Nieuwsbrief September 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief September 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief September 2013 VOORLOPIG OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP We zijn er klaar voor, 20 okt. a.s. WALTERS OPEN NK 2013, met tal van extra performances en verrassingen. Mis het niet.

2 WALTERS OPEN NK OKTOBER A.S. We zijn volop bezig om een goed programma neer te zetten voor Walters Open Dutch 2013 op 20 oktober a.s. in de Nieuwe Nobelaer te Etten Leur zowel voor eerste stappers (d klasse) beginners (c) als senioren atleten (a/b) en met onze nieuwe beachboy ( man sportsmodel) categorie. Met tal van extra activiteiten en optredens, die we in petto hebben. Kom kijken en laat je verrassen. Sport en entertainment gaan goed samen. Daarnaast hebben we spuitcabines voor de deelnemers, eenvoudig om te bruinen. Tegelijk vindt hier de nederlandse selectie plaats voor het wk in budapest in november. Het aantal inschrijvingen neemt elke dag toe, dus dat gaat goed. Voor extra info of inschrijvingen: wvdbranden@zeelandnet.nl en copy naar marcelhoningh@gmail.com. Zie ook WALTERS VOEDINGS EN TRAININGS SYMPOSIUM OP ZONDAG 6 OKT. A.S., RINGER SPORTPLAZA IN DORDRECHT. Een groot aantal folders zijn verzonden door Nederland en België, en de reacties tot nu toe zijn uitermate positief, met vele s die we ontvangen hebben direct na het verzenden van de brochures. Het is goed om te weten, dat de interesse aanwezig is,om op een verantwoorde manier met je voeding, suppletie en training om te gaan. Het programma, dat we samengesteld hebben is goed afgestemd op de krachtsporters, bodybuilders en fitness beoefenaars, iedereen zal aan zijn trekken komen. Er zal voldoende tijd vrijgemaakt worden om vragen te stellen, zowel op medisch vlak als op trainingsniveau. De mensen, die de spreekbeurten houden kennen hun vak, en staan open om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Ik zou zeggen maak gebruik van deze unieke kans om je kennis op gebied van voeding, training en gezondheid te vergroten. (zie ook de brochure) Voor meer info wvdbranden@zeelandnet.nl VOORZITTER VAN DE WBPF BEZOEKT AMSTERDAM. Korte tijd geleden, kreeg ik een telefoontje van mijn goede vriend dhr. Baba Madhok, onze internationale voorzitter. Hij verbleef op dat moment in Parijs met zijn gezin, en wilde graag Amsterdam bezoeken, of ik hem wilde vergezellen. Als niet Amsterdammer hebben we gezamenlijk de stad bezocht, waaronder het rijksmuseum. Baba, zoals we hem aanspreken heeft de privé scholen van zijn vader overgenomen, die in de omgeving van Varanassi, India, zijn gelokaliseerd. Met een totaal aantal van meer dan leerlingen. Varanassi is de oudste stad van India, volgens sommigen de oudste stad ter wereld. Is gelegen aan de Ganges. Volgens hindoe gebruik dient mijn deze stad minstens eenmaal bezocht te hebben. Hier vindt ook de lijkverbranding plaats, 24 uur per dag, sedert meer dan 2000 jaar!! TION.COM Germany.de.

3 PAGINA 3 Baba samen met zijn dochter en vrouw waren onder de indruk van Amsterdam, de gezelligheid en de open manier van met elkaar omgaan. Naast deskundig in het onderwijs is hij een hardcore bodybuilder fan, en heeft onlangs zijn eigen gym geopend, en tegelijk een liefhebber van zware motoren. Hij heeft een dochter en zoon, die respectievelijk in Milaan en Singapore studeren. Samen met de Indiase federatie organiseert hij het WK WBPF 2014 in Bangalore, India. Foto s onder. CASEY VIATOR (USA) OVERLEDEN. Casey was de allerjongste mr. America ooit, op 19 jarige leeftijd won hij deze wedstrijd. Vooral het zg Colorado experiment, maakte hem bekend. Onder leiding van Arthur Jones, verbleef hij enige tijd in een experimentele ruimte, waar hij trainde volgens de principes van Arthur Jones. Jones was de ontwerper van de nautilus machines, Arthur was een geniale denker, super intelligent, soms tegen het krankzinnige af. Casey trainde onder begeleiding van Jones, gedurende een periode van 28 dagen, op de Colorado State University waarin zijn lichaamsgewicht met 63 lbs toenam, waarvan 45% spiermassa. Hij gebruikte hiervoor het hit trainingsschema, vooral gericht op de negatieve, eccentrische weerstand. Met 6-8 maaltijden per dag, en een grote hoeveelheid proteïne, ongeveer 3 gr. Per kg lichaamsgewicht. Trainingsduur was zeer kort, ongeveer 30 a 40 minuten tot totale uitputting. Frequentie 3 x per week. Sommigen twijfelen echter aan de behaalde resultaten. Hierbij moet wel gesteld worden, dat Casey een z.g. genetische freak was, met een enorme aanleg voor kracht en spiermassa toename. Dus een sterk genetische aanleg. Dit experiment is zeker niet op ieder van ons van toepassing.!! Hij kende later in zijn leven nog al wat ups en downs, en overleed recentelijk op 63 jarige leeftijd aan hartfalen. BOLLYWOOD INDIA. Weinigen weten, dat de Nederlandse zwaargewicht bodybuilder Roy Bronsgeest,(Schiedam) een belangrijke rol speelde in de Bollywood film "veer ". Via Paul Chua, Singapore en de Indiase bodybuilding federatie bereikte in 2009 ons het verzoek of we een goede bodybuilder hadden om een rol te spelen in de film veer. Welke als onderwerp had de strijd tussen India en de Engelse overheersing in India. De hoofdrol in deze film wordt gespeeld door Salman Khan, een van de meest populaire filmsterren van Bollywood. De opnames vonden plaats in Jaipur, in een prachtige historische omgeving. Vooral de pracht en praal van de kleuren is enorm. Roy diende uiteindelijk het gevecht aan te gaan in de arena met Salman Khan. Onderaan ziet u de foto s, die ik genomen heb tijdens de opnamen. Den Bosch fitness vechtsport sportvoeding p.nl/ FOTOS UIT DE OUDE DOOS. Nog wat zwart wit foto s, lang geleden genomen tijdens de Nabba Universe, in London welke ik als jongeman jaarlijks bezocht. Hier nog wat foto s uit het verre verleden. Foto s zie onder. Sportieve groeten, Walter vd branden en NBPF organisatie team.

4 FOTO S VOORZITTER WBPF BEZOEKT AMSTERDAM Voorzitter WBPF Baba Madhok bezoekt Amsterdam. Baba hier samen met zijn vrouw en dochter en Walter bij het centraal station in Amsterdam. Een City sightseeing trip in de bus in Amsterdam is standaard verplichting.

5 PAGINA 5 In Amsterdam altijd fun, zelfs de stads TV had ons in het vizier. Baba met Walter in het vernieuwde Rijksmuseum in Amsterdam.

6 Met Vincent van Gogh op de achtergrond. FOTO S BOLLYWOOD INDIA Opnames voor de Bollywood film VEER,(2009) in Jaipur, India, met de immens populaire Indiase film ster Salman Khan, waarbij Roy uiteindelijk het gevecht aangaat met Salman Kan, en Roy het onderspit delft. (zoals in het script stond vermeld). Op de foto Salman Kan met Roy en Walter.

7 PAGINA 7 Voor Roy het gevecht aangaat met Salman Khan, komt er nog wat plak en strijkwerk aan te pas bij Roy. Prachtige omgeving in Jaipur, alles erg kleurrijk, waarbij ook olifanten en kamelen ter plaatse verschenen. Er komt heel wat kijken voor Roy "gevechtsklaar"is.

8 Extra bescherming is nooit weg. Het haar moet er ook af.

9 PAGINA 9 Roy is uiteindelijk, na 4 uur voorbereiding, klaar voor de strijd. En maar wachten, wat dat heb je wel nodig bij filmopnames.

10 Roy met Vijay de producer., Vijay is een van de grootste film producers van India. Op de voorgrond Salman Khan, voor dat hij de strijd aangaat met Roy.

11 PAGINA 11 Het gevecht kan beginnen Even relaxen tussen de opnames door, met de olifanten op de achtergrond.

12 Ook nog leren paardrijden, zelfs in omgekeerde richting. Even rust, met Roy en Walter, samen met Engelse acteur, waarvan ik de naam me niet meer herinner.

13 PAGINA 13 Prachtige kleuren en mensen, met rechts een acteur uit Armenië. Pracht en praal. Walter met Indiase acteur.

14 Opnames achter de rug, en dan bijtanken met Indische gerechten, wel pittig. FOTO CASEY VIATOR R.I.P Links: Casey Viator

15 PAGINA 15 FOTO S UIT DE OUDE DOOS Nabba Mr.Universe Sept London. In die periode ging ik elk jaar naar de Nabba Universe in London. Na afloop,was er altijd een soort feestje, georganiseerd door Oscar Heidenstam, waarbij de winnaars of een aantal van de deelnemers ": uit de kleren"gingen. Hierbij twee fotos van Arnold, tijdens dit banquet. Arnold won toen de de Pro en Boyer Coe de Amateur klassse, als ik me niet vergis. Op de andere foto zien we Franco Columbo. Kort nadien vertrokken Arnold en Franco definitief naar Amerika Franco Columbo.

16 Als jonge jongen, correspondeerde ik regelmatig met Chuck Sipes, Mr. America. Hij was zo vriendelijk om mijn zijn foto op te sturen, met tekst er op. Chuck, was een enthousiaste schaker, en ik heb hen een schaakspel toegestuurd. Hij woonde toen in Sacramento, Calfornia, waar hij in het gevangenis wezen werkzaam was en altijd begaan met de jeugd. Was ook een actieve buitensporter en bergbeklimmer. Hij was bekend om zijn enorme kracht, en zijn gastoptredens, waren altijd vergezeld van een aantal van zijn krachtdemonstraties. Later in zijn leven, had hij nogal wat psychische problemen en pleegde uiteindelijk zelfmoord. Wilt u ook adverteren via deze nieuwsbrief, click dan hier voor contact wvdbranden@zeelandnet.nl Heb je zelf nog nieuwe ideeën om deze nieuwsbrief nog leuker te maken, laat het ons weten, via wvdbranden@zeelandnet.nl met copy naar marcelhoningh@gmail.com Wanneer men dit bericht niet meer wenst te ontvangen, click dan hier mailto:wvdbranden@zeelandnet.nl?subject=uitschrijven nieuwsbrief om dit door te geven, waarna wij u zullen uitschrijven voor verdere nieuwsbrieven.

17 PAGINA 17

NIEUWSBRIEF JUNI 2013 OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP

NIEUWSBRIEF JUNI 2013 OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP NIEUWSBRIEF JUNI 2013 OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP Beste Mensen. Hierbij de nieuwsbrief Juni 2013, met vele foto s van Walters Open Holland Cup, en ook een verslag van het WBPF Europese Kampioenschap

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2013 VOORLOPIG OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP

NIEUWSBRIEF APRIL 2013 VOORLOPIG OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP NIEUWSBRIEF APRIL 2013 VOORLOPIG OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP www.sportcentrumhank.nl www.trecnutrition.com WALTERS OPEN HOLLAND CUP 12 MEI 2013 en 1e FITNESS INTRODUCTIE DAG. We gaan op volle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Nieuwsbrief Januari 2014 BESTE MENSEN, Op de allereerste plaats de allerbeste wensen voor het Nieuwe jaar 2014, met gezondheid en voorspoed. Hierbij onze Nieuwsbrief, een tijdje geleden, door de drukke

Nadere informatie

Walter s Healthy Life Style

Walter s Healthy Life Style Walter s Healthy Life Style Walter s 1 e Voedings-trainings Symposium. Zondag 6 oktober 2013 Ringer Sportplaza Dordrecht WALTER'S HEALTHY LIFE STYLE WALTER'S 1e VOEDINGS-TRAININGS SYMPOSIUM. ZONDAG 6 OKTOBER

Nadere informatie

vrienden van Anne van Dam

vrienden van Anne van Dam www.annevandam.com Anne van dam Van zwembad naar golfbaan is 19 jaar en woont haar hele leven al in Arnhem. Vanaf jongs af aan is ze sportief en heeft ze talent voor vrijwel alle sporten. Op een vakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI 2013 VOORLOPIG OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP

NIEUWSBRIEF MEI 2013 VOORLOPIG OVERZICHT SPONSOREN OPEN HOLLAND CUP NIEUWSBRIEF MEI 2013 Beste Mensen, hierbij onze Mei Nieuwsbrief, iets korter dan de vorige, maar dat heeft te maken met de voorbereidingen van Walters Open Holland Cup 2013. VOORLOPIG OVERZICHT SPONSOREN

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuwsbrief oktober 2010 Hans-Victor Selder, voorzitter KoD op bezoek in MATH Tijdens mijn verblijf in zuid-oost Azie vaan 5 augustus t/m 25 september 2010, heb ik van 15 20 september een bezoek gebracht

Nadere informatie

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 16-10-2015 Inhoud: IKC Glanerbrug Zuid Info VO Niet vergeten! Ter nagedachtenis Voorstellen Rabomuseum Kidsweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

DOSSIER >>> Wat is een. goede papa? DOSSIER

DOSSIER >>> Wat is een. goede papa? DOSSIER DOSSIER >>> Wat is een DOSSIER goede papa? 42 PSYCHOLOGIES MAGAZINE april 2014 Beter in je vel op het werk Nu de strenge maar afwezige vader definitief heeft afgedaan is het voor papa s zoeken naar een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en???

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? De Zeeuws Barabantse Sportvereniging voor Doven (ZBSD) heeft als doel: Het doen beoefenen van sport door doven. Dit doel probeert zij onder meer te bereiken door:

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Ik ben Jeremiah Werleman en ik ben zeventien jaar oud. Ik zit in het vierde jaar van de mavo op het Mon Plaisir College, midden in mijn examens.

Ik ben Jeremiah Werleman en ik ben zeventien jaar oud. Ik zit in het vierde jaar van de mavo op het Mon Plaisir College, midden in mijn examens. Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

H utnieuws 2 2015-2016

H utnieuws 2 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 2 oktober 2015 H utnieuws 2 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Just BEe Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

ENIGE ECHTE THUISHAVEN TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: HENNY VAN BELKOM TIJDLOOS 21

ENIGE ECHTE THUISHAVEN TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: HENNY VAN BELKOM TIJDLOOS 21 ENIGE ECHTE THUISHAVEN TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: HENNY VAN BELKOM TIJDLOOS 21 De laatste jaren pendelt Helen gewoon op en neer tussen haar woning in Monnickendam en haar interieurzaak in Edam,

Nadere informatie

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn Nieuwsbrief -3- Januari 2011 Inhoudsopgave: Onderzoek sport en ontwikkeling voor kinderen Even voorstellen Wedstrijdverslag M

Nadere informatie

Dragazine November 2012

Dragazine November 2012 Dragazine November 2012 Deze maand in de nieuwsbrief: * Wie is er deze maand jarig * Nieuwe leden * Kalender November * MAG protestrit tegen Europese APK * MAG: Kabinetsplannen duperen bezitters klassieke

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Schoolfoto Ruiter 10 jaar schoolfotograaf 2004-2014

Schoolfoto Ruiter 10 jaar schoolfotograaf 2004-2014 Peuterspeelzaal, basisschool, voortgezet onderwijs Schoolfoto Ruiter 10 jaar schoolfotograaf 2004-2014 Schoolfotografie 2014-2015 Online foto s bestellen, met inlogcode! De Voordelen: Geen fotopakketten

Nadere informatie

Deze zomer reist KETNET weer langs Vlaamse steden en gemeenten om DE KETNET CUP uit te reiken. GOED NIEUWS: KETNET houdt ook halt bij ons!

Deze zomer reist KETNET weer langs Vlaamse steden en gemeenten om DE KETNET CUP uit te reiken. GOED NIEUWS: KETNET houdt ook halt bij ons! DE KETNET CUP Deze zomer reist KETNET weer langs Vlaamse steden en gemeenten om DE KETNET CUP uit te reiken. GOED NIEUWS: KETNET houdt ook halt bij ons! DE KETNET CUP is het doldwaas actief spelprogramma,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe!

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe! www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-08 Inhoud Algemeen...1 Gelukkig nieuwjaar!... 1 Maandagmiddag 26 januari vrij... 1 Normering Cito aangepast... 1 Agenda... 1 Groep 3...2 Groep 7...2 De complimentenbox...

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15. IN DE MAAT INFOBULLETIN HARMONIE TOG november 2013 TOG INTERNATIONAAL AGENDA 2013-2014: TOG KORT NIEUWS zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.00u

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2012

Nieuwsbrief januari 2012 Nieuwsbrief januari 2012 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Mensen zitten raar in elkaar. Afgunst, hebzucht, jaloezie, leedvermaak etc. Sommige mensen proberen bewust of onbewust de

Nadere informatie

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld.

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. De visie van de trainer/coach over de speelwijze en de te behalen doelen is duidelijk 4 35 25 15 5

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012 Zie ook: www.paardensportutrecht.nl tab nieuws Let op: alleen voor ruiters tot en met 21 jaar en die uitkomen voor de Regio Utrecht! Parcours springen onder begeleiding van Wim Bonhof en selectie voor

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 4 17 september 2015 Inhoud: Ontwerp nieuw schoolplein definitief Kunstthema Vincent van Gogh Nieuws van de MR Informatieavond Kurzweil

Nadere informatie

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Bestuur Born Atletiek Totaal Even voorstellen, Beste atleten en ouders, wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Reisverslag November 2013 Januari 2014

Reisverslag November 2013 Januari 2014 Reisverslag November 2013 Januari 2014 Het is nu de derde week dat ik weer in Point de Galle ben gewoon weer thuiskomen. Wat betreft APEKSHA gaat het prima (thuisbezoeken, foto s maken, eten en drinken

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Beter teveel dan te weinig: communiceren met ouders. Dr. Suzanne Jansen Gedragswetenschapper

Beter teveel dan te weinig: communiceren met ouders. Dr. Suzanne Jansen Gedragswetenschapper Beter teveel dan te weinig: communiceren met ouders Dr. Suzanne Jansen Gedragswetenschapper Aanleiding onderzoek Goede samenwerking verhoogt kwaliteit geboden ondersteuning -> verhoogt kwaliteit van leven

Nadere informatie

Omargym Presents: www.omargym.nl. Www.omargym.nl

Omargym Presents: www.omargym.nl. Www.omargym.nl Omargym Presents: www.omargym.nl Www.omargym.nl Inhoud: Informatie over ons Informatie over Sponsorpakket 1 Informatie over Sponsorpakket 2 Informatie over Sponsorpakket Bronze Informatie over Sponsorpakket

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen

Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen Printed by Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen Sinds een zevental jaar richt onze club Aqua ski Geel

Nadere informatie

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden,

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden, September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst Hallo mede dierenvrienden, Na mijn indrukwekkende reis naar India, is mij gevraagd om een kort verhaaltje

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Schoolkrant groep 5/6

Schoolkrant groep 5/6 Schoolkrant groep 5/6 Wat leuk dat u de schoolkrant van groep 5/6 gaat lezen. De kinderen hebben deze keer zelf bedacht wat ze willen schrijven of tekenen en met wie! Zo kunt u lezen over de herfstvakantie,

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 VSO Mikado Stiemensweg 44 Terugblik op ouderavond schooltijden Op donderdag 22 januari vond de ouderavond plaats waarin een model werd gepresenteerd voor mogelijke nieuwe

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier 2015 Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad. In haar rijke geschiedenis kende KZK

Nadere informatie

Topsport. Talentschool. het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren

Topsport. Talentschool. het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren Topsport Talentschool het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren Sport je veel en graag? En doe je dit zelfs op hoog niveau? Dan kun je in de knel komen met je schoolwerk

Nadere informatie

6 In Beeld. Bieke Depoorter

6 In Beeld. Bieke Depoorter 6 In Beeld Bieke Depoorter De 25-jarige fotografe Bieke Depoorter uit Ingooigem besloot pas in het laatste jaar middelbaar, tot verrassing van velen, om fotografie te gaan studeren. Ze trok naar het Kask

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Nieuwsbrief januari 2013. Alle leden nog de beste wensen voor 2013. Bomenwacht Nederland is de nieuwe sponsor van de competitie. Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Dag Datum Wedstrijd Plaats Afstand zondag

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief April 2019

Oudernieuwsbrief April 2019 Oudernieuwsbrief April 2019 Voorwoord Beste ouders van RKBS Klavertje vier, De lente is echt aangebroken op deze dag van de Paasviering. De leerlingen hebben gezellig zitten ontbijten en op de school ruikt

Nadere informatie

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp.

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp. Verblijf van Tautvydas Rindzevicius in Kabaya/RWANDA in het kader van het bezoek aan wezen en kwetsbare kinderen gesponsord door de Jyambere stichting. Inleiding Tijdens de periode van juli-augustus 2015,

Nadere informatie

Een echte Interland BELGIE-NEDERLAND in duivenland

Een echte Interland BELGIE-NEDERLAND in duivenland Kampioenendag DUIVENBOND DUFFEL-MIJLSTRAAT Zaterdag 23 Januari 2010. Plaats : Chalet van de fanfare De Trouwe Vrienden Wandelingstraat 10 Programma : 13 tot 13.30 uur : binnenbrengen van de te koop aangeboden

Nadere informatie

Grondig. Fe est. Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig. De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol. Van Dalen Stichting.

Grondig. Fe est. Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig. De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol. Van Dalen Stichting. Grondig Fe est Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol Van Dalen Stichting Bedrijfsfilm Kunstwerk Grondig is het periodiek van Van Dalen B.V., december

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S

G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S p. 1 StampMedia dossier Laure Van Gestel 20 april 2010 G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S Het nationaal elftal van België staat momenteel op de 68ste plaats op de FIFAwereldranglijst,

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Nieuwe Collega s Algemeen: Stagiaires SO: Kijkles gym SO: Kinderboekenweek Aerofitt Zutphen VSO Leerlingenraad Gebarentraining Ouderavond participatiewet Bijlage

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

DURF JIJ DE STAP AAN?

DURF JIJ DE STAP AAN? DURF JIJ DE STAP AAN? Naar leerjaar 3 vmbo op De Groene Campus www.degroenecampus.nl De Groene Campus: een leuke school met een goede sfeer D foto nog maken - food - design - groen - sport e Groene Campus?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 OVERZICHT Algemeen Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot In de afgelopen maand hebben we 2 ouderavonden georganiseerd die druk bezocht zijn en daar zijn

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland 14393_brochure mission olympic_a4_v6.indd 1 02-09-11 17:02 Samen sporten met Mission Olympic Sporten is goed voor je gezondheid

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws November 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u ook zo moe nu de dagen korter worden? Heeft u ook minder zin om aan de dag te beginnen? Misschien heeft u wel last

Nadere informatie

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009

RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009 RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009 Stichting Vrienden van Nieuw Unicum - algemeen 1. Hoe kent u de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum? Doordat een familielid/vriend/kennis van mij in Nieuw Unicum woont

Nadere informatie

Speech tijdens opening tentoonstelling Oorlog! Van Indië tot Indonesië 1945-1950, Bronbeek.

Speech tijdens opening tentoonstelling Oorlog! Van Indië tot Indonesië 1945-1950, Bronbeek. Speech tijdens opening tentoonstelling Oorlog! Van Indië tot Indonesië 1945-1950, Bronbeek. 19 februari 2015 Goedemiddag, Ik ben heel blij met deze tentoonstelling. Als dochter van een oorlogsvrijwilliger

Nadere informatie

Profiel van informatiezoekers

Profiel van informatiezoekers Profiel van informatiezoekers Kritisch denken Ik ben iemand die de dingen altijd in vraag stelt 20,91% 45,96% 26,83% 6,3% Ik ben iemand die alles snel gelooft 0% 25% 50% 75% 100% Grondig lezen Ik lees

Nadere informatie

Meld. seksueel misbruik. aan de commissie-samson

Meld. seksueel misbruik. aan de commissie-samson Meld seksueel misbruik aan de commissie-samson Help ons Mijn naam is Rieke Samson en ik wil je vragen om ons te helpen bij het onderzoek naar seksueel misbruik van kinderen en jongeren. Zelf ben ik voorzitter

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

René Smaal update mei 2016:

René Smaal update mei 2016: René Smaal update mei 2016: Bekijk nu de planning tot aan de zomer op www.renesmaal.nl/nieuws. Tijdens het Europees kampioenschap in Montpellier (Frankrijk) heeft Sensei René in zijn klasse tot 75Kg brons

Nadere informatie

La vita è bella! Het leven is mooi

La vita è bella! Het leven is mooi La vita è bella! Het leven is mooi Hier zien jullie een aantal foto s van vrienden en activiteiten die ik met vrienden heb gedaan. Links bovenin: Bezoeken van een AS Roma voetbalwedstrijd met collega s

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Oktober/november 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht

Nadere informatie

Programma 28 mei -1- Beste Stuwwalloper,

Programma 28 mei -1- Beste Stuwwalloper, Beste Stuwwalloper, De lente is doorgebroken. Overal zie je weer mannen en vrouwen bezig met hun looptrainingen. Het is genieten met een rustige duurloop in die voorjaarsnatuur! De wedstrijdkalender staat

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Beste VvP-leden,

In deze Nieuwsbrief: Beste VvP-leden, Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie. Beste VvP-leden, Na het droeve bericht van het overlijden van Hanny Huntjens (zie onderstaand het 'in memoriam') pakken we met elkaar ook

Nadere informatie

Afsluiting kinderjury 2013

Afsluiting kinderjury 2013 Afsluiting kinderjury 2013 Schrijverbezoek: Gerard van Gemert 1. Kastor en Tim Wanneer bent u begonnen met schrijven? Gerard van Gemert is in 2005 begonnen met schrijven toen hij met zijn dochters een

Nadere informatie

Schoolfoto Ruiter 10 jaar schoolfotograaf 2004-2014

Schoolfoto Ruiter 10 jaar schoolfotograaf 2004-2014 Peuterspeelzaal, basisschool, voortgezet onderwijs Schoolfoto Ruiter 10 jaar schoolfotograaf 2004-2014 Schoolfotografie 2014-2015 Online foto s bestellen, met inlogcode! Geen fotopakketten meer uitdelen

Nadere informatie

Dag 3: We hebben even geen tijd om verslag te doen - we schamen ons

Dag 3: We hebben even geen tijd om verslag te doen - we schamen ons Dag 3: We hebben even geen tijd om verslag te doen - we schamen ons Dag allemaal, Helaas moeten wij even afwijken van het schema. Vanavond hebben wij de bbq bij Light into Europe en kunnen dan geen verslag

Nadere informatie

PAKKETTEN WAARBIJ JULLIE SAMEN EEN KEER PER WEEK TRAINING VOLGEN. (1 OP 2 TRAINING)

PAKKETTEN WAARBIJ JULLIE SAMEN EEN KEER PER WEEK TRAINING VOLGEN. (1 OP 2 TRAINING) *Alle prijzen zijn inclusief btw. *Bij elk pakket wordt je progressie bijgehouden met een online programma. Ook meet ik om de twee weken je vet percentage. *Bij elk pakket krijg je jouw persoonlijke voedingsschema

Nadere informatie

Wist U al dat? Jaecques van café In t Aepjen tijdens het verwisselen van een gloeilamp van de bar is gelazerd?

Wist U al dat? Jaecques van café In t Aepjen tijdens het verwisselen van een gloeilamp van de bar is gelazerd? Wist U al dat? Jaecques van café In t Aepjen tijdens het verwisselen van een gloeilamp van de bar is gelazerd? Jaecques nu een contract heeft getekend bij Circus Renz? Hans Wolffenbuttel meteen vroeg wat

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie