t Boekske Sparta Ranst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Boekske Sparta Ranst"

Transcriptie

1 t Boekske Sparta Ranst december 2009

2 Restaurant Petrus Genietgezond 03/

3 Jean Buelens

4 Spartanen, Zoals iedereen weet is de zaalcompetitie niet zo goed begonnen voor de kern. Er is echter nog niets verloren. Zonder enkele gekwetsten en zonder een ongelooflijk partijdige scheids, nl. ons ex-lid Patrick Desmet, stonden we zeker enkele puntjes verder. In de match op Neerlandia vorige week, wist deze scheidsrechter het zo te regelen dat, telkens Sparta een goaltje uitliep, hij dit bijna altijd compenseerde met een (onterechte) strafworp tegen ons, of soms met een onterechte inworp met een tegengoal tot gevolg. Ook 2 rode kaarten, volgens velen onterecht. Om dan, na weer een foutief toegekende inworp Neerlandia nog te laten scoren en met 1 puntje verschil te laten winnen!!!! Al bij al hopen we na Nieuwjaar de nodige zeges te pakken. Een verschil in spelkwaliteit en inzet met andere ploegen is er niet echt, alleen de afwerking. Maar zoals gezegd, dat komt wel goed. Gedurende 3 zondagen ( 20/12, 27/12 en 3/1) is er geen korfbal Gewestelijken: nog wedstrijden tussenin? En onlangs is zowel de kern als het bestuur bij onze sponsor Petrus gaan eten. Waarschijnlijk gaan de gewestelijken er ook een avondje genieten, allicht in januari. Zeker te vermelden is dat onze cadetten reeds 3 matchen gewonnen hebben Proficiat, ook aan de trainers, en doe zo voort. Als laatste punt wou ik nog eens Jean Buelens bedanken (vader Martine), om ons zo veel nieuwe uitrustingen te hebben bezorgd. Ze zijn werkelijk prachtig! De voorzitter, Leo van Haaren

5 Fanions reeks 2A Sparta Ranst - Ago Aalst 8-16 Tja in deze wedstrijd kwamen we gewoon niet in het stuk voor. Nochtans kansen waren er wel maar de afwerking niet. Vos Reinaert - Sparta Ranst Sparta Ranst Appels 8-12 Neerlandia - Sparta Ranst Op de tribune zaten meegereisde supporters en een geblesseerde Kristof. Scheidsrechter van dienst ene P.D. die het spelbeeld zou bepalen bleek achteraf. Deze match kon mogelijk de start betekenen van een goede reeks en vol vertrouwen na de laatste trainingen gingen we van start. Doch na enkele kleine kansjes scoorde wel de tegenpartij. Na een schot van Nadja kon Johan achter de korf gelijkstellen. Na de wissel dikte Dimitri van ver aan. Iets later kwamen we 2 korven voor via Jochem en Nadja van ver. Dus daar vertrokken we maar de verdediging kon niet standhouden en bij de rust was de score 4-5. Die 2 puntenkloof ging net voor de rust teniet. Spijtig. Na de rust liepen we steeds achter de feiten aan en konden we geen 2 punten kloof maken. Dimitri, Jochem en Joerik scoorden nog en na een 10 spelen stond het 8-8. De match werd ruwer en de fouten aan beide kanten stegen. Johan zag kort daarop een gele kaart na een rebound actie en iets later een tweede door een fout aan de lijn. Hans kwam het vak aanvullen en bracht ons iets later via een ver schot op voorsprong. Overduidelijk zag je nu dat er steeds in het ander vak vrijworp of penalty kwam nadat we scoorden. Dimitri, Jochem en Ilse dikten de score nog aan tot 12. Maar de scheids speelde weer een hoofdrol en gaf Ilse geel na een korf van Sparta en iets later kreeg ze een tweede keer het kartonnetje te zien. Sparta had bal aan de achterlijn (zo ook gezien door de tegenpartij) maar P.D. zag het anders. Karleen verving Ilse en iets later rolde de voorsprong van Sparta binnen Maar helaas besliste weer de partij door een vrijworp met fout op Nele niet te fluiten maar aan de overzijde wel eentje te geven.

6 Eindstand na een turbulente wedstrijd De tegenpartij was ook van oordeel dat we verdienden te winnen maar de punten zijn niet naar ons gekomen. Noot: De scheids zag een groot deel fouten van ons maar niet van de tegenstrever. 6 penalty s tegen en 0 voor. Sparta Ranst Technico 9-13 Technico bleek compleet te zijn met 3 boomlange heren en 1 lange dame. Dimitri, Kristof, Hans en Nadja hadden een zeer lange tegenspeler en Jochem bekampte Speedy Gonzales met een goed schot. Nele, Karleen en Ilse vervolledigden de ploeg. Bank: Charlotte, Joerik en Johan. Voor de wedstrijd de opdracht om lang aan te vallen via een snelle balcirculatie, de juiste vrouw/man op de juiste plaats en trachten de steun eruit te halen. Met wat geluk konden we misschien onze eerste overwinning vieren. Maar zoals sommige vorige wedstrijden kwamen we snel 0-2 achter. Na een gemiste vrijworp en een zeer lange, mooie aanval die niet beloond werd stonden we plots 0-5. Dan is het moeilijk om terug uit het dal te kruipen maar toch kwamen we in actie via kapitein Kristof met een indraaierke. Ilse scoorde daarop achter de paal en Kristof verzilverde nog een penalty 3-6. Ruststand 3-7. Na rust opnieuw achtervolgen en dan kwamen beide vakken op topsnelheid met scores van Kristof penalty, Ilse via een vrije worp. Ook Dimitri gooide een penalty binnen. En Kristof bracht ons, na een magistrale pass over het vak van Nadja, op Nog één korf en de kloof was terug 2 punten. Maar Technico speelde sterk en plaatse ons terug op 4 korven. Dimitri en Kristof konden via een ver schot de score aandikken naar De laatste actie kwam van Dimi die, net zoals de basketballers tijdens het eindsignaal hun bal naar de ring gooien, met een onderhandse worp vanaf de middenlijn de bal gooide en ja hoor de bal gingen door de mand. Maar er werd eerst gefloten en dan vertrok de bal dus niet geldig. Tja de tweede helft was voor Sparta maar we moeten trachten om in de beginfase niet achter te komen.

7 Gewestelijken reeks 2 de GEW C Ekerse Sparta Ranst november om 11 uur speelden we onze uitgestelde wedstrijd tegen Ekerse. Carla en consoorten konden er niet bij zijn en ook Jan was niet van de partij. Het werd dus moeilijk om voldoende spelers te vinden. Toch is het ons gelukt om met 8 spelers te geraken. Aan dameszijde speelden we met Martine, An, Daniëlle en Katrien. Claudia bleek op het laatste moment ziek en kon er ook niet bij zijn. Aan herenzijde was het Jürgen, Toon, Roger en Erik die de ploeg vervolledigden. Het precieze scoreverloop kan ik hier niet weergeven, vermits onze coach zijn boekske vergeten was om te noteren, maar het was in ieder geval een leuke wedstrijd zonder veel incidenten. Wel wil ik nog even vermelden dat Daniëlle haar eerste wedstrijd speelde bij onze gewestelijke ploeg en dat zij dit met brio heeft gedaan. Bedankt daarvoor en we hopen in de toekomst ook nog op jou te mogen rekenen. Vanaf volgende wedstrijd duiken we in de zaal. We hopen in iedere geval om daar meer te kunnen winnen en hebben er alvast goeie moed op. Sparta Ranst Temse 6-11 Onze eerste wedstrijd in de zaal konden we spelen op het thuisfront. Dit was een voordeel en met opnieuw Eddy, die ons kwam versterken, gingen we er tegenaan. Aanval : An, Martine, Jan en Roger Verdediging: Carla, Katrien, Erik en Eddy We kwamen vrij direct al op achterstand maar het andere vak kon via een schot van Carla en een inloper van Erik opnieuw gelijk maken. Het was echter maar voor eventjes, want de tegenpartij wist ons te verschalken en terug uit te lopen tot 2 5. Voor de rust kon Eddy via een inloper en Roger via een strafworp de score toch nog op 4 6 brengen. Na de rust kon Sparta nog 2 keer scoren via een inlegger van Jan en een schot van Katrien. Spijtig genoeg was ook te tegenpartij nog niet klaar met doelen en kwamen we tot de eindstand van 6-11.

8 Al bij al zijn we wel verloren, maar speelden we zeker geen slechte match. Er is echt gevochten (in de positieve zin van het woord) voor elke bal en door iedereen, maar het bleef een sportieve match. Ook onze scheids van dienst (Karel) nog eens bedankt voor het fluiten van een schitterende wedstrijd. Hove - Sparta Ranst 13-8 Sparta Ranst Ganda 4-8 KCBJ - Sparta Ranst 5-12 Voor deze wedstrijd was het vroeg opstaan want we moesten naar Betekom én om 10.00u spelen. Na een lange opwarming bracht Jan ons op voorsprong, maar de thuisploeg volgde. Het spel ging gelijk op toch voelden we dat deze match te winnen was. Toon, Katrien (beide ver shot) Erik en Jurgen (met inlopers) zorgden ervoor dat het met de rust 4-5 was. Met de nodige instructie s van de bankzitters begonnen we aan de 2 de helft, en Erik had niet veel tijd nodig om te scoren. Jurgen met inloper en Toon van ver zorgden dat de vechtlust over was bij de thuisploeg. Erik dacht aan het doelsaldo en deed er snel nog 2 korven erbij. Eddy die net ingevallen was mocht een penalty nemen en Daniëlle ronde af met een inleggertje. Eindelijk eens een overwinning in deze moeilijke klasse waar we hopen om toch nog ergens punten te rapen. Sparta Ranst ASKC 8-9 Een zeer spannende wedstrijd waarin we voorkwamen en mogelijkheden hadden om één puntje af te snoepen van de leider in deze reeks. Helaas voor ons want dat zat er tegen de leider zelfs in. Bedankt Charel om de wedstrijd in goede banen te leiden.

9 Cadetten reeks 2C Sparta Ranst/ Catba A Temse B 0-2 KCOV - Sparta Ranst/ Catba A 5-1 Sparta Ranst/ Catba A Rijko B 3-0 Wegens diverse afwezigheden speelden onze cadetten deze wedstrijd met 7 tegen 7. Volgende spelers tonden op het veld: Lore, Claudia, Julie, Emily, Jessie, Manes, Jordy. Al de korven vielen in de eerste wedstrijd helft. Korven van Julie (2x) en Jordy. Nadien werd er enkel maar rondgespeeld en was er veel balverlies op te merken. Waarschijnlijk door de zenuwen want de eerste overwinning zat er aan de komen en na het eindsignaal was er dolle vreugde bij de spelers en de supporters. Let wel op beste lezer dit is dus wel de allereerste overwinning van onze cadetten. Proficiat aan de hele ploeg. Nu jullie de smaak te pakken hebben, moeten jullie maar gaan meerdere overwinningen en misschien nog voor de titel hé. Vobako Sparta Ranst/ Catba A 3-6 Vak 1: Emily, Luna, Jordy en Cedric, (verdediging) Vak 2: Jef, Julie, Jessy, Ymke (aanval) Na een korte studieronde maakte Emily een slaande beweging naar een inlopend meisje en penalty. 1-0 achter. Maar het aanvallend vak ging steeds beter draaien en het enkele mooie aanvallen. Twee shotjes te noteren Julie en Ymke. Hier viel op dat ze steeds met 2 speelden en iet met 4. Jef en Jessy kregen amper een bal te zien. Kort daarop kwamen beiden wel in het spel voor en ze zorgden zowaar voor een schitterende aanval dat afgerond werd met een shot van Ymke Na 10 was er de functiewissel en we zagen een mooi samenspel in dit vak tussen Luna en Jessy. De heren werden er ook in betrokken en Cedric bezorgde Luna een shotkans maar helaas stond er niemand in de rebound. Wat ons toeschouwers heel snel opviel is dat ze de bots pas zeer veel toepaste en dat zorgde steeds voor gevaar in dit vak. Na zo n magistrale pas van Jordy kon Luna een inloper scoren en daar was de voorsprong kort voor de rust Na rust was de tegenpartij nog niet alert en via een snelle balwisseling tussen Julie en Ymke, scoorde Ymke weer een inloper De aanval daarop van Vobako kon die grote jongen van Jordy milderen tot 2-3. Jessy nam daarop het initiatief, ze veroverde de bal en passeerde op een zeer mooie manier naar de steunende Julie. Julie draaide kort rond haar

10 tegenstrever en met een knap shot ging de score naar 2-4. Amaai dat was nogal een wedstrijd. De verdediging nam haar taak serieus. Emily veroverde de bal en Cedric werkt de bal uit naar een Ymke. Julie nam de steun in en kon zo een aanstormende Ymke assisteren voor een knap shot Na de functiewissel kwam het vak van Jordy, Luna, Emily en Cedric in de aanval en daar zagen we een zeer lange aanval met verschillende scoringskansen. Door een goede rebound kon de aanval blijven lopen. We noteerden shotjes van Emily, Jordy en Cedric maar de bal viel niet door de mand. Uiteindelijk werd deze aanval beloond. Cedric kwam in steun, Emily ging in rebound staan en Luna kwam inlopen Na een penalty tegen werd het 3-6. Te mooi om waar te zijn. Fantastische uitslag en een mentale opsteker voor deze cadetten. We zien meer en meer het harde trainingswerk. Proficiat aan de cadettenploeg. Sparta Ranst/ Catba A Technico A 4-2 Zeer mooie wedstrijd van onze cadetten met doelpunten makers Lore 2x, Ymke en Jordy. Cadetten zaal Praktische afspraken: - bij afwezigheid op wedstrijd of training vragen we om zo snel mogelijk via mail Ignaz Van der Avort en Johan Van De Putte te verwittigen. Cadetten veld eindronde indeling Onze cadetten zijn ingedeeld in reeks J nevenreeks. Dit met de ploegen: Kapellen A, Boeckenberg B en Voorwaarts A. Deze veldwedstrijden starten ergens halverwege maart. Miniemen - Pupillen Trainingen starten opnieuw op zaterdag 9/01/2010. Tot dan.

11 Klassementen Link klassementen Wedstrijden zaal Link zaal wedstrijden

12 Topkorfbal op het Super-Visions Gala in Hoboken! Tijdens de Nieuwjaarsperiode vindt reeds 8 jaar het Super-Visions Zaalkorfbalgala plaats, dat wordt georganiseerd door Hoboken 2000 KC. In de Sporthal Sorghvliedt te Hoboken, zullen op 2 en 3 januari 8 topploegen uit binnen- en buitenland strijden voor een prijzenpot van Wij hebben ook dit jaar een erg sterk deelnemersveld kunnen samenstellen: Zaterdag 2/01/2010 : Super Visions Korfbalgala Scaldis (zaalfinalist 2009) Jong Oranje (Nederlands Team -21 j) Sikopi (kruisfinalist 2009) NIC/Alfa College (Korfballeague NL) Riviera (korfballeague BE) OVVO/De Kroon (korfballeague NL) Kwik (korfballeague BE) SKF (hoofdklasse NL) Zondag 3/01/2010 : Great Shape Cup Borgerhout (korfballeague BE) DSC (Overgangsklasse NL) Meeuwen (promoleague BE) OZC (1ste klasse NL) Verde (promoleague BE) Duitsland (Nationale Ploeg) Selectie Oost-Vlaanderen Nederland selectie Noord/West Als u tijdens de Nieuwjaarsdagen topkorfbal wil bekijken, dan moet u beslist eens langskomen op dit Zaalkorfbalgala! De voorrondewedstrijden starten om 11 u, terwijl omstreeks 20 u de grote finale zal worden gespeeld. Inkomkaarten Prijzen vvk (tot 31/12/2009) Prijzen aan de kassa Super-Visions Gala : 5 7,5 Great Shape Toernooi : 4 6 Kaarten kan je bestellen via onze website of door een mailtje te sturen naar korfbalgala@hotmail.com met opgave van je naam en het aantal.

13 Clubnieuws Diegenen die nu het Boekske op papier ontvangen en dit in de toekomst liever per mail krijgen, kunnen dit steeds vragen door een mailtje te sturen naar Leidraad te koop in het clubhuis (met info over andere clubs en KBKB) 2. 23/1/2010 : nieuwjaarsreceptie, vuurkorven en pannenkoekenfeest 27/2/2010 : spaghetti avond 17/4/2010 : algemene vergadering met kwis 29/5/2010 : jaarlijkse BBQ Documenten ziekenfonds voor financiële tegemoetkoming kunnen afgegeven worden aan Katrien Janssens of An Diddens. Graag nog een mededeling van het bestuur wat de spelerskaarten betreft. Er zullen enkele spelers zijn onder ons die geen spelerskaart gekregen hebben. Dit is te wijten aan de berekening van de KBKB waarbij men rekening houdt met een vast aantal kaarten per ingeschreven ploeg. We hadden dus slechts recht op 26 kaarten. Daarom hebben we de beslissing genomen om de kosten (inkom in de zaal) die sommige spelers moeten maken om een wedstrijd te kunnen spelen terug te betalen. De inkomtickets mogen op het einde van het zaalseizoen aan één van de bestuurleden worden bezorgd. Jarigen van december Steven De Cock 4/12 Daniëlle Coppé 12/12 (gewestelijken) Hannah Rymen 24/12 (pupillen) Emily De Smedt 25/12 (cadetten) Sofie De Wachter 29/12 (kern)

14 Redactioneel Nieuwtjes, ideetjes en uiteraard verslagen komen moeilijk aan. Wil er iemand ev. bij elke ploeg eens foto s trekken? Eventueel een supporter? Kan dan op website en in t Boekske geplaatst worden. Dus zend uw uitnodigingen foto s en varia door naar, johanvandeputte@hotmail.com dan verschijnt dit zeker in het volgende Boekske of elders.

15 Bestuur Voorzitter Leo van Haaren 03/ Secretaris - jeugdsecretaris Katrien Janssens katrienjanssens@telenet.be 03/ Penningmeester Martine Buelens Martine.Buelens@deSter.com 0477/ Wedstrijdsecretaris Karel Hellemans Karelhellemans@hotmail.com 03/ Recreanten Carla Vermeulen carlavermeulen@scarlet.be 03/ Bestuurslid Gerda mertens gerda.mertens@scarlet.be 03/ Bestuurslid Harry Brants anita.kempenaers@telenet.be 03/ Bestuurslid An Diddens an.diddens@argenta.be 0478/ Bestuurslid Petra Brants petra.brants@telenet.be 03/ Sportief Trainer kern Danny Van Hoegaerden danny.van.hoegaerden@telenet.be Trainer/ coach gewestelijken Harry Brants anita.kempenaers@telenet.be Trainer cadetten Ignaz Van der Avort ignazvanderavort@hotmail.com 0472/ Trainer pupillen Jochem Machiels jochemmachiels@hotmail.com 0479/ Trainer miniemen Fien Van Hoof fientje25@hotmail.com 0473/ Redactioneel Website Michel Melis Michel.Melis@ventigrate.be 03/ t Boekske Johan Van De Putte johanvandeputte@hotmail.com 03/

16 Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen tel. 03/

Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen. tel. 03/

Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen. tel. 03/ Software Advies bvba Frankrijklei 65 2000 Antwerpen tel. 03/202 50 00 info@software-advies.be t Boekske Sparta Ranst februari 2010 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst november 2009 Company Address e-mail info e-mail accounts BVBA BE 0891 638 648 - RPR Antwerpen Recognitiestraat 19, B 2160 Wommelgem, Belgium info@jb-assistance.be accounts@jb-assistance.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst augustus 2010 Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be www.jb-assistance.be Beste leden en sympathisanten, Het bestuur is sterk vernieuwd. Onze ploegen zijn helaas ook gehalveerd.

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst mei 2010 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be info@petruseggers.be http://www.petruskokaanhuis.be/ Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be www.jb-assistance.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Mei / juni 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst maart 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Onze quiz was een schot in de roos. Een grote opkomst van leden en sympathisanten, 11 ploegen namen deel aan deze hersenbrekeravond.

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst September 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Na een deugddoende vakantie zijn de batterijen van het bestuur weer opgeladen om er een spetterend seizoen van te maken met

Nadere informatie

15 November In dit nummer :

15 November In dit nummer : 15 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Tarieven en abonnementen Zaal 2017-2018 Upcoming evenementen Publi : 24/11 Lazy Friday Recreanten Publi : 02/12 Sinterklaasfeest op Sikopi Agenda Seizoen

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst februari 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Onze nieuwjaarsreceptie was een knappe start van het nieuwe jaar. Vele gezichten waren aanwezig: spelers, ouders van pupillen

Nadere informatie

Zaalcompetitie

Zaalcompetitie Zaalcompetitie 2012-2013 Versie 2 - d.d. 22/10/2011 1 2 3 Hierbij de programmatie. Indien er vergissingen zijn, kan je dit laten weten, en indien nodigzullen we dit herprogrammeren wedstrijden die niet

Nadere informatie

15 Januari In dit nummer :

15 Januari In dit nummer : 15 Januari 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 16/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag KERN 06/01: Temse-Sikopi Sportief verslag U12 Rood 17/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag U12 Rood 07/01: Rijko-Sikopi

Nadere informatie

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 RECREANTENFLASH Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 Verslag van de geleide training Onder een stralende zon gingen we op zaterdag 23 september 2017 om 10u van start op de terreinen van Temse. Er waren 29

Nadere informatie

15 Maart In dit nummer :

15 Maart In dit nummer : 15 Maart 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 24/02: MeeuwenSikopi Sportief verslag KERN 04/03: SikopiTemse Sportief verslag U12 04/03: Sikopi ROODRijko C Sportief verslag U12 10/03: Sikopi ROODSparta

Nadere informatie

tboekske Sparta Ranst

tboekske Sparta Ranst tboekske Sparta Ranst augustus 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Op het einde van juni was er ons eerste, sinds lange tijd, jeugdtornooi. Het organiseren ervan was even wennen. Want wat heb

Nadere informatie

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Uitslagen speelgelegenheid recreanten 19 maart 2016, rechtzetting Sfeerfoto geleide training EKERSE ATBS 5 0 FF KAPELLEN CATBA wordt naar een latere datum verschoven 16 april

Nadere informatie

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 01 April 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 2017-2018 Verantwoordelijke uitgever : Marc

Nadere informatie

ANGRIJKE MEDEDELING!!

ANGRIJKE MEDEDELING!! Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) Erkenningsnummer P911138 woensdag 14/08/2013 dinsdag 27/08/2013 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 09/10/2013 dinsdag 22/10/2013 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst september 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.13 28 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 5 30-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 7 mrt 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 34 In dit nummer: Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 2 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Wintercompetitie 3 Programmatie veld 3 Uitslagen zaal

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Geleide training zaterdag 3 oktober 2015 De geleide training onder leiding van Tom Bastianen was een succes. Er waren 33 sportievelingen ingeschreven. (uit volgende clubs

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst oktober / november 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste

Nadere informatie

01 April In dit nummer :

01 April In dit nummer : 01 April 2017 In dit nummer : Bestuurlijk nieuws Publi: Restaurantdag op Sikopi 13/05/2017 Sportief Verslag 04/03/17 U16 Sikopi-Riviera Coming-Up evenementen Wedstrijdkalender Veld 2016-2017 Kleurplaat

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Maart april 2013 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 13 feb 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 15/01/2014 dinsdag 28/01/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst augustus 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders,

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 13 In dit nummer: 24-10-2012 NIET VERGETEN In de nacht van zaterdag 27/10 op zondag 28/10 begint de wintertijd. Wij draaien dan de klok 1 uur achteruit.

Nadere informatie

t Boekske Maart/April 2014

t Boekske Maart/April 2014 t Boekske Maart/April 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, De winter hebben we dit jaar (nog?) niet gezien

Nadere informatie

tboekske Sparta Ranst

tboekske Sparta Ranst tboekske Sparta Ranst mei 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaai wat een geweldig einde voor onze kadetten in de veldcompetitie. Op woensdag 4 mei zorgden onze kadetten en

Nadere informatie

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 2 In dit nummer: 08-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 1 Cadettennieuws 1 Scholierennieuws 1 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Kernnieuws

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 28 Nov 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013 APPEL - BLITS Beste allemaal Vorig weekend ging het Internationaal Jeugdtornooi Vlaanderen door in onze regio, meer bepaald de U14 en U16 in sporthal Appels. Onze

Nadere informatie

01 Oktober In dit nummer :

01 Oktober In dit nummer : 01 Oktober 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sportieve Verslagen 17/09: Sikopi-Boeckenberg Sportieve Verslagen 24/09: AKC/Luma-Sikopi Coming-up Evenementen Publi : Sikoquiz Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 86-24 13 februari 2017 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1

Nadere informatie

01 November In dit nummer :

01 November In dit nummer : 01 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Evenementenkalender Sportieve Verslagen Kern Sportieve Verslagen U14 Sportieve Verslagen U12 Sportieve Verslagen U10 Sportieve Verslagen Gew4 Sportieve

Nadere informatie

ZONDAG 15/01/17. Programma thuiswedstrijden 15/01/17. CLUBBLAD THE VIKING. NR U10 U12 U14 KLINKEN WE OP HET NIEUWE JAAR.

ZONDAG 15/01/17. Programma thuiswedstrijden 15/01/17. CLUBBLAD THE VIKING. NR U10 U12 U14 KLINKEN WE OP HET NIEUWE JAAR. CLUBBLAD THE VIKING. NR.1 2017 ZONDAG 15/01/17 KLINKEN WE OP HET NIEUWE JAAR. VANAF 16U WORDT U VERWACHT IN DE KANTINE VAN SPORTHAL MEULENBROEK. Programma thuiswedstrijden 15/01/17. U10 12.00u - The Vikings

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Januari / februari 2012 www.jb-assistance.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Schoolstraat 33, Ranst www.deridder-goossens.be Sint-Damiaanstraat 4, Wommelgem 03 / 353 33 75

Nadere informatie

CLUBBLAD THE VIKING. NR

CLUBBLAD THE VIKING. NR CLUBBLAD THE VIKING. NR.4 2017 Sport is emotie, Mathieu Van der Poel weet er alles van. Niet alleen bij topsporters lopen de emoties hoog op maar ook bij topsportertjes van jeugdploegen, bij bestuursleden,

Nadere informatie

Voorwoord. Het ingangsgeld voor de toeschouwer bedraagt 2.5, conform de richtlijnen van de Koninklijke Belgische Korfbalbond (KBKB).

Voorwoord. Het ingangsgeld voor de toeschouwer bedraagt 2.5, conform de richtlijnen van de Koninklijke Belgische Korfbalbond (KBKB). Voorwoord Thuiswedstrijden in de zaal Zondag 20/11 spelen we voor het eerst een thuiswedstrijd in de zaal, De Blauwe Zaal in sporthal Meulenbroek. Om 13.45u speelt U12 tegen Sint-Gillis-Waas en om 15u

Nadere informatie

15 Mei In dit nummer :

15 Mei In dit nummer : 15 Mei 2018 In dit nummer : Sportief verslag 29/04: Sikopi-AKC/Luma Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 06/05: Scaldis-Sikopi Sportief verslag 06/05: U12 Rood ATBS/Meeuwen-Sikopi Sportief

Nadere informatie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie Technikorf TURNHOUT in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie.. jaargang 17 augustus 2010 nr.1 Verantwoordelijke

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Oktober 2011 www.jb-assistance.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Schoolstraat 33, Ranst www.deridder-goossens.be Sint-Damiaanstraat 4, Wommelgem 03 / 353 33 75 Uw advertentie

Nadere informatie

01 Juni In dit nummer :

01 Juni In dit nummer : 01 Juni 2018 In dit nummer : Sportief verslag 13/05: Sikopi-Borgerhout GW Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 20/05: Sikopi-Voorwaarts Upcoming evenementen : Feestelijke clubdag op 9 juni

Nadere informatie

BENECUP MARCEL VAN DAMME 16/08/ /08/2019

BENECUP MARCEL VAN DAMME 16/08/ /08/2019 Beste korfbalvrienden, In de eerste plaats willen wij alle ingeschreven ploegen alvast bedanken voor hun deelname aan ons 31 ste internationale korfbaltoernooi. Doordat we dit jaar ons tornooi een week

Nadere informatie

Voorwoord. Het ingangsgeld voor de toeschouwer bedraagt 2.5, conform de richtlijnen van de Koninklijke Belgische Korfbalbond (KBKB).

Voorwoord. Het ingangsgeld voor de toeschouwer bedraagt 2.5, conform de richtlijnen van de Koninklijke Belgische Korfbalbond (KBKB). Voorwoord Thuiswedstrijden in de zaal Zondag 20/11 spelen we voor het eerst een thuiswedstrijd in de zaal, De Blauwe Zaal in sporthal Meulenbroek. Om 13.45u speelt U12 tegen Sint-Gillis-Waas en om 15u

Nadere informatie

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 27/08/2013 - dinsdag 09/09/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever : Olaerts Kamiel - Wouter Dilftlaan

Nadere informatie

01 September In dit nummer :

01 September In dit nummer : 01 September 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Sportieve Verslagen Voorbije Evenementen Publi : Coming-up evenementen Coming-up evenementenkalender Wedstrijdkalender Seizoen

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 18 dec 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 27 Apr 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Koninklijke Minerva Korfbal Club vzw Clubblad nr.1 1 / 8

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

BENECUP MARCEL VAN DAMME 15/08/ /08/2015

BENECUP MARCEL VAN DAMME 15/08/ /08/2015 Beste korfbalvrienden, In de eerste plaats willen wij alle ingeschreven ploegen alvast bedanken voor hun deelname aan ons 27 ste internationale korfbaltoernooi. In bijlage kunnen jullie een programmaoverzicht

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 22 08-01-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 01/02/2014 zwemmen (alle leden) organisatie JAC 07/02/2014 ASKC kweelt

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten Jaargang 3 nummer 36 23-04-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Beste leden, Naar jaarlijkse gewoonte worden alle spelersbloesjes verzameld door de ploegverantwoordelijken.

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 6 05-09-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

t Boekske December 2013 & januari 2014

t Boekske December 2013 & januari 2014 t Boekske December 2013 & januari 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, Een nieuw jaar is weeral begonnen.

Nadere informatie

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 4 In dit nummer: 22-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 2 Pupillennieuws 2 Cadettennieuws 2 Scholierennieuws 3 Juniorennieuws 3 Wervingsdagen 4 Recreantennieuws

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 7 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

01 Februari In dit nummer :

01 Februari In dit nummer : 01 Februari 2018 In dit nummer : Nieuwjaarsspeech Voorzitter Sportief verslag KERN 14/01: Putse-Sikopi Sportief verslag KERN 20/01: Sikopi-Leuven Sportief verslag U16 21/01: Sikopi-AKC/Luma B Evenementenkalender

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 86-15 28 november 2016 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.15 22 Dec 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

MEEUWEN KV wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 80 02 23 augustus 2010 Verantwoordelijk uitgever: M. Leegsma Arendshoflaan 34 2100 Deurne Hoevenstraat

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 8 29 Mei 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 11 7 Okt 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 20 Oct 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 31 KALENDER MINIEMENNIEUWS PUPILLENNIEUWS

ASKC Nieuws Nr. 31 KALENDER MINIEMENNIEUWS PUPILLENNIEUWS Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 31 06-03-2013 KALENDER 17/03/2013 Zaalfinales (voor iedereen) 30/03/2013 Paasbrunch 01/04/2013 Busuitstap naar de ardennen 20/04/2013 Bonte Avond 01/05/2013

Nadere informatie

15 Februari In dit nummer :

15 Februari In dit nummer : 15 Februari 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sportief Verslag 04/02/17 Kern Sikopi-Temse Sportief Verslag 12/02/17 Kern Catba-Sikopi Sportief Verslag 05/02/17 U12 A U12 B Wriemelen in Voorwaarts!!

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 86-12 07 november 2016 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 21 Feb 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 86-29 10 april 2017 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1 2100

Nadere informatie

Voorwoord. Beste leden,

Voorwoord. Beste leden, Voorwoord Beste leden, We zijn ondertussen de maand november en we merken in de ledenadministratie dat er nog een aantal leden hun lidmaatschap in orde moeten maken. We vragen daarom aan diegenen die willen

Nadere informatie

Zaterdag 1 oktober Nikantes Spelregelavond

Zaterdag 1 oktober Nikantes Spelregelavond Zaterdag 1 oktober 2016 Nikantes Spelregelavond INHOUD 19:30 Opening Reden voor deze avond KorfbalMasterz vragen + uitleg 20:15 Pauze Algemene spelregels Quiz ~21:00 Afsluiting Nikantes Spelregelavond

Nadere informatie

Reglement Beachkorfbal België

Reglement Beachkorfbal België Reglement Beachkorfbal België 1. Veld en uitrusting 1.1 Speelveld 1. Het speelveld bedraagt 20x10m, waarop 2 korven geplaatst zijn op een gelijke afstand van de zijlijnen en 4m van de achterlijn. Er zal

Nadere informatie

RegioBank schoolkorfbal bij K.V. Viking

RegioBank schoolkorfbal bij K.V. Viking RegioBank schoolkorfbal bij K.V. Viking Sportpark Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede 32 e SCHOOLKORFBALTOERNOOI 9 juni 2012 Ochtendprogramma Groep 3 en groep 7 / 8 1 Deelname aan het schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man 75 ste jaargang: 2016-2017 Acc. 1 Acc. 2 Te Boelaerpark Sportsite Drakenhof Arthur Matthyslaan 80 Borsbeeksesteenweg 65 a 2140 Borgerhout 2100 Deurne Tel.: 03

Nadere informatie

Sportief door de D/C-jeugd

Sportief door de D/C-jeugd Sportief door de D/C-jeugd Spelregels voor de D-jeugd Het korfbalveld Het korfbalveld bestaat uit twee vakken. In het ene vak ben je aan het verdedigen en in het andere vak aan het aanvallen. Het begin

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 1 6 Januari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 14 4 November 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Spelregels Indoor Hockey

Spelregels Indoor Hockey Spelregels Indoor Hockey U9 2. Theoretische scheidsrechter Indoor verplicht verplicht aangesloten bij 3. Manager: mag enkel op de bank indien aangesloten bij 5. Keeper: verplicht op het veld in complete

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2017

Pinkstertoernooi 2017 Beste sportvrienden en vriendinnen, Voorwoord Allereerst hartelijk welkom aan onze gasten van buiten PKC/SWKGroep. We vinden het leuk dat jullie vandaag onze gast willen zijn en ik hoop dat jullie je ook

Nadere informatie

15 juni In dit nummer :

15 juni In dit nummer : 15 juni 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Speech Voorzitter Clubdag 3 juni 2017 Voorbije Evenementen : Veldfinales, Clubdag, Ouders vs Jeugd Agenda Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 25 29-01-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 01/02/2014 zwemmen (alle leden) organisatie JAC 07/02/2014 ASKC kweelt

Nadere informatie

24/11/2012 Bier of wijnproeverij UITGESTELD!!

24/11/2012 Bier of wijnproeverij UITGESTELD!! Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 17 In dit nummer: 21-11-2012 KALENDER 24/11/2012 Kerstrozenverkoop 24/11/2012 Bier of wijnproeverij UITGESTELD!! 01/12/2012 Sinterklaasfeest 22/12/2012 Kerstfeestje

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 47 (2009) 3491 22-11-09 15:50 R5N Lintjo 5 - KIA 3 6-8 Dunoardhal 1613322-11-09 14:45 2A Kinea 1 - WSS 1 14-14 Heerenvee n 1391322-11-09 14:20

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Jaargang 10 nummer 7 Augustus/ September 2016 Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Een twijfelachtige dag. Gaat het een miezerige dag worden of komen er opklaringen en wat zon! Dat

Nadere informatie