Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner"

Transcriptie

1 NUMMER 8 JAARGANG december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters uur 20 december Continurooster tot 14 uur. Kinderen na het kerstverhaal ophalen bij de Mariakerk Rijksstraatweg. 20 december Kerstdiner vanaf december Vrije dag, begin van de kerstvakantie 7 januari 2019 Leerlingen weer naar school 7 januari 2019 Groep 8A naar de Corrie ten Boomhuis revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl dmrrevius@sintbavoschool.nl gmr@haarlemschoten.nl reviuspunter@sintbavoschool.nl contactpersoon@sintbavoschool.nl 21 januari 2019 Studiedag alle leerlingen vrij Leerkrachttekort Vorige week hebben we helaas een groep naar huis moeten sturen. Er was geen enkele invaller beschikbaar. Volgens afspraak zijn de ouders, via de groepsapp en de Digiduif, vroeg in de ochtend hierover geïnformeerd zodat zij opvang konden regelen voor hun kind(eren). Wij doen in dergelijke omstandigheden een dringend beroep op u om de opvang voor uw kind(eren) zelf te regelen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van het aanbod van Kids2Ellens (zie eerdere Punter). De opvang bij Kids2Ellens kost geld en hiervoor wordt een factuur gestuurd. De kosten zijn aftrekbaar bij de belastingdienst. Wij hebben vooraf laten uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor betaling van deze kosten. Als wij onze leerlingen naar huis sturen i.v.m. overmacht moeten de ouders de kosten voor kinderopvang zelf bekostigen. Wanneer het u écht niet lukt om opvang te regelen, én u kunt vanwege financiële omstandigheden geen gebruik maken van het aanbod van Kids2Ellens, dan zorgen wij voor opvang voor uw kind. Uw zoon of dochter wordt dan in een andere groep opgevangen. Verdelen van leerlingen is echter niet ideaal omdat de kwaliteit van het onderwijs daardoor minder hoog is en de werkdruk voor de leerkrachten hiermee verzwaard wordt. Tot slot; wij begrijpen dat het naar huis moeten sturen van leerlingen voor alle betrokkenen zeer vervelend is. Daarom willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor de flexibiliteit van de ouders (en kinderen) van met name groep 1/2A. School in Kerstsfeer. Na het geslaagde sinterklaasfeest is de school alweer helemaal omgetoverd naar kerst. Dank aan iedereen die dit mogelijk maakt. We zijn heel blij met al deze hulp! Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner De Ouderraad zorgt voor de ouders ook dit jaar weer voor gezelligheid tijdens het kerstdiner! Onder het genot van een hapje en een drankje even bijkletsen in gezellige kerstsferen. Als er geen regen valt staan we op het plein, anders verkassen wij naar binnen toe. Komt u ook? Overigens zoekt de OR nog ouders die na het kerstdiner willen helpen de versiering in de openbare ruimtes op te ruimen. Vele handen maken licht werk!

2 Intern begeleider Vanaf januari 2019 ben ik intern begeleider van de school. Mijn naam is Tinca Korthouwer-Valkering. Samen met mijn man en kind van (bijna) één jaar oud woon ik in Heiloo. Hiervoor heb ik gewerkt als onderwijsadviseur (bovenschools) en ik kan niet wachten om op de Sint Bavoschool te werken! In december ben ik zo nu en dan op de school te vinden om me in te lezen en de school te leren kennen. In het nieuwe jaar zit ik in de kamer naast de kamer van Gea en Petra. De leerkracht blijft het aanspreekpunt voor jullie als ouders en ik ondersteun de leerkrachten bij hulpvragen. We komen elkaar vast en zeker tegen! Koffie-uurtje Afgelopen woensdag was het koffie uurtje. We hebben gesproken over communicatie. De aanwezige ouders hebben aangegeven dat de informatie in de Punter goed is. Vooral de agenda is plezierige reminder. De ouders gaven verder aan dat het prettig is als de jaarplanner in Digiduif voorafgaand aan het schooljaar al zo volledig mogelijk gevuld is. Deze tip nemen wij zeker mee voor volgend schooljaar. Sommige leerkrachten sturen iedere maand een nieuwsbrief naar ouders. Dit wordt zeer gewaardeerd. Tot slot hebben we het gehad over de NSCCT (onderzoekstoets in de groepen 6 en 7) en hoe ouders dit ervaren hebben. Het volgende koffie uurtje is op 23 januari. Het thema is nog niet gekozen. Mocht u een goed onderwerp hebben dan kunt u dit melden aan Gea Baars via directie.revius@sintbavoschool.nl. Kerst vieren op de Sint Bavoschool Donderdagmiddag/avond 20 december is er voor alle leerlingen de kerstviering op school. Deze dag is er een continurooster tot De viering begint om 13 uur in de Mariakerk aan de Rijksstraatweg, waar we gaan luisteren naar het kerstverhaal met muzikale intermezzo s verzorgd door alle klassen van de school. De viering duurt tot uur. Het is de bedoeling dat de kinderen bij de kerk weer opgehaald worden. De kinderen die naar de naschoolse moeten, lopen weer met de leerkracht mee naar school. U als ouder bent van harte welkom om te komen kijken. Gezien de akoestiek in de kerk vragen we u het geluid van uw mobieltje uit te zetten zodat de kinderen het kerstverhaal goed kunnen horen. Het klaargemaakte eten kan vanaf uur in de klas worden neergezet. Om 18 uur zullen de leerlingen in hun eigen klas genieten van een kerstdiner. De eindtijd verschilt per klas. Deze staan hieronder vermeldt. Tijden: Groep 1/2 : Groep 3 t/m 7: Groep 8 : Laatste Punter voor de kerstvakantie Dit is de laatste Punter voor het einde van het kalenderjaar. Wij willen alle ouders en kinderen van de SintBavoschool alvast een heerlijke kerstvakantie en alle goeds voor 2019 toewensen.

3 Kids2Ellensbericht Beste ouder/verzorger, Kids2Ellens is geopend op de volgende dagen in de kerstvakantie 2018: Vrijdag 21 december van u Maandag 24 december van u Donderdag 27 december van u Vrijdag 28 december van u Maandag 31 december van u Donderdag 3 januari 2019 van u Vrijdag 4 januari 2019 van Op maandag 24 december en maandag 31 december sluiten we om u. We zijn geopend op de locatie Reviusstraat. Schoolvoetbal Er komen een hoop voetbal toernooien aan. Voor alle toernooien geldt een uiterste inschrijfdatum. Deze is 22 januari Indien u uw kind wilt inschrijven, wilt u dit dan doen door een mail te sturen naar rogervelu@sintbavoschool.nl. Daarbij graag vermelden, de volledige naam, in welke klas uw kind zit en of u kunt helpen met begeleiden. Zonder begeleiding kunnen we helaas niet mee doen aan het toernooi. Zaalvoetbal groepen 7&8 ( let op: dit is in de voorjaarsvakantie) Op maandag 18 februari vind het zaalvoetbal wederom plaats. Het toernooi wordt gehouden in het kennemer sportcentrum van en is voor de groepen 7&8. De jongens teams spelen deze dag in de ochtend, de meisjes in de middag. Veldvoetbal groepen 7&8 We spelen dit jaar op 6 woensdagen, te weten; 6 maart tot en met 10 april. Ieder team speelt een voorronde, win je deze dan kom je in de halve finales. Wordt ook deze gewonnen dan is op 10 april de finale. De voorrondes en halve finales zijn van De finales zijn van Zoals aangekondigd zijn er veranderde regels. De groepen 7&8 spelen vanaf dit schooljaar 8 tegen 8 op een half veld. Hier zijn voor en nadelen aan, maar wij kiezen ervoor om de KNVB te volgen. Veldvoetbal groepen 5&6 Dit toernooi zal op 1 dag voorrondes hebben, te weten; Woensdag 27 maart. De speeltijd is De finale is op woensdag 3 april. Voor dit toernooi hebben we (een stuk) minder plekken dan voor de groepen 7&8, maar we wilden toch graag dit toernooi aanbieden. Mocht het zo zijn dat er zich teveel teams aanmelden, dan wordt door loting besloten wie er mee kan doen. Ook voor dit toernooi zijn de regels veranderd. De belangrijkste wijziging; We spelen 6 tegen 6 op een kwart veld. Veldvoetbal groepen 3&4 Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar dit toernooi aanbieden. We spelen op 2 verschillende locaties op 3 april van Bij dit toernooi spelen we 6 tegen 6 op een kwart veld.

4 Bavo in beeld Tijdens de open deuren zijn de kinderen van de groepen 1 t/m 4 heerlijk aan het scheerschuimen geweest. Een goede oefening voor de motoriek en hij paste deze keer helemaal bij het thema Sinterklaas. Tussen de sinterklaasliedjes door ook een rustig moment in groep 4 om even heerlijk met lego te spelen!

5 Alle kinderen werken aan hun stalletje! GGDflits Resultaten kindermonitor Kinderen in Kennemerland bewegen meer en eten en drinken gezonder In het voorjaar van 2018 deden ouders van ruim kinderen tussen 0 t/m 11 jaar mee aan het onderzoek de kindermonitor. Uit dit onderzoek van GGD en JGZ Kennemerland naar de gezondheidssituatie van kinderen in onze regio is veel informatie gekomen. Vergeleken met 2014 zijn er in de regio Kennemerland meer kinderen die regelmatig bewegen en buiten spelen. Ook is het aantal kinderen dat dagelijks water drinkt en groente en fruit eet gestegen. Gemeenten, scholen en andere organisaties kunnen de resultaten gebruiken voor de invulling van hun jeugd- en gezondheidsbeleid. Wil je meer weten? Alle regionale resultaten, het regiorapport en achtergrondinformatie zijn te vinden in de Gezondheidsatlas van GGD Kennemerland. In februari 2019 verschijnen daar ook de resultaten van de afzonderlijke gemeenten. Vragen over de gezondheid of opvoeding van je kind? De jeugdarts of -verpleegkundige denkt graag met je mee. Maak een afspraak met GGD Kennemerland via of mail naar frontofficejgz@vrk.nl.

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data 22 tm 27 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kinderen weer naar school 31 oktober Koffie uurtje 2 08.30 09.30 uur 1 november Bezoek bibliotheek groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag NUMMER 3 JAARGANG 33 5 oktober 2018 Belangrijke data 10 oktober Koffie-uurtje 08.30-9.30 uur 10 tm 12 oktober Kamp groepen 8 12 oktober Groep 7 Cruquiusmuseum 17 oktober Bonte Bavofestival 22 tm 27 oktober

Nadere informatie

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel.

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel. NUMMER 13 JAARGANG 33 14 maart 2019 Belangrijke data 15 maart Studiedag stakingsdag leerkrachten 20 maart Provinciale Statenverkiezingen 25 maart Groep 6 Thijssenshof 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat

Nadere informatie

Belangrijke data. Kerstviering op de Bavoschool. Kiezen van een nieuwe schrijfmethode. NUMMER 8 JAARGANG december 2016

Belangrijke data. Kerstviering op de Bavoschool. Kiezen van een nieuwe schrijfmethode. NUMMER 8 JAARGANG december 2016 NUMMER 8 JAARGANG 30 16 december 2016 Belangrijke data 19 december Kerstzang Kinderkoor voor Rode Kruis 20 december Bonte Bavofestival kinderen 21 december Kerstkoffie-uurtje 22 december Continurooster

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 30 27-01-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 jan cultuurdag 3 feb cultuurdag en expositiemiddag 9 feb sportmiddag groepen 5 en 6 16 feb sportmiddag groepen 7 en 8 15-17 febr Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data Week van 20 november Tienminuten gesprekken 26 november Schoen zetten 27 november Avond tienminuten gesprekken 28 november Pietenochtend groep 3,4

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Kerstviering op de Sint Bavoschool. Laatste week voor juf Yvonne. Heb jij groene vingers?

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Kerstviering op de Sint Bavoschool. Laatste week voor juf Yvonne. Heb jij groene vingers? NUMMER 8 JAARGANG 30 16-12-2016 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 22 dec Alle groepen continurooster tot 14.00 uur 22 dec Alle groepen s avonds kerstdiner 23 dec Alle groepen start kerstvakantie 9 jan

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp!

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp! NUMMER 15 JAARGANG 31 26-04-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 april t/m 13 mei Meivakantie 14 mei Voorstelling Oorlogsgeheimen: groep 8 21 mei Tweede Pinksterdag 22 mei Studiedag: leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland.

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland. NUMMER 17 JAARGANG 33 23 mei 2019 Belangrijke data 29 mei Ouderraadvergadering Eemstraat 19.30 uur 30 mei tm 2 juni Hemelvaartsweekend kinderen vrij 3 juni Inloopspreekuur CJG Suat Kilic 8.20 9.20 5 juni

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) NUMMER 14 JAARGANG 33 00 maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) (8.30-10.00 koffiekamer) 3 april Koffie uurtje (8.30-9.30) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole

Nadere informatie

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter.

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter. NUMMER 16 JAARGANG 33 9 mei 2019 Belangrijke data 15 mei Studiedag alle leerlingen vrij 17 mei Cultuurdag 1 revius@sintbavoschool.nl 24 mei Cultuurdag 2 oudervereniging@sintbavoschool.nl 29 mei Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint NUMMER 04 JAARGANG 31 03-11-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 10 november Studiedag, alle leerlingen vrij 13 november Studiedag, alle leerlingen vrij 14 november Voorlopige adviesgesprekken groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen,

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen, NUMMER 10 JAARGANG 30 27 januari 2017 Belangrijke data 2 februari Derde cultuurdag 6 tm 9 februari Adviesgesprekken groep 8 7 februari Rondleiding nieuwe ouders 7 februari Adviesgesprekken avond groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari NUMMER 9 JAARGANG 30 13-1-2017 Belangrijke data 19 januari Cultuurdag alle groepen 20 januari Rondleiding nieuwe ouders 23 januari Koffieuurtje 26 januari Cultuurdag alle groepen revius@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken.

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken. NUMMER 15 JAARGANG 30 13-04-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij 17 april 2 e Paasdag, leerlingen vrij 18 & 19 april Eindtoets IEP groep 8 21 april Koningsspelen,

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG NUMMER 14 JAARGANG 30 31-03-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 3 april begin themaweek 3 april laatste dag inleveren tevredenheidspeiling 13 april Paasontbijt 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

HART, het centrum voor cultuur in Haarlem organiseerde afgelopen woensdag 2 november de dag van het cultuuronderwijs.

HART, het centrum voor cultuur in Haarlem organiseerde afgelopen woensdag 2 november de dag van het cultuuronderwijs. NUMMER 6 JAARGANG 30 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Koffieuurtje 24 november Pietenochtend kleuters 25 november Rapport mee 30 november Pietenochtend groep 3 tot en met 5 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd?

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd? NUMMER 17 JAARGANG 5 13 mei 2016 Belangrijke data Belangrijke data 16 mei 2 e Pinksterdag, ll. vrij beide locaties 18 mei (G)MR vergadering locatie Eem 18 mei koffie-uurtje locatie Revius 19 mei Koffie-uurtje

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG NUMMER 18 JAARGANG 30 09-06-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 16 juni Ontruimingsoefening hele school 18 juni Vaderdag 23 juni Koffie uurtje van 8.30-9.30 uur 26 juni OR vergadering 27 juni (G)MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Belangrijke data. Social Schools. Staking

Belangrijke data. Social Schools. Staking NUMMER 12 JAARGANG 33 28 februari 2019 Belangrijke data 6 maart Koffie uurtje (8.30-9.30) vrije inloop, geen vast thema 7 maart Sportmiddag groep 7 en 8 15 maart Studiedag (alle kinderen vrij) 1 april

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst!

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst! Onze kernwaarden: Voorwoord December is een gezellige maand. Zo hebben we het sintfeest gevierd en hebben de kinderen genoten van het kerstdiner. Voor de ouders was er gisteravond een kerstborrel. Fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Nieuwbouw IKC Kreekrijk... 1 Sinterklaasfeest op Het Koraal... 2 Kerstfeest op Het Koraal... 2 Verkeerssituatie...

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Inschrijven Spreekavond. (Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur

Inschrijven Spreekavond. (Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur Vrijdag 01-02-2019 20e jaargang nr. 16 Agenda Maandag 4 februari Kennismaking nieuwe bestuurder 8.00 9.30 Liesbeth Augustijn MR Donderdag 7 februari 1 e Rapport Inschrijven Spreekavond Maandag 11 februari

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016!

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! Nieuwsbrief 6 - januari 2016 Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! AGENDA 4 januari 1e dag na de vakantie: luizencontrole 8 januari Gastles Wereld natuur fonds groepen

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 14 december 2018 nummer 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), We kijken terug op een gezellig sinterklaasfeest, dat is geslaagd mede dankzij een enthousiaste sinterklaascommissie

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND...

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND... Maandnieuws december 2018-2019 Jaargang 17 104 Maandnieuws december 2018 Hilversum BIJNA PAKJESAVOND... Kinderboekenweek 2013 Thema: Klaar voor de start! Lees verder op pagina 5 COLOFON / VOORWOORD Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Op deze ochtend zal piet Koko weer een show geven De club van Koko en het grote jubileumfeest. Bij deze show zijn geen ouders aanwezig.

Op deze ochtend zal piet Koko weer een show geven De club van Koko en het grote jubileumfeest. Bij deze show zijn geen ouders aanwezig. Nog even Sinterklaas! De laatste dagen van het Sintfeest nog een keer op een rij; Maandag 3 december Tentoonstelling surprises van de groepen 5 t/m 8 in t Vossenhol. Dinsdag 4 december Sinterklaas bezoekt

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 28-11-2018 Vrijdag 30 november Koekendag Woensdag 5 december Sinterklaasviering Donderdag 6 december Studiedag. Alle kinderen vrij! Dinsdag 11 december Oudergesprekken optioneel Vrijdag

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie