Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF NUMMER 6 20 november 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Stuurgroep Andere Tijden Opening schoolplein Welkom Even voorstellen Kindcentrum Julianaschool Topondernemers Sinterklaasfeest Kerstvieringen Agenda Lezing over het puberbrein Kerstkuier De Groene Belevenis Godsdienstige Vorming Week november 2015 Thema: Waar ben ik thuis? Vertellingen: De dood van Sara, Genesis 23 Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11 Lied van de Week: lied 461: Wij wachten op de koning Week november 6 december 2015 De periode voor Kerst is altijd een gezellige tijd. Woonkamers, klassen en winkelstraten worden versierd, kaarsjes worden aangestoken, ruzies worden het liefst op een laag pitje gezet. En dan natuurlijk ook nog Sinterklaas met zijn Pieten: het kan allemaal niet op. Kinderen en volwassenen zijn heel gevoelig voor de sfeer van deze tijd. Maar wat voor tijd is het nu precies? In de Godsdienstige Vorming laten we ons steeds opnieuw voeden door de grote verhalen. We vertellen deze weken uit de profetie van Jesaja en het evangelie van Lucas. Daar ontdekken we dat al die gezelligheid een bijzondere oorsprong heeft. We leven toe naar het verhaal van Kerst. Bij de verhalen staan we met de kinderen stil bij het thema: Er komt een tijd.. We zingen er ook over in het projectlied. Wij weten hoe laat het is, want in de geschiedenis van koning en keizer begint een verhaal: het licht zal schijnen voor ons allemaal! We beginnen de adventstijd met alle kinderen en leerkrachten in de Voorhof, met een gezamenlijke opening (onder schooltijd).

2 NIEUWSBRIEF PAGINA 2 Week november 6 december 2015 Thema: Er komt een tijd! Vertellingen: Licht in het donker, Jesaja 9: 1-6 Overal vrede, Jesaja 11: 1-10 Een weg door de woestijn, Jesaja 40: 1-11 In de adventstijd leren we géén Lied van de Week Stuurgroep Andere tijden Op maandag 23 november nodigen wij u van harte uit voor onze informatieavond over Andere schooltijden. Graag informeren we u over dit onderwerp en over de redenen waarom dit thema van belang is voor de Julianaschool. Naar aanleiding van de avond wordt er in een later stadium een peiling gehouden onder ouders over Andere Schooltijden. Wij willen dan graag van u horen wat uw mening is over dit onderwerp. Tijdens de informatieavond hoort u meer over deze peiling. We vinden het van belang dat u betrokken wordt bij het proces dat we als Julianaschool voor ogen hebben rondom Andere Schooltijden. We horen graag uw mening. We gaan ervan uit dat u dit belang ook ziet. We zien u dan ook graag op maandag 23 november! We ontvangen u graag met een kop koffie of thee vanaf uur. Om uur willen we starten met het inhoudelijke deel. Opening Schoolplein Op donderdag 26 november openen we op feestelijke wijze ons vernieuwde schoolplein. U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen vanaf 9.00 uur!

3 NIEUWSBRIEF PAGINA 3 Welkom Sommigen zitten al een poosje op onze school, anderen zijn nét gekomen. We verwelkomen hier in de Nieuwsbrief: In groep 1/ 2 het Uilenbos: Lise Kramer Mark Blokhuis Kowsi Sattah In groep 1/2 het Eendennest Jort van Lambalgen Covik Hovanisyan Danique van Beek In groep 4: Brahim Sattah Jullie allemaal een hele goed tijd op de Julianaschool toegewenst en veel plezier! Even voorstellen Hallo allemaal! Mijn naam is Iris (19 jaar) en ik ben eerstejaars student op de Marnix Academie in Utrecht. Sinds oktober ben ik praktijkervaring aan het op doen op de Koningin Julianaschool. Sommigen hebben mij misschien al gezien. In principe ben ik elke donderdag te vinden in de kleutergroep het Uilennest. Ik heb het ontzettend naar mijn zin op jullie warme school. Groetjes Iris Kind Centrum Julianaschool U hebt de mooie schetsen in de vorige Nieuwsbrief gezien (in een groter formaat hangen ze in het halletje bij de onderbouw ingang, kunt u ze nog eens op uw gemak bekijken). In de afgelopen week is de schop daadwerkelijk de grond in gegaan. U heeft er ongetwijfeld al iets van gezien en gemerkt. Excuses voor het eventuele ongemak. Maar je zit eerst in de rommel, voordat je van een mooi resultaat kunt genieten. En mooi gaat het zeker worden!

4 NIEUWSBRIEF PAGINA 4 TopOndernemers In groep 4 t/m 8 wordt vanaf de start van het cursusjaar gewerkt met TopOndernemers. Inmiddels zijn de leerling aan het werk met het tweede thema. In groep 4 gaat het over Alles beweegt, in groep 5 tot en met 8 is het thema Sport en ontspanning. Er wordt geleerd over verschillende sporten, over het lichaam, EHBO, de topografie van Nederland (pretparken en attractieparken in groep 5 en 6), de topografie van Frankrijk (tour de France in groep 7 en 8). Er zijn onderwerpen die door alle leerlingen worden uitgewerkt en er zijn keuzemogelijkheden. De behoefte aan meer informatieve boeken leeft bij zowel de leerlingen als de leerkrachten. We zijn een samenwerking aangegaan met de bibliotheek. Zij zullen bij elk thema een leskist met informatieve boeken leveren. We zijn voornemens om periodiek een TopOndernemer-journaal te maken. Hiermee willen we een inkijkje geven in de activiteiten rond TopOndernemers. Ook wordt er een informatieve koffieochtend ingepland rond het onderwerp. Dit zal in het voorjaar van 2016 zijn. Sinterklaasfeest Op vrijdag 4 december komt Sinterklaas onze school bezoeken. Omdat de goedheiligman het op deze dag erg druk heeft, komt hij al vroeg op onze school. Om 8.30 uur zal Sint arriveren op ons plein bij de hoofdingang. Wilt u niets missen van deze happening, zorg dan dat u op tijd bent met uw kind(eren)! De kinderen van de groepen 1 t/m 4 zijn om uur vrij. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 werken in een continurooster (denk om je lunchpakket!) en zijn om uur vrij. Let op: de surprises van de groepen 5 t/m 8 moeten op donderdag 3 december mee naar school worden genomen.

5 NIEUWSBRIEF PAGINA 5 Kerstvieringen Voordat we melden hoe laat en waar de kerstvieringen plaats vinden, willen we het volgende onder uw aandacht brengen: We willen de kinderen eens in de twee jaar de gelegenheid geven om het schoolkerstfeest samen met hun ouders te vieren. Daarvoor nodigen we alleen u als ouders uit. De laatste jaren lopen we steeds vaker tegen het probleem aan dat er veel meer mensen mee komen dan is afgesproken, broers en zussen, opa s en oma s enz. met als gevolg dat de Voorhof uitpuilt en het er zelfs gevaarlijk vol wordt. We willen ons voor de kerstvieringen écht richten op de kinderen én hun ouders. We vragen hiervoor uw begrip (en medewerking!). De vieringen vinden plaats op: woensdag 16 december Beide groepen 1 / 2: In hun eigen lokaal, zonder ouders. Aanvang uur. (Vanaf uur kunnen de kinderen gebracht worden via de kleuteringang, tot de deur van het lokaal) Groepen 3 en 4: Groepen 5 t/m 8: In de aula van de school, zonder ouders. Aanvang uur. (Vanaf uur mogen deze kinderen naar binnen via de hoofdingang aan de Ekris) In de Voorhof, samen met hun ouders. Aanvang uur (vanaf uur is de zaal open) Alle vieringen zijn om uur afgelopen. De kinderen van de groepen 1/ 2, 3 en 4 komen onder leiding van hun juf(fen) naar het voorplein van de school. De kinderen blijven bij de groepsleerkrachten totdat de ouders zich bij de juf hebben gemeld. Na afloop van de vieringen (om ca uur) bent u van harte uitgenodigd om, samen met uw kind(eren), chocolademelk en glühwein te drinken op het plein voor de school (aan de Ekris).

6 NIEUWSBRIEF PAGINA 6 A G E N D A Maandag 23 november Ouderavond Andere tijden vanaf uur staat de koffie/ thee klaar Donderdag 26 november Opening van het plein Maandag 30 november Gezamenlijke opening Advent in de Voorhof (onder schooltijd) Vrijdag 4 december Sinterklaasfeest - voor de groepen 5 t/m 8 continurooster tot uur Nieuwsbrief 7 Woensdag 16 december Kerstfeestvieringen, aanvang uur groepen 1/2, 3 & 4 op school zonder ouders groepen 5 t/m 8 in de Voorhof met ouders Na afloop: glühwein en chocolademelk op het schoolplein Vrijdag 18 december Nieuwsbrief 8 Continu rooster voor de groepen 5 t/m 8 Begin van de Kerstvakantie voor de groepen 1 t/m 4 om uur en voor de groepen 5 t/m 8 om uur Maandag 4 januari 2016 Eerste schooldag van het nieuwe jaar Lezing over het puberbrein, 26 november uur De Protestantse Gemeente De Voorhof te Woudenberg organiseert op donderdagavond 26 november een lezing door dr. Aletta Smits over: het puberbrein een handleiding. Waarom maken ze hun huiswerk niet? Waarom komen ze te laat op hun stage? Waarom veranderen ze al na drie weken van opleiding? Waarom moeten hun eigen dingen NU en jouw dingen STRA-HAKS? Aletta Smits geeft in een humoristische presentatie verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij - normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid - daarmee om kunnen gaan. Dr. Aletta Smits is directeur van De Loef Training en Advies. Ze geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Smits heeft als docent op verschillende scholen gewerkt, zowel op het voortgezet onderwijs als in het hoger onderwijs. Voor wie: ouders, grootouders, jeugdwerkers, docenten en andere belangstellenden Wanneer: donderdag 26 november 2015 om 20.00u Entree: 5,- euro per persoon Waar: De Voorhof, Nico Bergsteijnweg 139 te Woudenberg Inlichtingen: Ds. Dick Steenks, , steenks@pkndevoorhof.nl

7 NIEUWSBRIEF PAGINA 7 Kerstkuier 20 december 2015 Op zondag 20 december zal er dit jaar een kerstkuier plaatsvinden in de wijk rondom De Voorhof en de Catharinaparochie. De kerstkuier is een wandeling langs tussenstops die in het teken staan van de reis van Jozef en Maria naar Bethlehem tot en met de geboorte van Jezus. Tijdens deze stops zal er op een mooie en bijzondere manier aandacht worden geschonken aan het kerstverhaal van Jezus. We zoeken voor de invulling van de stopplaatsen kinderen die het leuk vinden om mee te doen: - we hebben engeltjes nodig voor bij het koor; - herders die in het veld staan; - kinderen die gasten willen zijn in de herberg Geef je op voor 1 december bij Hilde:hberk2000@hotmail.com De Groene Belevenis

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 8 9 december In deze Nieuwsbrief: 5 december Kinderkerstnachtdienst

NIEUWSBRIEF. NUMMER 8 9 december In deze Nieuwsbrief: 5 december Kinderkerstnachtdienst NIEUWSBRIEF NUMMER 8 9 december 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kinderpostzegels Kerstvieringen Agenda 5 december Kinderkerstnachtdienst Kledingcontainer De Groene Belevenis Het licht schijnt

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Lonnebode December In deze nieuwsbrief:

Lonnebode December In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: - Activiteiten - Sinterklaas - Groot Archipeldictee - Kerstviering - Kerstfestival - Nieuwjaarsontbijt - College Tour Junior Lonnebode December 2018 24.4 Activiteiten vrijdag 9 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 8 18 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming. Activiteitencommissie. De hand

NIEUWSBRIEF. NUMMER 8 18 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming. Activiteitencommissie. De hand NIEUWSBRIEF NUMMER 8 18 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personele zaken Activiteitencommissie Kerstvieringen Welkom Schoonmaakavonden Schaatsen Continurooster Agenda Tenslotte

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen NIEUWSBRIEF NUMMER 4 9 oktober 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Raar maar waar Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen Tussenschoolse opvang Streetwise Activiteitencommissie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding

Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 25 september 2015. In deze Nieuwsbrief: Studenten in de school. Kijkmomenten ouders

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 25 september 2015. In deze Nieuwsbrief: Studenten in de school. Kijkmomenten ouders NIEUWSBRIEF NUMMER 3 25 september 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personeel Niet te vroeg. Actie rugtasjes Sportdag Kijkmomenten ouders Schoolplein Studenten in de school Activiteitencommissie

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er deze week verteld over de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal in Bethlehem. De herders in het veld kregen het geboortebericht te horen van een

Nadere informatie

Gratis ouderworkshop van Studiekring

Gratis ouderworkshop van Studiekring NIEUWSBRIEF NUMMER 5 6 november 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerk School Dienst Streetwise Activiteitencommissie Stuurgroep Andere Tijden Plein Actie Schoenmaatje Even voorstellen Gratis

Nadere informatie

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E:

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: NIEUWSBRIEF november 2016 Advent 2017 Dromen van vrede voor mensen van heden. En weer in geuren en kleuren verhalen. Wat wij al weten uit oude verhalen: Herders en sterren, een stal en een kind. Omdat

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Thema s Trefwoord Week 47 Thema: Kleding Kleding: je hebt er iets mee of niet. De officier Naäman heeft er duidelijk iets mee. Hij is een belangrijk

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger 1 Het wordt steeds vroeger donker De winter is in zicht Alles keert naar binnen De gordijnen gaan weer dicht De tijd staat op een kruispunt Niemand weet waarheen De schoonheid is soms ver te zoeken De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 7,

Nieuwsbrief. Nummer 7, Vanuit de directie (3) Advent De adventstijd begint vier zondagen voor Kerst. Dit begint aanstaande zondag 3 december. De Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest; de tijd waarin de komst

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 Beste ouders, Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. ` *Bijbelverhalen: Tel de dagen is het thema van de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

In de volgende Hallo zullen ze zichzelf uitgebreider voorstellen en kunt u lezen over de plannen van de leerlingenraad.

In de volgende Hallo zullen ze zichzelf uitgebreider voorstellen en kunt u lezen over de plannen van de leerlingenraad. Hallo (Nummer 11, 29-11-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Leerlingenraad Schooltuin Lessen cultureel erfgoed groep 8 Sinterklaas en kerst Kerstmarkt Beek Ubbergen

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Baarn, 25 november Aan de ouder(s), verzorger(s),

Baarn, 25 november Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 8. Baarn, 25 november 2016. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 4 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 december 2015 In dit nummer: 1 Respect 2 Nieuws van de school (Sinterklaas, Kerst workshops en Beweegwijs) 3 Piep, zei de muis 3 Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie