de hond bij het bot? Teken. Kleur de tegels. Kleur

Nadere informatie

Aan de tafel! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de tafels te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda.

Aan de tafel! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de tafels te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda. Aan de tafel! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de tafels te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda.nl Aan de tafel 1. Zeeslag 2. Snelle Jelle 3. Vier op een

Nadere informatie

Naam Status TxtArtikelCode

Naam Status TxtArtikelCode Naam Status TxtArtikelCode activo (-) Gereed voor uitlenen WO224 ahoi (-) Gereed voor uitlenen WO74 aktie-reaktie (-) Gereed voor uitlenen WO34 Associaties (-) Gereed voor uitlenen WO233 begrippen diagram

Nadere informatie

Rob Bervoets - 3 Balo a 0. Het verhaal achter het spel

Rob Bervoets - 3 Balo a 0. Het verhaal achter het spel 0. Het verhaal achter het spel Ik heb de inspiratie voor dit spel gevonden bij een bestaand "vloerspel" waarbij de kinderen in de huid van Aladin kruipen en samen met Yasmine op zoek gaan naar de grot

Nadere informatie

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met bel, 340 gram, kleur rood Torbal met bel, 500 gram, kleur rood

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met bel, 340 gram, kleur rood Torbal met bel, 500 gram, kleur rood VRIJE TIJD Rinkelballen 020000130 Gymnastiekbal met bel, 340 gram, kleur rood 020000129 Torbal met bel, 500 gram, kleur rood 020000916 Goalbal met bel, 1250 gr, kleur rood Gezelschapsspelen 020000283 Damspel,

Nadere informatie

Spelverhuurcatalogus. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere spellen? Mail dan naar spelverhuur@stokperdje.nl. Pagina 1

Spelverhuurcatalogus. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere spellen? Mail dan naar spelverhuur@stokperdje.nl. Pagina 1 catalogus 't Stokperdje organiseerd al ruim 40 jaar de Zundertse Koninginnedag. Een terugkerend onderdeel van deze dag is de spelenkermis. Op deze kermis kunnen alle kinderen van Zundert de 35 spelletjes

Nadere informatie

Leuven (kessel-lo), 2017, Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken.

Leuven (kessel-lo), 2017, Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken. Leuven (kessel-lo), 2017, Beste, Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken. Wij besteden veel aandacht bij het maken en afwerken van de spelen: scherpen

Nadere informatie

Prijslijst - Babycadeauwereld Miranda Gegenereerd op 24-01-2013 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend

Prijslijst - Babycadeauwereld Miranda Gegenereerd op 24-01-2013 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend lijst - Babycadeauwereld Miranda Gegenereerd op 24-01-2013 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend Aanbiedingen Ikke-Fan stichting kind en gezin romper ikke oma fan blauw 9.95 romper ikke oma

Nadere informatie

SPEELDUYNE SPELOTHEEK

SPEELDUYNE SPELOTHEEK SPEELDUYNE SPELOTHEEK Puzzels WILD ANIMAL PUZZLE Deze puzzel helpt kinderen om de wilde dieren te herkennen! 1,5 jaar + HOUTEN PUZZEL KINDEREN VAN DE WERELD Kinderen uit alle continenten en hun dieren

Nadere informatie

PAPILLON ACCESSOIRES/SPEELGOED. SPEELGOED Latex Display

PAPILLON ACCESSOIRES/SPEELGOED. SPEELGOED Latex Display GROEP Latex Display PP140001 Latex Jungle Display Assorty (18 pcs) 9 cm PP140002 Latex Egel Display Assorty (24 pcs) 8 cm PP140003 Latex Wilde Dieren Display Assorty (16 pcs) 12 cm PP140013 Latex Varkenshoofd

Nadere informatie

Gezelschapsspelen (0182) Solitaire houten spel in reisuitvoering. Tangram. Klassiek houten bordspel dammen

Gezelschapsspelen (0182) Solitaire houten spel in reisuitvoering. Tangram. Klassiek houten bordspel dammen Solitaire houten spel in reisuitvoering Solitaire is een spel van rubberhout voor 1 speler met 33 houten insteekpionnen. In reisuitvoering. De diameter is 11,5 cm. Het spel is eenvoudig in gebruik en geschikt

Nadere informatie

Overzicht en foto s oud Hollands spelen 2014

Overzicht en foto s oud Hollands spelen 2014 Overzicht en foto s oud Hollands spelen 2014 *Laag tarief: voor organisaties en particulieren uit Weert Hoog tarief: voor overige en bedrijven BINGOMOLEN 1 Bingomolen 1 Ballenbord 75 Ballen Bingoloten

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels Egelrace. Frank Nestel Copyright 2017 University Games

Jijbent.nl: spelregels Egelrace. Frank Nestel Copyright 2017 University Games Jijbent.nl: spelregels Egelrace Frank Nestel Copyright 2017 University Games Inhoud Spelregels Egelrace...1 Inleiding en doel van het spel...1 Het spelverloop...2 Geblokkeerde Egels...2 Stap 1: Dobbelen...2

Nadere informatie

Spelenderwijs rijmen. Linda Willemsen. www.klasvanjuflinda.nl. www.klasvanjuflinda.nl

Spelenderwijs rijmen. Linda Willemsen. www.klasvanjuflinda.nl. www.klasvanjuflinda.nl Spelenderwijs rijmen Linda Willemsen www.klasvanjuflinda.nl www.klasvanjuflinda.nl Spelenderwijs rijmen Spelenderwijs rijmen Tekst & vormgeving: Linda Willemsen 2014 www.klasvanjuflinda.nl Linda Willemsen

Nadere informatie

VOOR DE KLEINSTE 23. Thomas & Friends Percy op de sloperij. Thomas & friends spoorbanen set. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 11.

VOOR DE KLEINSTE 23. Thomas & Friends Percy op de sloperij. Thomas & friends spoorbanen set. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 11. Thomas & Friends The Great Quarry Climb VOOR DE KLEINSTE 23. Thomas & Friends Percy op de sloperij 89 19. Lil Movers school bus 49.99 50 43. Thomas & Friends Roaring dino run Thomas & friends spoorbanen

Nadere informatie

Corso Cannelloni. Spel voor kinderen vanaf 3 jaar: Het verhaal

Corso Cannelloni. Spel voor kinderen vanaf 3 jaar: Het verhaal Corso Cannelloni Hier gaat het in het rond! Twee pijlsnelle dobbelspelen voor kleine koeriers vanaf 3 en vanaf 4 jaar. Soort spel: Gezinsspel Een verzameling van 2 spellen voor kinderen vanaf 3 en 4 jaar.

Nadere informatie

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Buitenspellen 1

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Buitenspellen 1 Buitenspellen 1 Bamboestiek Dit is een werkwijze waarbij kunstwerken worden vervaardigd van bamboestokken, aaneengeknoopt met elastiek. Aanvankelijk is een elastiek sterk genoeg om een bamboestok op zijn

Nadere informatie

39. 95. Oball roller Watertrappelend nijlpaard. Voeg badschuim toe en hij maakt de mooiste zeepbellen. Nachtlampje GUS

39. 95. Oball roller Watertrappelend nijlpaard. Voeg badschuim toe en hij maakt de mooiste zeepbellen. Nachtlampje GUS Oball ratel & rol auto 7. 99 Do-re-mi dolfijnen 13. Vrolijk zingende schilpad. Luister hoe ik gorgel en zing! 9. 99 Oball 12 Linky Loops Oball roller 13. Watertrappelend nijlpaard. Voeg badschuim toe en

Nadere informatie

Disclaimer. Copyright. Dit boek is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven

Disclaimer. Copyright. Dit boek is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven Kinderkokkie Disclaimer Dit boek is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. Het is niet

Nadere informatie

1 Speel-O-Theek de Zwolse Bal Overzicht A: Ontwikkelingsmateriaal. Catalogus speel-o-theek De Zwolse Bal. Spelend Leren. 2016, versie 2.

1 Speel-O-Theek de Zwolse Bal Overzicht A: Ontwikkelingsmateriaal. Catalogus speel-o-theek De Zwolse Bal. Spelend Leren. 2016, versie 2. 1 Speel-O-Theek de Zwolse Bal Overzicht A: Ontwikkelingsmateriaal Catalogus speel-o-theek De Zwolse Bal Spelend Leren 2016, versie 2.0 2 Speel-O-Theek de Zwolse Bal Overzicht A: Ontwikkelingsmateriaal

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Volksspelen. 10 schuin afgeronde houten bollen 1 metalen paaltje

Volksspelen. 10 schuin afgeronde houten bollen 1 metalen paaltje Volksspelen KRULBOL Man tegen man of in twee ploegen worden de afgeschuinde bollen zo kort mogelijk bij het paaltje gebold. Elke bol dichter bij de staak dan een bol van de tegenpartij levert een punt

Nadere informatie

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood.

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood. VRIJE TIJD Rinkelballen 020000130 Gymnastiekbal met rinkelbellen, 340 gram, kleur rood. 020000129 Torball / Football met rinkelbellen, 500 gram, kleur rood. 020000916 Goalball met rinkelbellen, 1250 gram,

Nadere informatie

nummer Naam spel doelgroep omschrijving foto 18 Badmintonpluimen 6+ 4 Badmintonracket met hoes 6+

nummer Naam spel doelgroep omschrijving foto 18 Badmintonpluimen 6+ 4 Badmintonracket met hoes 6+ nummer Naam spel doelgroep omschrijving foto 18 Badmintonpluimen 6+ 4 Badmintonracket met hoes 6+ 36 Croquet 3+ 2-6 spelers Dit is een buitenspel waarbij men moet proberen het balletje dmv een houten hamertje

Nadere informatie

Zomerkamp 1999 Welpen/Kabouters Weert Amerika Cartoonday Bosspel. Tijdstip

Zomerkamp 1999 Welpen/Kabouters Weert Amerika Cartoonday Bosspel. Tijdstip Tijdstip Woensdag 11 augustus 1999 14.00 16.00 Georganiseerd door Bart, Hessel en Sharon Speelveld Veld 1 Kermis, bosgebied kampterrein Veld 2 Strategisch spel, bosgebied op kampterrein Indeling 5 groepen,

Nadere informatie

SPEELDUYNE SPELOTHEEK

SPEELDUYNE SPELOTHEEK SPEELDUYNE SPELOTHEEK BABY (0-3 jaar) DRAAI & RAMMEL KRALEN Deze rammelende & draaiende kralen zijn een makkelijk mee te nemen bijtspeeltje! 3 maand + KNOCK ME DOWN Klop met het leuke appelhamertje op

Nadere informatie

Nieuwsbrief november Speelotheek Veenendaal

Nieuwsbrief november Speelotheek Veenendaal Nieuwsbrief november 2014 Speelotheek Veenendaal Een nieuwsbrief vol met speelgoed dat we mochten uit kiezen in de speelotheek van Gorinchem, omdat zij gingen sluiten. Verkleedkleren, puzzels, spelletjes,

Nadere informatie

Voorbereiding post 2. Hap, ik heb je! Groep 7-8

Voorbereiding post 2. Hap, ik heb je! Groep 7-8 Voorbereiding post 2 Hap, ik heb je! Groep 7-8 Welkom bij IVN Valkenswaard-Waalre Dit is de digitale voorbereiding op post 2: Hap, ik heb je! voor groep 7 en 8. Inhoud: Algemeen Verhaal Spel Werkvel Opruimen

Nadere informatie

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met bel, 340 gram, kleur rood Torball / Football met bel, 500 gram, kleur rood.

VRIJE TIJD. Rinkelballen Gymnastiekbal met bel, 340 gram, kleur rood Torball / Football met bel, 500 gram, kleur rood. VRIJE TIJD Rinkelballen 020000130 Gymnastiekbal met bel, 340 gram, kleur rood. 020000129 Torball / Football met bel, 500 gram, kleur rood. 020000916 Goalball met bel, 1250 gram, kleur rood. Gezelschapsspelen

Nadere informatie

Persdossier. Najaarsreleases 2010

Persdossier. Najaarsreleases 2010 Persdossier Najaarsreleases 2010 Spelinformatie Informatie per spel Sinterklaasjournaal Bordspel pagina 2 Regenwormen Junior pagina 3 Carcassonne de Katapult pagina 4 Carcassonne Bruggen, Burchten en Bazaars

Nadere informatie

Twintig keer fijne motoriek in de gymzaal

Twintig keer fijne motoriek in de gymzaal Twintig keer fijne motoriek in de gymzaal Waslijn ophangen Laat de leerling een berg kleren ophangen op de waslijn. Stel de eis dat ze netjes opgehangen worden. Kan hij of zij zonder hulp de wasknijpers

Nadere informatie

Spellen en Puzzels. Retail Trainingen. alles over spellen, puzzels en boeken. Onderdeel van de opleiding Verkopen in de Gemengde en Speelgoedbranche

Spellen en Puzzels. Retail Trainingen. alles over spellen, puzzels en boeken. Onderdeel van de opleiding Verkopen in de Gemengde en Speelgoedbranche alles over spellen, puzzels en boeken Onderdeel van de opleiding Verkopen in de Gemengde en Speelgoedbranche Retail Trainingen Dit vakinformatieboek is een uitgave van: Vereniging Gebra, Zoetermeer 2 Ontwikkeld

Nadere informatie

Bestellen en betalen. Stroes in beweging

Bestellen en betalen. Stroes in beweging In deze catalogus vind je een aantal spelletjes die je bij ons kan bestellen. De materialen stimuleren met name de ontwikkeling van de kleine motoriek, de oog- handcoördinatie, behendigheid en het ruimtelijke

Nadere informatie

-

- Een strategisch spel voor 2 spelers - vanaf 8 jaar. Duurtijd: ca. 30 minuten. 1 houten spelbord (dit spel maakt geen gebruik van de rode stippen op het spelbord) 14 lichte pionnen 14 donkere pionnen De

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 In deze nieuwsbrief: nieuw speelgoed, Nijntje 60 jaar, info van de speelotheek en de creatieve dag van een clv-klas. T11 Winnie de Pooh doos: electro, puzzels, rijgplankjes, magneetplaten,

Nadere informatie

Druk alle kartonnen delen uit de raampjes. Stel de pionnen samen door het kartonnen deel in het voetje te steken.

Druk alle kartonnen delen uit de raampjes. Stel de pionnen samen door het kartonnen deel in het voetje te steken. spelregels Druk alle kartonnen delen uit de raampjes. Stel de pionnen samen door het kartonnen deel in het voetje te steken. Sorteer de kaarten in drie stapeltjes: Drakenkaarten Wapenkaarten Avonturenkaarten

Nadere informatie

doel 5 stenen op een rij. Boek Spel, Spelen, spelletjes blz 196

doel 5 stenen op een rij. Boek Spel, Spelen, spelletjes blz 196 1 2 3 4 Driehoek 5 HP 6 Pente doel 5 stenen op een rij. Boek Spel, Spelen, spelletjes blz 196 7 Othello groen veld, zw/wit stenen als reversi 8 Labyrinth, Joop Oele Ronde fiches bedekken speelveld, start

Nadere informatie

Oud Hollandse (tafel) spelen

Oud Hollandse (tafel) spelen Oud Hollandse (tafel) spelen Ballonnen pompen Wie pompt het snelste en laat zijn ballon als eerste klappen? Het is pompen of verzuipen. want de verliezer doet de afwas! Prijs: 7,50 / dag (incl. 30 ballonnen;

Nadere informatie

Oud Hollandse buitenspelen spelen voor teams of voor in een spelcircuit

Oud Hollandse buitenspelen spelen voor teams of voor in een spelcircuit Oud Hollandse buitenspelen spelen voor teams of voor in een spelcircuit Bal hooghouden Je krijgt 50 seconden de tijd om een voetbal hoog te houden. Het aantal seconden is het aantal punten die je kunt

Nadere informatie

G-compris. Eenvoudige letters. Typ de vallende letters voor ze de grond raken.

G-compris. Eenvoudige letters. Typ de vallende letters voor ze de grond raken. G-compris 1. computer 1.1 toetsenbord Eenvoudige letters. Typ de vallende letters voor ze de grond raken. Getallen met dobbelsteen. Tel het aantal puntjes op de dobbelsteen en typ het juiste cijfer voor

Nadere informatie

Breukenpizza! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de breuken te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda.

Breukenpizza! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de breuken te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda. Breukenpizza! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de breuken te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda.nl Breukenpizza! 1. Knijpkaart 2. Decimalen 3. Domino 4.

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels Stacko. Bram Schoonhoven Copyright 2019 Jijbent.nl

Jijbent.nl: spelregels Stacko. Bram Schoonhoven Copyright 2019 Jijbent.nl Jijbent.nl: spelregels Stacko Bram Schoonhoven Copyright 2019 Jijbent.nl Inhoud Spelregels Stacko...1 Inleiding en doel van het spel...1 De blokken...1 Het spelverloop...1 Einde van een ronde...2 Einde

Nadere informatie

Gokautomaten (voor iedereen)

Gokautomaten (voor iedereen) Gokautomaten (voor iedereen) In een fruitautomaat draaien de schijven I, II en III onafhankelijk van elkaar. Door een hendel kan elke schijf tot stilstand worden gebracht. In de tabel zie je wat op elke

Nadere informatie

Aan de slag! en krijgt een hersenpion en een scorekaart met afbeelding aangeeft. Iedere speler kiest een kleur

Aan de slag! en krijgt een hersenpion en een scorekaart met afbeelding aangeeft. Iedere speler kiest een kleur SPELREGELS 2 4$0 4$03&,""35 35 &, " " 4$03 4 $ 0 3&, "" 3 5 3&, ""3 35 4$ 0 3 &, " " Aan de slag! Leg het bord met de onderdelen neer zoals de en krijgt een hersenpion en een scorekaart met afbeelding

Nadere informatie

Handleiding Kallidrom spel

Handleiding Kallidrom spel Handleiding Kallidrom spel Montage Onderdelen: 1 bodem (A) 1 voorzijde (B) 2 zijdelen (C) 14 elastieken bandjes 2 hoeken 4 schroeven 1 groot elastiek Steek de uitsteeksels van de bodem in de uitsparingen

Nadere informatie

Steunpunt GOK project Genk De bouwhoek

Steunpunt GOK project Genk De bouwhoek Uitwerking De Bouwhoek 1. Het belang van bouwen en construeren Bouwen en construeren ontwikkelen een groot aantal belangrijke vaardigheden, zoals: het bevorderen van eigen initiatief, samenwerken, samen

Nadere informatie

Addendum Didactisch Werkboek Hoogbegaafden. Kleuters. Kroniek 93 december 2009 blz. 27-29. Geitje, verstop je! VIII. Uitdagend speel- en spelmateriaal

Addendum Didactisch Werkboek Hoogbegaafden. Kleuters. Kroniek 93 december 2009 blz. 27-29. Geitje, verstop je! VIII. Uitdagend speel- en spelmateriaal Addendum Didactisch Werkboek Hoogbegaafden VIII. Uitdagend speel- en spelmateriaal Kleuters Kroniek 93 december 2009 blz. 27-29 Geitje, verstop je! Aantal spelers: 2 tot 4 Leeftijdscategorie: 4 tot 99

Nadere informatie

16 pagina s. Letters en cijfermatten Puzzelmatten. Puzzelspellen. Puzzelspellen. Clixi-Bouwsets

16 pagina s. Letters en cijfermatten Puzzelmatten. Puzzelspellen. Puzzelspellen. Clixi-Bouwsets 16 pagina s Letters en cijfermatten Puzzelmatten Clixi-Bouwsets 99 Op een speelse manier de wereld ontdekken Puzzelmat Europa Afmeting: 60 x 90 cm, schuimrubber, Dikte: 1,2 cm, 54 bedrukte puzzelstukken,

Nadere informatie

Volksspelenkar Handleiding

Volksspelenkar Handleiding Volksspelenkar Handleiding Hoe kan ik de Volksspelenkar ontlenen? Voor de reservatie van het materiaal kan je terecht bij de dienst onthaal & info. De kostprijs van het gehuurde materiaal wordt verrekend

Nadere informatie

Uitleg bij de spellingskaartjes.

Uitleg bij de spellingskaartjes. Uitleg bij de spellingskaartjes. 1. De BLAUWE kaartjes zijn bedoeld om alleen te oefen met de spellingskaartjes 2. Met de Paarse kaartjes mag je met zijn tweeën oefenen met de spellingskaartjes 3. De Groene

Nadere informatie

De Spelregels. Tony Boydell

De Spelregels. Tony Boydell De Spelregels Tony Boydell Inhoud 3 Inhoud van de doos 4 - Voorbereiding 5 Begin van het spel 6 Welke kleuren passen? 6 De regels voor het stapelen 7 De punten tellen 7 Het einde van het spel 7 - Winnen

Nadere informatie

Een gids vol met apps speciaal voor kleuters

Een gids vol met apps speciaal voor kleuters Een gids vol met apps speciaal voor kleuters Hier voor je ligt de gids: starten met tablets. Een gids vol met apps speciaal voor kleuters. Als je gaat starten met tablets kan het best lastig zijn om geschikte

Nadere informatie

Voorbereiding post 2. Soort zoekt soort Groep 7-8

Voorbereiding post 2. Soort zoekt soort Groep 7-8 Voorbereiding post 2 Soort zoekt soort Groep 7-8 Welkom bij IVN Valkenswaard Dit is de Powerpointserie als voorbereiding op post 2: Soort zoekt soort, voor groep 7 en 8. Inhoud: Algemeen Verhaal over het

Nadere informatie

21. 98 39. 99 29. 99 29. 50 17. 99 34. 99 40. 99 21. 98 19. 95 15. 98 23. 50 19. 99 14. 95 43. 99 22. 95 WIE GAAT ER WINNEN? 11.

21. 98 39. 99 29. 99 29. 50 17. 99 34. 99 40. 99 21. 98 19. 95 15. 98 23. 50 19. 99 14. 95 43. 99 22. 95 WIE GAAT ER WINNEN? 11. WIE GAAT ER WINNEN? 2 Risk 17. 99 Twister Muizenval Cluedo 21. 98 29. 50 29. 50 Lach Je Rijk 34. 99 My Monopoly, maak je eigen spel! 11.99 NU MET 25% 8. 95 75 Toverhoed met trucjes Play-Doh Dolle Doh-Doh

Nadere informatie

HANDLEIDING HET IJSBERENSPEL

HANDLEIDING HET IJSBERENSPEL HANDLEIDING HET IJSBERENSPEL Pagina 1 van 7 1.! Artikelen behorende bij het spel... 1! 2.! Doel... 1! 3.! Spel klaar zetten... 1! 4.! Aantal deelnemers... 2! 5.! Meer informatie... 2! 6.! Speluitleg...

Nadere informatie

Kraters slaan. Rekenoefening groep 5&6. Doel. Materiaal. Voorbereiding. Beschrijving. groep 5&6 - Kraters slaan

Kraters slaan. Rekenoefening groep 5&6. Doel. Materiaal. Voorbereiding. Beschrijving. groep 5&6 - Kraters slaan Kraters slaan Rekenoefening groep & Doel Bepalen van veelvouden van,,,, en Bepalen van deelbaarheid door,,,, en. Begrijpen dat veelvoud van... hetzelfde betekent als deelbaar door... Materiaal Rekenbal

Nadere informatie

Voorbereiding post 2. Hap, ik heb je! Groep 4-5-6

Voorbereiding post 2. Hap, ik heb je! Groep 4-5-6 Voorbereiding post 2 Hap, ik heb je! Groep 4-5-6 Welkom bij IVN Valkenswaard-Waalre Dit is de digitale voorbereiding op post 2: Hap, ik heb je! voor groep 4, 5 en 6. Inhoud: Algemeen Verhaal Spel Werkvel

Nadere informatie

Hoi boer. De speler links van de gever begint het spel door een kaart open op tafel te draaien. Daarna doet de volgende speler hetzelfde; enzovoort.

Hoi boer. De speler links van de gever begint het spel door een kaart open op tafel te draaien. Daarna doet de volgende speler hetzelfde; enzovoort. Een kaartspel voor 4 personen Hoi boer De speelkaarten worden gelijkelijk verdeeld, zodanig dat iedere speler een gelijk aantal kaarten heeft. Deze kaarten liggen omgekeerd voor de speler op tafel. De

Nadere informatie