Sterartikelen en Promoties van de maand. Creatief met groenten! Weken /10/ /11/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sterartikelen en Promoties van de maand. Creatief met groenten! www.tupperware.be Weken 43-47 19/10/2015 22/11/2015"

Transcriptie

1 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Creatief met groenten! 3 Weken /10/ /11/2015

2 Ster Artikelen Lepellegger 24,3 x 12,2 x 1,5 cm h Schuimspaan 29,8 x 10,1 cm NEW Handig en proper kokkerellen! Praktisch om af te gieten en snel te serveren zonder zich te verbranden! Ideaal om groenten (bloemkolen, broccoli s, artisjokken, aardappelen ), levensmiddelen van kleine maat (erwten, droge bonen, linzen ) en fragiele levensmiddelen (eieren, ravioli s, gnocchi s ) af te gieten. Perfect om saus gerechten (stoofpot, cassoulet ) of bijgerechten (pasta s van kleine maat, rijst, semoule, tarwe ) te serveren. Laat toe om verschillende voedingsmiddelen achtereenvolgens in hetzelfde kookwater te koken. Geperforeerd hoofd om levensmiddelen af te gieten: - perforaties ontworpen voor het verzamelen en afgieten van zelfs grote hoeveelheden; - grote capaciteit: 160 ml. Ergonomisch handvat soepel en bedrukt met antislip Tupperware logo. Geperforeerd handvat om op te kunnen hangen. Het gekleurde deel van het handvat is bestand tegen temperaturen tot +80 C en de rest van de Schuimspaan tot +200 C. Stabiel wanneer het geplaatst wordt op het werkblad, een bord of op een lepellegger. Niet gebruiken in kokend vet of olie. De Schuimspaan niet in een hete kom of pan laten staan tijdens het koken. Voor meer informatie over de Schuimspaan, vraag de productfiche aan je Distributeur. NEW Ideaal om keukenhulpjes te laten liggen iedere keer dat je moet koken of serveren. Perfect om je werkblad schoon te houden. Voldoende breed om tot 3 keukenhulpjes te kunnen leggen (lepels, vorken, spatels ) op een goed verdeelde wijze. Duurzaam materiaal. Geschikt voor de vaatwasmachine maar het is aangeraden het onmiddellijk na elk gebruik met de hand te wassen om vlekken te vermijden. Tot de laatste druppel! + EXTRA* 15 Silicone Spatel 29,4 x 5,8 cm Praktisch voor alle type bereidingen, de Silicone Spatel haalt alle etenswaren uit de recipiënten zonder deze te krassen of een kruimel te verliezen! Ergonomisch, soepel handvat, met antislip Tupperware logo. Geperforeerd handvat om op te kunnen hangen. Het gekleurde deel van het handvat is bestand tegen temperaturen tot +80 C en de rest van de Spatel tot +120 C. Niet gebruiken in kokend vet of olie. De Silicone Spatel niet in een hete kom of pan laten staan tijdens het koken. Voor meer informatie over de Silicone Spatel, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. *Enkel geldig van 9/11/2015 tot 15/11/2015.

3 Ster Artikelen Set Krok-Toren* Toren: 19,2 x 11,5 x 18 cm h Plaat: 39,8 x 10,7 cm Gnocchi Inzet: 12,8 x 6,4 x 3,7 cm h Rechthoekige Inzet: 12,8 x 6,4 x 3,7 cm h Receptenboekje Krok-Toren OF Waardebon van 45 Deze bon onmiddellijk invullen tijdens je Tupperware Workshop. Deze bon is geldig voor de producten in de huidige Catalogus. De bon kan niet in contant geld worden omgezet. Bij het inruilen voor een bedrag lager dan 45 wordt er niet op teruggegeven. Kroketten in een handomdraai! Ideaal voor het maken van zelfgemaakte aardappelkroketten, kaaskroketten, garnaalkroketten, vissticks, gnocchi s De Krok-Toren is samengesteld uit 5 onderdelen: een basis, een duwer, een spatel, een kroketinzet en een zelfbewegende plaat. De basis heeft een capaciteit van 630 ml (± 550 g aardappelen). Goede stabiliteit van de Krok-Toren dankzij de antislipvoetjes aan de onderkant en zijn ergonomische vorm. Hij is ook gemakkelijk te vullen dankzij de grote opening. Compacte opberging: de duwer doet tevens dienst als opbergruimte voor 2 inzetstukken en de spatel. Gemakkelijk te gebruiken: de ergonomische vorm en de geperforeerde bodem zorgen ervoor dat de bereiding niet blijft kleven en gemakkelijk door de basis glijdt. Er zijn twee extra inzetstukken: Gnocchi Inzet en Rechthoekige Inzet. De spatel sluit de basis af wanneer je hem vult met de bereiding. Hij dient om de bereidingen in stukken te snijden op de zelfbewegende plaat en om ze te verplaatsen naar een ander recipiënt. De zelfbewegende plaat beweegt automatisch wanneer de bereiding de plaat raakt. De maataanduidingen iedere 2 cm (dunne lijnen) en iedere 6 cm (dikke lijnen) op de plaat dienen om de bereiding in gelijke stukken te kunnen snijden. De pictogrammen op de plaat helpen de gebruiker de basis juist te positioneren t.o.v. de plaat. Bewaar de zelfbewegende plaat steeds plat en was hem met de hand af. Voor meer informatie over de Krok-Toren, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. Pureerstaaf 9,1 x 8,1 x 28 cm h Voor heerlijke huisgemaakte purees! Ideaal om huisgemaakte compotes, confituren, fruitgelei... te maken! Perfect om het vlees van gekookte vis te pletten zonder het te mixen: zeer handig voor het maken van visbrood. Praktisch om in een handomdraai paneermeel te maken. Lang, ergonomisch handvat, compatibel met diepe recipiënten. Een Pureerstaaf in ovaalvorm die perfect tot aan de randen van je kookpotten en kommen raakt. Profielopeningen om te pureren zonder te spatten. Gemakkelijk schoon te maken. Kan gebruikt worden in recipiënten uit teflon. Voor meer informatie over de Pureerstaaf, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. *Rechthoekige Inzet en Gnocchi Inzet inbegrepen.

4 Ster Artikelen 43 Click Series Click Series Compleet: 22,7 x 14,2 x 6,1 cm h NEW Het onmisbaar 3-in-1 in je keuken! Samenstelling: - 1 opbergbakje - 3 verwisselbare lemmeten: verticaal lemmet, 2-in-1 lemmet en breed lemmet - 1 handvat Multifunctioneel: 3-in-1 product voor een dagelijks gebruik; Verwisselbare lemmeten: specifieke kleur voor elk lemmet om ze in een oogwenk te herkennen. Maximale veiligheid: - knopjes van de lemmeten zijn tegelijk flexibel en stevig: om de lemmeten op een gemakkelijke manier op het handvat te klippen en te ontkoppelen, wat voorkomt dat de messen zich ontkoppelen tijdens het gebruik; - flexibele en stevige ringetjes op het bakje: om de lemmeten in alle veiligheid uit te halen of op te bergen. Snel en gemakkelijk: verander van lemmet volgens je wensen en in een oogwenk! Compacte opberging: het bakje past perfect in een lade. Hou je vingers op een afstand van de lemmeten want ze zijn scherp. Gebruik het breed lemmet alléén om groenten of lang fruit in plakjes te snijden, niet om ze te schillen. Het is aangeraden de lemmeten met de hand te wassen om hun snijrand te bewaren. Verticaal lemmet is een glad lemmet om groenten en fruit met stevig vruchtvlees (aardappelen, wortels ) te schillen. Ze heeft ook een klein ringetje voor het verwijderen van de ogen van aardappelen. Lemmet 2-in-1 heeft: - een gladde kant om fruit en groenten met stevig vruchtvlees te schillen; - een gekartelde kant om fruit en groenten met een zachte schil (paprika s, tomaten, perziken ) te schillen; - een ringetje voor het verwijderen van de ogen van aardappelen. Breed lemmet is een lemmet van 8 cm, ontworpen om perfect lange groenteplakjes (komkommers, courgettes ) of harde kazen (parmesaanse kaas, emmental ) te kunnen snijden voor het maken van groentewokken, het maken van antipasti Voor meer informatie over de C lick Series, vraag de productfiche aan je Distributeur.

5 Ster Artikelen 55 Messenblok met Messenset 17,3 x 27,8 x 20,1 cm h 55 Groentemes, Keukenmes, Tomatenmes en Koksmes OF Waardebon van 70 Groentemes: Lemmet: 8,5 cm Compleet: 19,3 cm Keukenmes: Lemmet: 10,3 cm Compleet: 24,1 cm Tomatenmes: Lemmet: 13,4 cm Compleet: 27,1 cm Koksmes: Lemmet: 19,7 cm Compleet: 34,6 cm Deze bon onmiddellijk invullen tijdens je Tupperware Workshop. Deze bon is geldig voor de producten in de huidige Catalogus. De bon kan niet in contant geld worden omgezet. Bij het inruilen voor een bedrag lager dan 70 wordt er niet op teruggegeven. Een Mes voor elk gebruik! De ster van je keuken! Het Messenblok is speciaal ontworpen voor een optimale opberging van je U-series Messen. Het inzetstuk bevat 8 gleuven voor het plaatsen van alle U-Series Messen, inclusief de Pak-N-Schaar. De Messen dien je met hun hoes in de gleuven te schuiven voor een eenvoudige en veilige opberging. Elk Mes heeft zijn eigen plaats, weergegeven met een pictogram. De Messen zijn geordend in functie van hun gebruik zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Schuin oppervlak voor het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de Messen. De C-vorm zorgt voor een goede ventilatie tussen de Messen en voorkomt dat ze zullen roesten. Lemmeten van roestvrij staal, duurzaam en uitzonderlijk scherp. Lemmeten met plat profiel om perfect en met precisie te kunnen snijden. Dankzij de beschermhoezen blijven de Messen perfect intact en wordt hun levensduur verlengd. Ergonomische handvatten: comfort tijdens het snijden en perfect hanteerbaar. Met de hand afwassen: de vaatwasmachine kan de Messen immers beschadigen. Het Groentemes is ideaal voor precisiewerk zoals schillen, uithollen, snijden en verwijderen van pitten. Het Keukenmes is ideaal om allerlei soorten groenten en fruit in kleine stukjes te snijden en te schillen. Dankzij het gekarteld lemmet is het Tomatenmes perfect om fijne schijfjes te snijden van tomaten of citrusvruchten. Het Koksmes is praktisch voor het snijden van vlees, verse ananas, watermeloen, pompoen... Voor meer informatie over de U-Series Messen, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop.

6 Recept van de Sterren Promoties Ester de Kikker Ecoflessen Kikker en Pinguïn 350 ml E ,00 Ecofles Kikker 15,5 cm h E1451 6,80 Ecofles Pinguïn 15,5 cm h E1456 6,80 Erwin de Pinguïn Goede gewoontes van jongs af aan! Set voor de kleintjes Verse tonijn & pistache balletjes Bereidingstijd: 15 min Ingrediënten voor 16 tot 18 balletjes: 2 blikken (560 g) tonijn 80 g verse geitenkaas 30 ml verse basilicum, fijngesnipperd Bereiding 15 ml olijfolie 50 g pistachenootjes, fijngehakt Om te serveren: 500 ml gazpacho Tapenade Toastbrood 1. Laat de tonijn uitlekken en pureer daarna samen met de geitenkaas, de basilicum en de olijfolie. Zet 15 min. in de koelkast nadat alles zorgvuldig gemengd is. 2. Bevestig de Kroket Inzet op de Krok-Toren en plaats het geheel op de plaat. Blokkeer de Inzet met de spatel. Vul de Toren met de bereiding. Druk de bereiding lichtjes aan met behulp van de duwer. Verwijder de spatel en duw de bereiding door de Toren op de plaat. 3. Snijd iedere cilinder in 4 gelijke stukken. Rol tot balletjes en wentel ze in de fijngehakte pistachenoten. Maak nog extra balletjes met de restanten in de Toren. Serveer de balletjes op een prikker samen met een tasje gazpacho en toastjes met tapenade. Ideaal voor de kinderen om een verfrissend drankje naar school, naar de sportclub, naar het park mee te nemen. Perfect om geld te sparen bij gebruik van kraantjeswater, zelfgemaakte vruchtensapjes Deze twee Ecoflessen Kikker en Pinguïn zijn de duurzame oplossing om kinderen op een leuke manier voldoende te leren drinken en vanaf de kindertijd bewust te leren omgaan met het milieu. Compacte en ergonomische vorm, aangepast aan de kinderhandjes. Leuk en aantrekkelijk design voor de kinderen. Doorschijnende fles om de inhoud gemakkelijk te herkennen. De Ecofles pas vullen wanneer de drank volledig afgekoeld is. Gemakkelijk om van te drinken: - Dankzij de praktische sportdop hebben de kinderen beide handen ter beschikking om het flesje vast te houden. - Het kapje van de dop blijft openstaan. - De drinkteut heeft een kleine opening waardoor kinderen gemakkelijk kunnen drinken zonder te morsen. Gemakkelijk te openen en te sluiten: - Om te openen: duw het kapje open aan het lipje. - Om te sluiten: duw op het kapje tot je een klik hoort. Het flesje is nu hermetisch gesloten. - Om te reinigen/vullen: schroef de dop los van het flesje. Het flesje heeft een brede opening en is dus gemakkelijk te vullen of te reinigen. Voor meer informatie over de Ecoflessen Kikker en P inguïn 350 ml, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop.

7 Promoties Ecofles Plus 1 l + Trio Tweelingdozen Plus E ,90 Ecofles Plus 1 l 28,1 cm h E ,60 Trio Tweelingdozen Plus 9,7 x 8,5 x 5,2 cm h 12,9 x 10,9 x 5,2 cm h 22,5 x 12,3 x 6,8 cm h E ,90 Set voor hem Wees ecologisch verantwoord! Praktisch om een verfrissend drankje mee te nemen naar de sportclub, het park, een picknick met kinderen, maar eveneens om mee te brengen naar het werk. Perfect voor het bewaren, vervoeren en opdienen aan tafel. Ideaal voor het bewaren van koude groentesoepen zoals gazpacho, grenadine, thee of ijskoffie, fruitsappen... Elegant design met een sportdop om gemakkelijk en direct van de Ecofles Plus 1 l te kunnen drinken. Ergonomische vorm voor een goede handgreep. Lipje om gemakkelijk te kunnen openen en sluiten. Grote opening: gemakkelijk te vullen en te reinigen. Doorschijnende fles: snelle herkenning van de inhoud. De Ecofles Plus 1 l pas vullen wanneer de drank volledig afgekoeld is. Denk eraan om ijs, citroen- of sinaasappelschijfjes toe te voegen voor een koele drank en/of een drank met meer smaak. Voor meer informatie over de Ecofles P lus 1 l, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. Voor iedere opbergbehoefte een doosje! Praktisch op het werk om orde te scheppen in je bureaulades (elastiekjes, duimspijkers, visitekaartjes, schaar, lijm... voor alles is er een Tweelingdoos Plus). Veilige sluiting dankzij het lipje: 1 klik volstaat om de Doos te sluiten. Niet op de Doos duwen om te openen of te sluiten. Neem de Doos in de hand en trek aan het lipje. De Tweelingdoos Plus van kleine maat is ideaal om snoepjes, aspirine, elastiekjes op te bergen. De Tweelingdoos Plus van gemiddelde maat is praktisch om reinigingsdoekjes of make-up doekjes op te bergen. De Tweelingdoos Plus van grote maat is perfect om kleine keukenhulpjes op te bergen. Voor meer informatie over de Trio Tweelingdozen P lus, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop.

8 Promoties Ecofles Plus 750 ml + Set Tweelingdozen Plus E ,90 Ecofles Plus 750 ml 25,5 cm h E ,50 Set Tweelingdozen Plus 12,9 x 10,9 x 5,2 cm h 14 x 11,7 x 6,8 cm h E ,90 Set voor haar Blijf de hele dag gehydrateerd! Praktisch om een verfrissend drankje mee te nemen naar de sportclub, het park, een picknick met kinderen, maar eveneens om mee te brengen naar het werk. Perfect voor het bewaren, vervoeren en opdienen aan tafel. Ideaal voor het bewaren van koude groentesoepen zoals gazpacho, grenadine, thee of ijskoffie, fruitsappen... Elegant design met een sportdop om gemakkelijk en direct van de Ecofles Plus 750 ml te kunnen drinken. Ergonomische vorm voor een goede handgreep. Lipje om gemakkelijk te kunnen openen en sluiten. Grote opening: gemakkelijk te vullen en te reinigen. Doorschijnende fles: snelle herkenning van de inhoud. De Ecofles Plus 750 ml pas vullen wanneer de drank volledig afgekoeld is. Denk eraan om ijs, citroen- of sinaasappelschijfjes toe te voegen voor een koele drank en/of een drank met meer smaak. Voor meer informatie over de Ecofles P lus 750 ml, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. Opbergen wordt zeer gemakkelijk! Praktisch voor het opbergen van bureaumateriaal zoals elastiekjes, duimspijkers, visitekaartjes, schaar, lijm... of om onderweg een lekkere snack mee te nemen. Veilige sluiting dankzij het lipje: 1 klik volstaat om de Doos te sluiten. Niet op de Doos duwen om te openen of te sluiten. Neem de Doos in de hand en trek aan het lipje.

9 Promoties Individuele Rijstkoker Microgolf ø 18,4 x 14,9 x 11,2 cm h / 550 ml E ,90 Ideaal om rijst te koken in kleine hoeveel heid! Kurkentrekker Plus 15,7 cm E ,90 Perfect gekookte rijst, zonder toezicht! De economische Individuele Rijstkoker Microgolf laat toe om individuele porties rijst te koken en is dus ideaal voor kinderen, studenten die op kot zitten, alleenstaanden... Doe de rijst in de Rijstkoker (maximum 75 ml). Voeg 230 ml koud water toe. Plaats het binnenste deksel, vervolgens het buitenste en klik de handvatten vast. Plaats in de microgolfoven en kook op 600 tot 800 watt. Haal de Individuele Rijstkoker Microgolf na afloop van de kooktijd voorzichtig uit de microgolfoven en laat 5 minuten rusten alvorens te openen. Ergonomisch handvat dat toelaat om de Rijstkoker uit de microgolfoven te halen zonder zich te verbranden. Voorzien van een dubbel deksel dat overkoken in de microgolfoven voorkomt. Compacte opberging dankzij zijn kleine formaat. Verwijder de kurk in een handomdraai! Geschikt voor alle soorten kurken (kurk, plastic) en flessenhalzen. Ergonomisch design voor een perfecte handgrip. Handvat ontworpen voor een gebruik met een minimale inspanning. Spiraal in roestvrij staal bekleed met een teflonlaag, extra resistent. Compact en veilig op te bergen. Opening in de houder om in 1 oogopslag te kunnen zien hoe ver de kurk al uit de fles getrokken is. Kan verticaal op de tafel gezet worden. Werkwijze: plaats de houder op de hals van de fles. Houd met één hand de basis vast en laat de spiraal in de houder glijden, doorprik de kurk en draai in de richting van de wijzers van de klok om de kurk in de houder te brengen. Om de kurk van de spiraal te halen, draai tegen de wijzers van de klok in.

10 Promoties MandoChef + Receptenboekje E ,90 95,90 Open: 39,3 x 14,6 x 15,1 cm h Geplooid: 35,9 x 14,6 x 8,1 cm h GRAT IS bij aankoop van de MandoChef Gegroefd oppervlak om de wrijving te beperken en het voedsel gemakkelijk te kunnen schuiven zodat het efficiënt kan worden gesneden. Compacte opberging: de opbergdoos die tot 2 lemmeten beschermt, past onder het gestel van de MandoChef. De slotpositie waarborgt de veiligheid tijdens het veranderen van de lemmeten en het opbergen. Wees heel voorzichtig wanneer je de MandoChef gebruikt of demonstreert en houd alle scherpe onderdelen buiten het bereik van kinderen. Vaatwasmachinebestendig. Het is echter aangeraden de MandoChef met de hand af te wassen, om de lemmeten niet te beschadigen. Voor meer informatie over de MandoChef, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. Pasta Party* 29,9 x 15,4 x 11,8 cm h E ,90 Week 46 Geef nog meer glans aan je recepten! Ideaal om snel en efficiënt fruit en groenten in gelijke en precieze schijfjes, geribbelde schijfjes, julienne, reepjes, blokjes, ruitjes, wafeltjes en frietjes te snijden. Perfect om diverse voedingswaren zoals aardappelen, uien, appelen, courgetten, wortelen... zeer fijn te snijden of net wat dikker. Hij is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Flexi Plank of de Stapelschalen Cool Recipiënt Laag. De MandoChef bevat een waterdichte gebruikskaart met visuele instructies om elke vorm te creëren. Alle instructies staan eveneens vermeld in het Receptenboekje. De MandoChef bestaat uit 5 elementen: een gestel, een duwer, een V-vormig vlak mes voor gladde vormen, een V-vormig gekarteld mes voor geribbelde vormen, een opbergruimte voor de 2 messen dat onderaan het gestel zit. Een derde lemmet (Staafrasp) is beschikbaar in de Catalogus. Antislip voeten voor een goede stabiliteit op het werkblad. 2 selectieknoppen om de dikte van de schijfjes (van 6 mm tot 9 mm) en de lengte van de staafjes (van 1 mm tot 9 mm) te kunnen bepalen. 2 lemmeten: - een vlak lemmet om schijfjes, frietjes, blokjes en ruitjes te snijden; - een gekarteld lemmet om geribbelde schijfjes, wafeltjes en frietjes te snijden. De duwer beschermt de handen en de vingers tegen de scherpe lemmeten en dirigeert de voedingswaren over het kader van de MandoChef. Heerlijke pasta uit de microgolfoven, zonder toezicht! Snel, eenvoudig in gebruik en geen toezicht nodig! Alles in één: koken, afgieten en bewaren. Geen verlies van smaak, kookt niet over. Porties voor 1 tot 6 personen. Instructies aan de binnenkant van het deksel. Brede handgrepen voor een gemakkelijke hantering. Bewaring mogelijk in de koelkast (deksel sluit niet hermetisch). De pasta moet gekookt worden op maximum 800 watt. Het is uitermate belangrijk dat er geen enkele vetstof toegevoegd wordt om te vermijden dat het product onherstelbaar beschadigd raakt. Vetstoffen kunnen eventueel na het koken en voor het opdienen toegevoegd worden. Plaats de Pasta Party nooit langer dan 30 min achtereenvolgend in de microgolfoven. Controleer altijd of het product water bevat tijdens het koken. Voor meer informatie over de Pasta Party, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. *Enkel geldig van 9/11/2015 tot 15/11/2015.

11 Recept van de Promoties Millefeuille van appel Voorbereiding: 15 min Bereiding: 25 min op 120 C (Th 4) Ingrediënten voor 4 personen 4 appelen (Golden) 60 g suiker 125 g amandelen, in poedervorm 50 g zachte boter 1 ei 20 ml vloeibare karamel Bereiding 1. Was en droog de appelen. 2. Verwijder het klokhuis met de klokhuisverwijderaar. 3. Snijd de appelen in schijfjes met behulp van de MandoChef (6 ). 4. Doe de suiker, het amandelpoeder, de zachte boter en het ei in de Deegkom 3 l en meng alle ingrediënten. Smeer met de Silicone Spatel Smal of de Silicone Spatel wat van het mengsel op elk appelschijfje. Stapel ze daarna op elkaar in de UltraPro 3,5 l op zo n manier dat je terug een appel vormt. 5. Besprenkel elke appel met een koffielepel vloeibare karamel en zet 25 min in de oven op 120 C (Th 4). 3 Tupperware Belgium Tupperware.

Sterartikelen en Promoties van de maand. Haal de zomer in huis! www.tupperware.be Weken 27-30 29/06/2015 26/07/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Haal de zomer in huis! www.tupperware.be Weken 27-30 29/06/2015 26/07/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Haal de zomer in huis! 3 www.tupperware.be Weken 27-30 29/06/2015 26/07/2015 Ster Artikelen 29 15 Openlucht Kom 1,5 l ø 17,3 x 12 cm h Openlucht Kom 2,5

Nadere informatie

Vingerbeschermer> Houdt voedsel stabiel en begeleid het goed op en over het frame en beschermt tevens je vingers

Vingerbeschermer> Houdt voedsel stabiel en begeleid het goed op en over het frame en beschermt tevens je vingers MANDOCHEF DE MANDOCHEF IS EEN HOOGWAARDIGE KEUKENHULP DAT SNEL EN EFFICIENT GROENTEN EN FRUIT IN GELIJKE VORMEN SNIJDT. GLADDE EN GERIBBELDE PLAKJES, JULIENNE, STAAFJES, BLOKJES DIAMANTEN, WAFELS EN CHIPS.

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Samen koken, samen genieten! www.tupperware.be Weken 48-52 23/11/2015 27/12/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Samen koken, samen genieten! www.tupperware.be Weken 48-52 23/11/2015 27/12/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Samen koken, samen genieten! 3 www.tupperware.be Weken 48-52 23/11/2015 27/12/2015 Ster Artikelen 29 15 Igloo Doos 2,25 l 29 OF Waardebon van 45 Notenkraker

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Bereid, proef en geniet! www.tupperware.be Weken 14-17 30/03/2015 26/04/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Bereid, proef en geniet! www.tupperware.be Weken 14-17 30/03/2015 26/04/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Bereid, proef en geniet! 3 www.tupperware.be Weken 14-17 30/03/2015 26/04/2015 Ster Artikelen 15 Worsthouder 27,6 x 9,2 x 7,9 cm h 15 Mini CheeSmart 16

Nadere informatie

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2 Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011 Aardappelgerecht(februari)... 1 Natte preipot(april)... 2 Courgettesoep(mei)... 3 Rabarber met een variatie(juli-augustus)... 4 Meloensalade(september)...

Nadere informatie

DE FRITEUSE. Onze recepten!

DE FRITEUSE. Onze recepten! DE FRITEUSE Onze recepten! Diepgevroren frietjes Ingrédiënten 600 gr Diepvries frietjes Fijn zout op 180 C doe de diepvriesfrietjes in de korf en dompel deze onder in de olie Verminder de temperatuur van

Nadere informatie

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger Italiaanse tomtatensoep Per 4 personen 1 liter 1 ui 2 teentjes knoflook 1 wortel 2 blikken gepelde tomaten Olijfolie Suiker Chilipoeder 50 ml slagroom Potje pesto Snij de uit en wortel heel klein Doe een

Nadere informatie

WEEK 1 1200 KCAL DAG 1

WEEK 1 1200 KCAL DAG 1 DAG 1 Gebakken groente met ei. Magere kwark Bak 1 opscheplepel gesneden rode paprika en 1 opscheplepel champignons met een eetlepel olijfolie. Voeg daar vervolgens 2 eieren bij en bak alles al roerend

Nadere informatie

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi.

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi. GROENTESOEP Bouillon Wortelen Selderij Prei Gehakt Soepvlees Maggi Vermicelli GROENTESOEP 1. Breng de bouillon aan de kook. 2. Snij het soepvlees klein. 3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij

Nadere informatie

wok Wokken met Flandria-groenten wok around the clock

wok Wokken met Flandria-groenten wok around the clock wok wok around the clock Wokken met Flandria-groenten Wokken is een zeer gezonde manier van koken. Je hoeft maar weinig vetstof te gebruiken en je kan zoveel groenten en fruit toevoegen als je wil. De

Nadere informatie

Weekmenu 10. Maandag Lasagne met tonijn* Gemengde salade Magere yoghurt met ananas

Weekmenu 10. Maandag Lasagne met tonijn* Gemengde salade Magere yoghurt met ananas Weekmenu 10 Maandag Lasagne met tonijn* Gemengde salade Magere yoghurt met ananas Dinsdag Ribkarbonade Prei met kaassaus* Gekookte aardappelen Banaan Woensdag Krab in artisjokbodem* Groente-rijstschotel

Nadere informatie

Citroentaart. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 35 min. Kooktijd : 35 min op 190 C. Ingrediënten (voor 6 pers.) U :

Citroentaart. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 35 min. Kooktijd : 35 min op 190 C. Ingrediënten (voor 6 pers.) U : Citroentaart * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 35 min Kooktijd : 35 min op 190 C Ingrediënten (voor 6 pers.) U : Deeg : - 100 g boter - 200 g bloem - 75 g poedersuiker - 2 eigelen - 15 ml water Vulling

Nadere informatie

10min. 14min. 30min. Salade van artisjokken met roodbaars en tuinkruiden. 2 personen. ProPoints waarde. voorbereiding. magnetron. rusten.

10min. 14min. 30min. Salade van artisjokken met roodbaars en tuinkruiden. 2 personen. ProPoints waarde. voorbereiding. magnetron. rusten. 2 sonen VOORGERECHTEN 10min 14min rusten 30min Salade van artisjokken met roodbaars en tuinkruiden 6 300 g artisjokharten (diepgevroren) Het sap van ½ citroen 4 kleine roodbaarsfilets (diepgevroren) (120

Nadere informatie

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen WIJS Receptenboek Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen 1-11-2017 Hanzehogeschool in samenwerking met WIJS Femke Postma en Anouk Martini Rob Vogel Recept 1 : Aardbeien gember limonade met

Nadere informatie

Vegetarische gerechten van Gery Mulder

Vegetarische gerechten van Gery Mulder Vegetarische gerechten van Gery Mulder Tomaten preisoep... 1 Zuuurkoolschotel, een echt wintergerecht... 2 Aardappelgerecht... 3 Rabarber met een variatie... 5 Natte preipot... 6 Tomaten preisoep Benodigd:

Nadere informatie

Vergeten recepten. Ideeën en inspiratie. www.weekvandesmaak.be

Vergeten recepten. Ideeën en inspiratie. www.weekvandesmaak.be Vergeten recepten Ideeën en inspiratie www.weekvandesmaak.be SOEP VAN PASTINAAK EN WORTEL MET GEKRUIDE YOGHURT Benodigdheden (voor 6 personen) 1 ui 625 g pastinaak 500 g wortelen kippenbouillon 90 g gewone

Nadere informatie

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e A H B H1 H2 C J I D I1 E G F J I2 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 :

Nadere informatie

RECEPTEN ROSARIO Januari 2014

RECEPTEN ROSARIO Januari 2014 RECEPTEN ROSARIO Januari 2014 Vrijdagavond - 31 januari 2014 Fettucine met courgetten 5OO gr Fettucine Olijfolie 1.300 gram courgettes 150 gr. Parmezan Pijnboompitten Kook de pasta in ruim kokend water.

Nadere informatie

Lekker Vlaams... Preisoep met vermicelli van pastinaak Gehaktballetjes in suprèmesaus met wortelen en pastinaak

Lekker Vlaams... Preisoep met vermicelli van pastinaak Gehaktballetjes in suprèmesaus met wortelen en pastinaak Lekker Vlaams... Preisoep met vermicelli van pastinaak Gehaktballetjes in suprèmesaus met wortelen en pastinaak Greet Lybaert Kinderkooklessen Polenstraat 169a 9940 Evergem tel.: 09 357 60 86 fax: 09 357

Nadere informatie

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download 1 Dit dessert kan mislukken, want je bakt de taart ondersteboven, maar het is zo heerlijk en geeft veel voldoening wanneer het lukt. De vulling is origineel met appel, maar peren, pruimen of zelfs ananas

Nadere informatie

Abrikozentaartjes. * Kooktijd: 45 min. Ingrediënten. 250 g bloem 100 g gezouten en gesmolten boter 1 ei 50 ml water.

Abrikozentaartjes. * Kooktijd: 45 min. Ingrediënten. 250 g bloem 100 g gezouten en gesmolten boter 1 ei 50 ml water. Abrikozentaartjes * Kooktijd: 45 min Ingrediënten 250 g bloem 100 g gezouten en gesmolten boter 1 ei 50 ml water 1 blik abrikozen Giet alle ingrediënten voor het deeg in volgorde in de Quick Chef III en

Nadere informatie

Gevulde kip. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 25 min. Ingrediënten (4 pers.)

Gevulde kip. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 25 min. Ingrediënten (4 pers.) Gevulde kip * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 25 min Ingrediënten (4 pers.) 4 kipfilets 1 rode paprika 1 courgette 2 eetlepels pecannoten 5 bosuitjes 2 theelepels citroensap 2 uitgeperste teentjes knoflook

Nadere informatie

KOPIEERBLAD 3 LES 6, 7 EN 8 - RECEPT SAPJE

KOPIEERBLAD 3 LES 6, 7 EN 8 - RECEPT SAPJE KOPIEERBLAD 3 LES 6, 7 EN 8 - RECEPT SAPJE - 3 l sinaasappelsap - 1 l druivensap - 1 appel, 1 sinaasappel, druiven - kristalsuiker - Giet de beide vruchtensappen in een grote kom. - Schil de appel en de

Nadere informatie

Mijn favoriete gratinrecept

Mijn favoriete gratinrecept Mijn favoriete gratinrecept Vlaamse streekgerechten Gegratineerde hesprolletjes met prei & witloof Gestoofde aardappelgratin Greet Lybaert (Diëtiste) Polenstraat 169a 9940 Sleidinge tel: 09/357 60 86 fax:

Nadere informatie

Hester Sotera GezondLeven-challenge kookboek. 2014, Hester Sotera Uitgegeven in eigen beheer. Alle rechten voorbehouden

Hester Sotera GezondLeven-challenge kookboek. 2014, Hester Sotera Uitgegeven in eigen beheer. Alle rechten voorbehouden Hester Sotera GezondLeven-challenge kookboek 2014, Hester Sotera Uitgegeven in eigen beheer Alle rechten voorbehouden Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Weekmenu 3. Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes*

Weekmenu 3. Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes* Weekmenu 3 Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes* Dinsdag Koolvispakketjes* Rijst Snijbonen Halfvolle biogardeyoghurt Woensdag Witlofschuitjes*

Nadere informatie

Smakelijke en. Aantrekkelijke. Mixgerechten!

Smakelijke en. Aantrekkelijke. Mixgerechten! Smakelijke en Aantrekkelijke Mixgerechten! De Blixer 3, Blixer 3 Plus, Blixer 5 Plus en Blixer 6 V.V. verenigen in één machine alle kwaliteiten van twee alom bekende toestellen: de cutter en de blender

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant,

Beste KOOK-OOK klant, Beste KOOK-OOK klant, Groenten zijn gezond, ze zitten namelijk boordevol voedingsstoffen, maar bevatten weinig calorieën. De enorme hoeveelheden mineralen en vitaminen geven je lichaam alle bouwstenen

Nadere informatie

Runderstoofpot met zilveruitjes en zure room

Runderstoofpot met zilveruitjes en zure room Runderstoofpot met zilveruitjes en zure room 4 porties In 3 uur en 55 min. Mijn receptenboek.nl Lekkerder dan goed voor je is. Wat gaat er in 800 gram runderlappen 2 fijngehakte uien 2 teentjes fijngehakte

Nadere informatie

SMOOTHIE. Benodigdheden snijplank schilmesje eetlepel theelepel grote kom maatliter staafmixer. Bereidingswijze

SMOOTHIE. Benodigdheden snijplank schilmesje eetlepel theelepel grote kom maatliter staafmixer. Bereidingswijze SMOOTHIE Ingrediënten voor ca. 2,5 liter 4 bananen 2 appels 4 sinaasappels 200 gram verse bladspinazie 2 theelepels olie 2 theelepels kaneel 8 walnoten 500ml water 500ml sinaasappelsap Dikke rietjes eetlepel

Nadere informatie

Tegen kanker. Ananas - mango ijs Gebakken cashewnoten Kippensoep met balletjes Wijnappelsien-ananascocktail Exotische fruitsalade

Tegen kanker. Ananas - mango ijs Gebakken cashewnoten Kippensoep met balletjes Wijnappelsien-ananascocktail Exotische fruitsalade Tegen kanker Ananas - mango ijs Gebakken cashewnoten Kippensoep met balletjes Wijnappelsien-ananascocktail Exotische fruitsalade www.mamagreet.be - greet.lybaert@greetlybaert.be Polenstraat 169a 9940 Evergem

Nadere informatie

Ham-groente quiche. Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten

Ham-groente quiche. Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN VooR 2 personen F H A B 1 teentje knoflook ½ stronk broccoli E C ½ rode paprika K D E 1 ui 100

Nadere informatie

10min 45. Soep van geroosterde tomaten, rode paprika en knoflookcroutons. 4 personen. ProPoints waarde. voorbereiding. bereiding min.

10min 45. Soep van geroosterde tomaten, rode paprika en knoflookcroutons. 4 personen. ProPoints waarde. voorbereiding. bereiding min. 4 sonen LENTE-ZOMER voor 10 45 4 Soep van geroosterde tomaten, rode paprika en knoflookcroutons 6 tomaten, gepeld en doormidden gesneden 3 rode paprika s, ontpit en in kwartjes gesneden 4 kl olie 4 sneetjes

Nadere informatie

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen)

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen) Recepten half vast naar vast voedsel Thaise kippensoep (4 personen) 400 ml kokosmelk (met laag vetgehalte) 1 grote ui, fijn gehakt een teentje knoflook, fijn gehakt 1 eetlepel verse gember, fijn gehakt

Nadere informatie

Bruine bonen soep met Hollandse keukenstroop

Bruine bonen soep met Hollandse keukenstroop Bruine bonen soep met Hollandse keukenstroop 1 liter kippenbouillon 1 ui 1 prei 150 gram spekblokjes 1 el tomatenpuree ½ kilo bruine bonen Bereidingswijze: Snijd de ui en prei fijn. Bak de ui en prei in

Nadere informatie

Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen

Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 1 potje asperges, of verse asparges (van april t/m juni) 1

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout Mexicaanse wraps Ingredienten (Voor 15 personen): 15 kleine wraps 1 grote ui 500 gram gehakt 3 paprika s (van verschillende kleuren) 2 potten wrap sauce (mild) 1 * Blikje mais van 300 gram 2 potjes soure

Nadere informatie

Kerstmenu: voor 4 personen

Kerstmenu: voor 4 personen Kerstmenu: voor 4 personen Broccolisoep met zalm of spitskoolsalade **** Witlofschuitjes met kipfilet en appel bieten salade; stoofpeertjes gegratineerde aardappelschotel **** Kersenkwark godenspijs Dit

Nadere informatie

EXPERIENCE OUTSIDE-IN. Recept 1. Wat en hoe beweegt jouw doelgroep? Viskoekjes met spicy korianderdip - 20 personen

EXPERIENCE OUTSIDE-IN. Recept 1. Wat en hoe beweegt jouw doelgroep? Viskoekjes met spicy korianderdip - 20 personen Recept 1 Viskoekjes met spicy korianderdip - 20 personen spicy korianderdip 2 groene Spaanse pepers, ontzaad en fijngesneden 2 groene paprika, ontzaad en gesneden 2 tenen knoflook, geraspt 4 cm verse gember,

Nadere informatie

Gustatio: eieren gevuld met ansjovis en tonijn olijven brood mulsum

Gustatio: eieren gevuld met ansjovis en tonijn olijven brood mulsum Gustatio: eieren gevuld met ansjovis en tonijn olijven brood mulsum Mensa prima: gehaktballetjes met pijnboompitten in een saus van rode wijn en druivensap krokant gebakken wortelschijfjes patina van ei

Nadere informatie

Groente die door de. Vlees wat door de. spaghetti kan. Kruiden Zout Pastasaus voor door de spaghetti. Braadboter. Boter voor op brood

Groente die door de. Vlees wat door de. spaghetti kan. Kruiden Zout Pastasaus voor door de spaghetti. Braadboter. Boter voor op brood Spaghetti koken Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Stap 1. Wat heb je nodig van etenswaren Zet het volgende klaar: Ik gebruik: (vul merk en hoeveelheid in) Spaghetti Groente

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Iedereen kent de lekkere pasta s uit Italië of de smaakvolle rijst uit Azië. Echter er zijn zoveel andere producten die vroeger veel in Nederland werden gegeten maar de laatste jaren

Nadere informatie

Weekmenu: lekkere ideeën voor drukke weekdagen

Weekmenu: lekkere ideeën voor drukke weekdagen Weekmenu: lekkere ideeën voor drukke weekdagen Stoofpotje van groene kool, pastinaak, witte bonen en spekjes Maandag energiedag Penne met tomatensaus, basilicum, aubergines en ricotta 4 personen - 20 minuten

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

Symfonie van Domy. 4 seizoenen in de keuken

Symfonie van Domy. 4 seizoenen in de keuken Symfonie van Domy 4 seizoenen in de keuken Symfonie van Domy 4 seizoenen in de keuken Dominique Lucquedey Schrijver:Dominique Lucquedey Coverontwerp: Recepten van Domy ISBN: 9789402141313 www.receptenvandomy.nl

Nadere informatie

4 personen 500 g droge groene erwten, 1 nacht geweekt in 2 l water / 4 runderbouillonblokjes / 2 uien, in stukken /

4 personen 500 g droge groene erwten, 1 nacht geweekt in 2 l water / 4 runderbouillonblokjes / 2 uien, in stukken / 1 JANUARI 4 personen 500 g droge groene erwten, 1 nacht geweekt in 2 l water / 4 runderbouillonblokjes / 2 uien, in stukken / 3 wortels, in stukken / ca. 250 g zuurkoolspek, in grove stukken Kook in een

Nadere informatie

Week van de Smaak 2013

Week van de Smaak 2013 Week van de Smaak 2013 Op zoek naar een aantal geweldig lekkere ecologische of verrassende soepen? Zoek niet langer, want de Week van de Smaak verzamelde voor u 7 recepten ter inspiratie. Smakelijk! ECOLOGISCHE

Nadere informatie

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 4 stronkjes witlof 2 appels 1 mandarijn

Nadere informatie

Recepten. Recepten. StreekChef. Kiwanis Herfstbock. StreekChef. Kiwani Herfstbock

Recepten. Recepten. StreekChef. Kiwanis Herfstbock. StreekChef. Kiwani Herfstbock Recepten Recepten StreekChef Kiwanis Herfstbock StreekChef Kiwani Herfstbock 2013 Deze recepten zijn speciaal gemaakt voor de Kiwani Herfstbock i.s.m. StreekChef door Melle Gerlofs Deze recepten zijn speciaal

Nadere informatie

Inleiding VOOR JE HET WEET, MAAK JE DE LEKKERSTE MAALTIJDEN IN EEN SCHONE EN OPGERUIMDE KEUKEN!

Inleiding VOOR JE HET WEET, MAAK JE DE LEKKERSTE MAALTIJDEN IN EEN SCHONE EN OPGERUIMDE KEUKEN! Inleiding Of je nu een goede kok bent, of nog geen ei kunt bakken, de is een belangrijke plek in je huis. Dit boek vertelt de belangrijkste dingen over thuis koken. Zodat je veilig en gezond eten kunt

Nadere informatie

Kookworkshop SSgN Receptenboekje

Kookworkshop SSgN Receptenboekje Kookworkshop SSgN Receptenboekje Dit receptenboekje bevat 6 recepten. Deze recepten komen uit het Sporterskookboek (Harms-Aris & Geerets, 2006) en bevatten allemaal weinig vet, voldoende eiwit en ruimschoots

Nadere informatie

Week: 5, Dag: Maandag

Week: 5, Dag: Maandag Week: 5, Dag: Maandag Ontbijt: Deluxe Havermout met Vers Fruit en Noten 1 kop water ½ kop haver 2 eetlepels cranberries 2 eetlepels aardbeien in plakjes 1 eetlepel gehakte walnoten 1 eetlepel rozijnen

Nadere informatie

Lekker vers. smaakt. het langst.

Lekker vers. smaakt. het langst. Lekker vers smaakt het langst. Herbamare, 100% natuurlijke smaakmaker van al je gerechten Natuurlijk kokerellen smaakloos en saai? Niet met Herbamare van A.Vogel: het enige kruidenzout met 100% natuurlijke

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Word een meesterchef in patisserie! www.tupperware.be Weken 35-39 24/08/2015 27/09/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Word een meesterchef in patisserie! www.tupperware.be Weken 35-39 24/08/2015 27/09/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Word een meesterchef in patisserie! 3 www.tupperware.be Weken 35-39 24/08/2015 27/09/2015 Ster Artikelen 15 Salade Party Kom: ø 20,5 x 10,2 cm h / 1 l

Nadere informatie

Focaccia met groente

Focaccia met groente Focaccia met groente Voor 4 focaccia s heb je nodig: 450 gram bloem 250 ml water 75 ml extra vergine olijfolie 15 gram verse gist 10 gram grof zeezout 50 ml water een paar handjes vol gegrilde groente

Nadere informatie

Leesboekje eten en drinken

Leesboekje eten en drinken Leesboekje eten en drinken Leesboekje Eten en Drinken Pagina 1 Dit is de groente Dit is het fruit. Dit is de sinaasappel. Dit is de banaan. Dit is de tomaat. Dit is de appel. Dit zijn de druiven. Dit is

Nadere informatie

vlak bij Marken ontbijt, brunch & lunch 13 cakes en dingen voor bij de thee 52 drank 84 vooraf 104 hoofdgerechten 161 toe 225 registers 252

vlak bij Marken ontbijt, brunch & lunch 13 cakes en dingen voor bij de thee 52 drank 84 vooraf 104 hoofdgerechten 161 toe 225 registers 252 vlak bij Marken ontbijt, brunch & lunch 13 cakes en dingen voor bij de thee 52 drank 84 vooraf 104 hoofdgerechten 161 toe 225 registers 252 de ultieme puffy pancakes Als wij een kater hebben (dat gebeurt

Nadere informatie

10 Dagelijkse recepten met Groene stevia. Yerba Dulce www.groenestevia.nl

10 Dagelijkse recepten met Groene stevia. Yerba Dulce www.groenestevia.nl 10 Dagelijkse recepten met Groene stevia Yerba Dulce www.groenestevia.nl Inhoud Pasta met een saus van rode tomaten Hollandse groenten Worteltjes Rabarber Stoofperen Appelmoes Dranken Mix fruit smoothie

Nadere informatie

Zo heerlijk makkelijk en gezond!

Zo heerlijk makkelijk en gezond! Zo heerlijk makkelijk en gezond! 4616_P_NL_Broch 1 13/02/12 09:46 Geniet van je favoriete groenten het hele jaar door! De maximale tijd tussen het oogsten van een groente en het verwerken ervan is vijf

Nadere informatie

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal Wandelsnacktips Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is Marjoleine van der Waal gewichtsconsulente Marjoleine van der Waal Speciaal voor nieuwe wandeltiplezers Houd je net als ik van wandelen

Nadere informatie

CHIA MOUSSE KIP MET GEWOKTE GROENTJES EN SPELTPASTA INGREDIENTEN BEREIDING INGREDIENTEN BEREIDING

CHIA MOUSSE KIP MET GEWOKTE GROENTJES EN SPELTPASTA INGREDIENTEN BEREIDING INGREDIENTEN BEREIDING RECEPTEN CHIA MOUSSE 8 gram Agar 100 ml sojamelk 3 eetlepels Panela 2 eetlepeld Chia zaad 200 gr Tofu Verwarm de sojamelk en panela in een steelpan. Breng aan de kook. Pureer de tofu tot hij romig wordt.

Nadere informatie

Oriental chili schotel

Oriental chili schotel ½ portie 1 portie ½ portie ½ portie 1 portie 2 pers. 2 pers. Oriental chili schotel Gevulde witlof/tonijnsalade bootjes Maak van de courgette spaghetti (met Spirelli). Bereid de spaghetti naar keuze: rauw,

Nadere informatie

LOGUS Mini Proef-menu Juli 2011

LOGUS Mini Proef-menu Juli 2011 LOGUS Mini Proefmenu Juli 2011 Tomatensoep met perzik en mascarpone Visfilet met tomaat en kappertjes Witte chocolade muffins Yoghurtijs met aardbei en een koeklepeltje Tomatensoep met perzik en mascarpone

Nadere informatie

Helaas hebben we deze keer de recpeten niet kunnen opschrijven, en daarom bij deze enkele recepten van vorige kookcursussen en kookboeken.

Helaas hebben we deze keer de recpeten niet kunnen opschrijven, en daarom bij deze enkele recepten van vorige kookcursussen en kookboeken. 2010-4juni 19.30 Turkse Kookworkshop in de Tuinen van Stinz geheel Vegetarisch we hebben gemaakt: Linzensoep Dolma: druivenbladeren en gedroogde paprika's gevuld met rijst en kruiden Sigare Börek: tot

Nadere informatie

Logus Proefmenu Maart 2015

Logus Proefmenu Maart 2015 Logus Proefmenu Maart 2015 Groene Smoothie (kiwi, appel spinazie en avocado) Bosbes Yogi (yoghurt, sinaasappelsap, banaan en bosbes) Courgettesoep met gember en bieslook - Spicy zalm met clementine salsa

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Ik ga op reis en ik neem mee...

Sterartikelen en Promoties van de maand. Ik ga op reis en ik neem mee... Tupperinfo Sterartikelen en van de maand Ik ga op reis en ik neem mee... www.tupperware.be Weken 27-30 30/06/2014 27/07/2014 Ster Artikelen 15 3 Allegra Kommetjes 275 ml ø 15 x 6,4 cm h 29 Set Serveren

Nadere informatie

8 personen. Het menu. Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise ***

8 personen. Het menu. Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise *** 8 personen Het menu Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise *** Gebakken hertenbiefstuk gemarineerd in kaneel en mosterd met peer in honing, gebakken

Nadere informatie

koolhydraatarme snacks voor bij de televisie

koolhydraatarme snacks voor bij de televisie 10 koolhydraatarme snacks voor bij de televisie www.powerslim.nl 10 koolhydraatarme snacks voor bij de televisie Iedereen heeft wel eens een avondje voor de televisie. Lekker met de benen omhoog, onder

Nadere informatie

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas 5 vijgen 200 gram gorgonzola 10 dadels 5 dunne plakjes serannoham 100 gram parmezaan Zout & peper Bereidingswijze vijgen: Verwarm de oven

Nadere informatie

Ananas met krab en garnaal Medaillon van tongfilet met krokante groentenbotersaus Plattekaastaartjes

Ananas met krab en garnaal Medaillon van tongfilet met krokante groentenbotersaus Plattekaastaartjes Vis : lekker & light Ananas met krab en garnaal Medaillon van tongfilet met krokante groentenbotersaus Plattekaastaartjes Greet Lybaert Polenstraat 169a 9940 Evergem tel.: 09 357 60 86 fax: 09 357 78 35

Nadere informatie

Braziliaanse avacado s

Braziliaanse avacado s Braziliaanse avacado s 2 grote rijpe avocado's citroensap zout, peper 50 gr fijngehakte paranoten 50 gr geraspte cheddarkaas 2 eetlepels Parmezaanse kaas 2 afgestreken eetlepels fijngesneden verse peterselie

Nadere informatie

bospaddenstoelensoep

bospaddenstoelensoep bospaddenstoelensoep * VOORBEREIDEN (dag voor het kerstdiner): * Week de gedroogde paddenstoelen 15 minuten in water. * Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in kleine

Nadere informatie

Heerlijke pompoensoep met gebakken brood

Heerlijke pompoensoep met gebakken brood SOEPEN INHOUD SOEPEN Heerlijke pompoensoep met gebakken brood... 3 Heerlijke rundvlees of tomaten soep met croutons... 4 Kippige tomaten soep... 5 Maaltijd soep op z n Spaans... 6 Oud Hollandse erwtensoep...

Nadere informatie

PIEPSHOW DE GROTE. receptuur YOLANDA VAN DER JAGT styling EDDY FRINGS AARDAPPEL AARDAPPELSALADE MET VINAIGRETTE EN BLEEKSELDERIJ PAG 1 1 4

PIEPSHOW DE GROTE. receptuur YOLANDA VAN DER JAGT styling EDDY FRINGS AARDAPPEL AARDAPPELSALADE MET VINAIGRETTE EN BLEEKSELDERIJ PAG 1 1 4 DE GROTE PIEPSHOW Aardappels niet sexy? Kijk even mee. Naar een beauty van een soep. Naar een verleidelijke taart. En wat te denken van deze licht ordinaire, maar héél erg lekkere piepersalade? receptuur

Nadere informatie

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes. 1

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes.  1 Food Switch Ontbijt & tussendoortjes www.foodswitch.nl 1 Tussendoortjes Gekookt ei Combineer een gekookt ei met - Stuk komkommer - Wortel - Snoeptomaatjes Fruit Fruit kan je goed met wat noten combineren

Nadere informatie

Love- & letterpasta. Macaroni (3 p) Penne met ham en broccoli (3 p) Spaghetti alla carbonara (6 p)

Love- & letterpasta. Macaroni (3 p) Penne met ham en broccoli (3 p) Spaghetti alla carbonara (6 p) Love- & letterpasta Macaroni (3 p) Penne met ham en broccoli (3 p) Spaghetti alla carbonara (6 p) Greet Lybaert Polenstraat 169a 9940 Evergem Tel.: 09 357 60 86 fax: 09 357 78 35 www.mamlybaert.be - greet.lybaert@greetlybaert.be

Nadere informatie

Menu kauw/slik workshop

Menu kauw/slik workshop Menu kauw/slik workshop Tuinerwtensoepje en een knolselderijsoepje Tonijnmayonaise met basilicumolie en wortelcrème Risotto met diverse kruiden, paddenstoelen en kip Chocoladetaartje met een vloeibare

Nadere informatie

Menu 49. Salade van gemarineerde paddestoelen. Kerrie-appelsoep. Appel met pittige kip. Kaas-bananenkoek

Menu 49. Salade van gemarineerde paddestoelen. Kerrie-appelsoep. Appel met pittige kip. Kaas-bananenkoek Menu 49 Salade van gemarineerde paddestoelen Kerrie-appelsoep Appel met pittige kip Kaas-bananenkoek 500 gr gemengde bospaddestoelen ijsbergsla 1 eetlepel balsamicoazijn 2 eetlepels notenolie verse peterselie,

Nadere informatie

Week: 2, Dag: Maandag

Week: 2, Dag: Maandag Week: 2, Dag: Maandag Ontbijt: Deluxe Havermout met Vers Fruit en Noten 1 kop water ½ kop haver 2 eetlepels cranberries 2 eetlepels aardbeien in plakjes 1 eetlepel gehakte walnoten 1 eetlepel rozijnen

Nadere informatie

Gestoomde scholrolletjes

Gestoomde scholrolletjes Gestoomde scholrolletjes 5 stuks scholfilet Garnalen gepeld 3 lente uitjes alleen het groene deel 2 tl maïzena 1 tl sake Snijd de filets in de lengte doormidden. Bak de garnalen en snijd ze heel klein,

Nadere informatie

Loempia. Ingrediënten. Stappenplan

Loempia. Ingrediënten. Stappenplan Loempia Witte kool Soja scheuten Champignon Wortelen Look 2 Eieren Zout Suiker Thaise saus Loempia vellen Noodles Varkensgehakt Olie 1. Doe de noodles in koud water en laat weken. 2. Was alle groenten

Nadere informatie

DOEdag 2015. Hotelsch. Hotelschool Kortrijk 2015. Naam: Hotelschool Kortrijk

DOEdag 2015. Hotelsch. Hotelschool Kortrijk 2015. Naam: Hotelschool Kortrijk DOEdag 2015 Hotelsch 2015 Naam: 1 2 Studieaanbod Eerste graad Burgemeester Nolfstraat Kortrijk Bstroom Astroom 1B Voeding 1 Hotelvoeding 2 Hotelbakkerijslagerij 2 Hotelvoeding Tweede graad Rollegemknokstraat

Nadere informatie

Lekker KOKEN. voor je BABY

Lekker KOKEN. voor je BABY Lekker KOKEN voor je BABY Hoe meer smaken een kind van kleins af aan proeft, hoe meer het zal lusten en hoe meer het later zal genieten van lekkere, gevarieerde en gezonde voeding. Dit receptenboekje bevat

Nadere informatie

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig:

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig: Tomatensoep Nodig: 1 liter water. 1 kilo rijpe tomaten. 2 groentebouillonblokjes. 1 prei of klein zakje soepgroente. Vermicelli. 1. Doe het water in de pan en breng het aan de kook. 2. Was en snij de tomaten

Nadere informatie

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen Menu 60. - Marokkaans Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines Soep met lamsvlees en linzen Couscous Bodaoui met 7 groenten Couscouspudding Lhot Dbi Maammer Maa Matischa

Nadere informatie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie Pasta salade Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie 175 gram pasta, bv. schelpjes macaroni 150 gram sperziebonen

Nadere informatie

BASISRECEPTEN DEEG. Pasteideeg Ingrediënten 1,5 kg bloem 15 g zout 250 g boter of reuzel 3,75 dl water

BASISRECEPTEN DEEG. Pasteideeg Ingrediënten 1,5 kg bloem 15 g zout 250 g boter of reuzel 3,75 dl water BASISRECEPTEN DEEG Pasteideeg 1,5 kg bloem 15 g zout 250 g boter of reuzel 3,75 dl water Meng alle ingrediënten tot er een deegmassa ontstaat. Dek het deeg vervolgens af en laat het 3 uur rusten. Rol het

Nadere informatie

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK SLANKE PASTA Geen idee hoe de Italianen pasta kunnen blijven eten zonder aan te komen! Wij doen het met groentespaghetti of speltpenne die lekker vult, maar slechts 500 calorieën bevat. Smaakt net zo goed!

Nadere informatie

Millefeuille van krab, appel en gerookte zalm. Mosselroomsoep

Millefeuille van krab, appel en gerookte zalm. Mosselroomsoep Millefeuille van krab, appel en gerookte zalm Mosselroomsoep Zalige op de plaat gebakken schol met spinazie, olijven en tomaten Bananenmousse Smakelijk Voorgerecht Millefeuille van krab, appel en gerookte

Nadere informatie

Menu oktober 201 2. Sint Jacobsschelp met groene kruidensaus. **** Salade champignons. **** Auberginekaviaar met ricotta en coppa di Parma

Menu oktober 201 2. Sint Jacobsschelp met groene kruidensaus. **** Salade champignons. **** Auberginekaviaar met ricotta en coppa di Parma Menu oktober 201 2 Sint Jacobsschelp met groene kruidensaus Salade champignons Auberginekaviaar met ricotta en coppa di Parma Kwartels met rode biet en cantharellen Appelsoep met peren onder een bladerdeegdekseltje

Nadere informatie

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Bietjes, maar dan anders(juni)... 1 Stampot ijsbergsla(juli-augustus)... 2 Salade met feta Afscheid van de zomer (september)... 3 Herfstsoepje(oktober)...

Nadere informatie

PITTIGE PESTO. pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper. vijzel

PITTIGE PESTO. pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper. vijzel PITTIGE PESTO pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper vijzel Rooster de pijnboompitten tot ze lichtbruin zijn. Stamp een gedroogde peper fijn in de vijzel.

Nadere informatie

Myline recepten week 1

Myline recepten week 1 Myline recepten week 1 Gevulde Rode Paprika Hoeveelheid: 4 Paprika s Voorbereidingstijd: 5m Kooktijd: 20m Klaar In: 25m Dit recept in niet alleen lekker, het is ook mooi en makkelijk. 4 Paprika's 500 gram

Nadere informatie

Boerenmuffin met appel & Kollumer zoete erwt 15 stuks

Boerenmuffin met appel & Kollumer zoete erwt 15 stuks Carla Glorie heeft met veel zorg, aandacht en creativiteit, van diverse soorten peulvruchten (uit de Ark van de Smaak van Slow Food) een heerlijke en verassende proeverij gemaakt. Boerenmuffin met appel

Nadere informatie

Werkproces 2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan.

Werkproces 2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan. Werkproces 2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan. Werkproces 2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan. Als voedsel van het land, het dier of

Nadere informatie

Mulligatawny. Voorgerecht. (cashew groentesoep ) Ingrediënten

Mulligatawny. Voorgerecht. (cashew groentesoep ) Ingrediënten Voorgerecht 4 el ghee (of olie) 2 kaneelstokjes 8 kruidnagelen 8 kardemom zaden 1 volle el gemberpuree 500 gr gemengde groenten (aardappelen, pompoen, wortel, bloemkool en courgette) 150 gr cashewnoten

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Je bent wat je eet. Een gezegde wat veel wordt gebruikt in de volksmond. Maar waar komt dit eigenlijk vandaan? Het menselijk lichaam werkt op een fascinerende manier. Zonder dat je

Nadere informatie

Ananas con vinho do porto (ananas met robijnrode portwijn)

Ananas con vinho do porto (ananas met robijnrode portwijn) Ananas con vinho do porto (ananas met robijnrode portwijn) Bereidingstijd: minimaal 4 uur. Voor 8 personen. 1 grote rijpe verse ananas of 1 groot blik ananasschijven 125 milliliter rode portwijn Suiker

Nadere informatie

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen Citroentaart Verwarm de oven voor op 200 C. Rol het deeg uit en leg in de beboterde of

Nadere informatie