Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 17 ca Tegelwerk toilet Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving Tegelwerk toilet conform opgave showroom n.o.t.k. cc Tegelwerk in het toilet conform door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven showroom. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroomofferte; De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en aanbrengen van het standaard tegelwerk conform technische omschrijving. Sanitair toilet Standaard sanitair toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het leveren en monteren van het standaard sanitair in het toilet conform technische omschrijving Sanitair toilet conform opgave showroom n.o.t.k. Sanitair toilet conform door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven showroom. Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroomofferte; De aan u aangeboden offerte is inclusief installatie aanpassingen en montage; Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen. Deze worden opgenomen in de offerte voor het tegelwerk; Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en aanbrengen van het standaard sanitair conform technische omschrijving.

2 Pagina 2 van 17 cd Casco oplevering toilet Toilet casco opleveren vast -650,00 Afwerkstaat toilet bij keuze casco opleveren: Het sanitair en tegelwerk komt te vervallen; Afvoer van het toilet en het fonteintje afgedopt op standaard plaats; Afgedopte waterleidingen toilet en fontein op standaard positie; Afzuigpunt MV, lichtpunt en schakelaar blijven gehandhaafd; Cementdekvloer wordt aangebracht, de dorpel vervalt; Het spuitpleisterwerk op het plafond wordt wel aangebracht, de wanden worden niet nader afgewerkt; Er kunnen geen alternatieve uitvoeringen anders dan de standaard plekken worden gehonoreerd. Op deze optie is de gelimiteerde garantieverklaring van het SWK van toepassing. ga Keukeninrichting Afvoer spoelgedeelte van de keuken op een andere positie p/stuk 200,00 Positie van de afvoer dient voor de ruwbouwsluitingsdatum bij ons in het bezit te zijn; Deze optie geldt alleen voor verplaatsing binnen dezelfde ruimte; De positie kan worden aangegeven door middel van een gemaatvoerde keukentekening of gemaatvoerde schets Vervallen standaard keuken n.o.t.k. Indien de keuken niet via Keukenhome wordt aangekocht maar elders krijgt u het retourbedrag van de standaard keuken, via een credit van 033 Nieuw Wonen retour; Het installatiewerk wordt op de standaard posities volgens de 0-tekening afgedopt opgeleverd; Wij zullen uw keuze doorgeven aan 033 Nieuw Wonen waarna zij de credit zullen verzorgen.

3 Pagina 3 van 17 ga Keukeninrichting Standaard keuken volgens projectshowroom Keukenhome Geen verrekening 0,00 U kiest voor de standaard projectkeuken via Keukenhome; De keuken wordt na oplevering door Keukenhome geleverd en geplaatst en valt hiermee buiten de SWK garantie. De volledige garantie voor levering en montage van de keuken wordt afgegeven door Keukenhome Installatie aanpassingen voor een luxe keuken bij projectshowrooms Keukenhome U kiest voor een luxe keuken via Keukenhome Het verrekenbedrag van de standaard keuken wordt door Keukenhome verrekend met de door u uitgezochte keuken; U gaat een overeenkomst aan met Keukenhome. Deze overeenkomst valt buiten de overeenkomst met Dura Vermeer Bouw Hengelo. De keuken en montagekosten worden volledig door Keukenhome aan u gefactureerd; De keuken wordt na oplevering door Keukenhome geleverd en geplaatst en valt hiermee buiten de SWK garantie en oplevering van de woning. De volledige garantie op levering en montage van de keuken wordt afgegeven door Keukenhome; Indien aanvullende installatieaanpassingen (wijzigingen aan water en elektra) benodigd zijn, worden deze door Keukenhome berekend en bij Dura Vermeer Bouw Hengelo in rekening gebracht op de meer- en minderwerklijst; De installatieaanpassingen dienen voor de afbouwsluitingsdatum ondertekend bij ons in het bezit te zijn; Let op! De positie van de afvoer moet voor de ruwbouwsluitingsdatum bij ons in het bezit zijn in verband met de bestelling van de vloerplaten. U kunt dit bij ons aangeven door middel van een gemaatvoerde keukentekening of schets. Indien blijkt dat de positie na de ruwbouwsluitingsdatum verplaatst dient te worden, brengen wij hiervoor kosten in rekening. n.o.t.k.

4 Pagina 4 van 17 ga Keukeninrichting Installatie aanpassingen voor een keuken volgens keukentekening derden Het wijzigen van het installatiewerk t.b.v. de keuken volgens opgave van een door u gekozen keukenshowroom. n.o.t.k. ia Aanpassingen van het leidingwerk worden gerealiseerd door Dura Vermeer Bouw Hengelo aan de hand van een door uw keukenleverancier opgesteld installatieschema dat aan de door ons gestelde eisen voldoet; Bij deze optie worden coördinatiekosten à 250,- in rekening gebracht; Een voorbeeld van een door ons goedgekeurde werktekening is bijgevoegd in de kopersinformatiemap. Uw tekening dient minimaal gelijkwaardig te zijn en dezelfde informatie te bevatten; De installatieaanpassingen dienen voor de afbouwsluitingsdatum ondertekend bij ons in het bezit te zijn; Let op! De positie van de afvoer moet voor de ruwbouwsluitingsdatum bij ons in het bezit zijn in verband met de bestelling van de vloerplaten. U kunt dit bij ons aangeven door middel van een gemaatvoerde keukentekening of schets. Indien blijkt dat de positie na de ruwbouwsluitingsdatum verplaatst dient te worden, brengen wij hiervoor kosten in rekening. Bouwkundige voorzieningen Koper wenst geen (extra) ruwbouwopties n.o.t.k Indelingsvariant 1 - Vliering op zolder vast 8.150,00 Creëren van een houten vliering op zolder conform optietekening OT-28 De vliering is bereikbaar door middel van een vlizotrap op de overloop; De vliering wordt geplaatst tussen de gelamineerde liggers waardoor de 1e verdieping een hoogte krijgt van ca. 2630mm en de vliering en stahoogte van ca. 2150mm; Op de vliering wordt een wandlichtpunt geplaatst; De schakelaar van het wandlichtpunt bevindt zich op de overloop van de 1e verdieping; Het plafond van de zolder verdieping wordt wit afgewerkt; Dakplaten op de zolder en op de vliering worden niet nader afgewerkt.

5 Pagina 5 van 17 ia Bouwkundige voorzieningen Indelingsvariant 2 - Extra slaapkamer op zolder (inclusief vliering) De zolder indelen met een extra slaapkamer op zolder en vliering conform optietekening OT-28 en OT-29a Zolder wordt voorzien van een vliering (optietekening OT-28); Zolder wordt ingericht met een extra slaapkamer aan de voorzijde van de woning(optietekening OT-29a) Het plafond van de zolder wordt wit afgewerkt, de dakplaten op zolder, alsmede de vliering worden niet nader afgewerkt; Deurkozijnen worden uitgevoerd met een bovenlicht; Alle ruimten worden conform technische omschrijving afgewerkt; De vloerverwarming op zolder wordt aangepast naar een capaciteit van 20 graden celcius. vast , Indelingsvariant 3 - Zolder volledig inrichten (inclusief vliering) vast ,00 De zolder indelen met een extra badkamer, twee kamers en een vliering conform optietekening OT-28 en OT-29b Zolder wordt voorzien van een vliering (optietekening OT-28); Zolder wordt ingericht met een extra slaapkamer aan de voorzijde van de woning, extra badkamer en een slaapkamer aan de achterzijde van de woning (optietekening OT-29b) Het plafond van de zolder wordt wit afgewerkt, de dakplaten op zolder, alsmede de vliering worden niet nader afgewerkt; Alle ruimten worden conform technische omschrijving afgewerkt; De deurkozijnen worden uitgevoerd met bovenlichten; De vloerverwarming op zolder wordt aangepast naar een capaciteit van 20 graden celcius; De aansluiting voor de wasmachine wordt verplaatst naar de technische ruimte op de zolder; Bouwnummer 118 en 119 hebben standaard twee dakramen aan de achterzijde van de zolder. Bij de overige bouwnummers is een tweede dakraam of dakkapel verplicht in de badkamer. (optie ia of ia ).

6 Pagina 6 van 17 ia Bouwkundige voorzieningen Indelingsvariant 4 - Eetkeuken (inclusief vliering) vast ,00 Indelingswijziging van de woning door de badkamer en slaapkamer op de begane grond te wijzigen in een eetkeuken conform optietekening OT-28, OT-29b en OT-30 Zolder wordt voorzien van een vliering (optietekening OT-28); De slaapkamer en badkamer op de begane grond worden gewijzigd in een eetkeuken (optietekening OT-30); Zolder wordt ingericht met een extra slaapkamer aan de voorzijde van de woning, een badkamer en een slaapkamer aan de achterzijde van de woning; (optietekening OT-29b) Het plafond van de zolder wordt wit afgewerkt, de dakplaten op zolder alsmede de vliering worden niet nader afgewerkt; Alle ruimten worden conform technische omschrijving afgewerkt; De deurkozijnen worden uitgevoerd met een bovenlicht; De vloerverwarming op zolder wordt aangepast naar een capaciteit van 20 graden celcius; De aansluiting voor de wasmachine wordt verplaatst naar de technische ruimte op de zolder; Bouwnummer 118 en 119 hebben standaard twee dakramen aan de achterzijde van de zolder. Bij de overige bouwnummers is een tweede dakraam of dakkapel verplicht in de badkamer. (optie ia of ia ) Indelingsvariant 5 - Slaapkamer 2 splitsen (Uitvoering met vliering) Slaapkamer 2 splitsen in een onbenoemde ruimte en berging conform optietekening OT-29c Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met de volgende indelingsvarianten: - Indelingsvariant 2 - Extra slaapkamer op zolder (inclusief vliering) - Indelingsvariant 3 - Zolderverdieping volledig ingericht (inclusief vliering) - Indelingsvariant 4 - Eetkeuken (inclusief vliering) vast 1.750,00

7 Pagina 7 van 17 ia Bouwkundige voorzieningen Indelingsvariant Extra slaapkamer op zolder (exclusief vliering) De zolder indelen met een extra slaapkamer conform optietekening OT-29a Zolder wordt ingericht met een extra slaapkamer aan de voorzijde van de woning(optietekening OT-29a) De wanden worden tot aan de dakplaten uitgevoerd in metal stud, dikte 125mm; Binnendeurkozijnen worden uitgevoerd zonder een bovenlicht; Alle dakplaten worden wit uitgevoerd; Alle ruimten worden conform technische omschrijving afgewerkt; De vloerverwarming op zolder wordt aangepast naar een capaciteit van 20 graden celcius Indelingsvariant Zolder volledig inrichten (exclusief vliering) De zolder indelen met een extra badkamer en twee slaapkamers conform optietekening OT-29b Zolder wordt ingericht met een extra slaapkamer aan de voorzijde van de woning, een extra badkamer en een slaapkamer aan de achterzijde van de woning (optietekening OT-29b) De wanden worden tot aan de dakplaten uitgevoerd in metal stud, dikte 125mm; Binnendeurkozijnen worden uitgevoerd zonder een bovenlicht; Alle dakplaten worden wit uitgevoerd; In de badkamer wordt een plafond aangebracht; Alle ruimten worden conform technische omschrijving afgewerkt; De vloerverwarming op zolder wordt aangepast naar een capaciteit van 20 graden celcius; De aansluiting voor de wasmachine wordt verplaatst naar de technische ruimte op de zolder; Bouwnummer 118 en 119 hebben standaard twee dakramen aan de achterzijde van de zolder. Bij de overige bouwnummers is een tweede dakraam of dakkapel verplicht in de badkamer. (optie ia of ia ). vast 6.750,00 vast ,00

8 Pagina 8 van 17 ia Bouwkundige voorzieningen Indelingsvariant Eetkeuken (exclusief vliering) vast ,00 Indelingswijziging van de woning door de badkamer en slaapkamer op de begane grond te wijzigen in een eetkeuken conform optietekening OT-29b en OT-30 De slaapkamer en badkamer op de begane grond worden gewijzigd in een eetkeuken (optietekening OT-30); Zolder wordt ingericht met een extra slaapkamer aan de voorzijde van de woning, een badkamer en een slaapkamer aan de achterzijde van de woning (optietekening OT-29b); De wanden worden tot aan de dakplaten uitgevoerd in metal stud, dikte 125mm; Binnendeurkozijnen worden uitgevoerd zonder bovenlicht; Alle dakplaten worden wit uitgevoerd; In de badkamer wordt een plafond aangebracht; Alle ruimten worden conform technische omschrijving afgewerkt; De vloerverwarming op de zolder wordt aangepast naar een capaciteit van 20 graden celcius; De aansluiting voor de wasmachine wordt verplaatst naar de technische ruimte op de zolder; Bouwnummer 118 en 119 hebben standaard twee dakramen aan de achterzijde van de zolder. Bij de overige bouwnummers is een tweede dakraam of dakkapel verplicht in de badkamer. (optie ia of ia ) Indelingsvariant Slaapkamer 2 splitsen (Uitvoering zonder vliering) vast 1.950,00 Slaapkamer 2 splitsen in een onbenoemde ruimte en berging conform optietekening OT-29c Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met de volgende indelingsvarianten: - Indelingsvariant 2 - Extra slaapkamer op zolder (exclusief vliering) - Indelingsvariant 3 - Zolderverdieping volledig ingericht (exclusief vliering) - Indelingsvariant 4 - Eetkeuken (exclusief vliering)

9 Pagina 9 van 17 ia Bouwkundige voorzieningen Openslaande tuindeuren met 2 zijlichten vast 2.250,00 Het wijzigen van het kozijn in de achtergevel van de woning van een schuifpui naar openslaande tuindeuren met 2 zijlichten, conform optietekening OT-27 Leveren en aanbrengen dubbele openslaande tuindeuren met 2 zijlichten i.p.v. een aluminium schuifpui; De loopdeur is gepositioneerd conform optietekening OT-27 Het kozijn en de draaiende delen worden uitgevoerd in de kleur conform de kleur- en materiaalstaat; De beglazing in de kozijnen wordt uitgevoerd in HR++glas; Eventuele benodigde ventilatievoorzieningen worden in het glas geplaatst; De openslaande tuindeuren worden voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk; De loopdeur is voorzien van een cilinderslot gelijksluitend met de andere woningtoegangsdeur(en); Kozijnmaat is afhankelijk van de berekening van daglichttoetreding; Geen houten roedeverdeling op de glasvlakken Dakvenster 1140 x 1180 mm in de achtergevel vast 1.450,00 Het leveren en aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140 x 1180 mm conform optietekening OT29b Dakvenster zijn aan de voorzijde niet mogelijk in verband met de reeds aanwezige dakkapel; Deze optie is alleen mogelijk voor de bouwnummers 116, 117 en 120. Bouwnummer 118 en 119 zijn standaard uitgevoerd met twee dakvensters in de achtergevel Dakkapel achtergevel vast 7.450,00 Het leveren en aanbrengen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning conform optietekening OT-31 Het leveren en aanbrengen van een dakkapel met een inwendige maat van ca mm; Het kozijn van de dakkapel bestaat uit 2 vaste ramen en 1 draai-/kiepraam (middelste raam); Afwerking van de dakkapel is volgens afwerking van de zolder conform technische omschrijving; Er wordt een ventilatierooster geplaatst in het glas van één van de vaste ramen; De dakkapel kan uitsluitend worden geplaatst op de vastgestelde positie aan de achterzijde van de woning in verband met de dakconstructie en eisen ten aanzien van welstand, conform optietekening; Bij bouwnummer 118 en 119 vervalt het standaard dakraam.

10 Pagina 10 van 17 id Binnendeuren Standaard binnendeuren, -kozijnen en garnituur Geen verrekening 0,00 De woning wordt uitgevoerd met de standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur, conform technische omschrijving Luxe binnendeuren, -kozijnen en garnituur n.o.t.k. De standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur worden verrekend met de gekozen binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur; De aan u aangeboden offerte is inclusief levering en montage; Bouwkundige wijzigingen zijn in de offerte opgenomen, maar worden ook afzonderlijk vermeld in post id700990; Uw kopersadviseur verrekent de bouwkundige prijzen; U ontvangt van uw kopersadviseur de inloggegevens voor de website van Svedex ( Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en aanbrengen van het standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur conform technische omschrijving Dichtzetten bovenlicht p/stuk 125,00 Het dichtzetten van het bovenlicht boven een binnendeurkozijn bestaande uit: Het dichtzetten van het standaard bovenlicht; Er wordt een latei boven het kozijn aangebracht; Boven de latei wordt de lichte scheidingswand doorgezet; De lichte scheidingswand wordt behangklaar opgeleverd; Het kozijn wordt deurhoog uitgevoerd. pa Tegelwerk badkamer Standaard tegelwerk badkamer, conform technische omschrijving Het tegelwerk in de badkamer zal worden aangebracht conform technische omschrijving. Deze optie geldt ook voor de optionele badkamer op de zolder. Geen verrekening 0,00

11 Pagina 11 van 17 pa Tegelwerk badkamer Tegelwerk badkamer conform opgave showroom n.o.t.k. pc Tegelwerk in de badkamer conform door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven showroom. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroomofferte; De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en aanbrengen van het standaard tegelwerk conform technische omschrijving; Deze optie geldt ook voor de optionele badkamer op de zolder. Sanitair badkamer Standaard sanitair badkamer, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het leveren en monteren van het standaard sanitair in de badkamer conform technische omschrijving Deze optie geldt ook voor de optionele badkamer op de zolder Sanitair badkamer conform opgave showroom n.o.t.k. Sanitair badkamer conform door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven showroom. Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroomofferte. De aan u aangeboden offerte is inclusief installatie aanpassingen en montage. Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen. Deze worden opgenomen in de offerte voor het tegelwerk. Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en aanbrengen van het standaard sanitair conform technische omschrijving; Deze optie geldt ook voor de optionele badkamer op de zolder.

12 Pagina 12 van 17 pd Casco oplevering badkamer Badkamer casco opleveren vast ,00 za Afwerkstaat badkamer bij keuze casco opleveren: Het sanitair en tegelwerk komen te vervallen; De afvoer en waterleidingen van het toilet en de wastafel worden afgedopt op de standaard positie geleverd; Het afzuigpunt van de MV, het lichtpunt en de schakelaar blijven gehandhaafd; De cementdekvloer en de dorpel wordt niet aangebracht; Het plafond wordt met spuitpleisterwerk afgewerkt, de wanden worden niet nader afgewerkt De radiator wordt op standaard plek aangebracht. Er kunnen geen alternatieve uitvoeringen anders dan de standaard plekken worden gehonoreerd; Deze optie geldt ook voor de optionele badkamer op de zolder. Op deze optie is de gelimiteerde garantieverklaring van het SWK van toepassing. Elektra Verplaatsen elektrapunt p/stuk 50,00 Verplaatsen van een elektrische voorziening (bv. wandcontactdoos, wandlichtpunt, schakelaar, loze leiding, enz.). Deze optie geldt niet voor plafondlichtpunten; Verplaatsen alleen mogelijk in dezelfde ruimte Enkele wandcontactdoos p/stuk 125,00 Enkele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) Inbouwhoogte conform technische omschrijving tenzij anders aangegeven Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) p/stuk 200,00 Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) op schakelaar De wandcontactdoos (opbouw) wordt aan de buitenzijde van de woning geplaatst; Hoogte dubbele wandcontactdoos circa 600 mm boven maaiveld; De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte) op een vooraf vastgestelde positie.

13 Pagina 13 van 17 za Elektra Wandlichtpunt op bestaande enkelpolige schakelaar p/stuk 85,00 Het leveren en aanbrengen van een extra wandlichtpunt op een bestaande enkelpolige schakelaar. Hoogte wandlichtpunt conform standaard (2100+vloer) tenzij anders opgegeven; Positie op tekening aangeven Wandlichtpunt op aparte enkelpolige schakelaar p/stuk 175,00 Leveren en monteren van een wandlichtpunt op een aparte enkelpolige schakelaar. Hoogte wandlichtpunt conform standaard (2100+vl.), tenzij expliciet anders vermeld; Hoogte schakelaar conform standaard (1050+vl.) Posities op tekening aangeven Plafondlichtpunt op bestaande enkelpolige schakelaar p/stuk 170,00 Het leveren en aanbrengen van een extra plafondlichtpunt op een bestaande schakelaar. De positie van het extra lichtpunt dient gemaatvoerd op tekening te worden opgenomen; Exacte positie afhankelijk van indeling vloerplaten (kan in werkelijkheid afwijken van de tekening) Plafondlichtpunt op aparte enkelpolige schakelaar p/stuk 270,00 Het leveren en monteren van een extra plafondlichtpunt op een aparte enkelpolige schakelaar. De positie van het extra lichtpunt dient gemaatvoerd op tekening te worden opgenomen; Exacte positie afhankelijk van indeling vloerplaten (kan in werkelijkheid afwijken van de tekening); De schakelaar wordt op standaard hoogte (1050+vloer) boven geplaatst op positie volgens tekening Verplaatsen plafondlichtpunt p/stuk 145,00 Het verplaatsen van een aanwezig plafondlichtpunt. De nieuwe positie dient gemaatvoerd op tekening te worden opgenomen; Exacte positie afhankelijk van indeling vloerplaten (kan in werkelijkheid afwijken van de tekening).

14 Pagina 14 van 17 za Elektra Schakelaar wijzigen naar wisselschakelaar p/stuk 135,00 Schakelaar t.b.v. een lichtpunt wijzigen van enkelpolige schakelaar naar wisselschakelaar. De standaard enkelpolige schakelaar wordt gewijzigd in een wisselschakelaar; Er wordt een extra wisselschakelaar geplaatst op de standaard hoogte (1050+vl.); Positie extra schakelaar op tekening aangeven Extra loze leiding met einddoos vanuit de meterkast p/stuk 110,00 Het leveren en aanbrengen van een loze leiding met einddoos vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. Loze buisleiding met einddoos ten behoeve van UTP of kabel (CAI); Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats; De loze leiding is voorzien van een controledraad; De inbouwdoos wordt afgewerkt d.m.v. een deksel; Inbouwhoogte conform basis (300+vl.) tenzij anders opgegeven; Positie aangeven op tekening Aanwezige loze leiding afmonteren t.b.v. CAI p/stuk 120,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een COAX-bedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoos in het betreffende vertrek. In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd; Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen Extra CAI aansluiting p/stuk 230,00 Het leveren en aanbrengen van een loze leiding met einddoos incl. het bedraden van de loze leiding met een COAX-bedrading. Loze leiding ten behoeve van een kabelaansluiting (CAI); Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats; De loze leiding wordt voorzien van een COAX-bedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoosin het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel met stekker aangebracht; Hoogte CAI aansluiting conform standaard (300+vl.); Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen; Positie volgens tekening

15 Pagina 15 van 17 za Elektra Extra UTP (CAT5e) aansluiting p/stuk 250,00 Het leveren en aanbrengen van een loze leiding met einddoos inclusief het bedraden van deze leiding met UTP (CAT5e) bekabeling. Loze leiding ten behoeve van een netwerkaansluiting; Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats; De loze leiding wordt voorzien van een CAT5e bedrading en afgemonteerd met een UTP-wandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel met stekker opgerold aangeleverd; Hoogte UTP wandcontactdoos conform standaard (300+vl.) tenzij anders aangegeven. Positie volgens tekening Aanwezige loze leiding t.b.v. data (CAT5e) afmonteren p/stuk 140,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een netwerkaansluiting (UTP CAT5e) en afgemonteerd met een UTPwandcontactdoos in het betreffende vertrek. In de meterkast wordt de kabel met stekker niet aangesloten maar opgerold aangeleverd Uitbreiding meterkast door middel van een extra aardlekschakelaar p/stuk 280,00 De standaard meterkast aanpassen. Het maximum aantal groepen wordt hiermee verhoogd van 8 naar 12 groepen. Bij overschrijding van de 8 groepen is het noodzakelijk de meterkast uit te breiden met een extra aardlekschakelaar. De standaard is de meterkast voorzien van 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar en 4 elektragroepen. In de meterkast wordt een extra aardlekschakelaar geplaatst waardoor ruimte voor 4 extra elektragroepen ontstaat; De genoemde prijs is exclusief de extra elektragroepen Extra buitenlichtpunt op bestaande schakelaar p/stuk 145,00 Het leveren en monteren van een extra buitenlichtpunt op de achtergevel bedienbaar met bestaande schakelaar. Hoogte van het extra buitenlichtpunt is conform standaard buitenlichtpunt; Het lichtpunt is exclusief armatuur; Plaats op tekening aangeven.

16 Pagina 16 van 17 za Elektra Extra buitenlichtpunt op aparte schakelaar p/stuk 190,00 Het leveren en aanbrengen van een extra buitenlichtpunt op aparte schakelaar. De schakelaar wordt in de woning geplaatst op een vastgestelde positie op de standaard hoogte (1050+vl.); Hoogte van het extra buitenlichtpunt is conform standaard buitenlichtpunt; Het lichtpunt is exclusief armatuur; Plaats op tekening aangeven Extra MV-schakelaar p/stuk 135,00 Het leveren van een extra MV-schakelaar t.b.v. de mechanische ventilatie. Het betreft een draadloze 2e schakelaar die tijdelijk de hoofdbediening overruled; De schakelaar kunt u zelf, na oplevering, op gewenste plek aanbrengen Voorziening tuinverlichting p/stuk 420,00 Het leveren en aanbrengen van een voorziening t.b.v. tuinverlichting bestaande uit: 20 m1 3-aderige grondkabel op rol ten behoeve van tuinverlichting; De grondkabel is aangesloten op een aparte groep in de meterkast en is bedienbaar met een schakelaar; De schakelaar wordt geplaatst op een vastgestelde positie op de achtergevel; Let op! Indien het maximum van 8 groepen in de meterkast wordt overschreden is een uitbreiding van de meterkast verplicht; De schakelaar wordt in de woning geplaatst op standaard hoogte (1050+vl.); Plaats op tekening aangeven Lichtpunt voorzien van bewegingsmelder p/stuk 175,00 Bestaand lichtpunt voorzien van een bewegingsmelder. Aanwezige lichtschakelaar wordt vervangen door bewegingsmelder; De schakelaar komt hiermee te vervallen PV-panelen n.o.t.k. Prijs is op aanvraag en afhankelijk van de hoeveelheid panelen en afhankelijk van de benodigde capaciteit van de omvormer

17 Pagina 17 van 17 zb Loodgieterswerk Vorstvrije buitenkraan in de achtergevel vast 420,00 Vorstvrije buitenkraan (koud water) aan de achtergevel De buitenkraan heeft een watertoevoer welke aan de binnenkant van de spouwmuur wordt afgesloten, zodat wordt voorkomen dat het aftappunt en leidingen bevriezen; Vorstvrije buitenkraan in de voorgevel vast 380,00 Vorstvrije buitenkraan (koud water) in de voorgevel De buitenkraan heeft een watertoevoer welke aan de binnenkant van de spouwmuur wordt afgesloten, zodat wordt voorkomen dat het aftappunt en leidingen bevriezen; Afvoerputje onder de buitenkraan p/stuk 350,00 Afvoerputje onder de buitenkraan De afvoerput wordt aangesloten op het vuilwaterriool Condensdrogerafvoer vast 70,00 zc CV Het aanbrengen van een aansluiting t.b.v. een condensdroger bestaande uit een extra afvoer in combinatie met de wasmachineafvoer; Meerprijs is exclusief een enkele wandcontactdoos op een aparte groep voor de droger; Plaats is nabij de wasmachine aansluiting Extra capaciteit vloerverwarming op zolder vast 1.250,00 Verhogen van de capaciteit van de vloerverwarming op zolder: De capaciteit wordt verhoogd van 15 graden naar 20 graden; Conform de eisen van het Bouwbesluit 2015 blijft de zolder zonder optie ia t/m ia of ia t/m ia een onbenoemde ruimte.

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 14 ca Tegelwerk toilet begane grond 100002 Tegelwerk conform opdrachtformulier showroom n.o.t.k. cc - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard tegelwerk wordt verrekend

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr.

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr. Casco / Ruwbouw Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning, woningtype A1. Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning. De achtergevel wordt

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

MAATWERKLIJST DUINGEEST

MAATWERKLIJST DUINGEEST leefid Duingeest wordt gebouwd met een totaal nieuwe filosofie: leefid. U als koper krijgt meer keuzevrijheid dan u gewend bent. U kunt namelijk naar eigen inzicht de woning indelen; de plaats van binnenwanden

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type F1g

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type F1g Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6 B0PLN010 B0PLN011 B1PLN110 B1PLN111 AFBOUW OPTIES Plinten los leveren t.b.v. begane grond Fabrieksmatig wit gegronde mdf plinten op handelslengte. Plinten leveren en aanbrengen t.b.v. begane grond Fabrieksmatig

Nadere informatie

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type X

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type X Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Uitbreidingswijzigingen 103001 Dubbele deuren achtergevel per st. 1.870,00 De

Nadere informatie

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won : 4-3-2016. : Kroon en De Koning B.V.

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won : 4-3-2016. : Kroon en De Koning B.V. TEGELWERK Sanitair T 101 Tegelwerk via projectshowroom 08-07-16 0,00 Tegelwerk door projectshowroom "Tegelidee BV". U ontvangt een complete offerte met de verrekening van de stelpost De betaling geschiedt

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Wijzigen thermostaat 1,00 à 149,00. Het wijzigen van de standaard thermostaat in Honeywell Touch (standaard of moduleren).

Wijzigen thermostaat 1,00 à 149,00. Het wijzigen van de standaard thermostaat in Honeywell Touch (standaard of moduleren). Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Casco keuken stadsappartement 1,00 à ,00

Casco keuken stadsappartement 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

20 woningen Frank & vrij wonen

20 woningen Frank & vrij wonen 20 woningen Frank & vrij wonen Bouwnr: Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telnr.: Keuzelijst meer- minderwerk Nr Omschrijving Meerprijs * Aantal ja/nee** Bouwkundig ruwbouw 101 Dakkapel achterzijde Aan

Nadere informatie

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code 01 Woninguitbreidingen 10 Bouwkundige opties 0110.1.001A Uitbouw begane grond 1200 mm. (beuk 5400) 9.500,- /ST - De woning wordt aan de achterzijde 1200 mm. uitgebouwd; Zie optie 1B op optieblad 15 d.d.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : 30-6-2017 Bouw : Naam verkrijger(s) : Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s) Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Woningtype Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel E-mail Handtekening verkrijger(s) N.B.

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst "Hoefweide" te Utrecht

Meer- en minderwerklijst Hoefweide te Utrecht Meer en minderwerklijst Uw gegevens Project Hoefweide Type A1/A2/A3/A4 Projectnummer 20150221 Bouwnummer Naam Adres Postcode en woonplaats De koper wenst gebruik te maken van de optie(s) zoals aangegeven

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Bouwnummer :... Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 3 woningen Karmoy in

Nadere informatie

A0AU030 Uitbreiding Woonkamer 1,2m 1,00 à ,00

A0AU030 Uitbreiding Woonkamer 1,2m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 1 van 17 Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 2 van 17 Keuze Code Omschrijving Prijs Kopersmeer- en minderwerkopties 22.02ab Uitbreiding begane grond type A en B achterzijde

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Uitbreidingswijzigingen 103001 Dubbele deuren achtergevel per st. 1.870,00 De

Nadere informatie

Opdrachtformulier koperskeuze

Opdrachtformulier koperskeuze Opdrachtformulier koperskeuze Werknummer : 07.557 Projectomschrijving : appartementen The George Woningtype : Basislijst Datum : 17-05-2017 Hierbij geeft ondergetekende opdracht tot het uitvoeren van de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening.

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuze aankruisen. Indien u vragen heeft kunt u uw koperbegeleider hierover benaderen. Bouwkundig B01-V Het uitbreiden van de woning aan de achterzijde (woonkamer)

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5700 mm Bouwnummer: 102 en 105 Woningtype: Klasiek Sluitingdatum: maandag 21 augustus 2017 (Sanitair, tegelwerk

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KPERSKEUZENLIJST BEHRENDE BIJ DE KP-/AANNEMINGSVEREENKMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Mogelijk bij BN 07, 08, 11, 12 (voorzijde), 14 (achterzijde) en 15 (achterzijde),

Mogelijk bij BN 07, 08, 11, 12 (voorzijde), 14 (achterzijde) en 15 (achterzijde), Ruwbouw opties Benedenappartement - Samenvoegen woonkamer & slaapkamer 2 A01-200,00 - Vervallen binnenwand tussen de woonkamer en de slaapkamer; - Vervallen binnendeur slaapkamer; - Herplaatsen wandcontactdozen

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Bungalow Bouwnummer: 2, 3, 8, 9, 92, 93, 96, 97, 110, 111, 114 en 115 Gewijzigd: Optie B45 lengte van carport is gewijzigd

Nadere informatie

1.A.0.48 Wijzigen loopdeur 1 st 30,00. In aanvulling op optie 1.A.0.46 is het mogelijk de positie van de loopdeur en vaste deur om te draaien.

1.A.0.48 Wijzigen loopdeur 1 st 30,00. In aanvulling op optie 1.A.0.46 is het mogelijk de positie van de loopdeur en vaste deur om te draaien. Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer- en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Omdat de beleving van het wonen door iedereen anders wordt ervaren, kan het voorkomen

Nadere informatie

CONCEPT Basis keuzelijst meer- en minderwerk Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV Project: Wonen aan de Kasteeltuinen. Prijsvorm. Standaard woning.

CONCEPT Basis keuzelijst meer- en minderwerk Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV Project: Wonen aan de Kasteeltuinen. Prijsvorm. Standaard woning. 1 van 8 A Standaard Woning Standaard woning. U maakt geen gebruik van de aangeboden grote ruwbouwopties in uw woning. Uw woning zal conform de technische omschrijving en de verkooptekening aan u worden

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Omschrijving Prijs p/st. Keuze

Omschrijving Prijs p/st. Keuze Optiekeuzelijst Den Bogerd 160908.0 Naam koper Bouwnummer Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor het meer- en minderwerk. Aan de hand van deze lijst kunt u de gewenste keuze(s) aangeven. Alle genoemde

Nadere informatie

B002 - Optie aanbouw, 1800mm

B002 - Optie aanbouw, 1800mm 1 van 9 A Standaard Woning Standaard woning. U maakt geen gebruik van de aangeboden grote ruwbouwopties in uw woning. Uw woning zal conform de technische omschrijving en de verkooptekening aan u worden

Nadere informatie

Koperskeuzelijst Project: Blixembosch Buiten fase 2c te Eindhoven 16 Koopwoningen Woningtype: Alle, tenzij anders aangegeven Bouwnummer:

Koperskeuzelijst Project: Blixembosch Buiten fase 2c te Eindhoven 16 Koopwoningen Woningtype: Alle, tenzij anders aangegeven Bouwnummer: De woningen die wij ontwikkelen en bouwen, proberen wij zo veel mogelijk te laten aansluiten op uw behoeften en wensen. In deze koperskeuzelijst treft u diverse opties aan voor het mogelijk aanpassen van

Nadere informatie

Optiekeuzelijst Pagina 1

Optiekeuzelijst Pagina 1 Pagina 1 Ruwbouw ALGEMENE VOORWAARDEN 1.A.01 Algemene voorwaarden. 0,00 Indien u gebruik wilt maken van deze keuzelijst dient u zich te conformeren aan de richtlijnen die zijn aangegeven in hoofdstuk 1

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Groene keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C5 - Bouwnummer 16 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype D1 - Bouwnummer 10 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Project: 10 koopwoningen Kerkhofweg Enfa Terrein te Venlo Datum: 6-4-2016

Project: 10 koopwoningen Kerkhofweg Enfa Terrein te Venlo Datum: 6-4-2016 Project: 10 koopwoningen Kerkhofweg Enfa Terrein te Venlo Datum: 6-4-2016 Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. Postbus 30 5690 AA SON Sciencepark Eindhoven 5049 5692 EB SON T 088 355 9355 E info.eindhoven@bouw.jajo.com

Nadere informatie

Optiekeuzelijst Pagina 1

Optiekeuzelijst Pagina 1 Pagina 1 ACHTERGEVEL Loodgieterswerk L 003 Buitenkraan met schrobput 775,00 Het leveren en aansluiten van een koudwater buitenkraan met slangwartel en gevelplaat t.p.v. de terrasdeur. De buitenkraan wordt

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 3 RUWBOUW OPTIES SLUITINGSDATUM

Nadere informatie

Kopersoptielijst. 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum. Type B en E

Kopersoptielijst. 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum. Type B en E Kopersoptielijst 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum Type B en E RUWBOUW 1016 Uitbouw gehele achtergevel met 1.20 meter De achtergevel wordt met ca. 1.20 m1 vergroot. De installaties (capaciteit/hoeveelheid

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving IJsselstein, 17 woningen ONK Woningtype woningtypes C, Ck, D, G en Gs Versiedatum 28-11-2015 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1017900 Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Uitbreidingswijzigingen 103001 Dubbele deuren achtergevel per st. 1.895,00 De

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1003300 Carport Op de kavel wordt een carport gerealiseerd ten behoeve van een auto-opstelplaats (exclusief bestrating en/of zandpakket). De carport

Nadere informatie

Bouwnummer... / woningtype Grutto, Ooievaar, Keizergans en Zwaan

Bouwnummer... / woningtype Grutto, Ooievaar, Keizergans en Zwaan Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Bergambacht, 13 woningen plan Dijklaan-West II fase 1c Betreft Bouwnummer...

Nadere informatie

1A.040 Dubbele deuren i.p.v. vast glas 1,00st.

1A.040 Dubbele deuren i.p.v. vast glas 1,00st. Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 14-11-24 12::49 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ en in EUR Standaard type : Basis206 / GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres:

Nadere informatie

Omschrijving Prijsvorm Prijs

Omschrijving Prijsvorm Prijs A Standaard Woning B000 Standaard woning. U maakt geen gebruik van de aangeboden ruwbouwopties in uw woning. Uw woning zal conform de technische omschrijving en de verkooptekening aan u worden opgeleverd.

Nadere informatie

0000101 Uitbouw 1200 Begane grond 1,00 à 10.500,00

0000101 Uitbouw 1200 Begane grond 1,00 à 10.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bescheiden behorende bij de verkoopdocumentatie 10+4 woningen De Binnentuinen "Laantje van Peel" KEUZELIJST "STANDAARD OPTIES"

Bescheiden behorende bij de verkoopdocumentatie 10+4 woningen De Binnentuinen Laantje van Peel KEUZELIJST STANDAARD OPTIES 1 postbus 135 2410 ac bodegraven de bree 13 behandeld door bijlage 2415 be telefoon 0348-68 82 21 bpasschier@boer-nl Bescheiden behorende bij de verkoopdocumentatie 10+4 woningen De Binnentuinen "Laantje

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie