Lopende dit schooljaar bekijken we of deze maatregel het gewenste resultaat oplevert..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lopende dit schooljaar bekijken we of deze maatregel het gewenste resultaat oplevert.."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nummer 6 jaargang 6 ALGEMEEN Kerst- en nieuwjaarswens Het team van de Liduinaschool wenst alle ouders en de kinderen een zalig kerstfeest en een inspirerend Nieuwjaar. We zien elkaar weer op maandag 6 januari in het nieuwe jaar. Inloop voor schooltijd We hebben besloten om na de kerstvakantie s ochtends en s middags de wijze van aanvangen van de school te wijzigen. Tien minuten voor aanvang schooltijd (in de locatie Timor gaat het speelpleinhek open) gaan de kinderen direct door naar hun eigen klaslokaal. Vijf voor half 9/vijf voor één gaat de bel (door surveillant) en moeten ook de kinderen die nog buiten waren naar binnen. Door dit besluit te nemen zien we een aantal voordelen: - het vergroot de effectieve leertijd; de lessen kunnen op tijd aanvangen, dus om half 9 en om één uur. - De rijen die we nu hanteren hoeven niet meer op elkaar te wachten. - De drukte (hoeveelheid kinderen) op het plein leidt regelmatig (vooral s middags) tot veel onrust, onderlinge akkefietjes, duwen en trekken. Met deze regeling voorkomen we dit. - s Middags hoeven er geen twee leerkrachten ingezet te worden voor de pleinwacht. Er is wel altijd één leerkracht die toezicht blijft houden. De kinderen van desbetreffende groepsleerkracht blijven buiten tot de bel gaat. Lopende dit schooljaar bekijken we of deze maatregel het gewenste resultaat oplevert.. Berichten uit de GMR Tijdens de vergadering van zijn de volgende zaken besproken: Zolang de algemeen directeur afwezig is door ziekte vervangt Brigitte Wisker hem in de vergaderingen van de GMR. Het veiligheidsplan is verbeterd en aangepast, maar nog niet klaar. Het goed documenteren van de genoemde verwijsstukken krijgt prioriteit.

2 Het personeelsbeleidsplan is opnieuw bekeken. Ook hier missen genoemde verwijsstukken. I.v.m. de afwezigheid van de algemeen directeur wordt dit stuk later in het jaar opnieuw geagendeerd. De GMR is niet tevreden over de huidige inzet van de lerarenbeurs. Er is te veel onduidelijkheid over de mogelijkheid tot opnemen van studieverlof, met name voor parttimers. De ontwikkeling van de functiemix staat op dit moment stil. Binnen het MT wordt gekeken naar een voorstel Excellente leerkracht. De GMR wordt hierover in een later stadium geïnformeerd. Met betrekking tot de komende formatie heeft de GMR aangegeven terug te willen zien hoe de beschikbare WSNS-gelden worden ingezet. De volgende vergadering vindt plaats op dinsdag 12 december. Dan staat het beleidsplan ICT op de agenda. Identiteitslessen Na de kerstvakantie start het nieuwe thema van Hemel en Aarde genaamd Lach. Hemel en Aarde is onze methode voor godsdienst en levensbeschouwing. Lach is in deze lessen een serieus onderwerp met een vrolijke ondertoon. In religieuze tradities is levensvreugde een belangrijke kwaliteit. In een Bijbelverhaal moet Sara lachen bij het idee dat ze op hoge leeftijd nog een kind zal krijgen. Als het zo ver is noemt ze hem Isaak, kind van de lach. Hindoes kennen een lachmeditatie. Het beeld van een lachende Boedha getuigt van zijn verlichting. We kunnen niet alles met een lach afdoen is een les die we met de kinderen hopen te leren. De kracht van een lach kan daarentegen ook weer opbeuren. We praten met de kinderen over het verschil tussen uitlachen en samen lachen. Wat zijn leuke en beledigende grappen. In de lente worden vrolijke feesten gevierd, het Joodse Poerimfeest, het Hindoestaanse Holifeest en het christelijke carnaval. We hopen de kinderen iets mee te geven van de feestvreugde. Passend Onderwijs In Nieuwsbrief 2 van dit schooljaar kreeg u informatie over Handelingsgericht werken (HGW) zoals we dat op school aan het invoeren zijn. Een verandering die u als ouder misschien gemerkt heeft is dat individuele handelingsplannen die u voorheen onder ogen kreeg minder dan voorheen door de leerkracht worden aangeboden ter ondertekening. Dit houdt echter niet in dat er nu ineens minder hulp aan uw kind gegeven wordt in voorkomende gevallen. In het kader van Passend Onderwijs werken we met groepsplannen voor kinderen in zowel de basis- breedte als de plusgroepen. In eerste instantie voor het vakgebied rekenen, in sommige groepen al voor meer vakgebieden. Passend Onderwijs moet ingevoerd zijn op 1 augustus De gevolgen die dit op hoofdlijnen zal hebben vindt u in de infographic (ontwikkeld door het ministerie van OCW) die u bij deze memo aantreft. Bijzonder is dat het samenwerkingsverband waar wij toe behoren, Samenwerkingsverband Zuid-Kennemerland PO, het passend onderwijs al ingevoerd heeft per 1 augustus 2013.

3 Wat betekent deze versnelde invoering voor ouders en leerlingen? De versnelde invoering per 1 augustus 2013 heeft de volgende gevolgen voor ouders en leerlingen uit Zuid-Kennemerland (primair onderwijs): Geen landelijke indicatiestelling meer: ouders hoeven geen nieuwe landelijke indicaties meer aan te vragen. De school waar ouders hun kind aanmelden, beoordeelt of zij het kind kunnen plaatsen en doen eventueel een aanvraag voor extra ondersteuning of voor toelating tot het (voortgezet) speciaal onderwijs (na overleg met ouders). Zorgplicht: scholen hebben zorgplicht voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. De school waar ouders hun kind aanmelden, moet binnen 10 weken een passende plek voor het kind bieden. Dat kan op de school van aanmelding zijn of op een andere school die de leerling beter kan ondersteunen. De school overlegt hierover met de ouders. Leerlingen met een rugzak in het regulier onderwijs: voor leerlingen die nu met een rugzakje deelnemen aan het regulier onderwijs, vervalt de rugzak. In plaats daarvan is de school verplicht om extra ondersteuning op maat te regelen. De school krijgt daarvoor een vast bedrag per leerling. De school informeert de ouders van de leerling voor de zomervakantie over de ondersteuning en begeleiding die de leerling in het schooljaar krijgt. Leerlingen in het speciaal basisonderwijs (sbo) of (voortgezet) speciaal onderwijs (v)so: leerlingen die onderwijs volgen in het sbo of (v)so kunnen op hun eigen school blijven. Verandert de leerling van school, dan beoordeelt het samenwerkingsverband of de leerling in het sbo of (v)so kan blijven of dat hij met extra ondersteuning regulier onderwijs kan volgen. Hierover vindt overleg plaats met de ouders. Leerlingen met een visuele of auditief/communicatieve beperking: scholen voor blinde, slechtziende, dove of slechthorende leerlingen of leerlingen met ernstige spraaktaalmoeilijkheden vallen niet onder de samenwerkingsverbanden passend onderwijs. Voor deze leerlingen blijven de bestaande regelingen van kracht en verandert er het komend schooljaar dus niets. Dit alles betekent dat scholen in onze regio per 1 augustus 2013 een zorgplicht hebben. Ze zijn vanaf die datum verantwoordelijk om een passend onderwijsprogramma te bieden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. De samenwerkingsverbanden zijn vanaf dan verantwoordelijk voor het toewijzen en bekostigen van de extra ondersteuning aan leerlingen. Sinterklaasfeest De intocht van de Goedheiligman was op beide locaties een geslaagd evenement. Van het festijn op 5 december zijn er foto s op de website te bewonderen. We willen alle ouders bedanken die de school zo feestelijk hadden versierd en op de dag zelf een handje hebben geholpen.

4 ALGEMEEN TIMOR Voordeur gesloten Kinderen en ook ouders zijn wel eens verbaasd dat de voordeur in feite niet gebruikt moet worden om na schooltijd het gebouw te verlaten. De reden dat we iedereen, behalve kinderen en begeleiders van kinderopvang, via de achterdeur weg willen laten gaan heeft te maken met tocht en kou. Zeker in deze tijd van het jaar is het zonde en niet milieubewust de deur langere tijd open te houden, zeker aan twee kanten in de hal. Voor de kinderopvang die zich na schooltijd in de hal opstelt wordt het ook erg onoverzichtelijk gezien de hoeveelheid kinderen als iedereen in de hal naar twee kanten uitwaaiert. Het komt ook heel vaak voor dat de voordeur rustig een kwartier, twintig minuten open blijft staan na schooltijd, omdat deze niet gesloten wordt door de laatste die de deur uitgaat. De achterdeur staat vrijwel altijd standaard open en zodoende heeft de wind vrij spel. Wij hopen dat u mee wilt helpen ons verzoek uit te voeren. Kerstvieringen Adelbertuskerk, Rijksstraatweg / hoek Zaanenstraat: Kinderkerstfeest 24 december uur Ook dit jaar is er weer, speciaal voor de allerkleinsten, een Kinderkerstfeest in de Adelbertuskerk, op dinsdag 24 december om uur. Het thema is: Een stal in Bethlehem. Het Kerstverhaal wordt verteld en door kinderen nagespeeld. We gaan ook veel bekende en minder bekende kerstliedjes zingen samen met het kinderkoor de Adelbekjes. Voor dit Kinderkerstfeest, dat ruim een half uur duurt, zijn dit jaar géén toegangskaarten nodig. De deuren gaan open om uur. De werkgroep Kinderkerstfeest Adelbertuskerk

5 Immanuelkerk van Egmondstraat 7 t.o. sauna van Egmond: Kinderkerstfeest 24 december uur Dinsdag 24 december om uur zijn jullie allemaal van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar de kerstmusical bij het kinderkerstfeest in de Immanuelkerk. Het kinderkerstfeest staat dit jaar helemaal in het teken van sterren. De kerstmusical heet namelijk Volg die ster. De spelers van de kinderkerk schitteren als echte sterren in hun rollen, en het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor zingt weer de sterren van de hemel! Bij de uitgang wordt gecollecteerd voor het goede kinderkerkdoel. De 2e kerst CD van het kerstkoor is te koop voor 1,- en de opbrengst daarvan gaat ook helemaal naar dit doel. Omdat we verwachten dat onze kerkelijke herberg net zo mutje vol zit als vorig jaar, is het ook dit jaar zeer aan te raden om vooraf plaatsen te reserveren. Dat kan via: kerstmusical@telfort.nl Mariakerk, Rijksstraatweg 355: Gezinsviering plus schoolspullen-actie voor Namibië 24 december uur De kinderen zijn alweer druk aan het oefenen op de liedjes en het toneelspel van de Gezinsviering op 24 december, Kerstavond. Dan vieren we de geboorte van Jezus, de zoon van God. Jezus kwam naar de aarde om vrede te brengen voor alle mensen. Hij is de Koning van de Vrede. Daarom heet het kerstspel dit jaar: Maak plaats voor de Koning! Als wij stoppen met ruzie maken en oorlog voeren, dan worden wij zijn Volk van Vrede. Wil jij ook bij dat volk horen? Ook houden we op Kerstavond een inzamelingsactie voor kinderen in Namibië. Bijlagen bij deze Nieuwsbrief: - Infographic Passend Onderwijs - GGDFlits december 2013 t.a.v. vuurwerk De volgende (algemene) Nieuwsbrief verschijnt weer maandag 20 januari 2014.

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 13. Vrijdag 20 december 2013. *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Beste Ouders, Kleurrijk begin Een knal en prachtige kleuren Doet de donkere

Nadere informatie

Ook dit jaar zullen Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brengen aan de Liduinaschool. Dit zal zijn op donderdag 5 december.

Ook dit jaar zullen Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brengen aan de Liduinaschool. Dit zal zijn op donderdag 5 december. Nieuwsbrief Nummer 5 jaargang 6 ALGEMEEN Aktie schoenendoos De beide locaties hebben weer ontzettend hun best gedaan voor deze actie. Het Juno bracht 89 dozen bijeen en de Timor 75 stuks. Geweldig. Ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 3 - JAN 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 3 - JAN 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR - JAN 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 1.1 LEVENSBESCHOUWING 1.2 CITO-TOETSEN 1. LOES LEZING 1.4 BIBLIOTHEEK OP SCHOOL 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 2.1 GROEPEN 1 2.2 GROEPEN 4

Nadere informatie

Petpau actueel. Dit is het wekelijkse mededelingen blad voor ouders/verzorgers en leerlingen van de Petrus & Paulusschool 217 de Uitgave week 2 / 2014

Petpau actueel. Dit is het wekelijkse mededelingen blad voor ouders/verzorgers en leerlingen van de Petrus & Paulusschool 217 de Uitgave week 2 / 2014 Petpau actueel Dit is het wekelijkse mededelingen blad voor ouders/verzorgers en leerlingen van de Petrus & Paulusschool 217 de Uitgave week 2 / 2014 Beste ouders en kinderen, Vandaag is de Lowys Porquinstichting

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 dec 2018 t/m 11 jan 2019

Nieuwsbrief 22 dec 2018 t/m 11 jan 2019 Nieuwsbrief 22 dec 2018 t/m 11 jan 2019 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole 14 januari OV vergadering Er zijn deze week geen nieuwe leerlingen 15 januari MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Vanuit de school. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de school. Beste ouders/verzorgers, Vanuit de school Beste ouders/verzorgers, Datum : 23-11-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 06 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 05 dec. Sinterklaasfeest 12 dec. Staking 20 dec. Kerstviering 09 feb. Carnaval

Nadere informatie

Om de laatste schooldag van dit kalenderjaar helder te hebben, is hieronder een overzicht van deze donderdag.

Om de laatste schooldag van dit kalenderjaar helder te hebben, is hieronder een overzicht van deze donderdag. Nieuwsbrief Nummer 5 jaargang 9 ALGEMEEN Agenda Om de laatste schooldag van dit kalenderjaar helder te hebben, is hieronder een overzicht van deze donderdag. Donderdag 22 december is er een continurooster.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Kerstfeest Nieuwjaarsontmoeting Team Schoolverlaters Even voorstellen Kinderkerstfeest Grote Kerk Kalender december Kalender januari Wist u dat???? SBO De Brug Zwanengat 3 We

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel:

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel: Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4 Schoolregel van de maand Voor december staat de schoolregel: Iedereen hoort erbij centraal. Iedereen is de moeite waard. We proberen niemand buiten te sluiten op welke grond

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

Passend onderwijs Bergen,Gennep en Mook Informatie voor alle ouders

Passend onderwijs Bergen,Gennep en Mook Informatie voor alle ouders Passend onderwijs Bergen,Gennep en Mook Informatie voor alle ouders Inhoudsopgave: Inleiding Hoofdstuk 1 Passend onderwijs in een notendop Hoofdstuk 2 Het ondersteuningsprofiel Hoofdstuk 3 Aanmelden Hoofdstuk

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Figuur 1: Leerlingen in basisonderwijs (2010-2011)

Figuur 1: Leerlingen in basisonderwijs (2010-2011) Passend onderwijs U heeft er vast al wel over gehoord: passend onderwijs. Maar wat is het nu precies en wat betekent dat voor onze school? Waarom gingen op 6 maart 2012 50.000 mensen uit het onderwijs

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015 Weer een nieuw jaar! Wij, als team van Vuurvogel, wensen u en uw gezin een heel gelukkig nieuwjaar! de Januari 5: weer naar school 9: rapporten mee 13: GGD informatieavond 12: start CITO afname 21: start

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Team Willibrordus wenst u een bruisend en sprankelend 2018!

Team Willibrordus wenst u een bruisend en sprankelend 2018! JANUARI 2018 We kijken terug op een sfeervolle kerstviering. In onze mooi versierde school, was het donderdagavond heel gezellig. Groep 1-2 heeft heerlijke koekjes gebakken voor de gehele school. De groepen

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen,

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen, Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2018/2019 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Studiedag, geen school! vrijdag 15 februari 2019 Voorjaarsvakantie zaterdag 16 februari t/m zondag 24 februari

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Thema: Lichtpuntjes in het donker.

Thema: Lichtpuntjes in het donker. Thema: Lichtpuntjes in het donker. WELKOM Vandaag is het kerstfeest, dat vieren wij blij. Wij steken één kaars aan en zingen daarbij Vandaag is het kerstfeest en ik doe ook mee. Ook ik steek een kaars

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

TRIPLE T. Rapportage Passend onderwijs (uitwerking onderdeel Triple T)

TRIPLE T. Rapportage Passend onderwijs (uitwerking onderdeel Triple T) TRIPLE T Rapportage Passend onderwijs (uitwerking onderdeel Triple T) Passend onderwijs Een ontwikkeling die parallel loopt aan de transitie Jeugdzorg en die met name vanwege de sterk inhoudelijke samenhang

Nadere informatie

Dit staat er in deze nieuwsbrief! ALGEMEEN 1. Terugblik op het 60 jarig jubileum van onze school 1. Ontruimingsoefening 1. Advent 1.

Dit staat er in deze nieuwsbrief! ALGEMEEN 1. Terugblik op het 60 jarig jubileum van onze school 1. Ontruimingsoefening 1. Advent 1. Nr. 08 27 november 2017 Dit staat er in deze nieuwsbrief! ALGEMEEN 1 Terugblik op het 60 jarig jubileum van onze school 1 Ontruimingsoefening 1 Advent 1 Juf Vera 1 Meester Hans 2 Werken in de hoeken in

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders Plan continurooster Basisschool de Lage Weijkens Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Het continurooster... 2 1.1 Het lesrooster... 2 2. Uitwerking continurooster... 3 2.1 Visie op de lunch... 3 2.2

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Passend onderwijs. Passend onderwijs

Passend onderwijs. Passend onderwijs Opbouw presentatie 1. De Basis basis Waarom passend onderwijs? Alle leerlingen hebben recht op een passend onderwijsprogramma; geen thuiszitters. Scholen, besturen en samenwerkingsverbanden hebben ruimte

Nadere informatie

Protocol nieuwe schooltijden

Protocol nieuwe schooltijden Protocol nieuwe schooltijden Voorwoord De school hanteert vanaf schooljaar 2016 2017 nieuwe schooltijden. De leerlingen van groep 1 t/m4 gaan 4 gelijke dagen naar school met een continurooster. Daarnaast

Nadere informatie

HetRozenblaadje. december 2016

HetRozenblaadje. december 2016 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje december 2016 maandag 13 december 13 december 14 december 15 december 15 december 16 december

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

REISVERSLAG

REISVERSLAG REISVERSLAG 01-12-2016 Beste ouders, De hele school staat op dit moment in het teken van het komende Sinterklaasfeest. De rommelpieten zijn 24 november langsgekomen en hebben een enorme rommel in de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Het team wenst u fijne kerstdagen en een fantastisch 2019

Het team wenst u fijne kerstdagen en een fantastisch 2019 NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 Het team wenst u fijne kerstdagen en een fantastisch 2019 In deze tijd staan we vaak even stil en kijken we vooruit. Stilstaan bij al het mooie en goede wat 2018 ons gebracht heeft.

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg.

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg. W Jaargang 14 / nr 9a 22 december 2017 De volgende verschijnt op 12 januari 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 10 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Passend onderwijs. Passend onderwijs

Passend onderwijs. Passend onderwijs Opbouw presentatie 1. De Basis basis Waarom passend onderwijs? Alle leerlingen hebben recht op passend onderwijs: geen thuiszitters. Scholen, besturen en samenwerkingsverbanden hebben ruimte om maatwerk

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding

Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

JUF Marlous Dit schooljaar zitten de kinderen in de klas bij Marlous Graafmans

JUF Marlous Dit schooljaar zitten de kinderen in de klas bij Marlous Graafmans NAAR GROEP 3 Dit schooljaar zit uw kind in groep 3. De groep is dit jaar gecombineerd met groep 4. Wat voor sommige ouders allemaal heel gewoon is, is voor sommigen een nieuwe stap. Wie is hun nieuwe juf,

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19.

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19. Schooljaar 2018-2019 nummer 9 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Gesprek getuigschriften dinsdag 5 februari Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie 1 Nieuwsbrief Nummer 7 08-12-2017 2017-2018 Vanuit de directie Panelavond 28 november 2017 Op 28 november jl. hebben we onze eerste panelavond van dit schooljaar gehad. Deze panelavond stond in het teken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied.

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied. Agenda december Website Schoolplein Sinterklaas Waar zijn wij mee bezig? Opbrengst sponsorloop Kerstfeest Nr. 4 Schooljaar 2016-2017 Agenda december Ma 5 Sinterklaasfeest Ma 5 Continurooster tot 14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kleverpark. Schooljaar nummer 13, maart Palmpasen en Pasen

Nieuwsbrief Vrije School Kleverpark. Schooljaar nummer 13, maart Palmpasen en Pasen Nieuwsbrief Vrije School Kleverpark Schooljaar 2015-2016 nummer 13, maart 2016 Palmpasen en Pasen Zondag voor Pasen noemen we Palmzondag. De dag die ons herinnert aan de intocht van Jezus in Jeruzalem.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Vinn 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole Wat was

Nadere informatie

Protocol nieuwe schooltijden

Protocol nieuwe schooltijden Protocol nieuwe schooltijden Voorwoord De school hanteert vanaf schooljaar 2016 2017 nieuwe schooltijden. De leerlingen van groep 1 t/m4 gaan 4 gelijke dagen naar school met een continurooster. Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST SAMENZANG KINDERKERSTFEEST 24-12-2017 1. Zacharias, luister goed, dit nieuws is niet gewoon: Jij en je vrouw Elisabet krijgen straks een zoon. Noem hem Johannes, God is goed, want hij is heel speciaal.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 10, 8-11-2016 Maandag 07 november Ontwikkelgesprekken Dinsdag 08 november Nationaal schoolontbijt Ontwikkelgesprekken Woensdag 09 november Ontwikkelgesprekken Donderdag 10 november

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders,

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 7 december 2016 Beste ouders, Sinterklaas en zijn Pieten zijn maandagochtend hartelijk ontvangen door de kinderen en hun ouders. Vele handen zijn geschud, tekeningen en

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 december/januari schooljaar

Nieuwsbrief 5 december/januari schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 5 december/januari schooljaar 2016-2017 AGENDA 9 januari Weer naar school. 9 januari Groep 7 gaat zwemmen. 16 januari

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor.

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. Nr. 8 12 december 2016 Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. In de school heerst al een fijne kerststemming. Er klinkt muziek,

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11

Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11 NIEUWSBRIEF NUMMER 6 20 november 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Stuurgroep Andere Tijden Opening schoolplein Welkom Even voorstellen Kindcentrum Julianaschool Topondernemers Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Thema s Kind op Maandag

Thema s Kind op Maandag Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 19-10 december 2015 Thema s Kind op Maandag Week 51 Thema: Luister het begint. In de periode voor Kerst zien we reikhalzend uir naar de geboorte van Jezus. Die verwachting

Nadere informatie