Architectenbureau 70F drievoudig genomineerd voor World Architecture Festival

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Architectenbureau 70F drievoudig genomineerd voor World Architecture Festival"

Transcriptie

1 Architectenbureau 70F drievoudig genomineerd voor World Architecture Festival Het Almeerse architectenbureau 70F architecture is met maar liefst drie projecten genomineerd voor het World Architecture Festival (WAF) dat 1-3 oktober in Singapore plaatsvindt. Het WAF is de grootste en meest prestigieuze architectuurprijs ter wereld. De projecten van 70F zijn een kerk uit Amsterdam Zuidoost, een villa uit Almere Overgooi en twee rijtjeswoningen uit Almere Noorderplassen. Helemaal verbaasd is architect Bas ten Brinke, CEO van 70F architecture niet. In 2008 won hij het festival in de categorie Pleasure met zijn futuristische schapenstal. Het jaar daarop werd weer één van zijn gebouwen genomineerd, maar viel hij helaas niet in de prijzen. Dit jaar doet hij voor de derde keer mee. Tot zijn grote vreugde belandden al zijn inzendingen op de shortlist, wat al een prestatie op zich is. Wi Eegi Kerki in Amsterdam Zuidoost In de categorie religion is 70F genomineerd met de Amsterdamse kerk Wi Eegi Kerki (Surinaams voor Onze Eigen Kerk). Dit minimalistische, witte gebouw staat in hartje Bijlmer en valt op door haar eenvoud en de manier waarop het zonlicht speelt met de kerkzaal. Villa Stamerbos in Almere Overgooi Villa Stamerbos, een moderne woon-werkvilla in Almere Overgooi, werd genomineerd in de categorie house. De villa is een reflectie van onze hedendaagse maatschappij: onze veranderende perceptie over wat privé en publiek is, en de trend dat we steeds meer willen delen. HOME 2.0 in Almere Noorderplassen Eveneens in de categorie house werden twee (onafhankelijk van elkaar gebouwde) rijtjeswoningen in Almere Noorderplassen genomineerd. De vernieuwende familiehuizen doen zowel recht aan het gezinsleven als aan de individuele behoeften van de bewoners. Spartaans hypermodernistisch De stijl van 70F is te omschrijven als spartaans hypermodernisme. De ontwerpen zijn functioneel en het materiaalgebruik is stoer en ruig. De sfeer is helder en geordend zonder aan warmte in te boeten. Singapore 1-3 Oktober zal 70F de drie projecten aan een vakjury presenteren. Het bureau neemt het op tegen grote namen zoals Foster & Partners, BIG, Woods Bagot, KPF, Farrells en het Nederlandse OMA.

2 Het World Architecture Festival ontving 527 inzendingen uit meer dan 50 landen. In totaal belandden 301 inzendingen, verdeeld over 27 categorieën op de shortlist. Naast 70F architecture doen nog twee Nederlandse bureaus mee. Meer informatie Meer informatie over het World Architecture Festival: Meer informatie over 70F architecture: Beeldmateriaal: Noot voor de redactie: Wij stellen het zeer op prijs als u aandacht wilt besteden aan dit persbericht. Wij beschikken over voldoende beeldmateriaal in hoge kwaliteit dat wij u graag toesturen. Voor uw achtergrondinformatie voegen wij hieronder de projectbeschrijvingen toe.

3 Wi Eegi Kerki Kerkgebouw voor de Evangelische Broedergemeente Amsterdam Zuidoost Wi Eegi Kerki (Surinaams voor Onze Eigen Kerk) is een lichtbaken in de Bijlmer. Het geelwitte kerkje straalt permanent licht uit. Binnenin is echter precies het omgekeerde aan de hand. De zon of zo je wilt, de maan valt door een verborgen lichtstraat de kerkzaal binnen. De reactie van één van de bezoekers: het voelt alsof een hogere macht beschermend op je toeziet. Licht en de kleur wit zijn van groot belang in de liturgie van de Evangelische Broedergemeente, de opdrachtgever van Wi Eegi Kerki. Beide zijn daarom de centrale pijler van het gebouw geworden, dat eveneens passend bij de liturgie eenvoudig is qua opzet. De entree en de keuken zijn het middelpunt van de kerk. Links en rechts daarvan liggen de ontmoetingshal en de kerkzaal. Op de verdieping boven de ontmoetingshal bevindt zich een aantal flexibel bruikbare vergaderruimtes. De plek waar de bezoeker de liturgie het meest voelt is de kerkzaal. Doordat de bezoeker onder het balkon van de vide door moet lopen, ervaart hij de 9 meter hoge ruimte nog grootser dan hij in werkelijkheid is. Over de volle breedte van de zaal is bovendien een lichtstraat gemaakt in de 13 meter hoge toren. Hierdoorheen valt indirect zonlicht op de witte muur waar de bezoeker tegenaan kijkt. Hij moet zich omdraaien en goed kijken, om te zien waar dit licht nu eigenlijk vandaan komt. Gedurende de dienst trekken langzaam wat schaduwen op de smetteloze achterwand voorbij. De uitstraling van de Wi Eegi Kerki is sober en introvert. De kerk heeft van de buitenkant een sterk monolithisch karakter. Onder andere door de terp waar de kerk op is gebouwd. De binnenkant oogt geordend en helder. 550 eenvoudige, witte stoelen staan voor de gasten klaar, ornamenten en versiersels zijn haast volledig achterwege gelaten. De gemeenteleden hebben er 15 jaar over gedaan om het geld voor hun kerk bij elkaar te sparen. In 2006 benaderden zij 70F architecture. Na een lang ontwerptraject, dat gepaard ging met intensief overleg met de opdrachtgever, kon het ontwerp begin 2009 aan de strenge supervisiecommissie van het stadsdeel Amsterdam Zuidoost gepresenteerd worden. Supervisoren Ton Schaap en Michael van Gessel waren lovend over het ontwerp en de stedenbouwkundige inpassing: De kerk is in zijn stoere architectonisch plasticiteit en terughoudend materiaalgebruik een aanwinst voor dit stadsdeel.

4 Work on progress Villa Overgooi: architectonisering van de nieuwe moraal Privé en openbaar. Twee ogenschijnlijk tegenstrijdige domeinen die zich in deze tijd van thuiswerken, sociale media en van-binnen-naar-buiten-architectuur steeds meer vermengen. Is er nog een grens? En zo ja, waar ligt die? Villa Overgooi is een gebouw dat op deze vraag onderzoekt. Op een ingetogen manier verkent ze de scheidslijn tussen wonen & werken, binnen & buiten, privé & delen. Van de buitenkant lijkt Villa Overgooi weg te vallen in haar omgeving. De grijze gevel heeft de kleur van de Hollandse lucht en wordt slechts onderbroken door een klein raam op de eerste verdieping en een terugliggende hoofdentree. Hierdoor heeft het gebouw de uitstraling van een vesting. Monoliet en weinig uitnodigend. Het interieur wordt daarentegen gekenmerkt door openheid. Zowel de binnentuin als twee zijden van de benedenverdieping zijn volledig van glas en de meeste kamers lopen in elkaar over. Het materiaalgebruik van het interieur is terughoudend. De gevlinderde betonvloeren complementeren de walnoten gefineerde vaste inrichting. De betonnen kolommen hebben de ruige nerfstructuur van ruw hout en staan haaks op de charmante, metalen staafjes waarmee je de verlichting bedient. De warme, betonkleurige gordijnen reflecteren het zonlicht waardoor het huis koel blijft in de zomer en de gepatineerde kranen geven de badkamer een natuurlijke uitstraling. Doordat alle wanden bestaan uit deuren waarachter bergruimte zit, heeft het huis geen losse kasten. Dit draagt bij aan de serene uitstraling van het geheel. Privé en openbaar Villa Overgooi verwerpt het oude idee dat privé en publiek twee gescheiden domeinen zijn. Sterker nog, het laat de twee op elke mogelijke manier in elkaar overvloeien. Op elegante wijze verbindt ze werken met wonen, buiten met binnen en privé met publiek. Het is een reflectie van onze Facebook-maatschappij, van onze veranderende perceptie over wat de term privé eigenlijk inhoudt en van de trend dat we steeds meer willen delen. Villa Stamerbos laat zien dat de ogenschijnlijk tegenstrijdige karakters van privé en publiek een harmonieus huwelijk kunnen hebben, waarin transparantie en flexibiliteit het beste in beide naar boven halen: het is de architectonisering van de nieuwe moraal.

5 THUIS 2.0 Familiehuizen gebouwd voor individuen Thuis is één van de meest tot de verbeelding sprekende concepten in de architectuur. Thuis is namelijk een heel specifiek gevoel. Dat voor iedereen anders is THUIS 2.0 behelst twee rijtjeswoningen voor moderne gezinnen met kinderen en plaatst het concept thuis in de tijd, omgeving en maatschappij. THUIS 2.0 is gebaseerd op twee basisideeën. Ten eerste, thuis is de plek waar je jezelf kunt zijn. En ten tweede, een gezin is een samenstelling van individuen. Kortom, iedereen moet thuis een plek hebben die aan zijn of haar behoeften voldoet. In de twee THUIS 2.0 hoekwoningen heeft elke verdieping daarom een andere focus. Op de begane grond staat het wonen centraal. Hier zijn de woonkamer en keuken gesitueerd. De eerste verdieping is het domein van de kinderen. Zij hebben hun eigen badkamer en op de overloop is veel bergruimte. Op de tweede verdieping, de ouder-etage, bevinden zich de ouderslaapkamer met werkplekken, een badkamer en-suite en een lounge plek. Iedereen kan makkelijk schakelen tussen samen zijn en je even terugtrekken. Ideaal voor tweeverdieners met kinderen. Er is meer onconventioneel in deze ogenschijnlijk traditionele woning. In de voorgevel is een raam geplaatst dat loopt van halverwege de begane grond tot halverwege de tweede verdieping. Achter dit raam bevinden zich geen verblijfsruimten, maar juist de trap! Vanuit de woonkamer waar het altijd druk is, heeft het jonge gezin weinig tijd om naar buiten te staren en te genieten van het natuurgebied en op de hoge dijk voor de deur. De trap die veel wordt gebruikt biedt echter twee keer vijftien treden uitzicht. Rust. Bijkomen. Vanachter hun werkplekken die aan het trapgat grenzen, kijken de ouders bovendien net uit over het Markermeer. Dit uitzicht op Amsterdam is mogelijk gemaakt door de 10% vrijstelling voor de hoogte in het bestemmingsplan. THUIS 2.0 is een ode aan het gezinsleven, maar biedt tegelijkertijd ruimte om je terug te trekken. Het is een familiehuis gebouwd voor individuen en een woning die haar fenomenale uitzicht op een nieuwe (actieve!) manier benut. Daarmee voelt THUIS 2.0 als vroeger, maar voldoet ze volledig aan de eisen van het gezin van nu.

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten MAAR LIEFST 7-KAMERS Deze 7-kamerwoning biedt alle ruimte aan een groot huishouden; met de mogelijkheid om te werken aan huis. Je komt binnen in een riante entree. Loop je door, dan kom je in het woon-

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit THE OPEN HOUSE THE OPEN HOUSE Volledig vormgegeven flexibiliteit Het Open Huis van Atelier van Wengerden is ontworpen rondom grote open ruimten met uitzicht en licht aan alle kanten. Hierbij ontstaat een

Nadere informatie

Protestantse gemeente Grote kerk

Protestantse gemeente Grote kerk Protestantse gemeente Grote kerk Analyse en voorlopig ontwerp door Margriet de Zwart Interieurarchitect 2017-04-21 Waterstaatskerk bouwjaar 1839-1841 Status Kerk en Rondeel rijksmonument Oude situatie:

Nadere informatie

7 Luxe woonlofts in Vlijmen

7 Luxe woonlofts in Vlijmen 7 Luxe woonlofts in Vlijmen De luxe loftwoningen zijn duurzaam gebouwd; Daarnaast is er een ruime keuze aan Een uniek ontwerp met een riante tuin. De indelingsmogelijkheden. U kunt uw woning dus variatie

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

EEN HUIS DAT ADEMT IK GELOOF ER HEILIG IN DAT EEN HARMONIEUS BOUWPROCES DE KWALITEIT EN IDENTITEIT VAN EEN HUIS MEE BEPAALT

EEN HUIS DAT ADEMT IK GELOOF ER HEILIG IN DAT EEN HARMONIEUS BOUWPROCES DE KWALITEIT EN IDENTITEIT VAN EEN HUIS MEE BEPAALT [ ENZO ARCHITECTUUR & INTERIEUR ] EEN HUIS DAT ADEMT Nog nooit heb ik me in een huis zo prettig gevoeld als hier. Na veertig jaar vanuit Genève de wereld overgevlogen te hebben, heeft de bewoner een nieuw

Nadere informatie

PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU

PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU Programmatische lagen Uitgangspunten voor positionering gebouw De opdracht was om niet alleen deze puzzel op te lossen, maar juist

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste...

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Tiendschuurpad De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Stater Aan de rand van Limburgs

Nadere informatie

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 Appartement Vester uitbreiding interieur, Amsterdam Programma: een extra verdieping van 50 m2 met werkkamer, een extra ouderslaapkamer en badkamer, een vernieuwde keuken

Nadere informatie

Villa s Kleine Rieteiland. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG

Villa s Kleine Rieteiland. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG Villa s Kleine Rieteiland van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG Inleiding Zo rond de kerst van 1999 las ik in de NRC dat er een nieuw eiland in de maak was. Het heette het Kleine

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere. Vraagprijs: 387.000 k.k.

Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere. Vraagprijs: 387.000 k.k. Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere Vraagprijs: 387.000 k.k. algemene informatie foto s situatieoverzicht aanvullende informatie plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de

Nadere informatie

MET ZICHT MET ZICHT. NEXT architects Kauwgomballenfabriek Paul van Vlissingenstr. 2a 1096 BK Amsterdam The Netherlands

MET ZICHT MET ZICHT. NEXT architects Kauwgomballenfabriek Paul van Vlissingenstr. 2a 1096 BK Amsterdam The Netherlands NEXT architects Kauwgomballenfabriek Paul van Vlissingenstr. 2a 1096 BK Amsterdam The Netherlands NEXT architects Beijing Emperor House #1101 136 Andingwaidajie Dongcheng Qu 100011 Beijing China MET ZICHT

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Villa Kop-hals-romp Een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en architect.

Villa Kop-hals-romp Een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en architect. Villa Kop-hals-romp Een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en architect. Villa Kop-hals-romp Een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en architect. Op een prachtige plek tussen de Friese

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met zuid gerichte achtertuin ideaal voor starters die kunnen klussen!

Te koop Tussenwoning met zuid gerichte achtertuin ideaal voor starters die kunnen klussen! Te koop Tussenwoning met zuid gerichte achtertuin ideaal voor starters die kunnen klussen! Koninginneweg 86, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen

Nadere informatie

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T 1 STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/4 2000 ANTWERP - BELGIUM STUDIO@STUDIOFARRIS.COM T + 32 3 237 64 18 WWW.STUDIOFARRIS.COM BTW BE0807 219 251 2 STABLE Studio Farris Architects heeft

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen Vraagprijs 450.000 k.k. Een unieke kans om heerlijk nieuw te wonen in een in 2017 opgeleverde hoekwoning in de geliefde buurt de Buitenplaats van Ruytenburch. Deze op

Nadere informatie

Drijvend wonen tegen wateroverlast

Drijvend wonen tegen wateroverlast Float House Delft Drijvend wonen tegen wateroverlast Glaskloksingel centrum Delft Door de toenemende verharding in veel steden is er te weinig waterberging bij overvloedige regens. Het is één van de redenen

Nadere informatie

Programma van eisen voor uw eigen woning

Programma van eisen voor uw eigen woning Programma van eisen voor uw eigen woning De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: 1. Functionele & ruimtelijke eisen 2. Materiaaleisen, vorm

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

Met zijn witgekalkte dorpjes, zwarte rotsen en blauwe Egeïsche Zee is Santorini daadwerkelijk een van de top eiland bestemmingen ter wereld.

Met zijn witgekalkte dorpjes, zwarte rotsen en blauwe Egeïsche Zee is Santorini daadwerkelijk een van de top eiland bestemmingen ter wereld. Villa Grazia Vista Villa Grazia Vista op het eiland Santorini is gelegen op een unieke plek op de hoogste punt van Fira, de hoofdstad van Santorini. Het biedt een onovertroffen uitzicht op de wereldberoemde

Nadere informatie

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL.04.0 AMSTERDAM Bureau Fraai realiseert projecten op maat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever/gebruiker. Bij elk project wordt er gestreefd

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 GM Rotterdam Vraagprijs 439.500,- k.k. Omschrijving Een zeer goed onderhouden 6-kamer appartement gelegen op de 2e en 3e verdieping. Het appartement ligt op loopafstand

Nadere informatie

nieuwbouw woning Stramproy 10 juni 2011 architecture.com

nieuwbouw woning Stramproy 10 juni 2011 architecture.com nieuwbouw woning 10 juni 2011 architecture.com architecture Qarchitecture. Niets uit dit bestek / drukwerk mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt d.m.v. drukwerk, fotokopie, microfilm of op

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING Bijlage III PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: Functionele en ruimtelijke eisen Materiaaleisen, vorm en

Nadere informatie

Vraagprijs 169.500,- k.k.

Vraagprijs 169.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vredelaan 24 te Laren NH

Vredelaan 24 te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met karakter? Een woning waar echt de originele details

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village quality time begins at home Waarom zou uw tweede woning minder comfort bieden dan uw eerste woning? Waarom zou uw woning niet door een

Nadere informatie

Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen Woonhuis 2010-2013

Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen Woonhuis 2010-2013 BAKSTEENHUIS titel opdrachtgever projectteam aannemer programma periode Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen

Nadere informatie

Birstumerraklaan 19, Utrecht

Birstumerraklaan 19, Utrecht Birstumerraklaan 19, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 499.000 k.k. Aangeboden sinds 14-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Vraagprijs 439.500,00 kosten koper Omschrijving Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte 5-kamerbenedenwoning met een

Nadere informatie

La Rivièrestraat 30 te Hilversum

La Rivièrestraat 30 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Zeer royale hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin, voorzien van maar liefst

Nadere informatie

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA REF: KAINA CASSANDRA VRAAGPRIJS 530,000 WOONOPPERVLAKTE: 339m² KAVELGROOTE:1.825m² Een werkelijk verbazingwekkend

Nadere informatie

inzending ARC15 Interieur Award Waal Vlaardingen

inzending ARC15 Interieur Award Waal Vlaardingen Waal Vlaardingen Opdrachtgever Waal, Vlaardingen Adres Schiedamsedijk 22, Vlaardingen Opgave herontwikkeling kantoorgebouw: interieur Ontwerp Van Ouwerkerk Architecten, Rotterdam Projectarchitect Arnold

Nadere informatie

Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer. Jorissen Simonetti architecten

Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer. Jorissen Simonetti architecten Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer Jorissen Simonetti architecten 3 Schetsplan project : Woongebouw De Schutse locatie : Coentjesweg 51 plaats opdrachtgever contactpersoon

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

AL LIGHT, HAARLEM 2 WONINGEN. Leidsezijstraat 4 en 6, Haarlem OPDRACHTGEVERS: Fase 1 Initiatief-Definitief Ontwerp: Robert Broesi en Andrea Abu Sal ah

AL LIGHT, HAARLEM 2 WONINGEN. Leidsezijstraat 4 en 6, Haarlem OPDRACHTGEVERS: Fase 1 Initiatief-Definitief Ontwerp: Robert Broesi en Andrea Abu Sal ah AL LIGHT, HAARLEM 2 WONINGEN Leidsezijstraat 4 en 6, Haarlem OPDRACHTGEVERS: Fase 1 Initiatief-Definitief Ontwerp: Robert Broesi en Andrea Abu Sal ah Sipko de Boer en Edith Sizoo Fase 2: DO - Oplevering

Nadere informatie

TE KOOP. Wiebox makelaars K.K. Verlengde Pompstraat GX Gorinchem. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem

TE KOOP. Wiebox makelaars K.K. Verlengde Pompstraat GX Gorinchem. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem Wiebox makelaars TE KOOP Verlengde Pompstraat 7-9 4201 GX Gorinchem Wiebox makelaars Kazerneplein 35 4201 MB Gorinchem 0183 76 38 24 info@wiebox.nl wiebox.nl 545.000 K.K. Dit prachtige luxe vrijstaande

Nadere informatie

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla Voorlopig Ontwerp HuisTuinHuis Willemstad bureau sla Colofon project: HuisTuinHuis verbouwing woonhuis Willemstad opdrachtgever: privaat ontwerp: bureausla stedenbouw landschap architectuur Tussen de Bogen

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3059 SE Rotterdam Vraagprijs 749.500,- k.k. Omschrijving Altijd al willen wonen in een bijzonder object aan het water en in de directe omgeving van een recreatiegebied?

Nadere informatie

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand Molenvaart 461 1764 AT Breezand TE KOOP 679.000 K.K. Molenvaart 461 1764 AT Breezand Inleiding Een plaatje voor de koper die van goede smaak en kwaliteit houdt, deze schitterende villa in strakke jaren

Nadere informatie

Mesdagstraat 29 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mesdagstraat 29 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mesdagstraat 29 Vlaardingen Vraagprijs 142.500 k.k. Op zoek naar een leuke woning, een echt knus appartement en ook in het centrum van Vlaardingen en waarbij authentieke glas en lood ramen bewaard zijn

Nadere informatie

inrichtingsplan Unit G Schetsontwerp

inrichtingsplan Unit G Schetsontwerp inrichtingsplan Unit G Schetsontwerp 20 oktober 2011 opdrachtgever Biesterbos, Limmen projectnummer 11-822 Westeneng architectuur Waalkant 19, 4051 EJ OCHTEN T 0344 701036 www.westenengarchitectuur.nl

Nadere informatie

nummer Highlights

nummer Highlights nummer 4 2010 Highlights Een lichtovergoten villa met VELUX daglichtsystemen in Het Zand te Utrecht Onze ideale woning is strak, In de Utrechtse wijk Het Zand neemt particulier opdrachtgeverschap een belangrijke

Nadere informatie

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit object betreft de pastorie van de voormalige Evangelisch Lutherse Kerk. Ligging Het object is gelegen

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 CR Rotterdam Vraagprijs 375.000,- k.k. Omschrijving In Blijdorp/ Bergpolder gelegen, netjes onderhouden 5- kamerbovenwoning, met riant dakterras gelegen op het

Nadere informatie

BINNENKIJKEN EEN ECHT FAMILIEHUIS

BINNENKIJKEN EEN ECHT FAMILIEHUIS BINNENKIJKEN EEN ECHT FAMILIEHUIS Lekker gemakkelijk: Dick en Ellis konden het huis van Dicks ouders kopen. De grote zoektocht naar een ideaal kavel voor hun bouwplannen werd hen dus bespaard. Maar om

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Vosmaerlaan 21 te Hilversum

Vosmaerlaan 21 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In Hilversum Zuid in het populaire 'Schrijvers- en dichterskwartier' ligt

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3021 NR Rotterdam Vraagprijs 459.500,- k.k. Omschrijving In 2006 geheel gerenoveerde 5-kamer dubbel benedenhuis met de voorgevel van 1908. Het gehele complex is vernieuwd

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 GM Rotterdam Vraagprijs 439.500,- k.k. Omschrijving Een zeer goed onderhouden 6-kamer appartement gelegen op de 2e en 3e verdieping. Het appartement ligt op loopafstand

Nadere informatie

de heeren van nieuwerwetschwonen.nl

de heeren van nieuwerwetschwonen.nl de heeren van STRAATWEG HILLEGERSBERG nieuwerwetschwonen.nl Chic wonen in levendig Rotterdam Hilligersberg Waar men elkaar nog kent Het water- en lommerrijke Hillegersberg is sinds 1941, samen met Schiebroek,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie!

Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Een geweldig appartement op de 4 de en 5 de verdieping op een top locatie! Prinseneiland 75-M in Amsterdam Algemeen: Op het rustige Prinseneiland met het bruisende centrum van Amsterdam om de hoek is dit

Nadere informatie

Secretariestraat XL Rotterdam k.k.

Secretariestraat XL Rotterdam k.k. Secretariestraat 30 3052 XL Rotterdam 389.500 k.k. Secretariestraat 30 - Rotterdam Vraagprijs: 389.500 k.k. Charmant jaren 30 herenhuis met veel sfeer, authentieke details en achtertuin op het zuid-oosten!

Nadere informatie

DUURZAAM WONEN, WERKEN EN RECREËREN IN VEGHELS BUITEN. Een leven lang wonen

DUURZAAM WONEN, WERKEN EN RECREËREN IN VEGHELS BUITEN. Een leven lang wonen DUURZAAM WONEN, WERKEN EN RECREËREN IN VEGHELS BUITEN Een leven lang wonen Op de vervaagde grens van stad en landelijk gebied, als onderdeel van het nog te ontwikkelen gebied Veghels Buiten, ligt de woonenclave

Nadere informatie

Boomdijk 27 Klaaswaal

Boomdijk 27 Klaaswaal Boomdijk 27 Klaaswaal Aan één van de mooiste dijken, in de Hoeksche Waard gelegen vrijstaande woning Met losstaande betonnen garage en schitterend uitzicht over het omliggende polderlandschap Op een perceel

Nadere informatie

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL Op markante centrumlocatie gelegen modern afgewerkt 3-kamer penthouse appartement met twee zonnige balkons, berging en eigen parkeerplaats in afgesloten souterrain.

Nadere informatie

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look 56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND De New Look Deze veranda s nieuwe stijl tonen een heel andere benadering van de veranda dan het klassieke concept dat we die allang kennen.

Nadere informatie

02 Maart 2012. tlkfkd=t^o^kab=ibivpq^a. ?ifsfkd=rm? h^sbi=t NMMVPM

02 Maart 2012. tlkfkd=t^o^kab=ibivpq^a. ?ifsfkd=rm? h^sbi=t NMMVPM 02 Maart 2012 tlkfkd=t^o^kab=ibivpq^a?ifsfkd=rm? h^sbi=t NMMVPM De warande LELYSTAD LOCATIE WARANDE De Gemeente Lelystad heeft ARCHES architecten BNA gevraagd om een duurzame bijdrage te leveren aan de

Nadere informatie

Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum

Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum Door Wim Westinga Opdrachtgever: Dudok Wonen Architect: Inbo Architecten BNA Woudenberg, Projectarchitect: Wim Westinga Aannemer: Slokker Bouwgroep

Nadere informatie

Te koop. Twee onder één kap woning met een aan water grenzende tuin. Zinkweg 152 3262 BG Oud-Beijerland

Te koop. Twee onder één kap woning met een aan water grenzende tuin. Zinkweg 152 3262 BG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Twee onder één kap woning met een aan water grenzende tuin Zinkweg 152 3262 BG Oud-Beijerland Algemeen De twee

Nadere informatie

IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF

IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF DACHA MARX&STEKETEE ARCHITECTEN Dommelstraat 11, 5611 CJ Eindhoven, tel 040 244 65 68 MARX&STEKETEE ARCHITECTEN INTELLIGENT AANPASBAAR ONTWERP IK BOUW IN MIJN TUIN

Nadere informatie

REFERENTIE WONEN. Leenders. Architecten

REFERENTIE WONEN. Leenders. Architecten REFERENTIE WONEN Leenders Architecten Inspiratieboek My house is my refuge, an emotional piece of architecture, not a cold piece of convenience. - Luis Barragan - Voorwoord: Klassiek, modern, vernieuwend

Nadere informatie

Kerkstraat 37G Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnen lopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Kerkstraat 37G Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnen lopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Kerkstraat 37G Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnen lopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze charmante grotendeels gerenoveerde vrijstaande woning

Nadere informatie

TE KOOP. Paasloostraat TR Zwolle k.k.

TE KOOP. Paasloostraat TR Zwolle k.k. TE KOOP Paasloostraat 34 8043 TR Zwolle 250.000 k.k. KENMERKEN Prijs 250.000 k.k. Postcode 8043 TR Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond

Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond Perfect onderhouden woning voorzien van alle gemakken, gelegen aan het water met directe verbinding naar de Kagerplassen. Ideaal voor een gezin met affiniteit voor

Nadere informatie

Kruswei 14 - De Veenhoop

Kruswei 14 - De Veenhoop Kruswei 14 - De Veenhoop Vraagprijs 539.000,-- kosten koper Omschrijving Kruswei 14 - De Veenhoop Gelegen in het open veld tussen Nij Beets en De Veenhoop staat dit zeer fraaie en royale landhuis bestaande

Nadere informatie

Ontspannen en genieten in deze luxe recreatiewoning Groenedijk 6 Oost-Graftdijk Vraagprijs 395.000,- k.k.

Ontspannen en genieten in deze luxe recreatiewoning Groenedijk 6 Oost-Graftdijk Vraagprijs 395.000,- k.k. Ontspannen en genieten in deze luxe recreatiewoning Groenedijk 6 Oost-Graftdijk Vraagprijs 395.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Groenedijk 6 in Oost-Graftdijk

Nadere informatie

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k.

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 15 1325 PC ALMERE VRAAGPRIJS 730.000 k.k. Vrijstaande villa aan de rand van Filmwijk Almere Stad Fotopresentatie algemene informatie plattegronden kadastrale kaart Alle opgegeven

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland

Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland Zowel aan de voorzijde als de achterzijde fantastisch landelijk uitzicht met eigen (paarden) wei In 1969 degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis Met dubbele garage ingang, slapen

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 376989 Calpe 1.100.000 KENMERKEN Prijs 1.100.000 Woningtype Villa Woonruimte 460m² Perceeloppervlakte 3.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 376989 OMSCHRIJVING Luxe villa te koop in

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

INTERVIEWS PAULUSKERK

INTERVIEWS PAULUSKERK INTERVIEWS PAULUSKERK JORIS EN ANNELOT MET ZOONTJE FÉLIPE Joris, Annelot en hun zoontje Félipe wonen op dit moment in een appartement in de geliefde Vruchtenbuurt in Den Haag. Het jonge gezin heeft zich

Nadere informatie

TE KOOP. Benthuislaan TH Zwolle k.k.

TE KOOP. Benthuislaan TH Zwolle k.k. TE KOOP Benthuislaan 3 8043TH Zwolle 285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 285.000 k.k. Postcode 8043TH Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 5 9m Woonruimte 125m² Perceeloppervlakte 132m² Inhoud

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen.

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen. Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 XL Rotterdam Vraagprijs 184.500,- k.k. Omschrijving Aan de rand van Blijdorp gelegen, keurig onderhouden, 4 kamerappartement met twee balkons. Het appartement

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen Vraagprijs 550.000 k.k. Luxe, comfort en het gevoel ervaren van vrij wonen, dat is de juiste omschrijving voor deze half vrijstaande villa gelegen aan de Karel de Grotelaan

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Distelstraat 25 Eindhoven

Distelstraat 25 Eindhoven Distelstraat 25 Eindhoven DISTELSTRAAT 25, EINDHOVEN In het gewilde stadsdeel Stratum ligt in een rustige straat deze gemoderniseerde, sfeervolle en karakteristieke jaren 30 tussenwoning. De woning wordt

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie