Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)"

Transcriptie

1 NUMMER 14 JAARGANG maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) 3 april Koffie uurtje ( ) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole door de wijkagent groep 7 en het Theoretisch fietsexamen 4 april Thema-avond ouderraad Mediawijsheid uur op de Eemstraat. 5 april Kabouterpad Lente kleuters revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl dmrrevius@sintbavoschool.nl gmr@haarlemschoten.nl reviuspunter@sintbavoschool.nl contactpersoon@sintbavoschool.nl 8 april Voorstelling Aladdin voor de groepen 3 en 4 in de stadsschouwburg 9 april Fietsexamen praktijk groep 7 12 april Koningsspelen 2019 continurooster tot 14 uur Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid Deze week ontvangt u een uitnodiging voor het invullen van een enquête van WMK (Werken Met Kwaliteit). Het is de eerste keer dat we een vragenlijst via dit systeem uitzetten en we houden er rekening mee dat het misschien nog niet volledig soepel loopt. Als het goed is, ontvangt u voor iedere zoon/dochter die bij ons naar school gaat een aparte vragenlijst. De lijst kan worden ingevuld in de periode van 1 april tot en met 10 april en neemt ongeveer een kwartier van uw tijd in beslag. Wij waarderen het zeer als u de vragenlijst invult. Op die manier krijgen wij een goed beeld van zaken die we goed doen, maar ook van zaken waar we in kunnen versterken. De uitslagen van de enquête worden gedeeld met het team en de MR. Ouders ontvangen een terugkoppeling van de enquête in een volgende Punter. Mocht u geen vragenlijst hebben ontvangen, of anderzijds hinder ondervinden met WMK, wilt u dit dan melden via directie.revius@sintbavoschool.nl? In de komende weken bevragen wij ook onze leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 over Sociale Veiligheid. Iedere basisschool is verplicht om een dergelijke vragenlijst in te zetten. Ook deze gegevens worden besproken met het team en de MR. Daarnaast worden de uitkomsten doorgestuurd naar de inspectie.

2 Jeugdsportpas Met de JeugdSportPas kunnen kinderen op een leuke en laagdrempelige manier verschillende sporten uitproberen. Van surfles tot hiphop, basketbal, Kung Fu, bowlen, kortom er is genoeg te doen. Op de website jeugdsportpas.nl staat weer een nieuw aanbod online. Neem een kijkje en ontdek welke sport bij je kind past en schrijf ze in om het eens uit te proberen. Dit aanbod is slechts een zeer kleine selectie. Koningspelen 2019 Op 12 april zijn de Koningsspelen. Ook dit jaar doen wij met de Sint Bavoschool mee aan deze gezellige en sportieve dag. Dit jaar zullen we gebruik maken van het schoolgebouw en van het Van Der Aart sportpark. Dit park ligt achter het ziekenhuis. Wat u moet weten: Er is een continu rooster tot 14:00 uur Uw kind komt gewoon om 08:30 uur naar school. Uw kind moet in sportieve kleding naar school komen. Het liefste in oranje kleding! Wilt u uw kind voldoende water, 10-uurtje en ook een lunch meegeven? Om 14:00 uur is de Koningsdag afgelopen. U kunt uw kind ophalen op school. Vooraankondiging van de grote Jantje Beton loterij De Sint Bavoschool komt in actie voor spelen! Onze leerlingen verkopen lootjes van De Kleine Jantje Beton Loterij. De helft van de opbrengst mag de school besteden aan het realiseren van een groener schoolplein. Familie, vrienden en kennissen, helpen jullie mee? Ieder verkocht lot helpt voor meer spelen! We doen mee aan De Kleine Jantje Beton Loterij van 16 t/m 30 mei. Daarmee halen we geld op voor ons schoolplein én voor kinderen voor wie buitenspelen minder vanzelfsprekend is. Ieder verkocht lot helpt voor meer spelen!

3 Ouderraad uitnodiging en update Thema-avond Mediawijsheid op de Sint Bavoschool voor alle ouders. Locatie Eemstraat Op donderdag 4 april 2019 organiseert de Oudervereniging van de Sint Bavoschool een thema-avond rond Mediawijsheid voor de ouders/verzorgers van leerlingen uit alle groepen en van beide scholen. Op de thema-avond legt Marcel van der Aart in een presentatie uit wat mediawijsheid precies is. Daarbij komen ook vragen aan bod als: Hoeveel schermtijd mag mijn kind? Moet ik mijn kind controleren, en hoe vaak? Welke games zijn geschikt, welke niet? Hoe om te gaan met pestgedrag via social media? De avond ziet er als volgt uit: 19.30: inloop en ontvangst met koffie, thee en iets lekkers; 19.45: start thema-avond; 21.00: einde van de presentatie; ruimte voor vragen en napraten met ouders onder het genot van een drankje. Beste ouders, Het schooljaar vordert snel en binnenkort vieren we alweer het paasfeest en bereiden wij ons voor op de Avondvierdaagse. Tijd voor een update van de Ouderraad. Na de decemberdrukte waar onze kinderen weer hebben kunnen genieten van cadeaus, gezelligheid en lekker eten (en snoep) zijn wij nu druk bezig met de organisatie van de thema avond op 4 april en de musical van groep 8. Het einde van het schooljaar lijkt nog ver weg maar voor je het weet is het zover. De eerste zonnestralen zijn alweer zichtbaar. Schoolgeld: Fijn dat we door de betaling van het schoolgeld, de vrijwillige bijdrage voor de activiteiten die vanuit de ouders voor de kinderen georganiseerd worden, steeds in staat zijn om onze kinderen onvergetelijke momenten te bezorgen. Inmiddels is voor 75% van de kinderen schoolgeld betaald. Onlangs hebben wij herinneringsbrieven verstuurd, wij kunnen ons voorstellen dat het niet leuk is om zo n brief te krijgen, we doen dit echter om ervoor te zorgen dat wij als oudervereniging leuke aanvullende activiteiten kunnen blijven organiseren voor onze kinderen. De afgelopen jaren neemt het bedrag dat we binnen krijgen steeds verder af en dit baart ons zorgen. In bijgaand overzicht is te zien waar het schoolgeld aan besteed wordt Via social schools is er naar alle ouders een uitnodiging gegaan over de bovenstaande thema-avond, er is een apart bericht waarin je kunt aangeven of je komt. We hopen op een grote opkomst! Tot slot zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Alle hulp is welkom. Onlangs mochten wij voor de Eemstraat Karin ontvangen als nieuw lid. Wil je weten of het iets voor je is sluit dan een keer aan bij een vergadering. De eerstvolgende vergadering is woensdag 29 mei. Tot zover de update. Nogmaals dank voor alle hulp en betrokkenheid en hopelijk tot ziens op 4 april. Namens de Ouderraad Ruben Laceulle (Voorzitter)

4 Bavo in beeld Wessel uit groep 5 heeft in naam van de Bavoschool meegedaan met het schaaktoernooi en 5 van de 7 potjes gewonnen! Lijkt schaken jou ook leuk? Geef je op bij Buurtschaak. Heerlijk moment tijdens de open deuren. De kinderen van groep 3 en 4 lezen voor aan de kleuters.

5 Bavolab in beeld Het Bavolab ging naar Leiden naar het Rijksmuseum van Oudheden.

6 Ademloos zaten ze te luisteren, de kleuters, naar het verhaal Haas wil worteltjes taart. Daarna mochten ze allemaal een eigen boek lenen.,,het leek wel schoolreisje zeiden ze. Amina heeft haar kussentje af. Lieuwe heeft zijn tasje af en Amina haar paardenleidsel

7 Kids2Ellens berichten Voor de locatie Revius zijn we op zoek naar een medewerker(s) voor de tussenschoolse opvang voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een diploma, wel dient u een VOG aan te vragen. Werktijden zijn van uur. Er staat een vergoeding (voor belasting op "vrijwillige basis") tegenover. Wat vragen wij: * Enige affiniteit met kinderen van 4 t/m 11 jaar * Kunnen werken in teamverband * Flexibiliteit * Beheersing van de Nederlandse taal Heeft u zin/tijd om ons team te komen versterken, dan bent u van harte welkom om met ons te komen praten. Mocht u iemand weten die dit werk zou willen doen (opa/oma/vriend/vriendin enz.), geef het dan a.u.b. aan hen door. U kunt contact opnemen via mail kids2ellens@gmail.com of via telefoon: Ellen Jansen (locatie Reviusstraat) Helaas zijn wij genoodzaakt, als er geen nieuwe medewerker(s) bij komen geen kinderen meer aan te nemen voor de overblijf. De april-mei vakantie wil Kids2Ellens op de volgende dagen open gaan: Dinsdag 23 april, Donderdag 25 april, Vrijdag 26 april, Maandag 29 april, Dinsdag 30 april, Donderdag 2 mei en Vrijdag 3 mei. U kunt uw kind opgeven via mail: kids2ellens@gmail.com of via brief die op de naschoolse opvang ligt. U kunt uw kind opgeven tot vrijdag 5 april Kids2Ellens is geopend in de zomervakantie 2019: Week 29 en week 30 (van maandag 15 juli t/m vrijdag 27 juli 2019) Week 33 en week 34 (van maandag 12 augustus t/m vrijdag 24 augustus 2019) Kids2Ellens is gesloten in de week 31 en week 32 (van maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus 2019)

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel.

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel. NUMMER 13 JAARGANG 33 14 maart 2019 Belangrijke data 15 maart Studiedag stakingsdag leerkrachten 20 maart Provinciale Statenverkiezingen 25 maart Groep 6 Thijssenshof 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter.

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter. NUMMER 16 JAARGANG 33 9 mei 2019 Belangrijke data 15 mei Studiedag alle leerlingen vrij 17 mei Cultuurdag 1 revius@sintbavoschool.nl 24 mei Cultuurdag 2 oudervereniging@sintbavoschool.nl 29 mei Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag NUMMER 3 JAARGANG 33 5 oktober 2018 Belangrijke data 10 oktober Koffie-uurtje 08.30-9.30 uur 10 tm 12 oktober Kamp groepen 8 12 oktober Groep 7 Cruquiusmuseum 17 oktober Bonte Bavofestival 22 tm 27 oktober

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 31 09-02-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 12 februari Binnensportdag groep 5 en 6 in de OG-hal 19 februari Koffie-uurtje 22 februari (G/D) Medezeggenschap (MR) vergadering, locatie

Nadere informatie

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data Week van 20 november Tienminuten gesprekken 26 november Schoen zetten 27 november Avond tienminuten gesprekken 28 november Pietenochtend groep 3,4

Nadere informatie

Belangrijke data. Social Schools. Staking

Belangrijke data. Social Schools. Staking NUMMER 12 JAARGANG 33 28 februari 2019 Belangrijke data 6 maart Koffie uurtje (8.30-9.30) vrije inloop, geen vast thema 7 maart Sportmiddag groep 7 en 8 15 maart Studiedag (alle kinderen vrij) 1 april

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland.

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland. NUMMER 17 JAARGANG 33 23 mei 2019 Belangrijke data 29 mei Ouderraadvergadering Eemstraat 19.30 uur 30 mei tm 2 juni Hemelvaartsweekend kinderen vrij 3 juni Inloopspreekuur CJG Suat Kilic 8.20 9.20 5 juni

Nadere informatie

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken.

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken. NUMMER 15 JAARGANG 30 13-04-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij 17 april 2 e Paasdag, leerlingen vrij 18 & 19 april Eindtoets IEP groep 8 21 april Koningsspelen,

Nadere informatie

Belangrijke data. Bloemen te koop! Fijne Paasdagen. Koningsspelen op donderdag 26 april

Belangrijke data. Bloemen te koop! Fijne Paasdagen. Koningsspelen op donderdag 26 april NUMMER 13 JAARGANG 32 29 maart 2018 Belangrijke data 30 maart 2018 Goede vrijdag, kinderen vrij 1 en 2 april Pasen 4 april Leerlingenraad 6 april Kabouterpad kleuters 9 tot en met 25 april Themaweken Haarlemse

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd?

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd? NUMMER 17 JAARGANG 5 13 mei 2016 Belangrijke data Belangrijke data 16 mei 2 e Pinksterdag, ll. vrij beide locaties 18 mei (G)MR vergadering locatie Eem 18 mei koffie-uurtje locatie Revius 19 mei Koffie-uurtje

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Belangrijke data. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Nieuws uit het team NUMMER 14 JAARGANG 32 13 april 2018 Belangrijke data 19 april 2018 Koffie-uurtje 26 april 2018 Koningsspelen Bavo 27 april 2018 Koningsdag kinderen vrij 30 april tm 13 mei Meivakantie kinderen vrij 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint NUMMER 04 JAARGANG 31 03-11-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 10 november Studiedag, alle leerlingen vrij 13 november Studiedag, alle leerlingen vrij 14 november Voorlopige adviesgesprekken groep

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG NUMMER 18 JAARGANG 30 09-06-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 16 juni Ontruimingsoefening hele school 18 juni Vaderdag 23 juni Koffie uurtje van 8.30-9.30 uur 26 juni OR vergadering 27 juni (G)MR

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden zijn gestart! NUMMER 12 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden zijn gestart! NUMMER 12 JAARGANG NUMMER 12 JAARGANG 31 13-04-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 9 t/m 25 april Themaweken: Haarlemse Helden 26 april Koningsspelen, continurooster tot 14.00 uur 27 april t/m 13 mei Meivakantie 21 mei

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag NUMMER 11 JAARGANG 32 21 februari 2018 Belangrijke data 23 februari Studiedag 24 februari tm 4 maart Voorjaarvakantie 5 maart Weer naar school 8 maart Sportmiddag groepen 7 en 8 in de OG Hal 13 maart Koffie-uurtje

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

2 april 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 3 Vr 4 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 10-minutengesprekken Weekend Gruitdag. 8.30 uur, verkoop kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop bij de tribune. De donatiepot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nunspeet,

Nunspeet, www.montessorischooldeontdekking.nl Nunspeet, 12-04-2017 www.ontdekking.info Open uurtje Woensdagavond 5 april hadden we het open uurtje. De kinderen gaven hun ouders zelf lesjes. Het was een erg gezellig

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Inspectie bezoek. Inschrijvingen Sint Bavoschool, is uw jongste kind al ingeschreven?

Belangrijke data. Belangrijke data. Inspectie bezoek. Inschrijvingen Sint Bavoschool, is uw jongste kind al ingeschreven? NUMMER 11 JAARGANG 5 29 januari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 feb Sportmiddag groep 5 & 6 beide locaties 2 feb Koffie-uurtje beide locaties 11 feb Sportmiddag groep 3 & 4 beide locaties 15 feb

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda 1 Entree toets groep 7 Op 25 april 2013 was het dan eindelijk zover. De naam Koningin Beatrixschool heeft plaatsgemaakt voor CBS de Koning. Deze naam is uit 115 inzendingen gekozen, omdat de naam verwijst

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Belangrijke data. Koffie uurtje. Kanjertraining. Het instructiemodel: Doelgericht werken. NUMMER 5 JAARGANG oktober 2016

Belangrijke data. Koffie uurtje. Kanjertraining. Het instructiemodel: Doelgericht werken. NUMMER 5 JAARGANG oktober 2016 NUMMER 5 JAARGANG 30 28 oktober 2016 Belangrijke data 31 oktober Koffie-uurtje 1 november (G) MR Vergadering 11 november Versieren school Sinterklaas om 15.00 uur 14 november Koffie -uurtje 14 tm 18 november

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp!

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp! NUMMER 15 JAARGANG 31 26-04-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 april t/m 13 mei Meivakantie 14 mei Voorstelling Oorlogsgeheimen: groep 8 21 mei Tweede Pinksterdag 22 mei Studiedag: leerlingen vrij

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 30 27-01-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 jan cultuurdag 3 feb cultuurdag en expositiemiddag 9 feb sportmiddag groepen 5 en 6 16 feb sportmiddag groepen 7 en 8 15-17 febr Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari NUMMER 9 JAARGANG 30 13-1-2017 Belangrijke data 19 januari Cultuurdag alle groepen 20 januari Rondleiding nieuwe ouders 23 januari Koffieuurtje 26 januari Cultuurdag alle groepen revius@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data 22 tm 27 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kinderen weer naar school 31 oktober Koffie uurtje 2 08.30 09.30 uur 1 november Bezoek bibliotheek groep

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Fietsen parkeren. Even voorstellen NUMMER 3 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Fietsen parkeren. Even voorstellen NUMMER 3 JAARGANG NUMMER 3 JAARGANG 32 05-10-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 4 oktober Algemene ledenvergadering ouderraad 5 oktober Dag van de leraar 8 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 10,11 en 12 oktober

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 Voorwoord Het is bijna niet te bevatten maar we gaan alweer richting einde schooljaar. Voordat het zover is staat er nog heel wat op ons programma. Zowel voor de leerlingen

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Lieve collega's, kleuters, kinderen en ouders van de Sint Bavoschool,

Lieve collega's, kleuters, kinderen en ouders van de Sint Bavoschool, NUMMER 18 JAARGANG 33 6 juni 2019 Belangrijke data 10 juni Tweede pinksterdag 13 juni Podiumavond voor de kleuters 18 tm 21 juni Avondvierdaagse 21 juni Kabouterpad Zomer 24 tm 28 juni 10 minutengesprekken

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Mini Roparun op De Spoorzoeker Wat is de Roparun? Mini-Roparu Wat doen wij vooraf Wat kunt u doen?

Mini Roparun op De Spoorzoeker Wat is de Roparun? Mini-Roparu Wat doen wij vooraf Wat kunt u doen? 1 april 2019 3 april Grote Rekendag 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie