Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving Tegelwerk toilet conform offerte Wessels Lichtenvoorde n.o.t.k. Showroom Wessels Lichtenvoorde. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte; De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals vermeld in de technische omschrijving. cc Sanitair toilet begane grond Standaard sanitair toilet Geen verrekening 0,00 Sanitair in de badkamer conform technische omschrijving Sanitair toilet conform opdrachtformulier Plieger Hengelo n.o.t.k. Showroom Plieger Hengelo. Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroom offerte; Inclusief installatietechnische wijzigingen; Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte; Indien de offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals vermeld in de technische omschrijving.

2 Pagina 2 van 12 cd Casco oplevering toilet begane grond Toilet casco opleveren vast -700,00 Afwerkstaat toilet begane grond bij keuze casco opleveren: Er wordt geen sanitair en tegelwerk geleverd. Waterleidingen en afvoeren worden op de standaard posities afgedopt geleverd; Het lichtpunt, schakelaar en mechanische ventilatie komen op de standaard plek; De wanden blijven onafgewerkt, het plafond wordt voorzien van spuitpleisterwerk; De cementdekvloer wordt aangebracht maar de kunststenen onderdorpel komt te vervallen. Op deze optie is de gelimiteerde garantieverklaring van het SWK van toepassing. ga Keukeninrichting Vervallen standaard keuken Geen verrekening 0,00 Indien de keuken niet via Bribus Keukens wordt aangekocht maar elders, krijgt u het bedrag van de standaard keuken van 3000,- via een credit van Ontwikkelingscombinatie Brouwhuizen retour; Het installatiewerk wordt volgens de standaard posities, afgedopt opgeleverd; Wij zullen uw keuze doorgeven aan Ontwikkelingscombinatie Brouwhuizen Standaard keuken volgens projectshowroom Bribus Keukens Geen verrekening 0,00 U kiest voor de standaard projectkeuken via Bribus Keukens; Bij aankoop van de standaard keuken, gaat koper een overeenkomst aan met Bribus Keukens. Deze overeenkomst valt buiten de aannemingsovereenkomst met Dura Vermeer; Bij de standaard keuken wordt geen achterwand geleverd; De keuken wordt na oplevering door Bribus Keukens geleverd en geplaatst en valt hiermee buiten de SWK garantie en de oplevering van de woning. De volledige garantie op levering en montage van de keuken wordt afgegeven door Bribus keukens.

3 Pagina 3 van 12 ga Keukeninrichting Luxe keuken volgens projectshowroom Bribus Keukens n.o.t.k. U kiest voor een luxe keuken via Bribus Keukens, waarbij het bedrag voor de standaard keuken van 3000,- door Bribus Keukens wordt verrekend met prijs van de door u uitgezochte keuken; Koper gaat een overeenkomst aan met Bribus Keukens. Deze overeenkomst valt buiten de overeenkomst met Dura Vermeer. De keuken en montagekosten worden volledig door Bribus Keukens aan u gefactureerd; De keuken wordt na oplevering door Bribus Keukens geleverd en geplaatst en valt hiermee buiten de SWK garantie en oplevering van de woning. De volledige garantie op levering en montage van de keuken wordt afgegeven door Bribus keukens; Indien aanvullende installatieaanpassingen (wijzigingen aan water, gas en elektra) benodigd zijn, worden deze door Dura Vermeer Bouw Hengelo, voor oplevering geplaatst; De extra installatie aanpassingen worden bij Bribus Keukens ondertekend en op de meer en minderwerklijst in rekening gebracht Keukeninstallaties: Pakket 1 Hoekkeuken vast 835,00 Installatiepakket voor een hoekkeuken waarbij de installatie aanpassingen door Dura Vermeer Bouw Hengelo, voor oplevering, worden verricht; Installatieaanpassingen conform tekeningnummer More hoek; Het spoelgedeelte wordt onder het raam geplaats met de voorzieningen voor een vaatwasser; Extra dubbele wandcontactdoos voor huishoudelijk gebruik. ia Bouwkundige voorzieningen Uitbouw van 1,2 meter aan de achterzijde van de woning vast 8.395,00 De achterzijde van de woning wordt met 1,2 meter verlengd conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure.

4 Pagina 4 van 12 ia Bouwkundige voorzieningen Uitbouw van 2,4 meter aan de achterzijde van de woning vast ,00 De achterzijde van de woning wordt met 2,4 meter verlengd conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure Trapkast in de woonkamer vast 560,00 Onder de trap in de woonkamer wordt een trapkast aangebracht conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure Zolderindeling volgens optietekening vast 3.995,00 Op de zolderverdieping wordt extra kamer (onbenoemde ruimte) conform optietekening nummer , gerealiseerd. Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure Vergroten van de badkamer vast 455,00 Het vergroten van de badkamer door het verplaatsen van de wand tussen de badkamer en slaapkamer 2 met circa 300 mm conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat technische omschrijving Indelingsvariant 1e verdieping, slaapkamer 2 vergroten vast 250,00 Door het verplaatsen van de wand tussen slaapkamer 1 en 2 wordt slaapkamer 2, aan de voorzijde van de woning, het grootst. Conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure Indelingsvariant 1e verdieping, creëren van 2 grote slaapkamers Door het samenvoegen van slaapkamer 1 en 3 ontstaan twee grote slaapkamers op de eerste verdieping conform optietekening nummer ; vast -250,00 Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure.

5 Pagina 5 van 12 ia Bouwkundige voorzieningen Dubbele openslaande tuindeuren met 2 zijlichten vast 2.195,00 Aanbrengen dubbele openslaande tuindeuren met 2 zijlichten i.p.v. aluminium schuifpui conform optietekening nummer Dakvenster 1140 * 1400mm voorgevel vast 1.255,00 Het aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140 x 1400 mm in de voorgevel conform optietekening nummer Dakvenster 1140 * 1400 mm in de achtergevel aan de trapzijde vast 1.255,00 Het aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140 x 1400 mm, in de achtergevel aan de trapzijde, conform optietekening nummer Dakvenster 1140 * 1400 mm in de achtergevel aan de niet trapzijde Het aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140 x 1400 mm in de achtergevel aan de niet trapzijde conform optietekening nummer vast 1.255, Dakkapel aan de achterzijde van de woning vast 6.950,00 Het aanbrengen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning, conform optietekening nummer PV-panelen vast 3.695,00 Het aanbrengen van 6 stuks PV-panelen met een maximaal vermogen van 250WP per paneel. De zonnepanelen worden op een aparte groep in de meterkast aangesloten Dichte trap i.p.v. open trap 1e verdieping naar zolder vast 140,00 Aanbrengen van een dichte trap i.p.v. open trap van de 1e verdieping naar zolder.

6 Pagina 6 van 12 id Binnendeuren Luxe binnendeuren, -kozijnen en garnituur van Svedex n.o.t.k. pa Via de website van Svedex (www.svedexdeurplus.nl) kunt u de binnendeuren, binnendeurkozijnen en deurbeslag wijzigen. U ontvangt de inloggegevens voor de website van Svedex, na aankoop, via uw kopersadviseur. Tegelwerk badkamer Standaard tegelwerk badkamer Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in de badkamer standaard conform technische omschrijving Tegelwerk badkamer conform opdrachtformulier Wessels Lichtenvoorde Showroom Wessels Lichtenvoorde. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte; U dient eerst een sanitair offerte te hebben van Plieger Hengelo; De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals is vermeld in de technische omschrijving. n.o.t.k. pc Sanitair badkamer Standaard sanitair badkamer Geen verrekening 0,00 Standaard sanitair badkamer conform technische omschrijving.

7 Pagina 7 van 12 pc Sanitair badkamer Sanitair badkamer conform opdrachtformulier Plieger Hengelo n.o.t.k. Sowroom Plieger Hengelo. Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroomofferte; Inclusief installatietechnische wijzigingen; Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte; Indien de offerte niet voor sluitingsdatum is ondertekend en ontvangen, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals is vermeld in de technische omschrijving. pd Casco oplevering badkamer Badkamer casco opleveren vast ,00 Afwerkstaat badkamer bij keuze casco opleveren: Er wordt geen sanitair en tegelwerk geleverd. Waterleidingen en afvoeren worden op de standaard posities afgedopt geleverd; Het lichtpunt, schakelaar, radiator en mechanische ventilatie komen op de standaard plek; De wanden blijven onafgewerkt, het plafond wordt voorzien van spuitpleisterwerk; De cementdekvloer wordt gedeeltelijk aangebracht zodat de leidingen van de vloerverwarming beschermd zijn, de kunststenen onderdorpel komt te vervallen. Op deze optie is de gelimiteerde garantieverklaring van het SWK van toepassing. za Elektra voorzieningen Verplaatsen elektrapunt p/stuk 45,00 Verplaatsen van een wandcontactdoos, wandlichtpunt, schakelaar, telefoon-/ of cai-aansluiting in een lichte scheidingswand; Posities zijn altijd ter goedkeuring door uw kopersadviseur.

8 Pagina 8 van 12 za Elektra voorzieningen Extra enkele wandcontactdoos p/stuk 120,00 Enkele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) in een lichte scheidingswand. Inbouwhoogte conform technische omschrijving; Posities zijn altijd ter goedkeuring door uw kopersadviseur Extra dubbele wandcontactdoos p/stuk 125,00 Dubbele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) in een lichte scheidingswand. Inbouwhoogte conform technische omschrijving; Posities zijn altijd ter goedkeuring door uw kopersadviseur Aansluitpunt voor condensdroger p/stuk 230,00 Enkele wandcontactdoos op een aparte groep 230V-16A, compleet inclusief leidingwerk en aangesloten in de meterkast. Uitgevoerd als opbouw naast de wasmachine op zolder Enkele wandcontactdoos op aparte groep in meterkast p/stuk 230,00 Enkele wandcontactdoos op een aparte groep 230V-16A, compleet inclusief leidingwerk en aangesloten in de meterkast. Inbouwhoogte conform technische omschrijving; Deze optie is alleen mogelijk in lichte scheidingswanden; Posities zijn altijd ter goedkeuring door uw kopersadviseur.

9 Pagina 9 van 12 za Elektra voorzieningen Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) p/stuk 195,00 Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) op schakelaar. De wandcontactdoos (opbouw) wordt aan de buitenzijde van de woning geplaatst conform optietekening nummer ; Hoogte is circa 600 mm boven maaiveld; De schakelaar wordt in de meterkast geplaatst Aanbrengen halogeen dimmer i.p.v. schakelaar p/stuk 150,00 Aanbrengen elektronische halogeen dimmer max. 400 Watt i.p.v. een enkelpolige schakelaar Extra loze leiding met einddoos vanuit meterkast p/stuk 90,00 Extra loze buisleiding voor tv, telefoon of internet met einddoos, afgewerkt d.m.v. een deksel. Vanuit de meterkast naar een lichte scheidingswand; De loze leiding is voorzien van een controledraad Aanwezige loze leiding t.b.v. telefoon afmonteren p/stuk 90,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een vierpolige telefoonbedrading en afgemonteerd met een telecomwandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd; U dient op tekening aan te geven welke loze leiding bedraad dient te worden.

10 Pagina 10 van 12 za Elektra voorzieningen Aanwezige loze leiding t.b.v. kabel televisie afmonteren p/stuk 90,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een COAXbedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd; Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen; U dient op tekening aan te geven welke loze leiding u bedraad wilt hebben Aanwezige loze leiding t.b.v. CAT5 afmonteren p/stuk 145,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een CAT5 bedrading en afgemonteerd met een CAT5 wandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd; Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen; U dient op tekeningen aan te geven welke loze leiding u bedraad wilt hebben Uitbreiding standaard meterkast door middel van extra aardlekschakelaar Bij overschrijding van de 8 standaard groepen, is het noodzakelijk de meterkast uit te breiden met een extra aardlekschakelaar, waardoor nog 4 extra elektragroepen beschikbaar zijn. p/stuk 265, Extra buitenlichtpunt op aparte schakelaar p/stuk 180,00 Extra buitenlichtpunt met schakelaar conform optietekeningnummer

11 Pagina 11 van 12 za Elektra voorzieningen Extra schakelaar voor de mechanische ventilatie p/stuk 115,00 Extra draadloze MV-schakelaar t.b.v. de mechanische ventilatie, die tijdelijk de hoofdbediening overruled. Schakelaar wordt los geleverd en kunt u zelf, na oplevering, op gewenste plek monteren Voorziening voor tuinverlichting p/stuk 370,00 zb 20 meter 3-aderige grondkabel op rol, ten behoeve van tuinverlichting. De grondkabel is aangesloten op een aparte groep in de meterkast en is bedienbaar met een schakelaar in de meterkast; Let op! Indien het maximum van 8 groepen in de meterkast wordt overschreden wordt ook een uitbreiding van de meterkast aangeboden. Loodgieterswerk Vorstvrije buitenkraan in de achtergevel vast 410,00 Vorstvrije buitenkraan (koud water) in de achtergevel conform optietekening nummer Vorstvrije buitenkraan in de voorgevel vast 380,00 Vorstvrije buitenkraan (koud water) in de voorgevel conform optietekening nummer Afvoerputje onder buitenkraan p/stuk 305,00 Leveren en monteren van een schrobputje onder de buitenkraan; De schrobput wordt aangesloten op het vuilwater riool.

12 Pagina 12 van 12 zc Centrale verwarming Radiator op zolder p/stuk 650,00 Leveren en aanbrengen van een plaatradiator op zolder, op basis van een capaciteit van de radiator van 15 graden celsius. De capaciteit van de cv-ketel wordt niet aangepast; In verband met vloerverwarming is de radiator gebasseerd op een lage temperatuurssysteem Vloerverwarming op zolder vast 895,00 Aanbrengen van vloerverwarming op zolder, op basis van een capaciteit van de vloerverwarming van 20 graden celsius. Op zolder wordt een verdeler geplaatst waarop de zones van de 1e verdieping en zolder komen te zitten. Deze zijn met kranen te openen en te sluiten waardoor de temperatuur van de vertrekken afzonderlijk te regelen is. Op de voorzijde van de verdeler staat aangegeven welke zone voor welk vertrek is.

KOPERSOPTIELIJST. Zuidhorn, 6 rijwoningen De Oostergast. Groothuis Wonen B.V.

KOPERSOPTIELIJST. Zuidhorn, 6 rijwoningen De Oostergast. Groothuis Wonen B.V. 20 Groothuis Wonen B.V. Ootmarsumseweg 12 7615 PL Harbrinkhoek Postbus 508 7600 AM Almelo Telefoon 0546-480 000 Fax 0546-480 048 info@groothuis.nl www.groothuis.nl Bank 75.99.56.243 KvK Oost Nederland

Nadere informatie

PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER

PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST Ten behoeve van: NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER IN HET PLAN HAVENKWARTIER AAN DE BOMSCHUITSTRAAT EN KOTTERSTRAAT TE KATWIJK Projectnummer: 14-00681

Nadere informatie

Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen

Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen 2 Huurwoningen Parkbuurt Ulft Het dorp Ulft is met 10.400 inwoners de grootste plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Winkelcentrum De Blenk biedt

Nadere informatie

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u Situatie Rijnbandijk 213 te Rijswijk (schaal 1 : 500) Rijnbandijk gras gras gras gras geasfalteerd 213 rooilijn optie carport (vergunningsvrij) zone van 2,5 m om hoofdgebouw is vergunningsvrij zone van

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel ALGEMEEN Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Situatieschets De nummers op de tekeningen zijn bouwnummers. Ze worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd, ook voor alle

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op fase I (23 woningen) en fase II (21 woningen) Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht Datum: 1 maart 2014 MyOwnHome

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 28 september 2013 25 woningen aan de Chrysantentuin Zoetermeer Technische Omschrijving Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene informatie 3 Garantie- en waarborgregeling 3 Voorrang Woningborg-bepalingen 3 Wijzigingen

Nadere informatie

2 D e B o n g e r d - f a s e 3 Utrecht Leidsche Rijn

2 D e B o n g e r d - f a s e 3 Utrecht Leidsche Rijn Utrecht, Leidsche Rijn Compleet, veelzijdig en gezellig een geweldige plek om te wonen Historie van de locatie De geschiedenis van het gebied waarop Leidsche Rijn Utrecht nu wordt gebouwd, gaat terug tot

Nadere informatie

Sliedrecht plan Baanhoek West

Sliedrecht plan Baanhoek West Sliedrecht plan Baanhoek West 12 woningen Vivaldi type V1, V2 en V3 TECHNISCHE OMSCHRIJVING EN ALGEMENE INFORMATIE Wijzigingen voorbehouden d.d. 01-06-2015 Technische Omschrijving en Algemene Informatie

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE OUDE ZEVENHUIZERSTRAAT 19C. in AMERSFOORT

VERKOOPINFORMATIE OUDE ZEVENHUIZERSTRAAT 19C. in AMERSFOORT Pagina 1 van 17 VERKOOPINFORMATIE OUDE ZEVENHUIZERSTRAAT 19C in AMERSFOORT woning 3 21 juli 2014 Pagina 2 van 17 Inhoudsopgave Technische omschrijving Afwerkstaat van de woningen Het kopen van een huis

Nadere informatie

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen B Oog Beethove.nl klassiek wonen nieuwe stijl in Al I Utrecht Wegwijzer bij aankoop Verkoop: Lauteslager makelaars bv makelaars@lauteslager.nl www.lauteslager.nl Tel: 030-2315186 Ontwikkelaar: 7 herenhuizen

Nadere informatie

Prijzenonderzoek naar meer- en minderwerk

Prijzenonderzoek naar meer- en minderwerk Vereniging Eigen Huis Bijlage bij onderzoek meer- en minderwerk Mei 2007 Prijzenonderzoek naar meer- en minderwerk Per onderdeel van de woning zijn de meest voorkomende meer- en minderwerk opties vergeleken.

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN Een ontwikkeling van: D.E.O. Advies i.o.v. Oomen C.A.P. Projecten Datum: 1 april 2015 versienr.: 2 TECHNISCHE OMSCHRIJVING INDELING WONING VOLGENS BOUWBESLUIT:

Nadere informatie

Aanvullende gegevens behorende bij de verkoopdocumentatie:

Aanvullende gegevens behorende bij de verkoopdocumentatie: Woningtype Ceres; Lange Streeken II Peize / fase II / kavel 25 t/m 28 / EPC 0,4 Aanvullende gegevens behorende bij de verkoopdocumentatie: 1 technische omschrijving 2 2 kleur- en materiaalstaat 7 3 staat

Nadere informatie

Adriaan van Erk ONTWIKKELING

Adriaan van Erk ONTWIKKELING Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Hillegom, plan 't Zand fase 4 Betreft Bouwnummer... / woningtype

Nadere informatie

Twee vrijstaande hoekwoningen

Twee vrijstaande hoekwoningen www.planindenbosch.nl Twee vrijstaande hoekwoningen In den Bosch II Maasbree Verkoopbrochure In den Bosch fase II: 2 vrijstaande hoekwoningen Inhoudsopgave Opdrachtgever: Aannemer: Architect: Verkoop

Nadere informatie

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 3 volwaardige woonlagen met 4 5 ruime slaapkamers standaard dakkapel en een ruime bergzolder inclusief luxe greeploze keuken met alle apparatuur

Nadere informatie

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Helperoostsingel Stijlvol wonen aan het Helperdiep 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Veelzijdig Groningen Planinformatie Wonen in de stad Groningen biedt u veel voordelen. Het levendige

Nadere informatie

in het centrum van Andijk Appartementencomplex Algemeen ONTWIKKELING 15 APPARTEMENTEN Projectontwikkelaar: Ontwerp: Aannemer: Verkoop informatie:

in het centrum van Andijk Appartementencomplex Algemeen ONTWIKKELING 15 APPARTEMENTEN Projectontwikkelaar: Ontwerp: Aannemer: Verkoop informatie: Appartementencomplex in het centrum van Andijk Algemeen ONTWIKKELING 15 APPARTEMENTEN Projectontwikkelaar: Ontwerp: Aannemer: Raadhuisplein 1 te Wervershoof Tel: 0228 584 007 www.botmanprojectontwikkeling.nl

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 10 type J13 & J14

Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 10 type J13 & J14 7 hoek- en middenwoningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 10 type J13 & J14 Inhoud Algemene projectgegevens 3 Geveltekeningen 4 Hoekwoning Type J13 6 Tussenwoning Type J14 12 Garage Type J13

Nadere informatie

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap ALGEMENE KOPERSINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING STAAT VAN AFWERKING Woningtypen A t/m E d.d. 12 juni 2013 Geachte heer

Nadere informatie

APPARTEMENTENCOMPLEX IN CENTRUM ANDIJK. appartementen in voormalig gemeentehuis

APPARTEMENTENCOMPLEX IN CENTRUM ANDIJK. appartementen in voormalig gemeentehuis APPARTEMENTENCOMPLEX IN CENTRUM ANDIJK appartementen in voormalig gemeentehuis VERSIE 20 juni 2014 IMPRESSIE BESTAAND 2 Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en

Nadere informatie

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk 5 ééngezinswoningen type Fazant Technische Omschrijving en Algemene Informatie Wijzigingen voorbehouden d.d. 01-07-2015 Technische Omschrijving en Algemene

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Plan : 6 laan- en 8 pleinwoningen Oostpoort Amsterdam fase 2b Realisatie : HSB Volendam. Volendam, 19 maart 2015

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Plan : 6 laan- en 8 pleinwoningen Oostpoort Amsterdam fase 2b Realisatie : HSB Volendam. Volendam, 19 maart 2015 TECHNISCHE OMSCHRIJVING Plan : 6 laan- en 8 pleinwoningen Oostpoort Amsterdam fase 2b Realisatie : HSB Volendam Volendam, 19 maart 2015 Inhoud 1. Verkopende partijen... 3 2. Voorrang woningborg bepalingen...

Nadere informatie

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel VEENDAM KOMPAS RUIME EENGEZINSWONINGEN Hoek kavel ca 175 m² Tussen kavel ca 130 m² Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen een tussenwoning vanaf 132.500 von een hoekwoning vanaf 147.500 von

Nadere informatie

KOPERSINFORMATIE APPARTEMENTEN JAN VAN GENT TE MARKEN

KOPERSINFORMATIE APPARTEMENTEN JAN VAN GENT TE MARKEN KOPERSINFORMATIE APPARTEMENTEN JAN VAN GENT TE MARKEN Een huis met zekerheid De appartementen worden door ons geleverd met het officiële, door de overheid erkende garantiecertificaat van het GIW (Garantie

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op 12 herenhuizen Zijdebalen te Utrecht

Nadere informatie

Verkoop - informatie. 4 WONINGEN t Haartse Bos - Haart. Mei 2015

Verkoop - informatie. 4 WONINGEN t Haartse Bos - Haart. Mei 2015 Verkoop - informatie 4 WONINGEN t Haartse Bos - Haart Mei 2015 ADRESSEN VERKOOP Bruggink BV ONTWERP ERS architecten bna Stationsweg 25 7061 CT Terborg Tel. (0315)- 32 30 70 info@ers.nl www.ers.nl REALISATIE

Nadere informatie

#KLEUREN- EN MATERIAALSTAAT #VERKOOP-/TECHNISCHE OMSCHRIJVING

#KLEUREN- EN MATERIAALSTAAT #VERKOOP-/TECHNISCHE OMSCHRIJVING #KLEUREN- EN MATERIAALSTAAT #VERKOOP-/TECHNISCHE OMSCHRIJVING 1 #INHOUDSOPGAVE #INITIATIEFNEMER & BOUWER Goossen Te Pas Bouw B.V. Marssteden 200, 7547 TD ENSCHEDE T 053 433 04 10 E info@goossentepasbouw.nl

Nadere informatie