Sparta '25 Nico Jansen, Andy van der Vegt. Laura-Hopel Combinatie Onbekende Speler (3) 3-2 Valse start Sparta'25 in eerste klasse D

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sparta '25 Nico Jansen, Andy van der Vegt. Laura-Hopel Combinatie Onbekende Speler (3) 3-2 Valse start Sparta'25 in eerste klasse D"

Transcriptie

1 Laura-Hopel Combinatie Onbekende Speler (3) 3-2 Valse start Sparta'25 in eerste klasse D Sparta '25 Nico Jansen, Andy van der Vegt In de eerste wedstrijd van Sparta 25 in de eerste klasse D kwam Sparta 25 twee maal op voorsprong. Even zo veel keer kwam Laura Hopel Combinatie uit Eygelshoven gelijk om vervolgens de winnende 3-2 te scoren. Doelpuntenmakers aan Spartazijde waren Nico Jansen en Andy van der Vegt. Sparta 25 kwam goed uit de startblokken. In de eerste 10 minuten kreeg Sparta 25 al twee grote doelkansen en een groot aantal corners, zonder dat de nieuwkomer uit Zuid-Limburg gevaarlijk werd. In de dertiende minuut speelde Nico Jansen zijn directe tegenstander uit en zijn schot verdween in de kruising, een prachtig begin voor Sparta. Om onverklaarbare redenen zakte het spelpeil van Sparta 25. Er werd geen kans meer gecreëerd en Laura Hopel werd enkele keren gevaarlijk. De 1-1, die nog voor rust tot stand kwam, was onnodig. Uit een vrije trap kon de bal makkelijk bij de tweede paal achter Bart verhoeven getrapt worden. Ook na rust kon Sparta 25 niet overtuigen, alhoewel zij de betere ploeg was. Dit resulteerde rond de 70e minuut in een treffer van Andy van de Vegt die recht door het midden de bal in het doel mocht schuiven. Daarna leek Sparta de wedstrijd onder controle te hebben. Laura Hopel werd niet gevaarlijk en Sparta leek de wedstrijd te beslissen. Uit een inworp kon een Laura Hopel speler echter met de bal recht naar de goal lopen en deze kans liet de Limburger niet onbenut. De schade werd nog groter want door de ontstane euforie bij de gastheren konden zij nog eenmaal alles uit de kast halen en scoorden zij vijf minuten voor tijd ook nog eens de winnende treffer, eindstand 3-2. Al met al een onnodige nederlaag. Sparta 25 zal op kermiszondag vol aan de bak moeten om het tegenstander Deurne lastig te

2 maken. De Deurnenaren wonnen hun eerste wedstrijd ruim van GSV 28. U bent van harte welkom op zondag 13 september om uur op sportpark t Heereind voor de eerste thuiswedstrijd van Sparta 25 in de eerste klasse D. Sparta ' Deurne zet Sparta'25 in tweede helft opzij Deurne SV Jeroen van Moorsel, Nico Leijsten, Bart van Schijndel, Roy Tulmans Op kermiszondag was het eerste elftal van Sparta'25 niet in staat voor een stunt te zorgen tegen Deurne. Voor het eerst sinds december 2007 (!) wisten de aanvallers in competitieverband geen enkel maal het doel van de tegenstander te treffen. De eindstand was 0-4. Tot de 60e minuut kon Sparta de tegenstander bijhouden. Daarna werd het duel snel beslist. In de eerste helft had Sparta'25 het van begin af aan moeilijk. Maar toen Sparta de eerste aanvalsgolven van de Deurnenaren had overleefd en er nog steeds een 0-0 stand op het bord stond, kropen de Spartanen uit hun schulp. Dit leverde tot de rust zelfs even een veldoverwicht op met diverse corners en een grote kans voor Rene Brouwers. Zijn schot werd door de keeper echter fraai gered. Ook Paul de Koning kreeg nog een kansje, maar zijn inzet werd niet tot doelpunt gepromoveerd. In de tweede helft kwam Sparta'25 er vrijwel niet meer aan te pas. Tot de zestigste minuut konden diverse aanvallen nog worden afgeweerd, maar toen was het Nico Leijsten die de 1-0 voor Deurne op het bord bracht. Sparta wilde daarna wel herstellen, maar de 2-0 viel te snel. Van Moorsel bracht vanaf de zestien de stand op 0-2. Sparta had in de tweede helft geen grote kans meer gehad en er "brak" iets, waardoor Van Schijndel en Tulmans de eindstand op 0-4 bepaalden.

3 Na de wedstrijd tegen Deurne staat zondag de volgende interessante wedstrijd op het programma. Op sportpark de Potacker staat het duel met Someren voor de deur. Someren heeft een punt en een overwinning is zeer gewenst om van de hatelijke nul af te komen. Deurne was een maatje te groot, nu op naar Someren om te laten zien dat Sparta'25 een aanwinst is voor de eerste klasse. Someren Onbekende Speler (3) 3-3 Sparta'25 sleurt eerste punt mee uit Someren Sparta '25 Maikel van Weert, Rens Klomp Bueters, Rene Brouwers Sparta 25 heeft haar eerste punt in de eerste klasse D binnengehaald. In en tegen Someren werd in een zinderende wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld. Tot 5 minuten voor tijd zag het er somber uit voor Sparta. Ondanks een 1-0 voorsprong keek men tegen een 3-1 achterstand aan. Goals van Rens Klomp Bueters en Maikel van Weert zorgden er echter voor dat de Spartanen met een punt huiswaarts konden. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd, maar Rene Brouwers verzilverde meteen de eerste grote kans in de wedstrijd. Sparta 25 speelde op dat moment sterk maar kon niet voorkomen dat Someren op gelijke hoogte kwam. Sparta kreeg nog goede kansen via Thijs Kluijtmans en Andy van der Vegt, maar laatstgenoemde stond in buitenspelpositie toen hij de bal in het doel werkte. De ruststand was derhalve 1-1. Na rust werd Someren sterker. Sparta kon moeilijk met het fysieke spel omgaan en kwam bijna niet meer aan aanvallen toe. Rene Brouwers kreeg nog twee goede kansen maar hij kon zijn doelpuntenaantal niet opvijzelen. Ook aan de andere zijde waren diverse kansen te noteren. Hiervan werden er twee benut, waardoor Sparta 25 in de 85e minuut in verloren positie stond.

4 Dit was echter een varkentje dat vorig seizoen al vaker gewassen was. Toen kwam Sparta regelmatig terug van achterstanden van twee doelpunten en eenmaal zelfs meer (thuis Volharding: 3-3). Sparta 25 ging sterk door daar waar Someren wellicht even dacht dat de buit binnen was. Via Maikel van Weert en de mee opgekomen Rens Klomp Bueters werden opeens alle duels gewonnen en creëerde Sparta nog een handvol kansen. Uit een voorzet kopte eerst Rens Klomp Bueters raak en in een van de scrimmages die volgden, werkte Maikel van Weert de bal in de 89e minuut in het Somerense doel. Beide ploegen kregen nog een kans op meer, maar moesten genoegen nemen met een gelijkspel. Gezien het spelbeeld terecht, maar gezien het scoreverloop een domper voor Someren en een opsteker voor Sparta 25. Door het gelijkspel heeft Sparta de laatste plaats overgedaan aan GSV 28. Dit is precies de tegenstander die volgende week naar t Heereind komt voor de volgende competitiewedstrijd. Bij een overwinning kan Sparta 25 naar de (nu nog) grote middenmoot kruipen. Gezien de met name laatste minuten tegen Someren is veel mogelijk. Het wel zaak om het aantal tegendoelpunten in de komende periode te gaan beperken, want 10 uit 3 is iets te veel van het goede (of verkeerde). Al met al dus weer een interessante wedstrijd op ons sportpark, zondag 27 september om half drie. Sparta '25 Maikel van Weert (2) 2-0 Sparta 25 pakt eerste winst GSV '28 Heel Sparta 25 snakte naar de eerste overwinning in de eerste klasse D en zondag 27 september 2009 was hiervoor een uitstekende mogelijkheid. GSV 28 uit Genbeek had, net als Sparta 25, een punt uit drie wedstrijden. De winnaar zou dus in ieder geval voor enige tijd afstand doen van de laatste plaats. Sparta 25 won met 2-0 en Maikel van Weert was de grote man door beide doelpunten te scoren.

5 In de eerste minuten van de wedstrijd zag het er nog niet naar uit dat Sparta 25 haar eerste overwinning ging boeken. GSV 28 speelde feller en was enkele keren dicht bij een doelpunt. Keeper Hans van Dijk die na blessureleed weer in de basis begon, hield zijn doel echter schoon. Bram Kluijtmans die zijn 200ste wedstrijd in het vaandelteam speelde, had het moeilijk tegen zijn directe tegenstander en eenmaal had Sparta 25 geluk toen hij vrij voor goal de bal teruglegde naar de rand van de zestien, waar echter niemand stond. Toen Sparta enigszins uit haar schulp kroop was het meteen raak. Maikel van Weert kapte en draaide en krulde de bal in de linkerkruising, 1-0. Sparta kreeg meer grip op de wedstrijd en was ook nog enkele keren dicht bij een doelpunt. In de tweede helft ging het spel gelijk op, totdat aanvoerder Kusters van GSV 28 zij tweede gele kaart kreeg en moest vertrekken. Hierdoor werd het veldoverwicht van Sparta groter en groter en was het uiteindelijk Maikel van Weert die zijn tweede doelpunt van de middag maakte. Diverse kansen op een grotere overwinning werden vervolgens om zeep geholpen. Met name Rene Brouwers met een vrije trap op de lat en Ruud-Jan Happé waren dicht bij een doelpunt. In de laatste minuten zette GSV 28 nog een keer aan, maar verder dan een schot op de buitenkant van de paal kwam het echter niet. Eindstand 2-0. Door de overwinning staat Sparta 25 op een achtste plaats met vier punten. Volgende week staat wederom een thuiswedstrijd op het programma. Bekkerveld uit Heerlen is dan te gast op sportpark t Heereind. Bekkerveld heeft tot nu toe 7 punten verhaard uit vier wedstrijden en staat daarmee op een gedeelde vierde plaats. Interessant is het om te kijken of Sparta 25 zich kan meten met de ploegen uit de subtop zoals Bekkerveld. U bent ieder geval van harte welkom op ons sportpark.

6 Sparta '25 Maikel van Weert, Andy van der Vegt 2-1 Sparta 25 wint van Bekkerveld Bekkerveld Onbekende Speler Sparta 25 heeft haar puntentotaal in de eerste klasse D gebracht op zeven. Bekkerveld werd in een spraakmakende wedstrijd met 2-1 verslagen. Spraakmakend vanwege het aantal doelkansen, maar ook vanwege het aantal kaarten (9 gele en 1 rode). Andy van der Vegt en Maikel van Weert waren de doelpuntenmakers. Ondanks twee kansen voor Bekkerveld in de beginfase van de wedstrijd was de eerste helft duidelijk voor Sparta 25 en had het bij de rust ver voor kunnen staan. Grote kansen van onder andere Nico Jansen, Maikel van Weert en Ruud-Jan Happé leidden echter niet tot de 1-0 voorsprong. Bekkerveld had steeds meer moeite om het gevaar van Sparta te neutraliseren en moest dit bekopen met drie gele kaarten in de eerste helft. De 1-0 werd hiermee niet voorkomen want Andy van der Vegt schoot de bal na een half uur onder de uitstekende keeper Bocken van Bekkerveld door. Na de rust kon Sparta 25 het goede spel van de eerste helft niet voortzetten. De bal kon niet in de ploeg gehouden worden en dat leidde snel tot de gelijkmaker van Bekkerveld. Jeroen Lemmens schoot de bal namens de uitploeg langs Hans van Dijk. Prompt was Sparta 25 wakker geschud en ging het weer sterker spelen. Dit leidde tot meer doelkansen, maar ook tot een groot aantal kaarten. Maar liefst vijf Spartanen en vier spelers van Bekkerveld kregen uiteindelijk een gele kaart van scheidsrechter Franssen getoond. Kris Quijs van Bekkerveld kon vertrekken na een overtreding op Thijs Kluijtmans. Net daarvoor had Maikel van Weert met zijn vierde competitiedoelpunt Sparta op een 2-1 voorsprong gebracht. Met veel strijd kon de overwinning vervolgens worden binnengesleept, waardoor Sparta 25 weer een plaatsje stijgt op de ranglijst.

7 Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Vinkenslag op het programma. De Maastrichtenaren hebben 10 punten en kunnen door Sparta 25 worden bijgehaald. Als deze wedstrijd wordt gewonnen is de slechte competitiestart helemaal vergeten en kan men stilletjes gaan denken een mooie plaats in de middenmoot. Deurne, Blauw Geel 38 en Groene Ster lijken de beste papieren te hebben voor promotie naar de hoofdklasse. Tegen de ploegen die daaronder staan moet Sparta kans kunnen maken. Vinkenslag FC Romero Regales (4), Rick Sour 5-0 Sparta 25 zwaar ten onder in Limburg 5-0 nederlaag tegen Vinkenslag geflatteerd Sparta '25 Sparta 25 is in een regenachtig Zuid-Limburg met flinke cijfers onderuit gegaan. Tegen FC Vinkenslag werd een fikse 5-0 nederlaag geleden. De uitslag correspondeert echter niet met het vertoonde veldspel, want in een groot deel van de wedstrijd was Sparta 25 de beter voetballende ploeg. Romero Regales was echter voor ons vandaag een maatje te groot. De ex-spits van Fortuna Sittard maakte vier doelpunten en was daarmee man of the match. Sparta 25 begon zenuwachtig aan het duel met de Maastrichtenaren. Een goede aanval kon niet worden opgezet en de eerste aanvallen van Vinkenslag waren erg dreigend. De 1-0 liet dan ook niet lang op zich wachten. Regales kopte de bal bij de tweede paal binnen. Vervolgens ging Sparta 25 beter spelen en creëerde het een groot overwicht. Grote kansen voor rust van Maikel van Weert en Nico Jansen leverde echter niet de verdiende gelijkmaker.

8 Na de aftrap voor de tweede helft kreeg Sparta 25 meteen weer een kans, maar Thijs Kluijtmans schoot de bal voorlangs. De 1-1 leek toch op het bord te komen. Andy van der Vegt stond op 8 meter van het doel oog in oog met de doelman van Vinkenslag, maar hij faalde jammerlijk. Uit de daarop volgende aanval van Vinkenslag was het wel raak. Vijf mensen namens Sparta 25 konden niet verhinderen dat Regales zijn tweede treffer van de middag maakte. Sparta 25 probeerde vervolgens nog terug in de wedstrijd te komen, maar toen Rick Sour de stand met een bekeken schot in de kruising op 3-0 bracht was het verzet gebroken. Regales bracht met nog twee doelpunten de eindstand op 5-0. Scheidsrechter Meijers vond het toen welletjes en maakte vijf minuten voor tijd een einde aan de wedstrijd. Een onnodig hoge nederlaag dus voor de Spartanen. Volgende week kan men weer aan de bak. Mede-koploper Groene Ster uit Heerlen komt dan namelijk op bezoek. Sparta '25 Rens Klomp Bueters, Rene Brouwers 2-3 Sparta 25 verliest nipt van mede-koploper Groene Ster Onbekende Speler (3) Sparta 25 is er zondag niet in geslaagd medekoploper Groene Ster een punt afhandig te maken. Door een verdedigend zwak begin, liepen de Spartanen de hele wedstrijd achter de feiten aan. Sparta kwam steeds terug in de wedstrijd, via doelpunten van Rene Brouwers en Rens Klomp Bueters, maar moest toch toezien hoe de Limburgers de punten mee naar huis namen. Sparta 25 en Groene Ster probeerden in het begin via combinatiespel het doel van de tegenstander te vinden. Waar bij Sparta deze combinaties alleen Maikel van Weert een keer gevaarlijk werd, was het Sjoerd Knibbeler die de eerste kans van Groene Ster meteen tot doelpunt promoveerde. Ook daarna had Sparta geen vat op de spits die direct daarna nogmaals dicht bij een

9 doelpunt was. Na ongeveer een half uur was het wel raak. Knibbeler bracht de stand op 0-2 na slecht verdedigingswerk. Sparta 25 was van slag, had even moeite om meer tegendoelpunten te voorkomen, maar sloeg nog voor rust nog terug via Rene Brouwers. Zijn vrije trap vloog na te zijn aangeraakt in het vijandelijke doel. Na rust was er een feller Sparta te zien dat met meer zelfvertrouwen speelde en verdedigde. Dit leverde een groot veldoverwicht op en diverse doelkansen. Andy van der Vegt en Maikel van Weert waren het dichtst bij een doelpunt. Van der Vegt kreeg een kopkans en Maikel van Weert trof de paal. Bij de eerste keer dat Groene Ster uitbrak was het echter weer raak. Een vrije trap werd in eerste instantie nog geblokt, maar de rebound werd door Diego Jongen hard achter Hans van Dijk in de touwen geschoten, 1-3. Sparta 25 probeerde de druk vervolgens nog op te voeren, maar grote kansen leidden niet tot de aansluitingstreffer. Pas ver in blessuretijd, de prima leidende scheidsrechter Kok telde de verloren tijd door tijdrekken keurig bij, scoorde Rens Klomp Bueters de 2-3. Met nog twee minuten te spelen kon Sparta 25 echter geen kans op 3-3 meer creëren. Een lesje in effectiviteit dus. Sparta 25 maakt het spel en creëert kansen. Groene Ster leunt achterover en scoort uit de geboden mogelijkheden, wat overigens ook een goede kwaliteit is. Volgende week speelt Sparta 25 niet. Er is dan een inhaalprogramma gepland. Op 1 november speelt Sparta 25 uit tegen het verre Schaesberg. Drie punten zijn zeer welkom. Op basis van de tweede helft tegen Groene Ster mag de reis naar Zuid-Limburg met vertouwen tegemoet gezien worden. Schaesberg VV Onbekende Speler 1-3 Sparta 25 pakt eerste uitoverwinning Sparta '25 Maikel van Weert, Onbekende Speler, Andy van der Vegt

10 Voor het eerst dit seizoen heeft Sparta 25 een uitwedstrijd winnend afgesloten. Middenmoter Schaesberg werd overtuigend met 3-1 verslagen. Door deze overwinning heeft Sparta 25 in ieder geval voor enkele weken de onderste regionen van de eerste klasse D verlaten en mag het voorzichtig kijken naar een plaats in de middenmoot. Sparta 25 startte fel in een winderig en regenachtig Landgraaf. Na enkele kleinere mogelijkheden was het Maikel van Weert die in de tiende minuut zijn vijfde goal van het seizoen maakte. Na de 1-0 bleef Sparta sterk spelen. Andy van der Vegt was dicht bij een nieuw doelpunt, maar zijn schot werd door de doelman over de kruising getikt. Snel daarna was het wel raak. Maikel van Weert werd op een domme manier in de zestienmeter gevloerd en scheidsrechter Verbakel kende een terechte strafschop toe. Andy van der Vegt schoot de bal hard binnen. Nog voor rust had Sparta de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar met kunst en vliegwerk voorkwam Schaesberg een grotere achterstand. In de laatste minuut van de eerste helft verscheen Andy van der Vegt alleen voor de goal. Hij omspeelde keeper maar schoof de bal in het zijnet. Na rust begon Schaesberg een stuk feller. Dit leverde meteen een tweetal kansjes op, maar de aanvallers kregen de bal niet tussen de palen, waardoor Hans van Dijk niet handelend hoefde op te treden. Ook klassetopscoorder De Jong kwam vandaag niet aan zijn doelpuntje door kordaat optreden in de Spartaanse defensie. Andy van der Vegt was ook nog dicht bij een treffer. Toen Van Steenbruggen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg gepresenteerd was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Sparta speelde het slordig uit, maar kreeg toch enkele mogelijkheden. Er was echter een eigen doelpunt voor nodig om de stand op 0-3 te brengen. Ruud-Jan Happé slalomde door de (vallende) verdediging en schoot eigenlijk naast, maar zijn inzet werd door Erik Ernst in eigen doel gewerkt. Sparta dacht dat wedstrijd gespeeld was, maar kreeg snel de rekening gepresenteerd. Romeyn bracht de stand op 1-3 en maakte er weer een wedstrijd van. Maar meer kon Schaesberg niet creëren en de eerste uitoverwinning was dan ook een feit. Volgende week speelt Sparta een thuiswedstrijd tegen TOP. De Ossche ploeg staat sinds zondag onderaan na verlies tegen GSV 28. Indien Sparta deze wedstrijd weet te winnen, staat het stevig in de middenmoot. In de overige twee wedstrijden van de eerste ronde, tegen EHC en Blauw Geel 38, kan men dan laten zien wat het waard is en welke rol Sparta zal gaan spelen in de rest van de competitie.

11 Sparta '25 Maikel van Weert, Thijs Kluijtmans, Andy van der Vegt 3-2 Sparta 25 wint in matig duel van TOP TOP Maikel van Orsouw, Iskander Tlili Sparta 25 heeft in een onderling duel hekkesluiter TOP op tien punten achterstand gezet. In een matige wedstrijd aan Spartazijde was Andy van der Vegt 10 minuten voor tijd de matchwinner. Hij scoorde de 3-2 nadat TOP twee keer een achterstand ongedaan had gemaakt. Het duel werd verder gekenmerkt door vele blessurebehandelingen en irritaties bij situaties waarbij de bal niet in de buurt was. De rollen waren vanaf het begin duidelijk. Sparta 25 probeerde voetballend een opening te creëren en TOP probeerde dit met felheid en inzet te voorkomen. Met succes, want Sparta 25 kwam toe aan slechts een schot op doel. Dit schot was wel meteen raak, want Thijs Kluijtmans schoot de bal hard achter de Ossche doelman na een goede solo van Ruud-Jan Happé. Ook TOP werd zelden gevaarlijk, maar kreeg voor rust een niet te missen kopkans die werd geboden aan Van Orsouw. Hij faalde niet en daarmee ving de rust met een gelijke stand aan. Sparta 25 had toen al twee blessuregevallen moeten verwerken. Bram Kluijtmans met een enkelblessure en Harm Snijders brak zijn vinger en liet zich in de rust wisselen. Na rust werd het spel aan beide zijden niet beter. Sparta 25 was geen schim van de ploeg die vorige week Schaesberg met aardig voetbal aan de kant zette. TOP ontregelde het spel, mede met behulp van vele overtredingen en tijdrekken. Het was toch Sparta 25 dat op voorsprong kwam. Maikel van Weert ontsnapte met de bal toen TOP de bal achterin niet verwerkt kreeg. Hij schoot de bal makkelijk binnen: 2-1. De wedstrijd was echter nog niet binnen, daarvoor speelde Sparta te onrustig en met teveel fouten. Het was Iscander Thili die dan ook de 2-2 op het bord bracht. De gelijkmaker werd meer dan een minuut lang gevierd door TOP, maar de uitstekend leidende scheidsrechter Cremers had hiervoor zijn tijd terecht stilgezet.

12 Het slotakkoord was voor Sparta 25. Andy van der Vegt werkte binnen in een duel met de keeper buiten de vijfmeter. Het was nog tien minuten billenknijpen maar Sparta haalde de overwinning binnen, zij het dat Pieter van der Bruggen bij het slotsignaal nog hard door zijn tegenstander werd geraakt en als tweede Spartaspeler deze middag naar het ziekenhuis moest voor behandeling. Een dure overwinning. Het kostte twee gele kaarten en drie (zware!?) blessures om de wedstrijd te winnen. De jongens van Sparta 25 zullen een oplossing moeten vinden voor tegenstanders die met zware fysieke middelen punten proberen te halen. Hopelijk krijgen we volgende week, uit tegen EHC, meer voetbal te zien, zowel van onze Spartanen als van de tegenstander, want voetbal is meer dan punten alleen. EHC Onbekende Speler (3) 3-1 Nederlaag voor Sparta 25 in Hoensbroek Sparta '25 Andy van der Vegt Een interessant duel om de vijfde plaats eindigde zondag in mineur voor Sparta 25. Tegen EHC uit Hoensbroek werd een 3-1 nederlaag geleden. Op basis van de eerste helft was het verlies niet nodig, maar op basis van de tweede helft mocht Sparta geen aanspraak maken op punten. Pas in de laatste minuten scoorde Andy van der Vegt. De wedstrijd was toen al lang en breed gespeeld. De eerste helft was Sparta 25 de betere ploeg. De eerste kans was voor EHC, maar daarna kreeg Sparta 25 de mooiste kansen via vlot combinatiespel. Thijs Kluijtmans was het dichtst bij de treffer maar zijn inzet belandde op de lat. Ook andere goede kansen leidden niet tot de op dat moment verdiende voorsprong. Net voor rust was het warempel EHC dat scoorde. Een

13 strakke corner kon niet goed worden verwerkt en uit de rebound scoorde Roel Babb. Een flinke domper net voor rust die Sparta niet meer te boven kwam. Na rust was het spel, met name aan Spartazijde een stuk minder. Te vaak werd de lange bal gezocht, wat leed tot balverlies. Kansen kregen de Spartanen niet, meer en het was wachten op de 2-0. Dat gebeurde snel door Angelo Claessen. Daarna kwam Sparta 25 helemaal niet in het spel voor, speelde vooral tegen zichzelf en mocht blij zijn dat Hans van Dijk een paar puike reddingen verrichtte. De 3-0, ook door Angelo Claessen was een logisch gevolg. Dat Andy van der Vegt in de laatste minuten de eretreffer scoorde was enkel nog voor de statistieken. De gele kaarten waren dat niet, want Paul de Koning kreeg zijn vierde gele kaart van het seizoen en is de volgende wedstrijd geschorst. Deurne SV Bart van Schijndel 1-0 Sparta 25 nipt ten onder in Deurne Sparta '25 Sparta 25 is er zondag niet in geslaagd runner-up Deurne punten afhandig te maken. De Beek en Donkenaren gaven goed partij maar creëerden te weinig kansen om aanspraak te maken op een of meerdere punten. Andy van der Vegt was het dichtst bij een doelpunt. Hij raakte bij een 0-0 stand in de eerste heft de onderkant van de lat. Deurne begon sterk aan het duel op het koude sportpark Kranemortel, dat is voorzien van kunstgras. Er waren direct enkele

14 kansen voor de aanvallers van Deurne maar Hans van Dijk hield zijn doel schoon. Sparta 25 was dicht bij een doelpunt toen een kopbal van Andy van der Vegt tegen de lat kwam. Enkele ogenblikken later was het Deurne dat de lat raakte. Na een half uur was het Deurne dat op een 1-0 voorsprong kwam. Bart van Schijndel was de doelpuntenmaker. Nog voor rust dacht Sparta 25 aanspraak te mogen maken op een strafschop na een overtreding op Andy van der Vegt maar scheidsrechter Kok uit Maastricht weigerde de bal op de stip te leggen. Na rust speelde Deurne een stuk slordiger en was het Sparta dat beter in de wedstrijd kwam. Met invaller Thijs Kluijtmans en de uitblinkende Nico Jansen was het merendeel van het balbezit voor Sparta 25. Goed verdedigen van Deurne en slordigheid in de laatste pass of voorzet zorgden er echter voor dat grote kansen uitbleven. Deurne bleef op de been en mocht na het missen van enkele kansen in de slotfase van de wedstrijd de drie punten in de zak steken. Op 13 september verloor Sparta 25 kansloos. Dit keer speelde Sparta tot het laatste moment voor de punten mee. Dus een mooie progressie voor de mannen van Harry Blokhuis. Volgende week komt koploper Blauw Geel 38 op bezoek. Hopelijk kunnen onze jongens het de tegenstander net zo moeilijk maken als tegen Deurne en hopelijk blijven er dan wel een of meer punt op t Heereind. Tot zondag 20 december. Sparta '25 Rene Brouwers, Mischa Werdens 2-2 Kostbaar puntverlies Sparta 25 Laura-Hopel Combinatie Op een grijs en grauw sportpark t Heereind heeft Sparta 25 dure punten laten liggen tegen hekkensluiter Laura Hopel Combinatie uit Eygelshoven. Sparta 25 kwam nog wel op voorsprong via Rene Brouwers maar moest blij zijn met een punt

15 toen Mischa Werdens vlak voor tijd de 2-2 binnenkopte. Daarmee bleef het gat tussen de nummer laatst en Sparta 25 zeven punten. Had Sparta 25 weten te winnen dan waren hoger geplaatste middenmoters als Bekkerveld, EHC en Vinkenslag in het vizier gekomen. Het argument dat we midden in een moeizame winterstop zitten gold voor beide teams. In de afgelopen weken waren vrijwel alle sportparken bedekt met een dikke laag sneeuw. Van een regelmatige voorbereiding was dus geen sprake. Dit was ook duidelijk te zien aan het spel. Sparta 25 probeerde wel te combineren, maar hierbij werden zoveel fouten gemaakt dat Laura Hopel Combinatie makkelijk overeind bleef en zelf veelvuldig balbezit had. Het was echter toch Sparta 25 dat via een kopbal van Rene Brouwers op voorsprong kwam. Dit alles na een goede actie en voorzet van Ruud-Jan Happé. Ook de 2-0 hing in de lucht, maar Paul de Koning kopte tegen de lat. Ook Laura Hopel Combinatie kreeg kansen en dit resulteerde net voor rust in de verdiende 1-1. Stef Odekerken maakte namens de gasten het doelpunt na een vloeiende aanval waarbij de Spartaanse verdediging werd weggespeeld. Na rust werd het spelpeil niet hoger. Dit was in het voordeel van de gasten. Sparta zocht de openingen, maar LHC vond ze. Henri Heeren scoorde de 1-2 en Sparta moest op zoek naar de gelijkmaker. Dit was een lastige opgave want LHC probeerde enkel het spel te vertragen. Henri Heeren kreeg zijn tweede gele kaart en mocht voortijdig naar de kant. Kansen waren er voor Robert Engels en Mischa Werdens, maar de keeper van LHC was goed genoeg om de inzetten te pareren. Net voor tijd was het dan nog wel raak. In het slotoffensief kopte Mischa Werdens de bal in de touwen. Helaas telde de verder keurig leidende scheidsrechter Weijers te weinig tijd bij om Sparta nog kans te bieden op een overwinning, maar dat zou na deze matige prestatie te veel van het goede zijn geweest. Over twee weken speelt Sparta 25 thuis tegen koploper Blauw Geel 38. Een lastige opgave, maar juist daarom was de wedstrijd tegen LHC zo belangrijk. Sparta heeft echter bewezen tegen goed voetballende ploegen goed uit de voeten te

16 kunnen. Daarbij moet Sparta 25 ook het de misstap tegen LHC (de tweede van het seizoen) goedmaken. Tot zondag 7 februari. Sparta ' Sparta'25 houdt koploper in bedwang Blauw Geel '38 Na het teleurstellende resultaat van twee weken geleden tegen rodelantaarndrager LHC heeft Sparta 25 zich prima hersteld door middel van een gelijkspel tegen koploper Blauw Geel 38. De koploper die in een heftige kampioensstrijd is verwikkeld met Deurne liep hierdoor ernstige averij op. Voor Sparta 25 was het een opsteker. Niet alleen qua resultaat, maar ook qua spel. Vanaf het begin was Sparta fel en mengde het zich goed in het spel, ondanks het veldoverwicht van Blauw Geel 38. Blauw Geel 38 kreeg goede kansen via Van Herpen en Van de Kerkhof. Maar Hans van Dijk redde bekwaam. Ook Nico Jansen en Andy van de Vegt kregen kansen voor rust, maar de stand bleef 0-0, al vast een prima resultaat voor Sparta dat normaliter moeite heeft de 0 achterin vast te houden. Na de rust kreeg Sparta 25 beter vat op spel en was de wedstrijd in evenwicht. Goed keeperswerk van beide doelmannen zorgde ervoor dat de stand 0-0 bleef. Dit ondanks de vele hoge ballen die Blauw Geel in het Spartaanse strafschopgebied pompte en ondanks de kansen die Robert Engels en Joost Ankersmit aan Spartazijde nog waren. Zeer terecht werd Hans van Dijk na de wedstrijd uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Met zijn ervaring en rust was hij

17 zondag een onneembare horde voor de koploper in de eerste klasse D. Geholpen door een sterk collectief en uitstekend spel mogen van Sparta 25 dit seizoen nog de nodige punten verwacht worden. Wedstrijden zoals tegen Laura Hopel Combinatie moeten dan wel tot het verleden behoren. De eerste wedstrijd is op zondag 28 februari tegen Someren. Om is op sportpark t Heereind de aftrap. Bij een eventuele winst worden de staartploegen op een flinke achterstand gezet, dus een mooie gelegenheid om deze wedstrijd te bezoeken. GSV ' Sparta'25 stelt teleur tegen hekkensluiter Sparta '25 Rene Brouwers Op kwaliteit afgetroefd worden in de eerste klasse D, kan en is in sommige gevallen zelfs ingecalculeerd. Maar tegen de nummer laatst GSV 28 uit Beek werd Sparta 25 met name op het gebied van inzet en felheid afgetroefd. Wederom kon dus tegen een ploeg op de twaalfde plaats niet gewonnen worden. Na een slap begin liep Sparta 25 de hele wedstrijd achter de feiten aan. Dat Sparta 25 tot de laatste minuut nog mocht hopen op een punt, was te danken aan het missen van een flink aantal kansen van de voorhoede van GSV 28. GSV 28 kondigde vooraf al aan 10 finales te gaan spelen om klassenbehoud veilig te stellen. Sparta 25 was hierdoor niet gewaarschuwd, want in het eerste kwartier werden alle duels verloren, kregen twee spelers een gele kaart (die overigens makkelijk werden gegevens door scheidsrechter Franssen) en keken de groenwitten tegen een 1-0 achterstand aan. Slechts één goede aanval liet Sparta 25 in de eerste helft zien. Andy van der Vegt was dicht bij een doelpunt, maar zijn inzet werd door de keeper van GSV gestopt. Sparta 25 mocht blij zijn dat de rust met een 1-0 achterstand werd gehaald en daar zou orde

18 op zaken gesteld kunnen worden. Vijf minuten na rust was de wedstrijd goeddeels gespeeld. Een voorzet van GSV werd door Mischa Werdens achter eigen doelman Hans van Dijk gewerkt. Pas na dit doelpunt ontstond er enig vuur in het spel van Sparta 25 en dit leidde meteen tot diverse kansen. Dit vuur werd geblust toen Harm Snijders bij een van de uitvallen van GSV 28 aan de noodrem moest trekken en rood kreeg van de scheidsrechter. Dit ondertal duurde niet erg lang want later kreeg ook speler van GSV 28 zijn tweede gele kaart waardoor de verhouding voor wat betreft het aantal spelers weer rechtgetrokken was. 25 minutenvoor tijd maakte Rene Brouwers knap de aansluitingstreffer. Sparta 25 zette alles op alles. Dit leidde tot kansen, maar ook zeker voor GSV 28, dat drie keer alleen op Hans van Dijk afmocht. In alle gevallen bleek de ervaren doelman sterker dan de aanvallers die op hem afkwamen. Hierdoor speelde Sparta 25 tot de laatste seconde voor een punt, dat uiteindelijk niet gehaald werd. Eindstand: 2-1. Volgende week zal in Heerlen tegen Bekkerveld uit een ander vaatje getapt moeten worden. Gezien de prestatie van deze zondag zal iedereen tot het bot gemotiveerd zijn om dit smadelijke verlies weg te poetsen. Bekkerveld 3-0 Geflatteerde nederlaag Sparta'25 Sparta '25 Bij winst op Bekkerveld, zondag, zou Sparta 25 afstand nemen van de onderste regionen van de eerste klasse D. De reis naar Heerlen pakte echter anders uit. Een dikke 3-0 nederlaag was het resultaat na 90 minuten voetbal. De wedstrijd tegen Someren van zondag aanstaande wordt nu heel speciaal. Omdat Someren won bij Groene Ster kan zij bij winst de achtste positie overnemen van Sparta 25. Aan onze Spartanen de taak dit niet te laten gebeuren.

19 Sparta 25 was in de beginfase van de wedstrijd sterker dan Bekkerveld. Kansen voor Andy van der Vegt en Maikel van Weert leidden echter niet tot de verdiende voorsprong. Na 20 minuten was het zelfs Bekkerveld dat op voorsprong kwam, nadat scheidsrechter Cremers op grote afstand assistent John Verlijsdonk liet staan en daarmee de buitenspelpositie van de aanvaller van Bekkerveld niet bestrafte. Hans van Dijk kon in eerste instantie nog redding brengen, maar moest daarna toch toezien hoed de bal in het doel verdween. Sparta 25 ging op zoek naar de gelijkmaker maar won te weinig duels en was te slordig in balbezit om de tegenstander echt onder druk te zetten. Mischa Werdens was dicht bij de gelijkmaker maar zijn kopbal werd op miraculeuze wijze door de keeper van Bekkerveld gered. Vervolgens had Sparta 25 pech. Na een overtreding op Andy van der Vegt ging Maikel van Weert alleen op doel af. Scheidsrechter Cremers paste (onbedoeld) geen voordeelregel toe en gaf Sparta 25 een nietszeggende vrije trap rond de middenlijn, die dan ook niets opleverde. Sparta 25 leek met een 1-0 achterstand te gaan rusten, maar in de laatste seconden van de eerste helft ging het mis. Na een afgeslagen corner van Sparta, verzuimden de Spartanen de counter van de tegenstander lam te leggen en was het opnieuw Bekkerveld dat scoorde. Toen Bekkerveld meteen na de thee ook de 3-0 maakte, was de wedstrijd definitief gespeeld. Sparta 25 probeerde het nog wel, maar het vertrouwen op een goede afloop was zodanig geslonken dat een stunt er niet meer inzat. Rene Brouwers en Andy van der Vegt kregen nog wel goede kansen, maar de stand bleef 3-0. Na het verlies tegen GSV 28 vorige week dus weer een teleurstellend resultaat. Door de overwinningen van LHC en Someren in deze speelronde wordt de afstand met de degradatiekandidaten steeds kleiner. Een overwinning op Someren is dus van harte welkom op sportpark t Heereind. Deze wedstrijd wordt zondag 21 maart gespeeld om 14.30, zoals gezegd op sportpark t Heereind.

20 Sparta '25 Maikel van Weert, Paul de Koning, Nico Jansen, Rens Klomp Bueters 4-1 Belangrijke driepunter Sparta'25 Vinkenslag FC Luc Wulterkens In een turbulent duel heeft Sparta 25 de eerste competitiewinst van 2010 binnengehaald. Het hooggeklasseerde FC Vinkenslag uit Maastricht werd met maar liefst 4-1 verslagen. Een goede een felle start van het duel was de basis voor de overwinning. FC Vinkenslag eindigde het duel met slechts negen spelers. Het duel tegen FC Vinkenslag was belangrijk, maar de drie punten werden niet vooraf ingecalculeerd. FC Vinkenslag stond vierde en Sparta 25 wist in 2010 nog niet te winnen. Een punt zou al mooi zijn met de belangrijke wedstrijd tegen Someren, aanstaande zaterdag, voor de boeg. Door de overwinning is het gat met de nummer 11 en 12 echter 8 punten geworden. En niet alleen die afstand geeft rust, ook het spel waarmee Vinkenslag werd verslagen, met name in de eerste helft, geeft vertrouwen dat er in de resterende duels nog voldoende punten worden gehaald. FC Vinkenslag heeft de absolute uitblinker in de eerste klasse, Romero Regales, in de gelederen. Vanwege een blessure startte hij echter op de bank. Sparta 25 opende echter sterk en was beter dan de tegenstander. Ruud-Jan Happé was gevaarlijk en in het midden wonnen Thijs Kluijtmans en Nico Jansen alle duels. De 1-0 kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Uit een corner kopte Paul de Koning in de 25ste minuut hard raak. Vervolgens bracht FC Vinkenslag, dat de bui voelde aankomen, onmiddellijk Romero Regales in. Hierdoor werd het spel van de gasten sterker en de verdediging van Sparta 25 onzekerder. De 1-1 liet niet lang op zich wachten. Na 30 minuten was het Wulterkens die op aangeven van Regales de gelijkmaker binnenschoot. Daarna volgde een cruciale fase in de wedstrijd. Andy van der Vegt werd allen op doel af gestuurd maar werd bij de afwerking zodanig gehinderd dat de uitstekend leidende

21 scheidsrechter Janssen niet anders kon dan de bal op de stip leggen. Daarbij kreeg de Vinkenslag verdediger Grunberg de rode kaart. Rens Klomp Bueters faalde, zoals verwacht niet, 2-1. Meteen daarna kreeg FC Vinkenslang een levensgrote kans op de 2-2, maar Hans van Dijk hield de bal op miraculeuze wijze tegen. Er lag een speler van Vinkenslag geblesseerd op de grond, maar omdat de gasten doorspeelden, speelde ook Sparta 25 door. Wulterkens kon zich daarop niet beheersen en schoffelde Andy van de Vegt op belachelijke wijze van achteren neer. De scheidsrechter twijfelde niet en gaf hem begrijpelijk een directe rode kaart. Hierop sloeg de vlam in de pan. Spelers van Vinkenslag belaagden de scheidsrechter en ook de trainer en leider van de gasten liepen het veld op naar de scheidsrechter. Hierop besloot laatstgenoemde een afkoelingsperiode in te gelasten. Na de hervatting van de eerste helft die nog drie minuten duurde, besliste Maikel van Weert onmiddellijk het duel. Hij schoot de bal prachtig in de linkerkruising. De 3-1 voorsprong was een feit. Tegen 9 man werd vervolgens eigenlijk minder gespeeld dan tegen 11. De afweging tussen het rondspelen van de bal en het zoeken van de diepte leidden tot veel slechte passes en misverstanden. Omdat Vinkenslagspits Regales sterk speelde was de overwinning pas echt een feit toen Man of the Match Nico Jansen de 4-1 liet aantekenen. Sparta '25 Maikel van Weert 1-1 Punt hoogst haalbare tegen Someren Someren Op een druilerig sportpark 't Heereind heeft Sparta'25 een punt overgehouden aan het duel met Someren. De eindstand was gezien het spelbeeld terecht, maar Sparta'25 mocht van geluk spreken dat 4 (!) afstandsschoten via de binnenkant van de paal weer het veld in sprongen. Het duel kende twee jubilarissen. Hans van Dijk speelde zijn 400ste duel voor Sparta'25 1. Paul de Koning speelde zijn honderste wedstrijd in het vaandelteam.

22 Sparta'25 kroop al na enkele minuten door het oog van de naald. Een afstandsschot belandde op de binnenkant van de linkerpaal en butste achter Hans van Dijk weer het veld in. Meteen daarna maakte Maikel van Weert zich goed vrij en mocht hij alleen op de doelman van Someren af. Hij speelde de bal iets te ver voor zich uit waardoor de voorsprong voor Sparta uitbleef. Een minuut later was het weer feest aan de andere kant. Wederom raakte Someren de binnenkant van de paal, nu de rechter. Jubilaris Hans van Dijk, die zijn 400ste wedstrijd voor Sparta 1 speelde, zag in de eerste helft vervolgens voor de derde keer een afstandsschot op de binnenkant van de paal (nu weer de linkse) belanden. Met zoveel geluk moesten de punten toch wel in Beek en Donk blijven. Het liep echter anders. Uit een voorzet was het Harm Snijders die de bal achter de verder ongenaakbare Hans van Dijk in het eigen doel werkte, 0-1. Waar Sparta'25 het moeilijk had met de voorzetten van Someren kwamen de voorzetten van onze flanken maar mondjesmaat bij onze spitsen, waardoor de 0-1 russtand een logisch gevolg was. Na de rust werd het spel van Sparta er niet beter op. Wederom, voor de vierde keer, belandde een afstandsschot op de binnenkant van de paal. Pas na twee wissels kreeg Sparta'25 greep op het spel en had Sparta een duidelijk overwicht. Er onstonden diverse kansen en Maikel van Weert scoorde 20 minuten voor tijd de gelijkmaker. Wellicht waren beide partijen tevreden met dit resultaat. Sparta'25 zette nog wel wat druk, kreeg wat kleine kansjes, maar drie punten zou vandaag teveel van het goede zijn geweest. Door dit gelijkspel heeft Sparta inmiddels 19 punten. Drie punten tegen Groene Ster, aanstaande maandag, zijn daarom van harte welkom om definitief naar boven te kunnen kijken. Het spel zal dan meer weg moeten hebben van het spel tegen Vinkenslag dan dat van afgelopen zaterdag want dat is eigenlijk niet het spel wat we dit seizoen zo vaak op de mat hebben gelegd. Over twee dagen dus weer een verslag met hopelijk 22 punten in de pocket.

23 Groene Ster 5-4 Sparta'25 verliest in knotsgekke wedstrijd Sparta '25 Maikel van Weert, Harm Snijders, Rens Klomp Bueters, Mischa Werdens Omdat Sparta 25 op tweede paasdag verloor van Groene Ster en bijna alle staartploegen in de eerste klasse D tot winst kwamen is de druk op Sparta 25 toegenomen. Met het puntenaantal van 19 is er in principe nog niets aan de hand, maar uit de komende wedstrijden zullen in ieder geval nog drie punten gehaald moeten worden om echte degradatiezorgen te voorkomen. Dit laatste lukte maandag in ieder geval niet, want Groene Ster was met 5-4 te sterk voor de Groenwitten en won daarmee voor het eerst sinds november Zoals vaker het geval dit seizoen, was de start van Sparta 25 niet best. De voorhoede van Groene Ster was te sterk voor de Spartaanse defensie en de 1-0 liet dan ook niet al te lang op zich wachten. Toen Sparta 25 voor het eerst voor het vijandelijk doel verscheen was het echter meteen weer gelijk. Een voorzet van Ruud-Jan Happé werd door Mischa Werdens binnengekopt. Lang kon Sparta 25 deze stand niet handhaven want al snel kreeg Groene Ster een heel makkelijk gegeven penalty. Paul de Koning hield volgens scheidsrechter Theeuwen zijn tegenstander vast, maar deze schoof eigenlijk alleen maar weg. Dat De Koning vervolgens ook een gele kaart kreeg, was gezien de overtreding en het feit dat er geen sprake was van een doelkans extra zuur zeker omdat hij nu de eerstvolgende wedstrijd geschorst is. De penalty werd overigens onberispelijk binnengeschoten. Tot overmaat van ramp viel voor rust ook de 3-1 en leek de wedstrijd gespeeld. Direct na rust verscheen een ander Sparta op het veld. Binnen 4 minuten was het via Rens Klomp Bueters en de ingevallen Harm Snijders 3-3. Rens Klomp Bueters benutte een penalty nadat Andy van der Vegt vrij voor de goal werd onderuitgehaald. Hier was wel sprake van een open doelkans, maar de scheidsrechter volstond ook nu met een gele kaart. Harm Snijders scoorde na een mooie aanval over vier schijven. Het bleef kansen regenen en het was onwaarschijnlijk dat het bij deze doelpunten zou blijven. Maikel van Weert scoorde de 4-4 nadat Groene Ster net daarvoor op 4-3 was gekomen. Uit een voorzet van Groene Ster maakte Hans van Dijk een van zijn weinige foutjes dit seizoen. Hij kwam uit maar voor hem

24 werd de bal binnengekopt. Het was overigens aan dezelfde Van Dijk te danken dat de achterstand daarna niet verder opliep en Sparta 25 in de wedstrijd bleef. Mischa Werdens was nog dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal belandde op de lat, eindstand 5-4. Met de wedstrijden tegen Schaesberg thuis en TOP uit voor de boeg, moet er nu toch echt een overwinning komen om definitief bij de onderste ploegen weg te komen. Bij vlagen biedt het spel uitstekend perspectief maar bij vlagen is de tegenstander veel te makkelijk in staat te scoren. Het is aan Harry Blokhuis en de zijnen om hiervoor een oplossing te vinden. '25 Maikel van Weert 1-0 Lucky Sparta wint van Schaesberg Schaesberg VV Door een treffer van Maikel van Weert in de blessuretijd van de wedstrijd tegen Schaesberg heeft Sparta 25 drie punten gepakt en daarmee klassenbehoud zo goed als zeker veiliggesteld. Sparta 25 had eigenlijk de overwinning niet verdiend, maar daar maalde in Beek en Donk na afloop niemand om. Door deze overwinning loopt Sparta 25 weg van de onderste plaatsen en is zelfs de zesde plaats, die uitzicht geeft op de nacompetitie, in beeld gekomen. Dit geeft aan hoe interessant de competitie in de eerste klasse D is, mede dankzij de versterkte promotieregeling die dit seizoen geldt. De eerste helft van de wedstrijd was duidelijk voor Schaesberg. Sparta 25 had moeite de bal in bezit te houden. Schaesberg combineerde er lustig op los, maar werd vaak toch maar via afstandschoten gevaarlijk. Twee keer moest Hans van Dijk optreden, maar hij deed dit zoals zo vaak dit seizoen met verve. Sparta 25 kreeg de bal moeilijk weg, maar werd uiteindelijk twee keer zeer gevaarlijk. Maikel van Weert en Mischa Werdens leverden echter zachte rollertjes op waar een effectief schot

25 op zijn plaats was geweest. Na rust verscheen er een iets beter Sparta 25 hoewel Schaesberg nog steeds het beste van spel had. Andy van der Vegt en Mischa Werdens waren dicht bij een treffer, maar ook Schaesberg was voortdurend gevaarlijk. Met veel kunst- en vliegwerk hield Sparta 25 de nul. En waar de tegenstander vergat de trekker over te halen, deed Sparta 25 dat in de 91ste minuut wel. Maikel van Weert die een 1 tegen 1 duel won, kon meteen alleen richting het vijandelijke doel en hij faalde niet, 1-0. Met nog een minuut te spelen, kwam Schaesberg nog enkel tot een verwaaid afstandsschot. Meteen daarna floot de prima leidende scheidsrechter Kok af en waren de drie punten een mooie opsteker. Volgende week spelen de groenwitten tegen TOP. Klassenbehoud kan dan definitief worden veiliggesteld. Makkelijk zal het echter niet worden. TOP dat enkele maanden nog maar enkele punten had, heeft de laatste tijd veel punten gehaald, evenals vele andere staartploegen. Met de lastige wedstrijden tegen EHC en Blauw Geel 38 voor de boeg, moeten de punten mee naar Beek en Donk. Tot volgende week in het stadion van TOP Oss. TOP Maikel van Orsouw, Mehmet Gurbuz, Jordy de Kat 3-2 Flinke zeperd in Oss Sparta '25 Andy van der Vegt, Mischa Werdens Door een 3-2 nederlaag tegen TOP Oss is Sparta 25 nog steeds niet 100% zeker van lijfsbehoud in de eerste klasse D. Een vroege 2-0 voorsprong werd in de rest van de wedstrijd uit handen gegeven. In blessuretijd maakte Gurbuz de winnende treffer voor de Ossenaren. Sparta 25 heeft nog twee moeilijke wedstrijden te gaan. Op 25 april tegen EHC/Heuts dat nog volop in de race is voor promotie en vervolgens tegen Blauw Geel 38 dat nog kans maakt op de titel. Een punt uit die

26 wedstrijden is voldoende voor klassenbehoud. Ook wanneer TOP zondag aanstaande niet wint van Vinkenslag is Sparta 25 volgend jaar weer te zien in de eerste klasse. De wedstrijd tegen TOP begon zeer voortvarend. Hoewel TOP iets feller was, kreeg Sparta de grote kansen. Andy van der Vegt rondde een kaats van Mischa Werdens feilloos af en dezelfde Werdens mocht een corner van Ruud-Jan Happé vrij inkoppen. In de minuten die volgden had Sparta 25 het duel moeten beslissen, maar dat gebeurde niet. Integendeel, nog voor rust kwam TOP weer terug in de wedstrijd. Jordy de Kat maakt de 1-2. Na rust was het spel van beide zijden niet sprankelend. Sparta 25 leunde op de voorsprong en TOP probeerde zonder resultaat het doel van Hans van Dijk te bereiken. Kansen waren er voor Mischa Werdens en Andy van der Vegt. Ook Paul de Koning was met een kopbal dicht bij de bevrijdende treffer. Die viel echter niet. In de zeventigste minuut kon TOP profiteren van een foutje in de Spartadefensie. De Kat ging liggen en kreeg en zeer makkelijk gegeven penalty van scheidsrechter Klein-Zieverink uit Asten. Van Orsouw faalde vanaf elf meter niet, 2-2. Hierdoor kreeg TOP een oppepper en met nog meer passie werd de aanval gezocht. Sparta 25 wankelde, maar leek een punt uit het vuur te slepen. Dit mede dankzij twee afgekeurde doelpunten, een wegens buitenspel en een wegens het hinderen van de keeper. Toch maakte TOP nog de winnende treffer. Gurbuz stond in de zestien helemaal vrij en volleerde de 3-2 binnen. In de tijd die nog restte, werd er niet meer gevoetbald. TOP ontving nog twee rode kaarten, maar hield wel de punten in eigen huis. Sparta 25 droop af na, ondanks slecht veldspel, toch onnodig puntverlies. Volgende week tegen EHC de taak aan de Spartanen om in de laatste thuiswedstrijd voor een mooie stunt te zorgen. EHC is een goed voetballende ploeg en daarmee heeft Sparta 25 het doorgaans minder lastig dan tegen de teams die voetballend minder zijn en het van hun strijdlust moeten hebben. Daarnaast zou het voor de supporters, spelers en begeleiding een mooie opsteker zijn na de sof tegen TOP Oss. Dus tot zondag 25 april op sportpark t Heereind. Aanvang: half drie.

27 Sparta '25 Paul de Koning, Thijs Kluijtmans 2-4 Sparta 25 blijft in eerste klasse Ondanks een nederlaag tegen EHC/Heuts heeft Sparta 25 zich weten te handhaven in de eerste klasse D. Hoewel EHC/Heuts aanvankelijk een maatje te groot was, was de einduitslag draaglijk en kreeg Sparta 25 in de slotfase vier grote kansen om zelfs nog een punt in eigen huis te houden. Zover lieten de Limburgers het echter niet komen. De uitslag was uiteindelijk 2-4. EHC Al binnen een kwartier was de wedstrijd goeddeels beslist. Remo Gielkens had toen al twee keer gescoord en zou even later tevens de 0-3 maken. Sparta 25 had geen vat op de goede en snelle aanvallers uit Hoensbroek en moest lijdzaam toezien hoe EHC combineerde en kansen creëerde. Sparta 25 pikt echter altijd een of meer doelpunten mee en zo ook deze zondag. Paul de Koning kopte nog voor rust de 1-3 binnen en zowaar kon Sparta 25 EHC terugdrukken. Nog voor rust had Sparta de aansluitingstreffer kunnen maken. Na rust speelde Sparta 25 aardig en via goede aanvallen kwamen er kansen. EHC verscheen echter bij de eerste uitval weer alleen voor Bart Verhoeven en kon uitlopen naar 1-4. Thijs Kluijtmans, later uitgeroepen tot Man of the Match namens Sparta 25, maakte de 2-4 door uit een scrimmage de bal in de kruising te schieten. In de fase die volgde kreeg Sparta 25 nog voldoende kansen om enkele doelpunten te maken, maar Mischa Werdens, Andy van der Vegt en Thijs Kluijtmans zagen geen mogelijkheid om de bal achter de keeper van EHC te krijgen. De goed leidende scheidsrechter Van Daal floot vervolgens af en na het bericht dat TOP had verloren van Vinkenslag was het klassenbehoud een feit.

28 Volgende week wordt de competitie afgesloten met een uitwedstrijd tegen Blauw Geel 38, dat zondag een uitstekende kans vergooide om koploper Deurne bij te halen. Tegen GSV 28 kwam met niet verder dan 1-1. In februari wist Sparta 25 nog een knap gelijkspel tegen de Blauw-gelen te halen. Bij winst van Blauw Geel 38 kunnen ze kampioen zijn, maar de Veghelaren zijn dan nog steeds afhankelijk van Deurne dat bij winst zeker kampioen is. Bij winst van Sparta 25 op Blauw Geel is de nacompetitie nog in zicht. Kom daarom op 2 mei naar Veghel voor een mooie afsluiting van de competitie en voor het aanmoedigen van de Spartanen die met het veilig stellen van een plaats in de eerste klasse van volgend seizoen een mooie prestatie geleverd hebben. Blauw Geel '38 Sten van Vessem, Jorg van den Berg, Geert Korsten, Mehmet Dingil 4-1 Blauw Geel'38 effectiever dan Sparta 25 Sparta '25 Andy van der Vegt In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft Sparta'25 niet voor een stunt kunnen zorgen tegen Blauw Geel'38. De gastheren waren effectiever in het benutten van de kansen en bogen daarom een een 1-0 achterstand om inn een 4-1 overwinning. Daarmee eindigde Sparta'25 op een achtste plaats. Vooraf stond er voor beide teams nog iets op het spel. Blauw Geel'38 kon kampioen worden (bij verlies van Deurne) en Sparta'25 had een kleine kans op het spelen van nacompetitie. Na afloop van de wedstrijd stonden beide teams met lege handen, maar de doelstellingen voor het seizoen waren bereikt. Sparta'25 handhaafde zich in de eerste klasse D en Blauw Geel'38 promoveert naar de hoofdklasse.

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 Bekkerveld2 schiet tekort tegen koploper Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 kunnen heten. Maar het is Udi 19 en de kampioen van afgelopen seizoen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

Datums van de documenten:

Datums van de documenten: Datums van de documenten: Rijswijkse B-Good Luck 24 maart 2012 Een zuur verlies van Good Luck 1... Rijswijkse Boys 1 - Good Luck 1 zaterdag 24 maart 2012 Na rust kwamen de Boys goed terug van een 0-2 achterstand

Nadere informatie

Datums van de documenten:

Datums van de documenten: Datums van de documenten: Brakel 2-Good Luck 2 Deze laatste wedstrijd van ons 2e elftal stond in het teken van erop of eronder. Bij winst waren we gehandhaafd in de 2e klasse, bij verlies was helaas de

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

Winst voor F1 door fantastisch spel

Winst voor F1 door fantastisch spel Winst voor F1 door fantastisch spel Zetten, 08 april 2015 Vandaag of liever gezegd, vanavond stond een inhaalwedstrijd tegen medekoploper SKV F1 op het programma. Net als onze jongens, waren de jongens

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Good Luck B2 - Baronie B5 Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Een koude, maar zonnige morgen met een optimistische team die er klaar voor was om drie hele punten binnen te

Nadere informatie

achter vlnr:gerrit Babois,Jan Freerk Schilstra,stefan Basta,Martijn van Dijk,Jesse Klaver,Gerben Wessel Brandsma,Roy Boorsma,Matthijs Haarsma en

achter vlnr:gerrit Babois,Jan Freerk Schilstra,stefan Basta,Martijn van Dijk,Jesse Klaver,Gerben Wessel Brandsma,Roy Boorsma,Matthijs Haarsma en achter vlnr:gerrit Babois,Jan Freerk Schilstra,stefan Basta,Martijn van Dijk,Jesse Klaver,Gerben Wessel Brandsma,Roy Boorsma,Matthijs Haarsma en Karim Kampstra. voor vlnr: Koos Babois(trainer),Wiepie Haarsma(leider)

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt. Met verbazing vragen ouders zich af of de pupillen wel alle aanwijzingen begrijpen die trainers en coaches naar hun pupillen roepen. Natuurlijk begrijpen ze dat. Om deze ouders wegwijs te maken in deze

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop.

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop. VRAAG 1 Een wisselspeler die aan de zijkant van het veld zich aan het warm lopen is, spuugt een speler van de tegenpartij binnen het speelveld raak in zijn gezicht. Die scheidsrechter ziet dit en onderbreekt

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste beginnende D speler, Om je alvast een beetje te helpen met de overstap van de E naar de D hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

Nieuwsbrief Seizoen 17-18 Nieuwsbrief Seizoen 17-18 4 e jaargang nr 01 23 September 2017 De voetbal is al even een tijdje begonnen maar reporters waren nog niet aanwezig. En toen het wel kon werden de wedstrijden weer afgelast.

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 17-09 De Valk E1 - NWC Asten E2 18.00 18.45V 20-09 Dosko

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Informatie voor scheidsrechters

Informatie voor scheidsrechters Informatie voor scheidsrechters De aftrap en toss Fijn, de wedstrijd kan beginnen! Wel op een correcte manier natuurlijk. De aftrap Een aftrap is de manier om een wedstrijd te beginnen of om het spel te

Nadere informatie

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8 Magazine 2014-2015 editie 8 A1 Magazine A1 A1 heeft totaal info via mail, social media, en website In deze achtste editie van het A1 magazine blikken we D it te am k an a lle s aan terug op de thuiswedstrijd(en)

Nadere informatie

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller KFC Meulebeke - Bruno Derveaux ziet periodetitel als beloning voor erg jonge spelersgroep. Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller Coach Bruno Derveaux wil na de belangrijke maanden

Nadere informatie

69 e jaargang nr. 11 Seizoen 2015/2016

69 e jaargang nr. 11 Seizoen 2015/2016 Gloria-UC Nieuws 69 e jaargang nr. 11 Seizoen 2015/2016 Programma Senioren Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november Thuis Uit Aanvang Gloria-UC 1 TVC Breda 1 14:30 Gloria-UC 2 UVV'40 2 11:30 Gloria-UC

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01 maart 2015

Nieuwsbrief 01 maart 2015 Nieuwsbrief 01 maart 2015 Eindelijk kan er weer gevoetbald worden en wat voor een spelweekend was het. De E teams hebben de winst gepakt, daarna onze mannen van de D1 die de winst op de thuis basis houden.

Nadere informatie

Voorbeschouwing De Jonge Spartaan VVC 68 Opluchting in Sint Philipsland

Voorbeschouwing De Jonge Spartaan VVC 68 Opluchting in Sint Philipsland Voorbeschouwing De Jonge Spartaan VVC 68 Speelronde 26 staat op de rol, de laatste reguliere speelronde van het seizoen 2017-2018. En omdat De Jonge Spartaan geen nacompetitie zal gaan spelen, is het feitelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 maart 2015

Nieuwsbrief 15 maart 2015 Nieuwsbrief 15 maart 2015 Je vraagt je af, kan OFB de euforie van vorige week nog overtreffen. Kan het eerste elftal de reeks van overwinningen voort zetten en houden onze jeugd teams de koppositie. Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Nadat Bekkerveld2 vorige week nog iets te veel ontzag toonde voor Udi 19 2 ging men in

Nadat Bekkerveld2 vorige week nog iets te veel ontzag toonde voor Udi 19 2 ging men in Bekkerveld2 trekt overwinning over de streep Nadat Bekkerveld2 vorige week nog iets te veel ontzag toonde voor Udi 19 2 ging men in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen JVC Cuijk2 ook op zoek

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

Sleeuwijk E1 4-6 GJS E1

Sleeuwijk E1 4-6 GJS E1 Competie - voorjaar 23 april 2016 Sleeuwijk E1 4-6 GJS E1 Donderdag 21 april 2016 staat het met grote letters in de krant: Kunstgras voor Unitas en GJS. Twitter en Facebook ontploffen bij GJS, eindelijk!

Nadere informatie

Bovenste rij (Links > rechts) Hart-Thijs de Vries, Ramon Hartman, Johannes van der Ploeg, Jelle Schat, Arne-Jan de Boer, Niek Dijkstra, Sander

Bovenste rij (Links > rechts) Hart-Thijs de Vries, Ramon Hartman, Johannes van der Ploeg, Jelle Schat, Arne-Jan de Boer, Niek Dijkstra, Sander Bovenste rij (Links > rechts) Hart-Thijs de Vries, Ramon Hartman, Johannes van der Ploeg, Jelle Schat, Arne-Jan de Boer, Niek Dijkstra, Sander Gietema, Iman Mirzadeh, Jesper Spijkstra Onderste rij (Links

Nadere informatie

2. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop?

2. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop? REEKS 1 1. p het moment dat een speler binnen het speelveld voorbij komt lopen, gooit een gewisselde speler van de tegenpartij vanaf de bank een bidon naar deze speler. Hoe hervat de scheidsrechter het

Nadere informatie

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander 1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander naar balbezit eigen team. 3 e Periode: Completeren van

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11 Wedstrijd : Hoogstraten - KFCT U11 Datum : Zaterdag 03-12-16 Op 5 december 2015 verloren we thuis met 0-8 (!) van Hoogstraten. Onze jongens waren er zich van bewust dat dit niet nog eens mocht gebeuren.

Nadere informatie

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ Hoofdprijs: een weekend of midweek Landal Het Vennenbos in Hapert! 1. Keeper Twan Bierens keert volgend seizoen terug bij Steensel, maar dan als aanvaller. Daarmee treedt Twan

Nadere informatie

Nulandia2 was de laatste weken met een reeks bezig. Men haalde namelijk aanzienlijk wat

Nulandia2 was de laatste weken met een reeks bezig. Men haalde namelijk aanzienlijk wat Bekkerveld2 onder de maat Nulandia2 was de laatste weken met een reeks bezig. Men haalde namelijk aanzienlijk wat punten en kreeg nauwelijks nog doelpunten tegen. Beetje bij beetje was men dan ook bezig

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

svhoutwijk Nieuwsbrief

svhoutwijk Nieuwsbrief Nieuwsbrief nr. 1 13 svhoutwijk Nieuwsbrief Houtwijk Nieuwsbrief 2013-2014 08-02-2015 De Kantine is elke zondag open TEAM wed.nr. datum tijd thuis team uit team scheidsrechter ZA3 22208 14-2-2015 15:00

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 7 febr.. nr: 19 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven TORNOOI REGLEMENT A. GEDRAGSCHARTER Als deelnemende ploeg aan het GARRINCHA tornooi gaan wij ermee akkoord de volgende regels in acht te nemen om van het tornooi een succes te maken. Wij zijn als team

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Ilpendam 1 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en de stand is al volgt:

Ilpendam 1 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en de stand is al volgt: Ilpendam 1 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en de stand is al volgt: St. Adelbert 12-23 Ilpendam 10-16 Westzaan 11-22 Wijk aan Zee 12-16 PSCK 11-21 RCZ 11-13 Graftdijk 11-20 Purmerland 12-04 Beverwijk

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2 Na de wedstrijd tegen nummer twee Souburgh (1-0 winst dus ) was het zaak om geen fouten meer te maken. Men had alles in eigen hand en de volgende tegenstander was op 23 april tegen het altijd lastige LOHC.

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE. voor D-pupillen en D-leiders (vooral bedoeld voor de overstap van E- naar D-pupil) 16m. 65m 9.15m 9.15m. 100m

INSTRUCTIEBOEKJE. voor D-pupillen en D-leiders (vooral bedoeld voor de overstap van E- naar D-pupil) 16m. 65m 9.15m 9.15m. 100m INSTRUCTIEBOEKJE voor D-pupillen en D-leiders (vooral bedoeld voor de overstap van E- naar D-pupil) 16m 65m 9.15m 9.15m 100m 1 REGELS VOOR D-PUPILLEN D-pupillen spelen op een heel speelveld. De afmetingen

Nadere informatie

Madrid, 6 april Heerlen, 15 september Zomaar 2 dagen uit het leven van Edward

Madrid, 6 april Heerlen, 15 september Zomaar 2 dagen uit het leven van Edward Bekkerveld2 houdt het hoofd erbij Madrid, 6 april 1988. Heerlen, 15 september 2013. Zomaar 2 dagen uit het leven van Edward Linskens. En waar het in Spanje nog feest was voor de huidige hoofdtrainer van

Nadere informatie

H1 wint alles, 33 uit 11!

H1 wint alles, 33 uit 11! Nieuwsbrief 11 H1 wint alles, 33 uit 11! Afgelopen zondag was een historische dag voor hockey in de 1 e klasse. HC Zwolle H1 won alle 11 heenwedstrijden. De dames roken aan hun tweede overwinning, maar

Nadere informatie

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? Het creëren van kansen en het scoren Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? i. Het creëren van kansen en het scoren Duel 1 tegen 1

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Seizoen , 3e klasse B 7 DES (4-9-76) AZSV DES 1-3 (1-0) ( ) DES ASV (1-0)

Seizoen , 3e klasse B 7 DES (4-9-76) AZSV DES 1-3 (1-0) ( ) DES ASV (1-0) Seizoen 1976-1977, 3e klasse B 1 Enter Vooruit 20 13 4 3 30 47-20 2 Voorwaarts 20 13 3 4 29 38-22 3 ASV '57 20 10 6 4 26 47-26 4 AZSV 20 11 4 5 26 41-26 5 Gramsbergen 20 7 5 8 19 24-25 6 DKB 20 6 7 7 19

Nadere informatie

Mooi slot voor MO mei 2019 DJS MO15-1 tegen ARC MO15-1

Mooi slot voor MO mei 2019 DJS MO15-1 tegen ARC MO15-1 Mooi slot voor MO15-1 25 mei 2019 DJS MO15-1 tegen ARC MO15-1 En toen was het seizoen al weer bijna klaar. Nog één thuiswedstrijd te gaan en de competitie zit er op jammer genoeg op. Onze tegenstander

Nadere informatie

HET IS WEER TOERNOOITIJD

HET IS WEER TOERNOOITIJD HET IS WEER TOERNOOITIJD 44 e jaargang nummer 34 11 mei 2014 De laatste competitiedag werd afgewerkt onder soms barre weersomstandigheden. Toch werden er geen wedstrijden afgelast. C1 en F2 zagen het kampioenschap

Nadere informatie

Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst

Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst Deze videotest is gemaakt op basis van de spelregelwijzigingen die per juni 2016 zijn ingegaan. Met behulp van deze test kunnen de cursisten oefenen met

Nadere informatie

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Vanaf het seizoen 2016-2017 zijn er enkele nieuwe spelregels van toepassing, komende vanuit de IHF. De onderstaande spelregels zijn van toepassing

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

ASSISTENT SCHEIDSRECHTER

ASSISTENT SCHEIDSRECHTER ASSISTENT SCHEIDSRECHTER Wat zijn je taken? Hoe moet je lopen? Welk vlagsignaal geef je? september 2015 Coen van den Brink Voetbalvereniging SVI Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Posities... 4 2.1 Aftrap...

Nadere informatie

V.V. STEDUM 1 SEIZOEN

V.V. STEDUM 1 SEIZOEN V.V. STEDUM 1 SEIZOEN 2014-2015 -------------------------------------------------- TEO verliest van Stedum VERSLAG VAN SV TEO: Bij sv TEO zijn momenteel goede ontwikkelingen. In de 1e plaats is het bestuur

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Op 1 maart 2016 heeft de IHF de verschillende landen op de hoogte gebracht van de spelregelwijzigingen die met ingang van 1 juli 2016 van

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april. Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april. Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april Gloria-UC Nieuws 61 e jaargang nr. 37 Seizoen 2007/2008 Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april Ulicoten 1 Gloria-UC 1 18.00 uur Dhr de Leeuw Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april Gloria-UC

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 WZVJS U17 - Koninklijke Eendracht De Haan U17 (4-0) 7-0

WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 WZVJS U17 - Koninklijke Eendracht De Haan U17 (4-0) 7-0 WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 Vandaag een wedstrijd waar we als technische staf en ik denk ook de spelers naar uitgekeken hebben. Deze was eerst gepland in Hoofdplaat, maar daar was het veld toch niet goed

Nadere informatie

De Assistent Scheidsrechter

De Assistent Scheidsrechter De Assistent Scheidsrechter Wat te doen en hoe te handelen. DATUM 21 december 2015 AUTEUR COMMISSIE SCHEIDSRECHTERS ZAKEN CSV 28 VERSIE 1.0 PAGINA 1 van 21 1 PAGINA 2 van 21 Voorwoord Deze instructie is

Nadere informatie

TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY

TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY REGELS TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY Touch rugby is een rugby-vorm die er voor zorgt dat rugby prima voor iedereen is te spelen. Het is een variant waarbij intensief fysiek contact wordt voorkomen. In

Nadere informatie

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Op 1 maart 2016 heeft de IHF de aangesloten landen op de hoogte gebracht van de spelregelwijzigingen die met ingang van 1 juli 2016 van kracht

Nadere informatie

De assistent-scheidsrechter

De assistent-scheidsrechter De assistent-scheidsrechter Wat zijn je taken, hoe moet je lopen en welk vlagsignaal geef je? pagina 1 van 13 1. De aftrap * De assistent-scheidsrechters moeten zich op één lijn bevinden met de voorlaatste

Nadere informatie

SEIZOENBOEK

SEIZOENBOEK SEIZOENBOEK 2010-2011 Zaterdag 11 september 2010 Rigtersbleek G1 - Oranje Nassau G1 De eerste thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. De wedstrijd verliep zeer teleurstellend. Vanaf de eerste minuut kon je

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen Amateurvoetbal Eerste klasse D

Wedstrijdverslagen Amateurvoetbal Eerste klasse D www. Wedstrijdverslagen Amateurvoetbal Eerste klasse D District Zuid II Seizoen 2009-2010 Speelronde 2 op 13 september 2009 Sparta 25 - Deurne 4-0 Deurne zet Sparta'25 in tweede helft opzij 0-4 na 0-0

Nadere informatie

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen: Geel gearceerd de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wat is Super Elf? Super Elf is een voetbalcompetitie in spelvorm (soort van Coach van het Jaar, zoals dit gespeeld wordt bij het Noord-Hollands

Nadere informatie

Archief Februari ZVOB 1 boekt collectieve overwinning op OACN Boys 2.

Archief Februari ZVOB 1 boekt collectieve overwinning op OACN Boys 2. Archief Februari 2016 ZVOB 1 boekt collectieve overwinning op OACN Boys 2. Op maandag 29 februari 2016 stond voor ZVOB 1 gesponsord door Rabobank het Haringvliet, Autobedrijf Kooy Spijkenisse en Cattery

Nadere informatie

SAO spelregelquiz 2018/2019. Ronde 3

SAO spelregelquiz 2018/2019. Ronde 3 SAO spelregelquiz 2018/2019 Ronde 3 1. Indien de scheidsrechter besluit dat een strafschop (tijdens de reguliere speeltijd) overgenomen moet worden; welke van onderstaande antwoorden is dan juist? A. De

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach. De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach Het team: 1. Bo Schutte, onze keepster. Wat heerlijk om een vaste

Nadere informatie

Trainingsprogramma C-junioren

Trainingsprogramma C-junioren Trainingsprogramma C-junioren Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training Nummer 7...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 23 02 April 2017 Met het oog op de komende week is er ook een bedankje. A.s. woensdag is het zover. Door de inzet van Cor Leijdens zijn de finale wedstrijden bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 15-16

Nieuwsbrief Seizoen 15-16 Nieuwsbrief Seizoen 15-16 2 e jaargang nr 3 20 September 2015 Het was op zondag 13 september jl. dat de redactie nog verslagen binnen kreeg van de E1, gemaakt door Rob en Rianne. Jammer genoeg had de redactie

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie