Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 14 ca Tegelwerk toilet begane grond Tegelwerk conform opdrachtformulier showroom n.o.t.k. cc - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte. - De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen. - Indien deze offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals is vermeld in de technische omschrijving. Sanitair toilet begane grond Standaard sanitair conform verkoopbrochure Geen verrekening 0, Sanitair conform opdrachtformulier showroom: Sanitair n.o.t.k. ga - Showroom door Dura vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroom offerte. - De installatietechnische wijzigingen welke in uw sanitair offerte vermeldt zijn, worden verrekend met optie cc Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte. - Indien de offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals is vermeld in de technische omschrijving. Keukeninrichting Standaard casco keuken Geen verrekening 0,00 Conform indeling keuken volgens keukentekeningen in de kopersinformatiemap Keukeninstallaties volgens offerte project showroom n.o.t.k. Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo BV aangewezen Keukeninstallaties volgens keukentekening derden: Elektra n.o.t.k. - Aanpassingen van het leidingwerk wordt gerealiseerd door Dura Vermeer Bouw aan de hand van een door een keukenleverancier opgesteld installatieschema dat aan de door ons gestelde eisen voldoet.

2 Pagina 2 van Uitbouw 1800 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 3 en 4. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Vloerverwaring wordt doorgelegd in de uitbouw. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 9 t/m Uitbouw 1800 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 3 en 4. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 3 t/m 8 en 19 t/m 24.

3 Pagina 3 van Uitbouw 1800 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 3 en 4. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 17 en Restitutie uitbouw 1800mm p/stuk 730,00- - Alleen mogelijk in combinatie met optie achteruitbouw 1800 mm. - Teruggave in verband met het feit dan één naastgelegen woning ook een uitbouw heeft gekozen. - Kiezen twee naastgelegen woning voor een uitbouw dan wordt het bedrag verdubbeld. - U kunt dit zelf niet invullen. De kopersadviseur zal u er t.z.t. op wijzen of u in aanmerking komt voor restitutie Uitbouw 2400 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 5, 6 en 7. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 9 t/m 16.

4 Pagina 4 van Uitbouw 2400 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 5, 6 en 7. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 3 t/m 8 en 19 t/m Uitbouw 2400 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 5, 6 en 7. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 17 en Restitutie uitbouw 2400mm p/stuk 1.000,00- - Alleen mogelijk in combinatie met optie achteruitbouw. - Teruggave in verband met het feit dan één naastgelegen woning ook een uitbouw heeft gekozen. - Kiezen twee naastgelegen woning voor een uitbouw dan wordt het bedrag verdubbeld. - U kunt dit zelf niet invullen. De kopersadviseur zal u er t.z.t. op wijzen of u in aanmerking komt voor restitutie.

5 Pagina 5 van Erker zijgevel vast ,00 Maken van erker aan de zijgevel van 1190 mm diep (inwendig), conform de optietekeningnr Binnenzijde wordt afgewerkt met gipsplaten en een afwerklaag van spuitpleister. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de erker. - Materlen en afwerking van de erker overeenkomstig de woonkamer. - Houten balklaag met isolatie, dakbedekking en grind. - Vloerverwaring wordt doorgelegd in de erker. - Extra hemelwaterafvoer. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 8 en 24. Bij bouwnummer 16, 17 en 18 is het eventueel mogelijk in overleg Garage (ongeisoleerd) vast ,00 De ongeisoleerde garage zal worden voorzien van 2-zijdig schoon metselwerk conform standaardgevel. Het plafond, bestaande uit betonnen balklaan met undelayment platen, zal aan de bovenkant worden voorzien van isolatiemateral en dakbedekking, de onderzijde wordt niet afgewerkt. De vloer wordt uitgevoerd als een betonvloer. De loopdeur is van hout, voorzien van enkel glas en de kanteldeur is ongeisoleerd. Elektra wordt uitgevoerd als opbouw. Zie optietekeingnr. 27 Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16, 17 en Garage (geisoleerd) vast ,00 De garage zal worden voorzien van een spouwmuur, met een kalkzandsteen binnenspouwblad, welke wordt voorzien van isolatiemateral, conform standaard gevel. Het plafond, bestaande uit een betonnen kanaalplaatvloer, zal aan de bovenkant worden voorzien van isolatiemateral en dakbedekking, de onderzijde wordt niet afgewerkt. Het deurkozijn wordt uitgevoerd met spouwlatten en zal worden voorzien van dubbele beglazing. De kanteldeur wordt geisoleerd en het elektra wordt uitgevoerd als inbouw. Zie optietekeningnr. 29. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16, 17 en 18.

6 Pagina 6 van Deur tussen woning en garage vast 2.240,00 Het leveren en aanbrengen van een brandwerende deur (stomp) tussen woning en garage met bovenlicht en deurdranger. Zie optietekeningnr. 28. Deze optie is alleen mogelijk in combinantie met optie of of Geisoleerde berging met bijkeuken vast ,00 De berging en bijkeuken zal worden voorzien van een spouwmuur, met een kalkzandsteen binnenspouwblad, welke wordt voorzien van isolatiemateral, conform standaard gevel. Het plafond, bestaande uit een betonnen kanaalplaatvloer, zal aan de bovenkant worden voorzien van isolatiemateral en dakbedekking, de onderzijde wordt niet afgewerkt. Optie is incl. een standaard opdekdeur tussen berging en bijkeuken en brandwerende deur tussen woning en garage, radtor in bijkeuken, 2 plafondlichtpunten en 3 dubbele wandcontactdozen volgens optietekeningnr. 30. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16, 17 en Frans balkon p/stuk 1.300,00 Het standaard gevelkozijn met draai-raam komt te vervallen. Hiervoor komt een groter kozijn met twee deuren voor in de plaats. De deuren draaien naar binnen. Het kozijn wordt aan de buitenzijde voorzien van een stalen spijlenhekwerk. De onderkant van de onderdorpel komt gelijk met bovenkant van de afgwerkte verdiepingsvloer. De radtor wordt verplaatst tegen de scheidingswand met de badkamer. Volgens optietekeningnr. 9 en 10. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 9, 11, 21 en Openslaande deuren i.p.v. schuifpui vast 2.040,00 Het leveren en aanbrengen van openslaande deuren i.p.v. een schuifpui in de achtergevel. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16,17 en Sectionaaldeur i.p.v. kanteldeur garage vast 1.600,00

7 Pagina 7 van Dakraam 1140 x 1180 mm vast 1.080,00 Het leveren en aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140x1140 mm. Het dakraam wordt aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning geplaatst, conform optietekeningnr. 17, 18 en 19. De binnenzijde wordt afgetimmerd. Deze optie is niet mogelijk i.c.m. met optie dakkapel en bij bouwnummer 19 t/m Dakraam 1140 x 1400 mm vast 1.125,00 Het leveren en aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140x1400 mm. Het dakraam wordt aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning geplaatst, conform optietekeningnr. 17, 18 en 19. De binnenzijde wordt afgetimmerd. Deze optie is niet mogelijk i.c.m. met optie dakkapel Dakkapel 1300 mm vast 6.250,00 Het leveren en aanbrengen van een dakkapel aan de voor- en/of zijgevel van de woning. Afwerking conform basisafwerking van de zolder. Er wordt een ventilatierooster geplaatst op het glas en aan de binnenzijde van het kozijn komt een vensterbank. Zijwanden worden uitgevoerd als Hsb-elementen. De breedte inwendig is circa 1300 mm, conform optietekeningnr. 11, 12 en 13. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 20, 22, 23 en Dakkapel 1900 mm vast 6.935,00 Het leveren en aanbrengen van een dakkapel aan de voor- en/of zijgevel van de woning. Afwerking conform basisafwerking van de zolder. Er wordt een ventilatierooster geplaatst op het glas en aan de binnenzijde van het kozijn komt een vensterbank. Zijwanden worden uitgevoerd als Hsb-elementen. De breedte inwendig is circa 1900 mm, conform optietekeningnr. 14. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 3, 18 t/m 24.

8 Pagina 8 van Trapkast begane grond vast 560,00 id Onder de trap op de begane grond wordt met binnenwanden en een deurkozijn een trapkast gemaakt. - De onderzijde van de trap in de trapkast is gegrond en wordt niet afgeschilderd. - De binnenwanden, kozijn en dichte deur in de standaard uitvoering. In het bovenlicht komt een dicht paneel. - In de trapkast komt een wandlichtpunt en schakelaar. - Zie optietekeningnr. 31. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 3, 17 en 18. Binnendeuren Dichtzetten bovenlicht binnendeur p/stuk 112,00 pa Het bovenlicht met enkel blank glas boven de binnendeur komt te vervallen. Wand boven binnenkozijn wordt doorgezet en behangklaar opgeleverd. Tegelwerk badkamer Standaard tegelwerk conform verkoopbrochure Geen verrekening 0, Tegelwerk conform opdrachtformulier showroom n.o.t.k. pc - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte. - De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen. - Indien deze offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals is vermeld in de technische omschrijving. Sanitair badkamer Standaard sanitair conform verkoopbrochure Geen verrekening 0,00

9 Pagina 9 van 14 pc Sanitair badkamer Sanitair conform opdrachtformulier showroom: Sanitair n.o.t.k. qa - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroom offerte. - De installatietechnische wijzigingen welke in uw sanitair offerte vermeldt zijn, worden verrekend met optie pc Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte. - Indien de offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals is vermeld in de technische omschrijving. Tegelwerk toilet 1e verdieping Standaard tegelwerk conform verkoopbrochure Geen verrekening 0,00 za Elektra voorzieningen Verplaatsen elektrapunt Geen verrekening 0,00 - Verplaatsen van een elektrische voorziening (bv. wandcontactdoos, wandlichtpunt, schakelaar, telefoon-/ of cai-aansluiting). - Deze optie geldt niet voor het verplaatsen van een plafondlichtpunt. - Verplaatsen alleen mogelijk in dezelfde ruimte Enkele wandcontactdoos p/stuk 105,00 Enkele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) - Volledig inbouw (1 doos). - Inbouwhoogte conform basis Dubbele wandcontactdoos p/stuk 115,00 Dubbele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) - Volledig inbouw (2 dozen). - Inbouwhoogte conform basis Enkele wandcontactdoos op aparte schakelaar p/stuk 147,50 - Volledig inbouw (1 doos). - Inbouwhoogte en schakelmateral conform basis.

10 Pagina 10 van 14 za Elektra voorzieningen Dubbele wandcontactdoos schakelbaar maken p/stuk 95,00 Het linker deel van de dubbele wandcontactdoos is centraal te schakelen door middel van een aparte schakelaar. - De wandcontactdoos blijft op de standaard hoogte. - Per schakelaar of dimmer kunnen maximaal 6 wandcontactdozen geschakeld worden. - Prijs is exclusief schakelaar of dimmer. - Op tekening aangeven om welke wandcontactdozen het gaat Enkele wandcontactdoos op aparte groep in meterkast p/stuk 207,50 Enkele wandcontactdoos op een aparte groep 230V-16A, compleet inclusief leidingwerk en aangesloten in de meterkast. - Volledig inbouw (1 doos) Enkele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) p/stuk 147,50 Enkele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) op schakelaar. - De wandcontactdoos (opbouw) wordt aan de buitenzijde van de woning geplaatst. - Hoogte is circa 600 mm boven maaiveld. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte) Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) p/stuk 175,00 Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) op schakelaar. - De wandcontactdoos (opbouw) wordt aan de buitenzijde van de woning geplaatst. - Hoogte is circa 600 mm boven maaiveld. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte) Wandlichtpunt op bestaande enkelpolige schakelaar p/stuk 73,00 - Hoogte wandlichtpunt conform standaard Wandlichtpunt op aparte enkelpolige schakelaar. p/stuk 146,00 - Hoogte wandlichtpunt conform standaard. - Hoogte schakelaar conform standaard Plafondlichtpunt op bestaande enkelpolige schakelaar. p/stuk 80,00 Extra plafondlichtpunt wordt aangesloten op een bestaande schakelaar.

11 Pagina 11 van 14 za Elektra voorzieningen Plafondlichtpunt op aparte enkelpolige schakelaar p/stuk 150,00 Extra plafondlichtpunt, aangesloten op een aparte enkelpolige schakelaar. - De schakelaar wordt op standaard hoogte boven de afgewerkte vloer geplaatst Verplaatsen plafondlichtpunt Geen verrekening 0,00 - Verplaatsen plafondlichtpunt - Exacte positie wordt bepaald door de verdeling van plafondplaten. - Verplaatsen alleen mogelijk in dezelfde ruimte. - Deze optie is alleen mogelijk in overleg met uitvoeringsteam Enkele stopcontact wijzigen naar een dubbele stopcontact p/stuk 32,50 Een bestaande enkele stopcontact wijzigen in een dubbele stopcontact (inbouw) Schakelaar wijzigen in wisselschakelaar p/stuk 107,50 - De standaard enkelpolige schakelaar wordt gewijzigd in een wisselschakelaar. - Bovendien wordt er een extra wisselschakelaar geplaatst. - Plaats extra schakelaar op tekening aangeven Aanbrengen gloeilampen dimmer i.p.v. schakelaar. p/stuk 80,00 Aanbrengen gloeilampen dimmer max. 400 Watt i.p.v. een enkelpolige schakelaar Aanbrengen halogeen dimmer i.p.v. schakelaar p/stuk 135,00 Aanbrengen elektronische halogeen dimmer max. 400 Watt i.p.v. een enkelpolige schakelaar Loze leiding met einddoos vanuit meterkast p/stuk 80,00 Loze leiding met einddoos vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - Loze buisleiding met einddoos ten behoeve van kabel (CAI) of telefoon (ISDN). - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding is voorzien van een controledraad. - De inbouwdoos wordt afgewerkt d.m.v. een deksel. - Inbouwhoogte conform basis.

12 Pagina 12 van 14 za Elektra voorzieningen Aanwezige loze leiding t.b.v. telefoon afmonteren p/stuk 80,00 - De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een vierpolige telefoonbedrading en afgemonteerd met een telecomwandcontactdoos in het betreffende vertrek. - In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd. - Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen Aanwezige loze leiding t.b.v. CAI afmonteren p/stuk 80,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een COAX-bedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoos in het betreffende vertrek. In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd. Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen Telefoonaansluiting p/stuk 147,50 Loze leiding met einddoos incl. het bedraden van de loze leiding met vierpolige ISDN-telefoonbedrading. - Loze leiding ten behoeve van telefoonaansluiting (ISDN). - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding wordt voorzien van een vierpolige telefoonbedrading en afgemonteerd met een telecom-wandcontactdoos in het betreffende vertrek. - In de meterkast wordt de kabel met stekker aangebracht. - Hoogte telefoonaansluiting is standaard 300 mm. - Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen CAI aansluiting p/stuk 147,50 Loze leiding met einddoos incl. het bedraden van de loze leiding met een COAX-bedrading. - Loze leiding ten behoeve van een kabelaansluiting (CAI) - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding wordt voorzien van een COAX-bedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoosin het betreffende vertrek. - In de meterkast wordt de kabel met stekker aangebracht. - Hoogte CAI aansluiting is standaard 300 mm. - Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen.

13 Pagina 13 van 14 za Elektra voorzieningen Loze leiding zonder einddoos vanuit meterkast p/stuk 80,00 Loze leiding zonder einddoos vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - Loze buisleiding met einddoos ten behoeve van kabel (CAI) of telefoon (ISDN). - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding is voorzien van een controledraad. - Inbouwhoogte conform basis Loze leiding zonder einddoos vanuit willekeurige plaats p/stuk 80,00 Loze buisleiding zonder einddoos vanuit een willekeurige plaats naar een willekeurige plaats. - De loze leiding is voorzien van een controledraad. - Inbouwhoogte ca. 300mm. - Plaats op tekening aageven Uitbreiding standaard meterkast door middel van extra aardlekschakelaar - In de meterkast wordt een extra aardlekschakelaar geplaatst. - Hierdoor wordt het mogelijk om naast de maximale toegestane 8 groepen nog 4 extra elektragroepen te plaatsen. - Standaard is de meterkast voorzien van 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar en 4 of 5 elektragroepen (afhankelijk van het woningtype). - Het is mogelijk om zonder extra aanpassingen de meterkast uit te breiden naar 8 groepen. - Bij overschrijding van de 8 groepen is het noodzakelijk de meterkast uit te breiden met een extra aardlekschakelaar. p/stuk 240, Buitenlichtpunt op bestaande schakelaar p/stuk 120,00 - Hoogte buitenlichtpunt conform standaard buitenlichtpunt Buitenlichtpunt op aparte schakelaar p/stuk 160,00 - Hoogte buitenlichtpunt conform standaard buitenlichtpunt. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst Buitenlichtpunt verplaatsen Geen verrekening 0, Voorziening voor tuinverlichting p/stuk 335,00 20 m1 3-aderige grondkabel op rol ten behoeve van tuinverlichting. - De grondkabel is aangesloten op een aparte groep in de meterkast en is bedienbaar met een schakelaar. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte).

14 Pagina 14 van 14 za Elektra voorzieningen Loze leiding zonder schakelaar ten behoeve van zonwering p/stuk 80,00 - De loze leiding wordt gekoppeld aan een centraaldoos en eindigt aan de buitengevel ter hoogte van de aansluiting t.b.v. de zonwering Loze leiding incl. draaischakelaar ten behoeve van zonwering p/stuk 160,00 zb - De loze leiding wordt gekoppeld aan een centraaldoos naar tussendoos inclusief draaischakelaar en eindigt aan de buitengevel ter hoogte van de aansluiting t.b.v. de zonwering. - De loze leiding is in de woning voorzien van een inbouwdoos t.b.v. een draaischakelaar (standaard hoogte). - De draaischakelaar wordt geleverd met automatisch nulpunt, dit houdt in dat de schakelaar vast dient te worden gehouden tot de zonwering de gewenste stand heeft bereikt. Loodgieterswerk Vorstvrije buitenkraan (koud water) in spouwmuur p/stuk 275,00 - De buitenkraan heeft een watertoevoer welke aan de binnenkant van de spouwmuur wordt afgesloten, zodat wordt voorkomen dat aftappunt en leiding bevriezen. - Deze optie is alleen mogelijk bij geïsoleerde spouwmuren Condensdrogerafvoer p/stuk 40,00 zc - Het aanbrengen van een aansluiting t.b.v. een condensdroger bestaande uit een extra afvoer in combinatie met de wasmachineafvoer. - Meerprijs exclusief enkele wandcontactdoos op aparte groep. - Plaats nabij de wasmachineaansluiting. Centrale verwarming Radtor zolder p/stuk 495,00 - Leveren en aanbrengen van een LT radtor op zolder ivm lage temperatuur aanvoer. - Uitvoering radtor conform standaard op de 1e verdieping. - De capaciteit van de cv-ketel wordt niet aangepast.

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving.

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10040 Uitbouw begane grond 1200 mm 19.800,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

20 woningen Frank & vrij wonen

20 woningen Frank & vrij wonen 20 woningen Frank & vrij wonen Bouwnr: Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telnr.: Keuzelijst meer- minderwerk Nr Omschrijving Meerprijs * Aantal ja/nee** Bouwkundig ruwbouw 101 Dakkapel achterzijde Aan

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr.

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr. Casco / Ruwbouw Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning, woningtype A1. Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning. De achtergevel wordt

Nadere informatie

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 1 van 17 Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 2 van 17 Keuze Code Omschrijving Prijs Kopersmeer- en minderwerkopties 22.02ab Uitbreiding begane grond type A en B achterzijde

Nadere informatie

Optiekeuzelijst Pagina 1

Optiekeuzelijst Pagina 1 Pagina 1 ACHTERGEVEL Loodgieterswerk L 003 Buitenkraan met schrobput 775,00 Het leveren en aansluiten van een koudwater buitenkraan met slangwartel en gevelplaat t.p.v. de terrasdeur. De buitenkraan wordt

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 22 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet l worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Omschrijving Prijsvorm Prijs

Omschrijving Prijsvorm Prijs A Standaard Woning B000 Standaard woning. U maakt geen gebruik van de aangeboden ruwbouwopties in uw woning. Uw woning zal conform de technische omschrijving en de verkooptekening aan u worden opgeleverd.

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7333 10.7334 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 1e Sluitingsdatum 000.100 Uitbouw woonkamer 1,20 m b.g. 15.850,00 De woonkamer aan de achtergevel uitbouwen met ca. 1,20 meter diep (uitwendig). Lichtpunten en aansluitingen

Nadere informatie

MAATWERKLIJST DUINGEEST

MAATWERKLIJST DUINGEEST leefid Duingeest wordt gebouwd met een totaal nieuwe filosofie: leefid. U als koper krijgt meer keuzevrijheid dan u gewend bent. U kunt namelijk naar eigen inzicht de woning indelen; de plaats van binnenwanden

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Uitbreidingswijzigingen 103001 Dubbele deuren achtergevel per st. 1.870,00 De

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1017900 Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Uitbreidingswijzigingen 103001 Dubbele deuren achtergevel per st. 1.870,00 De

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

STANDAARD KEUZELIJST MEER- EN MINDERWERK

STANDAARD KEUZELIJST MEER- EN MINDERWERK STANDAARD KEUZELIJST MEER EN MINDERWERK Project Werknummer Datum Bouwnummer : 8 woningen Bloemenvallei te BerkelEnschot : 914.053 : 18052015 : PERSOONLIJKE GEGEVENS KOPER(S) Naam : Adres (huidig) : Postcode

Nadere informatie

Nieuwe Stijl Kernhem Ede Optielijst Datum def.: VPA18053 Type: C. Administratief. Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties.

Nieuwe Stijl Kernhem Ede Optielijst Datum def.: VPA18053 Type: C. Administratief. Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties. Administratief Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties. 001 Aandachtspunt: Diverse mogelijkheden, ook wanneer deze onder een andere categorie zijn ingedeeld, kunnen tot de casco behoren. Uiteraard

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Keuze Prijs per stuk. Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde circa 1,2 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Keuze Prijs per stuk. Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde circa 1,2 meter ,00 Project: 16346 Omschrijving: 44 woningen Mercatorhof te Waalwijk Versiedatum: 7 juni 2018 Naam: Adres: PC + Plaats: Telefoon: 038-4274767 Email: info@schuttebouw.nl Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde

Nadere informatie

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem'

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem' R 10.00.00 BOUWKUNDIG R 10.20.00 Deur van woonkamer naar garage - Bouwnummer 2, 3, 4, 5, 10, 11, 15, 16 & 17 Het realiseren van een doorgang tussen woonkamer en garage door middel van een kozijn en deur

Nadere informatie

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw Woonwensen EN OPTIELIJST Afbouw 08-11-2018 Bouwkundige opties Z 100 Zonwering opties, op aanvraag 0,00 Binnenkozijnen en -deuren B 330 Hoge binnendeuren begane grond 1.450,00 Wijzigen van de standaard

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Nieuwe Stijl Kernhem Ede Optielijst Datum def.: VPA18053 Type: A. Administratief. Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties.

Nieuwe Stijl Kernhem Ede Optielijst Datum def.: VPA18053 Type: A. Administratief. Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties. Administratief Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties. 001 Aandachtspunt: Diverse mogelijkheden, ook wanneer deze onder een andere categorie zijn ingedeeld, kunnen tot de casco behoren. Uiteraard

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Optie Omschrijving Keuze Aantal incl. BTW Totaal 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 21.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type X

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type X Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KPERSKEUZENLIJST BEHRENDE BIJ DE KP-/AANNEMINGSVEREENKMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof

Nadere informatie

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C2 - Bouwnummer 2 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C2 - Bouwnummer 2 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C2 - Bouwnummer 2 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te

Nadere informatie

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code 01 Woninguitbreidingen 10 Bouwkundige opties 0110.1.001A Uitbouw begane grond 1200 mm. (beuk 5400) 9.500,- /ST - De woning wordt aan de achterzijde 1200 mm. uitgebouwd; Zie optie 1B op optieblad 15 d.d.

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type F1g

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type F1g Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Bouwnummer :... Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 3 woningen Karmoy in

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6 B0PLN010 B0PLN011 B1PLN110 B1PLN111 AFBOUW OPTIES Plinten los leveren t.b.v. begane grond Fabrieksmatig wit gegronde mdf plinten op handelslengte. Plinten leveren en aanbrengen t.b.v. begane grond Fabrieksmatig

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

bouwonderneming van bekkum bv amersfoort Woningtype A1/A2 Versie: A B. BOUWKUNDIGE INRICHTING

bouwonderneming van bekkum bv amersfoort Woningtype A1/A2 Versie: A B. BOUWKUNDIGE INRICHTING B. BOUWKUNDIGE INRICHTING Optie 1 O Uitbouw Erker voorzijde Type A1 1 st 12.600,00 Het realiseren van een erker aan de voorzijde van de woning. Een en ander volgens de optietekening. Optie 1 O Uitbouw

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 23 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C5 - Bouwnummer 16 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Overzicht meer- en minderwerk plan "Vroonermeer-Noord" te Alkmaar

Overzicht meer- en minderwerk plan Vroonermeer-Noord te Alkmaar 1 TEGELWERK 1.1 Optioneel tegelwerk 1.1.a Maken een keuze uit luxe tegelwerk (offerte Scholtens) offerte 1.1.b Maken gebruik van de showroomprocedure tegelwerk (offerte showroom) offerte 1.2 Tegelwerk

Nadere informatie

Prijs incl. 21% BTW 900,00 1100,00

Prijs incl. 21% BTW 900,00 1100,00 Meer- en minderwerklijst Kopers: Kavel: Project: Bijgaand treft u de meer- en minderwerklijst aan. Gelieve per meer- en minderwerk het aantal in te vullen in de geel gekleurde vakken. Het totaalbedrag

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype D1 - Bouwnummer 10 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

13 woningen Frankhuis

13 woningen Frankhuis GALJOEN 13 woningen Frankhuis 1081 13 woningen - Frankhuis - Stadshagen 03 UITBOUWEN begane grond 03..0100 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5400mm 12.900,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Nieuwe Stijl Kernhem Ede Optielijst Datum def.: VPA18053 Type: B. Administratief. Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties.

Nieuwe Stijl Kernhem Ede Optielijst Datum def.: VPA18053 Type: B. Administratief. Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties. Administratief Klant maakt geen gebruik van casco / ruwbouw opties. 001 Aandachtspunt: Diverse mogelijkheden, ook wanneer deze onder een andere categorie zijn ingedeeld, kunnen tot de casco behoren. Uiteraard

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie