Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018"

Transcriptie

1 Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018 Totaal aantal leden : 197 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (147 = 115 jeugd + 32 senioren), boksen (31), krachttraining (7) en conditietraining (12) Totaal aantal leden : 203 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (155 = 123 jeugd + 30 senioren), boksen (28), krachttraining (6) en conditietraining (14) Voorzitter: Martijn de Boer Vicevoorzitter: Jolanda Vet Penningmeester: Jeroen Olijrhook Secretaris: Emmy Berends Alg. bestuurslid: Jenneffer Baas Judoleraar: Willem van Heest Peter Vleerbos, geeft op de dinsdagavond een uur les. Boksleraar: Jaap de Haas Webshop beheer: Alex Kuiper Webmaster: Carlo Kuiper Aanspreekpunt klusteam: David Passenier JANUARI 13 januari De tweede ronde van de MiniRots competitie van het seizoen vond plaats in onze dojo. Dit is een oefencompetitie voor alle judoka s die kennis willen maken met wedstrijden en die judoën bij Judoschool van Heest en Judoclub Landsmeer. Het doel van de competitie is het wedstrijdjudo binnen de clubs te stimuleren in een ontspannen atmosfeer. De judoka s strijden om de felbegeerde mini-rots. Deze trofee is een eerbetoon aan Cees Slewe (alias De Rots), de oudste actieve wedstrijdjudoka in Amsterdam en omstreken. De competitie bestaat uit drie wedstrijdrondes. Uiteindelijk hebben er meer dan 60 judoka s meegedaan.

2 20 januari Op zaterdag twintig januari vond de 4 e ronde van de Westfriese Judocompetitie (WFJC) plaats in de dojo van Hikiwake in Hoogwoud. Daar hebben de judoka s van Landsmeer goed gejudood en ze zijn dicht bij een overwinning gekomen. Echter de tegenstanders waren te sterk, en de onderbezetting in eigen team hielp niet mee. 31 januari en 2 februari Op woensdag en vrijdag tijdens de reguliere lessen werden de judo examens afgenomen door Willem. Ouders en andere belangstellenden waren welkom om te kijken. FEBRUARI 18 februari Clubkampioenschappen van het seizoen 2017/2018 hebben plaatsgevonden, omdat het in het vorige jaar in november en december niet uitkwam. 25 februari In onze dojo vond de 4 e ronde van de Westfriese Judocompetitie voor de jeugd plaats. Het jeugdteam is een gecombineerd team met judoka s van Van Heest en Landsmeer. Gelukkig is het coach Pieter op het nippertje gelukt een compleet team paraat te krijgen. De diploma s voor sociale hygiëne zijn bepaald, Rob en Jeroen hebben deze in hun bezit, waardoor we als club een horeca vergunning hebben. Beleidsplan is opgesteld. Helaas is Jaap de Haas geveld door ziekte.

3 MAART 9 maart De Algemene Ledenvergadering heeft plaatsgevonden. Er is teruggekeken op de verrichtingen van het bestuur in het afgelopen jaar. Er heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Alex Kuiper en Freek de Miranda traden af. Nieuwe bestuursleden zijn Emmy Berends als secretaris en Jenneffer Baas als algemeen bestuurslid. Laura Keessen is vertrouwenspersoon voor JCL, heeft de cursus vanuit NOCNSF gevolgd. Op de website staan protocollen mbt pesten en seksuele intimidatie. 17 maart De 3 e en finaleronde van de MiniRots competitie heeft plaatsgevonden. Naast de judoka's van Judoschool van Heest was er ook een aardige vertegenwoordiging vanuit onze eigen gelederen. Er was duidelijk te zien dat de judoka s het afgelopen jaar zelfverzekerder zijn gaan judoën. 18 maart Florian Olijrhook is 2 e van Noord-Holland geworden tijdens de districtskampioenschappen -15 jaar in Beverwijk. 25 maart In sporthal de Walvis in Beverwijk vond de slotronde plaats van de Westfriese Judocompetitie. Alle teams van de verschillende klassen in de competitie waren er. Het seniorenteam van JCL begon deze ronde met een 5 e plaats in het klassement, met uitzicht op de 4 e plek, welke ook werd behaald. Het jeugdteam, een gecombineerd team van Van Heest en Landsmeer, deed voor het eerst mee in de hoofdklasse, en pakte een 3 e plek.

4 APRIL 21 april Zaterdag 21 april werd er door Willem en Johan van Heest weer een Heestland toernooi georganiseerd. Ondanks de al bijna tropische temperaturen was de opkomst van beide clubs, Landsmeer en van Heest, groot. In de poule-indeling was rekening gehouden met de wedstrijdervaring van de judoka's, zodat iedereen op zijn eigen niveau met plezier kon judoën. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers was het wederom een succes. Het recht van opstal is verlengd tot Rikus de fotograaf vele mooie foto's gemaakt van de kinderen, en van een enkele volwassene, in judopak. Ze konden besteld worden in verschillende formaten of op canvas. Jaap is gelukkig herstellende en zal binnen afzienbare tijd weer de boks- en conditietrainingen op zich nemen. Kevin de Haas heeft in de tussentijd een groot deel van de lessen op zich genomen. Kevin is net als Jaap ingeschreven bij KvK als sporttrainer. MEI 25 mei De wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is in werking gegaan. Rob Rutten heeft dit voor de club in orde gemaakt. Het privacy beleid staat op de website. Nieuwe machtigingsformulieren verwijzen naar het beleid. JUNI 24 juni In onze dojo organiseerde Judoschool van Heest als eerbetoon aan en ter nagedachtenis van Gerrit Rutte dit speciaal naar hem vernoemde toernooi. Gerrit Rutte is erg belangrijk geweest voor de judo carrière van de familie van Heest. JULI 11 juli Ondanks tropische temperaturen in de judoschool werden de laatste lessen van het seizoen goed bezocht. Met als afsluiting de judo examens voor zowel de jeugdleden als de senioren.

5 13 juli De jaarlijkse BBQ voor de senioren en de oudere jeugdleden vond plaats. Wederom door Benno voortreffelijk geregeld. 14 juli Voor de wedstrijdjudoka s van JCL en Van Heest was er een afsluiting van het seizoen. 18 juli Er heeft een drinkwatercontrole plaatsgevonden door PWN, een routinecontrole die elke 9 jaar plaatsvindt bij gebouwen in de laag risicoklasse, volgens de wet Drinkwaterbesluit. Hieruit is een beleid rondom legionella preventie voortgekomen. Het keurmerk JBN (Judobond Nederland) is behaald. De 350 euro per jaar die JCL aan de bond betaalde vervalt nu. Willem stimuleert het lidmaatschap. Bij het behalen van een hele band is een extra diploma van JBN mogelijk. Voor het behalen van een dan graad is het noodzakelijk een aantal jaar lid te zijn van de JBN. Nieuwe leden worden automatisch lid. We hebben een spreekbeurttas van de JBN, die kinderen kunnen lenen. AUGUSTUS Geen noemenswaardige activiteiten. SEPTEMBER 2 september TopJudo A dam maakt gebruikt van onze dojo voor de opening van het nieuwe judoseizoen. 29 september Kelley Hamming, oud- judoka Judoclub Landsmeer, is 3 e geworden op het NK Senioren in Almere, in de klasse -57 kg. 30 september De 1 ste ronde van de Westfriese Judocompetitie , vond plaats in Landsmeer. Net als vorig jaar komt het gemengde jeugdteam van Judoclub Landsmeer en Judoschool van Heest uit in de hoogste divisie van deze Noord-Hollandse teamcompetitie. Op dit niveau verkeren we in het

6 gezelschap van de grote clubs, wat er doorgaans voor zorgt dat de wedstrijden erg spannend zijn. Vanaf het begin zat het team duidelijk goed in zijn vel, met als resultaat 3 maal winst. Er is een mobiel pinapparaat aangeschaft, werkt met de Izettle app via bluetooth. Nu kan er met pin betaald worden, zowel achter de bar, maar ook bv de judopakken of inschrijfgeld en banden. OKTOBER 14 oktober Voor alweer de 7de maal vond de 1ste ronde van de MiniRots competitie plaats. Er stonden op deze middag bijna 50 judoka's op de mat. In de eerste groep streden de kinderen geboren in 2010 tot 2013, in de tweede groep streden de kinderen geboren in 2004 tot 2009 voor hun plek. Na 3 rondes zal blijken wie er als winnaars uit de bus komen. 21 oktober De 2de ronde van de Westfriese Judocompetitie vindt plaats in Nieuw Vennep, bij gastheer Judo Yushi. Winst voor team Van Heest/Landsmeer. 27 oktober De WFJC is weer begonnen voor het seniorenteam, 2de klasse, van Judoschool van Heest en Judoclub Landsmeer. Na een periode dat beiden een eigen team hadden, lijkt het voor het nieuwe seizoen de beste oplossing toch weer een combinatieteam. Het judoteam mocht afreizen naar Anna Paulowna. Tijdelijk een ledenstop op de woensdagmiddag voor de jongere judoka's, tot na de kerstvakantie.

7 We doen dit jaar voor het eerst sinds jaren mee met de Grote Clubactie. Dit is voor de club een mogelijkheid tot wat extra inkomsten, zodat we de hoognodige klussen aan het gebouw kunnen uitvoeren. De kinderen hebben tijdens de lessen boekjes en een brief uitgedeeld gekregen. Met onder andere de opbrengst van de clubactie willen we de kantine van het benodigde onderhoud voorzien. De eerste stap in de vorm van een nieuw geïsoleerd plafond is gezet. De bar is deels gesloopt, er zijn nieuwe verlichtingspunten, de volgende stappen zijn een nieuwe bar en vloer, inclusief vloerverwarming. Met dank aan het klusteam. NOVEMBER 16 november Anne Lize van der Stoel, waarnemend burgemeester van Landsmeer, heeft kennis gemaakt met een deel van het bestuur en een training op de vrijdag bijgewoond. 17 november De 2de ronde van de Westfriese Judocompetitie senioren vond plaats in Tuitjenhorn, bij EBI sport. 21 november Sinterklaas kwam woensdagmiddag op bezoek bij club. De kinderen hebben allerlei worpen laten zien aan Sinterklaas. Sinterklaas en ook de drie meegekomen pieten waren onder de indruk van de prestaties. De pieten hebben zelfs nog met de kinderen gejudood. Daarnaast was er ook nog livemuziek. Iedere judoka ging met een cadeautje naar huis. Jaap heeft extra trainingsmateriaal aangeschaft. In het kader van de brandveiligheid is er een vluchtroute gemaakt en opgehangen.

8 DECEMBER 1 december Twee judoka s van Landsmeer hebben tijdens de dan examens in Beverwijk een prima prestatie geleverd. Boris Berkhout heeft op overtuigende wijze de zwarte band (1e dan) behaald, met behulp van zijn partner Sem Japenga. Ook Mike van Heest, met partner Jelle Walsma, was succesvol en behaalde de 2e dan. De judoleraren brengen steeds meer judoka s naar een hoger niveau. De aanwas van jeugdige judoka s samen met een grote groep van senioren is een momenteel een ideale mix, de verwachting is dat meerdere judoka s een zwarte band zullen behalen. 2 december De 3de ronde van de Westfriese jeugd Judocompetitie, en ze gaan nog steeds aan kop. 16 december De clubkampioenschappen zijn gehouden, seizoen 2018/2019. De kinderen waren verdeeld in twee groepen, hierdoor was het wat minder druk in de zaal en hoefden de kinderen niet zo lang te wachten. Er werd fanatiek gesport, en iedereen ging met een prijs naar huis. Tijdens de Grote Clubactie hebben we veel loten verkocht en daarmee meer dan duizend euro opgehaald (1387 euro). Ook de Jumbo Sponsoractie heeft zo n 240 euro opgeleverd. We zijn veranderd van schoonmaak. De subsidie voor 2019 van gemeente Landsmeer is toegekend, 300 euro.

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017 JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017 Totaal aantal leden 1-1-2017: 201 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (140), boksen (36), krachttraining (7) en conditietraining (18). Totaal aantal leden

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering 9-03-2018 Locatie: de kantine van de dojo aan de Sportlaan 25 te Landsmeer Tijd: 20:30 21:40 uur. 1. Opening Vergadering is door de voorzitter Martijn de Boer geopend om 20:30.

Nadere informatie

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016 JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016 Totaal aantal leden 1 1 2016: 194 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (131), boksen (40), krachttraining (5) en conditietraining (19). Totaal aantal leden

Nadere informatie

Beste judoka en ouders/verzorgers

Beste judoka en ouders/verzorgers Beste judoka en ouders/verzorgers In deze brief vind je kort de belangrijkste informatie over TopJudo Amsterdam voor het seizoen 2016-2017, zoals trainingstijden, deelname aan wedstrijden en stages, de

Nadere informatie

Beste judoka en ouders/verzorgers

Beste judoka en ouders/verzorgers Beste judoka en ouders/verzorgers In deze brief vind je kort de belangrijkste informatie over TopJudo Amsterdam voor het seizoen 2017-2018, zoals trainingstijden, deelname aan wedstrijden en stages, de

Nadere informatie

Opgaven mailen naar t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging.

Opgaven mailen naar t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging. Trainingsdagen Opgaven mailen naar wedstrijdsecretriaaton@gmail.com t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging. Trainingsdag Oost-Nederland(vol is vol) Datum : 4 september 2010 Telefoon : 0547

Nadere informatie

JUDOVERENIGING ZEVENBERGEN

JUDOVERENIGING ZEVENBERGEN JUDOVERENIGING ZEVENBERGEN Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 2 juni 2015 verschijnt 4 x per jaar Dojo: Sportcomplex de Borgh IJshof 1 Zevenbergen Lestijden training: Dinsdag: 15.30-16.30 5 t/m 7 jaar 16.30-17.30

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN: Artikel 1 Begripsbepalingen:

ALGEMENE BEPALINGEN: Artikel 1 Begripsbepalingen: ALGEMENE BEPALINGEN: Artikel 1 Begripsbepalingen: 1. Voorzitter: de voorzitter van de vereniging West Friese Judo Competitie; 2. Penningmeester: de penningmeester van de vereniging West Friese Judo Competitie;

Nadere informatie

Mei Opening nationale sportweek

Mei Opening nationale sportweek Opening nationale sportweek Op zaterdag 20 april was er door de gemeente Tilburg de start van de nationale sportweek georganiseerd. De Nationale Sportweek vindt doorgaans de laatste week van de maand april

Nadere informatie

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief.

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November 2014. Beste Wikkers, Nog een paar weken te gaan en dan hebben we al weer 2015! Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen BadmintonClub Dwingeloo Jaarverslag Seizoen 2015 2016 1 Badminton Vereniging Dwingeloo is opgericht in 1980. Op dit moment zijn we een vereniging die de badmintonsport hoofdzakelijk recreatief beoefend.

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook)

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) BESTUURSSAMENSTELLING Voorzitter: Martin Monderen, Mergelsteen 15, 3991 SN Houten Tel. 030 2882916 m.monderen@gmail.com Secretaris

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Hoogwoud, november 2016 Beste clubleden, vrijwilligers, club van 100 en ieder die Hikiwake een warm hart toedraagt. Jaren vliegen voorbij alsof het niets is! Eén jaar?? Het

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. 3 e ronde WFJC judocompetitie. Banden Examens 2017

Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. 3 e ronde WFJC judocompetitie. Banden Examens 2017 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2017-01 Zondag I januari Aansluit nummer JBN -D2SL22S Sportlaan 21 Anna Paulowna (ingang sporthal Veerburg) In deze nieuwsbrief 3 e ronde WFJC judocompetitie

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan via de volgende website: jbn.toernooi.nl De gegevens worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook.

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook. VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief oktober 2018 Beste judoka's van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief van dit seizoen. Dit is de laatste versie die aan iedereen uitgedeeld wordt op papier. Wij

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 14 Leidschendam, 3 november 2008.

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 14 Leidschendam, 3 november 2008. Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 14 Leidschendam, 3 november 2008. In dit nummer: Van de voorzitter Wisseling judoleraren ALV Strandtraining Overdrachtt nieuwsbrief Judo examens Vrijdagavond-competitie Penningmeester

Nadere informatie

Juni 2013. Woordje van het bestuur. EK Kata

Juni 2013. Woordje van het bestuur. EK Kata Woordje van het bestuur Voor veel JKT-ers komt een lang gekoesterde wens uit. De wedstrijdgroep wordt in verenigingstrainingspak gestoken. Het heeft even geduurd maar tijdens de afgelopen algemene leden

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Algemeen jaarverslag 2013 Judovereniging Bakker

Algemeen jaarverslag 2013 Judovereniging Bakker Algemeen jaarverslag 2013 Judovereniging Bakker Datum 27 januari 2014 Versie 1.1 Auteur Geth Kuin, voorzitter Pagina 2/8 Inhoud 1 Voorwoord... 3 2 Algemene informatie over de vereniging... 3 3 Trainers...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2018 JUDO DUURSTEDE

JAARVERSLAG 2018 JUDO DUURSTEDE JAARVERSLAG 2018 JUDO DUURSTEDE 1. Van de voorzitter Beste leden, vrijwilligers, ouders en overige betrokkenen. Het jaar 2018 ligt al enige tijd achter ons. Tijd om dat jaar vast te leggen in het jaarverslag

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland 2019 2020 Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan via de volgende website: jbn.toernooi.nl De

Nadere informatie

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE Belangrijk nieuws september 2012 Met ingang van september aanstaande hebben wij te maken met nieuwe regels van de verhuurder van de beide locaties, de Gemeente Rotterdam dienst Sport en Recreatie. Betreft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010

Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010 1 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010 ZomerStopVoorbij Het leven gaat snel en zeker alle leuke dingen zijn altijd vlot gebeurd. Zo ook de zomerstop van 2010. Deze hebben

Nadere informatie

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 1 2 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 De Heemsvlieter Korfbalvereniging Heemskerk Beverwijk Combinatie Spoorsingel 82, 1946 AG Beverwijk, tel. 0251-238841 Rekeningnummer IBAN: NL18INGB 0000 014052

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Herfstvakantie voor de jeugd. De najaarsvakantie is van

Herfstvakantie voor de jeugd. De najaarsvakantie is van Heeft u een leuk bericht of nieuwtje geef het dan door en wellicht kunnen we het plaatsen. Herfstvakantie voor de jeugd De najaarsvakantie is van 14 t/m 22 oktober 2017 Van de voorzitter We zijn alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes 1 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2016-24 Zondag 12 juni Sportlaan 21 Anna Paulowna (ingang sporthal Veerburg) In deze nieuwsbrief Verslag Open Beverwijkse Zadelpijn voor de centjes Fitness

Nadere informatie

1. Vers van de pers. de deur, het nieuwe jaar is alweer 6 weken oud en we hebben een hoop leuke dingen gedaan in het afgelopen jaar.

1. Vers van de pers. de deur, het nieuwe jaar is alweer 6 weken oud en we hebben een hoop leuke dingen gedaan in het afgelopen jaar. INHOUDSOPGAVE. 1. Vers van de pers. 2. Administratieve mededelingen 3. Nieuw logo 4. Open lesdag 29 augustus 5. Aanpassingen lesrooster Alexanderpolder a. Maandag b. Vrijdag 6. JudoExtra (speciaal onderwijs)

Nadere informatie

Commissie Jeugdzaken Carambole

Commissie Jeugdzaken Carambole Commissie Jeugdzaken Carambole Verslag nationale jeugdleidersvergadering 21 september 2012 Aanwezig commissie jeugd: Cees Benschop (vz), Gerrit de Jong, Bert van den Hooff en Nico de Goede (verslag). Aanwezig:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. Beste allen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. 18 oktober: het Grote Gymfeest november: lotenverkoop

Nadere informatie

JBN-ON NIEUWSBRIEF APRIL 2018

JBN-ON NIEUWSBRIEF APRIL 2018 JBN-ON NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Tilburg Op 10 maart streden de dames en heren in de klasse -18 jaar om het eremetaal op het NK. Zo ook Naomi Loffeld. In deze en de komende nieuwsbrieven laten we judoka s

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan JC Tsukuri Maastricht

Meerjarenbeleidsplan JC Tsukuri Maastricht Meerjarenbeleidsplan JC Tsukuri Maastricht 2018-2023 Inhoudsopgave Voorwoord pag. 3 Historie pag. 4 Missie en visie pag. 4 Kader pag. 5 Leden pag. 5 Activiteiten pag. 6 Financiën pag. 7 Organisatie pag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

December 2014 Nieuwsbrief vallen en Opstaan van Budocentrum Fun & Fit.

December 2014 Nieuwsbrief vallen en Opstaan van Budocentrum Fun & Fit. Nieuwsbrief Vallen en Opstaan December 2014 Nieuwsbrief vallen en Opstaan van Budocentrum. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Budocentrum. De kerstvakantie is al weer bijna voorbij en de eerste lessen

Nadere informatie

Privacy Beleid Judo Vereniging Stella Duce

Privacy Beleid Judo Vereniging Stella Duce Je persoonlijke gegevens. We willen je graag duidelijk maken waarom wij persoonlijke gegevens van je vragen en wat wij ermee doen. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via info@judostelladuce.nl.

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

16.00u u.Judo Wedstrijdtraining -10 jaar 17.00u u.Judo Wedstrijdtraining -12 jaar 18.00u u.Judo Wedstrijdtraining -15 jaar

16.00u u.Judo Wedstrijdtraining -10 jaar 17.00u u.Judo Wedstrijdtraining -12 jaar 18.00u u.Judo Wedstrijdtraining -15 jaar Wedstrijdjudo Met wedstrijdjudo van Bakker Sports Schagen krijgen de judoka s een gedegen en verantwoorde opleiding die zijn pijlen richt op de toekomst. Naast de verschillende technieken en tactieken

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland 2016 2017 Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan vanaf dit seizoen alleen via de volgende website:

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers BBV De Kikkers is een vereniging met ongeveer 150 leden verdeeld over 8 in competitie spelende jeugdteams, 3 competitie spelende seniorenteams en 3 senioren recreatieteams.

Nadere informatie

Verder vragen we je aandacht voor het volgende:

Verder vragen we je aandacht voor het volgende: INFORMATIE over de GRADUATIES Elk half jaar vinden de graduaties weer plaats in sporthal Den Oord. In februari is speciaal voor de beginnende judoka s met een rode slip. De judoleraar beslist of je, praktisch

Nadere informatie

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2015

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2015 Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2015 Het bestuur Het bestuur van volleybalvereniging Jupiter bestaat op 31 december 2015 uit de volgende mensen: Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren

Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren - 2010 Uitnodiging tot deelname aan: Categorie: Districtskampioenschappen Dames en Heren Senioren Wedstrijddatum: zaterdag 18 september

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Beste clubleden, vrijwilligers, club van 100 en ieder die Hikiwake een warm hart toedraagt, Wat was het een feest vorig jaar tijdens ons 45 jarig bestaan. We kregen onze burgemeester

Nadere informatie

Jaarvergadering 17 november 2014

Jaarvergadering 17 november 2014 Z.O.N./Sport & Spel Heerlen Jaarvergadering 17 november 2014 Periode: september 2013 - augustus 2014 Agenda Jaarvergadering 2014-2015 Secretariaat algemeen Leszwemmen en snorkelen Onderwaterhockey Waterpolo

Nadere informatie

JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18

JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18 JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18 DISTRICTSNIEUWS OPSTAPTOERNOOI EN APPLICATIECURSUS Op zaterdag 20 januari vond het eerste opstaptoernooi van het jaar plaats in Markelo. Vol enthousiasme

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen. Activiteiten overzicht. Judo 2 e helft 2014

Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen. Activiteiten overzicht. Judo 2 e helft 2014 Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen Activiteiten overzicht Judo 2 e helft 2014 Activiteiten overzicht Augustus 2014: Maandag 18 augustus lessen weer van

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Toch overheerst positiviteit en wil ik alle vrijwilligers en commissies bedanken voor hun tomeloze inzet, al het werk en vaak ook geduld.

Toch overheerst positiviteit en wil ik alle vrijwilligers en commissies bedanken voor hun tomeloze inzet, al het werk en vaak ook geduld. Inleiding TV de Gouw is een vereniging waar zowel men op prestatief als op recreatief niveau kan tennissen, zomer en winter, overdag en s avonds, alle dagen in de week. Daarnaast bieden we een veilige

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

In de week van 9 tot

In de week van 9 tot INHOUDSOPGAVE. Vers van de pers. 1. Nationale sportweek 2. Grote Clubactie 2017 3. Wedstrijd agenda 4. Wedstrijdtrainingen 5. Administratieve mededelingen 6. Vriendelijk verzoek 7. Sponsoren gezocht 8.

Nadere informatie

functionele classificatie judo voor mensen met een beperking

functionele classificatie judo voor mensen met een beperking Pilot: functionele classificatie judo voor mensen met een beperking NCGJ & Classificatiewerkgroep - september 2016 Inhoudsopgave Divisioning... 3 Niveaus... 3 Definitie recreatieve en reguliere wedstrijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Welkom nieuwe leden: Met de zomervakantie net achter de rug is er nu Davy van Sliedrecht om te verwelkomen. Veel judoplezier Davy!

Welkom nieuwe leden: Met de zomervakantie net achter de rug is er nu Davy van Sliedrecht om te verwelkomen. Veel judoplezier Davy! Nieuwsbrief Jaargang 16 Nummer 3 oktober 2016 verschijnt 4 x per jaar In deze nieuwsbrief lees je onder andere over: het kamp de komende toernooien veranderingen bij toernooien en de lessen het bestuur

Nadere informatie

JUDOCLUB SEI-DO Neer Opgericht 25 sept 1972

JUDOCLUB SEI-DO Neer Opgericht 25 sept 1972 HUISHOUDELIJK REGLEMENT JUDOCLUB SEI-DO NEER. Het huishoudelijk reglement is een uitbreiding op de verenigingstatuten en ontleent zijn rechtsgeldigheid aan en volgens het artikel 23 v/d statuten v/d Judoclub

Nadere informatie

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen!

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen! 1 Agenda Waarom Kalinko? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko? Kalinko! Wat we niet gaan doen! 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 10-09-2016

Nadere informatie

REGLEMENT WEST-FRIESE JUDO COMPETITIE

REGLEMENT WEST-FRIESE JUDO COMPETITIE Doelstellingen West-Friese Judo Competitie. De West-Friese Judo Competitie heeft ten doel het bevorderen van de judosport in het district Noord- Holland, alsmede het bevorderen van het onderlinge sportieve

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3 Van het bestuur De competitie is inmiddels weer in volle gang en de eerste maand van seizoen 2018-2019 zit er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie