Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 11 ca Tegelwerk toilet Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving Tegelwerk toilet conform offerte Wessels Lichtenvoorde n.o.t.k. Showroom Wessels Lichtenvoorde. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte; De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals vermeld in de technische omschrijving. cc Sanitair toilet Standaard sanitair toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het leveren en monteren van het standaard sanitair in het toilet conform technische omschrijving Sanitair toilet conform opgave showroom n.o.t.k. Showroom Plieger Hengelo. Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroom offerte; Inclusief installatietechnische wijzigingen; Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte; Indien de offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals vermeld in de technische omschrijving.

2 Pagina 2 van 11 cd Casco oplevering toilet Toilet casco opleveren vast -695,00 Afwerkstaat toilet begane grond bij keuze casco opleveren: Er wordt geen sanitair en tegelwerk geleverd. Waterleidingen en afvoeren worden op de standaard posities afgedopt geleverd; Het lichtpunt, schakelaar en mechanische ventilatie komen op de standaard plek; De wanden blijven onafgewerkt, het plafond wordt voorzien van spuitpleisterwerk; De cementdekvloer wordt aangebracht maar de kunststenen onderdorpel komt te vervallen. Op deze optie is de gelimiteerde garantieverklaring van het SWK van toepassing. ga Keukeninrichting Standaard casco keuken Geen verrekening 0,00 Keukenindeling conform verkooptekening. Het installatiewerk ter plaatse van de keuken wordt uitgevoerd conform verkooptekening. Er worden geen leidingen verplaatsen of extra installatiepunten aangebracht. U bent zelf verantwoordelijk om, na oplevering, het installatiewerk ten behoeven van uw keuken aan te passen Installatiewerk keuken volgens opgave project showroom n.o.t.k. U kiest voor een projectkeuken bij Brubus keukens; Bij aankoop van een keuken, gaat koper een overeenkomst aan met Bribus Keukens. Deze overeenkomst valt buiten de aannemingsovereenkomst met Dura Vermeer; De keuken wordt na oplevering door Bribus Keukens geleverd en geplaatst en valt hiermee buiten de SWK garantie en de oplevering van de woning. De volledige garantie op levering en montage van de keuken wordt afgegeven door Bribus keukens Installatiewerk keuken conform keukentekening derden n.o.t.k. Het wijzigen van het installatiewerk t.b.v. de keuken volgens keukentekening van een externe keukenleverancier. Voor deze wijzigingen zult u van Dura Vermeer een offerte ontvangen.

3 Pagina 3 van 11 ia Bouwkundige voorzieningen Uitbouw 1200 mm (beukmaat 5400 mm) vast 8.995,00 Het uitbouwen van de achtergevel van de woning, ter plaatse van de begane grond, met 1200 mm; bestaande uit: Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk, indien noodzakelijk wordt het formaat van aanwezige kozijn(en) aangepast; De fundering (inclusief palen, indien noodzakelijk) wordt aangepast; Materialen en afwerking van de uitbouw zijn overeenkomstig aan de standaard woning; Betonnen dakvloer met isolatie en dakbedekking; Er wordt een extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel aangebracht; Het aanwezige plafondlichtpunt ter plaatse wordt opnieuw uitgelijnd; Er worden 2 dubbele stopcontacten en 1 loze leiding mee verplaatst met de uitbouw Uitbouw van totaal 2400 mm (beukmaat 5400 mm) vast ,00 Het uitbouwen van de achtergevel van de woning, ter plaatse van de begane grond, met een extra 1200 mm plus de al reeds aanwezige uitbouw van 1200mm; Totale uitbouw van 2400mm bestaande uit: Kozijnindeling van de achtergevel blijft gelijk, indien noodzakelijk wordt het formaat van aanwezige kozijn(en) aangepast; De fundering (inclusief palen, indien noodzakelijk) wordt aangepast; Materialen en afwerking van de uitbouw zijn overeenkomstig aan de standaard woning; Betonnen dakvloer met isolatie en dakbedekking; Er wordt een extra hemelwaterafvoer aan de achtergevel aangebracht; Het aanwezige plafondlichtpunt ter plaatse wordt opnieuw uitgelijnd; Er wordt 1 loze leiding mee verplaatst met de uitbouw; De installatie wordt aangepast met 2 extra dubbele stopcontacten conform tekening Trapkast in woonkamer vast 795,00 Onder de trap in de woonkamer wordt een trapkast aangebracht conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure.

4 Pagina 4 van 11 ia Bouwkundige voorzieningen Indelingsvariant zolder - onbenoemde ruimte vast 4.500,00 Op de zolderverdieping wordt extra kamer (onbenoemde ruimte) conform optietekening nummer , gerealiseerd. Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure Vergroten badkamer vast 645,00 Het vergroten van de badkamer door het verplaatsen van de wand tussen de badkamer en slaapkamer 2 met circa 300 mm conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat technische omschrijving Wijzigen indeling 1e verdieping - Vergroten slaapkamer 2 vast 350,00 Door het verplaatsen van de wand tussen slaapkamer 1 en 2 wordt slaapkamer 2, aan de voorzijde van de woning, het grootst. Conform optietekening nummer ; Afwerking conform afwerkstaat verkoopbrochure Openslaande tuindeuren met 2 zijlichten vast 2.750,00 Aanbrengen dubbele openslaande tuindeuren met 2 zijlichten i.p.v. aluminium schuifpui conform optietekening nummer Dakvenster 1140 x 1400 mm p/stuk 1.590,00 Het aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140 x 1400 mm, in de achtergevel aan de niet trapzijde conform optietekening Dakvenster 1140 * 1400 mm in de achtergevel aan de trapzijde vast 1.590,00 Het aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140 x 1400 mm, in de achtergevel aan de niet trapzijde conform optietekening Dakvenster 1140 * 1400 mm in de achtegevel aan de niet trapzijde Het aanbrengen van een dakraam met afmeting 1140 x 1400 mm, in de achtergevel aan de niet trapzijde conform optietekening vast 1.590,00

5 Pagina 5 van 11 ia Bouwkundige voorzieningen Dakkapel 2200 mm vast 7.950,00 Het leveren en aanbrengen van een dakkapel met afmeting 2200 mm. Het plaatsen van de dakkapel bestaat uit: Het leveren en aanbrengen van een dakkapel met een inwendige maat van 2200 mm; Het kozijn van de dakkapel bestaat uit 2 vaste ramen en 1 draai-/kiepraam (middelste raam); Afwerking van de dakkapel is volgens afwerking van de zolderverdieping, conform technische omschrijving; Er wordt een ventilatierooster geplaatst in het glas van één van de vaste ramen; Aan de binnenzijde van het kozijn wordt een vensterbank aangebracht, conform technische omschrijving; De dakkapel kan uitsluitend worden geplaatst op de vastgestelde positie aan de achterzijde van de woning, conform optietekening PV panelen vast 4.200,00 id Het aanbrengen van 6 stuks PV-panelen met een maximaal vermogen van 250WP per paneel. De zonnepanelen worden op een aparte groep in de meterkast aangesloten. Binnendeuren Binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur conform technische omschrijving De woning wordt uitgevoerd met de standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur, conform technische omschrijving Binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur conform svedexdeurplus.nl De standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur worden verrekend met de gekozen binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur; De aan u aangeboden offerte is inclusief levering en montage; Bouwkundige wijzigingen (dichtzetten bovenlichten indien gewenst) zijn in de offerte opgenomen, maar worden ook afzonderlijk vermeldt, maar niet berekend, in post id700990; Uw kopersadviseur verrekend de bouwkundige prijzen; Indien deze offerte niet tijdig ondertekend ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en aanbrengen van het standaard binnendeuren, binnendeurkozijnen en garnituur conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 n.o.t.k.

6 Pagina 6 van 11 id Binnendeuren Dichtzetten bovenlicht p/stuk 140,00 Het dichtzetten van het bovenlicht boven een binnendeurkozijn bestaande uit: Het dichtzetten van het standaard bovenlicht met enkel glas of een houten paneel; Er wordt een latei boven het kozijn aangebracht; Boven de latei wordt de lichte scheidingswand doorgezet; De lichte scheidingswand wordt behangklaar opgeleverd; Het kozijn wordt deurhoog uitgevoerd De dichte tra i.p.v. open trap 1e verdieping naar de zolder vast 195,00 pa Aanbrengen van een dichte trap i.p.v. open trap van de 1e verdieping naar de zolder. Tegelwerk badkamer Standaard tegelwerk badkamer Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in de badkamer standaard conform technische omschrijving Tegelwerk badkamer conform opdrachtformulier Wessels Lichtenvoorde pc Showroom Wessels Lichtenvoorde. Het standaard tegelwerk wordt verrekend met het tegelwerk uit de showroom offerte; U dient eerst een sanitair offerte te hebben van Plieger Hengelo; De aan u aangeboden offerte is inclusief bouwkundige wijzigingen; Indien deze offerte niet voor sluitingsdatum ondertekend en ontvangen is, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard tegelwerk zoals is vermeld in de technische omschrijving. Sanitair badkamer Geen verrekening 0, Standaard sanitair badkamer Geen verrekening 0,00 Standaard sanitair badkamer conform technische omschrijving.

7 Pagina 7 van 11 pc Sanitair badkamer sanitair badkamer, conform topdrachtformulier Plieger Hengelo Geen verrekening 0,00 Sowroom Plieger Hengelo. Het standaard sanitair wordt verrekend met het sanitair uit de showroomofferte; Inclusief installatietechnische wijzigingen; Bouwkundige wijzigingen zijn niet in de offerte opgenomen, deze worden opgenomen in de tegelofferte; Indien de offerte niet voor sluitingsdatum is ondertekend en ontvangen, wordt overgegaan tot het leveren en monteren van het standaard sanitair zoals is vermeld in de technische omschrijving. pd Casco oplevering badkamer Badkamer Casco opleveren vast ,00 Afwerkstaat badkamer bij keuze casco opleveren: Er wordt geen sanitair en tegelwerk geleverd. Waterleidingen en afvoeren worden op de standaard posities afgedopt geleverd; Het lichtpunt, schakelaar, radiator en mechanische ventilatie komen op de standaard plek; De wanden blijven onafgewerkt, het plafond wordt voorzien van spuitpleisterwerk; De cementdekvloer en de de kunststenen onderdorpel komt te vervallen. Op deze optie is de gelimiteerde garantieverklaring van het SWK van toepassing. za Elektra Verplaatsen elektrapunt p/stuk 50,00 Verplaatsen van een wandcontactdoos, wandlichtpunt, schakelaar, telefoon-/ of cai-aansluiting in een lichte scheidingswand; Posities zijn altijd ter goedkeuring door uw kopersadviseur.

8 Pagina 8 van 11 za Elektra Enkele wandcontactdoos p/stuk 130,00 Enkele wandcontactdoos op een bestaande eindgroep (inbouw) in lichtescheidingswand. Inbouwhoogte conform basis; In de betonnen wanden is deze optie uitsluitend mogelijk op vastgestelde posities; Posities zijn altijd in overleg met de kopersadviseur Enkele wandcontactdoos op aparte groep in de meterkast p/stuk 240,00 Enkele wandcontactdoos op een aparte groep 230V-16A, compleet inclusief leidingwerk en aangesloten in de meterkast. Inbouwhoogte conform technische omschrijving; Deze optie is alleen mogelijk in lichte scheidingswanden; Posities zijn altijd ter goedkeuring door uw kopersadviseur Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) p/stuk 195,00 Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) op schakelaar. De wandcontactdoos (opbouw) wordt aan de buitenzijde van de woning geplaatst; Hoogte dubbele wandcontactdoos circa 600 mm boven maaiveld; De schakelaar wordt in de woning geplaatst (standaard hoogte) op een vooraf vastegestelde positie Verplaatsen plafondlichtpunt p/stuk 65,00 Het verplaatsen van een aanwezig plafondlichtpunt. De nieuwe positie dient gemaatvoerd op tekening te worden opgenomen; Exacte positie afhankelijk van indeling vloerplaten. Verplaatsen alleen mogelijk in dezelfde ruimte Schakelaar wijzigen naar wisselschakelaar p/stuk 135,00 De standaard enkelpolige schakelaar wordt gewijzigd in een wisselschakelaar; Bovendien wordt er een extra wisselschakelaar geplaatst; Inbouwhoogte conform basis; Deze optie is alleen mogelijk op vooraf vastgestelde posities; Posities zijn altijd ter goedkeuring door uw kopersadviseur.

9 Pagina 9 van 11 za Elektra Loze leiding met einddoos vanuit de meterkast p/stuk 110,00 Extra loze buisleiding voor tv, telefoon of internet met einddoos, afgewerkt d.m.v. een deksel. Vanuit de meterkast naar een lichte scheidingswand; De loze leiding is voorzien van een controledraad Aanwezige loze leiding afmonteren t.b.v. kabeltelevisie p/stuk 120,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een COAXbedrading en afgemonteerd met een CAI-wandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd; Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen; U dient op tekening aan te geven welke loze leiding u bedraad wilt hebben Aanwezige loze leiding t.b.v. CAT5 afmonteren p/stuk 220,00 De aanwezige loze leiding wordt voorzien van een CAT5 bedrading en afgemonteerd met een CAT5 wandcontactdoos in het betreffende vertrek; In de meterkast wordt de kabel niet aangesloten maar opgerold aangeleverd; Bij meerdere aansluitingen is een versterker aan te bevelen; U dient op tekeningen aan te geven welke loze leiding u bedraad wilt hebben Extra internet aansluiting p/stuk 255,00 Extra loze leiding met bedrading voor een internetaansluiting (UTP cat5e). Vanuit de meterkast naar een willekeurige plaats in een lichte scheidingswand; Uitbreiding meterkast door middel van een extra aardlekschakelaar Bij overschrijding van de 8 standaard groepen, is het noodzakelijk de meterkast uit te breiden met een extra aardlekschakelaar, waardoor nog 4 extra elektragroepen beschikbaar zijn. p/stuk 345, Buitenlichtpunt op aparte schakelaar p/stuk 190,00 Het leveren en aanbrengen van een extra lichtpunt op aparte schakelaar.

10 Pagina 10 van 11 za Elektra Voorziening tuinverlichting p/stuk 420,00 20 meter 3-aderige grondkabel op rol, ten behoeve van tuinverlichting. De grondkabel is aangesloten op een aparte groep in de meterkast en is bedienbaar met een schakelaar in de meterkast; Let op! Indien het maximum van 8 groepen in de meterkast wordt overschreden wordt ook een uitbreiding van de meterkast aangeboden Extra MV schakelaar p/stuk 130,00 Extra draadloze MV-schakelaar t.b.v. de mechanische ventilatie die tijdelijk de hoofdbediening overruled. Schakelaar word los geleverd en kunt u zelf, na oplevering, op de gewenste plek monteren Enkele wandcontactdoos wijzigen naar dubbele wandcontactdoos zb Een bestaande enkele (inbouw)wandcontactdoos wijzigen naar een dubbele wandcontactdoos. Loodgieterswerk p/stuk 45, Vorstvrije buitenkraan (kouw water) in spouwmuur p/stuk 420,00 De buitenkraan heeft een watertoevoer welke aan de binnenkant van de spouwmuur wordt afgesloten, zodat wordt voorkomen dat aftappunt en leiding bevriezen Vorstvrije buitenkraan in de voorgevel p/stuk 420,00 De buitenkraan heeft een watertoevoer welke aan de binnenkant van de spouwmuur wordt afgesloten, zodat wordt voorkomen dat aftappunt en leiding bevriezen Afvoerput onder buitenkraan p/stuk 360,00 Leveren en monteren van een schrobputje ter plaatse van de buitenkraan. De schrobput wordt aangesloten op het vuilwater riool.

11 Pagina 11 van 11 zc Centrale verwarming Vloerverwarming ter plaatse van de zolder n.o.t.k. Aanbrengen van vloerverwarming op zolder, op basis van een capaciteit van de vloerverwarming van 20 graden celsius. Op zolder wordt een verdeler geplaatst waarop de zones van de 1e verdieping en zolder komen te zitten. Deze zijn met kranen te openen en te sluiten waardoor de temperatuur van de vertrekken afzonderlijk te regelen is. Op de voorzijde van de verdeler staat aangegeven welke zone voor welk vertrek is Aanpassen ketel van CW 4 naar CW 5 vast 255,00

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet, conform technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht conform technische omschrijving.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 14 ca Tegelwerk toilet begane grond 100002 Tegelwerk conform opdrachtformulier showroom n.o.t.k. cc - Showroom door Dura Vermeer Bouw Hengelo aangegeven. - Het standaard tegelwerk wordt verrekend

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 22 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet l worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 20 aa Bouwkundige opties 700002 Verplaatsen binnendeur (kozijn) p/stuk 95,00 Het verplaatsen van een binnendeur (kozijn) Verplaatsing geldt binnen dezelfde ruimte; Nieuwe positie volgens tekening;

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 23 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10040 Uitbouw begane grond 1200 mm 19.800,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem'

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem' R 10.00.00 BOUWKUNDIG R 10.20.00 Deur van woonkamer naar garage - Bouwnummer 2, 3, 4, 5, 10, 11, 15, 16 & 17 Het realiseren van een doorgang tussen woonkamer en garage door middel van een kozijn en deur

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 33 ca Tegelwerk toilet 100001 Standaard tegelwerk toilet volgens technische omschrijving Geen verrekening 0,00 Het tegelwerk in het toilet zal worden aangebracht volgens de opgave in de technische

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr.

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr. Casco / Ruwbouw Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning, woningtype A1. Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning. De achtergevel wordt

Nadere informatie

Optiekeuzelijst Pagina 1

Optiekeuzelijst Pagina 1 Pagina 1 ACHTERGEVEL Loodgieterswerk L 003 Buitenkraan met schrobput 775,00 Het leveren en aansluiten van een koudwater buitenkraan met slangwartel en gevelplaat t.p.v. de terrasdeur. De buitenkraan wordt

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

13 woningen Frankhuis

13 woningen Frankhuis GALJOEN 13 woningen Frankhuis 1081 13 woningen - Frankhuis - Stadshagen 03 UITBOUWEN begane grond 03..0100 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5400mm 12.900,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type E (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type E (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 235

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 235 BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen 05-2019 Bouwnummer 235 1 Pagina 1 van 24 aa Bouwkundige opties 700097 Uitbouw 1200 mm (beukmaat 6000 mm) vast 16.995,00

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

MAATWERKLIJST DUINGEEST

MAATWERKLIJST DUINGEEST leefid Duingeest wordt gebouwd met een totaal nieuwe filosofie: leefid. U als koper krijgt meer keuzevrijheid dan u gewend bent. U kunt namelijk naar eigen inzicht de woning indelen; de plaats van binnenwanden

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5400 mm Bouwnummer: 103, 104, 117, 118, 119, 120, 121, 122 en 123 Woningtype: Eigentijds Sluitingdatum: maandag

Nadere informatie

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening.

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuze aankruisen. Indien u vragen heeft kunt u uw koperbegeleider hierover benaderen. Bouwkundig B01-V Het uitbreiden van de woning aan de achterzijde (woonkamer)

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5700 mm Bouwnummer: 102 en 105 Woningtype: Klasiek Sluitingdatum: maandag 21 augustus 2017 (Sanitair, tegelwerk

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst meer- en minderwerk Dura Vermeer Bouw Zuid BV 24 woningen Veste Tuin in Tholen. RUWBOUW

Koperskeuzelijst meer- en minderwerk Dura Vermeer Bouw Zuid BV 24 woningen Veste Tuin in Tholen. RUWBOUW 4 woningen Veste Tuin in Tholen. Deze lijst is prijsvast tot en met 31-06-019 of geldig tot aan de sluitingsdata van het project. Alle bedragen zijn inclusief 1% BTW. VERSIE 1 03-1-018 definitief. Sluitingsdatum

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Optie Omschrijving Keuze Aantal incl. BTW Totaal 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 21.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Bungalow Bouwnummer: 2, 3, 8, 9, 92, 93, 96, 97, 110, 111, 114 en 115 Gewijzigd: Optie B45 lengte van carport is gewijzigd

Nadere informatie

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 216

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 216 BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen 05-2019 Bouwnummer 216 1 Pagina 1 van 19 aa Bouwkundige opties 700086 Uitbouw 1800mm (bnr 216) vast 28.995,00 Het uitbouwen

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

RUWBOUW. SUD AMSTERDAM Maart Pagina 1 van 11

RUWBOUW. SUD AMSTERDAM Maart Pagina 1 van 11 RUWBOUW R 10.0001 Wijzigen indeling woningtype G2 - bouwnummer 02 1 pst. 5.500,00 Het wijzigen van de indeling van het appartement. Het realiseren van twee slaapkamers en een woonkamer/keuken aan de binnentuin.

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 17.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond van ca. 1,20 meter diep (uitwendig) aan de achtergevel.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Beautitude. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Beautitude. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7326 10.7333 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Naam koper : 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 18.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond van ca. 1,20 meter diep (uitwendig)

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 200010 Keuken aansluitingen standaard volgens 0-tekening (excl. Elektra) De keukenaansluitingen worden volgens 0-tekening van de keuken aangebracht. Geen verrekening 0,00 200020 Verwerken

Nadere informatie

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 214

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 214 BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen 05-2019 Bouwnummer 214 1 Pagina 1 van 29 aa Bouwkundige opties 700091 Uitbouw 1200 mm (beukmaat 5400 mm) vast 15.995,00

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

20 woningen Frank & vrij wonen

20 woningen Frank & vrij wonen 20 woningen Frank & vrij wonen Bouwnr: Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telnr.: Keuzelijst meer- minderwerk Nr Omschrijving Meerprijs * Aantal ja/nee** Bouwkundig ruwbouw 101 Dakkapel achterzijde Aan

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 231

BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK. DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen Bouwnummer 231 BASISKEUZELIJST MEER- & MINDERWERK DE LAAKSE TUINEN 1 VATHORST AMERSFOORT 64 woningen 05-2019 Bouwnummer 231 1 Pagina 1 van 26 aa Bouwkundige opties 700090 Verlengen bestaande uitbouw met 1200 mm (beukmaat

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : 30-6-2017 Bouw : Naam verkrijger(s) : Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst "Hoefweide" te Utrecht

Meer- en minderwerklijst Hoefweide te Utrecht Meer en minderwerklijst Uw gegevens Project Hoefweide Type A1/A2/A3/A4 Projectnummer 20150221 Bouwnummer Naam Adres Postcode en woonplaats De koper wenst gebruik te maken van de optie(s) zoals aangegeven

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6

Bouwnummer: Paraaf verkrijger(s): Paraaf ondernemer:... 1/6 B0PLN010 B0PLN011 B1PLN110 B1PLN111 AFBOUW OPTIES Plinten los leveren t.b.v. begane grond Fabrieksmatig wit gegronde mdf plinten op handelslengte. Plinten leveren en aanbrengen t.b.v. begane grond Fabrieksmatig

Nadere informatie

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Kopersoptielijst. 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum. Type B en E

Kopersoptielijst. 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum. Type B en E Kopersoptielijst 22 woningen Anna s Hoeve te Hilversum Type B en E RUWBOUW 1016 Uitbouw gehele achtergevel met 1.20 meter De achtergevel wordt met ca. 1.20 m1 vergroot. De installaties (capaciteit/hoeveelheid

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Vergunningsplichtig 928110 Dubbel openslaande deuren vast 2.540,00 Het standaard raamkozijn met borstwering (met een vast deel en een te openen deel) wordt vervangen door dubbele openslaande

Nadere informatie