Sterartikelen en Promoties van de maand. Haal de zomer in huis! Weken /06/ /07/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sterartikelen en Promoties van de maand. Haal de zomer in huis! www.tupperware.be Weken 27-30 29/06/2015 26/07/2015"

Transcriptie

1 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Haal de zomer in huis! 3 Weken /06/ /07/2015

2 Ster Artikelen Openlucht Kom 1,5 l ø 17,3 x 12 cm h Openlucht Kom 2,5 l ø 25,3 x 8,5 cm h Openlucht Kom 4,3 l ø 25,3 x 15,4 cm h Set CoolSmart 2 x 1,8 l Perfect om rauw vlees en vis in je koelkast te bewaren! Perfect voor het bewaren van rauw vlees en vis terwijl de geur en de overdracht van bacteriën beperkt wordt. Gewelfde bodem om voedingswaren te scheiden van hun vocht en om lucht gemakkelijk te laten circuleren in de doos. Geïntegreerd label die aangeeft welke voedingswaren bewaard mogen worden. Transparante basis om de inhoud gemakkelijk te herkennen. Lipje voor een gemakkelijke opening. Voor meer informatie over de C ool Smarts, vraag de productfiche aan je Distributeur. Bedien je gasten in stijl, zowel binnen als buiten! Transparante vensters om de inhoud goed te herkennen. Makkelijk te openen en te sluiten dankzij de lipjes aan het deksel. Hermetisch sluitend deksel: transportbestendig. De Openlucht Kom 1,5 l is perfect voor groene-of gemengde sla voor 2 personen, koude rijst, fruitsla, restjes... De Openlucht Kom 2,5 l is ideaal voor het serveren van koude pastaschotels, groenteschotels of groene-of gemengde sla, koude rijst, fruitsla, croissants, broodjes maar in grotere hoeveelheden! De Openlucht Kom 4,3 l is fantastisch voor het serveren van zeer grote hoeveelheden van koude pastaschotels, groenten, groenteschotels, punch, broodjes Elegantie alom! Eleganzia Slabestek 30 x 5 cm Slabestek met een elegant design, bestaande uit een vork en een lepel. Lange ergonomische handvatten die goed in de hand liggen om gemakkelijk te kunnen serveren. Compacte opberging: het Slabestek past in elkaar voor plaatsbesparing in de keukenlade.

3 Ster Artikelen UltraPro Ovenschaal 30 x 22,6 x 2,5 cm h ExtraChef + Receptenboekje ø 15,6 x 19,5 cm h / 1,35 l Kan alles en meer! UltraPro-fessioneel! De ExtraChef is ideaal om op een snelle, gemakkelijke en ecologische manier allerlei voedingswaren in grote hoeveelheden fijn te hakken of te mengen. Dankzij de gebogen lemmeten die in verbinding staan met het treksysteem hak je in een mum van tijd uien, wortelen, courgettes, appels, bananen, aardbeien... fijn. Dankzij de klopper die in verbinding staat met het treksysteem maak je in een handomdraai mayonaise, vinaigrette, smoothies, milkshakes, pannenkoekenbeslag... De ExtraChef kan eveneens gebruikt worden met het deksel van de Speedy Chef voorzien van zijn kloppers voor het opkloppen van eiwit tot schuim, voor het maken van slagroom... Compacte opberging: alle losse onderdelen (klopper, houder met 3 lemmeten en de trechter) passen in de basis. Vaatwasmachinebestendig, behalve het deksel met het trekmechanisme en de lemmeten. Voor meer informatie over de ExtraChef, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. De UltraPro Ovenschaal geeft een barbecue effect aan je gerechten en vermindert het vetgehalte. De UltraPro Ovenschaal kan zowel gebruikt worden met als zonder Deksel. Combineerbaar met het UltraPro Deksel 800 ml. Een alles-in-één product: koken, opdienen en bewaren. Ultra resistent materiaal dat temperaturen van -25 C tot +250 C weerstaat: geschikt voor gebruik in de diepvriezer, koelkast, traditionele oven en microgolfoven. De oven altijd voorverwarmen zonder de UltraPro en nooit onder de grill gebruiken. Plaats de UltraPro op minstens 5 cm van de ovenwand. Brede handvatten voor een goede handligging. Het gebruik van metalen keukenhulpjes vermijden, dit kan krassen veroorzaken. Het materiaal kleeft niet, dus een extra vetmiddel is overbodig. Voor meer informatie over de UltraPro Ovenschaal, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. Serveren, bewaren en transporteren in stijl! Perfect voor het serveren en bewaren van salades, pasta, rijst, fruitsla, chocolademousse, gevulde paprika s, tomaat garnaal... Soepel en hermetisch sluitend deksel voor een optimale bewaring. Transparant: gemakkelijk om de inhoud te herkennen. Ook geschikt voor het serveren van warme gerechten. Gekorrelde basis voor een goede grip en minder zichtbare krassen. Serveerschaal 2 l ø 30,8 x 5,5 cm h

4 Promoties Kurkentrekker Plus 15,7 cm E ,95 Click N Shake 31 x 20 x 7,5 cm h E ,90 Verwijder de kurk in een handomdraai! Geschikt voor alle soorten kurken (kurk, plastic) en flessenhalzen. Ergonomisch design voor een perfecte grip. Handvat ontworpen voor een gebruik met een minimale inspanning. Spiraal in roestvrij staal bekleed met een teflonlaag, extra resistent. Compact en veilig te bewaren. Opening in de houder om in 1 oogopslag te kunnen zien hoe ver de kurk al uit de fles getrokken is. Kan verticaal op de tafel gezet worden. Werkwijze: plaats de houder op de hals van de fles. Houd met één hand de basis vast en laat de spiraal in de houder glijden, doorprik de kurk en draai in de richting van de wijzers van de klok om de kurk in de houder te brengen. Om de kurk van de spiraal te halen, draai tegen de wijzers van de klok in. Voor een ongeëvenaarde smaak! Ideaal om vlees, vis, groenten, fruit... te marineren en te paneren. De voedingswaren steeds insmeren met ei, mosterd, mayonaise, boter. Kan gebruikt worden met rooster om te paneren of zonder rooster om te marineren. Hermetische sluiting: sluit eerst de kleine handvatjes aan ieder uiteinde, vervolgens de grote. De pinnen in de basis dienen om het vlees malser te maken en de marinade te laten druppen op de bereiding.

5 Promoties Set Igloo Dozen 1 x 1 l - 2 x 450 ml - 2 x 1,1 l E ,20 Set Decotoren Rechthoekig + Receptenboekje 3 x 200 ml NL: E ,90 15,90 Ideaal om je voedsel te bewaren! Een volledig nieuw design dat optimale bewaring van je voedsel in de diepvriezer garandeerd. Gemakkelijke ontvorming dankzij het flexibel materiaal. Modern en stijlvol design dankzij de sneeuwvlokken en bovendien duidelijk herkenbaar dat de Dozen geschikt zijn voor diepvriesgebruik. Gekorrelde bodem voor het vermijden van krassen. De onderkant is licht gebogen om de luchtcirculatie te bevorderen en zodat je voedsel gelijkmatig invriest. Goed stapelbaar voor een compacte opberging dankzij de verhoogde onderkant. Moduleerbaar: wanneer je de Igloo Doos 450 ml op de Igloo Doos 1 l plaatst, bekom je dezelfde hoogte als de Igloo Doos 1,1 l. Laat de inhoud volledig afkoelen alvorens de Doos in de diepvriezer te plaatsen. De Igloo Dozen zijn geschikt voot temperaturen tot -25 C. De Igloo Doos 450 ml is ideaal voor het invriezen van individuele porties, vers fruit of babyvoeding. De Igloo Doos 1,1 l is perfect voor het invriezen van 4 porties soep of pastasaus voor 4 personen. De Igloo Doos 1 l is ideaal in combinatie met de MicroCook Rechthoekig 1,7 l. Voor meer informatie over de Igloo Dozen, vraag de productfiche aan je Distributeur. GRAT IS Receptenboekje bij aankooop van de Decotoren Rechthoekig! Maak verbluffende home-made creaties! SUPER PROMO* Set Igloo Dozen 2 x 1,1 l ,00 De Decotoren is samengesteld uit 3 basissen, 3 schijfjes en 1 deksel. Geschikt voor de koelkast en de diepvriezer. Niet geschikt voor warme bereidingen. Gemakkelijk te ontvormen dankzij de schijfjes en de openingen in de basissen. Voor meer informatie over de Decotoren Rechthoekig, raadpleeg de Demonstratiegids Tupperware Workshop. *1 Set per Klant aanwezig op een Tupperware Workshop.

6 Promoties Set 4 Ontbijtkommen + Ijsschep E ,90 AdaptaChef Citruspers met Voet 28,3 x 13,3 x 29,3 cm h E ,30 79,00 Set zonder Voet E ,00 Deze felkleurige Kommen in handig formaat zal je niet kunnen weerstaan! Ontbijtkommen ø 15,5 x 4,8 cm h Vier verschillende Kommen in leuke kleuren, voor elk wat wils. Hermetisch deksel: transportbestendig. Ideaal voor het bewaren van kleine hoeveelheden van rijst- of pastasalade, taboule, groentjes... Ook leuk als ontbijtkom. Een goede start van de dag! De AdaptaChef Citruspers is de ideale oplossing om citrusvruchten snel en efficiënt te persen en het maximum aan sap te genereren. De AdaptaChef Citruspers is samengesteld uit 7 onderdelen: een voet, een bovenste handvat, een onderste handvat, een persdeel, een tussenstuk, een filter en een beschermkap. De filter houdt de pulp en pitjes tegen zodat enkel sap in je glas of kom geperst wordt. De beschermkap zal ervoor zorgen dat je niet morst. Gladde textuur in de opening zodat het sap snel naar beneden kan glijden. Vereenvoudigde montage, het kan niet verkeerd gemonteerd worden. Compacte opberging: het product kan gemonteerd opgeborgen worden. Minimale inspanning vereist om je citrusvruchten te persen. Voor meer informatie over de Adaptachef Citruspers, vraag de productfiche aan je Distributeur. Heerlijke ijsjes tijdens de zomer! Ijsschep 18,49 cm Dankzij de Ijsschep kan je zonder moeite perfecte bolletjes scheppen. De dunne randen van de Ijsschep komen samen in een punt waardoor je ook gemakkelijk sorbet of hard ijs kan scheppen. Ergonomisch handvat voor een goede handligging. Het handvat wordt niet warm wanneer je de Ijsschep onderdompelt in warm water om het serveren te vergemakkelijken. Spoel de Ijsschep na gebruik onmiddellijk af.

7 Dating Gift Weken /06/ /08/2015 De Tupperware Workshop is een leuke avond met vrienden, een plezierige sfeer, het ontdekken van nieuwe originele recepten en tal van tips... Afspraken maken is voor sommigen een echte uitdaging en daarom hebben we een zeer leuk hulpmiddel voorzien om jullie te helpen afspraken te maken tijdens de Zomerpromotie. De persoon die de Nieuwe Afspraak maakt, mag kiezen voor één van de Keukenhulpjes op de pagina s van onze Catalogus, de Keukenhulpjeshouder is voor keuze uitgesloten. Zij/hij ontvangt haar/zijn favoriete Keukenhulpje gratis op de dag van haar/zijn Tupperware Workshop. Profiteer van deze Afsprakenmaker, boek zoveel mogelijk Workshops en geniet van een prachtige zomer! 3 Tupperware Belgium Tupperware.

Sterartikelen en Promoties van de maand. Samen koken, samen genieten! www.tupperware.be Weken 48-52 23/11/2015 27/12/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Samen koken, samen genieten! www.tupperware.be Weken 48-52 23/11/2015 27/12/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Samen koken, samen genieten! 3 www.tupperware.be Weken 48-52 23/11/2015 27/12/2015 Ster Artikelen 29 15 Igloo Doos 2,25 l 29 OF Waardebon van 45 Notenkraker

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Ik ga op reis en ik neem mee...

Sterartikelen en Promoties van de maand. Ik ga op reis en ik neem mee... Tupperinfo Sterartikelen en van de maand Ik ga op reis en ik neem mee... www.tupperware.be Weken 27-30 30/06/2014 27/07/2014 Ster Artikelen 15 3 Allegra Kommetjes 275 ml ø 15 x 6,4 cm h 29 Set Serveren

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Word een meesterchef in patisserie! www.tupperware.be Weken 35-39 24/08/2015 27/09/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Word een meesterchef in patisserie! www.tupperware.be Weken 35-39 24/08/2015 27/09/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Word een meesterchef in patisserie! 3 www.tupperware.be Weken 35-39 24/08/2015 27/09/2015 Ster Artikelen 15 Salade Party Kom: ø 20,5 x 10,2 cm h / 1 l

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Bereid, proef en geniet! www.tupperware.be Weken 14-17 30/03/2015 26/04/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Bereid, proef en geniet! www.tupperware.be Weken 14-17 30/03/2015 26/04/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Bereid, proef en geniet! 3 www.tupperware.be Weken 14-17 30/03/2015 26/04/2015 Ster Artikelen 15 Worsthouder 27,6 x 9,2 x 7,9 cm h 15 Mini CheeSmart 16

Nadere informatie

Sterartikelen en Promoties van de maand. Creatief met groenten! www.tupperware.be Weken 43-47 19/10/2015 22/11/2015

Sterartikelen en Promoties van de maand. Creatief met groenten! www.tupperware.be Weken 43-47 19/10/2015 22/11/2015 Sterartikelen en Promoties van de maand Tupperinfo Creatief met groenten! 3 www.tupperware.be Weken 43-47 19/10/2015 22/11/2015 Ster Artikelen Lepellegger 24,3 x 12,2 x 1,5 cm h 15 15 Schuimspaan 29,8

Nadere informatie

BRAADVUUR De snelle tafelgrill

BRAADVUUR De snelle tafelgrill BRAADVUUR De snelle tafelgrill Handmade in Germany Bourgondisch puur Koken op een echt vuur en iedereen is erbij. De kok hoeft niet meer alleen of met alle gasten in de keuken te staan, maar er wordt heerlijk

Nadere informatie

Inleiding VOOR JE HET WEET, MAAK JE DE LEKKERSTE MAALTIJDEN IN EEN SCHONE EN OPGERUIMDE KEUKEN!

Inleiding VOOR JE HET WEET, MAAK JE DE LEKKERSTE MAALTIJDEN IN EEN SCHONE EN OPGERUIMDE KEUKEN! Inleiding Of je nu een goede kok bent, of nog geen ei kunt bakken, de is een belangrijke plek in je huis. Dit boek vertelt de belangrijkste dingen over thuis koken. Zodat je veilig en gezond eten kunt

Nadere informatie

Help mee aan een gezondere planeet!

Help mee aan een gezondere planeet! 04.03.2019-31.03.2019 Help mee aan een gezondere planeet! 36,40 29,90 Cornet Party met GRATIS Receptenboekje L3177 Voor onze gasten Tover je etensrestjes om in heerlijke hapjes! 22/03 34,50 23,00 3 Ecoflessen

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

Citroentaart. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 35 min. Kooktijd : 35 min op 190 C. Ingrediënten (voor 6 pers.) U :

Citroentaart. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 35 min. Kooktijd : 35 min op 190 C. Ingrediënten (voor 6 pers.) U : Citroentaart * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 35 min Kooktijd : 35 min op 190 C Ingrediënten (voor 6 pers.) U : Deeg : - 100 g boter - 200 g bloem - 75 g poedersuiker - 2 eigelen - 15 ml water Vulling

Nadere informatie

4 Snelle ontbijtrecepten waar je de hele ochtend zoet mee bent

4 Snelle ontbijtrecepten waar je de hele ochtend zoet mee bent Deel 1 4 Snelle ontbijtrecepten waar je de hele ochtend zoet mee bent Auteur: Natasha Rose Sinds 2010 begeleidt Natasha meer dan 150 vrouwen naar een gezonder, slanker lichaam met de succesvolle Ayurvedisch

Nadere informatie

Gezond genieten. Voor onze Gastvrouw/heer en Gasten Week 9 t/m 13 (maandag 23 februari t/m 29 maart 2015)

Gezond genieten. Voor onze Gastvrouw/heer en Gasten Week 9 t/m 13 (maandag 23 februari t/m 29 maart 2015) Gezond genieten Voor onze Gastvrouw/heer en Gasten Week 9 t/m 13 (maandag 23 februari t/m 29 maart 2015) Voor onze Gastvrouw/heer Dank U Wel Kado Als dank voor het organiseren van een Tupperware Workshop,

Nadere informatie

Gevulde kip. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 25 min. Ingrediënten (4 pers.)

Gevulde kip. * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 25 min. Ingrediënten (4 pers.) Gevulde kip * Bereidingstijd: 15 min * Kooktijd: 25 min Ingrediënten (4 pers.) 4 kipfilets 1 rode paprika 1 courgette 2 eetlepels pecannoten 5 bosuitjes 2 theelepels citroensap 2 uitgeperste teentjes knoflook

Nadere informatie

Zo heerlijk makkelijk en gezond!

Zo heerlijk makkelijk en gezond! Zo heerlijk makkelijk en gezond! 4616_P_NL_Broch 1 13/02/12 09:46 Geniet van je favoriete groenten het hele jaar door! De maximale tijd tussen het oogsten van een groente en het verwerken ervan is vijf

Nadere informatie

Vingerbeschermer> Houdt voedsel stabiel en begeleid het goed op en over het frame en beschermt tevens je vingers

Vingerbeschermer> Houdt voedsel stabiel en begeleid het goed op en over het frame en beschermt tevens je vingers MANDOCHEF DE MANDOCHEF IS EEN HOOGWAARDIGE KEUKENHULP DAT SNEL EN EFFICIENT GROENTEN EN FRUIT IN GELIJKE VORMEN SNIJDT. GLADDE EN GERIBBELDE PLAKJES, JULIENNE, STAAFJES, BLOKJES DIAMANTEN, WAFELS EN CHIPS.

Nadere informatie

De klok rond genieten!

De klok rond genieten! Speciale Editie Activiteitspromotie en Bijkomende Aanwervingspromotie Tupperinfo De klok rond genieten! 3 www.tupperware.be Weken 47-52 17/11/2014 28/12/2014 Weken 47-52 17/11/2014 28/12/2014 Activiteitspromotie

Nadere informatie

CHIA MOUSSE KIP MET GEWOKTE GROENTJES EN SPELTPASTA INGREDIENTEN BEREIDING INGREDIENTEN BEREIDING

CHIA MOUSSE KIP MET GEWOKTE GROENTJES EN SPELTPASTA INGREDIENTEN BEREIDING INGREDIENTEN BEREIDING RECEPTEN CHIA MOUSSE 8 gram Agar 100 ml sojamelk 3 eetlepels Panela 2 eetlepeld Chia zaad 200 gr Tofu Verwarm de sojamelk en panela in een steelpan. Breng aan de kook. Pureer de tofu tot hij romig wordt.

Nadere informatie

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Om het succes van uw gastronomisch feest te garanderen, geven wij u enkele tips met betrekking

Nadere informatie

EEN UITGAVE VAN HEALTHFOODS NL. Verrassende Kokosolie Recepten Geef Jezelf Een Boost Met De Natuurlijke Power Van Kokosolie!

EEN UITGAVE VAN HEALTHFOODS NL. Verrassende Kokosolie Recepten Geef Jezelf Een Boost Met De Natuurlijke Power Van Kokosolie! EEN UITGAVE VAN HEALTHFOODS NL Verrassende Kokosolie Recepten Geef Jezelf Een Boost Met De Natuurlijke Power Van Kokosolie! 2010-2011 1 BELANGRIJK! Je bent vrij dit document door te sturen naar wie je

Nadere informatie

VOOR ONZE GASTVROUW/HEER HET NIEUWE VOL ENERGIE! WEEK 35 t /m 38 2013 (maandag 26 augustus t/m zondag 22 september 2013)

VOOR ONZE GASTVROUW/HEER HET NIEUWE VOL ENERGIE! WEEK 35 t /m 38 2013 (maandag 26 augustus t/m zondag 22 september 2013) ET NIEUWE VOOR ONZE GASTVROUW/EER VOL ENERGIE! WEEK 35 t /m 38 2013 (maandag 26 augustus t/m zondag 22 september 2013) STUNT AFSPRAKENMAKER Maak een Afspraak * in de Record Weken en help ons Goede Doel!

Nadere informatie

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2 Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011 Aardappelgerecht(februari)... 1 Natte preipot(april)... 2 Courgettesoep(mei)... 3 Rabarber met een variatie(juli-augustus)... 4 Meloensalade(september)...

Nadere informatie

10min. 14min. 30min. Salade van artisjokken met roodbaars en tuinkruiden. 2 personen. ProPoints waarde. voorbereiding. magnetron. rusten.

10min. 14min. 30min. Salade van artisjokken met roodbaars en tuinkruiden. 2 personen. ProPoints waarde. voorbereiding. magnetron. rusten. 2 sonen VOORGERECHTEN 10min 14min rusten 30min Salade van artisjokken met roodbaars en tuinkruiden 6 300 g artisjokharten (diepgevroren) Het sap van ½ citroen 4 kleine roodbaarsfilets (diepgevroren) (120

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Koude Buffetten 2015 In deze menuboek geven we verschillende mogelijkheden voor koude

Nadere informatie

Barbecue. Overheerlijke recepten

Barbecue. Overheerlijke recepten Barbecue Overheerlijke recepten Het is geen ingrediënt, maar een techniek: barbecueën. Maar de smaak ervan hoort wel degelijk bij een seizoen: de zomer! Vandaar dat we voor de barbecue graag een plaats

Nadere informatie

RECEPTEN ROSARIO Januari 2014

RECEPTEN ROSARIO Januari 2014 RECEPTEN ROSARIO Januari 2014 Vrijdagavond - 31 januari 2014 Fettucine met courgetten 5OO gr Fettucine Olijfolie 1.300 gram courgettes 150 gr. Parmezan Pijnboompitten Kook de pasta in ruim kokend water.

Nadere informatie

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B EAN13: 8017709162870 Gaskookplaat: 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,80 kw Vooraan links: ultra snelle brander 3,50 kw Achteraan

Nadere informatie

10 Groene Smoothies Recepten

10 Groene Smoothies Recepten 10 Groene Smoothies Recepten D e t o x e n t h u i s. n l Recept 1 Groene Smoothie met mango, ananas en banaan 100 gram mango 100 gram ananas Spoel eerst de verse in de blender toe samen met het water.

Nadere informatie

Lever op zijn curries en zure appel

Lever op zijn curries en zure appel Lever op zijn curries en zure appel 2 uien 300 gr lever (biologisch) 1 teentje knoflook 2 goudreinetten 1 blaadje laurier Jamaicapeper (piment) Kruidenzout Kerrie (madras) 200 gr gierst 2 teentjes knoflook

Nadere informatie

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten Recepten 2.1 Ontbijt Soms is het niet een kwestie van nieuwe recepten bij de hand hebben voor het ontbijt, maar gewoon net even anders tegen het ontbijt aan kijken. Wij zijn als Nederlanders gewend om

Nadere informatie

pilot - CSPE HBR GL 2015 profiel Horeca, Bakken en Recreatie

pilot - CSPE HBR GL 2015 profiel Horeca, Bakken en Recreatie pilot - CSPE HBR GL 2015 profiel Horeca, Bakken en Recreatie bijlage 1 menu Twentse mosterdsoep *** Kip-cordon bleu tomatensaus roerbakgroenten pilavrijst *** Coupe 43 Alle ingrediënten staan afgewogen

Nadere informatie

Cursus Koken 1 Basisvaardigheden. met. Marceline Paelman

Cursus Koken 1 Basisvaardigheden. met. Marceline Paelman Cursus Koken 1 Basisvaardigheden met Marceline Paelman Les 14 01-06-2016 Menu Agnès Sorel soep Quiche met asperges en zeevruchten Zalm met prei en pasta Zomerse tiramisu met aardbeien Agnès Sorel soep

Nadere informatie

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen Menu 60. - Marokkaans Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines Soep met lamsvlees en linzen Couscous Bodaoui met 7 groenten Couscouspudding Lhot Dbi Maammer Maa Matischa

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen WIJS Receptenboek Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen 1-11-2017 Hanzehogeschool in samenwerking met WIJS Femke Postma en Anouk Martini Rob Vogel Recept 1 : Aardbeien gember limonade met

Nadere informatie

Wij hopen dat je veel afslankplezier beleeft aan dit boek en dat het je helpt om te genieten van evenwichtige en lekkere recepten.

Wij hopen dat je veel afslankplezier beleeft aan dit boek en dat het je helpt om te genieten van evenwichtige en lekkere recepten. 365 DAGEN Woord vooraf Wat eten we vandaag?, is wellicht de meest gestelde vraag waar je vaak niet meteen een antwoord op hebt. Met dit kookboek verandert dat voorgoed. In dit boek vind je voor elke dag

Nadere informatie

Lasagne met licht gerookte konijn filet, met gebakken kwee-peer. Nodig;

Lasagne met licht gerookte konijn filet, met gebakken kwee-peer. Nodig; Lasagne met licht gerookte konijn filet, met gebakken kwee-peer Nodig; ½ konijnen filet pp. Kwee-peren. Rook oven met rookmot Riet suiker (carameliseren van de kwee-peer) Nodig voor de tuille. 150 gr Bloem

Nadere informatie

t Is weer tijd voor BBQ! www.powerslim.nl.be

t Is weer tijd voor BBQ! www.powerslim.nl.be t Is weer tijd voor BBQ! Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën goed in het PowerSlim

Nadere informatie

Wij hopen dat je veel afslankplezier beleeft aan dit boek en dat het je helpt om te genieten van evenwichtige en lekkere recepten.

Wij hopen dat je veel afslankplezier beleeft aan dit boek en dat het je helpt om te genieten van evenwichtige en lekkere recepten. 365 DAGEN Voorwoord Wat eten we vandaag?, is wellicht de meest gestelde vraag waar je vaak niet meteen een antwoord op hebt. Met dit kookboek verandert dat voorgoed. In dit boek vind je voor elke dag van

Nadere informatie

wok Wokken met Flandria-groenten wok around the clock

wok Wokken met Flandria-groenten wok around the clock wok wok around the clock Wokken met Flandria-groenten Wokken is een zeer gezonde manier van koken. Je hoeft maar weinig vetstof te gebruiken en je kan zoveel groenten en fruit toevoegen als je wil. De

Nadere informatie

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen)

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen) Recepten half vast naar vast voedsel Thaise kippensoep (4 personen) 400 ml kokosmelk (met laag vetgehalte) 1 grote ui, fijn gehakt een teentje knoflook, fijn gehakt 1 eetlepel verse gember, fijn gehakt

Nadere informatie

Leesboekje eten en drinken

Leesboekje eten en drinken Leesboekje eten en drinken Leesboekje Eten en Drinken Pagina 1 Dit is de groente Dit is het fruit. Dit is de sinaasappel. Dit is de banaan. Dit is de tomaat. Dit is de appel. Dit zijn de druiven. Dit is

Nadere informatie

Focaccia met groente

Focaccia met groente Focaccia met groente Voor 4 focaccia s heb je nodig: 450 gram bloem 250 ml water 75 ml extra vergine olijfolie 15 gram verse gist 10 gram grof zeezout 50 ml water een paar handjes vol gegrilde groente

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING 1

GEBRUIKSAANWIJZING 1 GEBRUIKSAANWIJZING 1 BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN Lees de volledige instructies voor gebruik. Laat kinderen niet in de buurt van de snelkookpan tijdens het gebruik. Plaats de snelkookpan niet in een

Nadere informatie

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Dit boekje is een uitgave van: www.puurenfit.nl SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Copyright Puur&Fit 2014 INHOUDSOPGAVE RAUWE CHOCOLADEMOUSSE SUPERFOOD IJSTAART GROENE SUPERFOOD SMOOTHIE

Nadere informatie

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen Citroentaart Verwarm de oven voor op 200 C. Rol het deeg uit en leg in de beboterde of

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

Uw markt is er klaar voor. En u?

Uw markt is er klaar voor. En u? Uw markt is er klaar voor. En u? Een verpakking vol kansen Ready2Cook is uw kans om verse en gezonde kanten-klaarmaaltijden te verzorgen voor moderne consumenten, die ze na aankoop direct thuis in de oven

Nadere informatie

LOGUS Mini Proef-menu Juli 2011

LOGUS Mini Proef-menu Juli 2011 LOGUS Mini Proefmenu Juli 2011 Tomatensoep met perzik en mascarpone Visfilet met tomaat en kappertjes Witte chocolade muffins Yoghurtijs met aardbei en een koeklepeltje Tomatensoep met perzik en mascarpone

Nadere informatie

Bojo. Benodigdheden: Bereiding:

Bojo. Benodigdheden: Bereiding: Bojo - 1 pond cassave - 1/2 pond cocos raspen zonder schil - 0.25 liter melk - 0.25 pak boter - rozijnen - Vanille &amandel essence - Suiker - Kaneelpoeder - Mespuntje zout Cassave en kokos samen roeren

Nadere informatie

BARBECUE WOK GEBRUIK GEBRUIK VAN DE EASY FLIP TRECHTER REINIGEN OUTDOORCHEF.COM

BARBECUE WOK GEBRUIK GEBRUIK VAN DE EASY FLIP TRECHTER REINIGEN OUTDOORCHEF.COM BARBECUE WOK NL BARBECUE WOK De Barbecue Wok is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. Gietijzer kan tot zeer hoge temperaturen worden verhit en beschikt over een optimale warmteverdeling en -opslag. De

Nadere informatie

Uitleendienst PSC Open Huis

Uitleendienst PSC Open Huis Uitleendienst PSC Open Huis Artikelbeschrijving Artikel: Bewaardozen (17 stuks) Een goede basisset voorraaddozen voor het opbergen van voedselporties. Inhoud: 4 dozen met deksel (9x9x4 cm), 3 dozen met

Nadere informatie

Bombe met gerookte zalm en mosterd-dillesaus.

Bombe met gerookte zalm en mosterd-dillesaus. Bombe met gerookte zalm en mosterd-dillesaus. 200 g gerookte zalm 1 blikje krab 50 g surimi sticks 1 el crème fraîche 1 el olijf mayonaise cayennepeper frisee sla bieslook 1 tl. honing 1 el. grove mosterd

Nadere informatie

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria SF4920MCN1 COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709241629 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd Geluidssignaal

Nadere informatie

Sharon van Wieren biologisch koken voor baby s en peuters

Sharon van Wieren biologisch koken voor baby s en peuters Sharon van Wieren biologisch koken voor baby s en peuters HET BESTE VOOR JE BABY EN PEUTER In haar boek Hoe word ik een goddelijke huisvrouw? zei Nigella Lawson het al: het gaat er niet om een goddelijke

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

10 Luxe Afslank Recepten

10 Luxe Afslank Recepten 10 Luxe Afslank Recepten Dieetsnel.nl Kees van Hessel Recept 1 Omelet met kampernoelies 10 tot 15 minuten 1 pers - 2 eieren - 250 gram kampernoelies - sjalotjes - peterselie - peper & zout Borstel de kampernoelies(champignons)

Nadere informatie

Gestoomde scholrolletjes

Gestoomde scholrolletjes Gestoomde scholrolletjes 5 stuks scholfilet Garnalen gepeld 3 lente uitjes alleen het groene deel 2 tl maïzena 1 tl sake Snijd de filets in de lengte doormidden. Bak de garnalen en snijd ze heel klein,

Nadere informatie

Lekker vers. smaakt. het langst.

Lekker vers. smaakt. het langst. Lekker vers smaakt het langst. Herbamare, 100% natuurlijke smaakmaker van al je gerechten Natuurlijk kokerellen smaakloos en saai? Niet met Herbamare van A.Vogel: het enige kruidenzout met 100% natuurlijke

Nadere informatie

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20%

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% SC112PZ-8 Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% EAN13: 8017709131777 12 functie waaronder 1 ECO, 1 ontdooien, 1 rijzen en 1 Vapor Clean 12 recepten

Nadere informatie

Smakelijke en. Aantrekkelijke. Mixgerechten!

Smakelijke en. Aantrekkelijke. Mixgerechten! Smakelijke en Aantrekkelijke Mixgerechten! De Blixer 3, Blixer 3 Plus, Blixer 5 Plus en Blixer 6 V.V. verenigen in één machine alle kwaliteiten van twee alom bekende toestellen: de cutter en de blender

Nadere informatie

Myline recepten week 1

Myline recepten week 1 Myline recepten week 1 Gevulde Rode Paprika Hoeveelheid: 4 Paprika s Voorbereidingstijd: 5m Kooktijd: 20m Klaar In: 25m Dit recept in niet alleen lekker, het is ook mooi en makkelijk. 4 Paprika's 500 gram

Nadere informatie

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e A H B H1 H2 C J I D I1 E G F J I2 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 :

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Je bent wat je eet. Een gezegde wat veel wordt gebruikt in de volksmond. Maar waar komt dit eigenlijk vandaan? Het menselijk lichaam werkt op een fascinerende manier. Zonder dat je

Nadere informatie

Mocht je deze 290 recepten graag willen hebben, dan vind je deze hier.

Mocht je deze 290 recepten graag willen hebben, dan vind je deze hier. Hier vind je de 7 overheerlijke Paleo recepten, die onderdeel uitmaken van de in totaal 290 recepten uit mijn e-books Smakelijk Paleo en 30 minuten Paleo. Mocht je deze 290 recepten graag willen hebben,

Nadere informatie

verrassende aardappelgerechten

verrassende aardappelgerechten 10 verrassende aardappelgerechten Aardappel-ansjovischips met een dipsaus Voorbereiding 15 minuten 20 minuten 4 grote, bloemige aardappelen (elk 150 g) 8 gezouten ansjovisfilets 1 handjevol rucola 50 g

Nadere informatie

Tof! kookboek. Lekker koken in 8 stappen

Tof! kookboek. Lekker koken in 8 stappen Tof! kookboek Lekker koken in 8 stappen Stichting Communicatie Samen koken Samen koken, lekker eten en elkaar ontmoeten. Het Tof! kookboek nodigt je uit dat te doen. In dit boek staan 60 recepten. Bij

Nadere informatie

Grillrooster: plaatsen en Halve maan op rooster zetten Deksel: gesloten

Grillrooster: plaatsen en Halve maan op rooster zetten Deksel: gesloten HALF-MOON NL HALVE MAAN Beide delen van de Halve maan zijn vervaardigd uit geëmailleerd staal. Het email voorkomt dat producten overmatig aanbakken, kan zeer gemakkelijk worden gereinigd en biedt bescherming

Nadere informatie

bospaddenstoelensoep

bospaddenstoelensoep bospaddenstoelensoep * VOORBEREIDEN (dag voor het kerstdiner): * Week de gedroogde paddenstoelen 15 minuten in water. * Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in kleine

Nadere informatie

SuperMama LUNCH Top 5 www.super-mama.nl SuperMama

SuperMama LUNCH Top 5 www.super-mama.nl SuperMama SuperMama 1 LUNCH Top 5 www.super-mama.nl SuperMama LUNCH Mama s maak het alstublieft niet te moeilijk. Een gezonde leefstijl hoeft namelijk niet moeilijk te zijn en hoeft ook helemaal niet veel tijd te

Nadere informatie

C92GMX. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens

C92GMX. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens C92GMX Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens EAN13: 8017709104610 Gaskookplaat: 6 gasbranders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: ultra snel:

Nadere informatie

DOEdag 2015. Hotelsch. Hotelschool Kortrijk 2015. Naam: Hotelschool Kortrijk

DOEdag 2015. Hotelsch. Hotelschool Kortrijk 2015. Naam: Hotelschool Kortrijk DOEdag 2015 Hotelsch 2015 Naam: 1 2 Studieaanbod Eerste graad Burgemeester Nolfstraat Kortrijk Bstroom Astroom 1B Voeding 1 Hotelvoeding 2 Hotelbakkerijslagerij 2 Hotelvoeding Tweede graad Rollegemknokstraat

Nadere informatie

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten Paleo Brood met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten 1 Inhoudsopgave Paleo Brood Appel Vinegar Brood 4 Rozemarijn Brood 7 Zoete Aardappel Brood 8 Paleo Knoflook Brood 11 Kaneel Banaan Brood

Nadere informatie

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF4390MCX Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox finger friendly EAN13: 8017709191443 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 40

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen

Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 1 potje asperges, of verse asparges (van april t/m juni) 1

Nadere informatie

ROKEN EN STOKEN. Roken is gezond!

ROKEN EN STOKEN. Roken is gezond! HERFST WINTER 2012 ROKEN EN STOKEN Voeding roken alleen voor specialisten? Niet dankzij de rookovens van barbecook. De Belgische producent lanceert dit najaar een nieuwe rookoven in maxiformaat. Net als

Nadere informatie

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : SF4120MCN Nieuw Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox/zwart glas Geen energieklasse want EAN13: 8017709195724 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator

Nadere informatie

ONDERLEGGERS / PLACEMATS

ONDERLEGGERS / PLACEMATS ONDERLEGGERS / PLACEMATS Onderleggers / Placemats van 3 mm hout, beschilderd met de kunstwerken van Alexander López, bestand tegen hitte en de vochtigheid, van onderen afgewerkt met natuurlijke kurk, in

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Om het succes van uw gastronomisch feest te garanderen, geven wij u enkele tips met betrekking

Nadere informatie

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR4110IBL KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: 8017709195052 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 2300

Nadere informatie

BAKKEN BEschrijViNg G EEN snelle BErEidiNg Vóór het eerste gebruik fig.1. fig.2. fig.3. fig.4. fig.14. fig.6 fig.5.

BAKKEN BEschrijViNg G EEN snelle BErEidiNg Vóór het eerste gebruik fig.1. fig.2. fig.3. fig.4. fig.14. fig.6 fig.5. NL BAKKEN Laat het apparaat nooit werken in lege toestand. Houd u aan de aanbevolen hoeveelheden en leg niet te veel in de binnenpan. Dit apparaat is niet geschikt om op klassieke wijze te frituren (de

Nadere informatie

Vegetarische gerechten van Gery Mulder

Vegetarische gerechten van Gery Mulder Vegetarische gerechten van Gery Mulder Tomaten preisoep... 1 Zuuurkoolschotel, een echt wintergerecht... 2 Aardappelgerecht... 3 Rabarber met een variatie... 5 Natte preipot... 6 Tomaten preisoep Benodigd:

Nadere informatie

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas 5 vijgen 200 gram gorgonzola 10 dadels 5 dunne plakjes serannoham 100 gram parmezaan Zout & peper Bereidingswijze vijgen: Verwarm de oven

Nadere informatie

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4104VCN Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709255541 Hoogte 45 cm 12 kookfuncties 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten EasyGuide display Grafisch touch screen TFT

Nadere informatie

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4120MC COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, INOX/ SPIEGELGLAS EAN13: 8017709189457 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen Programmator

Nadere informatie

De Vetwijzer - Recepten week 6

De Vetwijzer - Recepten week 6 De Vetwijzer - Recepten week 6 Hoewel de komst van koud weer de groene smoothie misschien wat minder voor de hand liggend maakt, wil ik je ook deze laatste week de drie smoothies niet onthouden Gezonde

Nadere informatie

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download 1 Dit dessert kan mislukken, want je bakt de taart ondersteboven, maar het is zo heerlijk en geeft veel voldoening wanneer het lukt. De vulling is origineel met appel, maar peren, pruimen of zelfs ananas

Nadere informatie

Chocolade inspiratie receptenboek nl.indd 1 receptenboek nl.indd 1 11/13/06 4:04:24 PM 11/13/06 4:04:24 PM

Chocolade inspiratie receptenboek nl.indd 1 receptenboek nl.indd 1 11/13/06 4:04:24 PM 11/13/06 4:04:24 PM Chocolade inspiratie receptenboek nl.indd 1 11/13/06 4:04:24 PM Chocolade inspireert Werken met chocolade is een passie! Het inspireert naar meer, naar nieuwe en andere zaken. Maar werken met chocolade

Nadere informatie

Chocolademousse met kokos (vanaf fase 1) Arretjescake (vanaf fase 3)

Chocolademousse met kokos (vanaf fase 1) Arretjescake (vanaf fase 3) Dessrt Desserts: Chocolademousse met kokos Klop de slagroom stijf met de zoetstof. Houd 4 el slagroom apart voor de garnering. Meng het cacaopoeder, kokosschaafsel en de kaneel met de mascarpone. Roer

Nadere informatie

Croque van sardine, zachte rode paprika en buffelmozzarella

Croque van sardine, zachte rode paprika en buffelmozzarella Croque van sardine, zachte rode paprika en buffelmozzarella Sardines 1 witbrood 1 teen knoflook ½ bosje peterselie 1 citroen gerapspt en geperst 2 rode paprika s scheutje balsamico zout en peper Fileer

Nadere informatie

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan

Nadere informatie

Weekmenu 10. Maandag Lasagne met tonijn* Gemengde salade Magere yoghurt met ananas

Weekmenu 10. Maandag Lasagne met tonijn* Gemengde salade Magere yoghurt met ananas Weekmenu 10 Maandag Lasagne met tonijn* Gemengde salade Magere yoghurt met ananas Dinsdag Ribkarbonade Prei met kaassaus* Gekookte aardappelen Banaan Woensdag Krab in artisjokbodem* Groente-rijstschotel

Nadere informatie

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES A3-7 KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: 8017709162375 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1800 W Vooraan centraal: 1050 W Achteraan centraal: 3000 W Vooraan rechts: 1050

Nadere informatie

Ierland 26 april 2018 **** Garlic mushroom (champignons met knoflook) **** Cottage Pie ( ovenschotel van gehakt en aardappelpuree) ****

Ierland 26 april 2018 **** Garlic mushroom (champignons met knoflook) **** Cottage Pie ( ovenschotel van gehakt en aardappelpuree) **** Ierland 26 april 2018 Garlic mushroom (champignons met knoflook) Cottage Pie ( ovenschotel van gehakt en aardappelpuree) Bread and butter pudding ( brood en boter pudding) Irish coffee (Ierse koffie) Garlic

Nadere informatie

Lekker eten met weinig koolhydraten

Lekker eten met weinig koolhydraten Lekker eten met weinig koolhydraten Groentenrolletjes Geroosterde 1 courgette 1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie enkele takjes peterselie 100 gram roomkaas 2 teentjes knoflook 8 sneetjes Atkins koolhydraat

Nadere informatie

SF4102MCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4102MCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4102MCN Nieuw COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709253974 Hoogte 45 cm 13 kookfuncties 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen

Nadere informatie

PIEPSHOW DE GROTE. receptuur YOLANDA VAN DER JAGT styling EDDY FRINGS AARDAPPEL AARDAPPELSALADE MET VINAIGRETTE EN BLEEKSELDERIJ PAG 1 1 4

PIEPSHOW DE GROTE. receptuur YOLANDA VAN DER JAGT styling EDDY FRINGS AARDAPPEL AARDAPPELSALADE MET VINAIGRETTE EN BLEEKSELDERIJ PAG 1 1 4 DE GROTE PIEPSHOW Aardappels niet sexy? Kijk even mee. Naar een beauty van een soep. Naar een verleidelijke taart. En wat te denken van deze licht ordinaire, maar héél erg lekkere piepersalade? receptuur

Nadere informatie

Haal het beste uit uw Cobb!

Haal het beste uit uw Cobb! Haal het beste uit uw Cobb! Lees voor gebruik de instructies in deze handleiding. Zo haalt u de beste resultaten met uw Cobb. De onderdelen van de Cobb deksel kookring basisplaat handvat kom brikettenmandje

Nadere informatie