Huisstijlhandboek. Sabine de Wilde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huisstijlhandboek. Sabine de Wilde"

Transcriptie

1 Huisstijlhandboek Sabine de Wilde

2 inhoudsopgave algemeen 1. Beschrijving identiteit / uitstraling 2. Persona 3. Logo 4. Kleurspecificaties 5. Typografie stationary 6. Zakenkaartje 7. Briefpapier ongebruikt 8. Briefpapier in gebruik 9. Envelop responsive website 10. Dekstop website 11. Mobile website media-uitingen 12. Gevelbelettering 13. Signing 14. Advertentie 15. Tas

3 algemeen

4 1 identiteit Oxfam recycled fashion is een winkel waar tweedehands kleding word verkocht. Oxfam recycled fashion is een winkel die staat voor mens en aarde. Ze willen ervoor zorgen dat er een gezonde en eerlijke wereld onstaat, dit komt voort uit de organisatie van Oxfam novib. Hier is oxfam Recycled fashion onderdeel van. Het imago van Oxfam recycled fashion bestaat uit verschillende elementen. Ze zijn groen ( groen wat staat voor het milieu en wereld) Ze willen luxe (ondanks het feit dat ze tweede hands kleding verkopen willen ze ook luxe uitstralen) Frisse wind ( Oxfam recycled fashion wil een frisse winkel zijn en dat stralen ze uit door het ge bruik van bepaalde kleuren) De doelgroep van Oxfam recycled fashion is natuurlijk zo groot mogelijk. Ze proberen iedereen aan te trekken voor het verbeteren van de wereld. Er word wel grotendeels campange gemaakt voor de jongvolwassen ( leeftijdscatogarie van 21-35) want dat zijn de mensen van de toekomst, die het verschil kunnen maken merkbelofte Oxfam recycled fashion staat voor een gezondere wereld en eerlijkere wereld. Maar dit is niet het enige waar Oxfam voor staat. Ze geloven in de kracht van het zelfdoen van de mens. Verantwoording afleggen en nemen ( Ze roepen machthebbers op om woord bij daad te houden als het gaat om zwakkere bevolkingsroepen) Gelijke rechten voor iedereen ( Iedereen is gelijkwaardig, ongeacht geboorteplek, geslacht, geloof of geaardheid) Maar oxfam recycled fashion heeft een eigen merkbelofte genaamd; De dragers van oxfam hebben oneindig veel liefde voor de mens en aarde Dit betekend dat als je liefde geeft aan de aarde en mens, je die liefde ook weer terug krijgt. En dat blijft zo oneindig doorgaan. Verder probeert Oxfam recycled fashion de kleding niet te duur te duur te maken zodat iedereen leuk dan shoppen en dan toch nog iets goeds doen voor de wereld. Dus bijvoorbeeld jij koopt een leuk t-shirt waar je vrolijk van word en mensen die met dat geld geholpen worden worden blij van jou en daar staat de merkbelofte voor.

5 2 persona Naam: Margriet van der boom Leeftijd: 30 jaar Burgelijke stand: Getrouwd 1 kind genaamd Bob Margriet is voor het grote deel een huismoeder maar werkt als vrijwilligster op de bassischool van haar kindje om voor de klassen tuinen te zorgen. Ze wil ervoor zorgen dat meer mensen bewust worden van de natuur en de wereld. Zij wil haar liefde doorgeven aan andere. Ze koopt kleding voor het gehele gezin bij oxfam omdat deze kleding een steentje meedraagt aan een betere wereld. En dat is wat ze wil voor de toekomst van haar kindje. Ze wonen op het platteland en zijn het drukke leven ontsnapt omdat ze hier meer vrijheid hebben. Ze heeft een zachte persoonlijkheid en is bereid om iedereen te helpen. Want ze gelooft wie ze helpt, haar ook helpen als het nodig is. Daarom geeft ze in de avond uren les in Yoga. Voor de innerlijke rust. Ze is er trots op dat ze zo groen is en stimuleert anderen ook door ze een folder of advertentie te laten zien. Het eten wat ze eten is biologisch en komt van de boer op het platteland. Het liefst gaat ze op de fietst met een rietentas aan der stuur. Eerst langs de groenteboer en dan langs de plaatselijke slagerij. Genietend van haar gezin gaat ze graag op pad. In het dorp waar een prachtig bloemenveld ligt tot een dagje naar het strand. Ze gelooft erin dat je niet alles van ver weg moet halen maar het beter dicht bij huis kan halen. Omdat je beter dingen weg kunt geven aan andere van ver die niks hebben. Omdat ze moeder is betekend het niet dat ze saaie kleding aan moet. Ze vind bij oxfam de kleding die ze graag wil dragen, waar ze zich prettig in voelt en waar ze in straalt.

6 2 persona Om mijn persona duidelijk in beeld te brengen heb ik als extra nog een moodboard gemaakt waaraan je kunt ziet wat ze doet en waar ze zich onderanderen mee bezig houdt.

7 3 logo Kleuren logo Dia positief logo Zwart wit logo Ik heb ervoor gekozen om een rond logo te maken wat staat voor de wereld. Daarin heb ik een infinity teken van harten. Deze harten staan voor de liefde voor elkaar en de mens, waar oxfam recycled fashion voor staat. Deze harten gaan oneindig door omdat Oxfam recycled fashion steeds maar weer doorgaat met het recyclen van fashion en het helpen van andere mensen.

8 4 kleurspecificatie Pantone 371C Pantone 372C R = 83 G = 104 B = 43 R = 217 G = 236 B = 156 C = 58 M = 9 Y= 95 K = 65 C = 16 M = 0 Y= 40 K = 0 HTML = B HTML = D9EC9C

9 Typografie 5lettertype logo: Gobold ( Ik heb dit lettertype gekozen omdat het duidelijk te lezen is en het een staand lettertype is. Iedeeen ziet gelijk wat er staat. Het is een modern lettertype) ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ basis lettertype: gill sans regular ( Ik heb gekozen voor dit lettertype omdat het eveneens duidelijk is maar wat klassieker is, dus gelijk voor zakelijkere doelen kan worden gebruikt) abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ gill sans Bold condensed abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ gill sans light italic abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

10 STATIONARY

11 6 zakenkaartje Een zakenkaartje is wat wat je achterlaat bij een potenitele klant en daar wil je natuurlijk een onvergetelijke indruk achter laten. Daarom heb ik gekozen om een mulit funtioneel zakenkaartje te maken. Aan de voorkant vind je de benodigde informatie voor het eerste oog en op de achterkant de contactgegevens van de klant en weer het logo en website. Dit heb ik gedaan omdat je de ronde met het logo eruit kunt halen en zo makkelijk kan doorgeven en/of zelf makkelijker bewaren. Dat slaat terug op het doel van Oxfam recycld fashion. De dragers van oxfam hebben oneindig veel liefde voor de mens en aarde Doordat je de ronde doorgeeft krijg je een circulatie onderling. Jij geeft hem aan iemand, die persoon geeft hem weer door ect. en zo bereik je in een kortere tijd meer klanten.

12 6 zakenkaartje Wietske van de boom-merendonk ambassadrice mauritskade 9 postbus gx den haag t: m:

13 7briefpapier ongebruikt 30 mm 30 mm 60 mm 297 mm 40 mm Mauritskade 9 Postbus GX Den Haag T: M: info@oxfamrecycledfashion.nl KVK; IBAN: NL93 RABO mm

14 8 briefpapier gebruikt 30 mm 30 mm 60 mm Sabine de Wilde Hendrik Tollensdreef MV GOIRLE Betreft: informatie oxfam recycled fashion Geachte mevrouw Jansen, Op woensdag 16 November 2014 was u in Boxtel voor een gesprek over de nieuwe collectie van Oxfam recycled fashion in Boxtel. We hebben toen een aantal zaken besproken met betrekking tot de nieuwe collectie. In deze brief bevestig ik onze afspraken. 297 mm Ik zal ervoor zorgen dat van uw collectie de onderstaande artikelen worden verkocht. Dameskleding zoals jeans, jurken en blouses; Herenkleding zoals jeans, t-shirts en onderbroeken; accessoires voor hem en voor haar zoals horloges en sjaals; De doelgroep zijn de jong volwassen omdat deze leeftijdsgeneratie bezig is met duurzaam en milieubewust leven. Dit is een mogelijkheid om je aan te sluiten bij deze categorie met hippe kleding. De stijl van de kleding is casual en voor iedereen bedoeld. Iedereen moet zich prettig kunnen voelen in de kleding van uw bedrijf. De promotiemiddelen die worden toegepast zijn; website, advertentie, folder en een mobiele app. Bij de verkoop zal met goede oog voor mens en milieu worden gekeken of de kleding voldoet aan onze gestelde eisen, zo niet zijn we genoodzaakt om de kleding aan jullie te routeneren. hartelijke groet, Wietske van de Boom - Merendonk, Ambassadeur 40 mm Mauritskade 9 Postbus GX Den Haag T: M: info@oxfamrecycledfashion.nl KVK; IBAN: NL93 RABO mm

15 9 envelop 20 mm 110 mm 50 mm 40 mm 156 mm s Mauritskade 9 Postbus GX Den Haag 20 mm 200 mm

16 huisstijl totaal In de totale huisstijl word er gezorgd voor een geheel door onsterstaande elementen: Logo op alle onderdelen gecentreerd Hetzelfde lettertype gebruikt Kleur van alle onderdelen zijn hetzelfde

17 RESPONSIVE WEBSITE

18 10 dekstop website Bij het maken van mijn website heb ik gekeken naar welke elementen voor Oxfam recycled fashion van belang zijn. Ik heb ervoor gekozen om de website op te bouwen uit eenvoud zodat het begrijpelijk is voor iedereen. Zo is het duidelijk zichtbaar waar je bepaalde producten kunt vinden en natuurlijk word er een verwijzing geven naar Oxfam Novib.

19 10 homepage

20 10 woman

21 10 contact

22 mobile WEBSITE

23 11 mobile website De mobiele website van Oxfam Recycled fashion is hetzelfde opgebouwd als de gewone website, dit is express zo gedaan om verwarring te verkomen. Maar daar is van te voren goed naar gekeken of de bediening nog steeds mogelijk is.

24 11 app icoon

25 media - uitingen

26 12 gevelbelletering The possebileties are endless

27 12 gevelbelletering Op de deur van de winkel komt bovenstaande illustratie in mat folie. Zodat mensen gelijk kunnen zien waar ze binnen stappen en wat de slogan van het merk is.

28 13 signing Bij het maken van een signing voor de paskamers heb ik gekeken naar iets wat binnen mijn huisstijl zou passen. Daarom heb ik gekozen om een hart van mijn logo te verwerken in het beeld van de paskamers. Verder is het poppetje opgeobuwd uit een eenvoudige vorm wat weer terug schakelt naar Oxfam Recycld fashion. Het lettertype wat gekozen is, is dezelfde als van het logo. Dit zorgt weer tussen de samenhang binnen het bedrijf en dat zorgt voor duidelijkheid bij de klant. De bordjes komen naast de paskamers.

29 14 advertentie Wat de slogan al zegt: Dat word met deze advertentie versterkt. De mogelijkheden zijn oneindig en dat geld natuurlijk ook voor de fashion. Zoals je ziet aan de jurk bestaat het uit allemaal stukken stof en allerlei knopen. Het laat zien dat je alles kan combineren en niks te gek is, en dat is wat de doelgroep wil hebben.

30 15 tas Deze tas voor Oxfam recycled fashion kun je kopen voor 0,15 waarmee je deze kinderen dan helpt. Deze tas is een speciale tas voor een klein prijsje maar de kans dat mensen de tas na hun aankoop nog bewaren en recyclen is groter dan bij andere. Zo helpt iedereen mee aan een betere en gezondere wereld en dat is waar Oxfam aan werkt.

31 15 tas Deze tas is weer opgebouwd uit eenvoud maar dat is het concpet van Oxfam recycled fashion. Verder willen we natuurlijk dat mensen eerder gaan voor de bijzondere tas zodat er meer kinderen geholpen worden. Verder is deze tas ook te recyclen en laat ie ook duidelijk aan andere mensen zien waar we voor staan.

32 15 tas Omdat we natuurlijk willen dat de tassen ook tegen regen en veil kunnen heb ik ook een eco tas ontworpen. Dit is een milieuvriendelijke tas die het langst meegaat van alle tassen en waar mensen ook andere boodschappen mee kunnen gaan doen.

33

XFAM Recycled fashion. a new look at clothes

XFAM Recycled fashion. a new look at clothes 1 XFAM Recycled fashion a new look at clothes inhoudsopgave 2 2. inhoudsopgave 11. briefpapier ongebruikt 3. concept en merkbelofte 12. zakenkaartje 4. persona 13. envelop 5. logo kleur 14. website 6.

Nadere informatie

Concept: Merkbelofte:

Concept: Merkbelofte: Concept: De kleur groen staat voor duurzaamheid. Omdat oxfam recycled fashion een organisatie is voor tweedehands- en vintagekleding, zijn ze ook beter voor het milieu. De witte stropdas die op elk onderdeel

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Fruzo JuiceBar September 2015

Huisstijlhandboek. Fruzo JuiceBar September 2015 Huisstijlhandboek Fruzo JuiceBar September 2015 Inhoudsopgave Algemeen - Identiteit merkbelofte - Persona - Logo - Slogan - Mascotte - Kleurspecificaties - Typografie Stationary - Zakenkaartje - Briefpapier

Nadere informatie

Identiteit. Change yourself Change the world

Identiteit. Change yourself Change the world Huisstijl handboek Inhoud Identiteit...3 Uitstraling...4 Kleurspecificaties...5 Typografie Lobster...6 Typografie Helvetica...7 Zakenkaartje...8 Briefpapier...9 Envelop...10 Desktop website...11 Mobiele

Nadere informatie

Huisstijlhandleiding. the art of blue

Huisstijlhandleiding. the art of blue Huisstijlhandleiding the art of blue Huisstijlhandleiding the art of blue The Art Of Blue streeft naar een (inter)nationaal vooraanstaande rol in het ontwikkelen, produceren en verkopen van allerlei papierproducten

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

De geel gearceerde woorden staan op een Bingo-kaart die aan de kinderen is uitgedeeld. Als de kinderen Bingo hebben, roepen ze Amen

De geel gearceerde woorden staan op een Bingo-kaart die aan de kinderen is uitgedeeld. Als de kinderen Bingo hebben, roepen ze Amen Overdenking zondag 13 maart 2016, KSG-dienst, in de Terskflierkerk 5 e zondag 40 dagentijd Wat maakt mij sterk? Lezing Rechters 16: 15-20 Door ds. A.J.Wouda De geel gearceerde woorden staan op een Bingo-kaart

Nadere informatie

Himalaya Stables. Huisstijl Handboek Himalaya Stables

Himalaya Stables. Huisstijl Handboek Himalaya Stables Huisstijl Handboek Inhoudsopgave Voorpagina Blz: 1 Inhouddopgave Blz: 2 Voorwoord Blz: 3 Logo Blz: 4 Logo kleurgebruik Blz: 5 Visitekaart Blz: 6 A4 Envelop Blz: 7 A5 Envelop Blz: 8 Akte Envelop Blz: 9

Nadere informatie

Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar

Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar Als je ouders uit elkaar gaan is dat heel ingrijpend. Vaak verandert er nogal wat in je leven. Een rechter wil hierover met je praten tijdens een kinderverhoor.

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Huisstijl Handboek BELLATORSPANDOEKEN - VOOR AL UW ONTWERPEN -

Huisstijl Handboek BELLATORSPANDOEKEN - VOOR AL UW ONTWERPEN - Huisstijl Handboek BELLATORSPANDOEKEN - VOOR AL UW ONTWERPEN - 1 Inleiding BellatorSpandoeken is een kleine, creatief, familie bedrijf. Dat zich richt op de een doelgroep zoals, Promotie bedrijven, Reclame

Nadere informatie

Charles den Tex VERDWIJNING

Charles den Tex VERDWIJNING Charles den Tex VERDWIJNING 3 Klikketik-tik-tik Het is halftwaalf s ochtends. Marja vouwt een hemd. En kijkt om zich heen. Even staat ze op haar tenen. Zo kan ze over de kledingrekken kijken. Die rekken

Nadere informatie

HUISSTIJL MANUAL DELTA ACADEMY

HUISSTIJL MANUAL DELTA ACADEMY HUISSTIJL MANUAL DELTA ACADEMY HZ UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES Augustus 2012 INHOUD C G DELTA ACADEMY 1 LOGO 1.1 VERSCHIJNINGSVORMEN & KLEURGEBRUIK DELTA ACADEMY LOGO 1.2 DELTA ACADEMY ENDORSED LOGO

Nadere informatie

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes Huisstijlinformatiemap Scholen met Succes Waarom een huisstijl? Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, een bepaald beeld achter laten bij doelgroepen en publieksgroepen. Een van de middelen

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Huisstijlhandboek JPcommunication

Huisstijlhandboek JPcommunication Huisstijlhandboek JPcommunication Inleiding Inhoud Dit is het huisstijlhandboek van JPcommunication. Dit huisstijlhandboek geeft de richtlijnen die houvast geven bij het gebruik van de huisstijl van JPcommunication.

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I Webteksten schrijven Denise van der Burg 0840384 CMD1I Inhoud Inleiding... Analyse websites. De bloemist Zoetermeer. Boom bloembinders Breda Norbets bloemkunst en meer. De bloemenhoek. Mijn keuze. Bouwplan

Nadere informatie

CLOUDSUITE. stijlwijzer. februari 2015

CLOUDSUITE. stijlwijzer. februari 2015 CLOUDSUITE stijlwijzer februari 2015 colofon Aan deze uitgave kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van (druk)fouten. Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: Shift8 Grafisch & Art Design Buro

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: Shift8 Grafisch & Art Design Buro Briefing Huisstijl Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: 2 Introductie Dit document is samengesteld om beter inzicht te krijgen in de informatie die een rol speelt bij de ontwikkeling

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Mijn manier Onze wereld uitgedaagd. Welke rol speelt de ondernemer? - Bilderbergconferentie 2016

Mijn manier Onze wereld uitgedaagd. Welke rol speelt de ondernemer? - Bilderbergconferentie 2016 Mijn manier Onze wereld uitgedaagd. Welke rol speelt de ondernemer? - Bilderbergconferentie 2016 Hasmik Matevosyan, mode-onderzoekster Mode-industrie zonder verspilling Hasmik Matevosyan (1987) studeerde

Nadere informatie

Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar

Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar Als je ouders uit elkaar gaan is dat heel ingrijpend. Vaak verandert er nogal wat in je leven. Een rechter wil hierover met je praten tijdens een kinderverhoor.

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

HUISSTIJL HANDBOEK OXFAM RECYCLED FASHION BEWARE OF WHAT YOU WEAR

HUISSTIJL HANDBOEK OXFAM RECYCLED FASHION BEWARE OF WHAT YOU WEAR HUISSTIJL HANDBOEK OXFAM RECYCLED FASHION BEWARE OF WHAT YOU WEAR INHOUDSOPGAVEN 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 IDENTITEIT/UITSTRALING PERSONA LOGO ORGINEEL LOGO S VARIANTE LOGO DIAPOSITIEF KLEURSPECIFICATIES

Nadere informatie

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Werkwijze bij het ontwikkelen van een huisstijl Een huisstijl laten maken doe je niet elke dag. In deze beschrijving staat

Nadere informatie

STIJLHANDBOEK. een stijl met smaak. nederlands wijngilde

STIJLHANDBOEK. een stijl met smaak. nederlands wijngilde STIJLHANDBOEK een stijl met smaak nederlands wijngilde een vereniging van liefhebbers met een neus voor wijn Een vereniging van liefhebbers met een neus voor wijn. Zij heeft zich ten doel gesteld om de

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Wonen & Samenleven Als mijn zoon begeleid zelfstandig gaat wonen, staat er dan altijd iemand voor hem klaar? Ik wil graag een traplift. Bij wie vraag ik die

Nadere informatie

Lieve ouder, De inhoud van wat je schrijft is persoonlijk. Probeer eerlijk te zijn in wat je schrijft en je gevoelens toe te laten.

Lieve ouder, De inhoud van wat je schrijft is persoonlijk. Probeer eerlijk te zijn in wat je schrijft en je gevoelens toe te laten. Lieve ouder, Langs de één of andere weg ben je in het bezit gekomen van dit boekje, omdat je je kindje verloor door abortus en je het daar moeilijk mee hebt. Dit boekje is een soort dagboek, een leidraad

Nadere informatie

Jouw reis door de Bijbel. Uitgeverij Jes! Zoetermeer

Jouw reis door de Bijbel. Uitgeverij Jes! Zoetermeer Nieske Selles-ten Brinke Jouw reis door de Bijbel Dagboek voor kinderen Uitgeverij Jes! Zoetermeer Onder de naam Jes! Junior verschijnen boeken voor kinderen tot twaalf jaar. Jes! Junior is een imprint

Nadere informatie

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig Beertje Anders zit stil in een hoekje als Beertje Bruin langskomt. Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig bent. Kan ik je helpen, want ik ben je vriend en vrienden

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen.

Inhoud. Voorwoord. Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen. 1 Inhoud Voorwoord Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen. Tip 4. Ga hem niet verzorgen of bemoederen. Tip 5. Leer van het verleden en kies opnieuw.

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Chocoladepasta. Interview en verslag. Jan de Keijzer MM1A

Chocoladepasta. Interview en verslag. Jan de Keijzer MM1A Chocoladepasta Interview en verslag. Jan de Keijzer MM1A INHOUD Hoofdstuk 1 Blz. 1 t/m 2 hoofdstuk 2 Blz. 3 t/m 5 HOOFDSTUK 1 Wat is het voor beleg? Het is een smeer beleg je kan dit heel makkelijk in

Nadere informatie

HUISSTIJL MANUAL HZ SPORT

HUISSTIJL MANUAL HZ SPORT HUISSTIJL MANUAL HZ SPORT HZ UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES Augustus 2012 INHOUD F G HZ SPORT 1 LOGO 1.1 VERSCHIJNINGSVORMEN & KLEURGEBRUIK HZ SPORT LOGO 1.2 MINIMAAL FORMAAT HZ SPORT LOGO 1.3 MINIMALE

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Werkversie 1. Juni 2009

Huisstijlhandboek. Werkversie 1. Juni 2009 Huisstijlhandboek Werkversie 1. Juni 2009 Inhoudsopgave Logo p. 2 Kleur p. 4 Huisstijl Typografie p. 6 Vorm en beeld p. 8 De Zonnewijzer in een nieuwe stijl Nieuwe tijden en waarden vragen om een passende

Nadere informatie

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl

Huisstijlhandboek. Richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl Huisstijlhandboek Richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl februari 2009 Inhoud Huistijlhandboek Inleiding 5 Basiselementen 7 Beeld- en woordmerk 7 Beeldmerk 7 Kleur 8 Onjuiste toepassingen

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

HUISSTIJL MANUAL HZ CULT

HUISSTIJL MANUAL HZ CULT HUISSTIJL MANUAL HZ CULT HZ UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES Augustus 2012 INHOUD E G HZ CULT 1 LOGO 1.1 VERSCHIJNINGSVORMEN & KLEURGEBRUIK HZ CULT LOGO 1.2 MINIMAAL FORMAAT HZ CULT LOGO 1.3 MINIMALE MARGE

Nadere informatie

HUISSTIJL RICHTLIJNEN DRUKWERK GROENLINKS 2013/2014

HUISSTIJL RICHTLIJNEN DRUKWERK GROENLINKS 2013/2014 HUISSTIJL RICHTLIJNEN DRUKWERK GROENLINKS 2013/2014 HUISSTIJL RICHTLIJNEN DRUKWERK GROENLINKS 2013/2014 4 GROENLINKS TYPOGRAFIE: HELVETICA NEUE BLACK CONDENSED ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson Hoe ve r k o o p jij jo u w pr o d u c t of di e n s t. Voorbeeld: ik ben gespecialiseerd in herenmodefoto s en heb al vele bedrijven als zzp-er succesvol mogen ondersteunen met het optimaliseren van de

Nadere informatie

INHOUD. Logo. Typografie. Kleurenpalet. Visitekaartje. Briefpapier. Advertentie. Header. Homepage. Gadget

INHOUD. Logo. Typografie. Kleurenpalet. Visitekaartje. Briefpapier. Advertentie. Header. Homepage. Gadget Huisstijlhandboek 1 INHOUD 4 6 8 10 12 14 16 18 20 Logo Typografie Kleurenpalet Visitekaartje Briefpapier Advertentie Header Homepage Gadget 2 3 LOGO Het beeldmerk bestaat uit een spreekwolk met de naam

Nadere informatie

yuki huisstijlmanual

yuki huisstijlmanual Inhoud 3 Huisstijl is meer dan het toevoegen van een beeldmerk. Wat een huisstijl tot een huisstijl maakt is vooral eenheid van stijl. Deze eenheid wordt alleen bereikt, wanneer iedereen zich houdt aan

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Eclatteau

Huisstijlhandboek. Eclatteau Huisstijlhandboek Eclatteau Eclatteau Eclatteau - 1. Product - 2. Pay-off - 3. Doelgroep - 4. Logo - 5. Kleur - 6. Typografie Inhoudsopgave 1. Product Dit huisstijlhandboek beschrijft de huisstijl van

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag Doelgroeponderzoeksverslag Interviews Naam: Sharlene Piar Arends leeftijd: 59 Hoe zou jij een tienermoeder helpen als jij een vrijwilliger was? En waarmee zou je een tienermoeder mee helpen? Advies geven

Nadere informatie

Germa de Vos. Kletsboek. Een vrolijk voorleesboek

Germa de Vos. Kletsboek. Een vrolijk voorleesboek Germa de Vos Kletsboek Een vrolijk voorleesboek 1 Het huis van de tien kinderen 1., daar kun je haast niet lopen. Overal zitten kleintjes hun vetertjes te knopen. 2., daar is het altijd feest, omdat er

Nadere informatie

Zondag 13 december 2009 Tekst: Lucas 1: 39-55

Zondag 13 december 2009 Tekst: Lucas 1: 39-55 Zondag 13 december 2009 Tekst: Lucas 1: 39-55 Maria gaat op visite bij Elisabet. Maria was natuurlijk helemaal vol van het geweldige nieuws dat ze van de Gabriël had gehoord. Ze wilde het heel graag aan

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Heb je naar aanleiding van dit dagboek vragen of opmerkingen? Mail me

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 6 Zacheüs (1) Het is erg druk in de stad vandaag. Iedereen loopt op straat. Zacheüs wurmt zich

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Meld. seksueel misbruik. aan de commissie-samson

Meld. seksueel misbruik. aan de commissie-samson Meld seksueel misbruik aan de commissie-samson Help ons Mijn naam is Rieke Samson en ik wil je vragen om ons te helpen bij het onderzoek naar seksueel misbruik van kinderen en jongeren. Zelf ben ik voorzitter

Nadere informatie

GoedBeginnen.nl. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl.

GoedBeginnen.nl. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl. GoedBeginnen.nl Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl. Inhoud 1. Inleiding 2. De huisstijl 3. Logo toepassingen 4. Huisstijl kleuren 5. Typografie 6. Voorbeelden

Nadere informatie

FASE 1 - BEREID JE VOOR

FASE 1 - BEREID JE VOOR FASE 1 - BEREID JE VOOR STAP 1. BEDENK WAT JE WIL VERHAAL (EXODUS 1-4) Het verhaal van Mozes vind je in de Bijbel, in het boek Exodus. Daar kun je ook lezen hoe het verder ging. Hier vind je het verhaal

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De wachtkamer

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De wachtkamer Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De wachtkamer Deze les gaat over praten in de wachtkamer. Meneer Bashir gaat naar de huisarts. Hij moet even wachten. Hij zit in de wachtkamer. Er zitten veel mensen. Ze praten.

Nadere informatie

Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk!

Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk! Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk! In onze vorige Zing In hebben we het gehad over de druk die op jonge mensen wordt gelegd, op de vaak hoge eisen die we aan hen stellen. Maar niemand is

Nadere informatie

Preek Psalm 78:1-8 20 september 2015 In het spoor van Opening winterwerk Spiegelbeeld I

Preek Psalm 78:1-8 20 september 2015 In het spoor van Opening winterwerk Spiegelbeeld I Preek Gemeente van Christus, De mooiste dingen in het leven kun je niet als erfernis wegschenken Let er maar eens op. De belangrijkste dingen zijn geen erfstuk. Zeker, je kunt mooie spulletjes erven. Of

Nadere informatie

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek De enige officiële training voor Troostbeesten. Lilian Kars, 1999 Illustraties: Rainer Harman Niets uit deze uitgave mag op enige wijze worden gebruikt of gedupliceerd

Nadere informatie

make things ETA by Boudewijn Naaijkens

make things ETA by Boudewijn Naaijkens ET S make things ETA by Boudewijn Naaijkens VISUAL IDENTITY Student Boudewijn Naaijkens 2060969 Avans Hogeschool 42CM04 (O) Vakcoördinator Brenda Renssen Avans Hogeschool Overige betrokken docent(en) Marcel

Nadere informatie

Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor het gebruik van de Drenthe-huisstijl. Drenthe doet wat met je

Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor het gebruik van de Drenthe-huisstijl. Drenthe doet wat met je Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor het gebruik van de Drenthe-huisstijl Drenthe doet wat met je Inleiding Dit huisstijlhandboek dient om het communicatiestramien en de huisstijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

ZIEN SERVICE BIOSCOOP

ZIEN SERVICE BIOSCOOP OUDE LOGO OVER Service bioscoop is een bedrijf met een erg brede doelgroep. Naast de gangbare films worden er ook Nederlandstalige kinderfilms getoond en er is zelfs een 50+ avond. Kortom een bioscoop

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET SGJ CHRISTELIJKE JEUGDZORG. SGJ Christelijke Jeugdzorg Samengevat

MAAK KENNIS MET SGJ CHRISTELIJKE JEUGDZORG. SGJ Christelijke Jeugdzorg Samengevat MAAK KENNIS MET SGJ CHRISTELIJKE JEUGDZORG SGJ Christelijke Jeugdzorg Samengevat SGJ Christelijke Jeugdzorg wil er met professionele jeugdzorg aan bijdragen dat kwetsbare kinderen en jongeren zich positief

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

VEILIG OP DE BANK Opdrachtenblad Niveau:

VEILIG OP DE BANK Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat zijn de voor- en nadelen van internetbankieren volgens jou? Maak jij je wel eens zorgen over de risico s van internetbankieren? Maak jij zelf gebruik van internetbankieren? In

Nadere informatie

Lesdoelen: Werkvormen: Benodigdheden: Prentenboeken: Les 10: Hoe zeg ik nee. Lesoverzicht. Basis

Lesdoelen: Werkvormen: Benodigdheden: Prentenboeken: Les 10: Hoe zeg ik nee. Lesoverzicht. Basis Les 10: Hoe zeg ik nee Lesoverzicht Lesdoelen: Kinderen weten het verschil tussen prettige en onprettige situaties en kunnen deze herkennen. Kinderen weten dat ze onprettige aanrakingen mogen weigeren.

Nadere informatie

centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT!

centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT! centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT! De Swaai is een samenwerking tussen GGZ Friesland en Talant en biedt jongeren met zowel een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

André Rouvoet ChristenUnie. Foto: Marie Cecile Thijs

André Rouvoet ChristenUnie. Foto: Marie Cecile Thijs Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 9 juni. Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks ook

Nadere informatie

Bijna elf miljoen Nederlanders kochten vorig jaar. Geen last van opdringerige verkopers. Online winkelen

Bijna elf miljoen Nederlanders kochten vorig jaar. Geen last van opdringerige verkopers. Online winkelen Online winkelen Geen last van opdringerige verkopers Terwijl de kopers wegblijven uit de winkelstraten, wordt er online elk jaar meer gekocht. Ook steeds meer SeniorWeb-leden durven het aan. Waarom vinden

Nadere informatie

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg Pasen met peuters en kleuters Beertje Jojo is weg Thema Maria is verdrietig, haar beste Vriend is er niet meer. Wat is Maria blij als ze Jezus weer ziet. Hij is opgestaan uit de dood! Wat heb je nodig?

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Plan van aanpak / Planning

Plan van aanpak / Planning Week 1 Opdracht lezen/printen Bedenken concept Festival thema bedenken Festival thema uitkiezen Festival naam bedenken Procesblog maken Doelgroepomschrijving Planning / Plan van aanpak Debriefing Moodboards

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s.

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s. Analyse van een website (Opdracht 1a.) EricRyanAnderson.com De vormgeefaspecten Het doel van de website is om het werk van Eric Ryan Anderson te laten zien en daarmee klanten te overtuigen om gebruik te

Nadere informatie

verzoeking = verleiden om verkeerde dingen te doen dewijl = omdat wederstand doen = tegenstand bieden de overhand behouden= de overwinning behalen

verzoeking = verleiden om verkeerde dingen te doen dewijl = omdat wederstand doen = tegenstand bieden de overhand behouden= de overwinning behalen Zondag 52 Zondag 52 gaat over de zesde bede. Leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want van U is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid, in der eeuwigheid. Amen. Lees de tekst

Nadere informatie

Waar winkelen de inwoners van de gemeente Ede? Een onderzoek op basis van 304 winkelmomenten

Waar winkelen de inwoners van de gemeente Ede? Een onderzoek op basis van 304 winkelmomenten Waar winkelen de inwoners van de gemeente? Een onderzoek op basis van 304 winkelmomenten In opdracht van de SGP Door Studentenpool Bestuurlijke Bedrijfskunde Academie Mens & Organisatie Christelijke Hogeschool

Nadere informatie

Het onze Vader. Naam:

Het onze Vader. Naam: Het onze Vader Naam: Onze Vader Onze Vader, Die in de hemelen zijt. Uw Naam worde geheiligd. Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood.

Nadere informatie

DRUKKERIJ JAN MEINEMA BV

DRUKKERIJ JAN MEINEMA BV geboorte gids Foto: Elco Messelink DRUKKERIJ JAN MEINEMA BV 1 werkwijze Wat komt er allemaal kijken bij het bestellen van uw geboortekaarten? DRUKKERIJ JAN MEINEMA hoopt u met deze gids een handje te kunnen

Nadere informatie

Vormgeving: GB Designers. uitleg huisstijl

Vormgeving: GB Designers. uitleg huisstijl Vormgeving: GB Designers uitleg huisstijl Vormgeving: GB Designers Kleurgebruik In de huisstijl van de Johannes Calvijnschool worden verschillende kleuren gebruikt. Deze zijn zoveel mogelijk gebaseerd

Nadere informatie

Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is:

Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is: Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is: Mijn gezinsvoogd werkt bij de William Schrikker Jeugdbescherming. Wat een toestand, zeg! Wat gebeurt

Nadere informatie

/ versie januari 2015

/ versie januari 2015 S T A D S S T I J L R I C H T L I J N E N O N L I N E versie 0.1 - januari 2015 H I S T O R I E M E T T O E K O M S T Delft heeft unieke kwaliteiten: een prachtige historische binnenstad, een culturele

Nadere informatie

Wie zijn jouw vrienden? Opdracht:

Wie zijn jouw vrienden? Opdracht: Wie zijn jouw vrienden? Opdracht: 1. Maak een spinnenweb van jouw belangrijkste vrienden. 2. Schrijf er telkens bij waar je die vriend hebt leren kennen. 3. Schrijf de meest positieve eigenschap als vriend

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Welke meningen over reclame staan tegenover elkaar? Teken een verbindingslijn tussen de 2 zinnen die bij elkaar horen:

Welke meningen over reclame staan tegenover elkaar? Teken een verbindingslijn tussen de 2 zinnen die bij elkaar horen: Welke meningen over reclame staan tegenover elkaar? Teken een verbindingslijn tussen de 2 zinnen die bij elkaar horen: Reclame is cool en gaaf! Reclame geeft nuttige informatie Reclame laat zien hoe het

Nadere informatie

SATON Optiek &BLUE. Affordable fashion for your eyes

SATON Optiek &BLUE. Affordable fashion for your eyes Nu bij SATON Optiek Montuur ECO Biobased 149 over Met ons nieuwe concept bewijzen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. We hebben met zorg een mooie collectie monturen van internationale topmerken

Nadere informatie

Design Document Catalyst

Design Document Catalyst Design Document Catalyst Bas Deelman Inleiding Voor een duidelijke uitstraling en communicatie naar zowel de klant als andere doelgroepen moet een een duidelijke visuele identiteit zijn. De huidige projectgroep

Nadere informatie