LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG"

Transcriptie

1 NUMMER 18 JAARGANG LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 16 juni Ontruimingsoefening hele school 18 juni Vaderdag 23 juni Koffie uurtje van uur 26 juni OR vergadering 27 juni (G)MR vergadering De bibliotheek op school De Sint Bavoschool is een samenwerking aangegaan met de bibliotheek. Met de Bibliotheek op school werken bibliotheken, scholen en gemeenten samen aan taalontwikkeling, leesbevordering en mediawijsheid van kinderen en jongeren. Het doel is een kwaliteitsverbetering van het onderwijs en het stimuleren van meer lezen, op school en thuis. Met andere woorden; het vergroten van het leesplezier bij kinderen. Voor de Eemstraat betekent dit dat wij sinds dit voorjaar een leesconsulente hebben die ons ondersteunt en helpt bij het opzetten van een leesplan. In het onderstaande stukje stelt zij zich aan u voor. Beste ouders van de leerlingen van de Bavo Eemstraat! Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Melissa van Waarde en ben in februari begonnen als leesconsulent bij de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Ik ben aan de slag op zes basisscholen in Haarlem Noord en mag kinderen, ouders en leerkrachten (extra) enthousiasmeren voor (voor)lezen! De Bavo Eemstraat is één van deze zes scholen. Juf Monique Jansen (taalcoördinator Eemstraat) en ik werken veel samen en tot nu toe hebben we bijvoorbeeld een collectie boeken verzorgd voor de leerkrachten en kinderen bij het thema Gezondheid, zijn we bezig met het opschonen van de boekencollectie op school en betrekken we de leerlingenraad bij het uitzoeken van nieuwe boeken. Ook ga ik de aankomende tijd in verschillende klassen op bezoek met een stapel leuke boeken en proberen we verschillende werkvormen zoals de boekenstoelendans uit. Daarnaast hebben de kinderen een enquête ingevuld waarin ze onder andere aangeven hoe ze het vinden om te lezen. Met de resultaten zijn we aan de slag. Mijn functie bestaat in ieder geval de aankomende twee schooljaren. Maak kennis met de Ouderraad! Vanuit de Ouderraad (OR) willen we graag meer zichtbaar en herkenbaar zijn voor de ouders en verzorgers van de kinderen op de Sint Bavoschool. In de vorige punter heeft u kunnen lezen over wat de Ouderraad is en wat de Ouderraad doet. En heeft u kennis kunnen maken met een aantal leden van de Ouderraad. Ook in deze Punter vertellen we u graag meer over de Ouderraad. De OR is overigens op zoek naar nieuwe leden! Interesse? Laat het weten via oudervereniging@sintbavoschool.nl of kom dan naar de eerstvolgende OR-vergadering op 26 juni (Locatie Eemstraat, 19:30u)

2 Wat is de Ouderraad? En wat doet de Ouderraad? De Ouderraad organiseert samen met het lerarenteam van school activiteiten op en rond school, voor alle kinderen op school. We betrekken de andere ouders op school daar graag bij. Ten eerste natuurlijk, voor alle kinderen op de school. Maar we vinden het ook belangrijk, om het contact tussen ouders onderling, en tussen de school en de ouders te bevorderen. We organiseren onder andere het Sinterklaas- en Kerstfeest, de musical van groep 8, activiteiten tijdens de Kinderboekenweek, de schoolfotograaf en de Avondvierdaagse. Verder helpt de Ouderraad het team van de school bij allerlei activiteiten, zoals het organiseren van thema-avonden rond een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld financiële opvoeding. Aan zo'n thema-avond werkt vaak ook een professional op dit gebied mee. Waar wordt de ouderbijdrage aan uitgegeven? Naast het organiseren van activiteiten, int de Ouderraad de vrijwillige Ouderbijdrage. Deze bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering. Voor het schooljaar is de ouderbijdrage 52,-. De ouderbijdrage is bestemd voor activiteiten die niet door het schoolbestuur of door de overheid worden gesubsidieerd, zoals bijvoorbeeld het schoolreisje, de eindmusical van groep 8, culturele activiteiten en cadeautjes op 5 december. Het Schoolfonds Naast de Ouderbijdrage, beheert de Ouderraad het Schoolfonds. Het Schoolfonds wordt gevormd door giften van ouders. Met dit geld kunnen materialen worden aangeschaft die niet uit de normale overheidsgelden worden betaald, bijvoorbeeld geluidsinstallaties, sportkleding voor schoolteams, brandveilige kerstbomen etc. Afgelopen jaren is voor de beide schoollocaties een nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft, die bijvoorbeeld gebruikt wordt tijdens festiviteiten op het plein. Maak kennis met: Vincent Ruiter Wie zijn je kinderen, en welke groep zitten ze? Bjorn Ruiter (groep 3), Lars Ruiter (Groep 2b) en in oktober gaat onze jongste zoon (Olav Ruiter) naar de Sint Bavo School (locatie Eemstraat). Hoe lang zit je bij de OR? Vanaf september 2016 ben ik betrokken bij de ouderraad. Waarom / waardoor ben je bij de OR gegaan? Ik vind het leuk om betrokken te zijn op de school van mijn kinderen. Welke activiteiten doe je vanuit de OR voor school? Meehelpen met de organisatie van het Sinterklaas en kerstfeest, ook help ik mee met het tuinonderhoud van de school. Wat zou je de ouders op school willen meegeven? Het is heel leuk om een bijdrage te kunnen leveren zodat de school nog meer leuke activiteiten kan organiseren!

3 Maak kennis met: Wies Thesingh Wie zijn je kinderen, en in welke groep zitten ze? Mijn zoon Melle zit bij juf Joyce en juf Yvonne in de klas (groep 4). Mijn dochter Mara zit in groep 3, bij juf Rita en juf Willeke (locatie Revius) Hoe lang zit je bij de OR? Sinds 5 december 2014, 2 1/2 jaar dus. Waarom / waardoor ben je bij de OR gegaan? Mijn buurvrouw Sanne vroeg of ik met het Sinterklaasfeest wilde komen helpen. Er waren nog wat helpende handen nodig, ook voor haar was het in 2014 het eerste Sinterklaasfeest. Dat was gelijk mijn ontgroening bij de OR ;). Maar dat ging eigenlijk zo goed (en het was ook heel leuk en gezellig), dat we vanaf dat moment de Sintcommissie locatie Revius waren! Ik heb een drukke baan en een druk gezin, dus ik heb niet heel veel tijd om te helpen bij schoolactiviteiten overdag. De voorbereiding van OR activiteiten kan ook s avonds. Zo kan ik toch iets bijdragen aan school. En, de voorpret van het Sinterklaasfeest (samen met de leerkrachten het Sinterklaas journaal volgen) is ook heel leuk. Samen met de trotse koppies van de kinderen, dat mama Sinterklaas mag helpen op school, maakt het feest voor mij helemaal af! Daar besteed ik graag een paar avonduren en een vrije dag aan. Welke activiteiten doe je vanuit de OR voor school? Het Sinterklaasfeest dus, en alle voorbereidingen daarom heen. Daarnaast spring ik bij, tijdens andere activiteiten vanuit de Ouderraad, zoals de musical van groep 8. Het duurt nog even voordat mijn kids zo oud zijn, maar het is leuk om de kinderen van groep 8 en hun familie een leuke avond te kunnen bezorgen als afsluiting van de schoolperiode. Wat zou je de ouders op school willen meegeven? Dat ik altijd heel blij ben met de hulp die we krijgen van de andere ouders op school. Zonder die extra hulp zou het ons als Ouderraad echt niet lukken, om de activiteiten op en rondom school te organiseren. Dank daarvoor! Kids2Ellens berichten * Kids2Ellens is met de naschoolse kinderen van groep 3 t/m groep 7 van 19 op 20 mei gaan kamperen! Dit vond plaats op het Scouting Kampeerterrein Schoteroog, in de Waarderpolder. Wat hebben de kinderen en K2E genoten van dit kampeeravontuur! * De dag na hemelvaart zijn wij met de dagopvang kinderen naar Lineaushof gegaan Prachtig weer en wat een lol hebben ze gehad. De zomervakantie gaat er aankomen. Wij zijn geopend vanaf : vrijdag 21/07/2017 tot en met vrijdag 04/08/2017 maandag 21/08/2017 tot en met vrijdag 01/09/2017 Gesloten van maandag 07/08 tot en met vrijdag 19/08/2017 U kunt uw kind(eren) ook opgeven als uw kind(eren) niet bij ons op de naschoolse opvang komt. Alle kinderen van de Sint Bavoschool zijn welkom. Wij gaan open bij aanmelding van minimaal 3 kinderen. Op de dagen dat wij open zijn hebben wij een binnen- en een buitenactiviteit. U kunt uw kind(eren) opgeven tot uiterlijk vrijdag 09 juni Verderop vindt u een paar foto s van de leuke activiteiten die we gedaan hebben met de kinderen.

4 GGD Flits En ze leefden nog lang en gelukkig Zo gaat dat in sprookjes, maar in het echte leven loopt dat niet altijd zo. Eén op de zes kinderen krijgt te maken met een scheiding van zijn of haar ouders. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, Alles wat tot nu toe vertrouwd was is dat plotseling niet meer. Kinderen kunnen zich in de steek gelaten, boos, bang en verdrietig voelen. Toch hoeft een scheiding niet dramatisch te zijn. Kinderen kunnen na verloop van tijd meestal vrij goed wennen aan de nieuwe situatie. Lees hier wat kinderen voelen na een scheiding en hier wat groep 8 leerlingen van gescheiden ouders bezig houdt ten aanzien van de eind musical. Maakt u zich zorgen over uw kind ten aanzien van de scheiding? Het is altijd mogelijk een afspraak te maken met de jeugdverpleegkundige of jeugdarts verbonden aan de school van uw kind. Zij kunnen met u en uw kind meedenken over passende begeleiding en hebben zicht op het aanbod voor gescheiden ouders en kinderen in uw gemeente. Een afspraak maken kan via op werkdagen van en Ruimtevaart plaatjes inleveren voor de voedselbank Voor de voedselbank (dit jaar nog in Vlaardingen, maar volgende keer gaan we het zelf proberen!) zijn wij op zoek naar ruimtevaart plaatjes van de AH. Voor een kind dat gebruik maakt van de voedselbank maken we dan een stapel plaatjes van 1 t/m 160 en doen er een boek bij. En je begrijpt dat we dus zoveel mogelijk plaatjes willen, zodat we zoveel mogelijk kinderen blij kunnen maken! Help je mee? De plaatjes kun je inleveren in een doos in de koffiekamer. Alvast super bedankt! Katja (moeder van Femke, Mijke, Jitske en Gijs)

5 Sint Bavoschool in b eeld Bavo 111 jaar! Wat een top dag was het! Voor meer foto s verwijzen we u door naar de website.

6 Hoofdrekenen met Spinners in groep 3a Meester Roger in actie tijdens de Bedrijfs Hulp Verlening cursus. Samen met nog veel andere collega s hebben we geleerd hoe we moeten ontruimen, brandjes blussen en wonden moeten verbinden. We hopen hier natuurlijk geen gebruik van hoeven te maken, maar het geeft een goed gevoel om te weten hoe je dan moet handelen.

7 Wat een plezier hebben de kinderen bij de activiteiten van de Kids2Ellens.

8 Dit is Nikki uit 1/2B. Ze heeft met zelfstandig werken dit werkje gemaakt naar voorbeeld en helemaal alleen.

Belangrijke data. Avondvierdaagse start aanstaande dinsdag. Informatie over schooljaar volgt volgende week

Belangrijke data. Avondvierdaagse start aanstaande dinsdag. Informatie over schooljaar volgt volgende week NUMMER 18 JAARGANG 30 9 juni 2017 Belangrijke data 13 juni t/m 16 juni 2017 Avondvierdaagse 14 juni 2017 leerlingenraad 18 juni 2017 Vaderdag 23 juni 2017 Koffie-uurtje van 08.30 tot 9.30 uur 26 juni 2017

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint NUMMER 04 JAARGANG 31 03-11-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 10 november Studiedag, alle leerlingen vrij 13 november Studiedag, alle leerlingen vrij 14 november Voorlopige adviesgesprekken groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) NUMMER 14 JAARGANG 33 00 maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) (8.30-10.00 koffiekamer) 3 april Koffie uurtje (8.30-9.30) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp!

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp! NUMMER 15 JAARGANG 31 26-04-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 april t/m 13 mei Meivakantie 14 mei Voorstelling Oorlogsgeheimen: groep 8 21 mei Tweede Pinksterdag 22 mei Studiedag: leerlingen vrij

Nadere informatie

Belangrijke data. Koffie uurtje. Kanjertraining. Het instructiemodel: Doelgericht werken. NUMMER 5 JAARGANG oktober 2016

Belangrijke data. Koffie uurtje. Kanjertraining. Het instructiemodel: Doelgericht werken. NUMMER 5 JAARGANG oktober 2016 NUMMER 5 JAARGANG 30 28 oktober 2016 Belangrijke data 31 oktober Koffie-uurtje 1 november (G) MR Vergadering 11 november Versieren school Sinterklaas om 15.00 uur 14 november Koffie -uurtje 14 tm 18 november

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna NUMMER 02 JAARGANG 31 29-09-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 2-8 oktober Startgesprekken gr. 3 t/m 7 5 oktober Staking, school is gesloten 4-19 oktober Kinderboekenweek 11-13 oktober Kamp groep

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen NUMMER 3 JAARGANG 29 18 september 2015 Belangrijke data Belangrijke data 22 sep schoolreisje groepen 3/4 beiden 28 sep start 10 minuten week beiden 1 okt schoolreisje kleuters Eem 1 okt schoolreisje groep

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data 22 tm 27 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kinderen weer naar school 31 oktober Koffie uurtje 2 08.30 09.30 uur 1 november Bezoek bibliotheek groep

Nadere informatie

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland.

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland. NUMMER 17 JAARGANG 33 23 mei 2019 Belangrijke data 29 mei Ouderraadvergadering Eemstraat 19.30 uur 30 mei tm 2 juni Hemelvaartsweekend kinderen vrij 3 juni Inloopspreekuur CJG Suat Kilic 8.20 9.20 5 juni

Nadere informatie

Actie 27 juni. Nieuwsbrief. Vrijdag 16 juni zijn de leerlingen uit groep 1 t/m 4 vrij!

Actie 27 juni. Nieuwsbrief. Vrijdag 16 juni zijn de leerlingen uit groep 1 t/m 4 vrij! Nieuwsbrief Actie 27 juni Juni 2017 IN DIT NUMMER: Actie 27 juni 1 Verkeer-en parkeergedrag 1 Sponsorloop 1 Broertjes en zusjes 2 GGD Flits 2 Scholenvoetbaltoernooi 2 Verkeerslabelverlening 3 EHBO Cursus

Nadere informatie

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel.

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel. NUMMER 13 JAARGANG 33 14 maart 2019 Belangrijke data 15 maart Studiedag stakingsdag leerkrachten 20 maart Provinciale Statenverkiezingen 25 maart Groep 6 Thijssenshof 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

HART, het centrum voor cultuur in Haarlem organiseerde afgelopen woensdag 2 november de dag van het cultuuronderwijs.

HART, het centrum voor cultuur in Haarlem organiseerde afgelopen woensdag 2 november de dag van het cultuuronderwijs. NUMMER 6 JAARGANG 30 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Koffieuurtje 24 november Pietenochtend kleuters 25 november Rapport mee 30 november Pietenochtend groep 3 tot en met 5 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen NUMMER 15 JAARGANG 32 25 april 2018 Belangrijke data revius@sintbavoschool.nl 27 april 2018 Koningsdag kinderen vrij 28 april tm 13 mei 2018 Meivakantie 14 mei 2018 Weer naar school 21 mei 2018 Pinksteren

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data Week van 20 november Tienminuten gesprekken 26 november Schoen zetten 27 november Avond tienminuten gesprekken 28 november Pietenochtend groep 3,4

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken.

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken. NUMMER 15 JAARGANG 30 13-04-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij 17 april 2 e Paasdag, leerlingen vrij 18 & 19 april Eindtoets IEP groep 8 21 april Koningsspelen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG NUMMER 03 JAARGANG 31 13-10-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 19 oktober Inlogkaart schoolfoto s mee naar huis 23-27 oktober Herfstvakantie alle groepen 31 oktober Vergadering van de GMR/MR/DMR 10

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 10 oktober 2014 nummer 54 Studiedagen Voor de leerkrachten zijn dit

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Juf Yvonne, namens alle kinderen en collega s bedankt voor alles!

Juf Yvonne, namens alle kinderen en collega s bedankt voor alles! NUMMER 6 JAARGANG 30 18-11-2016 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data Belangrijke data 25 nov Peiling schooltijden bij ouders, leerkrachten en leerlingen 2 dec 1 e Rapport mee groep 3 t/m 8 5 dec Sinterklaasviering

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 30 27-01-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 jan cultuurdag 3 feb cultuurdag en expositiemiddag 9 feb sportmiddag groepen 5 en 6 16 feb sportmiddag groepen 7 en 8 15-17 febr Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Koffietijd. Gipblokjes groep 1-2. NUMMER 2 JAARGANG september oktober Opening kinderboekenweek

Belangrijke data. Startgesprekken. Koffietijd. Gipblokjes groep 1-2. NUMMER 2 JAARGANG september oktober Opening kinderboekenweek NUMMER 2 JAARGANG 29 30 september 2016 Belangrijke data 3 oktober Opening kinderboekenweek 4 oktober Algemene ledenvergadering OR op de Eemstraat 5 oktober Dag van de leraar 5-6-7 oktober Kamp groep 8

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 31 09-02-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 12 februari Binnensportdag groep 5 en 6 in de OG-hal 19 februari Koffie-uurtje 22 februari (G/D) Medezeggenschap (MR) vergadering, locatie

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Kerstviering op de Sint Bavoschool. Laatste week voor juf Yvonne. Heb jij groene vingers?

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Kerstviering op de Sint Bavoschool. Laatste week voor juf Yvonne. Heb jij groene vingers? NUMMER 8 JAARGANG 30 16-12-2016 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 22 dec Alle groepen continurooster tot 14.00 uur 22 dec Alle groepen s avonds kerstdiner 23 dec Alle groepen start kerstvakantie 9 jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Thema: Daar zorg ik voor! We lezen deze weken over koning Saul en de herdersjongen David. Met zijn harpspel kan David de sombere koning opvrolijken. Hij verslaat de reus

Nadere informatie

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken NUMMER 08 JAARGANG 28 24 oktober 2014 Belangrijke data 29 oktober studiedag team alle kinderen vrij 29 oktober start inschrijving 10 min. gesprekken 30 oktober klassen- en portretfoto Eem 31 oktober klassen-

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken.

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Vakantierooster schooljaar 2014 2015 Herfstvakantie groep

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden Onze kernwaarden: Voorwoord Vandaag is het 30 november en staat december al voor de deur. In school is het al één groot feest, want wij zijn klaar om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen op

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Bereikbaar zijn. De telefoon is er uiteindelijk na een aantal jaar wel gekomen. Met een klein slot in de draaischijf om misbruik te voorkomen.

Bereikbaar zijn. De telefoon is er uiteindelijk na een aantal jaar wel gekomen. Met een klein slot in de draaischijf om misbruik te voorkomen. Bereikbaar zijn Een oud-collega werkte in de jaren zestig van de vorige eeuw op een kleine basisschool in Zeeland. Het was een hele kunst om aan nieuwe leerlingen te komen. Zo gaf een van de bestuursleden

Nadere informatie

RKBS IKC Floriant Florasingel 17

RKBS IKC Floriant Florasingel 17 RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 7 december = 8.45 uur versieren school Kerst Maandag 10 december = MR - vergadering

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 DECEMBER NIEUWS UIT HET TEAM Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar, wat gaat het toch snel!

NIEUWSBRIEF 3 DECEMBER NIEUWS UIT HET TEAM Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar, wat gaat het toch snel! NIEUWSBRIEF 3 DECEMBER 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar, wat gaat het toch snel! De afgelopen periode hebben we te maken gehad met veel kortdurende zieken. We bemerkten

Nadere informatie

September week 36 t/m 39

September week 36 t/m 39 September week 36 t/m 39 Welkom (weer terug) op school! 3 1 e Schooldag 4 5 6 7 8 9 In de eerste schoolweek is er luizencontrole in alle groepen 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Prinsjesdag; 17:00-18:00 Klasinformatie

Nadere informatie

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter.

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter. NUMMER 16 JAARGANG 33 9 mei 2019 Belangrijke data 15 mei Studiedag alle leerlingen vrij 17 mei Cultuurdag 1 revius@sintbavoschool.nl 24 mei Cultuurdag 2 oudervereniging@sintbavoschool.nl 29 mei Ouderraadvergadering

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd?

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd? NUMMER 17 JAARGANG 5 13 mei 2016 Belangrijke data Belangrijke data 16 mei 2 e Pinksterdag, ll. vrij beide locaties 18 mei (G)MR vergadering locatie Eem 18 mei koffie-uurtje locatie Revius 19 mei Koffie-uurtje

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool Intro Geachte ouders/ verzorgers, De laatste BerICHTUS van 2015 die we naar u sturen en tegelijkertijd staat bovenaan al januari 2016, dus u krijgt al informatie voor het nieuwe jaar, terwijl we nog voor

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie