Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 14 ca Tegelwerk toilet begane grond Tegelwerk conform opdrachtformulier showroom n.o.t.k. cc - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte. - De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen. - Indien deze offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals is vermeld in de technische omschrijving. Sanitair toilet begane grond Standaard sanitair conform verkoopbrochure Geen verrekening 0, Sanitair conform opdrachtformulier showroom: Sanitair n.o.t.k. ga - Showroom door Dura vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroom offerte. - De installatietechnische wijzigingen welke in uw sanitair offerte vermeldt zijn, worden verrekend met optie cc Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte. - Indien de offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals is vermeld in de technische omschrijving. Keukeninrichting Standaard casco keuken Geen verrekening 0,00 Conform indeling keuken volgens keukentekeningen in de kopersinformatiemap Keukeninstallaties volgens offerte project showroom n.o.t.k. Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo BV aangewezen Keukeninstallaties volgens keukentekening derden: Elektra n.o.t.k. - Aanpassingen van het leidingwerk wordt gerealiseerd door Dura Vermeer Bouw aan de hand van een door een keukenleverancier opgesteld installatieschema dat aan de door ons gestelde eisen voldoet.

2 Pagina 2 van Uitbouw 1800 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 3 en 4. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Vloerverwaring wordt doorgelegd in de uitbouw. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 9 t/m Uitbouw 1800 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 3 en 4. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 3 t/m 8 en 19 t/m 24.

3 Pagina 3 van Uitbouw 1800 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 3 en 4. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 17 en Restitutie uitbouw 1800mm p/stuk 730,00- - Alleen mogelijk in combinatie met optie achteruitbouw 1800 mm. - Teruggave in verband met het feit dan één naastgelegen woning ook een uitbouw heeft gekozen. - Kiezen twee naastgelegen woning voor een uitbouw dan wordt het bedrag verdubbeld. - U kunt dit zelf niet invullen. De kopersadviseur zal u er t.z.t. op wijzen of u in aanmerking komt voor restitutie Uitbouw 2400 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 5, 6 en 7. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 9 t/m 16.

4 Pagina 4 van Uitbouw 2400 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 5, 6 en 7. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 3 t/m 8 en 19 t/m Uitbouw 2400 mm vast ,00 Achteruitbouw woning met ca mm, conform de optietekeningnr. 5, 6 en 7. - Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de uitbouw. - Materlen en afwerking van de uitbouw overeenkomstig de woonkamer. - Betonnen dakvloer met isolatie, dakbedekking en grind. - Extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel. - Installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele wandcontactdozen en een plafondlichtpunt. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 17 en Restitutie uitbouw 2400mm p/stuk 1.000,00- - Alleen mogelijk in combinatie met optie achteruitbouw. - Teruggave in verband met het feit dan één naastgelegen woning ook een uitbouw heeft gekozen. - Kiezen twee naastgelegen woning voor een uitbouw dan wordt het bedrag verdubbeld. - U kunt dit zelf niet invullen. De kopersadviseur zal u er t.z.t. op wijzen of u in aanmerking komt voor restitutie.

5 Pagina 5 van Erker zijgevel vast ,00 Maken van erker aan de zijgevel van 1190 mm diep (inwendig), conform de optietekeningnr Binnenzijde wordt afgewerkt met gipsplaten en een afwerklaag van spuitpleister. - De fundering, incl. palen, wordt aangepast. Kruipruimte loopt onder de erker. - Materlen en afwerking van de erker overeenkomstig de woonkamer. - Houten balklaag met isolatie, dakbedekking en grind. - Vloerverwaring wordt doorgelegd in de erker. - Extra hemelwaterafvoer. - Kozijnen 1e verdieping worden afgemonteerd met hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 8 en 24. Bij bouwnummer 16, 17 en 18 is het eventueel mogelijk in overleg Garage (ongeisoleerd) vast ,00 De ongeisoleerde garage zal worden voorzien van 2-zijdig schoon metselwerk conform standaardgevel. Het plafond, bestaande uit betonnen balklaan met undelayment platen, zal aan de bovenkant worden voorzien van isolatiemateral en dakbedekking, de onderzijde wordt niet afgewerkt. De vloer wordt uitgevoerd als een betonvloer. De loopdeur is van hout, voorzien van enkel glas en de kanteldeur is ongeisoleerd. Elektra wordt uitgevoerd als opbouw. Zie optietekeingnr. 27 Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16, 17 en Garage (geisoleerd) vast ,00 De garage zal worden voorzien van een spouwmuur, met een kalkzandsteen binnenspouwblad, welke wordt voorzien van isolatiemateral, conform standaard gevel. Het plafond, bestaande uit een betonnen kanaalplaatvloer, zal aan de bovenkant worden voorzien van isolatiemateral en dakbedekking, de onderzijde wordt niet afgewerkt. Het deurkozijn wordt uitgevoerd met spouwlatten en zal worden voorzien van dubbele beglazing. De kanteldeur wordt geisoleerd en het elektra wordt uitgevoerd als inbouw. Zie optietekeningnr. 29. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16, 17 en 18.

6 Pagina 6 van Deur tussen woning en garage vast 2.240,00 Het leveren en aanbrengen van een brandwerende deur (stomp) tussen woning en garage met bovenlicht en deurdranger. Zie optietekeningnr. 28. Deze optie is alleen mogelijk in combinantie met optie of of Geisoleerde berging met bijkeuken vast ,00 De berging en bijkeuken zal worden voorzien van een spouwmuur, met een kalkzandsteen binnenspouwblad, welke wordt voorzien van isolatiemateral, conform standaard gevel. Het plafond, bestaande uit een betonnen kanaalplaatvloer, zal aan de bovenkant worden voorzien van isolatiemateral en dakbedekking, de onderzijde wordt niet afgewerkt. Optie is incl. een standaard opdekdeur tussen berging en bijkeuken en brandwerende deur tussen woning en garage, radtor in bijkeuken, 2 plafondlichtpunten en 3 dubbele wandcontactdozen volgens optietekeningnr. 30. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16, 17 en Frans balkon p/stuk 1.300,00 Het standaard gevelkozijn met draai-raam komt te vervallen. Hiervoor komt een groter kozijn met twee deuren voor in de plaats. De deuren draaien naar binnen. Het kozijn wordt aan de buitenzijde voorzien van een stalen spijlenhekwerk. De onderkant van de onderdorpel komt gelijk met bovenkant van de afgwerkte verdiepingsvloer. De radtor wordt verplaatst tegen de scheidingswand met de badkamer. Volgens optietekeningnr. 9 en 10. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 9, 11, 21 en Openslaande deuren i.p.v. schuifpui vast 2.040,00 Het leveren en aanbrengen van openslaande deuren i.p.v. een schuifpui in de achtergevel. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 13, 16,17 en Sectionaaldeur i.p.v. kanteldeur garage vast 1.600,00

7 Pagina 7 van Dakraam 1140 x 1180 mm vast 1.080,00 Het leveren en aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140x1140 mm. Het dakraam wordt aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning geplaatst, conform optietekeningnr. 17, 18 en 19. De binnenzijde wordt afgetimmerd. Deze optie is niet mogelijk i.c.m. met optie dakkapel en bij bouwnummer 19 t/m Dakraam 1140 x 1400 mm vast 1.125,00 Het leveren en aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140x1400 mm. Het dakraam wordt aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning geplaatst, conform optietekeningnr. 17, 18 en 19. De binnenzijde wordt afgetimmerd. Deze optie is niet mogelijk i.c.m. met optie dakkapel Dakkapel 1300 mm vast 6.250,00 Het leveren en aanbrengen van een dakkapel aan de voor- en/of zijgevel van de woning. Afwerking conform basisafwerking van de zolder. Er wordt een ventilatierooster geplaatst op het glas en aan de binnenzijde van het kozijn komt een vensterbank. Zijwanden worden uitgevoerd als Hsb-elementen. De breedte inwendig is circa 1300 mm, conform optietekeningnr. 11, 12 en 13. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 20, 22, 23 en Dakkapel 1900 mm vast 6.935,00 Het leveren en aanbrengen van een dakkapel aan de voor- en/of zijgevel van de woning. Afwerking conform basisafwerking van de zolder. Er wordt een ventilatierooster geplaatst op het glas en aan de binnenzijde van het kozijn komt een vensterbank. Zijwanden worden uitgevoerd als Hsb-elementen. De breedte inwendig is circa 1900 mm, conform optietekeningnr. 14. Deze optie is niet van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 3, 18 t/m 24.

8 Pagina 8 van Trapkast begane grond vast 560,00 id Onder de trap op de begane grond wordt met binnenwanden en een deurkozijn een trapkast gemaakt. - De onderzijde van de trap in de trapkast is gegrond en wordt niet afgeschilderd. - De binnenwanden, kozijn en dichte deur in de standaard uitvoering. In het bovenlicht komt een dicht paneel. - In de trapkast komt een wandlichtpunt en schakelaar. - Zie optietekeningnr. 31. Deze optie is alleen van toepassing bij bouwnummer 1, 2, 3, 17 en 18. Binnendeuren Dichtzetten bovenlicht binnendeur p/stuk 112,00 pa Het bovenlicht met enkel blank glas boven de binnendeur komt te vervallen. Wand boven binnenkozijn wordt doorgezet en behangklaar opgeleverd. Tegelwerk badkamer Standaard tegelwerk conform verkoopbrochure Geen verrekening 0, Tegelwerk conform opdrachtformulier showroom n.o.t.k. pc - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte. - De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen. - Indien deze offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals is vermeld in de technische omschrijving. Sanitair badkamer Standaard sanitair conform verkoopbrochure Geen verrekening 0,00

9 Pagina 9 van 14 pc Sanitair badkamer Sanitair conform opdrachtformulier showroom: Sanitair n.o.t.k. qa - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroom offerte. - De installatietechnische wijzigingen welke in uw sanitair offerte vermeldt zijn, worden verrekend met optie pc Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte. - Indien de offerte niet tijdig ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals is vermeld in de technische omschrijving. Tegelwerk toilet 1e verdieping Standaard tegelwerk conform verkoopbrochure Geen verrekening 0,00 za Elektra voorzieningen Verplaatsen elektrapunt Geen verrekening 0,00 - Verplaatsen van een elektrische voorziening (bv. wandcontactdoos, wandlichtpunt, schakelaar, telefoon-/ of cai-aansluiting). - Deze optie geldt niet voor het verplaatsen van een plafondlichtpunt. - Verplaatsen alleen mogelijk in dezelfde ruimte Enkele wandcontactdoos p/stuk 105,00 Enkele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) - Volledig inbouw (1 doos). - Inbouwhoogte conform basis Dubbele wandcontactdoos p/stuk 115,00 Dubbele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) - Volledig inbouw (2 dozen). - Inbouwhoogte conform basis Enkele wandcontactdoos op aparte schakelaar p/stuk 147,50 - Volledig inbouw (1 doos). - Inbouwhoogte en schakelmateral conform basis.

10 Pagina 10 van 14 za Elektra voorzieningen Dubbele wandcontactdoos schakelbaar maken p/stuk 95,00 Het linker deel van de dubbele wandcontactdoos is centraal te schakelen door middel van een aparte schakelaar. - De wandcontactdoos blijft op de standaard hoogte. - Per schakelaar of dimmer kunnen maximaal 6 wandcontactdozen geschakeld worden. - Prijs is exclusief schakelaar of dimmer. - Op tekening aangeven om welke wandcontactdozen het gaat Enkele wandcontactdoos op aparte groep in meterkast p/stuk 207,50 Enkele wandcontactdoos op een aparte groep 230V-16A, compleet inclusief leidingwerk en aangesloten in de meterkast. - Volledig inbouw (1 doos) Enkele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) p/stuk 147,50 Enkele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) op schakelaar. - De wandcontactdoos (opbouw) wordt aan de buitenzijde van de woning geplaatst. - Hoogte is circa 600 mm boven maaiveld. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte) Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) p/stuk 175,00 Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) op schakelaar. - De wandcontactdoos (opbouw) wordt aan de buitenzijde van de woning geplaatst. - Hoogte is circa 600 mm boven maaiveld. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte) Wandlichtpunt op bestaande enkelpolige schakelaar p/stuk 73,00 - Hoogte wandlichtpunt conform standaard Wandlichtpunt op aparte enkelpolige schakelaar. p/stuk 146,00 - Hoogte wandlichtpunt conform standaard. - Hoogte schakelaar conform standaard Plafondlichtpunt op bestaande enkelpolige schakelaar. p/stuk 80,00 Extra plafondlichtpunt wordt aangesloten op een bestaande schakelaar.

11 Pagina 11 van 14 za Elektra voorzieningen Plafondlichtpunt op aparte enkelpolige schakelaar p/stuk 150,00 Extra plafondlichtpunt, aangesloten op een aparte enkelpolige schakelaar. - De schakelaar wordt op standaard hoogte boven de afgewerkte vloer geplaatst Verplaatsen plafondlichtpunt Geen verrekening 0,00 - Verplaatsen plafondlichtpunt - Exacte positie wordt bepaald door de verdeling van plafondplaten. - Verplaatsen alleen mogelijk in dezelfde ruimte. - Deze optie is alleen mogelijk in overleg met uitvoeringsteam Enkele stopcontact wijzigen naar een dubbele stopcontact p/stuk 32,50 Een bestaande enkele stopcontact wijzigen in een dubbele stopcontact (inbouw) Schakelaar wijzigen in wisselschakelaar p/stuk 107,50 - De standaard enkelpolige schakelaar wordt gewijzigd in een wisselschakelaar. - Bovendien wordt er een extra wisselschakelaar geplaatst. - Plaats extra schakelaar op tekening aangeven Aanbrengen gloeilampen dimmer i.p.v. schakelaar. p/stuk 80,00 Aanbrengen gloeilampen dimmer max. 400 Watt i.p.v. een enkelpolige schakelaar Aanbrengen halogeen dimmer i.p.v. schakelaar p/stuk 135,00 Aanbrengen elektronische halogeen dimmer max. 400 Watt i.p.v. een enkelpolige schakelaar Loze leiding met einddoos vanuit meterkast p/stuk 80,00 Loze leiding met einddoos vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - Loze buisleiding met einddoos ten behoeve van kabel (CAI) of telefoon (ISDN). - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding is voorzien van een controledraad. - De inbouwdoos wordt afgewerkt d.m.v. een deksel. - Inbouwhoogte conform basis.

12 Pagina 12 van 14 za Elektra voorzieningen Aanwezige loze leiding t.b.v. telefoon afmonteren p/stuk 80,00 - De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een vierpolige telefoonbedrading en afgemonteerd met een telecomwandcontactdoos in het betreffende vertrek. - In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd. - Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen Aanwezige loze leiding t.b.v. CAI afmonteren p/stuk 80,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een COAX-bedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoos in het betreffende vertrek. In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd. Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen Telefoonaansluiting p/stuk 147,50 Loze leiding met einddoos incl. het bedraden van de loze leiding met vierpolige ISDN-telefoonbedrading. - Loze leiding ten behoeve van telefoonaansluiting (ISDN). - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding wordt voorzien van een vierpolige telefoonbedrading en afgemonteerd met een telecom-wandcontactdoos in het betreffende vertrek. - In de meterkast wordt de kabel met stekker aangebracht. - Hoogte telefoonaansluiting is standaard 300 mm. - Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen CAI aansluiting p/stuk 147,50 Loze leiding met einddoos incl. het bedraden van de loze leiding met een COAX-bedrading. - Loze leiding ten behoeve van een kabelaansluiting (CAI) - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding wordt voorzien van een COAX-bedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoosin het betreffende vertrek. - In de meterkast wordt de kabel met stekker aangebracht. - Hoogte CAI aansluiting is standaard 300 mm. - Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen.

13 Pagina 13 van 14 za Elektra voorzieningen Loze leiding zonder einddoos vanuit meterkast p/stuk 80,00 Loze leiding zonder einddoos vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - Loze buisleiding met einddoos ten behoeve van kabel (CAI) of telefoon (ISDN). - Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats. - De loze leiding is voorzien van een controledraad. - Inbouwhoogte conform basis Loze leiding zonder einddoos vanuit willekeurige plaats p/stuk 80,00 Loze buisleiding zonder einddoos vanuit een willekeurige plaats naar een willekeurige plaats. - De loze leiding is voorzien van een controledraad. - Inbouwhoogte ca. 300mm. - Plaats op tekening aageven Uitbreiding standaard meterkast door middel van extra aardlekschakelaar - In de meterkast wordt een extra aardlekschakelaar geplaatst. - Hierdoor wordt het mogelijk om naast de maximale toegestane 8 groepen nog 4 extra elektragroepen te plaatsen. - Standaard is de meterkast voorzien van 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar en 4 of 5 elektragroepen (afhankelijk van het woningtype). - Het is mogelijk om zonder extra aanpassingen de meterkast uit te breiden naar 8 groepen. - Bij overschrijding van de 8 groepen is het noodzakelijk de meterkast uit te breiden met een extra aardlekschakelaar. p/stuk 240, Buitenlichtpunt op bestaande schakelaar p/stuk 120,00 - Hoogte buitenlichtpunt conform standaard buitenlichtpunt Buitenlichtpunt op aparte schakelaar p/stuk 160,00 - Hoogte buitenlichtpunt conform standaard buitenlichtpunt. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst Buitenlichtpunt verplaatsen Geen verrekening 0, Voorziening voor tuinverlichting p/stuk 335,00 20 m1 3-aderige grondkabel op rol ten behoeve van tuinverlichting. - De grondkabel is aangesloten op een aparte groep in de meterkast en is bedienbaar met een schakelaar. - De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte).

14 Pagina 14 van 14 za Elektra voorzieningen Loze leiding zonder schakelaar ten behoeve van zonwering p/stuk 80,00 - De loze leiding wordt gekoppeld aan een centraaldoos en eindigt aan de buitengevel ter hoogte van de aansluiting t.b.v. de zonwering Loze leiding incl. draaischakelaar ten behoeve van zonwering p/stuk 160,00 zb - De loze leiding wordt gekoppeld aan een centraaldoos naar tussendoos inclusief draaischakelaar en eindigt aan de buitengevel ter hoogte van de aansluiting t.b.v. de zonwering. - De loze leiding is in de woning voorzien van een inbouwdoos t.b.v. een draaischakelaar (standaard hoogte). - De draaischakelaar wordt geleverd met automatisch nulpunt, dit houdt in dat de schakelaar vast dient te worden gehouden tot de zonwering de gewenste stand heeft bereikt. Loodgieterswerk Vorstvrije buitenkraan (koud water) in spouwmuur p/stuk 275,00 - De buitenkraan heeft een watertoevoer welke aan de binnenkant van de spouwmuur wordt afgesloten, zodat wordt voorkomen dat aftappunt en leiding bevriezen. - Deze optie is alleen mogelijk bij geïsoleerde spouwmuren Condensdrogerafvoer p/stuk 40,00 zc - Het aanbrengen van een aansluiting t.b.v. een condensdroger bestaande uit een extra afvoer in combinatie met de wasmachineafvoer. - Meerprijs exclusief enkele wandcontactdoos op aparte groep. - Plaats nabij de wasmachineaansluiting. Centrale verwarming Radtor zolder p/stuk 495,00 - Leveren en aanbrengen van een LT radtor op zolder ivm lage temperatuur aanvoer. - Uitvoering radtor conform standaard op de 1e verdieping. - De capaciteit van de cv-ketel wordt niet aangepast.

KOPERSOPTIELIJST. Zuidhorn, 6 rijwoningen De Oostergast. Groothuis Wonen B.V.

KOPERSOPTIELIJST. Zuidhorn, 6 rijwoningen De Oostergast. Groothuis Wonen B.V. 20 Groothuis Wonen B.V. Ootmarsumseweg 12 7615 PL Harbrinkhoek Postbus 508 7600 AM Almelo Telefoon 0546-480 000 Fax 0546-480 048 info@groothuis.nl www.groothuis.nl Bank 75.99.56.243 KvK Oost Nederland

Nadere informatie

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u Situatie Rijnbandijk 213 te Rijswijk (schaal 1 : 500) Rijnbandijk gras gras gras gras geasfalteerd 213 rooilijn optie carport (vergunningsvrij) zone van 2,5 m om hoofdgebouw is vergunningsvrij zone van

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN Een ontwikkeling van: D.E.O. Advies i.o.v. Oomen C.A.P. Projecten Datum: 1 april 2015 versienr.: 2 TECHNISCHE OMSCHRIJVING INDELING WONING VOLGENS BOUWBESLUIT:

Nadere informatie

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen B Oog Beethove.nl klassiek wonen nieuwe stijl in Al I Utrecht Wegwijzer bij aankoop Verkoop: Lauteslager makelaars bv makelaars@lauteslager.nl www.lauteslager.nl Tel: 030-2315186 Ontwikkelaar: 7 herenhuizen

Nadere informatie

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel ALGEMEEN Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Situatieschets De nummers op de tekeningen zijn bouwnummers. Ze worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd, ook voor alle

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op fase I (23 woningen) en fase II (21 woningen) Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht Datum: 1 maart 2014 MyOwnHome

Nadere informatie

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap ALGEMENE KOPERSINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING STAAT VAN AFWERKING Woningtypen A t/m E d.d. 12 juni 2013 Geachte heer

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Plan : 6 laan- en 8 pleinwoningen Oostpoort Amsterdam fase 2b Realisatie : HSB Volendam. Volendam, 19 maart 2015

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Plan : 6 laan- en 8 pleinwoningen Oostpoort Amsterdam fase 2b Realisatie : HSB Volendam. Volendam, 19 maart 2015 TECHNISCHE OMSCHRIJVING Plan : 6 laan- en 8 pleinwoningen Oostpoort Amsterdam fase 2b Realisatie : HSB Volendam Volendam, 19 maart 2015 Inhoud 1. Verkopende partijen... 3 2. Voorrang woningborg bepalingen...

Nadere informatie

Roos & Beek Santpoort-Noord

Roos & Beek Santpoort-Noord FASE 2: 46 COMFORTABELE TWEE- EN DRIEKAMERAPPARTEMENTEN VOOR 55-PLUSSERS Roos & Beek Santpoort-Noord Hoffelijk en beschut wonen op een unieke locatie Waarmerking Deze technische omschrijving F.40054.46.01

Nadere informatie

Aanvullende gegevens behorende bij de verkoopdocumentatie:

Aanvullende gegevens behorende bij de verkoopdocumentatie: Woningtype Ceres; Lange Streeken II Peize / fase II / kavel 25 t/m 28 / EPC 0,4 Aanvullende gegevens behorende bij de verkoopdocumentatie: 1 technische omschrijving 2 2 kleur- en materiaalstaat 7 3 staat

Nadere informatie

2 D e B o n g e r d - f a s e 3 Utrecht Leidsche Rijn

2 D e B o n g e r d - f a s e 3 Utrecht Leidsche Rijn Utrecht, Leidsche Rijn Compleet, veelzijdig en gezellig een geweldige plek om te wonen Historie van de locatie De geschiedenis van het gebied waarop Leidsche Rijn Utrecht nu wordt gebouwd, gaat terug tot

Nadere informatie

Creëer. jouw ideale woning. 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen

Creëer. jouw ideale woning. 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen VEERALLEE ZWOLLE VEERALLEE ZWOLLE VE Creëer jouw ideale woning 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen Twee-onder-een-kapwoningen 3 Een wijk met een rijke historie Veerallee De Veerallee

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 10 type J13 & J14

Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 10 type J13 & J14 7 hoek- en middenwoningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 10 type J13 & J14 Inhoud Algemene projectgegevens 3 Geveltekeningen 4 Hoekwoning Type J13 6 Tussenwoning Type J14 12 Garage Type J13

Nadere informatie

Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen

Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen 2 Huurwoningen Parkbuurt Ulft Het dorp Ulft is met 10.400 inwoners de grootste plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Winkelcentrum De Blenk biedt

Nadere informatie

Technische omschrijving en Algemene informatie

Technische omschrijving en Algemene informatie Technische omschrijving en Algemene informatie 13 Watervilla s in 6 verschillende typen Oegstgeest aan de Rijn Wijzigingen voorbehouden d.d. 08-06-2015 www.adriaanvanerk.nl Technische Omschrijving en Algemene

Nadere informatie

Sliedrecht plan Baanhoek West

Sliedrecht plan Baanhoek West Sliedrecht plan Baanhoek West 12 woningen Vivaldi type V1, V2 en V3 TECHNISCHE OMSCHRIJVING EN ALGEMENE INFORMATIE Wijzigingen voorbehouden d.d. 01-06-2015 Technische Omschrijving en Algemene Informatie

Nadere informatie

Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen

Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen 2 3 13 12 15 14 16 30 31 Dongehof, Koolhoven Buiten 17 32 33 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 58 een echte buitenkans! 18 19 36 37 38 39 34 35 29 28 27 26 25

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op 12 herenhuizen Zijdebalen te Utrecht

Nadere informatie

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk 12 twee-onder-één kapwoningen type Patrijs (D1 en D2) 1 halfvrijstaande woning type Buizerd (D3) Technische Omschrijving en Algemene Informatie Wijzigingen

Nadere informatie

PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER

PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST Ten behoeve van: NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER IN HET PLAN HAVENKWARTIER AAN DE BOMSCHUITSTRAAT EN KOTTERSTRAAT TE KATWIJK Projectnummer: 14-00681

Nadere informatie

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel VEENDAM KOMPAS RUIME EENGEZINSWONINGEN Hoek kavel ca 175 m² Tussen kavel ca 130 m² Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen een tussenwoning vanaf 132.500 von een hoekwoning vanaf 147.500 von

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 28 september 2013 25 woningen aan de Chrysantentuin Zoetermeer Technische Omschrijving Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene informatie 3 Garantie- en waarborgregeling 3 Voorrang Woningborg-bepalingen 3 Wijzigingen

Nadere informatie

8 woningen (blok 6) Victoria Park fase 1 te Noordwijkerhout

8 woningen (blok 6) Victoria Park fase 1 te Noordwijkerhout 8 woningen (blok 6) Victoria Park fase 1 te Noordwijkerhout Technische omschrijving Projectnummer: 0618 Datum: 11 december 2013 Pagina 1 ALGEMENE PROJECTGEGEVENS: - Nieuwbouw van 8 woningen in het plan

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Park kwartier. Noord. 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde

Park kwartier. Noord. 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde Park kwartier Noord 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde Wonen in Zeewolde, water, groen en ruimte Zeewolde, een nog relatief jong en dynamische dorp ligt aan de randmeren en midden in

Nadere informatie

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Helperoostsingel Stijlvol wonen aan het Helperdiep 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Veelzijdig Groningen Planinformatie Wonen in de stad Groningen biedt u veel voordelen. Het levendige

Nadere informatie

Pagina 2 Inhoudsopgave. Pagina 4-5 Ligging. Pagina 6-7 Omgeving. Pagina 8-9 Een locatie met historie. Pagina 10 Initiatief. Pagina 11 Inspiratie

Pagina 2 Inhoudsopgave. Pagina 4-5 Ligging. Pagina 6-7 Omgeving. Pagina 8-9 Een locatie met historie. Pagina 10 Initiatief. Pagina 11 Inspiratie Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 4-5 Ligging Pagina 6-7 Omgeving Pagina 8-9 Een locatie met historie Pagina 10 Initiatief Pagina 11 Inspiratie Pagina 13 ontwikkeling Pagina 14-15 Situatie en impressies Pagina

Nadere informatie

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 1.3 Riolering De binnen en buitenriolering wordt uitgevoerd in PVC-leidingen. Het vuilwater wordt in overleg met de gemeente Hardenberg aangesloten

Nadere informatie

Technische omschrijving. Hof van Leede. te Warmond

Technische omschrijving. Hof van Leede. te Warmond Technische omschrijving Hof van Leede te Warmond Technische omschrijving voor Hof van Leede te Warmond Het project bestaat uit 4 woongebouwen. Elk woongebouw heeft twee lagen met 2 appartementen per laag.

Nadere informatie

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 3 volwaardige woonlagen met 4 5 ruime slaapkamers standaard dakkapel en een ruime bergzolder inclusief luxe greeploze keuken met alle apparatuur

Nadere informatie