JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017"

Transcriptie

1 JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017 Totaal aantal leden : 201 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (140), boksen (36), krachttraining (7) en conditietraining (18). Totaal aantal leden : 197 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (147 = 115 jeugd + 32 senioren), boksen (31), krachttraining (7) en conditietraining (12). JANUARI 6 januari Sinds 6 januari 2017 heeft Judo Club Landsmeer een nieuwe beschermmat. Deze extra mat is het resultaat van een zoektocht naar een oplossing waarin de judomat beschermd kan worden, zodat de dojo gebruikt kan worden voor sporten met schoeisel. Deze nieuwe mat is van hoge kwaliteit waardoor de judomat goed beschermd wordt en er voldoende stevigheid is om er op te kunnen boksen en conditietrainen. Voorzitter: Vicevoorzitter: Penningmeester: Secretaris: Alg. bestuurslid: Judoleraar: Boksleraar: Martijn de Boer Jolanda Vet Jeroen Olijrhook Alex Kuiper Freek de Miranda Willem van Heest Jaap de Haas Webwinkel heeft 33 orders verwerkt. Ondanks de afwezigheid van een deel van de basis team hadden we een sterke bezetting waarbij alleen tot 90 kg niet bezet was. FEBRUARI 4 februari Zaterdag 4 februari hadden de judoka s van Judoclub Landsmeer een drukke avond er stonden namelijk 4 partijen op het programma. Met de koploper en de directe concurrent op het programma wisten we dat het een zware en spannende avond zou worden. 16 januari Zaterdag 21 Januari stond het senioren team van Judoclub in Hensbroek weer op de mat voor de 3e ronde van de Westfriese Judocompetitie (WFJC). Het hoogtepunt van de avond was de partij tegen Hensbroek waarbij geen enkele judoka een steek liet vallen en waarbij bijna iedereen met een ippon wist te winnen! De ippon van Mike was toch wel het hoogtepunt van de partij met een snelle actie wist hij zijn tegenstander vol op de rug te gooien. Vanwege de 3 verloren partijen en winst van de directe concurrent is het podium dit seizoen niet meer haalbaar. Wel gaan de judoka s op 26 maart de 4e plaats proberen veilig te stellen bij de slotronde in Beverwijk.

2 25 februari Sem Japenga en Younes Kwyasse hebben afgelopen weekend in Beverwijk hun 1e Dan (zwarte band) behaald. Na maanden van intensief trainen is het dan ook een verdiende beloning. Wessel met zijn inzet en vechtlust dit resultaat dan ook dik verdiend. Wessel traint ook al een paar jaar bij Top Judo Amsterdam en is op weg een potentiële topper te worden. Beiden lieten zien dat zij technische gezien op het juiste niveau zijn beland. Zij wisten dan ook de examencommissie van het district Noord- Holland op prima wijze te overtuigen. De judoka's zijn al vanaf jonge leeftijd aan de judoclub verbonden en zijn dan ook een voorbeeld voor de jeugdige leden. 26 februari Op zondag 26 februari vond in een bomvolle dojo van Judoclub Landsmeer de clubkampioenschappen plaats. Er deden 80 jeugdige judoka's in de leeftijd van 4 tot 10 jaar mee aan dit toernooi. MAART 11 maart De 11-jarige judoka Wessel de Graaf heeft afgelopen weekend een prima prestatie geleverd. In Tilbug kwam hij tot de kwart finale tijdens het Nederlands kampioenschap judo onder de 15 jaar. 13 maart Het administratiepakket UNIT4 is opgezegd en zal per 1 mei 2018 definitief opgezegd zijn. 17 maart Op vrijdagavond 17 maart heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering is er terug gekeken op de verrichtingen van het bestuur in het afgelopen jaar. Er is een nieuwe kascommissie opgesteld en er heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. De functie van penningmeester wordt komend jaar vervuld door Jeroen Olijrhook en de functie van vice-voorzitter door Jolanda Vet. Met veel inzet en plezier werd er in 18 poules gestreden om de bekers. De beker zijn gefinancierd met behulp van de sponsoropbrengsten van de Deen en de Jumbo. Na afloop ging dan ook iedereen met een goed gevoel naar huis. 26 februari Wessel de Graaf behaalde zondag 26 februari een derde plaats bij de Districtskampioenschappen van Noord-Holland onder de 15 jaar. In de gewichtsklasse -34 kg heeft Marcel Spoelstra (zie foto) en Rikus de Lange zijn uiteraard bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar!

3 26 maart Op zondag 26 maart zijn de judoka s van Landsmeer afgereisd naar Beverwijk voor de slotronde van de judocompetitie. De judoka s van Judo Club Landsmeer de competitie afgesloten met een 4e plaats, achter Cees Veen, Toradoshi en Hikiwake. Iedereen ging uiteindelijk met een welverdiende beker naar huis! Ook de vrijwilligers hebben veel bijgedragen om dit toernooi een succes te maken. In het bijzonder was de kantine goed bezet door Benno, die traint zelf sinds kort op vrijdag mee met de senioren bij JCL. 18 mei De club heeft het telefonie abonnement bij KPN opgezegd. De kosten wogen niet op tegen het beperkte gebruik. Bovendien was er niemand structureel om op te nemen. 26 mei Al met al heeft Landsmeer een prima seizoen achter de rug en daar mogen we trots op zijn! APRIL Geen noemenswaardige gebeurtenissen in april. Op vrijdagavond 26 mei, de dag na Hemelvaart zijn een tiental judoka's gaan karten. Die avond werd er eerst nog hard getraind van 19:00 tot 20:00 uur door zowel senioren als oudere jeugd, de groepen waren voor de gelegenheid samengevoegd, in een bloedhete dojo. MEI 13 mei Op zaterdag 13 mei vond na een periode van enkele jaren wederom het Heestlandstoernooi plaats. Dit toernooi is ontstaan uit de samenwerking tussen Judoschool van Heest, met als hoofd trainer Johan van Heest, en Judoclub Landsmeer, met als hoofdtrainer broer Willem van Heest. In totaal deden er meer dan 80 judoka s mee! Daarom moesten er in twee groepen gestreden worden om eerste, tweede en derde prijzen. Hierna ging men snel op pad om te karten bij Race Planet Amsterdam, waar men met verschillende auto's naar toe ging. Er werd in twee heats volop gestreden om de eerste plaats. Ondanks dat er veel strijd was op de baan was er ook veel plezier en een goed groepsgevoel. Het uitje was georganiseerd door David en Martijn, de actie foto is gemaakt door Twan Schaap. 31 mei Dinsdag 31 mei deed Judoclub Landsmeer mee aan de Club Promotie Dag in Landsmeer georganiseerd door LOS (Live Outside). In 3 rondes ontving leraar Alex Kuiper meer dan 50 judoka s die zich hadden opgegeven voor judo.

4 JUNI 16 juni Op 16 juni was er geconstateerd dat het rolluik stuk was gegaan. Gelukkig kon ons klusteam bestaande uit David Passenier en Sebastiaan Meijer een week later een plekje in hun agenda vrij maken om het rolluik te repareren. De club is ontzettend blij om zo'n klusteam te hebben! AUGUSTUS Geen noemenswaardige activiteiten in augustus. SEPTEMBER JULI 7 juli Ter afsluiting van het seizoen vond er op vrijdagavond 7 juli een feestelijk barbecue plaats voor de Judoclub Landsmeer. 12 september Sinds september heeft de judoclub een extra judotraining op de dinsdagavond voor gevorderde judoka s. De bevlogen judoleraar Peter Vleerbos heeft toegezegd om deze dinsdag judoles aan te bieden van 19:00 tot 21:00 uur. Een uur techniek en een uur wedstrijdjudo. Judoka s van Van Heest mogen ook meedoen als onderdeel van verregaande samenwerking tussen beide verenigingen. OKTOBER Benno had van huis zijn eigen buitenkeuken meegenomen en Jan en David hebben gezorgd voor heerlijk vlees en overig benodigdheden. De barbecue werd door een flink aantal oudere jeugd- en seniorenjudoka s bezocht. Het bestuur was ook aanwezig en keek tevreden terug op een geslaagd judoseizoen. 14 juli Het bestuur heeft in samenwerking met judoleraar Willem van Heest het erelidmaatschap aan Nico heeft overhandigd. 1 oktober We deden mee met de JBN ledenwerfactie. Deze actie is lijn in het beleid van de club om meer leden lid van de JBN te maken. Deze actie hield in dat per lid we een bedrag als club konden terug verdienen. We hebben 105 euro verdiend. 14 oktober Op zaterdagmiddag 14 oktober vond het eerste Minirotstoernooi plaats van het seizoen Dit toernooi is onderdeel van de Minirotscompetitie, toegankelijk voor judoka's van Judoclub Landsmeer en Judoschool Van Heest. Deze competitie bestaat uit drie

5 wedstrijdrondes verspreid over het seizoen. hopen dat hij op de dinsdagavond nog lang zijn kennis en kunde wil overdragen aan anderen. 21 november Op de dinsdagavond les onder leiding van Peter Vleerbos komt Justin van Heest bij een grondrandori ongelukkig met zijn voet tegen het veiligheidsglas bij de kantine waardoor dit breekt. Binnen één week is dit professioneel gerepareerd. 28 oktober De eerste ronde van de Westfriese Judocompetitie seizoen vond plaats bij Cees Veen. Landsmeer verloor helaas van alle verenigingen in totalen, maar individueel werden er nog wel 4 wedstrijden gewonnen. NOVEMBER 22 november Op 22 november kwam Sinterklaas op bezoek op de judoclub. De reguliere lessen kwamen deze woensdag te vervallen en iedereen was welkom tussen 16:00 en 17:00 uur voor een speciale 'Sinterklaasles': Sinterklaas zou kijken naar hoe goed de kinderen konden judoën. Tijdens deze les hebben kinderen allerlei worpen laten zien aan Sinterklaas. 18 november De tweede ronde van de Westfriese Judocompetitie seizoen vond plaats bij Kenamju. Landsmeer won van Kenamju en in totaal werden individueel 7 wedstrijden gewonnen. 19 november Op zondag 19 november heeft Peter Vleerbos, judoleraar bij Judoschool Van Heest en Judoclub Landsmeer op de dinsdagavond, zijn vierde dan behaald. Voor de vierde dan moest Peter Vleerbos vier verschillende kata's laten zien. 29 november Landsmeerder Job Conrnelissen gaat vanaf 29 november voor 65 plusser een cursus Aikido geven. Hij heeft 3e dan aikido en is gecertificeerd aikidoleraar. Vorig jaar nam hij het initiatief daartoe en deed ervaring op met een klein groepje 65-plussers. Zij durfden de uitdaging aan om aan Aikido 65+ te beginnen! DECEMBER Naast het zelf uitvoeren is ook je partner heel belangrijk voor de uitvoering; van Judoclub Landsmeer heeft Remy Elsemulder hierin een belangrijke dienst bewezen. Wij willen Peter Vleerbos van harte feliciteren met de behaalde gradatie, die hij op de foto ondertekent, en 3 december Op 3 december hebben een aantal vrijwilligers zich ingezet om een aantal nodige klusjes aan de judoclub uit te voeren. Een groep van vier senioren judoka's, David, Sebastiaan, Etienne en Jan, hebben de hele zondag hard gewerkt om wat achterstallig onderhoud te verrichten, zoals de deur lerarenkamer repareren, blowers onderhouden en het in krachthonk de nodige

6 delen weer eens in de verf te zetten. De judoclub is de vrijwilligers dankbaar voor hun inzet voor de club. worden, zodat de krachttrainers weer werkende apparatuur hebben om hun spieren te trainen. 8 december Sinds 8 december zitten wij Essent. De energieprijzen zijn voor 3 jaar vastgezet. Energie is de grootste kostenpost van de club en deze was de goedkoopste. Bovendien komt er strenger management op het afblijven van de knoppen van de blowers. 9 december De derde ronde vond plaats bij Nijhoff te Haarlem. Deze ronde was heel succesvol Toradoshi en Nijhoff werden overtuigend verslagen, maar het tweede team van Cees Veen was helaas te sterk. Individueel werden 10 wedstrijden gewonnen. 12 december Omdat wij David als bestuur onmisbaar vinden voor onze vereniging lijkt het ons niet meer dan terecht dat hij dit jaar in het zonnetje wordt gezet. Het is je van harte gegund en hopen ook komende jaren beroep op je te kunnen blijven doen. 30 december De club heeft nieuw materiaal kunnen aanschaffen, waarmee het oude materiaal wat meer dan 20 jaar oud was vervangen kon

Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018

Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018 Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018 Totaal aantal leden 1-1-2018: 197 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (147 = 115 jeugd + 32 senioren), boksen (31), krachttraining (7) en conditietraining

Nadere informatie

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016 JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016 Totaal aantal leden 1 1 2016: 194 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (131), boksen (40), krachttraining (5) en conditietraining (19). Totaal aantal leden

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering 9-03-2018 Locatie: de kantine van de dojo aan de Sportlaan 25 te Landsmeer Tijd: 20:30 21:40 uur. 1. Opening Vergadering is door de voorzitter Martijn de Boer geopend om 20:30.

Nadere informatie

Beste judoka en ouders/verzorgers

Beste judoka en ouders/verzorgers Beste judoka en ouders/verzorgers In deze brief vind je kort de belangrijkste informatie over TopJudo Amsterdam voor het seizoen 2016-2017, zoals trainingstijden, deelname aan wedstrijden en stages, de

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Beste clubleden, vrijwilligers, club van 100 en ieder die Hikiwake een warm hart toedraagt, Wat was het een feest vorig jaar tijdens ons 45 jarig bestaan. We kregen onze burgemeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes 1 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2016-24 Zondag 12 juni Sportlaan 21 Anna Paulowna (ingang sporthal Veerburg) In deze nieuwsbrief Verslag Open Beverwijkse Zadelpijn voor de centjes Fitness

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Hoogwoud, november 2016 Beste clubleden, vrijwilligers, club van 100 en ieder die Hikiwake een warm hart toedraagt. Jaren vliegen voorbij alsof het niets is! Eén jaar?? Het

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Eindstand in de poule: 3 e plaats. Eindstand in de poule: 2 e plaats. Eindstand in de poule: 4 e plaats. Competitie resultaten en verslagen week 18.

Eindstand in de poule: 3 e plaats. Eindstand in de poule: 2 e plaats. Eindstand in de poule: 4 e plaats. Competitie resultaten en verslagen week 18. Competitie resultaten en verslagen week 18. De laatste week alweer, de competitie is weer voorbij. Nu de jeugd nog. Het was een behoorlijk slagveld de afgelopen 2 weken voor de Veldzijde teams, alle teams

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18

JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18 JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18 DISTRICTSNIEUWS OPSTAPTOERNOOI EN APPLICATIECURSUS Op zaterdag 20 januari vond het eerste opstaptoernooi van het jaar plaats in Markelo. Vol enthousiasme

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook.

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook. VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief oktober 2018 Beste judoka's van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief van dit seizoen. Dit is de laatste versie die aan iedereen uitgedeeld wordt op papier. Wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

functionele classificatie judo voor mensen met een beperking

functionele classificatie judo voor mensen met een beperking Pilot: functionele classificatie judo voor mensen met een beperking NCGJ & Classificatiewerkgroep - september 2016 Inhoudsopgave Divisioning... 3 Niveaus... 3 Definitie recreatieve en reguliere wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers,

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers, Nieuwsbrief www.bvkwinkslag.nl www.badminton.nl Marco van Putten Beste Kwinkers, De langste dag is geweest en het badmintonseizoen bijna voltooid. Nog één avond om ons allen uit te leven in de Boei en

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Ruitervereniging Manege Vreehorst

Ruitervereniging Manege Vreehorst Ruitervereniging Manege Vreehorst Jaarverslag secretaris 2016 Natasja Sinkeldam Kantine Eén van de meest ingrijpende besluiten die in 2016 is genomen, is het overdragen van de exploitatie van de kantine

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

S.V. NIPPON WAUBACH JAAR-RAPPORT 2016

S.V. NIPPON WAUBACH JAAR-RAPPORT 2016 S.V. NIPPON WAUBACH JAAR-RAPPORT 2016 Ledenaantal: Op 1 januari 2017 telt onze vereniging 140 leden. Ten opzichte van vorig jaar is dit een stijging van 19 leden. In de afgelopen 14 jaar is dit de sterkste

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar April Welkom!

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar  April Welkom! Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar www.junansei.nl April 2016 Welkom! Dit is de nieuwsbrief van april 2016. Er zijn dit jaar al een aantal evenementen geweest, zoals de landelijke Aikido

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE Belangrijk nieuws september 2012 Met ingang van september aanstaande hebben wij te maken met nieuwe regels van de verhuurder van de beide locaties, de Gemeente Rotterdam dienst Sport en Recreatie. Betreft

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Haal je sporters in de weken

Haal je sporters in de weken Haal je sporters in de weken voor de Spelen uit hun gewone dagelijkse leven Marjolein van Unen (1963) is sinds maart 1997 in dienst van de JBN (Judo Bond Nederland). In Beijing begeleidde ze vier judoka

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010

Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010 1 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010 ZomerStopVoorbij Het leven gaat snel en zeker alle leuke dingen zijn altijd vlot gebeurd. Zo ook de zomerstop van 2010. Deze hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief.

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November 2014. Beste Wikkers, Nog een paar weken te gaan en dan hebben we al weer 2015! Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 juli 2017

Nieuwsbrief 14 juli 2017 Nieuwsbrief 14 juli 2017 Klaar-overs Judo Belangrijke data Eindfeest 2017 Studiedag maandag 17 juli Aanbod Aslan 2017 2018 & zomerschool Klaar-overs Ouders en kinderen verrasten dinsdag 11 juli hun vaste

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

JEUGD. Veel leesplezier.

JEUGD. Veel leesplezier. Hallo allemaal, Wat waren het spannende dagen!. De E-jeugd, CJ en de CM speelden voor het NK. De CJ haalden het helaas niet tegen De Zaan. De E-jeugd werd 5e en de CM werden Nederlands Kampioen. De AJ

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 08-06-2016 Trapvaardigheid Op 17 en 18 mei heeft groep 8 aan het Bavo verkeersveiligheidscircuit bij voetbalvereniging Good Luck deelgenomen. De leerlingen zijn wat betreft hun fietskwaliteiten

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

In 1997 begon de 6 jarige Noël van t End met judo bij onze Judoschool. Nu is hij wereldtop. Lees het interview.

In 1997 begon de 6 jarige Noël van t End met judo bij onze Judoschool. Nu is hij wereldtop. Lees het interview. Maandblad van Judoschool Herman Boersma. Locaties: Doorn en Leersum november 2014 oplage 96 hermanboersma@hotmail.com www.judoschool-hermanboersma.nl 033-4729247 In 1997 begon de 6 jarige Noël van t End

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Inhoudsopgave 1. Missie v.v. Vorden:...2 2. Organogram "voetbalvereniging Vorden"...2 3. Organogram "Jeugdcommissie"...2 4. Huidige situatie jeugdafdeling...3

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen. Activiteiten overzicht. Judo 2 e helft 2014

Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen. Activiteiten overzicht. Judo 2 e helft 2014 Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen Activiteiten overzicht Judo 2 e helft 2014 Activiteiten overzicht Augustus 2014: Maandag 18 augustus lessen weer van

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

plezier samen strijd

plezier samen strijd Welkom! De vereniging Een vereniging kan niet bestaan zonder dat er normen en waarden zijn afgesproken met elkaar. Afspraken waar je op terug kan vallen, in welke situatie dan ook. Normen en waarden vormen

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan via de volgende website: jbn.toernooi.nl De gegevens worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

JUDOVERENIGING ZEVENBERGEN

JUDOVERENIGING ZEVENBERGEN JUDOVERENIGING ZEVENBERGEN Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 2 juni 2015 verschijnt 4 x per jaar Dojo: Sportcomplex de Borgh IJshof 1 Zevenbergen Lestijden training: Dinsdag: 15.30-16.30 5 t/m 7 jaar 16.30-17.30

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014 In deze nieuwsflits Van de voorzitter Hallo allemaal, Badmintonclub S.V.I. - voorwoord van de voorzitter - uitnodiging nieuwjaarsborrel - prijsvraag! - uitnodiging midwintertoernooi - resultaat Boni spaaractie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Leiden Wassenaar December Welkom! Landelijke Aikido examens.

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Leiden Wassenaar   December Welkom! Landelijke Aikido examens. Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Leiden Wassenaar www.junansei.nl December 2018 Welkom! Dit is de nieuwsbrief van december 2018. We kunnen terugblikken op een mooi en succesvol jaar waarin

Nadere informatie

(JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014

(JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014 E- mail: info@majuso.nl website: (JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014 Beste (ouders van) leden van Majuso, 2014 wordt een bijzonder jaar voor Majuso, in dit jaar viert Majuso haar 50 jarig bestaan. Uiteraard

Nadere informatie

Kernmerken. 19/01/2009 1 van 9. Variatie biologische. (sportspecifieke. Kalenderleeftijd. Fase in het. Meerjaren Opleidingsplan Judo

Kernmerken. 19/01/2009 1 van 9. Variatie biologische. (sportspecifieke. Kalenderleeftijd. Fase in het. Meerjaren Opleidingsplan Judo Judo Algemeen Kernmerken Beschrijving van de fase Deze fase is belangrijk voor het verbeteren van de bewegingsmotoriek: * balans en coordinatie * rennen, gooien, springen en vangen * snelheid * kracht

Nadere informatie

Deze illustratie is speciaal voor het nieuwe judo jaar op doek geschilderd door Jarod Bubbert voor de nieuwsbrief VELO Ryu Ha Judo!!!

Deze illustratie is speciaal voor het nieuwe judo jaar op doek geschilderd door Jarod Bubbert voor de nieuwsbrief VELO Ryu Ha Judo!!! VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief Januari 2019 Beste judoka s en judo geïnteresseerden van VELO Ryu Ha, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2019 Deze illustratie is speciaal voor het nieuwe judo jaar op doek

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie