Belangrijke data. Startgesprekken. Koffietijd. Gipblokjes groep 1-2. NUMMER 2 JAARGANG september oktober Opening kinderboekenweek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data. Startgesprekken. Koffietijd. Gipblokjes groep 1-2. NUMMER 2 JAARGANG september oktober Opening kinderboekenweek"

Transcriptie

1 NUMMER 2 JAARGANG september 2016 Belangrijke data 3 oktober Opening kinderboekenweek 4 oktober Algemene ledenvergadering OR op de Eemstraat 5 oktober Dag van de leraar oktober Kamp groep oktober Herfstvakantie groep1 tm 4 14 oktober Studiedag : alle leerlingen vrij oktober Herfstvakantie groep 1tm 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl mr@sintbavoschool.nl gmr@haarlemschoten.nl reviuspunter@sintbavoschool.nl contactpersoon@sintbavoschool.nl Startgesprekken De afgelopen dagen zijn door de meeste ouders en leerkrachten startgesprekken gevoerd. Ouders en leerkrachten wisselden kennis en gedachten uit over de kinderen en er konden eventueel afspraken worden gemaakt voor dit schooljaar. Er zijn voornamelijk goede gesprekken gevoerd en dat vinden wij een goed signaal. Het bleek echter wel dat niet alle ouders de voorbereidende vragen hadden meegenomen, of ontvangen. Het is goed om dit te weten, zodat we kunnen zorgen dat dit een volgende keer beter gaat. Verder bleek dat niet alle ouders zich ingeschreven voor de gesprekken. Wij willen de ouders bedanken die er wel waren en de andere ouders nogmaals duidelijk maken dat wij het van groot belang vinden om gezamenlijk zorg te dragen voor een goed contact en overleg. Mede door middel van een startgesprek. Indien een gesprek afgezegd moest worden vanwege overmacht (bijv. ziekte) dan kan altijd gekeken worden of in overleg een nieuwe afspraak kan worden gepland. Koffietijd Wat fijn dat er we weer het gesprek aan konden gaan met zoveel betrokken ouders. Tijdens het eerste koffie-uurtje van dit schooljaar schoof ook Ruud Henneman aan, de directeur a.i. van de Stichting KBO Haarlem-Schoten. We spraken met elkaar over de bestendiging en verdere uitbreiding van het goede contact tussen ouders en school. Het werd ook nu weer duidelijk dat de betrokkenheid onder veel ouders groot is. Daarnaast werd aangegeven dat er waardering was voor de presentatie van de plannen die er zijn gemaakt en die in de tussenronde werden gepresenteerd tijdens de kennismakingsavond. De wens werd uitgesproken om ook in de loop van het proces ouders te blijven informeren over het verloop van de uitvoering en de resultaten die behaald worden. Wij zullen ons als team inzetten om aan deze wens tegemoet te komen. Het volgende koffie/thee-uurtje is op dinsdag 25/10. Tot dan! Gipblokjes groep 1-2 Deze week kwam er een onverwachte vraag kwam vanuit groep 1/2. Eén van de leerkrachten was er namelijk achter gekomen dat de oudste kleuters nog beter om kunnen gaan met uitgestelde aandacht door de zogenaamde gip-blokjes/dobbelstenen in te zetten. Deze kunnen door de kinderen gebruikt worden om onder andere aan te geven dat ze een vraag hebben, of dat ze liever even niet gestoord willen worden. Tot nog toe werden de gip-blokjes/ dobbelstenen pas vanaf groep 3 gebruikt. Krijgt de juf in 1/2 hierdoor nog meer mogelijkheden om kinderen te helpen en in de hoeken mee te spelen?

2 Herhaalde aankondiging algemene ledenvergadering OR Op dinsdag 4 oktober a.s. is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de oudervereniging om uur op de Eemstraat. Op deze vergadering wordt er verantwoording afgelegd voor de financiën van het afgelopen jaar en wordt de begroting van het volgend schooljaar definitief bekrachtigd. Dit betreft natuurlijk ook uw bijdrage. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld waar de ouderbijdrage aan wordt besteed dan is dit het moment om uw vragen te stellen en uw mening te geven. Alle ouders van de leerlingen van de Sint Bavoschool zijn dan ook van harte uitgenodigd. Het financieel jaarverslag en de begroting kunt u vinden op de website (link). U ontvangt van ons nog een DigiDuif bericht met daarop de agenda van de ALV. Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via oudervereniging@sintbavoschool.nl. Schilderen binnen en buiten school Zoals U wellicht gezien heeft proberen we de school telkens mooier te maken en de inrichting te verbeteren. Deze week is de schilder langs geweest om de deuren onder andere een nieuw kleurtje te geven. Het frisse blauw zorgt er voor dat de ingang er weer netjes uitziet. Binnen in school zijn er ware kunstenaars aan het werk geweest die zich hebben laten inspireren door Picasso, Keith Haring, Mondriaan en Kandinsky. De bijzondere portretten en concentrische cirkels zijn niet te missen! Kanjertraining De Praktijk voor Kanjertraining Haarlem begint binnenkort weer met kanjertrainingen. Kanjertraining is een weerbaarheidstraining, onder meer tegen pesten en faalangst. De training is niet alleen gericht op kinderen die gespest worden; ook bijvoorbeeld kinderen die zelf pesten, druk zijn, grappen maken ten koste van anderen, woedeaanvallen hebben, hebben veel baat bij de Kanjertraining. Zie de bijlage, of de website ( voor meer informatie. Nieuws uit groep 3b In groep 3b hebben we aandacht besteed aan het omgaan met elkaar in de groep. Daarbij kwamen deze twee opdrachten aan bod die ik graag met jullie willen delen. De eerste opdracht is een samenwerkingsopdracht. De kinderen moesten een huis tekenen, zonder de stift aan te raken. Ze mochten alleen de touwtjes vasthouden. Het proces was als juf fantastisch om te zien. De tweede opdracht maakten we bij het woordje dat we net geleerd hadden: 'en'. De tekst boven het plaatje zegt eigenlijk al genoeg. Alle kinderen zijn verschillend en uniek en maken ons tot groep 3b!

3 Kamp groep 8 Aanstaande woensdag gaan alle groepen 8 van de Sint Bavoschool op kamp naar Woudenberg, we hopen dat ze een aantal fijne droge dagen hebben. Dag van de leraar Aankomende week is het de Nationale onderwijsweek. Tijdens deze week is het ook de Dag van de leraar; op 5 oktober. Op deze dag wordt wereldwijd stilgestaan bij het belang van onderwijs en het goede werk dat leraren doen. In Nederland wordt ook op deze dag de docent van het jaar bekend gemaakt. Het is de perfecte dag om de leraar van uw kind even een moment van extra aandacht te geven; dat wordt zeker gewaardeerd. Kinderpostzegels Afgelopen woensdag om 12 uur is de verkoop van de kinderpostzegels gestart alle leerlingen van groep 8 komen in de buurt langs om ze te verkopen. Mocht u niemand gezien hebben maar wel postzegels willen, kunt u altijd een leerkracht van groep 8 benaderen. Bavo Kids : Leerlingraad Voor onze school zijn wij op zoek naar enthousiaste leerlingen uit groep.5 tot en met 8 die graag iets willen doen voor de school of hun klas. Die iets te vertellen hebben en of mee willen denken over diverse onderwerpen. Meld je aan bij je juf of meester en misschien zien we je bij een van de vergaderingen. Foto s schoolfotograaf bestellen Alle foto s van de Bavoschool zijn mooi bewerkt en zijn vanaf komende dinsdag 4 oktober online. De codebriefjes om te kunnen inloggenworden dinsdag 4 oktober uitgedeeld. De actieperiode gaat dan in voor een gratis groepsfoto. De actieperiode duurt 5 dagen en loopt tot 9 oktober. Veel plezier ermee! Wijkagent Deze week waren de wijkagenten even op school op bezoek. Directe aanleiding waren twee incidenten met de groepen 8 tijdens het buitenspelen, maar ook de ruiten die een aantal keer zijn ingegooid waren reden voor kennismaking. Het was een goed gesprek en er is afgesproken dat we elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen in en om de school die relevant zijn voor onze veiligheid en die van de leerlingen. Verlof juf Kathy Vanaf aanstaande maandag is juf Kathy met zwangerschapsverlof, wij wensen haar een fijne verloftijd! In maart komt zij gelukkig weer terug. Juf Yvonne en meester Navarone zullen haar vervangen. Verlof meester Roger Vanaf aanstaande woensdag zal juf Monique de gymlessen op woensdag van meester Roger overnemen. Meester Roger heeft voorlopig ouderschapsverlof op woensdag. Juf Monique is al een bekend gezicht op de Bavoschool ook het vorige verlof heeft zij vervangen. Welkom terug juf Monique!

4 Uitnodiging ALV Oudervereniging Binnenkort houdt de Oudervereniging van de Sint Bavoschool wederom haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De Ouderraad nodigt u van harte uit om de 23e Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Oudervereniging bij te wonen. De vergadering zal worden gehouden op Dinsdag 4 oktober 2016 om uur locatie Eemstraat De zaal is open om uur. Binnenkomst met koffie en thee. Agenda 1. Opening door de voorzitter 2. Goedkeuring verslag 22e ALV van 9 september Doornemen van het jaarverslag, incl. financieel overzicht 4. Decharge bestuur door de kascommissie 5. Benoeming (nieuwe) leden kascommissie 6. Begroting vaststellen 7. Aftredende leden en verkiezing nieuwe leden Ouderraad 8. Rondvraag 9. Sluiting officiële gedeelte! We verwachten dat de vergadering rond uur geëindigd zal zijn. Aansluitend biedt het bestuur van de Oudervereniging u een hapje en een drankje aan. Het jaarverslag, de financiële stukken en het verslag van vorig jaar vindt u op de website van de Sint Bavoschool onder het kopje Ouders. Ook kunt u de secretaris van de oudervereniging om een digitale versie vragen (oudervereniging@sintbavoschool.nl). Via dit adres kunt u ons ook laten weten of u de vergadering zult bijwonen. Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Namens de ouderraad, Renate Vink Voorzitter Uitnodiging voor de voorbereiding op de eerste heilige communie Aan de ouders van en verzorgers van de kinderen uit groep 4 en 5. Geachte ouders/verzorgers, Hierbij nodigen wij u uit voor een informatieavond over het project ter voorbereiding op de eerste Heilige Communie. De informatieavond is op donderdag 17 november 2016 om 20:00 uur in de pastoriezaal van de Engelmunduskerk, Driehuizerkerkweg 113, Driehuis. Deze bijeenkomst zal de eerste stap zijn in het voorbereidingstraject dat in januari 2017 van start gaat. Het doel van deze avond is het bespreken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u en uw kind verwachten. De H. Franciscusparochie i.o. werkt met het project Gods grootste geschenk van stichting Samuel. U kunt alvast informatie lezen op de website: Tijdens de informatieavond kunt u uw kind inschrijven. Wanneer u meer bedenktijd nodig heeft, is later opgeven ook mogelijk, maar graag opgeven vóór 20 december Heeft u interesse en wilt u aanwezig zijn op de ouderavond, dan kunt u zich aanmelden via info@franciscusparochie.net Met vriendelijke groet, Namens Pastoor George Paimpillil en de werkgroep Eerste Heilige Communie

5 Sint Bavoschool in beeld Groep 1/2 D Er wordt hard gewerkt aan de groepswerken tijdens het thema sprookjes.

6 Schoolreisje groep 7 naar Duinrell Groep 7 is samen met de groepen 7 van de Eemstraat op schoolreisje geweest naar Duinrell in Wassenaar. Gelukkig was het mooi weer, want er was soms een plaatselijke stortbui Wij hadden een fijne dag!

7 Groep 6D op schoolreisje Groep 6D op schoolreisje Groep 1-2 F in Sprookjes wonderland

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG NUMMER 03 JAARGANG 31 13-10-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 19 oktober Inlogkaart schoolfoto s mee naar huis 23-27 oktober Herfstvakantie alle groepen 31 oktober Vergadering van de GMR/MR/DMR 10

Nadere informatie

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka INFO4@LL 9 september 2016 Belangrijke data 16 september 2016 Meat & Greet BBQ vanaf 18.00 22 september 2016 Informatieavond/ OV jaarvergadering/ voorstellen nieuwe directeur 22 en 23 september 2016 Schoolfotograaf

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken NUMMER 08 JAARGANG 28 24 oktober 2014 Belangrijke data 29 oktober studiedag team alle kinderen vrij 29 oktober start inschrijving 10 min. gesprekken 30 oktober klassen- en portretfoto Eem 31 oktober klassen-

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda OUDERINFO Start schooljaar Inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. We hebben een fijne start gehad. Er wordt weer volop gespeeld en hard gewerkt! Zoals voor de zomervakantie is medegedeeld, kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 21 september 2017

Ouderinfo donderdag 21 september 2017 Ouderinfo donderdag 21 september 2017 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen 04-10-2017: Schoolfotograaf 05-10-2017: Stakingsdag 06-10-2017: Studiedag

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging Openbare Daltonschool De Achtbaan Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2014-2015 Inhoud Voorwoord 3 Over de oudervereniging 4 Samenstelling bestuur 2014-2015 5 Samenstelling bestuur 2015-2016 6 Vergaderingen

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg DE WESTERKIM: WAAR KINDEREN LATEN ZIEN WAT ZE KUNNEN! 5 SEPTEMBER 2018 Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM ALGEMEEN De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 29 september 2016

Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Geplande evenementen 28-09-2016 Kinderpostzegels www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 4 1. Gers Pardoel was op school. Wat was dat

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Fietsen parkeren. Even voorstellen NUMMER 3 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Fietsen parkeren. Even voorstellen NUMMER 3 JAARGANG NUMMER 3 JAARGANG 32 05-10-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 4 oktober Algemene ledenvergadering ouderraad 5 oktober Dag van de leraar 8 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 10,11 en 12 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen NUMMER 3 JAARGANG 29 18 september 2015 Belangrijke data Belangrijke data 22 sep schoolreisje groepen 3/4 beiden 28 sep start 10 minuten week beiden 1 okt schoolreisje kleuters Eem 1 okt schoolreisje groep

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Bovenschoolse studiedagen. NUMMER 4 JAARGANG 5 2 oktober 2015

Belangrijke data. Belangrijke data. Bovenschoolse studiedagen. NUMMER 4 JAARGANG 5 2 oktober 2015 NUMMER 4 JAARGANG 5 2 oktober 2015 Belangrijke data Belangrijke data 5 okt (G)MR Timor 7 okt informatieavond ouders Bavolab Revius 8 okt koffie-uurtje beiden 13 okt boekenmarkt Revius 13 okt zwerfafval

Nadere informatie

Naast deze vrije woensdagen zijn in de jaarkalender 2013-2014 ook alle andere vrije dagen en middagen opgenomen en ook de vakanties.

Naast deze vrije woensdagen zijn in de jaarkalender 2013-2014 ook alle andere vrije dagen en middagen opgenomen en ook de vakanties. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 16, nummer 1 vrijdag 6 september 2013 Beste ouders, Het schooljaar is weer in volle vaart begonnen. We willen er als team weer een goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les!

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 Nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 05 02 2015 Belangrijke data De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Dinsdag 10 februari Maandag 16 februari Dinsdag 17 februari

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna NUMMER 02 JAARGANG 31 29-09-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 2-8 oktober Startgesprekken gr. 3 t/m 7 5 oktober Staking, school is gesloten 4-19 oktober Kinderboekenweek 11-13 oktober Kamp groep

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Zoals u ziet hebben we de Bavopunter

Zoals u ziet hebben we de Bavopunter Algemeen S tart van het schooljaar Met een regenachtig begin maar een zonnig eind van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe. J aarkalender

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 18 5 januari 2016 Deze week: Geachte ouders, Graag willen we deze nieuwsbrief beginnen met u een heel goed en gezegend 2016 toe te wensen. Een jaar waarin we, graag samen met u, ons weer voor

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen. Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 7 --maart 2017 Onze school is gezond Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD 2009/2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag.2 2. Structuur Ouderraad pag.2 2.1 Samenstelling Ouderraad pag.2 3. Activiteitenverslag pag.2 3.1 Sinterklaas pag.2 3.2 Kerst pag.3 3.3 Pasen

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd?

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd? NUMMER 17 JAARGANG 5 13 mei 2016 Belangrijke data Belangrijke data 16 mei 2 e Pinksterdag, ll. vrij beide locaties 18 mei (G)MR vergadering locatie Eem 18 mei koffie-uurtje locatie Revius 19 mei Koffie-uurtje

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Journaal 9. Donderdag

Journaal 9. Donderdag Journaal 9 16-01-2014 Volg ons ook op Twitter. U kunt ons vinden onder: prismarijswijk Agenda 16 januari OR-vergadering 20:00 uur Journaal 9 komt uit Vrijdag 17 januari. Maandag 20 januari Deze week toetsen

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 14 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Groep 8 is weer

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 27 juni: Prikactie 26-27-28 juni: Musical uitvoering -- Inhoudsopgave: 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie