** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter."

Transcriptie

1 NUMMER 16 JAARGANG 33 9 mei 2019 Belangrijke data 15 mei Studiedag alle leerlingen vrij 17 mei Cultuurdag 1 revius@sintbavoschool.nl 24 mei Cultuurdag 2 oudervereniging@sintbavoschool.nl 29 mei Ouderraadvergadering Eemstraat uur 30 mei tm 2 juni Hemelvaartsweekend kinderen vrij 3 juni Inloopspreekuur CJG Suat Kilic juni Koffie-uurtje 7 juni Cultuurdag 3 dmrrevius@sintbavoschool.nl gmr@haarlemschoten.nl reviuspunter@sintbavoschool.nl contactpersoon@sintbavoschool.nl Opgeknapt Aan het begin van de meivakantie hebben een aantal collega s en een enkele ouder de handen uit de mouwen gestoken om het gebouw aan de Geusevesperstraat op te knappen. Er is flink geverfd en de trap is eindelijk voorzien van een deugdelijke trapleuning. We zijn er zelf heel content mee en hopen dat de leerlingen er ook blij mee zijn. ** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter. In de vorige Punter gaven wij u alvast de data van vakanties en studiedagen door voor volgend schooljaar. Hierbij nog een aanvullingen en een wijziging. Volgend schooljaar staan al deze data in de kalender van social schools. Studiedag 17 april gaat niet door. 9 juni is een vrije middag voor de kinderen.

2 Terugkoppeling vragenlijsten sociale veiligheid. De vragenlijst voor leerlingen (WMK) is afgelopen april afgenomen. De vragenlijst is gescoord door de leerlingen van groep 5,6,7 en 8 (n=124). Het responspercentage was 98%. De leerlingen zijn gemiddeld genomen (erg) tevreden over de school. De volgende scores kwamen naar voren uit de vragenlijst (waardering van scores tussen 0 en 4) Een score boven de 3.25 is ruim voldoende, boven de 3.50 goed en boven de 3.75 uitstekend te noemen. De resultaten zijn besproken in de teamvergadering en met de MR en de leerlingenraad. U zult begrijpen dat wij blij zijn met deze uitslagen. Veiligheidsbeleving: 3.61 Optreden van de leraar: 3.32 Opstelling van de leerling: 3.39 Welbevinden: 3.40 Fysieke veiligheid: 3.73 Sociale veiligheid: 3.66 Psychische veiligheid: 3.77 Materiële zaken:3.63 Daarnaast kregen wij de volgende cijfers terug van onze leerlingen; Ik voel me veilig op school, ik geef de school een 8.4 Ik heb het naar mijn zin op school, ik geef de school een 8.0 De vragenlijst voor de ouders is naar 277 respondenten verzonden, waarvan 49 de lijst hebben ingevuld. Omgerekend is dit een responspercentage van 18 procent en daarmee te weinig om sterke conclusies uit te trekken. Toch willen wij u graag informeren wat de respondenten ons teruggegeven hebben. Veiligheidsbeleving: 3.50 Optreden van de leraar: 3.25 Opstelling van de leerling: 3.14 Welbevinden: 3.35 Fysieke veiligheid: 3.67 Sociale veiligheid: 3.64 Psychische veiligheid: 3.77 Materiële zaken:3.77 ALGEMEEN: Mijn kind voelt zich veilig op school, ik geef de school een 7.9 Mijn kind heeft het naar zijn zin op school, ik geef de school een 7.8 Leerlingenraad Afgelopen woensdag was er weer een leerlingenraad. De leerlingen van groep 7 vonden het een hele klus om de notulen tijdig af te krijgen. Tijdens deze raad hebben we gesproken over de voortgang van het schoolplein. Er is inmiddels subsidie aangevraagd en de aanvraag wordt beoordeeld in de zomervakantie. We gaan zelf ook alvast geld inzamelen door voor Jantje Beton te lopen. Hiermee hopen we ook een mooi bedrag op te halen. Het is een hele klus om de gelden bij een te krijgen, maar we geven niet op!

3 Deelraad Reviusstraat zoekt nieuw medezeggenschap lid. Na vele jaren trouw adviezen en inzichten te hebben gedeeld gaat Lian van de Wassenberg de DMR ( deelraad Medezeggenschap Raad) verlaten omdat haar zittingstermijn is verlopen. Lian stelt zich niet opnieuw verkiesbaar. Heel veel dank voor de inzet! Doordat Lian de DMR gaat verlaten komt er een plek vrij in de raad. Lijkt het u wat om toe te treden tot de DMR neem dan contact op met Roger Velu, rogervelu@sintbavoschool.nl Wat doet een DMR nu eigenlijk? De DMR is het overleg orgaan van de Sint Bavoschool locatie Reviusstraat. In samenwerking met de DMR van de locatie Eemstraat bespreken zij de onderwijskundige visie van de locatie, de kwaliteit van het onderwijs, het 4- jaarlijks schoolplan en het bijbehorend jaarplan en de profilering van de locatie. Daarnaast komen er nog verschillende andere zaken die in een schooljaar spelen aan bod in de vergaderingen. De DMR bestaat uit twee leerkrachten en twee ouders van de locatie Reviusstraat. Wilt u meer weten over de taken, gang van zaken of heeft u andere vragen kunt u ook contact opnemen met Lian van de Wassenberg ( wassenberghaarlem@hotmail.nl) of met Aukje van het Nederend ( Avanhetnederend@gmail.com) We zien uw reactie graag voor 24 mei tegemoet! De Kleine Jantje Beton Loterij 2019 en de Jantje Betonactieweken Onze school komt in actie voor meer spelen. We verkopen lootjes van De Kleine Jantje Beton Loterij van 22 mei t/ m 5 juni. Daarmee halen we geld op voor ons schoolplein én voor kinderen voor wie buitenspelen minder vanzelfsprekend is. Ieder verkocht lot helpt voor meer spelen! Onze leerlingen verkopen lootjes van De Kleine Jantje Beton Loterij. 50% van de opbrengst mag de school besteden aan de realisatie van ons groene schoolplein. Familie, vrienden en kennissen, helpen jullie mee? Ieder verkocht lot helpt! Spelen is niet alleen heel leuk, het is ook heel belangrijk. Misschien nog wel veel belangrijker dan rekenen of schrijven. Door te spelen krijgen kinderen namelijk de beweging die ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. En tegelijkertijd leren ze allemaal belangrijke dingen, zoals vrienden maken, omgaan met tegenslagen en lak hebben aan vervelende mensen. Dingen die later best nog wel eens van pas komen. Toch wordt spelen door tijdgebrek en te weinig speelplaatsen steeds minder vanzelfsprekend. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten. Daar doet Jantje Beton iets aan. Met De Kleine Jantje Beton Loterij. Iedereen die een lot koopt, stimuleert spelen tijdens en na schooltijd. Het schoolplein biedt kinderen goede mogelijkheden om tijdens en na schooltijd actief te zijn en hun batterij op te laden. Het schoolplein staat zelfs in de top 3 van favoriete plaatsen om te spelen. Een belangrijke (speel)plek dus! Heb je nog vragen over de Jantje Beton Loterij? Kijk op

4 Schoolhockey groep 7 en 8. Op woensdag 19 juni is van 13.00u tot 17.00u het schoolhockey toernooi voor de groepen 7 en 8 Dit zal zijn op het terrein van de Hockeyclub Rood-Wit Als je mee wilt doen met schoolhockey meldt je dan aan door een te sturen naar rogervelu@sintbavoschool.nl. Geef daarbij aan in welke groep je zit en of je vader of moeder kan begeleiden of kan scheidsen. Opgeven voor 29 mei as. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande voorwaarden: Elke school verzorgt voor elk meespelend team een scheidsrechter, deze nemen zelf een fluitje mee. Een scheidsrechter kan niet ook de coach zijn!! Er zijn dus 2 begeleiders nodig! Alle deelnemers zijn voorzien van een bitje (verplicht) Tevens zijn alle deelnemers voorzien van scheenbeschermers. (verplicht) Op de velden mag niet met voetbalschoenen worden gespeeld. Max 12 spelers per team. Bij ieder team staan in ieder geval altijd 3 meisjes in het veld (Inclusief keeper) Logopedie is Leuk! Beste ouders, Graag stel ik me even voor: ik ben Marjolein van Helvoort, logopedist bij Logopedie is leuk. Onze aanpak is gericht op positiviteit, discipline, innovatief bezig zijn en verstand hebben van je vak. Als iets leuk is, dan heb je er zin in en ontstaat er energie om het aan te pakken. Op maandag werk ik met veel plezier op de Sint Bavoschool, locatie Reviusstraat. Als logopedist help ik als er problemen zijn met stem, taal, spraak, gehoor of slikken. Bijvoorbeeld als een kind moeite heeft om taal goed te begrijpen of als er een te kleine woordenschat is. Ook help ik als een bepaalde letter nog moeite kost om uit te spreken. Logopedie kan ook helpen als de stem hees klinkt of een kind hapert/stottert tijdens het spreken. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je een vraag? Bel of mail mij dan! marjolein@logopedieisleuk.nl KIDS2ELLENS BERICHTEN Vrijdag 31 mei a.s, de dag na Hemelvaartsdag, is Kids2Ellens gesloten. Kids2Ellens is geopend in de zomervakantie 2019: Week 29 en week 30 (van maandag 15 juli t/m vrijdag 27 juli 2019) Week 33 en week 34 (van maandag 12 augustus t/m vrijdag 24 augustus 2019) Kids2Ellens is gesloten in de week 31 en week 32 (van maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus 2019) Voor de zomervakantie kunt u uw kind al opgeven via mail. Het schooljaar gaat snel en de voorbereidingen van het nieuwe schoolseizoen zijn in volle gang. Gaat u verhuizen of gaat uw kind niet meer komen bij de voor-tussen of naschoolse opvang, vergeet u dan niet op te zeggen via mail: kids2ellens@gmail.com. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Met vriendelijke groet, Kids2Ellens Ellen Spanjaart & Ellen Jansen

5 Bavo in beeld KONINGSSPELEN 2019

6 Bavo in beeld Broodhaantjes bakken in groep 1/2 C Sofie heeft een kaboutertje gebreid! Heel knap Sofie. Groep 7 schildert eieren voor de kleuters, mooi gekleurd werden ze verstopt in de binnentuin!

7 Hier wat leuke foto s van het Paasontbijt! In pyjama s ontbijten op school, wat een feestje! Wat heeft iedereen fantastisch mooie paasdozen gemaakt!

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland.

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland. NUMMER 17 JAARGANG 33 23 mei 2019 Belangrijke data 29 mei Ouderraadvergadering Eemstraat 19.30 uur 30 mei tm 2 juni Hemelvaartsweekend kinderen vrij 3 juni Inloopspreekuur CJG Suat Kilic 8.20 9.20 5 juni

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) NUMMER 14 JAARGANG 33 00 maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) (8.30-10.00 koffiekamer) 3 april Koffie uurtje (8.30-9.30) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole

Nadere informatie

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel.

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel. NUMMER 13 JAARGANG 33 14 maart 2019 Belangrijke data 15 maart Studiedag stakingsdag leerkrachten 20 maart Provinciale Statenverkiezingen 25 maart Groep 6 Thijssenshof 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

Lieve collega's, kleuters, kinderen en ouders van de Sint Bavoschool,

Lieve collega's, kleuters, kinderen en ouders van de Sint Bavoschool, NUMMER 18 JAARGANG 33 6 juni 2019 Belangrijke data 10 juni Tweede pinksterdag 13 juni Podiumavond voor de kleuters 18 tm 21 juni Avondvierdaagse 21 juni Kabouterpad Zomer 24 tm 28 juni 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 31 09-02-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 12 februari Binnensportdag groep 5 en 6 in de OG-hal 19 februari Koffie-uurtje 22 februari (G/D) Medezeggenschap (MR) vergadering, locatie

Nadere informatie

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken.

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken. NUMMER 15 JAARGANG 30 13-04-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij 17 april 2 e Paasdag, leerlingen vrij 18 & 19 april Eindtoets IEP groep 8 21 april Koningsspelen,

Nadere informatie

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data Week van 20 november Tienminuten gesprekken 26 november Schoen zetten 27 november Avond tienminuten gesprekken 28 november Pietenochtend groep 3,4

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG NUMMER 14 JAARGANG 30 31-03-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 3 april begin themaweek 3 april laatste dag inleveren tevredenheidspeiling 13 april Paasontbijt 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data 22 tm 27 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kinderen weer naar school 31 oktober Koffie uurtje 2 08.30 09.30 uur 1 november Bezoek bibliotheek groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen NUMMER 15 JAARGANG 32 25 april 2018 Belangrijke data revius@sintbavoschool.nl 27 april 2018 Koningsdag kinderen vrij 28 april tm 13 mei 2018 Meivakantie 14 mei 2018 Weer naar school 21 mei 2018 Pinksteren

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna NUMMER 02 JAARGANG 31 29-09-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 2-8 oktober Startgesprekken gr. 3 t/m 7 5 oktober Staking, school is gesloten 4-19 oktober Kinderboekenweek 11-13 oktober Kamp groep

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Belangrijke data. Bloemen te koop! Fijne Paasdagen. Koningsspelen op donderdag 26 april

Belangrijke data. Bloemen te koop! Fijne Paasdagen. Koningsspelen op donderdag 26 april NUMMER 13 JAARGANG 32 29 maart 2018 Belangrijke data 30 maart 2018 Goede vrijdag, kinderen vrij 1 en 2 april Pasen 4 april Leerlingenraad 6 april Kabouterpad kleuters 9 tot en met 25 april Themaweken Haarlemse

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer mei 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer mei 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 21 mei: MJW nr. 17; groep 1-2B in de ochtend naar De Maashorst 23 mei: 13.00 uur Bogaviering 24 mei: ochtend: groep 1-2A naar De Maashorst 27 mei: start toetsweek t/m 14 juni

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 30 27-01-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 jan cultuurdag 3 feb cultuurdag en expositiemiddag 9 feb sportmiddag groepen 5 en 6 16 feb sportmiddag groepen 7 en 8 15-17 febr Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen,

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen, NUMMER 10 JAARGANG 30 27 januari 2017 Belangrijke data 2 februari Derde cultuurdag 6 tm 9 februari Adviesgesprekken groep 8 7 februari Rondleiding nieuwe ouders 7 februari Adviesgesprekken avond groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp!

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp! NUMMER 15 JAARGANG 31 26-04-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 april t/m 13 mei Meivakantie 14 mei Voorstelling Oorlogsgeheimen: groep 8 21 mei Tweede Pinksterdag 22 mei Studiedag: leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne Kalender schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Bij deze de kalender voor het schooljaar 2018-2019. In deze kalender vindt u een overzicht van de geplande activiteiten, vakanties en vrije dagen. Ook ziet u

Nadere informatie

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019 Belangrijke data 8 april Bezoek van De Klimaatbus aan groep 6-7 8 april Bezoek van groep 1-2B aan de lammetjes 8 april MR - bijeenkomst, locatie De Kluft (aanvang 19.00 uur) 12 april Koningsspelen 16 en

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag NUMMER 3 JAARGANG 33 5 oktober 2018 Belangrijke data 10 oktober Koffie-uurtje 08.30-9.30 uur 10 tm 12 oktober Kamp groepen 8 12 oktober Groep 7 Cruquiusmuseum 17 oktober Bonte Bavofestival 22 tm 27 oktober

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite www.cyriacus.nl Deze nieuwsflits bevat de volgende onderwerpen: - Agenda/activiteiten oktober 2017 - Afscheid meester Ruben - werkgroep

Nadere informatie

Vragenlijst Veiligheid leerlingen

Vragenlijst Veiligheid leerlingen Vragenlijst Veiligheid leerlingen 2017-2018 Uitslagen Vragenlijst A.S. Talmaschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Info nr

Info nr Info nr. 10 2018-2019 Anita Grunefeld Wellicht heeft u al gehoord dat Anita Grunefeld al een paar dinsdagen niet op school is geweest. Zij heeft, na een val van een trappetje, een pees in haar rechterbovenarm/schouder

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond!

Welkom op de informatie-avond! Welkom op de informatie-avond! Programma: Presentatie over de uitslag van de tevredenheidsonderzoeken, de verbeterplannen en de resultaten van vorig schooljaar. Interactief met elkaar van gedachten wisselen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Inspectie bezoek. Inschrijvingen Sint Bavoschool, is uw jongste kind al ingeschreven?

Belangrijke data. Belangrijke data. Inspectie bezoek. Inschrijvingen Sint Bavoschool, is uw jongste kind al ingeschreven? NUMMER 11 JAARGANG 5 29 januari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 feb Sportmiddag groep 5 & 6 beide locaties 2 feb Koffie-uurtje beide locaties 11 feb Sportmiddag groep 3 & 4 beide locaties 15 feb

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Onderwijskundig Jaarplan ( OKJP) OnderwijsKundig JaarVerslag ( OKJV)

Onderwijskundig Jaarplan ( OKJP) OnderwijsKundig JaarVerslag ( OKJV) Werken aan kwaliteit op De Schakel Hieronder leest u over hoe wij zorgen dat De Schakel een kwalitatief goede (excellente) school is en blijft. U kunt ook gegevens vinden over de recent afgenomen onderzoeken

Nadere informatie

Belangrijke data. Social Schools. Staking

Belangrijke data. Social Schools. Staking NUMMER 12 JAARGANG 33 28 februari 2019 Belangrijke data 6 maart Koffie uurtje (8.30-9.30) vrije inloop, geen vast thema 7 maart Sportmiddag groep 7 en 8 15 maart Studiedag (alle kinderen vrij) 1 april

Nadere informatie

Vragenlijst ouders/verzorgers 2018

Vragenlijst ouders/verzorgers 2018 Vragenlijst ouders/verzorgers 2018 Uitslagen Vragenlijst Koningin Wilhelmina School Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint NUMMER 04 JAARGANG 31 03-11-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 10 november Studiedag, alle leerlingen vrij 13 november Studiedag, alle leerlingen vrij 14 november Voorlopige adviesgesprekken groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 14 april 2016 Ontwikkeling op Troubadour: de instructie Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de ontwikkelingen

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Januari februari 2018 Ariane Breimer, directeur St. Maartenschool 21-3-2018 0 1 1. Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt op alle scholen van de Stichting Atrium een

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 18-09-2018 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek Agenda 2017-2018 24 en 26 september 2018 Omgekeerde oudergesprekken

Nadere informatie

vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden

vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Kandelaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Schoolfoto s. Koffie uurtje. Kids2Ellens NUMMER 03 JAARGANG NUMMER 03 JAARGANG 31 13-10-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 19 oktober Inlogkaart schoolfoto s mee naar huis 23-27 oktober Herfstvakantie alle groepen 31 oktober Vergadering van de GMR/MR/DMR 10

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in maart 2017 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang Uden, juni 2015 Geachte ouders/verzorgers, In deze brief willen we u informeren over de voortgang van de tevredenheidsonderzoeken. De basisschool van

Nadere informatie

veiligheid leerlingen

veiligheid leerlingen veiligheid leerlingen 201-201 Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Evenaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Maart Leerlingen 57 Ouders Personeel 15/ 16 Aantal respondenten Aantal respondenten Aantal respondenten

Maart Leerlingen 57 Ouders Personeel 15/ 16 Aantal respondenten Aantal respondenten Aantal respondenten Overzicht, analyse en conclusies nulmeting RKBS De Toren. Maart 2016. Wat is kwaliteit? Een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Het leveren van kwaliteit heeft in ieder geval te maken met transparantie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Vragenlijst ouders veiligheid en welbevinden

Vragenlijst ouders veiligheid en welbevinden Vragenlijst ouders veiligheid en welbevinden Uitslagen Vragenlijst PCBS De Schakel Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Nummer 16/datum:

Nummer 16/datum: Nummer 16/datum: 29-3-2019 Kalender 12 apr. Nieuwsbrief 14 apr. Koffieconcert op zondag om 10.30 uur 15 apr. Fietsexamen groep 7 15 apr. Rots en Water NSA in het speellokaal om 15.30 uur 15 apr. 150 jaar

Nadere informatie

Schooldiagnose najaar 2014

Schooldiagnose najaar 2014 Schooldiagnose najaar 2014 In het najaar van 2014 hebben we de medewerkers, ouders, leerlingen en oud-leerlingen van De Springplank gevraagd onze school en ons onderwijs te beoordelen. Op een schaal van

Nadere informatie

Oudertevredenheid. Uitslagen Vragenlijst. Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen

Oudertevredenheid. Uitslagen Vragenlijst. Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen Oudertevredenheid Uitslagen Vragenlijst Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Verbeterplan n.a.v. uitslagen enquête onder ouders van obs de Dubbele Punt april 2013

Verbeterplan n.a.v. uitslagen enquête onder ouders van obs de Dubbele Punt april 2013 Verbeterplan n.a.v. uitslagen enquête onder ouders van obs de Dubbele Punt april 2013 Aanleiding In april 2013 is er een vragenlijst uitgezet onder de ouders van obs de Dubbele Punt om de ouders te bevragen

Nadere informatie

ouders Uitslagen Vragenlijst RKBS Het Baken

ouders Uitslagen Vragenlijst RKBS Het Baken ouders Uitslagen Vragenlijst RKBS Het Baken Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4 Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst Veiligheid Ouders

Vragenlijst Veiligheid Ouders Vragenlijst Veiligheid Ouders Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten NIEUWSBRIEF Juni/ Juli 2014 Beste ouder(s), verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Inmiddels zijn de voortgangsgesprekken in volle gang en zijn de schoolverlaters druk bezig

Nadere informatie

Moderne onderwijskundige concepten

Moderne onderwijskundige concepten Werken aan kwaliteit op De Schakel Hieronder leest u over hoe wij zorgen dat De Schakel een kwalitatief goede school is en blijft. U kunt ook gegevens vinden over de recent afgenomen onderzoeken onder

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders Soc. Veiligheid 2018

Vragenlijst Ouders Soc. Veiligheid 2018 Vragenlijst Ouders Soc. Veiligheid 2018 Uitslagen Vragenlijst CBS De Opdracht Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst Ouders Soc. Veiligheid 2018 van CBS De Opdracht.

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Vragenlijst oudertevredenheid 2017

Vragenlijst oudertevredenheid 2017 Vragenlijst oudertevredenheid 2017 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool De Hoogakker Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Sociale Veiligheid en Welbevinden leerlingen 2018

Sociale Veiligheid en Welbevinden leerlingen 2018 Sociale Veiligheid en Welbevinden leerlingen 2018 Uitslagen Vragenlijst Benedictusschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Oudertevredenheidspeiling TriVia

Oudertevredenheidspeiling TriVia Oudertevredenheidspeiling TriVia Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Leerlingvragenlijst januari 2019

Leerlingvragenlijst januari 2019 Leerlingvragenlijst januari 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Leerlingvragenlijst januari 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari NUMMER 9 JAARGANG 30 13-1-2017 Belangrijke data 19 januari Cultuurdag alle groepen 20 januari Rondleiding nieuwe ouders 23 januari Koffieuurtje 26 januari Cultuurdag alle groepen revius@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst CBS De Stifthorst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak / mei 2015 De laatste periode van het schooljaar is al weer aangebroken. We hopen, dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en dat alle moeders verwend zijn op moederdag. In de school is er behoorlijk

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Belangrijke data. Aanpassingen schrijfkinderen weer naar schoolonderwijs. 29 januari Cultuurdag

Belangrijke data. Aanpassingen schrijfkinderen weer naar schoolonderwijs. 29 januari Cultuurdag NUMMER 10 JAARGANG 33 24-01-2019 Belangrijke data 29 januari Cultuurdag 1 februari Dansworkshop voor groep 6 voorbereiding Trekvogels 4 februari Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) 8.30-9.30 4 februari Voorstelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Leerlingenvragenlijst sociale veiligheid

Leerlingenvragenlijst sociale veiligheid Leerlingenvragenlijst sociale veiligheid 2018-2019 Uitslagen Vragenlijst Basisschool de Molenhoek Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Leerlingenvragenlijst sociale veiligheid

Nadere informatie

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd?

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd? NUMMER 17 JAARGANG 5 13 mei 2016 Belangrijke data Belangrijke data 16 mei 2 e Pinksterdag, ll. vrij beide locaties 18 mei (G)MR vergadering locatie Eem 18 mei koffie-uurtje locatie Revius 19 mei Koffie-uurtje

Nadere informatie

Vragenlijst veiligheid leerlingen

Vragenlijst veiligheid leerlingen Vragenlijst veiligheid leerlingen 2017-2018 Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Wegwijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Sociale Veiligheid 2015

Sociale Veiligheid 2015 Sociale Veiligheid 2015 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool De Hoogakker Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie