t Boekske Sparta Ranst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Boekske Sparta Ranst"

Transcriptie

1 t Boekske Sparta Ranst maart 2010

2 Fanions reeks 2A Sparta Ranst - Neerlandia 9-13 Een wedstrijd die we zouden moeten winnen om rechtstreeks in deze reeks te blijven. Daar we de heenwedstrijd met 1 puntje verloren en daar 2x rood pakten konden we misschien hier thuis deze ploeg wel te grazen nemen. We speelden verbeten hoewel onze aanvallen zich beperkte door per aanval maar een doelkans te nemen. Rebounds lukten niet goed waardoor we snel keken tegen een korven verschil van 5. Kort na rust kwam Steven (kokkie) in om de achterstand te milderen maar niets baatte. Hoewel we in de 2 de helft vele goede kansen kregen maar de afwerking was er niet. Tja dan volgende week maar proberen op Technico dat 2 de staat. Technico - Sparta Ranst Ilse s vak mocht eens starten in de aanval en dat loonde. We kwamen op 0-1 na een vrijworp benut door Ilse. Maar dan kwam de lengte boven van zowel de dames en heren. Die afwisselend alle rebound pakte en zo zeer lang konden aanvallen. Resultaat 4-1 achter. Doch zeer verbeten gingen we mee in het spel maar in de lengte schoten we tekort. Tja en daar kan je niets aan doen. Dimi kon van ver scoren, ondanks die zeer korte verdediging van die boomlange kerel. Ook Joerik scoorde van ver. Jochem lukte een inloper en ook Kristof scoorde via een penalty. Quote: De scheidrechter was een neofiet op dit niveau. Hij floot zeer laat en soms was hij niet te kort genoeg. Resultaat dat de wedstrijd bitser werd. Russtand Tja wat doe je dan. Korter verdedigen en zorgen dat ze de rebound niet meer kunnen nemen. Jochem bracht de stand kort na rust op 11-7 via een ver schot, tegen die snelle kleine werd het via Kristof met een penalty die eigenlijk na discussie met de scheids werd gegeven. Jochem bracht opnieuw hoop want het werd 12 9 van ver. Helaas liepen ze weer uit naar Time out. We gaan nu inzakken en laat ze maar gooien. Rebounden en aanvallen. Joerik scoorde na een serieus duw en trekwerk onder de korf. Ilse milderde opnieuw met een vrijworp. Het ging gelijk op maar de 3 punten kloof was er nog steeds. Joerik scoorde weer van zeer ver en Technico werd nerveus. Met nog 5 te spelen werden onze Spartanen zo gedreven dat ze nog geloofden in winst. Technico kon scoren van dichtbij maar zo waren aan het vriezen. Wat niet steeds werd opgemerkt door de scheids. Jochem van zeer ver en Ils met een schotje zorgden voor een eindstand van Die winst zat er zeker in tegen de nr. 2. Dit was een wedstrijd op niveau.

3 Quote nr.2: Vos de rechtstreekse concurrent won op Appels (leider en reeds kampioen) met 6 korven. Dus viel nu reeds de beslissing. Testwedstrijd op 14 maart Herentals Bloso om 9.00 s morgens. Leuven - Sparta Ranst De laatste reguliere zaalwedstrijd tegen een sterk Leuven met een quasi voltallige ploeg. Danny ging de tegenstander scouten voor de beslissingswedstrijd van 14 maart as. dat Anderlecht of Ekeren zou worden. Cocky als plaatsvervangende coach stelde zijn eisen bij de start. Heren kort op de man en de dames laten inzakken in steun. Dimi s vak in de aanval maar na maar één aanval te hebben uitgevoerd stonden we reeds met 2 snelle korven in het krijt. Carla dacht reeds 0-2? Na de 3-0 kwamen we piepen met een ver schot van Joerik. En het liep niet want het werd nl Jochem kon milderen van ver. Ilse scoorde nadien met een vrije worp. Fien werd foutief gestopt en Jochem scoorde met een penalty. Vanaf de bank zag men hem terug van de korf rollen maar hij viel tergend traag in de korf Er werd druk opgevoerd en we speelden zeer goed. Karleen bracht de tegenpartij echt onder druk door achter de korf een schotje te scoren Time-out. Men werd zenuwachtig en we kwamen in ons spel. Weeral na ver achter te staan. 9-6 russtand na nog een vrije worp van Ilse. In de rust werd gespeculeerd wie waar ging invallen. Charlotte verving een goed spelende Karleen. Sterke Fien mocht ook rusten, Nele kwam in. Helaas was onze start na rust niet zo best want Leuven liep terug 5 korven uit. Kristof kwam in voor Hans en stond in een sterk vak met Ilse, Dimi en Sofie. Dimi (ver) en Charlotte (korte kans) milderden tot De partij waar vele kleine loopfouten niet gefloten werd en waar men vrijwal alles mocht werd heviger en fouten werden verkeerd beoordeeld door de scheids die soms nogal van ver stond te kijken. Dimi miste een penalty maar scoorde in de rebound De veer brak en door concentratie verlies stonden we plots op Het laatste wapenfeit was een indraaier van Ilse. Ondanks die 5 korven verschil waren er toch lichtpunten. Maar we moeten ervoor zorgen dat we volgende week zelf 2 a 3 korven voorkomen. En gestaag de voorsprong uitbouwen.

4 Sparta Ranst Anderlecht 7 13 Tja zoals je reeds ziet in de uitslag hebben we deze wedstrijd verloren. En conclusie is dat we volgend seizoen in zaal in 3 de klasse zullen spelen. Vakken: Kristof (k), Joerik, Nadja, Charlotte Dimi, Jochem, Fien, Sofie Bank: Karleen, Nele, Hans en Johan Ploegleider: Carla Het was zeer vroeg maar we begonnen toch zeer gretig aan de partij. In de eerste spelfase was er reeds een penalty omgezet door Kristof. Maar kort daarop reeds 1-1. Opnieuw een penalty ditmaal Dimi 2-1. Maar opnieuw zeer snel en knullig op 2-2. Het ging gelijk op en kort voor rust was er een mindere periode en 5-7 achter. De bedoeling was om opnieuw op gelijke hoogte te komen maar het draaide verkeerd uit De moed zakte bij sommige spelers. Hoewel de supporters en bankspelers hun best deden om iedereen op te krikken, lukte onze spelers het niet om het spelniveau aan te passen. Anderlecht rook de overwinning en de stap naar 2 de klasse. Danny besloot om de wisselen, Nele en Johan zouden in het aanvalsvak komen maar het spelbeeld gooide roet in het eten. Eindstand zoals hierboven reeds aangegeven. Nadien was er wel een enorme teleurstelling bij de ploeg. Toch bedankt aan die opgekomen supporters. Merci voor jullie steun. Gewestelijken reeks 2 de GEW C Sparta Ranst - KCB/ASOC 10-5 Een wedstrijd die we nog eens met winst zouden kunnen afsluiten. Dus met veel inzet en speelplezier gingen we van start onder leiding van Johan. De eerste helft verliep vloeiend. Er werd zeer gretig gespeeld met snelle passes en de posities werden goed bezet. Jan was de afwerker in het aanvallend vak met 3 korven. Hij deed het met een indraaierke, een kort schotje van achter de korf en een ver schot. Martine, Jurgen, Eddy en An zorgden ervoor dat de russtand 7-4 werd. Na de rust kwamen vele verse krachten het veld op. Inge, Roger, Erik, Daniëlle wisselden met Toon, Jurgen en?,?. Het werd een aangename 2 de helft waarin zeer vele kansen aanwezig werden afgedwongen en er fantastisch verdedigd werd. Erik dikte aan met een inlegger naar 8-4. Nadien zorgde Jan, zijn 4 de reeds, met een schot onder de paal voor 9-4. An zorgde kort voor rust voor de Een goede voorbereiding voor de wedstrijd van volgende zondag op het veld van nr. 2 ASKC.

5 ASKC - Sparta Ranst 12-9 Dit was een zeer boeiende wedstrijd die we maar nipt verloren met 3 korven. Sparta Ranst - ATBS 9-10 ATBS is een ploeg waar je soms van kunt winnen. In elk vak stond er een heer die je geen kansen mocht geven dus deze waren voor Jurgen en Jan. We kwamen al direct achter, maar Erik kon met een penalty (fout Katrien) gelijk maken. Het duurde even tot Jurgen alweer door een penalty (fout Inge) gelijk maakte. Met de rust stonden we er goed voor (5-4) dit door een penalty genomen door Erik (fout Carla) en 2 shotjes van Erik. Na de rust even een samenspel tussen Jan en Erik met gevolg doelpunt van Jan.(6-4). Een dame vond het welletjes en met 2 schoten en evenveel korven stonden de bordjes gelijk. Jan (inloper), Erik (schotje) en Danielle (inloper) brachten spanning tot op het einde. Maar helaas mocht het niet zijn en verloren we in de laatste minuut nog met Hoboken Sparta Ranst 11-9 Onze laatste match in de zaal en dit tegen een ploeg die al kampioen was. Al bij de opwarming zagen we dat onze kans op winnen niet groot was, toch bij aanvang stonden we voor. De doelpunten zijn niet opgeschreven, wel is er evenveel gescoord in elk vak. De tegenpartij had het moeilijk, en had tijd nodig om te scoren. Met de rust was het maar 5-2. Op een heel subtiele manier viel Fien in (lag het aan haar of niet) maar halverwege de 2 de helft stonden de bordjes 6-6. Paniek bij de tegenpartij en er kwam een wissel, maar Toon liet zich niet doen. De vervanging bracht nog niet genoeg op dus nog enkele dames erbij. Tot op het einde hebben ze moeten vechten om de match te winnen. Eindscore 11-9.

6

7 Cadetten reeks 2C Fortunis - Sparta Ranst/ Catba A 1-1 Sparta Ranst/ Catba A - Vobako 2-1 Technico - Sparta Ranst/ Catba A 9-2 Deze wedstrijd was niet correct. Want er stonden scholieren met lengte op het veld. Lore en Jordy scoorden de 2 enige korven. Sparta Ranst/ Catba A - Fortunis 5 0 s Zaterdags een telefoontje met de melding dat Fortunis forfait geeft. Dus winnen we met 5 0. Nu kunnen alle cadetten thuis zeggen dat ze een hattrick scoorden, dus 3 korven van jou en 2 van een andere medespeler. Boeckenberg - Sparta Ranst/ Catba A 10-2 Jordy scoorde met 2 penalty s. Bij de tegenpartij stond een oude bekende op het veld. nl. Tibo Dujardin. Miniemen Sparta Ranst- Hoboken Op 6 februari was het zover voor onze miniemen, ze hadden hun eerste wedstrijd van het seizoen gepland. Er kwamen zeven gemotiveerde miniemen opdagen: Kasper, Tibbe, Ruben, Hanna, Lotte, Nele en Aline. De meeste waren aan hun proefstuk toe maar dat zagen we niet op het veld. Sparta was de eerste die kon scoren dankzij een schot van Ruben. Daarna moesten we gaan verdedigen. Iedereen bleef knap zijn mannetje verdedigen en we konden zelfs een paar keer de bal afpakken. Uiteindelijk werd onze verdediging 6 keer verslagen maar dat betekent niet dat we niet goed bezig waren. De spelletjes was iets anders daar was het spannend qua score. Bij de inlopers kwamen we er maar 1 tekort (13-14). Bij de schotjes waren het er 3 (21-24). Maar de penalty s hebben we gewonnen met een duidelijke voorsprong van 10 doelpunten (18-8).

8 Als conclusie van deze match moeten we vaststellen dat ze het allemaal zeer goed gedaan hebben. Iedereen heeft zijn beste gedaan en nadat we nog een paar keer getraind en een paar matchen gespeeld hebben zit een overwinning er zeker en vast in. Inlopers: Lotte 1, Nele 1, Aline 2, Tibbe 2, Ruben 3, Hanna 4 Schotjes: Tibbe 1, Lotte 2, Nele 2, Ruben 4, Hanna 5, Aline 7 Penalty s: Kasper 1, Tibbe 2, Hanna 3, Lotte 3, Ruben 4, Aline 5 Sparta Ranst Loenhout 0-3 De tweede match voor onze miniemen stond op zaterdag 27 februari gepland. Aline, Hanna, Lotte, Kasper en Tibbe kregen hulp van 2 pupillen (Kato en Kyra). Ook de supporters waren weer van de partij, deze keer met nog meer dan de vorige match. De match ging gelijk op: beide partijen hadden kansen genoeg. Het werd uiteindelijk 0-3 voor de tegenpartij, maar we mogen zeker en vast niet vergeten dat iedereen zijn best gedaan heeft om zowel te scoren als te verdedigen. Bij de spelletjes was het 3 keer zeer spannend. Eerst wonnen we met 1 goal verschil en daarna verloren we 2 keer maar met telkens maar 2 goals. Inlopers: 5-7 Aline 2, Hanna 2, Kato 1 Schotjes: Tibbe 1, Kyra 4, Lotte 3, Kato 4, Kasper 3, Hanna 5, Aline 4 Penalty s: Kasper 1, Kyra 1, Hanna 5, Kato 2, Aline 2 Nogmaals bedankt aan zowel de pupillen als de vele supporters. 13/3 wedstrijd veld tegen Ekerse (tussen 10 en 11:30 uur)

9 Sparta Ranst - Ekerse 2-1 Onze miniemen waren de eerste die terug op het veld speelden. Er waren een paar afwezigen wegens turnoptreden en ziekte, maar dit hebben we opgelost door enkele pupillen te vragen. Zo kwamen we aan 6 spelers: Aline, Kato, Kyra, Kasper, Tibbe en Jente. Ekerse kon ondanks onze zeer goede verdediging als eerste scoren. Onze aanvallen gingen zeer goed er werden goede en verre passen gegeven en uiteindelijk kon Yente de 1-1 maken. Ondanks de regen en de kou in de derde match kon Kyra voor de 2-1 zorgen. Met enkele gemiste kansen van Aline, Kato die vrijgespeeld werden en onder de paal kwamen maar vergaten om zelf te scoren. De eerste overwinning is binnen voor de miniemen. Als men zo blijft verder spelen zullen er zeker en vast nog meerdere volgen. Nog eens een dikke proficiat voor de zeer goede match Inlopers: Aline 3, Yente 5, Kasper 1, Tibbe 2, Kyra 2 Schotjes: Tibbe 3, Kyra 3, Kato 5, Aline 6, Kasper 6, Yente 13 Penalty s: verkleumde handjes. Wedstrijd afgefloten wegens regen en die 27/3 training veld 3/4 training veld 5/4 Paastornooi Putse (ganse dag) 10/4 training veld 17/4 wedstrijd tegen Hoboken-Berkenrode op het veld van Berkenrode (uren worden nog meegedeeld) 24/4 training veld

10 Wedstrijden veld 11/4 10u Ekerse - Sparta Ranst/ Catba A 11/4 11u Sparta Ranst 3 - Hoboken 2000/3 11/4 15u30 Sparta Ranst - Hoboken /4 11u ATBS 2 - Sparta Ranst 3 18/4 11u30 Sparta Ranst/ Catba A - Kapellen A 18/4 15u30 Ago Aalst - Sparta Ranst 25/4 10u Sparta Ranst/ Catba A - Neerlandia 25/4 11u Sparta Ranst 3 - Ganda 25/4 15u30 Sparta Ranst - Spartacus 2/5 10u Sparta Ranst/ Catba A - Ekerse 2/5 11u Floriant - Sparta Ranst 3 2/5 15u30 Rijko - Sparta Ranst 9/5 10u Kapellen A - Sparta Ranst/ Catba A 9/5 11u Sparta Ranst 3 Ekerse 2 9/5 15u30 Sparta Ranst - Catba 16/5 11u30 Neerlandia - Sparta Ranst/ Catba A Klassementen zaal

11 Na het succes van vorig jaar gaan we op 17/04 weer kwissen. Schrijf u in met ploegen van 4 personen voor deze test op algemene kennis. O.a.sport, natuur, geschiedenis, aardrijkskunde, cultuur maar ook behendigheid en snelheid komen in het stuk voor. Deelnemen is belangrijker dan winnen, laat u niet afschrikken en stel vlug uw sterkste ploeg samen. Wij verwachten een vol clubhuis met ploegen die allemaal de beste Spartakwissers willen worden. INSCHRIJVING kwis Ploegnaam: Verantwoordelijke 1 Medekwissers 2 3 4

12 Moppen Jasper s huiswerk De onderwijzer kijkt Jaspers huiswerk na en zegt:"dat schrijven van jou lijkt verdacht veel op het schrift van je zusje dat in de hogere klas zit en altijd tienen haalt!" Waarop Jasper antwoordt: "Dat zou kunnen meester. Ik heb het met haar balpen geschreven!!" De ergste dag uit mijn leven Een klein mannetje zit in een bar naar zijn glas te staren. Een half uur lang beweegt hij zich totaal niet. Er komt een levensgrote trucker binnen en deze gaat naast hem zitten. Hij pakt het glas van het mannetje en leegt het in één teug. De arme man barst in snikken uit. De trucker draait zich naar hem toe en zegt: "Kom op man, het was maar een grapje hoor! Ik bestel wel even een nieuwe voor je." "Nee", zegt de man, "dat is het niet. Vandaag is de ergste dag uit mijn leven. Ik heb me vanmorgen verslapen en was daardoor te laat voor een belangrijke vergadering. Mijn baas werd zo kwaad, dat hij me op staande voet heeft ontslagen. Toen ik naar mijn auto wilde gaan, bleek deze gestolen te zijn. Terwijl ik aangifte deed, zeiden ze op het politiebureau dat ze niets voor me konden doen. Vervolgens nam ik dus maar een taxi. Nadat ik betaald had en de taxi was weggereden, merkte ik dat ik mijn portefeuille op de achterbank had laten liggen. Thuisgekomen trof ik mijn vrouw in bed aan met mijn beste vriend. Totaal gedeprimeerd ben ik toen maar naar deze kroeg gegaan. En nu ik eindelijk de knoop heb doorgehakt en zelfmoord wil plegen, kom jij binnen en drinkt mijn vergif op..."

13

14

15 Clubnieuws Julie Van Eccelpoel wordt op 23/3/2010 geopereerd aan haar oor. We wensen haar veel succes met haar operatie en een voorspoedig herstel. Julie, herstel snel zodat je snel weer paraat zal staan in onze cadettenploeg. GEZOCHT: Graag zouden we zoveel mogelijk mailadressen trachten te verzamelen van mensen die interesse hebben in de activiteiten van onze club: bijvoorbeeld ouders, buren, vrienden kennissen,... Zo kunnen we hen op de hoogte houden van wedstrijden en speciale activiteiten. Er is een zelfgemaakte korfbalpaal en mand ter beschikking bij Dimitri Van Kerckhoven. Kom hem bekijken en neem hem direct mee. Info via 0486/ /4/2010 : algemene vergadering met kwis 29/5/2010 : BBQ met 2 palentornooi voor alle spelers Redactioneel Nieuwtjes, ideetjes en uiteraard verslagen komen moeilijk aan. Wil er iemand ev. bij elke ploeg eens foto s trekken? Eventueel een supporter? Kan dan op website en in t Boekske geplaatst worden. Dus zend uw uitnodigingen foto s en varia door naar, johanvandeputte@hotmail.com dan verschijnt dit zeker in het volgende Boekske of elders.

16 Jarigen van maart Dujardin Erik (gewestelijke) 6/3 De Cnodder Claudia (gewestelijke) 17/3 Raes Inge (kern) 18/3 Hellemans Inge (gewestelijk) 19/3 Smits Hans (kern) 19/3 Vanhaecke Kato (pupillen) 22/3 Van Laer Tijs (pupillen) 23/3 Helemans Jürgen (gewestelijke) 26/3 Ceusters Rudi (recreant) 29/3 Pignet Gerda (recreant) 29/3

17 Bestuur Voorzitter Leo van Haaren 03/ Secretaris - jeugdsecretaris Katrien Janssens katrienjanssens@telenet.be 03/ Penningmeester Martine Buelens Martine.Buelens@deSter.com 0477/ Wedstrijdsecretaris An Diddens an.diddens@argenta.be 0478/ Recreanten Carla Vermeulen carlavermeulen@scarlet.be 03/ Bestuurslid Gerda mertens gerda.mertens@scarlet.be 03/ Bestuurslid Harry Brants anita.kempenaers@telenet.be 03/ Bestuurslid Petra Brants petra.brants@telenet.be 03/ Sportief Trainer kern Danny Van Hoegaerden danny.van.hoegaerden@telenet.be Trainer/ coach gewestelijken Harry Brants anita.kempenaers@telenet.be Trainer cadetten Ignaz Van der Avort ignazvanderavort@hotmail.com 0472/ Trainer pupillen Jochem Machiels jochemmachiels@hotmail.com 0479/ Trainer miniemen Fien Van Hoof fientje25@hotmail.com 0473/ Redactioneel Website Michel Melis Michel.Melis@ventigrate.be 03/ t Boekske Johan Van De Putte johanvandeputte@hotmail.com 03/

18 Restaurant Petrus Genietgezond 03/

19 Jean Buelens

20 Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen tel. 03/

Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen. tel. 03/

Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen. tel. 03/ Software Advies bvba Frankrijklei 65 2000 Antwerpen tel. 03/202 50 00 info@software-advies.be t Boekske Sparta Ranst februari 2010 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst december 2009 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be info@petruseggers.be http://www.petruskokaanhuis.be/ Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst mei 2010 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be info@petruseggers.be http://www.petruskokaanhuis.be/ Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be www.jb-assistance.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst november 2009 Company Address e-mail info e-mail accounts BVBA BE 0891 638 648 - RPR Antwerpen Recognitiestraat 19, B 2160 Wommelgem, Belgium info@jb-assistance.be accounts@jb-assistance.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst augustus 2010 Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be www.jb-assistance.be Beste leden en sympathisanten, Het bestuur is sterk vernieuwd. Onze ploegen zijn helaas ook gehalveerd.

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Mei / juni 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst September 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Na een deugddoende vakantie zijn de batterijen van het bestuur weer opgeladen om er een spetterend seizoen van te maken met

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst maart 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Onze quiz was een schot in de roos. Een grote opkomst van leden en sympathisanten, 11 ploegen namen deel aan deze hersenbrekeravond.

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst februari 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Onze nieuwjaarsreceptie was een knappe start van het nieuwe jaar. Vele gezichten waren aanwezig: spelers, ouders van pupillen

Nadere informatie

tboekske Sparta Ranst

tboekske Sparta Ranst tboekske Sparta Ranst augustus 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Op het einde van juni was er ons eerste, sinds lange tijd, jeugdtornooi. Het organiseren ervan was even wennen. Want wat heb

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Januari / februari 2012 www.jb-assistance.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Schoolstraat 33, Ranst www.deridder-goossens.be Sint-Damiaanstraat 4, Wommelgem 03 / 353 33 75

Nadere informatie

tboekske Sparta Ranst

tboekske Sparta Ranst tboekske Sparta Ranst mei 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaai wat een geweldig einde voor onze kadetten in de veldcompetitie. Op woensdag 4 mei zorgden onze kadetten en

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst september 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 01 April 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 2017-2018 Verantwoordelijke uitgever : Marc

Nadere informatie

15 November In dit nummer :

15 November In dit nummer : 15 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Tarieven en abonnementen Zaal 2017-2018 Upcoming evenementen Publi : 24/11 Lazy Friday Recreanten Publi : 02/12 Sinterklaasfeest op Sikopi Agenda Seizoen

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 RECREANTENFLASH Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 Verslag van de geleide training Onder een stralende zon gingen we op zaterdag 23 september 2017 om 10u van start op de terreinen van Temse. Er waren 29

Nadere informatie

15 Maart In dit nummer :

15 Maart In dit nummer : 15 Maart 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 24/02: MeeuwenSikopi Sportief verslag KERN 04/03: SikopiTemse Sportief verslag U12 04/03: Sikopi ROODRijko C Sportief verslag U12 10/03: Sikopi ROODSparta

Nadere informatie

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Uitslagen speelgelegenheid recreanten 19 maart 2016, rechtzetting Sfeerfoto geleide training EKERSE ATBS 5 0 FF KAPELLEN CATBA wordt naar een latere datum verschoven 16 april

Nadere informatie

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Geleide training zaterdag 3 oktober 2015 De geleide training onder leiding van Tom Bastianen was een succes. Er waren 33 sportievelingen ingeschreven. (uit volgende clubs

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst augustus 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders,

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Maart april 2013 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Oktober 2011 www.jb-assistance.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Schoolstraat 33, Ranst www.deridder-goossens.be Sint-Damiaanstraat 4, Wommelgem 03 / 353 33 75 Uw advertentie

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 09/10/2013 dinsdag 22/10/2013 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 5 30-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

15 Januari In dit nummer :

15 Januari In dit nummer : 15 Januari 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 16/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag KERN 06/01: Temse-Sikopi Sportief verslag U12 Rood 17/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag U12 Rood 07/01: Rijko-Sikopi

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst oktober / november 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste

Nadere informatie

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 34 In dit nummer: Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 2 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Wintercompetitie 3 Programmatie veld 3 Uitslagen zaal

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten Jaargang 3 nummer 36 23-04-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Beste leden, Naar jaarlijkse gewoonte worden alle spelersbloesjes verzameld door de ploegverantwoordelijken.

Nadere informatie

01 Juni In dit nummer :

01 Juni In dit nummer : 01 Juni 2018 In dit nummer : Sportief verslag 13/05: Sikopi-Borgerhout GW Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 20/05: Sikopi-Voorwaarts Upcoming evenementen : Feestelijke clubdag op 9 juni

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

t Boekske Maart/April 2014

t Boekske Maart/April 2014 t Boekske Maart/April 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, De winter hebben we dit jaar (nog?) niet gezien

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 13 In dit nummer: 24-10-2012 NIET VERGETEN In de nacht van zaterdag 27/10 op zondag 28/10 begint de wintertijd. Wij draaien dan de klok 1 uur achteruit.

Nadere informatie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie Technikorf TURNHOUT in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie.. jaargang 17 augustus 2010 nr.1 Verantwoordelijke

Nadere informatie

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? Het creëren van kansen en het scoren Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? i. Het creëren van kansen en het scoren Duel 1 tegen 1

Nadere informatie

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Jaargang 10 nummer 7 Augustus/ September 2016 Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Een twijfelachtige dag. Gaat het een miezerige dag worden of komen er opklaringen en wat zon! Dat

Nadere informatie

Sportief door de D/C-jeugd

Sportief door de D/C-jeugd Sportief door de D/C-jeugd Spelregels voor de D-jeugd Het korfbalveld Het korfbalveld bestaat uit twee vakken. In het ene vak ben je aan het verdedigen en in het andere vak aan het aanvallen. Het begin

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 1 6 Januari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

t Boekske April / Mei 2014

t Boekske April / Mei 2014 t Boekske April / Mei 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, De sportieve kant van het seizoen zit er zo goed

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 15/01/2014 dinsdag 28/01/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Gloria-UC Nieuws Programma senioren 68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Zaterdag 6 december en zondag 7 december Thuis Uit Aanvang Scheidsrechter Boeimeer 1 Gloria UC 1 14.30 Gloria UC 2 VOAB 4 11.30

Nadere informatie

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN 2017-2018 - RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018 RONDE 2-1 SPELREGELS 2017-2018 U12 SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018 RONDE

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 27 Apr 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2

SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL PROVINCIE ANTWERPEN SEIZOEN 2017-2018 - RONDE 2 SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018 RONDE 2-1 SPELREGELS SPELVORM 3T/3 (U8) SPELREGELS MINIBASKETBAL ANTWERPEN 2017-2018

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

SPELREGELS U12 GEWESTELIJK (B- reeks)

SPELREGELS U12 GEWESTELIJK (B- reeks) SPELREGELS 2017-2018 U12 GEWESTELIJK (B- reeks) SPELREGELS Minibasketbal - 5 1. Aantal spelers per ploeg / deelname Een ploeg mag minimum 5 spelers en maximum 12 spelers op het wedstrijdblad inschrijven.

Nadere informatie

01 September In dit nummer :

01 September In dit nummer : 01 September 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Sportieve Verslagen Voorbije Evenementen Publi : Coming-up evenementen Coming-up evenementenkalender Wedstrijdkalender Seizoen

Nadere informatie

LES 3. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL.

LES 3. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL. LES 3. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: - De leerlingen kiest een afspeellijn die niet verdedigd wordt. - De leerling doet bij iemand is hem, niemand is hem, pogingen om de bal te pakken. - De leerling staat

Nadere informatie

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013 APPEL - BLITS Beste allemaal Vorig weekend ging het Internationaal Jeugdtornooi Vlaanderen door in onze regio, meer bepaald de U14 en U16 in sporthal Appels. Onze

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 3 19 Februari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 1ste Jordantcup Op 26 & 27 augustus 2017 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 1ste Jordantcup Op 26 & 27

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN. Initiator Voetbal (Getuigschrift C)

FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN. Initiator Voetbal (Getuigschrift C) FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN FUN - WEDSTRIJDVORM 1 TITEL : 3+K / 2+K TOPSCORER Golven : 2 x 3 spelers en 3 x 2 spelers Golf tot bal uit het spel is Elk 3tal 10x de kans om aan te vallen en dan wisselen

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Zaterdag 1 oktober Nikantes Spelregelavond

Zaterdag 1 oktober Nikantes Spelregelavond Zaterdag 1 oktober 2016 Nikantes Spelregelavond INHOUD 19:30 Opening Reden voor deze avond KorfbalMasterz vragen + uitleg 20:15 Pauze Algemene spelregels Quiz ~21:00 Afsluiting Nikantes Spelregelavond

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD Geveldoek dia - afbeelding Wat gaat er veranderen? Seizoen 2018/ 19 Onder 10 start met 6 tegen 6 wedstrijdvorm Onder 11 en onder 12 gaan de nieuwe wedstrijdvorm 8 tegen

Nadere informatie

CLUBBLAD THE VIKING. NR

CLUBBLAD THE VIKING. NR CLUBBLAD THE VIKING. NR.4 2017 Sport is emotie, Mathieu Van der Poel weet er alles van. Niet alleen bij topsporters lopen de emoties hoog op maar ook bij topsportertjes van jeugdploegen, bij bestuursleden,

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

SPELREGELS U8

SPELREGELS U8 SPELREGELS 2017-2018 U8 SPELREGELS Minibasketbal - 1 1. Aantal spelers per ploeg / deelname Een ploeg mag minimum 3 spelers en maximum 12 spelers op het wedstrijdblad inschrijven. De spelers zijn van het

Nadere informatie

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN:

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN: LES 2. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: Groep 3/4 - De leerling gooit de bal niet op het moment dat er een verdediger in de afspeellijn staat. De leerling maakt soms de keuze om de bal over te spelen in

Nadere informatie

t Boekske December 2013 & januari 2014

t Boekske December 2013 & januari 2014 t Boekske December 2013 & januari 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, Een nieuw jaar is weeral begonnen.

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 13 feb 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 28 Nov 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Zaalcompetitie

Zaalcompetitie Zaalcompetitie 2012-2013 Versie 2 - d.d. 22/10/2011 1 2 3 Hierbij de programmatie. Indien er vergissingen zijn, kan je dit laten weten, en indien nodigzullen we dit herprogrammeren wedstrijden die niet

Nadere informatie

Spelregels U12. (5 tegen 5)

Spelregels U12. (5 tegen 5) Spelregels U12 (5 tegen 5) 2018-2019 Inhoudstafel 1. Aantal spelers per ploeg / deelname... 3 2. Speelveld... 3 3. Hoogte basketring... 3 4. Bal... 3 5. Wedstrijdduur rust... 3 6. Time-outs... 4 7. Vervangingen...

Nadere informatie

15 Mei In dit nummer :

15 Mei In dit nummer : 15 Mei 2018 In dit nummer : Sportief verslag 29/04: Sikopi-AKC/Luma Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 06/05: Scaldis-Sikopi Sportief verslag 06/05: U12 Rood ATBS/Meeuwen-Sikopi Sportief

Nadere informatie

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018 Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 4 januari 2018 Voorwoord Schoolbasketbal 2017-2018 Na alle feestdagen is het nieuwe jaar begonnen. Hoe veel beter kan het jaar beginnen met een sportief en gezellig toernooi

Nadere informatie

Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018

Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018 Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018 Maatschappelijke zetel : Tenbos 7, EENDRACHT HEKELGEM Voorwoord Eendracht Hekelgem organiseert dit jaar zijn 45ste paastornooi voor de lichtingen

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

HELP! IK FLUIT EEN WEDSTRIJD

HELP! IK FLUIT EEN WEDSTRIJD HELP! IK FLUIT EEN WEDSTRIJD Toelichting 4-korfbal versie 13 november 2017 - groeidocument Waarom spelers uit A en B Zonder scheids geen wedstrijd Geeft ander beeld op de wedstrijd en de rol van de scheidsrechter

Nadere informatie

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen.

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen. Basket 3 on 3 Kern lokale schoolsport 1 CATEGORIEEN Miniemen A: jongens meisjes. Miniemen B: jongens meisjes. Cadetten A: jongens meisjes. Cadetten B: jongens meisjes. Scholieren A: jongens meisjes. Scholieren

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.13 28 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

AANVALLEND DENKEN. Goede morgen Samen willen we winnen dus zullen we aanvallend moeten denken. 12/10/2013 Jan Nelen

AANVALLEND DENKEN. Goede morgen Samen willen we winnen dus zullen we aanvallend moeten denken. 12/10/2013 Jan Nelen Goede morgen Samen willen we winnen dus zullen we aanvallend moeten denken 1. Waarom deze clinic 2. Diverse uitspraken 3. Samenstelling aanval 4. Mogelijkheden 5. Oefenstof 6. Overleg AGENDA WAAROM DEZE

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

01 November In dit nummer :

01 November In dit nummer : 01 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Evenementenkalender Sportieve Verslagen Kern Sportieve Verslagen U14 Sportieve Verslagen U12 Sportieve Verslagen U10 Sportieve Verslagen Gew4 Sportieve

Nadere informatie

Rheko info nr april adres Rheko: website :

Rheko info nr april adres Rheko: website : Rheko info nr. 34 1 6 april 2019. e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Vanaf deze week starten de voorbereidingen voor de voorjaarcompetitie. Dit betekent einde van het zaalseizoen.

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste beginnende D speler, Om je alvast een beetje te helpen met de overstap van de E naar de D hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 14 4 November 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 7 mrt 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie