Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 20 aa Bouwkundige opties Verplaatsen binnendeur (kozijn) p/stuk 95,00 Het verplaatsen van een binnendeur (kozijn) Verplaatsing geldt binnen dezelfde ruimte; Nieuwe positie volgens tekening; Exclusief het (eventueel) verplaatsen van aanwezig electra; Exclusief het wijzigen van de draairichting van de binnendeur Wijzigen draairichting binnendeur p/stuk 95,00 Het wijzigen van de draairichting van een binnendeur Nieuwe draairichting volgens tekening; Exclusief het (eventueel) verplaatsen van aanwezige electra; Exclusief het (eventueel) verplaatsen van het binnendeurkozijn Uitbouw achterzijde met 1800 mm volgens optie 1 vast ,00 Het uitbouwen van de achtergevel van het huis ter plaatse van de begane grond met 1800 mm volgens OPTIE 1: Kozijnindeling blijft gelijk aan de standaard achtergevel; De fundering (inclusief palen, indien noodzakelijk) wordt aangepast; Materialen en afwerking van de uitbouw zijn overeenkomstig aan het standaard huis; Regenpijpen (hemelwaterafvoer) ter plaatse van de achtergevel worden aangepast. Op tekening zijn deze indicatief ingetekend; Het aanwezige plafondlichtpunt ter plaatse van de woonkamer (bij bnr. 33 betreft dit de keuken) wordt opnieuw uitgelijnd; Er wordt 1 dubbel stopcontact en 1 loze leiding mee verplaatst met de uitbouw; De installatie wordt aangepast met 1 extra dubbel stopcontact; E.e.a. conform optietekening.

2 Pagina 2 van 20 aa Bouwkundige opties Uitbouw achterzijde met 2400 mm volgens optie 2 vast ,00 Het uitbouwen van de achtergevel van het huis ter plaatse van de begane grond met 2400 mm volgens OPTIE 2: LET OP -> Kozijnindeling van de standaard achtergevel wijzigt volgens optietekening; De fundering (inclusief palen, indien noodzakelijk) wordt aangepast; Materialen en afwerking van de uitbouw zijn overeenkomstig aan het standaard huis; Regenpijpen (hemelwaterafvoer) ter plaatse van de achtergevel worden aangepast. Op tekening zijn deze indicatief ingetekend; Het aanwezige plafondlichtpunt ter plaatse van de woonkamer (bij bnr. 33 betreft dit de keuken) wordt opnieuw uitgelijnd; Er wordt 1 dubbel stopcontact en 1 loze leiding mee verplaatst met de uitbouw; De installatie wordt aangepast met 1 extra dubbel stopcontact; E.e.a. conform optietekening.

3 Pagina 3 van 20 aa Bouwkundige opties Zolderindeling volgens optie 3. vast ,00 De zolder wordt ingedeeld met een extra slaapkamer en zolderruimte, bestaande uit: Op de zolderverdieping worden muren (lichte scheidingswanden) geplaatst, waardoor een slaapkamer incl. verwarming ontstaat; In de muur wordt 1 standaard binnendeurkozijn (deurhoog kozijn) zonder bovenlicht aangebracht, voorzien van een standaard binnendeur en deurkruk; De muren worden uitgevoerd in 100 mm dikte conform optietekening; Alle muren op de zolder worden behangklaar afgewerkt; In de slaapkamer worden twee dubbele stopcontacten en een wandlichtpunt met schakelaar geplaatst; t.b.v. de zolder wordt een wandlichtpunt met wisselschakelaar en een dubbel stopcontact aangebracht; De dakplaten worden, volgens technische omschrijving, niet afgewerkt; Overige afwerking volgens standaard afwerking, zoals omschreven in de technische omschrijving; E.e.a. volgens optietekening.

4 Pagina 4 van 20 aa Bouwkundige opties Zolderindeling volgens optie 4. vast ,00 De zolder wordt ingedeeld met een extra slaapkamer, een technische ruimte en een zolderruimte, bestaande uit: Op de zolderverdieping worden muren (lichte scheidingswanden) geplaatst, waardoor een slaapkamer incl. verwarming ontstaat en een technische ruimte; Per ruimte wordt 1 standaard binnendeurkozijn (deurhoog kozijn) zonder bovenlicht aangebracht, voorzien van een standaard binnendeur en deurkruk; De muren worden uitgevoerd in 100 mm dikte conform optietekening; Alle muren op de zolder worden behangklaar afgewerkt; In de slaapkamer worden twee dubbele stopcontacten en een wandlichtpunt met schakelaar geplaatst; In de technische ruimte wordt een wandlichtpunt met schakelaar en een enkel stopcontact geplaatst; t.b.v. de zolder wordt een wandlichtpunt met wisselschakelaar en een dubbel stopcontact aangebracht; De dakplaten worden, volgens technische omschrijving, niet afgewerkt; Overige afwerking volgens standaard afwerking, zoals omschreven in de technische omschrijving; E.e.a. volgens optietekening.

5 Pagina 5 van 20 aa Bouwkundige opties Zolderindeling volgens optie 5. vast ,00 De zolder wordt ingedeeld met een extra slaapkamer en zolderruimte, bestaande uit: Op de zolderverdieping worden muren (lichte scheidingswanden) geplaatst, waardoor een slaapkamer incl. verwarming ontstaat; In de muur wordt 1 standaard binnendeurkozijn (deurhoog kozijn) zonder bovenlicht aangebracht, voorzien van een standaard binnendeur en deurkruk; De muren worden uitgevoerd in 100 mm dikte conform optietekening; Alle muren op de zolder worden behangklaar afgewerkt; In de slaapkamer worden twee dubbele stopcontacten en een wandlichtpunt met schakelaar geplaatst; t.b.v. de zolder wordt een wandlichtpunt met wisselschakelaar en een dubbel stopcontact aangebracht; De dakplaten worden, volgens technische omschrijving, niet afgewerkt; Overige afwerking volgens standaard afwerking, zoals omschreven in de technische omschrijving; E.e.a. volgens optietekening.

6 Pagina 6 van 20 aa Bouwkundige opties Zolderindeling volgens optie 6. vast ,00 De zolder wordt ingedeeld met een extra slaapkamer, een berging en een zolderruimte, bestaande uit: Op de zolderverdieping worden muren (lichte scheidingswanden) geplaatst, waardoor een slaapkamer incl. verwarming ontstaat en een berging; Per ruimte wordt 1 standaard binnendeurkozijn (deurhoog kozijn) zonder bovenlicht aangebracht, voorzien van een standaard binnendeur en deurkruk; De muren worden uitgevoerd in 100 mm dikte conform optietekening; Alle muren op de zolder worden behangklaar afgewerkt; In de slaapkamer worden twee dubbele stopcontacten en een wandlichtpunt met schakelaar geplaatst; In de berging wordt een wandlichtpunt met schakelaar en een enkel stopcontact geplaatst; t.b.v. de zolder wordt een wandlichtpunt met wisselschakelaar en een dubbel stopcontact aangebracht; De dakplaten worden, volgens technische omschrijving, niet afgewerkt; Overige afwerking volgens standaard afwerking, zoals omschreven in de technische omschrijving; E.e.a. volgens optietekening Dakraam 1140 x 1180 mm p/stuk 1.650,00 Het leveren en aanbrengen van een dakraam met een afmeting van 1140 x 1180 mm x 1180 mm is de uitwendige maat; Afhankelijk van de dakvorm, de dakconstructie, de technische installatie, de aanwezigheid van dakkapel(len), alsmede privacy-eisen, brandvoorschriften en esthetische eisen kan een dakraam niet altijd worden toegepast; Positie in overleg met de kopersadviseur; In verband met de dakconstructie en de technische installatie, kan de positie iets afwijken van de op tekening aangegeven positie;

7 Pagina 7 van 20 aa Bouwkundige opties Zolderafwerking in witte beplating i.p.v. standaard (donkere) afwerking. Zolderafwerking in witte spaanplaat i.p.v. de standaard (donkere) beplating. vast 1.360,00 Hierbij worden de dakplaten en knieschotten op de 2e verdipeing in een witte beplating uitgevoerd. Op de elementnaden wordt een wit kunststof afwerkstrip geplaatst. De plaatnaden zijn niet nader afgewerkt. Let op: achterde knieschotten is de beplating niet wit afgewerkt. Optie is geldig voor de bouwnummers 28 t/m Zolderafwerking in witte beplating i.p.v. standaard (donkere) afwerking. Zolderafwerking in witte spaanplaat i.p.v. de standaard (donkere) beplating. vast 1.495,00 Hierbij worden de dakplaten en knieschotten op de 2e verdipeing in een witte beplating uitgevoerd. Op de elementnaden wordt een wit kunststof afwerkstrip geplaatst. De plaatnaden zijn niet nader afgewerkt. Let op: achterde knieschotten is de beplating niet wit afgewerkt. Optie is geldig voor bouwnummer Gegalvaniseerd wapeningsnet in dekvloer. n.o.t.k. Het aanbrengen van een gegalvaniseerd wapeningsnet in de dekvloer. Dit wapeningsnet heeft een maaswijdte van 5 x 5 cm. Dit wordt aangeraden indien er na oplevering een harde vloerafwerking wordt toegepast (bijvoorbeeld plavuizen).

8 Pagina 8 van 20 ac Keuken Installatiewerk keuken volgens verkooptekening Geen verrekening 0,00 Het installatiewerk t.b.v. de keuken wordt uitgevoerd volgens de 0- tekening welke gebaseerd is op de verkooptekening; Het installatiewerk t.b.v. gas, water en afvoer zal worden uitgevoerd als opbouw; Er worden geen leidingen verplaatst of extra installatiepunten aangebracht; U past zelf ná oplevering, het installatiewerk t.b.v. uw keuken aan Installatiewerk keuken volgens opgave van de projectshowroom Het installatiewerk t.b.v. de keuken wordt uitgevoerd volgens de tekening van Baars Topkeukens; De meer-/minderprijs voor het installatiewerk zal via deze optie worden verrekend; Er worden geen coördinatiekosten in rekening gebracht; Indien wij voor de sluitingsdatum geen ondertekende keukenofferte hebben ontvangen, wordt het installatiewerk uitgevoerd volgens de verkooptekening; De keuken wordt na oplevering door de projectshowroom geleverd en geplaatst en valt hiermee buiten de SKWgarantie. De volledige garantie voor levering en montage van de keuken wordt afgegeven door de projectshowroom. n.o.t.k Verrekening keukencheque bij aankoop (luxe) keuken via Baars Topkeukens vast ,00 Het gebruik maken de keukencheque bij aankoop van een keuken via Baars Topkeukens: Indien je bij de projectshowroom van Baars Topkeukens hebt gekozen voor een (luxe) keuken wordt bedrag van de keukencheque t.w.v in mindering gebracht op de meer- en minderwerklijst; De uitgezochte keuken wordt rechtstreeks aan koper gefactureerd door Baars Topkeukens; Het benodigde installatiewerk wordt n.a.v. de door Baars Topkeukens verstrekte installatietekeningen aangepast. De eventuele meerkosten hiervan worden via optie ac toegevoegd aan je meer- en minderwerklijst; Het leidingwerk wordt voor oplevering door onze installateur aangebracht.

9 Pagina 9 van 20 ac Keuken Vervallen keukencheque i.v.m. aankoop keuken elders vast ,00 Indien de keuken niet bij de projectshowroom wordt aangekocht, wordt het retourbedrag van in mindering gebracht op de meer- en minderwerklijst Het installatiewerk wordt op de standaard posities - volgens de nul-tekening - afgedopt opgeleverd, tenzij gebruik gemaakt wordt van optie ac20006 (keuken volgens eigen leverancier). In dat geval zal het installatiewerk tegen betaling worden aangebracht op de posities, zoals aangegeven op de keukeninstallatietekeningen van je eigen keukenleverancier Installatiewerk keuken volgens opgave van externe keukenleverancier. Het wijzigen van het installatiewerk t.b.v. de keuken volgens opgave van een door u gekozen keukenshowroom. Het installatiewerk t.b.v. de keuken wordt uitgevoerd volgens de tekening van de door u gekozen keukenshowroom; Het installatiewerk t.b.v. gas, water en afvoer zal worden uitgevoerd als opbouw; Aanpassingen van het installatiewerk worden gerealiseerd door de aannemer aan de hand van een door uw keukenleverancier opgesteld installatieschema dat aan de door ons gestelde eisen voldoet; Bij deze optie worden coördinatiekosten van 250,- in rekening gebracht; n.o.t.k. ad Toilet Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht volgens de technische omschrijving Tegelwerk toilet volgens opgave van de projectshowroom n.o.t.k. Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht volgens de aangegeven projectshowroom. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroomofferte; De aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien wij voor de sluitingsdatum geen ondertekende offerte hebben ontvangen, zal het tegelwerk worden geleverd en aangebracht volgens de technische omschrijving.

10 Pagina 10 van 20 ad Toilet Sanitair toilet volgens de technische omschrijving: standaard sanitair Het leveren en monteren van het standaard sanitair in het toilet volgens de technische omschrijving. Geen verrekening 0, Sanitair toilet volgens opgave van de projectshowroom n.o.t.k. Het leveren en monteren van het sanitair in het toilet volgens de aangegeven projectshowroom. Het standaard sanitair wordt verrekend met het gekozen sanitair uit de showroomofferte; De aangeboden offerte is inclusief installatie aanpassingen en montage; Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen. Deze worden opgenomen in de offerte voor het tegelwerk; Indien wij voor de sluitingsdatum geen ondertekende offerte hebben ontvangen, zal het standaard sanitair worden geleverd en aangebracht volgens de technische omschrijving. ae Badkamer Tegelwerk badkamer volgens de technische omschrijving; standaard tegelwerk Het tegelwerk in de badkamer zal worden aangebracht volgens de technische omschrijving. Geen verrekening 0, Tegelwerk badkamer volgens opgave van de projectshowroom n.o.t.k. Het tegelwerk in de badkamer zal worden aangebracht volgens de aangegeven projectshowroom. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroomofferte; De aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien wij voor de sluitingsdatum geen ondertekende offerte hebben ontvangen, zal het tegelwerk worden geleverd en aangebracht volgens de technische omschrijving Sanitair badkamer volgens de technische omschrijving: standaard sanitair Het leveren en monteren van het standaard sanitair in de badkamer volgens de technische omschrijving. Geen verrekening 0,00

11 Pagina 11 van 20 ae Badkamer Sanitair badkamer volgens opgave projectshowroom n.o.t.k. Het leveren en monteren van het sanitair in de badkamer volgens de aangegeven projectshowroom. Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroomofferte; De aangeboden offerte is inclusief installatie aanpassingen en montage; Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen. Deze worden opgenomen in de offerte voor het tegelwerk; Indien deze offerte niet voor de sluitingsdatum ondertekend ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en aanbrengen van het standaard sanitair volgens de technische omschrijving. af Binnendeuren Luxe binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur volgens offerte Svedex Jullie ontvangen van je kopersadviseur inlogcodes of kunnen via "Volg je woning" inloggen op Nadat je via deze digitale showroom de bestelling hebt gedaan, wordt deze opgave in de kopersoptielijst verwerkt; De standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur worden automatisch verrekend met de gekozen binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur of volgens een luxe deurenpakket; De aangeboden opgave is inclusief levering en montage; Indien wij de opgave niet voor sluitingsdatum "afbouw" hebben ontvangen, worden de standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur volgens technische omschrijving aangebracht; Indien jullie in deze opgave van Svedex kiezen voor het dichtzetten van de bovenlichten (de wand loopt door boven de deur) wordt dit bedrag "uit de offerte gehaald", om vervolgens te worden opgenomen in optie af "dichtzetten van de bovenlichten". n.o.t.k.

12 Pagina 12 van 20 af Binnendeuren Dichtzetten bovenlichten p/stuk 95,00 Het dichtzetten van het bovenlicht boven een binnendeurkozijn: De wand boven het kozijn wordt opgevangen door een lichte draagconstructie; De lichte scheidingswand wordt boven de deur doorgezet; De lichte scheidingswand wordt behangklaar opgeleverd; Deze optie is niet van toepassing bij de binnenkozijnen op zolder. Daar worden de kozijnen standaard uitgevoerd zonder bovenlicht; Als u, naast het dichtzetten van één of meerdere bovenlichten, tevens heeft gekozen voor luxe deuren volgens een offerte van Svedex (Optie af ), worden de meerkosten voor het dichtzetten van de bovenlichten opgenomen in de Svedex offerte. Daar deze werkzaamheden door Dura Vermeer worden uitgevoerd, worden de meerkosten in mindering gebracht op de Svedex offerte en in deze optie (af )berekend. Het totaalbedrag blijft zo ongewijzigd. ic Centrale verwarming Verplaatsen van een radiator p/stuk 110,00 Het verplaatsen van een radiator binnen dezelfde ruimte Extra radiator p/stuk 625,00 Het leveren en aanbrengen van een extra radiator; De radiator is gelijk aan de radiatoren volgens de technische omschrijving; De capaciteit van de cv-ketel wordt niet aangepast; LET OP: Deze optie is alleen mogelijk in een geïsoleerde ruimte Aanpassen tapwatercapaciteit CV-ketel van CW-4 naar CW-5 vast 275,00 Het wijzigen van het type CV-ketel, om de warmwater tapcapaciteit te verhogen.

13 Pagina 13 van 20 ie Elektra Verplaatsen elektrapunt p/stuk 55,00 Verplaatsen van een elektrapunt (bv. stopcontact, wandlichtpunt, schakelaar of loze leiding). Deze optie geldt niet voor lichtpunten in het plafond; Posities elektrapunten in overleg met kopersadviseur Enkel stopcontact p/stuk 145,00 Het leveren en aanbrengen van een extra enkel stopcontact. Hoogte van het stopcontact volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Het stopcontact (inbouw) wordt aangesloten op een bestaande groep in de meterkast; Op de installatiewand op zolder en op de knieschotten kan deze optie niet als inbouw worden uitgevoerd en daarom wordt het als opbouw uitgevoerd Dubbel stopcontact p/stuk 155,00 Het leveren en aanbrengen van een extra dubbel stopcontact; Hoogte van het stopcontact volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Het stopcontact (inbouw) wordt aangesloten op een bestaande groep in de meterkast; Op de installatiewand op zolder en op de knieschotten kan deze optie niet als inbouw worden uitgevoerd en daarom wordt het als opbouw uitgevoerd;

14 Pagina 14 van 20 ie Elektra Enkel stopcontact afgemonteerd op aparte groep in de meterkast (voor bijvoorbeeld: wasdroger) Enkel stopcontact op een aparte groep in de meterkast (230V-16A), compleet inclusief leidingwerk en aangesloten in de meterkast. Hoogte van het stopcontact volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; In de meterkast wordt een extra groep aangebracht onder een bestaande aardlekschakelaar; Op de installatiewand op zolder en op aanwezige knieschotten kan deze optie niet als inbouw worden uitgevoerd omdat de aansluitingen daar als opbouw worden uitgevoerd. p/stuk 265,00 Let op: Als het maximale aantal beschikbare groepen in de meterkast wordt overschreden, dan zullen wij ook een uitbreiding van de meterkast offreren via optie ie Enkel spatwaterdicht stopcontact voor buiten (opbouw) p/stuk 195,00 Het leveren en aanbrengen van een enkel spatwaterdicht stopcontact voor buiten (opbouw) met een schakelaar. Het stopcontact (opbouw) wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst; Het stopcontact wordt op circa 600 mm boven het maaiveld geplaatst; De schakelaar wordt in de woning geplaatst op de hoogte volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven Dubbel spatwaterdicht stopcontact voor buiten (opbouw) p/stuk 215,00 Het leveren en aanbrengen van een dubbel spatwaterdicht stopcontact voor buiten (opbouw) op een aparte schakelaar. Het stopcontact (opbouw) wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst; Het stopcontact wordt op circa 600 mm boven maaiveld geplaatst; De schakelaar wordt in de woning geplaatst op de hoogte volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven.

15 Pagina 15 van 20 ie Elektra Wandlichtpunt op een bestaande schakelaar p/stuk 90,00 Het leveren en aanbrengen van een extra wandlichtpunt op een bestaande schakelaar. De hoogte van het wandlichtpunt volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Uitvoering, type en kleur standaard volgens technische omschrijving Wandlichtpunt op een aparte schakelaar p/stuk 200,00 Het leveren en aanbrengen van een extra wandlichtpunt op een aparte schakelaar. De hoogte van het wandlichtpunt en de schakelaar is volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Op de installatiewand op zolder, op het traphekje en op de knieschotten kan deze optie niet als inbouw worden uitgevoerd en daarom wordt het als opbouw uitgevoerd Extra plafondlichtpunt op een bestaande schakelaar p/stuk 110,00 Het leveren en aanbrengen van een extra plafondlichtpunt op een bestaande schakelaar. LET OP: de opgegeven maatvoering is altijd indicatief en kan in praktijk afwijken in verband met technische beperkingen Extra plafondlichtpunt op een aparte schakelaar p/stuk 215,00 Het leveren en aanbrengen van een extra plafondlichtpunt op een aparte schakelaar. De hoogte van de schakelaar volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Op de installatiewand op zolder, op het traphekje en op de knieschotten kan deze optie niet als inbouw worden uitgevoerd en daarom wordt het als opbouw uitgevoerd. LET OP: De opgegeven maatvoering is altijd indicatief en kan in praktijk afwijken in verband met technische beperkingen.

16 Pagina 16 van 20 ie Elektra Verplaatsen plafondlichtpunt p/stuk 80,00 Het verplaatsen van een plafondlichtpunt. LET OP: De opgegeven maatvoering is altijd indicatief en kan in de praktijk afwijken in verband met technische beperkingen Schakelaar wijzigen naar een wisselschakelaar p/stuk 155,00 Een schakelaar t.b.v. een lichtpunt wijzigen van een enkelpolige schakelaar naar wisselschakelaar. Hierdoor is een lichtpunt met 2 schakelaars te bedienen. De standaard (enkelpolige) schakelaar wordt gewijzigd in een wisselschakelaar; Er wordt een extra wisselschakelaar geplaatst op de hoogte volgens de technische omschrijving Loze leiding met einddoos vanuit de meterkast p/stuk 130,00 Het leveren en aanbrengen van een loze leiding met een einddoos vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. Een loze buisleiding met einddoos t.b.v. internet (UTP), kabel (CAI / COAX) of telefonie; Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats; De loze leiding is voorzien van een controledraad; De inbouwdoos wordt afgewerkt d.m.v. een deksel; De hoogte van de inbouwdoos is volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Op de installatiewand op zolder, op het traphekje en op de knieschotten kan deze optie niet als inbouw worden uitgevoerd en daarom wordt het als opbouw uitgevoerd; Uitvoering, type en kleur standaard volgens technische omschrijving.

17 Pagina 17 van 20 ie Elektra Loze leiding afmonteren t.b.v. CAI p/stuk 140,00 Het bedraden met een COAX-kabel en afmonteren met een CAIwandcontactdoos van een loze leiding. In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd. LET OP: Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met een bestaande loze leiding of optie za CAI aansluiting p/stuk 255,00 Het leveren en aanbrengen van een CAI aansluiting, bedraad met COAX-kabel: Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats; De leiding wordt voorzien van een COAX-bedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel met stekker aangebracht; Hoogte CAI aansluiting conform standaard (300+vl.); Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen; Op de installatiewand op zolder en op aanwezige knieschotten kan deze niet als inbouw worden uitgevoerd en daarom zal deze als opbouw over de wand worden uitgevoerd; De positie van de aansluiting dient te worden afgestemd met de kopersadviseur en dient op tekening te worden aangegeven Data-aansluiting (UTP cat6). p/stuk 305,00 Het leveren en aanbrengen van een leiding met einddoos voorzien van een UTP cat6 kabel t.b.v. een data-aansluiting. Leiding vanuit een willekeurige plaats naar de meterkast; De loze leiding wordt voorzien van een CAT6 bedrading en afgemonteerd met een UTP-wandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel met stekker opgerold aangeleverd; Hoogte UTP-wandcontactdoos volgens standaard (300+vl.); In de betonnen wanden is deze optie uitsluitend mogelijk op vastgestelde posities; In de lichte scheidingswanden is de positie vrij invulbaar

18 Pagina 18 van 20 ie Elektra Loze leiding afmonteren t.b.v. data (UTP cat6). p/stuk 175,00 Het bedraden en afmonteren van een loze leiding t.b.v. data (UTP cat6). In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd. LET OP: Deze optie is alleen mogelijk i.c.m. een bestaande loze leiding Meterkast uitbreiden met een extra aardlekschakelaar p/stuk 325,00 Het uitbreiden van de standaard meterkast met een extra aardlekschakelaar. In de meterkast wordt een extra aardlekschakelaar geplaatst waardoor ruimte voor 4 extra elektragroepen ontstaat; Indien er meer dan 8 groepen nodig zijn, is het noodzakelijk om de meterkast uit te breiden met een extra aardlekschakelaar. De genoemde prijs is exclusief de extra elektragroepen Extra buitenlichtpunt op een bestaande schakelaar p/stuk 145,00 Het leveren en aanbrengen van een extra buitenlichtpunt op een bestaande schakelaar. De hoogte van het buitenlichtpunt is volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Het lichtpunt is exclusief armatuur (lamp); Buitenlichtpunt op een aparte schakelaar p/stuk 205,00 Het leveren en aanbrengen van een buitenlichtpunt op een aparte schakelaar (binnen). De hoogte van het buitenlichtpunt en de schakelaar zijn volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven; Het lichtpunt is exclusief armatuur (lamp);

19 Pagina 19 van 20 ie Elektra Voorziening tuinverlichting p/stuk 475,00 Het leveren en aanbrengen van een voorziening t.b.v. tuinverlichting met een schakelaar (binnen). 20 m¹ grondkabel (3-aderig) op een rol; De grondkabel is aangesloten op een aparte groep in de meterkast en is bedienbaar met een schakelaar; De hoogte van de schakelaar volgens de technische omschrijving tenzij het anders is aangegeven. LET OP: Als de maximale capaciteit van de meterkast wordt overschreden zullen wij ook een uitbreiding van de meterkast offreren via optie ie400028; Universele dimmer in plaats van een lichtschakelaar p/stuk 205,00 Het leveren en aanbrengen van een universele dimmer in plaats van een lichtschakelaar. Het vervangen van de standaard lichtschakelaar door een universele dimmer; Deze optie is niet mogelijk bij een wisselschakelaar; Loze leiding exclusief schakelaar t.b.v. zonwering p/stuk 180,00 Het leveren en aanbrengen van een loze leiding voor een aansluiting ten behoeve van zonwering Een bedrade electra leiding (230 Volt) vanaf een centraaldoos (= lichtpunt) naar een electra doos in de woning; Tevens een loze leiding vanaf betreffende electra doos naar een positie aan de buitenzijde van de woning; Positie volgens tekening; Hoogte loze leiding buitengevel: 2400 mm + Vloer; Hoogte electra doos in de woning: 1050 mm + vloer; De loze leiding wordt voorzien van een controledraad.

20 Pagina 20 van 20 ie Elektra Loze leiding inclusief schakelaar t.b.v. zonwering p/stuk 255,00 Het leveren en aanbrengen van een loze leiding t.b.v. zonwering met een schakelaar. Het leveren en aanbrengen van een loze leiding welke wordt gekoppeld aan een centraaldoos (lichtpunt in de woonkamer), naar een tussendoos inclusief schakelaar en eindigt aan de buitengevel t.b.v. een aansluiting voor zonwering (zonder einddoos). De loze leiding wordt voorzien van een controledraad; De positie van de schakelaar en loze leiding dient gemaatvoerd op tekening te worden weergegeven Een enkel stopcontact wijzigen naar een dubbel stopcontact p/stuk 50,00 Een bestaand enkel stopcontact wijzigen naar een dubbel stopcontact. il Loodgieterswerkzaamheden Vorstvrije buitenkraan (koud water) in de spouwmuur p/stuk 450,00 Een vorstvrije buitenkraan aan de achtergevel van de woning. De buitenkraan heeft een koudwatertoevoer welke, bij het dichtdraaien van de kraan, aan de binnenkant van de spouwmuur wordt afgesloten, zodat wordt voorkomen dat het aftappunt en leiding bevriezen; Deze optie is alleen mogelijk bij geïsoleerde spouwmuren; Aangegeven positie op tekening is indicatief en kan in de praktijk afwijken, ook als deze is gemaatvoerd; Hoogte buitenkraan ca. 500 mm + vloer; Er bevindt zich geen afsluit/ aftap punt in de meterkast Afvoerput onder de buitenkraan p/stuk 410,00 Leveren en monteren van een afvoerput onder de buitenkraan. De afvoerput wordt aangesloten op het vuilwater riool.

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving.

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 22 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet l worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

13 woningen Frankhuis

13 woningen Frankhuis GALJOEN 13 woningen Frankhuis 1081 13 woningen - Frankhuis - Stadshagen 03 UITBOUWEN begane grond 03..0100 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5400mm 12.900,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 23 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 14 ca Tegelwerk toilet begane grond 100002 Tegelwerk conform opdrachtformulier showroom n.o.t.k. cc - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard tegelwerk wordt verrekend

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Optie Omschrijving Keuze Aantal incl. BTW Totaal 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 21.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10040 Uitbouw begane grond 1200 mm 19.800,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw Woonwensen EN OPTIELIJST Afbouw 08-11-2018 Bouwkundige opties Z 100 Zonwering opties, op aanvraag 0,00 Binnenkozijnen en -deuren B 330 Hoge binnendeuren begane grond 1.450,00 Wijzigen van de standaard

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Casco keuken stadsappartement 1,00 à ,00

Casco keuken stadsappartement 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst meer- en minderwerk Dura Vermeer Bouw Zuid BV 24 woningen Veste Tuin in Tholen. RUWBOUW

Koperskeuzelijst meer- en minderwerk Dura Vermeer Bouw Zuid BV 24 woningen Veste Tuin in Tholen. RUWBOUW 4 woningen Veste Tuin in Tholen. Deze lijst is prijsvast tot en met 31-06-019 of geldig tot aan de sluitingsdata van het project. Alle bedragen zijn inclusief 1% BTW. VERSIE 1 03-1-018 definitief. Sluitingsdatum

Nadere informatie

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem'

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem' R 10.00.00 BOUWKUNDIG R 10.20.00 Deur van woonkamer naar garage - Bouwnummer 2, 3, 4, 5, 10, 11, 15, 16 & 17 Het realiseren van een doorgang tussen woonkamer en garage door middel van een kozijn en deur

Nadere informatie

MAATWERKLIJST DUINGEEST

MAATWERKLIJST DUINGEEST leefid Duingeest wordt gebouwd met een totaal nieuwe filosofie: leefid. U als koper krijgt meer keuzevrijheid dan u gewend bent. U kunt namelijk naar eigen inzicht de woning indelen; de plaats van binnenwanden

Nadere informatie

RUWBOUW. SUD AMSTERDAM Maart Pagina 1 van 11

RUWBOUW. SUD AMSTERDAM Maart Pagina 1 van 11 RUWBOUW R 10.0001 Wijzigen indeling woningtype G2 - bouwnummer 02 1 pst. 5.500,00 Het wijzigen van de indeling van het appartement. Het realiseren van twee slaapkamers en een woonkamer/keuken aan de binnentuin.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Keuze Prijs per stuk. Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde circa 1,2 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Keuze Prijs per stuk. Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde circa 1,2 meter ,00 Project: 16346 Omschrijving: 44 woningen Mercatorhof te Waalwijk Versiedatum: 7 juni 2018 Naam: Adres: PC + Plaats: Telefoon: 038-4274767 Email: info@schuttebouw.nl Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 216

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 216 BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen 05-2019 Bouwnummer 216 1 Pagina 1 van 19 aa Bouwkundige opties 700086 Uitbouw 1800mm (bnr 216) vast 28.995,00 Het uitbouwen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 33 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

Omschrijving Prijsvorm Prijs

Omschrijving Prijsvorm Prijs A Standaard Woning B000 Standaard woning. U maakt geen gebruik van de aangeboden ruwbouwopties in uw woning. Uw woning zal conform de technische omschrijving en de verkooptekening aan u worden opgeleverd.

Nadere informatie

Woonwensen APPARTEMENTEN OPTIELIJST. Afbouw

Woonwensen APPARTEMENTEN OPTIELIJST. Afbouw Woonwensen EN OPTIELIJST Afbouw 08-11-2018 Bouwkundige opties Z 100 Zonwering opties, op aanvraag 0,00 Binnenkozijnen en -deuren B 310 Hoge binnendeuren (woningtype 1) 2.240,00 Gerekend op totaal 7 binnendeurkozijnen.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 200010 Keuken aansluitingen standaard volgens 0-tekening (excl. Elektra) De keukenaansluitingen worden volgens 0-tekening van de keuken aangebracht. Geen verrekening 0,00 200020 Verwerken

Nadere informatie

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 214

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 214 BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen 05-2019 Bouwnummer 214 1 Pagina 1 van 29 aa Bouwkundige opties 700091 Uitbouw 1200 mm (beukmaat 5400 mm) vast 15.995,00

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

1A.040 Dubbele deuren i.p.v. vast glas 1,00st.

1A.040 Dubbele deuren i.p.v. vast glas 1,00st. Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 1e Sluitingsdatum 000.100 Uitbouw woonkamer 1,20 m b.g. 15.850,00 De woonkamer aan de achtergevel uitbouwen met ca. 1,20 meter diep (uitwendig). Lichtpunten en aansluitingen

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST 113 APPARTEMENTEN BINCK KADE. VORM Bouw B.V. d.d. februari Meerprijs incl. 21%BTW. Binck Kade Februari 2019 Pagina 1 van 8

KOPERSKEUZELIJST 113 APPARTEMENTEN BINCK KADE. VORM Bouw B.V. d.d. februari Meerprijs incl. 21%BTW. Binck Kade Februari 2019 Pagina 1 van 8 113 APPARTEMENTEN BINCK KADE VORM Bouw B.V. d.d. februari 2019 Meerprijs incl. 21%BTW Februari 2019 Pagina 1 van 8 BOUWKUNDIG 30.3701 Draairichting binnendeur wijzigen 1 stuks 75,00 De draairichting van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type E (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type E (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype D1 - Bouwnummer 10 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6 B0PLN010 B0PLN011 B1PLN110 B1PLN111 AFBOUW OPTIES Plinten los leveren t.b.v. begane grond Fabrieksmatig wit gegronde mdf plinten op handelslengte. Plinten leveren en aanbrengen t.b.v. begane grond Fabrieksmatig

Nadere informatie

1.A.0.48 Wijzigen loopdeur 1 st 30,00. In aanvulling op optie 1.A.0.46 is het mogelijk de positie van de loopdeur en vaste deur om te draaien.

1.A.0.48 Wijzigen loopdeur 1 st 30,00. In aanvulling op optie 1.A.0.46 is het mogelijk de positie van de loopdeur en vaste deur om te draaien. Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer- en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Omdat de beleving van het wonen door iedereen anders wordt ervaren, kan het voorkomen

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

OPTIEKEUZELIJST STANDAARD OPTIES. Nuenen-West 87 Woningen bouwveld-d

OPTIEKEUZELIJST STANDAARD OPTIES. Nuenen-West 87 Woningen bouwveld-d STANDAARD OPTIES Nuenen-West 87 Woningen bouwveld-d RUWBOUW Optie Omschrijving Prijs incl. BTW Keuze Aantal LOODGIETERSINSTALLATIES 50.10.01 Aanbrengen van een buitenkraan Het leveren en aanbrengen van

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C5 - Bouwnummer 16 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Vergroten slaapkamer 2 (type B en E) Het vergroten van slaapkamer 2 ten koste van de woonkamer.

Vergroten slaapkamer 2 (type B en E) Het vergroten van slaapkamer 2 ten koste van de woonkamer. 03 03 Binnenafwerking 03.01 Optie extra slaapkamer (type A, F. G) Het realiseren van een extra slaapkamer. De opstelplaats voor de keuken en - aansluitpunten worden verplaatst conform tekening. De extra

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Uitbreidingswijzigingen 103001 Dubbele deuren achtergevel per st. 1.870,00 De

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Kopersoptielijst. 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum. Type B en E

Kopersoptielijst. 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum. Type B en E Kopersoptielijst 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum Type B en E RUWBOUW 1016 Uitbouw gehele achtergevel met 1.20 meter De achtergevel wordt met ca. 1.20 m1 vergroot. De installaties (capaciteit/hoeveelheid

Nadere informatie

Mogelijk bij BN 07, 08, 11, 12 (voorzijde), 14 (achterzijde) en 15 (achterzijde),

Mogelijk bij BN 07, 08, 11, 12 (voorzijde), 14 (achterzijde) en 15 (achterzijde), Ruwbouw opties Benedenappartement - Samenvoegen woonkamer & slaapkamer 2 A01-200,00 - Vervallen binnenwand tussen de woonkamer en de slaapkamer; - Vervallen binnendeur slaapkamer; - Herplaatsen wandcontactdozen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr.

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr. Casco / Ruwbouw Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning, woningtype A1. Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning. De achtergevel wordt

Nadere informatie

Wanneer aan beide zijden, de aangrenzende woningen kiezen voor een uitbouw, geldt deze korting 2 maal.

Wanneer aan beide zijden, de aangrenzende woningen kiezen voor een uitbouw, geldt deze korting 2 maal. Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer- en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Omdat de beleving van het wonen door iedereen anders wordt ervaren, kan het voorkomen

Nadere informatie

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won : 4-3-2016. : Kroon en De Koning B.V.

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won : 4-3-2016. : Kroon en De Koning B.V. TEGELWERK Sanitair T 101 Tegelwerk via projectshowroom 08-07-16 0,00 Tegelwerk door projectshowroom "Tegelidee BV". U ontvangt een complete offerte met de verrekening van de stelpost De betaling geschiedt

Nadere informatie

Basis meer- en minderwerklijst

Basis meer- en minderwerklijst Basis meer- en minderwerklijst Bouwkundig 67 Wijzigen draairichting binnendeuren Het wijzigen van de draairichting van de binnendeuren. Inclusief het verplaatsen/wijzigen van de positie van de schakelaar(s).

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Electrotechnische installatie

Electrotechnische installatie Project: 00268 - Het Terras aan de Maas - Toren II Datum: 22-12-2017 Koperskeuze Electrotechnische installatie 70.0001 Extra enkele wandcontact doos op bestaande groep 175,00 Het leveren en aanbrengen

Nadere informatie

RUWBOUW opties (hofwoningen type Vincentius)

RUWBOUW opties (hofwoningen type Vincentius) A Standaard Woning B000 Standaard woning. U maakt geen gebruik van de aangeboden ruwbouwopties in uw woning. Uw woning zal conform de technische omschrijving en de verkooptekening aan u worden opgeleverd.

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 17.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond van ca. 1,20 meter diep (uitwendig) aan de achtergevel.

Nadere informatie

Concept. Koperskeuzes. Bouwkundige wijzigingen

Concept. Koperskeuzes. Bouwkundige wijzigingen Bouwkundige wijzigingen 10.0001 Toepassen van achterhout t.b.v. plasma scherm 50,00 Het vergroten van de entreehal en het creëren van een trapkast in de woonkamer op de begane grond, bestaande uit: Het

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Bungalow Bouwnummer: 2, 3, 8, 9, 92, 93, 96, 97, 110, 111, 114 en 115 Gewijzigd: Optie B45 lengte van carport is gewijzigd

Nadere informatie

Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

: : P Harderwijk, 132 woningen Harderweide fase 4 : Vrijstaande woning :...

: : P Harderwijk, 132 woningen Harderweide fase 4 : Vrijstaande woning :... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Optiekeuzelijst Pagina 1

Optiekeuzelijst Pagina 1 Pagina 1 Ruwbouw ALGEMENE VOORWAARDEN 1.A.01 Algemene voorwaarden. 0,00 Indien u gebruik wilt maken van deze keuzelijst dient u zich te conformeren aan de richtlijnen die zijn aangegeven in hoofdstuk 1

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C2 - Bouwnummer 2 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C2 - Bouwnummer 2 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C2 - Bouwnummer 2 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer.

Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer. Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer. Elektra E001 Het leveren van een extra enkele wandcontactdoos

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

F Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep B.V. Installatieopties. Kopers:

F Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep B.V. Installatieopties. Kopers: Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep B.V. Installatieopties Kopers: Datum: 27-11-2018 Kavel: 502 t/m 538 Project: Surfplas Goirle Deelgebied 5 Bijgaand treft u de meer- en minderwerklijst aan. Gelieve

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s) Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Woningtype Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel E-mail Handtekening verkrijger(s) N.B.

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep Liessel B.V. Afbouw

Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep Liessel B.V. Afbouw Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep Liessel B.V. Afbouw Kopers: Kavel: Project: 24112 Tevreewijk te Leiden, fase 4 en 5 19-3-2015 Bijgaand treft u de meer- en minderwerklijst aan. Gelieve per meer-

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

: : P Harderwijk, 132 woningen Harderweide fase 4 : Twee onder 1 kap :...

: : P Harderwijk, 132 woningen Harderweide fase 4 : Twee onder 1 kap :... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Keuze Optienr. Omschrijving Aantal Eenh. Ruwbouw. 2.B.0.23 Twee extra zonnepanelen 1 SET 1.490,00

Keuze Optienr. Omschrijving Aantal Eenh. Ruwbouw. 2.B.0.23 Twee extra zonnepanelen 1 SET 1.490,00 Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer- en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Keuze Optienr. Omschrijving Aantal Eenh. Ruwbouw Verkoopprijs incl. btw Daken 2.B.0.23

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Opties Interieur 203 Veranderen van de draairichting binnendeur(en) per st. 110,00

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Leveren en aanbrengen extra binnenwand 100 mm per m Vervallen steenachtige binnenwand 100 mm per m2

Leveren en aanbrengen extra binnenwand 100 mm per m Vervallen steenachtige binnenwand 100 mm per m2 Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. BOUWKUNDIG 50.222.01 Leveren en aanbrengen extra binnenwand 70 mm per m2 52,00 Leveren en aanbrengen van een scheidingswand

Nadere informatie