Notulen Vergadering Raad van Bestuur 25 maart 2013 Lokaal Caballos Zottegem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Vergadering Raad van Bestuur 25 maart 2013 Lokaal Caballos Zottegem"

Transcriptie

1 LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat Brakel Tel Brakel, 10 april 2014 Notulen Vergadering Raad van Bestuur 25 maart 2013 Lokaal Caballos Zottegem Aanwezig: Hans Temmerman (voorzitter raad van bestuur Schaakliga Oost-Vlaanderen V.S.F. en voorzitter schaakclub Caballos Zottegem), Ben Van De Putte ( jeugdleider Schaakliga Oost-Vlaanderen V.S.F.), Eddy De Gendt (secretaris Schaakliga Oost-Vlaanderen V.S.F., secretaris V.S.F., bestuurder KBSB, verslaggever) Verontschuldigd: Remi Limbourg (penningmeester Schaakliga Oost-Vlaanderen V.S.F.), Peter D Hondt (Schoolschaakverantwoordelijke Schaakliga Oost-Vlaanderen V.S.F en jeugdleider MSV) 1.Goedkeuring van het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van drie december 2012 Aanwezig: Hans Temmerman, Peter D Hondt, Ben Van De Putte, David Roos. Verontschuldigd: Remi Limbourg, Eddy De Gendt. Het verslag van deze vergadering ontbreekt: David gaf hier een volledige uiteenzetting over onze website. Verder werden de toernooien besproken. Het verslag van vorige vergadering ( ) werd goedgekeurd. 2. Remi deelde de financiële toestand op 17 maart mee: Onze financiële toestand is ten overstaan van december 2012 praktisch ongewijzigd gebleven : saldo spaarrekening : saldo girorekening : onlangs betaald : aan het oudercomité G.B.S. voor schoolschaak te betalen op korte termijn : subsid O-Vl Interclubs en toernooi 60 plussers 3. Toernooien Over de afgelopen toernooien: Het verslag schoolschaak vindt u bij het einde.

2 1/ Vlaams Jeugdkampioenschap Mechelen 54 van de 55 geselecteerde deelnemers voor het Vlaams Kampioenschap in Mechelen zijn komen opdagen. De hoogste plaatsen in de diverse reeksen gingen naar: Bij de -8jaar:4de plaats voor Mathieu De Baerdemaeker (Rapid Aalter) Bij de -10j: 12de plaats voor Dellaert Ines (FCH Zottegem) Bij de -12j: 2de plaats voor Dries Van Malder (Chesspirant) Bij de -14j: 8ste plaats voor Batist Huygebaert (Vrijschaker Landegem) Bij de -16j: 2de plaats voor Quinten Ramaecker (De Drie Torens) Bij de reeks -18j/-20j: 3de plaats Maarten De Vleeschouwer (De Mercatel) We hebben 4 jeugdkampioenes van Vlaanderen en automatisch geselecteerd voor het VJK 2014! Sarah Snoeck (-20/-18j) Vincent Ayla (-16j) Dellaert Ines (-10j) Vanderstappen Louise (-8j) Maarten De Vleeschouwer tenslotte is Provinciaal Laureaat van Oost- Vlaanderen De volledige uitslagen zijn te bekijken op de website: 2/ Debutantentoernooien In december ging een eerste debutantentoernooi door in Eeklo met groot succes, op paasmaandag gaat een debutantentoernooi door in Evergem en op 25 mei in Sint-Amandsberg (de Mercatel). Een kleinschaliger debutantentoernooitje met plaatselijke jeugd zal doorgaan in Wetteren. Bedoeling is een soort van criterium te organiseren voor debutanten voor stappen 1,2 en 3 en om jaarlijks een 4 à 6-tal toernooitjes te laten doorgaan in Oost-Vlaanderen. Bij het schrijven van het verslag kan ik ook melden dat er iets van een 69 deelnemers waren in Evergem op paasmaandag. Clubs die interesse hebben om een debutantentoernooi in te richten kunnen contact nemen met de jeugdleider van Liga Oost-Vlaanderen (Ben Van de Putte). 3/ Vlaams Schoolschaakkampioenschap LO MO 2014 De datum waarop volgend jaar Liga Oost-Vlaanderen het Vlaams Kampioenschap LO + MO zal inrichten is zaterdag 29 maart Het schoolschaakkampioenschap zal doorgaan in Don Bosco Zwijnaarde en de voorbereidingen zijn gestart. We gaan veel helpende handen nodig hebben en iedereen die vrij is en zin heeft om aan dit spectaculair event mee te werken mag zijn naam doorgeven aan de schoolschaakverantwoordelijke Peter D'hondt of jeugdverantwoordelijke Ben Van de Putte.

3 We verwachten in totaal een 600 à 750 deelnemers dus iedereen die zijn steentje wil bijdragen om de jeugdwerking in Oost-Vlaanderen een niveau hoger te tillen is van harte welkom die dag! 4. Debutantentoernooi/rapid Wetteren Op zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseert De Wetterse Vrijpion in het Buurthuis te Westrem : Het Weekend van De Wetterse Vrijpion. Op zaterdag is er in de namiddag een debutanten toernooi voor stap 1 en stap 2, evenals een gesloten rapid toernooi voor ex-stap 6. Op zondag is er een Open Rapid toernooi 20 min over 9 ronden, max 40 spelers. Inschrijvingen hiervoor op voorhand en inschrijvingsgeld : 5 euro. Voor deze opstart zal de Liga de bekers en medailles sponsoren voor de toernooien op zaterdag. Er wordt aan de inrichter (en aan volgende alle- kandidaat-inrichters) gevraagd, in de toekomst, vooraf aan een geplande organisatie, contact te nemen met onze jeugdleider. 5. Toekenning Ligakampioenschappen 2013/2014; Edgard Colletoernooi; 60+ toernooi; Jeugdschaak M.O. De ligakampioenschappen 2013/14 zijn toegewezen aan de KGSRL. Het Colletoernooi wordt toegekend aan S.C. Wachtebeke, optie voor datum: zondag 1 september (datum werd bevestigd door Dennis Van Vliet). Het 60+ gaat voor de 20 ste maal door in Gentbrugge: voor deze jubileumeditie trekt het Ligabestuur de subsidie op (eenmalig) tot 500 (vijfhonderd euro). Onze Liga richt al het Jeugdschaak L.O in, en stelt zich kandidaat om tevens het M.O te organiseren. Na telefonisch onderhoud met Peter D Hondt en Luc Oosterlinck beslist het bestuur tot een gezamenlijke inrichting op dezelfde datum namelijk 29 maart. (Ter inlichting: het Belgisch schoolschaakkampioenschap gaat in 2014 normaal door in de eerste week van mei). 6. Datums N.I.C. Verscheidene clubs stellen de datums voor het seizoen in vraag. Een gecoördineerd voorstel blijkt alsnog zeer moeilijk.

4 Eddy heeft dit aangekaart op de laatste bestuursvergadering van de KBSB, het bestuur is niet zinnens aan de op de website gepubliceerde datums nog wijzigingen aan te brengen. Er blijft ons nog slechts voor het daaropvolgend seizoen een betere coördinatie te betrachten én dit tijdig. Onze clubs zullen te gelegener tijd worden uitgenodigd hun mening te geven. Op 30 maart is er tevens bestuursvergadering van de VSF in Blankenberge, mogelijk vinden we steun bij andere liga s of clubs. Momenteel werkt de KBSB aan een wijziging van de reglementen, suggesties/voorstellen zijn altijd welkom bij Eddy die als bestuurder reglementen de zaken coördineert. 7. Oproep jeugdtoernooi Ovl. ligakamp. 26 en 27 oktober 2013 Er wordt een warme oproep gedaan naar clubs-kandidaat-inrichters: kandidaturen naar Hans, Ben, afschrift secretaris. 8.Vaststellen datum volgende vergadering De volgende bestuursvergadering gaat door op maandag 20 mei 2013 om 20 uur, in de lokalen van Schaakclub Caballos, Trapstraat 12, Zottegem. De bestuursleden/medewerkers gelieven dit als uitnodiging te beschouwen. namens het Ligabestuur: de secretaris, Eddy De Gendt Met dank aan: De Vlaamse Overheid VERSLAG SCHOOLSCHAAK Schaken op school zit in de lift. Dat merken we aan de opkomst op de jaarlijkse schoolschaakkampioenschappen. 43 ploegen van vier schakers waren present op het Oost- Vlaams schoolschaakkampioenschap dat georganiseerd werd in Lochristi door het oudercomité

5 van de Gemeentelijke basisschool. 22 ploegen uit verschillende basisscholen en 21 middelbare scholen. Het was een puike organisatie. Heel veel helpende handen onder leiding van Deirdre Decooremeter, onderwijzeres op GBS Lochristi, en Joris Serlippens, voorzitter van het oudercomité. Er was een ruime locatie voorzien voor de vele schakers en een aparte grote bar en eetzaal voor de begeleiders en ouders. In de reeks van het lager onderwijs was het ongemeen spannend en verrassend. In de laatste ronde won GBS Lochristi met 4-0 tegen de gemeentelijke basisschool uit Wippelgem. Hierdoor eindigden ze met hetzelfde aantal punten als Klimop Montessori uit Gent die gelijk speelde tegen de tweede ploeg van Sint-Barbara uit Gent. GBS Lochristi had gedurende het tornooi één ontmoeting meer gewonnen dan Klimop Montessori waardoor ze de eerste plaats verkregen. Voor de derde plaats sprong VBS Ooievaarsnest de laatste ronde naar boven door hun 4-0 overwinning tegen de derde ploeg van Sint-Barbara uit Gent. Deze waren ook heel blij met hun derde plaats. Het is zeer lang geleden dat er zo veel ploegen van middelbare scholen aanwezig waren. Velen met een ijzersterke speler op het eerste bord. Kortom, er wordt op hoog niveau gespeeld en de ploegen gaan ervoor. Net zoals bij het lager onderwijs, staken er hier ook twee ploegen bovenuit. Don Boscocollege Zwijnaarde haalde het met een half puntje voorsprong op Emmaüs Aalter. Broederschool Sint-Niklaas, de winnaar van vorig jaar, moest zich tevreden stellen met de derde plaats. Proficiat aan alle deelnemende ploegen en scholen. Dank aan hun begeleiders die de leerlingen ondersteunen en opvangen. Na de provinciale kampioenschappen kan je ook deelnemen aan de Vlaamse kampioenschappen. Voor het middelbaar onderwijs gaan die door op 2 februari in Geel. Voor het lager onderwijs is dit op 9 maart in Brugge. Beste 1e bord lager onderwijs: Matthias De Pauw (Gbs Lochristi 1) Beste 2e bord lager onderwijs: Bert Ramlot (Gbs Lochristi 1) Beste 3e bord lager onderwijs: Tayru Pater (Vbs Het Ooievaarsnest) Beste 4e bord lager onderwijs: Van Kerschaver Charlotte (Sint Barbaracollege Gent 1) Beste 1e bord middelbaar onderwijs: Lootens Matthias (Don Boscocollege Zwijnaarde 1) Beste 2e bord middelbaar onderwijs: Demey Benno (Emmaüs Aalter) Beste 3e bord middelbaar onderwijs: Huygebaert Batist (Emmaüs Aalter) Beste 4e bord middelbaar onderwijs: Deschepper Simon (Emmaüs Aalter)

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 27 mei 2013 Lokaal Caballos Zottegem

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 27 mei 2013 Lokaal Caballos Zottegem LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat 37 9660 Brakel Tel. 0476 992575 eddy.dg@skynet.be www.schaakligaoostvlaanderen.be Brakel, 18 juni 2013

Nadere informatie

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 19 augustus 2013 Lokaal Caballos Zottegem

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 19 augustus 2013 Lokaal Caballos Zottegem LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat 37 9660 Brakel Tel. 0476 992575 eddy.dg@skynet.be www.schaakligaoostvlaanderen.be Brakel, 31 augustus

Nadere informatie

1.Goedkeuring van het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van zeven mei 2012

1.Goedkeuring van het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van zeven mei 2012 LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder Winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat 37 9660 Brakel Tel. 0476 992575 Notulen Vergadering Raad van Bestuur tien september 2012 Lokaal Caballos

Nadere informatie

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 25 november 2013 Lokaal Caballos Zottegem

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 25 november 2013 Lokaal Caballos Zottegem LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat 37 9660 Brakel Tel. 0476 992575 eddy.dg@skynet.be www.schaakligaoostvlaanderen.be Zottegem, 22 december

Nadere informatie

Voorzitter Hans Temmerman opent de vergadering om uur en heet de van de stemgerechtigde aanwezigen. De dagorde wordt unaniem goedgekeurd.

Voorzitter Hans Temmerman opent de vergadering om uur en heet de van de stemgerechtigde aanwezigen. De dagorde wordt unaniem goedgekeurd. Notulen Statutaire Algemene Vergadering LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder Winstoogmerk Schaakliga Oost- Vlaanderen V.S.F. De Gendt Eddy een oktober 2013 Secretaris Opbrakelsestraat 37 Locatie:

Nadere informatie

Beste schaakvrienden, beste leden,

Beste schaakvrienden, beste leden, I Zetel: Opbrakelsestraat 37, 9660 Brakel LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. De Gendt Eddy Secretaris Tel. 055 422222 0476 992575 www.schaakligaoostvlaanderen.be/ VZW Beste schaakvrienden, beste leden, Gelieve

Nadere informatie

Verslag BAV VSF 9/1/2016

Verslag BAV VSF 9/1/2016 VZW Zetel: Transvaalstraat 28, 8793 Sint Eloois Vijve http://schaakfederatie.be/ Verslag BAV VSF 9/1/2016 Uitgenodigd De leden liga s De bestuursleden VSF Medewerkers VSF Ereleden VSF Agenda 1. Inleiding

Nadere informatie

Onderwerp van de bekendmaking: Afschrift van de nieuwe gecoördineerde statuten

Onderwerp van de bekendmaking: Afschrift van de nieuwe gecoördineerde statuten Liga Oost-Vlaanderen V.S.F. Vereniging zonder winstoogmerk Zetel: Opbrakelsestraat 37, 9660 Brakel Ondernemingsnummer 4244.99.615 Onderwerp van de bekendmaking: Afschrift van de nieuwe gecoördineerde statuten

Nadere informatie

Vlaamse SnookerFederatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG

Vlaamse SnookerFederatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG Vlaamse Federatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG Gewestelijke Algemene Vergadering 19 augustus 2016 Datum vergadering Voorzitter 19/08/2016 Lefèvre Georges Aanvangsuur Verslaggever 20 u 00 Eemans Stephanie

Nadere informatie

9660 Brakel Tel Vier bijlagen. Aanwezig (en stemmenaantal):

9660 Brakel Tel Vier bijlagen. Aanwezig (en stemmenaantal): Notulen Statutaire Algemene Vergadering LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder Winstoogmerk Liga Oost- Vlaanderen V.S.F. De Gendt Eddy 26 september 2017 Secretaris Opbrakelsestraat 37 Locatie: Lokalen

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest Hoofdstuk : Bepalingen per Gewest GEWEST ANTWERPEN ART. 1 Voor de tornooien tijdens het zomerseizoen van week 1 tot week 8, heeft elke club, na goedkeuring van het gewestelijk comité, het recht om tornooien

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

Welkombrochure. Schaakliga Antwerpen vzw

Welkombrochure. Schaakliga Antwerpen vzw Welkombrochure g Schaakliga Antwerpen vzw heeft als hoofddoel het schaken in al zijn aspecten te bevorderen. Zonder dat deze opsomming beperkend is worden alle nodige of nuttige initiatieven ondersteund

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie)

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie) Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE Seizoen 2017-2018 (6 e editie) Wat? : organisatie van het Super League tornooi waaraan 8 clubs van hetzelfde niveau deelnemen met volgende lichtingen: U10 / U11 / U12

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verslag vergadering DB 20/06/16 Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verontschuldigd : Andre Vangroenweghe - Antonia Van

Nadere informatie

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Voorbereidingstornooien Seizoen 2016-2017 (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Wat?: organisatie van een tornooi waaraan 6 clubs van hetzelfde

Nadere informatie

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie 22 oktober 2014 1. Intro: tennis in Vlaanderen en in Lokeren 2. Organisatie jeugdopleiding: Kidstennis 3. Klassementen 4. Organisatie jeugdcompetities:

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014 Tennis Vlaanderen 4/03/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

TOTAAL 34 stemmen waarvan 33 aanwezig

TOTAAL 34 stemmen waarvan 33 aanwezig Verslag Buitengewone Algemene Vergadering van 14 juni 2008 te Mechelen. Liga s: Antwerpen (Van Tichelen Bart OVz - Corbeel L.), Brussel-Hoofdstad (afwezig), Oost-Vlaanderen (Temmerman Hans)West-Vlaanderen

Nadere informatie

Er wordt een puntenklassering opgemaakt : Matchpunten Winst = 3 punten Gelijkspel = 1 punt Verlies = 0 punten

Er wordt een puntenklassering opgemaakt : Matchpunten Winst = 3 punten Gelijkspel = 1 punt Verlies = 0 punten Tornooicoördinatie: Ingrid De Smet Secretariaat: Jacquet Daniël Tineke van Heulestraat Groendreef 37 9050 Gentbrugge 9000 Gent Tel: 09/ 231.45.29 Tel : 09/ 227.43.50 0485/ 37.49.27 ingrid.de.smet4@telenet.be

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

6de Jeugdtornooi De Drie Torens E-reeks, Arbit. : Marc VanSon

6de Jeugdtornooi De Drie Torens E-reeks, Arbit. : Marc VanSon 6de Jeugdtornooi De Drie Torens E-reeks, Arbit. : Marc VanSon Eindklassement N Naam Ratin V/M Klub Ptn S B Kash Buch Vsch Lot 1 Hoop Rupert 1208 M Aalter 7.5 43.50 22 54.0 43.0 88 2 Vandeputte Samuel 1285

Nadere informatie

NATIONALE VERGADERING C.B.K. 17/05/2008 (14U00) JOSAN TERNAT

NATIONALE VERGADERING C.B.K. 17/05/2008 (14U00) JOSAN TERNAT NATIONALE VERGADERING C.B.K. 17/05/2008 (14U00) JOSAN TERNAT A.Aanwezig: -ASF Antwerpen: Jos Van Den Broeck en Christina Huygaert -ATC Antwerpen: Vael Joeri, Daenens Uschi -CBK Antwerpen: Clapdorp Fred,

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

46 ste nationaal kadettentornooi memorial Henri de Nys

46 ste nationaal kadettentornooi memorial Henri de Nys ROELANDSVELD STADION SPORTLAAN 24-1700 DILBEEK VC Groot Dilbeek organiseert: 46 ste nationaal kadettentornooi memorial Henri de Nys zaterdag 10 & zondag 11 mei 2014 met o.a. ploegen uit: Jupiler pro league

Nadere informatie

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 U12 1 1. BEACHCOMMISSIE VOLLEY VLAANDEREN De Beachcommissie Volley Vlaanderen is het orgaan dat de leiding heeft over

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

VERSLAG RVB AVF DD

VERSLAG RVB AVF DD VERSLAG RVB AVF DD. 19.04.2018 Aanwezig : - Carine Geukens, secretaris - Danny Lyssens, jeugdverantwoordelijke - Koen Vaneynde, statuten en reglementen - Jonas Janssens, penningmeester - Paul Derkinderen,

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT art. 1 Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen richt een bekercompetitie in voor seniors heren, seniors dames en jeugd jongens en meisjes onder de benaming: Beker

Nadere informatie

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verslag vergadering DB 10/12//2018 Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verontschuldigd : - Karl Laverge

Nadere informatie

CUP155 Tornooi Reglement U11

CUP155 Tornooi Reglement U11 CUP155 Tornooi Reglement U11 Maandag17 april 2017 1. Inrichter van het tornooi Het U11 CUP155 tornooi wordt ingericht door de afdeling jeugd van KFCO Beerschot-Wilrijk met stamnummer 155. 2. Deelnemende

Nadere informatie

Verslag Werkvergdering Zondag 11 Januari 2019 bij Bc Hand in Hand Aanvang : u

Verslag Werkvergdering Zondag 11 Januari 2019 bij Bc Hand in Hand Aanvang : u 14-1-2019 Verslag Werkvergdering Zondag 11 Januari 2019 bij Bc Hand in Hand Aanvang : 10.00 u Aanwezige Clubs: AB AP BK BH DK DL DP DS EM HH ND - PK TL VV. Afwezig: RA Aanwezige bestuursleden HB +SC: VZHB

Nadere informatie

2. Opstellen van de aanwezigheidslijst Een aanwezigheidslijst wordt rondgedeeld en ingevuld.

2. Opstellen van de aanwezigheidslijst Een aanwezigheidslijst wordt rondgedeeld en ingevuld. Vlaamse Schaakfederatie vzw Brugge, 14 februari 2010 Aanwezig: De leden: Antwerpen : Quinten Verheyen Vlaams-Brabant : Bernard Malfliet, Hugo Van Steenwinckel. West-Vlaanderen : Francois Vandamme. Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

> Voorstel tot wijziging van steun aan West-Vlaamse internationale tornooien.

> Voorstel tot wijziging van steun aan West-Vlaamse internationale tornooien. Verslag van de raad van bestuur van de VZW Schaakliga West-Vlaanderen op Zondag 11 September 2016. Plaats : bij de secretaris > Bart Denduyver Zevekoteheirweg 12, 8470 Gistel ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

27 ste JEUGDTORNOOI SK VLIERZELE

27 ste JEUGDTORNOOI SK VLIERZELE 27 ste JEUGDTORNOOI SK VLIERZELE Voor U13 & U15 op zaterdag 10 MEI 2014 Voor U17 & U21 op zondag 11 MEI 2014 Vooreerst wil ik u danken voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Verder volgt het tornooireglement

Nadere informatie

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax 1 Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax In dit boekje kan U alle info ivm wedstrijden, terreinen en de reglementen terugvinden.

Nadere informatie

Gemeente Provincie # lln 1e graad Jongens

Gemeente Provincie # lln 1e graad Jongens Naam school Instellingscode Gemeente Provincie # lln 1e Jongens # lln 1e Meisjes # lln 1e Totaal # lln 2e Jongens # lln 2e Meisjes # lln 2e Totaal Totaal 1e+2e gr. DvM Humaniora 35931 Aalst Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

U12,U13,U14 EN U15 SMARTPHOTO CUP

U12,U13,U14 EN U15 SMARTPHOTO CUP U12,U13,U14 EN U15 SMARTPHOTO CUP Marcel De Kerpelstadion Massemsesteenweg 56 A 9230 Wetteren Wedstrijdbrochure Zaterdag 9 augustus 2014 Hoofdsponsor Smartphoto Smartphoto is de hoofdsponsor van de Smartphoto

Nadere informatie

weg door rechts aan te houden. Via deze weg langs het bedrijf Mazda en vervolgens langs het kanaal, bereikt u de parking aan onze terreinen.

weg door rechts aan te houden. Via deze weg langs het bedrijf Mazda en vervolgens langs het kanaal, bereikt u de parking aan onze terreinen. Goede sportvrienden Graag willen wij u danken voor de deelname aan ons knapentornooi van 4 en 5 augustus 2012 en verstrekken wij u graag het reglement en wat bijkomende informatie. Beker Gust Jacobs De

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

1 e groot Jeugdtornooi JAGO Sint-Amandsberg

1 e groot Jeugdtornooi JAGO Sint-Amandsberg 1 e groot Jeugdtornooi JAGO Sint-Amandsberg Alfons Braeckmanlaan 2 9040 Sint-Amandsberg Vrijdag 22 mei 2015 U17 (5vs5) (2*12min) Poule A JAGO St-A.berg KFCE Belzele FC Eksaarde SKL Doorslaar Poule B KFC

Nadere informatie

Voorstelling NLS (woordje van de voorzitter) 2. NLS naar tweede nationale: de groei tot topclub 3. De jeugdwerking: een project op langere termijn 5

Voorstelling NLS (woordje van de voorzitter) 2. NLS naar tweede nationale: de groei tot topclub 3. De jeugdwerking: een project op langere termijn 5 Inhoud: Voorstelling NLS (woordje van de voorzitter) 2 NLS naar tweede nationale: de groei tot topclub 3 De jeugdwerking: een project op langere termijn 5 Waarom NLS sponsoren? Wat heeft NLS te bieden?

Nadere informatie

Uitslagen en rangschikkingen - Week 21

Uitslagen en rangschikkingen - Week 21 Uitslagen en rangschikkingen - Week 21 Seizoen 2015-2016 Afdeling 1 - Prov. Oost-Vl. - Heren St. Pauwels C Lobos A 05-11 Melsele A (af) KTTC Eikenlo A 00-00 af Stekene B Gemo A 13-03 TTC Ninove A Merelbeke

Nadere informatie

SCHAAKNIEUWS. Jaargang 34 - nr 1 19 maart 2013

SCHAAKNIEUWS. Jaargang 34 - nr 1 19 maart 2013 KBC SCHAAKCLUB SCHAAKNIEUWS Jaargang 34 - nr 1 19 maart 2013 Beste schaakvrienden, De laatste publicatie van het schaaknieuws was de afsluiting van het schaakseizoen in Puurs. Dit seizoen is er nog geen

Nadere informatie

JEUGDOPLEIDING

JEUGDOPLEIDING JEUGDOPLEIDING 2016-17 Schaakclub Het Vliegend Peerd Bredene organiseert schaakles voor jeugdspelers of oudere spelers (beginners of al wat gevorderden). Lesuren: woensdag en zaterdag: 14-16 uur; zondag

Nadere informatie

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 10

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 10 NR. 1775 12/2/2018 NR. 1775 12/2/2018 1 Clubnieuws... 3 1.1 Ontslagen door de club... 3 1.1.1 Olse Merksem... 3 1.1.2 Heist op-den Berg... 3 2 VHV KBHB mededelingen... 4 2.1 Vlaamse jeugdfinales 19 mei

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

Vlaamse Hockey Liga! Opleidingen Vlaamse Hockey Liga!

Vlaamse Hockey Liga! Opleidingen Vlaamse Hockey Liga! Vlaamse Hockey Liga! Opleidingen Vlaamse Hockey Liga! ! 3 Niveaus! Initiator Hockey:! = begeleiden van beginnende hockeyers! Trainer B Hockey! = begeleiden van gevorderde hockeyers tot provinciaal niveau!

Nadere informatie

Het verslag wordt goedgekeurd is reeds naar de clubs en de VHV verzonden.

Het verslag wordt goedgekeurd is reeds naar de clubs en de VHV verzonden. Verslag vergadering DB 11/06/2018 Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - François Lievens - Tim Holvoet - Andre Vangroenweghe - Filip Soetaert Verontschuldigd

Nadere informatie

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen 2019-2020 Artikel V1548 Elite jeugdkampioenschappen 1. Deelnemers 11. De ELITE jeugdkampioenschappen worden gespeeld door de clubs die uitkomen in de afdelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) Op 14 december moesten de schakers het opnemen tegen Leudal 2. Aanvankelijk werd er goed gespeeld en na 2 remises

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

Herfsttornooi K.Rupel Boom FC U10 (8 tegen 8) 11 november 2014 voormiddag

Herfsttornooi K.Rupel Boom FC U10 (8 tegen 8) 11 november 2014 voormiddag Herfsttornooi K.Rupel Boom FC U0 (8 tegen 8) november 0 voormiddag Reeks A Reeks B Reeks C Reeks D RC Mechelen KFC Dessel Sport FCV Dender EH KRBFC Blauw K.Standaard Wetteren K.Wolvertem SC Berchem Sport

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016-2017 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 Maandag 30 April 2018 Mastertornooi voor recreatieve ploegen Dinsdag 01 Mei 2018 Schaal Cois Verstraeten Voormiddag: U10 Namiddag: U11 Vrijdag 04 Mei 2018 U17

Nadere informatie

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE.

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG Datum: zaterdag 26/11/2026 Locatie: Hotel restaurant Otus, Oosterzelesteenweg 4. Aanwezig: VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Fernand Van Huyneghem VZF (Verontschuldigd)

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames

Beker van Belgie Dames Beker van Belgie Dames 2017-2018 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem

Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem Aanwezig: Bestuursleden: Ann Chapelle secretaris Jules Hendrickx penningmeester Erik Gerlo Bert Heylen Verontschuldigd: Bert Kolsteeg

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

Verslag van de vergadering Raad van Bestuur van 15 januari 2019.

Verslag van de vergadering Raad van Bestuur van 15 januari 2019. KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris Johnny Dellaert Kammenkouterstraat 3 9310 Meldert Tel.: 0477/55.24.55 E-Mail: Johnny.Dellaert@skynet.be http://www.vleugelvlaanderen.be

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015 SEIZOEN 2015-2016 Infoavond zondag 28 juni 2015 Introductie Verwelkoming Korte terugblik Programma Infosessie seizoen 2015 2016 Teamoverleg Gezellig samenzijn Terugblik Senioren Terugblik Senioren Terugblik

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 U6 - U12 U8 U11 U15 08u00-11u45 12u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 ZONDAG 30 DECEMBER 2018 U7 U9

Nadere informatie

MODALITEITEN SEIZOEN

MODALITEITEN SEIZOEN MODALITEITEN SEIZOEN 2017-2018 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar 3 de klasse amateurs Voetbal Vlaanderen. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerde

Nadere informatie

Nr.14. 31 januari 2015 seizoen 2014-2015. België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr.14. 31 januari 2015 seizoen 2014-2015. België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.14 31 januari 2015 seizoen 2014-2015 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Vlaamse SnookerFederatie

Vlaamse SnookerFederatie VERSLAG GEWESTRAADSVERGADERING VSF Gewest Limburg Vrijdag 03 november 2017 In zaal DE QUINT - Zonhoven om 19u00 Aanwezig: Jamro Eddy, Kenens Carlo, Ceulemans Gino, Monette Hanco, Tournel Bart, Severens

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 45

FC KERKSKEN: programma week 45 FC KERKSKEN: programma week 45 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht.

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Algemeen Reglement Vlaams-Brabant Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Inhoudstafel 1. ALGEMEEN... 2

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-04-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Colle H. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Inghelbrecht D., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Liga Oost-Vlaanderen VSF, vzw zoals goedgekeurd door de Bijzondere Algemene Vergadering van vier december 2017

Huishoudelijk Reglement van de Liga Oost-Vlaanderen VSF, vzw zoals goedgekeurd door de Bijzondere Algemene Vergadering van vier december 2017 Huishoudelijk Reglement van de Liga Oost-Vlaanderen VSF, vzw zoals goedgekeurd door de Bijzondere Algemene Vergadering van vier december 2017 Hoofdstuk I : DE LEDEN Art. 1 : De Schaakliga Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Vlaamse SnookerFederatie

Vlaamse SnookerFederatie VERSLAG GEWESTRAADSVERGADERING VRIJDAG 05 MEI 2017 om 19.30u DE QUINT - Zonhoven 1. Welkomstwoord Aanwezigheid: Severens Noël Jamro Eddy Kenens Carlo Monette Hanco Tournel Bart Ceulemans Gino Afwezig:

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 19-9 januari 2010 Hallo schaak- en damleden De eerste partijen in het nieuwe jaar voor de schakers, dammers

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale. Basketbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen (A + B): Cadetten (A + B): Scholieren (A + B): 2 DEELNAME Elke ploeg bestaat uit maximum 12 spelers. 3 MATERIAAL Elke ploeg dient in het bezit te

Nadere informatie

Artikel 1: Benaming DIEGEM CUP voor Elite en Interprovinciale spelende clubs

Artikel 1: Benaming DIEGEM CUP voor Elite en Interprovinciale spelende clubs Artikel 1: Benaming DIEGEM CUP voor Elite en Interprovinciale spelende clubs Artikel 2: Plaats Jeugdcomplex K. Diegem Sport: Kosterstraat 70 te 1831 Diegem Artikel 3: Data U10-U12: zaterdag 20 mei 2017

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

JAARVERGADERING 2/02/2019

JAARVERGADERING 2/02/2019 JAARVERGADERING 2/02/2019 AGENDA WELKOM NAAMAFROEPING OPENINGSWOORD NOTULEN JAARVERGADERING 3/2/2018 GOEDKEURING JAARVERSLAG 2018 FINANCIEEL VERSLAG 2018 BEGROTING 2019 VERKIEZINGEN CVB SEIZOEN 2018-2019

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Tornooicoördinator : Koen Devriendt koen-devriendt@telenet.be 0478 / 30 29 78 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276 ~ 1 ~ Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat 6 3001 Heverlee Tel: 016/890276 1. De Club Nr.121 Art.1.01: Elk lid betaalt een lidgeld per seizoen als bijdrage voor de onkosten van de club.

Nadere informatie

13 de herdenkingstornooi Stichter K.F.C. Heusden Ridder Van Tieghem de Ten Berghe, Jean

13 de herdenkingstornooi Stichter K.F.C. Heusden Ridder Van Tieghem de Ten Berghe, Jean 13 de herdenkingstornooi Stichter K.F.C. Heusden Zaterdag 17 augustus 2013 (duiveltjes en miniemen) & Zondag 18 augustus 2013 (preminiemen en knapen) KFC HEUSDEN heet u van harte welkom op zijn 13 de herdenkingstornooi.

Nadere informatie

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur Bestuurders Sabine Friederichs Voorzitter Gemeenteraadslid Oostende Filip Thienpont Ondervoorzitter Burgemeester Merelbeke

Nadere informatie

U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U MAART

U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U MAART 35 JEUGDTORNOOI U6 U7 U8 U9 U10 U11 U12 U13 U15 U17 26 en 28 MAART 2016 35 JEUGDTORNOOI K SV LOPPEM R E G L E M E N T ART. 01 BENAMING VAN HET TORNOOI Het door K SV Loppem ( 6136 ) ingericht tornooi voor

Nadere informatie

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 30 & 31 maart 2018 2 april 2018 PROGRAMMABOEKJE Marke, maart 18. Beste sportvrienden, het jeugdbestuur van KFC Marke heet U van harte welkom op zijn jaarlijks

Nadere informatie

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1 MEDEDELINGEN DHC Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de pupillen meisjes. HK Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de Miniemen Jongens. Aan alle spe(e)l(st)ers en bestuursleden hartelijkproficiaat

Nadere informatie

11 mei 2019: VM: gew./prov. U7/U8/U9 NM: interprov. U10/U11/U mei 2019: VM: interprov. U13 NM: elite U7/U8/U9

11 mei 2019: VM: gew./prov. U7/U8/U9 NM: interprov. U10/U11/U mei 2019: VM: interprov. U13 NM: elite U7/U8/U9 11 mei 2019: VM: gew./prov. U7/U8/U9 NM: interprov. U10/U11/U12 18 mei 2019: VM: interprov. U13 NM: elite U7/U8/U9 KSC Lokeren O.-Vl. jeugdwerking Daknamstraat 91 9160 LOKEREN Tel.: 00329 348 30 59 E-mail:

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2015-2016 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

Zomertornooi ESA Bottelare

Zomertornooi ESA Bottelare Zomertornooi ESA Bottelare Zomertornooi voor Duiveltjes U7, U8 en U9 (zondag) Pré-miniemen U10 en U11 (zaterdag) Zaterdag 09 & zondag 10 augustus 2014 R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I 1. Eerst

Nadere informatie