Weekthema: beelden. Belangrijke data

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekthema: beelden. Belangrijke data"

Transcriptie

1 29 januari 2016 nr. 15/16-21 Weekthema: beelden Welk beeld hebben onze leerlingen van hun eigen toekomst? Daar praten we op school ook wel over wanneer het niet perse ons weekthema is. De komende week staan beelden wel centraal in onze bezinningen. Wat is het beeld dat leerlingen over hun docenten hebben en omgekeerd? Leuk om bij elkaar eens te kijken of die beelden eigenlijk wel kloppen. Beelden kunnen nogal dicht bij vooroordelen komen te liggen en daar moet je nu eenmaal voorzichtig mee zijn. Durven we onze beelden ook echt bij te stellen wanneer de werkelijkheid ons daartoe uitdaagt? De veiligheid om vast te houden aan verouderde beelden blijft een schijnveiligheid die ons tegenwerkt om op een nieuwe manier naar elkaar te kijken. Doen we dat gewoon wél, dan ontstaan er ook nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen om met elkaar verder te gaan. De toekomst kan daardoor anders worden dan je had gedacht. Dat probeer ik leerlingen ook mee te geven wanneer het gaat om hun toekomstbeeld. Het zal altijd anders gaan dan je (nu) denkt. Het hangt van zoveel factoren af waar we eigenlijk nauwelijks of geen invloed op hebben. Dat maakt het des te mooier om ook echt voluit te gaan voor die factoren waar we wel invloed op hebben. Onze houding in het dagelijks leven bijvoorbeeld. Wanneer dat er een is van vertrouwen, vrede met jezelf, het zien van de kansen die je krijgt, dan heb je eigenlijk al een hele stap gemaakt. Het stimuleert je eigen creativiteit. Wat er ook verandert, één ding blijft. Dat is de nabijheid van onze God. Als je wilt, mag je je zomaar bij die Zegen aansluiten. Dan wordt Zegen toch nog een proces in plaats van een spreuk. Gezegend worden en tot Zegen zijn. Het overkwam Jozua ook. In het oude testament vinden we zijn boek. Hij ziet tegen zijn toekomst best wel een beetje op. Beginnen aan een nieuwe taak is altijd spannend. Wees sterk en houdt goede moed, zegt God, en weet dat ik altijd met je zal zijn, overal waar jij gaat Het beeld dat wij van God hebben zal altijd maar een deel van de waarheid zijn of een poging die te benaderen, omdat het ons bevattingsvermogen eigenlijk te boven gaat. Wat mooi dat ook dat proces deel uit kan maken van die Zegen. Hoe bijzonder onze bezinningen deze week gaan worden? Daar heb ik wel een beeld van.. K. J. Wilts, docent Godsdienst. Belangrijke data Maandag 1 februari Opgave herkansingen vmbo-4basis/kader Dinsdag 2 februari Profielkeuzedag Atheneum 3 TU Twente Woensdag 3 februari Opgave herkansingen examenklassen t4/h5/a6 Herkansingen vmbo-4basis/kader s morgens: Kick-off Ghana Donderdag 4 februari uur: Rapportenvergadering vmbo4basis/ kader Schoolarts vmbo-t4 Vrijdag 5 februari Skiën havo uur: herkansingen examenklassen

2 In deze Nieuwsbrief Opening en Open Huis A3: naar de Universiteit Twente Beroepenwedstrijd Regionaal Techniek Centrum Fietsenstalling Edukans Podiumavonden Personeel 1 Wij feliciteren Gerdien, Bettus en Elias Martens van harte met de geboorte van Isaï. Hij is geboren op 18 januari jl. Opening en Open Huis U hebt het vast in de plaatselijke kranten afgelopen week gelezen: de opening van onze nieuwe schoolgebouw en het Open Huis van maandag 25 en donderdag 28 januari. Hier dus alleen wat foto s van de geweldige week die achter ons ligt. Meer foto s op onze site.

3 Naar de Universiteit Twente In het kader van loopbaanoriëntatie en begeleiding gaan klas A3a en A3b op dinsdag 2 februari op bezoek bij de Universiteit Twente te Enschede. Het is goed om in een vroeg stadium kennis te maken met en te ruiken aan de sfeer op een universiteit. Daarom bezoeken de leerlingen 2 workshops die passen bij hun profielvoorkeur(en). Het wordt een fantastische dag! Beroepenwedstrijd Op woensdag 3 en donderdag 4 februari gaan Emiel Hendriks en Bas Wissink meedoen met de Beroepenwedstrijden op het RTC in Hardenberg. Bas en Emiel gaan Timmeren. Vorig jaar was dat een vernuftig krukje, waarbij eerst een uitslag getekend moest worden. De bedoeling is dat zij 'strijden' tegen andere techniek-leerlingen van scholen uit de regio. Dat zelfde geldt voor Thom Scherpenkate en Sem Russcher als het gaat om Metselen. Vorig jaar was de opdracht een halfsteensmuurtje met een figuur erin dat iets naar voren springt. Ook best lastig. Wij wensen onze techniek-jongens een tweetal leuke en leerzame dagen toe! Doe jullie best! Regionaal Techniek Centrum Op donderdag 4 februari a.s. gaan de leerlingen van lj.3 Techniek Breed, net als voorgaande jaren, een kijkje nemen op het RTC in Hardenberg. We worden om 9.00u opgehaald met de bus en zijn om 11.00u weer terug. Met name de Installatie-, Bouw- en Metaaltechniek komen aan de orde. Bedoeling is dat de leerlingen uitleg krijgen over het lesprogramma en een eenvoudig werkstukje maken. Dit alles vind onder de uren Techniek Breed plaats. De docenten Techniek Breed gaan mee als begeleiders. Fietsenstalling De fietsenstalling wordt niet juist gebruikt: veel leerlingen willen hun fiets vooraan parkeren, waardoor het veel te vol wordt. Daarnaast is het de bedoeling dat de fiets op het zwarte gedeelte direct tussen de stalling geparkeerd wordt. Nu staan ze midden in de paden, waardoor er regelmatig geen doorgang te vinden is. Daarnaast gaat het natuurlijk te ver om de fietsen met manden te verbieden, maar we raden ze wel sterk af; ze nemen de plaats in van twee fietsen. Fietsen met manden moeten daarom achter aan bij het rookhok geplaatst worden. Vanaf maandag 1 februari willen we de volgende maatregelen doorvoeren: fietsen dienen op het zwarte gedeelte tegen of tussen de stalling geparkeerd te worden; we zullen steeksproefsgewijs fietsen aan de ketting leggen die midden in het pad staan. Dat geldt ook voor fietsen die helemaal vooraan tegen het hek geparkeerd worden en zo de weg blokkeren. Mocht je fiets aan de ketting gaan, bedenk dan dat je pas om uur je fiets terugkrijgt! We hebben een prachtige fietsenstalling, met een beetje discipline kunnen we veel fietsen sparen.

4 (Pa en ma?) Terug naar school op 17 maart! Zoals u weet gaan wij ons inzetten voor de Stichting Edukans, onder het motto "Wij een school, zij een school!" Alle leerlingen gaan de komende weken op zoek naar familie, vrienden en buren die op donderdag 17 maart in hun plaats naar school gaan en in plaats van de leerlingen in de schoolbanken kruipen. Voor 10,= per twee lesuren kan elke leerling zichzelf uitkopen. Als dit lukt, zijn de leerlingen niet vrij, maar komen ze in actie en gaan ze samen op pad in en rondom de school om geld in te zamelen. Ouders, familie of vrienden nemen dan hun plek in de klas in. Activiteiten die leerlingen kunnen gaan doen zijn flessen inzamelen, optreden als straatmuzikant, sponsorloop, lessenmarathon, enz. De opbrengst van deze actie gaat rechtstreeks naar stichting Edukans, waarvoor het Vechtdal College het gehele schooljaar actie voert onder het motto: Wij een school, zij een school! Wat doet stichting Edukans? Wereldwijd gaan 58 miljoen kinderen niet naar school. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, schoolbanken, schoolborden, meer boeken en leraren in ontwikkelingslanden. Edukans heeft onderwijsprojecten in verschillende ontwikkelingslanden, waaronder een aantal in Afrika. Ghana Op 19 februari gaan de leerlingen Dewi Kragt, Sytse Oegema en docent Edith Rooseboom 10 dagen naar Ghana om mee te doen aan een project van Edukans. Ze bezoeken een middelbare school in Tamale waar ze gekoppeld worden aan Ghanese leerlingen en docenten. Het doel is om gedurende de week van elkaar te leren, kennis uit te wisselen en te ervaren hoe de leeftijdsgenoten in Ghana leven en naar school gaan. Wilt u een donatie geven of de reis naar Ghana volgen? Dat kan via

5

6 Opgave herkansingen examenklassen Gisteren, donderdag 28 januari is de tweede periode voor de leerlingen van de examenklassen geëindigd. Volgende week (zie kalender) kunnen deze leerlingen zich opgeven voor een herkansing. Deze herkansingen worden voor de leerlingen van vmbo-4basis/kader gehouden op woensdag 3 februari a.s. en voor de leerlingen van vmbo 4 theoretische leerweg, havo 5 en atheneum 6 op vrijdag 5 februari a.s. Spreekavond examenklassen Volgende week ontvangen de ouders van de leerlingen uit de examenklassen via de mail een uitnodiging om zich in te schrijven voor de spreekavond van maandag 15 februari a.s. U krijgt de week voorafgaande aan de spreekavond de tijd door waarop u op school verwacht wordt (eventueel samen met uw zoon of dochter!). Tot slot Onderwijs: elke dag anders! Dat geldt zeker voor de afgelopen week: een feestelijke opening van de school, reguliere lessen en twee dagen open huis. Even hebben we er aan gedacht om het aantal bezoekers te gaan tellen, maar dat hebben we na een paar minuten opgegeven. Wat een geweldige opkomst, wat een mensen in school! Maandag bij het open huis. Op woensdag- en donderdag morgen ruim 500 leerlingen uit groep 8 van de basisscholen. Donderdagmiddag en donderdagavond diezelfde leerlingen met hun ouders, en soms zelfs met opa s en oma s, die door hun trotse (klein)-kinderen rondgeleid werden in ons prachtige nieuwe gebouw! Een mooie week om aan terug te denken! Voor ons ligt ook weer zo n boeiende schoolweek, uiteraard met veel reguliere lessen, maar ook met excursies naar de UT Twente en naar het Regionaal Techniek Centrum, met een beroepenwedstrijd voor een aantal jongens uit Techniek Breed. De kick-off voor de acties voor Edukans. Onderwijs: elke dag anders! Ook volgende week! Een hartelijke groet A. van der Snel. Contactgegevens: Vechtdal College Van Reeuwijkstraat EH OMMEN ommen@vechtdalcollege.nl Internet: Colofon Dit is een uitgave van het Vechtdal College Christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en atheneum. Eindredactie mw. H.J. de Lange-Schoppink drs. A. van t Veld, directeur Reageren? Tel:

Vriendschap. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Vriendschap. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief 5 februari 2016 nr. 15/16-22 Vriendschap Zeg mij wie uw vrienden zijn, en ik zal u zeggen wie u bent. Wat een prachtige uitspraak! Wat ook een wijze uitspraak! Je kunt schijnbaar iemand leren kennen door

Nadere informatie

Weekthema: Na de storm

Weekthema: Na de storm 4 november 2016 nr. 16/17 09 Weekthema: Na de storm We hoeven elkaar niet te vertellen dat het in ieders leven wel eens flink kan stormen. Het hoeft niet, maar het mag wel. Als je de storm mag delen, houd

Nadere informatie

Weekthema: Mijn grote voorbeeld

Weekthema: Mijn grote voorbeeld 13 januari 2017 nr. 16/17/17 Weekthema: Mijn grote voorbeeld Toen ik zelf leerling was op de basisschool was er eens een klein vechtpartijtje op het schoolplein. Een jongen had daarbij wat klappen gekregen,

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden!

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden! Brugklasgids 2016 Een zee aan mogelijkheden! 02 03 Hallo bijna-brugklasser! Nog even en dan ga je naar de brugklas! Spannend, maar vooral ook leuk. Je wilt natuurlijk naar een school waar jij je thuis

Nadere informatie

WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN.

WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN. 13 april 2017 nr. 16/17 29 WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN. Komend weekend vieren we het Paasfeest. Misschien wel het meest centrale en belangrijke feest in het Christelijk geloof. Tegelijk omgeven met veel

Nadere informatie

Weekthema: pesten. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Weekthema: pesten. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief 18 september 2015 nr. 15/16-05 Weekthema: pesten Sommige mensen zeggen dat pesten zo oud is als de wereld. Misschien hebben ze gelijk, maar dat is zeker geen reden om niet alles te proberen wat het pesten

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Laat maar zien! Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief. 9 september 2016 nr. 16/17/02

Laat maar zien! Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief. 9 september 2016 nr. 16/17/02 9 september 2016 nr. 16/17/02 Laat maar zien! In aansluiting op het thema van de afgelopen week gaan we nog even in die lijn verder. Van kijk op het leven naar een uitdagend laat (jezelf) maar zien!. Van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november 2015

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november 2015 Workshops voor groep 8 leerlingen september-november 2015 Aanmelden workshops Je kunt je aanmelden voor de workshops via e-mail: workshop@farelcollege.nl Beste bijna-brugklasser, Wat fijn dat je deze flyer

Nadere informatie

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016 8 juli 2016 De deuren sluiten Nog even en de deuren sluiten achter je. De deur van het lokaal waar je het afgelopen schooljaar zo vaak binnenliep. De deur van de teamkamer. De deur van de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G6

Nieuwsbrief voor ouders G6 Nieuws voor leerjaar 6 1. Succes G6!! Inhoud nieuwsbrief april 2017 1. Succes G6 2. Geslaagde themaavond Tienerbrein 3. Paasmarkt voor Edukans 4. Wakker-voor-Afrikanacht 5. Huiswerkbegeleiding 6. Pilot

Nadere informatie

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top.

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Ondernemen, Welzijn & Sport

Ondernemen, Welzijn & Sport christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Ondernemen, Welzijn & Sport Onderwijs maken we samen! Wat ga je leren? Wat wil je doen en meemaken? Wat kies je? Dat ontdekken we samen: jij, je ouders/verzorgers

Nadere informatie

Weekthema: De tijd verstrijkt.

Weekthema: De tijd verstrijkt. 18 december nr. 15/16-17 Weekthema: De tijd verstrijkt. Nog even en de jaarwisseling staat weer voor de deur. Weer een jaar voorbij. Een tijd om terug te blikken, wat 2015 ons allemaal bracht, en een tijd

Nadere informatie

Bij CQ hebben we 4 lessen over de geschiedenis. we ook gedanst. Martine, Astrid, Celeste en Jip v Wieren

Bij CQ hebben we 4 lessen over de geschiedenis. we ook gedanst. Martine, Astrid, Celeste en Jip v Wieren Cultuurklas Boermarkeweg Schooljaar 2013-2014 nummer 1, februari 2014 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, We hebben dit jaar voor het eerst een cultuurklas op onze locatie. Er zijn niet veel mavoscholen

Nadere informatie

OPEN HUIS EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS WOENSDAG 14 FEBRUARI / UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI /

OPEN HUIS EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS WOENSDAG 14 FEBRUARI / UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI / OPEN HUIS WOENSDAG 14 FEBRUARI / 18.30-21.00 UUR DONDERDAG 15 FEBRUARI / 18.30-21.00 UUR EXTRA VOORLICHTING ATHENEUM, GYMNASIUM EN MASTERCLASS MAANDAG 22 JANUARI / 19.00-20.30 UUR Kies voor Corderius College

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Algemeen nieuws voor alle nieuwsbrieven 1. Geslaagde thema-avond Tienerbrein Dinsdag 11 april was de jaarlijkse thema-avond van het Ouderplatform. De bekende neuropsycholoog professor Jelle Jolles, gespecialiseerd

Nadere informatie

Geheim. Belangrijke data

Geheim. Belangrijke data 24 maart 2016 nr. 15/16-28 Geheim Deze en volgende week staat het thema geheim centraal. We nemen alle tijd om hierbij stil te staan. Ik weet niet wat het weekthema bij jou losmaakt, maar mij doet het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G2

Nieuwsbrief voor ouders G2 Nieuws voor leerjaar 2 1. English Theatre Company op bezoek! Op woensdag 8 maart jl. bracht The English Theatre Company opnieuw een bezoek aan onze school. The English Theatre Company is een groep professionele

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G1

Nieuwsbrief voor ouders G1 Nieuws voor leerjaar 1 1. Leerlingen G1d mee naar Lelystad om Hiljah aan te moedigen Dinsdag 4 april jl. mochten alle klasgenoten van Hiljah Roodenburg mee naar 'De Kubus' in Lelystad. Hiljah was in januari

Nadere informatie

ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO

ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO Eerlijk gezegd vond ik het eerst doodeng en spannend om naar een andere school te gaan. Ik wou mijn oude klas van de Ekke de Haan gewoon niet kwijt. We hadden het daar zo

Nadere informatie

Vooroordelen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Vooroordelen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief 12 mei 2017 nr. 16/17-32 Vooroordelen Als inleidende bezinning in deze nieuwsbrief zou ik het thema vooroordelen deze week vanuit drie invalshoeken willen benaderen. Allereerst taalkundig, ten tweede via

Nadere informatie

Weekthema: Geheim (2)

Weekthema: Geheim (2) Vrijdag 1 april 2016 nr. 15/16-29 Weekthema: Geheim (2) In de komende week gaan we verder met dit weekthema, waar we vorige week mee begonnen zijn. Een geheim is iets dat je niet gemakkelijk met iemand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 3: Nieuwsbrief 1 (juni 2014)

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 3: Nieuwsbrief 1 (juni 2014) Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 3: Nieuwsbrief 1 (juni 2014) TERUGBLIK Het eerste schooljaar waarin ik geen (actieve, werkende) juf was zit er al weer bijna op. Juf blijf ik waarschijnlijk

Nadere informatie

21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN

21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN 21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN Elke werkdag, aan het begin van het derde lesuur heeft elke docent een moment van bezinning met haar of zijn klas. Bezinning, dat is even langs de zijlijn van de dag

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

EEN LEERZAAM AVONTUUR! Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport MAVO HAVO VWO

EEN LEERZAAM AVONTUUR! Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport MAVO HAVO VWO 2015 2016 Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport EEN LEERZAAM AVONTUUR! Klap deze folder uit en scan hem met de Layar app! MAVO HAVO VWO

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Familie. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Familie. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief Vrijdag 13 mei 2016 nr. 15/16-33 Familie Veel mensen in Nederland houden zich bezig met genealogie. Een moeilijk woord voor stamboomonderzoek. Voor sommigen is het een uit de hand gelopen hobby als ze

Nadere informatie

Ik hoop van harte dat veel ouders de moeite nemen om de vragenlijst in te vullen!

Ik hoop van harte dat veel ouders de moeite nemen om de vragenlijst in te vullen! Beste ouder (s), Op het Festival willen we voortdurend werken aan de verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs. Op alle mogelijke terreinen, in de vorige maarteditie heb ik u nog over onze speerpunten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G4

Nieuwsbrief voor ouders G4 Nieuws voor leerjaar 4 1. Toneelvoorstelling Op donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart voerden de leerlingen van klas 4 kunstdrama de Ingebeelde zieke van Molière op, een hilarische komedie over ziekte

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind:

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind: Datum: vrijdag 8 sept. 2017 Schoolweek: 1 Nieuw schooljaar De kinderen hebben al weer een week les gehad en de leerkrachten een week lesgegeven. Wat gaat het snel! De start was goed, vol enthousiasme!

Nadere informatie

Zeg het maar. Belangrijke data

Zeg het maar. Belangrijke data Vrijdag 8 april 2016 nr. 15/16-30 Zeg het maar Waar het hart vol van is, loopt de mond van over is een Nederlands spreekwoord en betekent dat iemand graag praat over zaken waar hij of zij zich mee bezighoudt.

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

HEYTHUYSEN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen. VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader)

HEYTHUYSEN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen. VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader) HEYTHUYSEN Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader) Postadres: Postbus 3016 6093 ZG HEYTHUYSEN Schooladres: Tienderweg 101 6093

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4 Nieuws voor leerjaar 3 1. English Theatre Company op bezoek! Op woensdag 8 maart jl. bracht The English Theatre Company opnieuw een bezoek aan onze school. The English Theatre Company is een groep professionele

Nadere informatie

Brugklasgids Een zee aan mogelijkheden!

Brugklasgids Een zee aan mogelijkheden! Brugklasgids 2019 Een zee aan mogelijkheden! Hallo bijna-brugklasser! 02 Nog even en dan ga je naar de brugklas! Spannend maar vooral leuk. Je wilt natuurlijk naar een school waar jij je thuis voelt, veel

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Even schuilen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Even schuilen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief 8 januari 2016 nr. 15/16-18 Even schuilen We staan weer verwachtingsvol aan het begin van een nieuw jaar. Niemand heeft een idee wat 2016 ons zal brengen. Zal ik overgaan naar het volgende schooljaar?

Nadere informatie

Weekthema: Daar heb ik recht op.

Weekthema: Daar heb ik recht op. 18 november 2016 nr. 16/17 11 Weekthema: Daar heb ik recht op. Op zichzelf is dit een leuk uitdagend weekthema. Weten wat je rechten zijn. De leerlingen op school lijken daar soms wel heel goed van op

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Oosterlicht College Vianen

Oosterlicht College Vianen Oosterlicht College Vianen /verzorgers Speciaal en alléén voor ouders/verzorgers van groep 8 organiseren wij van 19.30 21.00 uur een informatieavond op maandagavond 19 januari 2015 over ons VMBO, TL/HAVO

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Januari 2014. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Januari 2014. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Januari 2014 Beste ouder(s) / verzorger(s), Een rustige maand voor de leerlingen, ook wel eens fijn na alle drukte. Wij, als team, hebben in deze maand hard gewerkt om alle kerndocumenten

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016

KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016 KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar 2016-2017 8 september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016 Positieve informatieavond, eerste ouder-vertelgesprekken gevoerd Gisteren waren veel ouders positief over

Nadere informatie

De beste basis voor je toekomst

De beste basis voor je toekomst Visser t Hooft Lyceum Leiderdorp KANSRIJK EN UITDAGEND De beste basis voor je toekomst i 11gymnasium 11atheneum 11havo vhl.nl 11mavo (vmbo-t) Muzenlaan 155 q Op de open avond vond ik de school meteen leuk

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur J. Duut www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Op dinsdag 16 maart houden we weer een open

Nadere informatie

Zwolle Cursusjaar 2015-2016

Zwolle Cursusjaar 2015-2016 Zwolle Vooraf gids Cursusjaar 2015-2016 1 Index Vooraf 1 1. Eerste schooldag 2 2. Boeken bestellen 3 3. Dagindeling 3 4. Wat verwachten we op school van elkaar? 4 5. Bankpas 4 6. Gebruik portaal in zomervakantie

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Informatie voor leerlingen van dr. Aletta Jacobs College. Schooljaar 2012-2013 1 Welkom bij de Maatschappelijke Stage! Dit schooljaar ga jij mee doen aan de

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Naar de brugklas. Naar de brugklas...

Naar de brugklas. Naar de brugklas... Naar de brugklas Naar de brugklas... spannend! Naar de brugklas gaan vinden veel leerlingen spannend. We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt op onze school! Daar gaan we je ook bij helpen.

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nr. 3 november

Nr. 3 november Woord vooraf Woord vooraf In de maand december wordt er heel wat teruggeblikt op het afgelopen jaar. Als wij dat doen, dan vallen de mooie resultaten op waarover ik al eerder schreef: leerlingen die opstromen

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Open Huis op vrijdag 22 januari 2016 maandag 1 woensdag 3 donderdag 4 februari 2016 Afdelingsleider klas 1

Open Huis op vrijdag 22 januari 2016 maandag 1 woensdag 3 donderdag 4 februari 2016 Afdelingsleider klas 1 (Hoog)begaafd? Met onderwijs op maat, uitdagingen in je eigen interesses en jaren ervaring in onderwijs aan (hoog)begaafden ben je bij ons aan het goede adres! (Hoog)begaafd? Wat is (hoog)begaafdheid nou

Nadere informatie

HORN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Horn. VMBO-theoretisch HAVO Atheneum Gymnasium

HORN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Horn. VMBO-theoretisch HAVO Atheneum Gymnasium HORN Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Horn VMBO-theoretisch HAVO Atheneum Gymnasium Postadres: Postbus 4728 6085 ZG HORN Schooladres: Bergerweg 21 6085 AS HORN Telefoon: 0475-582121 Telefax: 0475-582591

Nadere informatie

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom Datum: 21-3-2014 Eindcito Afgelopen week is de uitslag van de eindcito groep 8 bekend gemaakt. Het resultaat van vorig jaar hebben we niet kunnen evenaren. Dat hadden we ook niet verwacht. Elke groep heeft

Nadere informatie

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 1. Vorig schooljaar was ik leerling in de afdeling: Respondenten 191 A. Havo 102 53% B. Atheneum 73 38% C. Gymnasium 16 8% 2. Dit jaar zit ik in klas: Respondenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers,

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers, Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4 Amsterdam, 14 april Betreft: belangrijke data examens Geachte ouders/verzorgers, Het eerste gedeelte van het examen, de praktijk examens, zitten er (bijna)

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Je voelt je snel thuis op het Sondervick

Je voelt je snel thuis op het Sondervick Je voelt je snel thuis op het Sondervick ik op het Sondervick jij op het Sondervick wij op het Sondervick Voor de toekomstige brugklasser Het Sondervick College Welkom bij het Sondervick College! Misschien

Nadere informatie

2 4 Aan alle ouders, Pasen

2 4 Aan alle ouders, Pasen 2 4 Nieuwsbrief 30 Aan alle ouders, Maandag 10 14 april De school begint al helemaal in lentesfeer te komen. Alle leerlingen zijn 's middags, tijdens VierKeerWijzer bezig met verschillende opdrachten m.b.t.

Nadere informatie