Jaarverslag 2015 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel. Tel: Rekening NL60 RBRB

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag 2015 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel. Tel: Rekening NL60 RBRB"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2015 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel Tel: Rekening NL60 RBRB

2 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Doelstelling: Het opvangcentrum heeft als doel beschermde inheemse dieren die door ziekte, verwonding of verwezing, door direct of indirect menselijk handelen of nalaten, niet zelfstandig in de vrije natuur kunnen overleven, tijdelijk op te vangen, te verzorgen en te revalideren. Organisatie: Sinds heeft het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij onze organisatie een vergunning tot wederopzegging verleent, voor de categorie B vogels, d.w.z. roofvogels en uilen. In 1999 heeft het opvangcentrum de status van Erkend vogelasiel mogen ontvangen van de vogelbescherming Nederland. Op heeft de organisatie besloten Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem in het leven te roepen. De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers en heeft de ANBI status. Contact: Roofvogel Opvangcentrum Barchem Schoneveldsdijk RP Barchem Tel roofvogelopvang@kpnmail.nl Overige gegevens: Bestuursleden: J. Holtslag-Bokstart voorzitter H. Haitink penningmeester/ secretaris W. Vruggink bestuurslid Ingeschreven bij de KvK onder nr Beschikking Algemeen Nut Beogende Instelling. Door Vogelbescherming Nederland de status Erkend Vogelasiel.

3 Jaarverslag Inleiding Een jaarverslag is een terugblik en tegelijkertijd een vooruitblik dat elk jaar, in de tijd dat dit verslag geschreven wordt, bezit van je neemt. Als we terug blikken, doen we dat met een dubbel gevoel. Het blijft hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich vrijwillig inzetten voor het welzijn van dieren. De keerzijde van de medaille is dat het elk jaar moeilijker wordt om financiële middelen bijeen te brengen voor de dieren die onze zorg nodig zijn. Door het geven van lezingen, fondsenwerving, giften en donaties van organisatie en mensen die Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem een warm hart toedragen, hebben we weer een stap gezet in het verder professionaliseren van de opvang. Onze dank gaat uit naar een ieder die ons heeft geholpen dit mogelijk te maken. Voor u ligt het jaarverslag van Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem. In dit verslag wordt een weergave gegeven van de werkzaamheden en activiteiten 2015 en de toekomstplannen die ze heeft vastgelegd. De gestelde doelen voor 2015 zijn gehaald. Financiële middelen waren mede bepalend, hoe en welke zaken werden gerealiseerd.

4 Missie, visie en strategie De natuur is de leermeesteres van onder andere balans, welzijn, welbevinden en wetenschap. Vanuit deze boodschap volgen voor ons een missie, visie en strategie. Missie. Roofvogel Opvangcentrum Barchem zet zich in om op een inspirerende wijze liefde en zorg voor de natuur over te dragen. Het is voor ons belangrijk dat mensen, jong en oud, weten en begrijpen, wat we doen en welke rol we willen spelen in de kwetsbare en mooie natuur die we kennen. We willen graag duidelijk maken welke rol zij daar in kunnen nemen. Visie. Roofvogel Opvangcentrum Barchem probeert mensen bewust te maken van de samenhang in de natuur, de samenhang tussen natuur en cultuur, en de rol die de mens in dit samenspel inneemt. Strategie. De primaire functie van Roofvogel Opvangcentrum Barchem is opvangen, verzorgen en revalideren van gewonde en of zieke inheemse dieren. Tegelijkertijd vinden we natuur- en milieueducatie een belangrijke taak. Door lezingen en het geven van gastlessenwillen we het bewustzijn van de samenhang der dingen en liefde en zorg voor de natuur overgedragen. Om deze natuur- en milieu educatieve taak zo goed als mogelijk uit te kunnen voeren, biedt de stichting kennisoverdracht doormiddel van; Verspreid over het jaar lezingen en gastlessen te geven. In het voor en najaar trainingsavonden verzorgen voor de dierenambulance in de verschillende regio s. We hebben dit jaar 4 stagiaires begeleid. En kinderen van de basisschool geholpen met informatie en materialen voor een spreekbeurt. Als lid van de Belangen van Vogelopvang Nederland wordt er op constructieve samengewerkt met andere opvangcentra om wederzijdse kennis en kunde te vergroten, met als doel nog betere resultaten met de opvang en revalidatie van de beschermde inheemse dieren te bereiken Een goede samenwerking met collega opvangcentra is een win-win situatie voor alle dieren, die gewond en ziek in een opvang verblijven. We hebben geprobeerd daar invulling aan te geven door bijvoorbeeld, samenwerkingsovereenkomsten met Stichting Noach in Halle, Stichting Vogelopvang Utrecht, Vogelopvang Gouda, Vogelopvang Soest en Dierensteunpunt Oost Twente. Stichting DierenLot is voor ons ook een belangrijke speler in dit geheel. Zij biedt de opvangcentra de accommodatie om 2 maal per jaar, tijdens de landelijke dagen, bij elkaar te komen. Van deze mogelijkheid wordt volop gebruik gemaakt om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega s. Elke keer weer een moment om naar uit te kijken.

5 Opvang, verzorging en revalidatie. Er zijn heel wat redenen waardoor de dieren in ons centrum terecht komen. Vaak is de nood daar, door dat de dieren gewond of ziek zijn geworden door direct of indirect menselijk handelen. Denk hierbij aan verkeersslachtoffers, raamslachtoffers en prikkeldraadslachtoffers. Maar ook visdraad en tuinnetten zijn een probleem. Als een dier hier in verstrikt raakt, loopt het vaak ernstige verwondingen op. In het hoog seizoen ( mei, juni en juli ) werden, zoals elk jaar, vooral veel jonge vogels binnen gebracht. Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem zet zich in voor het behartigen van het dierenwelzijn door gewonde en zieke roofvogels en uilen op te vangen, te verzorgen en na revalidatie zo snel als mogelijk weer terug te plaatsen in de vrije natuur. Doordat we streven de dieren in een zo natuurlijke omgeving te laten revalideren en een goede samenwerking met andere opvangcentra kregen we regelmatig roofvogels en uilen van opvangcentra uit het hele land die vaak een langdurige verzorging en revalidatie periode nodig waren. Geplaatst op: 7 maart 2015, 11:04 in Achterhoek Nieuws In net gevangen buizerd kan snel weer vliegen Silvolde De dierenambulance en de brandweer zijn zaterdagmorgen 7 maart rond 09:15 in actie gekomen om een buizerd te redden. De uitgeputte Buizerd kwam terecht in de netten achter een goal op het sportveld van Munsterman aan de Munstermanstraat in Silvolde. De sporters zagen de hulpeloze vogel zitten en waarschuwde de dierambulance. Die kwam ter plaatse maar kon de buizerd niet bereiken. Het dier zat vast in het net achter de goal. Gert Wissing van de dierenambulance wilde de vogel niet aan zijn lot over laten en riep de hulp van de brandweer in. Een brandweer man en Gert hebben het net door geknipt zo konden ze de buizerd bevrijden. De buizers is overgedragen aan de zorg van de roof vogel opvang in Barchem. Als de buizerd is opgeknapt wordt hij weer vrijgelaten.

6 aantal ontvangen in nog aanwezig 2016 in vrijheid gesteld dood Overzicht opgevangen dieren in 2015 Roofvogels/uilen konijnen Hazen Anderen TOTAAL De jonge Havik (in juveniel verenkleed) Deze jonge havik is als verkeersslachtoffer bij ons in de opvang gebracht. De gebroken vleugel is goed hersteld. De havik misschien wel de meest gevreesde roofvogel voor (post)duiven. Het is een geducht jager. Hij komt voor in heel Europa mits er bossen zijn waar hij kan broeden. Haviken komen voor in gebieden met afwisseling van bos en struikgewas, openplekken en agrarisch gebied en in de uiterwaarden. Het aantal paren wordt geschat op ongeveer 2000 exemplaren.

7 Huisvesting. Steeds weer vernieuwen, aanpassen en uitbreiden zit verweven in de geschiedenis van het Roofvogel Opvangcentrum. De laatste uitbreiding dateert van afgelopen voorjaar. Tevens hebben we het afgelopen jaar vooral aandacht besteedt aan onderhoud en details. Volieres meer aangepast en ingericht op de soort. Rust en huisvesting zijn naast een goede verzorging een belangrijk onderdeel in het slagen van het revalidatie proces en het welzijn van het dier. Op 17 maart kwam de ambulance Winterswijk-Doetinchem, 2 dons jonge bosuilen brengen. Ze waren te mager en helemaal doorweekt van de regen. Na enkele weken werden de jonge bosuilen naar een van de buiten volières gebracht om te genieten van de voorjaars zon. De volière heeft een oppervlakte van 20 bij15 meter en 6 meter hoog en is voorzien van struiken en nestkasten. We hebben geprobeerd een stukje natuurlijk habitat na te bootsen. De overgang naar de vrijheid is dan een minder grote stap.

8 4. Bekostiging en beheer financiën. Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem heeft geen winstoogmerk. Er worden wel reserves aangehouden, teneinde de doelstellingen van de stichting ook in de toekomst te kunnen behalen. De gelden worden ten behoeve van de verzorging, foerage en medicatie aangewend. Maar ook in aanpassingen, onderhoud van gebouwen en materialen en innovatie van opvangmogelijkheden wordt elk jaar weer het nodige geïnvesteerd. Het is elk jaar weer een uitdaging om de financiële middelen voor de opvang en verzorging bijeen te brengen. Voor ons is het ook merkbaar dat er meer tijd, inspanning en creativiteit aan de dag gelegd moet worden om gelden binnen te krijgen. Van wie mochten we dan wel de nodige ondersteuning verwachten. De veterinaire zorg kosten zouden erg hoog zijn als de hr. Oranje, onze vaste dierenarts, alle kosten zou declareren. Hier gaat het om alle kosten die gemaakt worden ten behoeve van diergeneeskundige zorg aan de vogels. Gelukkig werden ook dit jaar weer de kosten voor handelingen, consulten en visites door onze asielarts geschonken. Van de Dierenbescherming afdeling OverGelder, ontvangen we een financiële ondersteuning in de directe dagelijkse kosten zoals; voer, medicatie, schoonmaakmiddelen etc. Voor projecten hebben we financiële ondersteuning mogen ontvangen van o.a.: Stichting DierenLot. AOC Borculo Vogelwerkgroep Borculo, Neede en Eibergen. Particuliere giften en donaties. Opbrengsten uit acties, markten, lezingen en kaartverkoop. Hoe kunnen we al die mensen bedanken. Gestelde doelen voor 2015: Aanschaf daglichtlampen in de ziekenboeg en afzonderingsruimte Beplanting en verlichting in en om een van de volière. Onderhoudswerkzaamheden aan bestaande ruimtes en gebouwen. Uitbreiding samenwerkingsovereenkomsten met opvang centra voor inheemse wilde dieren.

9 Toekomstplannen Inleiding In het beleidsplan heeft de stichting een toekomst perspectief geschilderd. Dat betekend dat er voor het komende jaar nog een aantal aanpassingen en uitbreidingen op de rol staan, die het welzijn en de kwaliteit van de opvang van de gewonde en zieke dieren op een nog hoger plan brengen. Dat vraagt van ons als vrijwilligers, dat we het komend jaar de handen weer uit de mouwen steken. Niet alleen om de benodigde financiële middelen te genereren, maar ook als klusjesman bij te springen waar mogelijk. We hopen dat we met de creatieve inzet van onze vrijwilligers, giften en donaties het komend jaar een aantal van onze wensen en plannen weten te realiseren. Een korte samenvatting van de plannen voor de komende jaren zijn: Onderhoud groenvoorziening. Vernieuwen van het dak van de 1ste opvang. Bouwen van opslag ruimte. 7. Tot slot. We willen iedereen, die onze organisatie heeft geholpen hartelijk danken namens de dieren. Samen hebben we weer een groot aantal gewonde dieren kunnen opvangen en een tweede kans geboden. We kunnen niet genoeg benadrukken dat de realisatie valt of staat met de vrijwilligers, mensen en organisaties die de Stichting Roofvogel Opvangcentrum een warm hart toedragen. We hopen het komende jaar ook weer op een goede en prettige samenwerking.

Jaarverslag 2014 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel. Tel: Rekening NL60 RBRB

Jaarverslag 2014 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel. Tel: Rekening NL60 RBRB Jaarverslag 2014 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel Tel: 0573-251977 Rekening NL60 RBRB 0947556451 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Doelstelling: Het opvangcentrum heeft

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel. Tel: Rekening NL60 RBRB

Jaarverslag 2012 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel. Tel: Rekening NL60 RBRB Jaarverslag 2012 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Erkend vogelasiel Tel: 0573-251977 Rekening NL60 RBRB 0947556451 Stichting Roofvogel Opvangcentrum Barchem Doelstelling: Het opvangcentrum heeft

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting DierenZorg Eemland

Beleidsplan Stichting DierenZorg Eemland Beleidsplan Stichting DierenZorg Eemland 2015 t/m 2020 Vogelopvang Soest, Eemweg 2 E, Soest Dierentehuis t Hart, Eemweg 2D, Soest Dierenambulance Eemland Inhoud: - Vestiging - Doelstelling van de stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting DierenZorg Eemland

Beleidsplan Stichting DierenZorg Eemland Beleidsplan Stichting DierenZorg Eemland 2015 t/m 2020 Vogelopvang Soest, Eemweg 2E, Soest Dierentehuis t Hart, Eemweg 2D, Soest Dierenambulance Eemland Inhoud: - Vestiging - Werkzaamheden / onderdelen

Nadere informatie

JAARVERSLAG. L. Heijselaar Vogelopvang de strandloper

JAARVERSLAG. L. Heijselaar Vogelopvang de strandloper 2012 JAARVERSLAG L. Heijselaar Vogelopvang de strandloper 1-6-2012 1 Inleiding In dit document wordt verslag gedaan van de werkzaamheden van onze organisatie over 2012. Tevens wordt ingegaan op de doelstellingen

Nadere informatie

Contactgegevens: Stichting Kattendorp Anne Kooistrahof WG Amsterdam Telefoonnummer:

Contactgegevens: Stichting Kattendorp Anne Kooistrahof WG Amsterdam Telefoonnummer: Stichting KattenDorp Harfsen BELEIDSPLAN 2019-2022 Stichting Kattendorp RSIN Nummer: 004119824 KvK 41203435 Contactgegevens: Stichting Kattendorp Anne Kooistrahof 47 1106 WG Amsterdam Telefoonnummer: 020

Nadere informatie

2018/2019 Beleidsplan Vogelasiel De Paddestoel 2018/ 2019

2018/2019 Beleidsplan Vogelasiel De Paddestoel 2018/ 2019 2018/2019 Beleidsplan Vogelasiel De Paddestoel 2018/ 2019 Adres: Jan Verfailleweg 620A 1783 BW Den Helder Postadres: Postbus 336 1780 AH Den Helder Telefoon: 0223 620 586 of 06 57 07 25 75 E-mail: info@vogelasieldepaddestoel.nl

Nadere informatie

Beleidsplan DAW Beleidsplan van Stichting Dierenambulance Woudenberg e.o.

Beleidsplan DAW Beleidsplan van Stichting Dierenambulance Woudenberg e.o. Beleidsplan van Stichting Dierenambulance Woudenberg e.o. 1 STICHTING DIERENAMBULANCE WOUDENBERG EN OMSTREKEN Doornheg 11 3931 AS Woudenberg Tel: 0654928928 info@dierenambulancewoudenberg.nl www.dierenambulancewoudenberg.nl

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Wet natuurbescherming hoofdstuk 3, ontheffing soorten Datum besluit : 4 augustus 2017 Onderwerp : Wet natuurbescherming 2017-005748

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 November 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Uitgangssituatie... 4 Doelstelling... 4 Missie... 4 Visie... 4 Werkwijze... 5 Financiën en begroting... 6 Bijlage 1: Begroting 2017...

Nadere informatie

!" #$% & $'' (& ) ! " " #$ % #$ " &

! #$% & $'' (& ) !   #$ % #$  & ! #$ & & $'' (& )! #$ #$ & World of Birds Foundation Bestuursverslag 2016 Algemene gegevens Het bestuur van Stichting World of Birds Foundation: Michel Hendrik Gerrit van der Plas, Voorzitter Aukje Francisca

Nadere informatie

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2015

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2015 Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2015 Versie 10/5/2016 JAARVERSLAG 2015 dd 10/05/2016 Doelstelling van de stichting Het ondersteunen (in de ruimste zins des woord) van de opvang van

Nadere informatie

Stichting Al wat leeft onder de Regenboog. Vogelopvang Onder de Regenboog, Eck en Wiel (Betuwe) Jaarverslag 2013

Stichting Al wat leeft onder de Regenboog. Vogelopvang Onder de Regenboog, Eck en Wiel (Betuwe) Jaarverslag 2013 Stichting Al wat leeft onder de Regenboog. Vogelopvang Onder de Regenboog, Eck en Wiel (Betuwe) Jaarverslag 2013 Eck en Wiel, 25 mei 2014 1 01. Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 01. Inhoudsopgave 2 02. Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Dierenambulance Brabant Noord-Oost

Beleidsplan Stichting Dierenambulance Brabant Noord-Oost Beleidsplan Stichting Dierenambulance Brabant Noord-Oost 2017-19 Inhoudsopgave 1. Gegevens Stichting Dierenambulance Brabant Noord-Oost 1.1 NAW gegevens stichting 1.2 Gegevens bestuursleden 2. Doelstelling

Nadere informatie

Samen met gemeenten. 1

Samen met gemeenten. 1 Samen met gemeenten. 1 Over ons Wetgeving Ontwikkelingen Samenwerking Ambitie Inhoud 2 Wat zijn onze doelstellingen? Hulp en opvang voor beschermde wilde vogels die door diverse oorzaken (tijdelijk!) niet

Nadere informatie

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011 Stichting JAARVERSLAG 2011 dd 13-02-2013 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Doel van de stichting... 4 Werkwijze... 4 Locatie... 4 Bestuursverslag... 5 Bestuursvergaderingen... 5 Financieel verslag...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting MAGO CARE

BELEIDSPLAN. Stichting MAGO CARE BELEIDSPLAN Stichting MAGO CARE april 2013 Stichting Mago Care Magocare.org E-mail: info@magocare.org Bank: 60.25.06.492 Mago Care is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

STICHTING HUIS VAN LIEFDE BELEIDSPLAN

STICHTING HUIS VAN LIEFDE BELEIDSPLAN STICHTING HUIS VAN LIEFDE BELEIDSPLAN 2018-2020 1. Inleiding 1.1 Algemeen 1.2 Gegevens Stichting 2. Kernwaarden en identiteit 3. Beleid 3.1 Huisvesting 3.2 Levensonderhoud 3.3 Aandacht en ondersteuning

Nadere informatie

Stichting House of Animals

Stichting House of Animals Stichting House of Animals Jaarrekening 2017 MAARSSENBROEKSEDIJK 59 3542 PM UTRECHT INFO@HOUSEOFANIMALS.NL WWW. HOUSEOFANIMALS.NL Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag... 3 1.1 Doelstelling House of Animals...

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Hoofdstuk 3, ontheffing soorten Artikel 3.3 lid 1 (Vogelrichtlijnsoorten), artikel 3.8 lid 1 (Habitatrichtlijnsoorten en Verdragen

Nadere informatie

B E L E I D S P L A N Datum 19 maart 2014

B E L E I D S P L A N Datum 19 maart 2014 B E L E I D S P L A N 2014-2018 Datum 19 maart 2014 Vereniging Uitgeest Lokaal De Melksuiker 111 1911 ER Uitgeest www. uitgeestlokaal.nl uitgeestlokaal@gmail.com info@uitgeestlokaal.nl Inschrijvingsnummer

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken Beleidsdocument 2014 2019 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Statutaire Doelstellingen van de stichting slide 3 2. Huidige organisatiestructuur slide 4 3. Thema

Nadere informatie

omgevingsdienst HAAGLANDEN

omgevingsdienst HAAGLANDEN Zaaknummer Ons Kenmerk Datum 00485266 ODH-2017-00068451 1 1 JULI 2017 Beschikking soortenbescherming Wet natuurbescherming omgevingsdienst Bezoekadres Zuid-Hollandplein 1 2596 AW Den Haag Postadres Postbus

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van PURE! Foundation 2015. Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we met het bestuur een belangrijke basis gelegd voor de toekomst

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

Jaarverslag s M D N

Jaarverslag s M D N Jaarverslag 2017 s M D N Algemeen Stichting Mens Dier Nood (SMDN) is statutair opgericht op 29 april 2009 en gevestigd te Tilburg. De stichting is opgericht omdat het belang van het welzijn van een gezelschapsdier

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

Stichting Reeënopvang Westerwolde. Jaarverslag 2015. 10 januari 2016

Stichting Reeënopvang Westerwolde. Jaarverslag 2015. 10 januari 2016 Jaarverslag 2015 10 januari 2016 Kanaalweg 2, 9551 XG Sellingen, tel. 0599-322655/06-22698789 Email: info@reeenopvangwesterwolde.nl www.reeenopvangwesterwolde.nl Bankrek. nr. NL71ABNA043.66.63.600 Ingeschreven

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht voor ANBI s De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Diabest Inleiding

Beleidsplan Stichting Diabest Inleiding Beleidsplan Stichting Diabest 2017-2018 Inleiding Stichting Diabest staat voor het verkennen van grenzen, ontdekken van mogelijkheden, verwezenlijken van dromen voor mensen met Diabetes. Dit doen we door

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Verder ben ik niet bevoegd om een beslissing te nemen op uw aanvraag voor de klapmuts, ringelrob en zadelrob.

Verder ben ik niet bevoegd om een beslissing te nemen op uw aanvraag voor de klapmuts, ringelrob en zadelrob. > Retouradres Postbus 19530, 2500 CM Den Haag Stichting A Seal Centrum voor Zeezoogdieren J.D. Wolters Haringvlietplein 3A 3251 LD STELLENDAM Rijksdienst voor Postbus 19530, 2500 CM Den Haag mijn.rvo.nl

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Vertelt onder de volken zijn heerlijkheid, onder alle natiën zijn wonderen. Psalm 96:3 Beleidsplan Strijen, juni 2015 Inhoudsopgave Voorwoord...1 1 Stichting Hope 4 the Nations...2

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT 2. TERUGBLIK OP HET JAAR 2014 2.1 INTERNE BESTUURLIJKE ORGANISATIE 2.1.1 BESTUUR 2.1.2 COORDINATIE 2.2

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Amersfoort, 30 november T E W

BELEIDSPLAN Amersfoort, 30 november T E W BELEIDSPLAN 2018 Amersfoort, 30 november 2017 Stichting Tienermoederfonds Nederland Postbus 60 2800 AB GOUDA T 085-130 1570 E info@tienermoederfonds.nl W www.tienermoederfonds.nl KvK 69061939 IBAN: NL17

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2017 www.dierenambulancerotterdam.nl Vereniging Dierenambulance Rotterdam Postbus 5265 3008 AG Rotterdam Laagjes 36 3076 BJ Rotterdam Telefoonnummer meldkamer : 06-16174464 info@dierenambulancerotterdam.nl

Nadere informatie

Verslaglegging bestuur

Verslaglegging bestuur Verslaglegging bestuur Als bestuur van het Stichting Present Putten (Present Putten) kijken we met een tevreden blik terug op het jaar 2014. Present Putten heeft veel betekenisvolle projecten mogelijk

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2016 2021 www.dierenweidemarnixplantsoen.nl Heemtuinpad 2 (bezoekadres) Marnixlaan 441 3132 PM Vlaardingen bestuur@dierenweidemarnixplantsoen.nl 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN 2015 2018 Stichting Haarwensen Industrieweg 15 3641 RK Mijdrecht 0297-745300 www.haarwensen.nl info@haarwensen.nl KvK 34290369 Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

BESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT WET NATUURBESCHERMING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Wet natuurbescherming hoofdstuk 3, ontheffing soorten Datum besluit : 2 oktober 2017 Onderwerp : Wet natuurbescherming - 2017-004839

Nadere informatie

Beleidsplan Dierenambulance Den Helder - Hollands Kroon

Beleidsplan Dierenambulance Den Helder - Hollands Kroon Beleidsplan 2017 Dierenambulance Den Helder - Hollands Kroon Den Helder, maart 2017 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2017 van de Stichting Dierenambulance Den Helder Hollands Kroon. Dit document is

Nadere informatie

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010.

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. Stichting van Katoen stelt als doel bruikbare kleding geven aan mensen die het

Nadere informatie

Ik verleen u deze ontheffing voor de periode van 22 februari 2017 tot en met 21 februari Hieronder vindt u de redenen voor mijn besluit.

Ik verleen u deze ontheffing voor de periode van 22 februari 2017 tot en met 21 februari Hieronder vindt u de redenen voor mijn besluit. > Retouradres Postbus 19530, 2500 CM Den Haag Egelopvang Stein H.J. Wijnans-Delsing Smeetsstraat 76 6171 VD STEIN Postbus 19530, 2500 CM Den Haag mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 F 070 378 61 39 ffwet@rvo.nl

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

Bevorderen dat inheemse dieren zelfstandig kunnen leven in een natuurlijke omgeving middels de opvang en revalidatie van dieren en natuureducatie.

Bevorderen dat inheemse dieren zelfstandig kunnen leven in een natuurlijke omgeving middels de opvang en revalidatie van dieren en natuureducatie. BELEIDSPLAN STICHTING VOGELREVALIDATIECENTRUM ZUNDERT Dit beleidsplan van stichting Vogelrevalidatiecentrum Zundert (VRC) is opgesteld door het bestuur voor de periode 2018-2022. Beschreven is waar het

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands Beleidsplan Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Doel van de Stichting... 4 3 Organisatie-structuur... 5 4 Financiering (inkomsten

Nadere informatie

Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert

Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert Inhoud Inleiding p. 2 Jaarverslag p. 3 Jaarplan 2016 p. 5 Resultaten p. 7 Balansmutaties p. 8 Begroting 2016 p. 9 pagina 1 / 9 Print dd. 2952016 21:51 Jaarrekening

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

Jan Ide van Helden Voorzitter

Jan Ide van Helden Voorzitter Jaarverslag 2017 Hoewel met de grootst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld kunnen in dit jaarverslag onvolkomenheden voorkomen. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Jaarverslag

Nadere informatie

Zusje s Stichting. Beleidsplan

Zusje s Stichting. Beleidsplan Zusje s Stichting Beleidsplan 2018-2020 1 mei 2018 1. Inleiding 1.1. Doelstelling Zusje s Stichting is op 21 juli 2011 opgericht en heeft tot doel goede doelen, instellingen (waaronder ook soortgelijke

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen 2014 tot 2017 Inhoud: Inleiding Over de Stichting Kledingbank Nieuwleusen Missie Visie Bestuurssamenstelling Contactgegevens Doelstelling Doelgroep Werkwijze

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 www.kinderfondsennederland.nl Stichting Kinderfondsen Nederland Beleidsplan 2016-2020 Inhoud Pagina 1. Inleiding beleidsplan 1 2. Stichting Kinderfondsen Nederland 1 3. Doelstelling

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland

Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland 2012 2014 Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland Burg. J. Visserlaan 1 1411 BR Naarden Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland

Nadere informatie

Jaarverslag 2008-2009

Jaarverslag 2008-2009 Jaarverslag 2008-2009 Maarssen, augustus 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 5 3. Gerealiseerde doelstellingen gedurende het boekjaar... 6 4. Toekomstplannen... 7 2 1. Voorwoord Stichting

Nadere informatie

omgevingsdienst HAAGLANDEN

omgevingsdienst HAAGLANDEN Zaaknummer Ons Kenmerk Datum 00487909 ODH-2017-00078990 1 h AUG. 2017 Bezoekadres Zuid-Hollandplein 1 2596 AW Den Haag Postadres Postbus 14060 2501 GB Den Haag T (070) 21 899 02 E vergunningen@odh.nl I

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Marian Bentvelzen en Monique Strijk Juli 2012 Brede Hilledijk 590, 3072 NK Rotterdam Tel.: 0613467100, 0653224897 KvK: 54218853 E: moniquestrijk@hotmail.com, post@marianbentvelzen.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Welzijnsfonds Saffier

Beleidsplan. Stichting Welzijnsfonds Saffier Beleidsplan Stichting Welzijnsfonds Saffier Den Haag, Inhoudsopgave 1 Inleiding Blz. 3 2 De taak van Stichting Welzijnsfonds Saffier Blz. 3 2.1 Doelstelling Blz. 3 2.2 Structuur Blz. 4 2.3 ANBI status

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

STICHTING ONEBIGSMILE.NL

STICHTING ONEBIGSMILE.NL STICHTING ONEBIGSMILE.NL JAARVERSLAG 2016 1 Stichting Onebigsmile.nl Jaarverslag 2016 Algemeen De Stichting Onebigsmile.nl is opgericht op 29 augustus 2013 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Beleidsplan 2017-2020 Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Inhoud 1. Geschiedenis en terugblik... 2 2. Huidige organisatie... 2 2.1 Algemeen... 2 2.2

Nadere informatie

Veel leesplezier, Henk Post, voorzitter. Nieuwsbrief 1/2016 van. Den Helder, februari Best lid van onze vereniging,

Veel leesplezier, Henk Post, voorzitter. Nieuwsbrief 1/2016 van. Den Helder, februari Best lid van onze vereniging, Nieuwsbrief 1/2016 van Den Helder, februari 2016 16 februari 2016 Windmolenvereniging De Eendragt u.a. en Vogelwerkgroep Den Helder e.o. organiseren in Cinema Zevenskoop een filmavond met de van de TV

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 STICHTING KLEINOOD

JAARREKENING 2013 STICHTING KLEINOOD JAARREKENING 2013 STICHTING KLEINOOD te Tilburg 2 Stichting Kleinood Bredaseweg 375 5037 LD Tilburg Bankrekening NL 44 RABO 0130165891 INLEIDING DOEL De Stichting Kleinood heeft ten doel: Het verlenen

Nadere informatie

Beleidsplan 2016. Dierenambulance Den Helder - Hollands Kroon

Beleidsplan 2016. Dierenambulance Den Helder - Hollands Kroon Beleidsplan 2016 Dierenambulance Den Helder - Hollands Kroon Den Helder, februari 2016 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016 van de Stichting Dierenambulance Den Helder Hollands Kroon. Dit document

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw 38 2408 LV Alphen aan den Rijn JAARVERSLAG 2018 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2018 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 7 Winst en Verliesrekening 8 Toelichting 9

Nadere informatie

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM BEEK FM Beleidsplan 2018 Vastgesteld op 8-11-2018 INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de in het najaar van 2018 opgerichte stichting Beek FM. De oprichting van de stichting en het opstellen van

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.ulianafoundation.org Faunastraat 87 1531 WD Wormer info@ulianafoundation.org 0648139203 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 5 1.2 Doelstelling... 5 1.3 Strategie... 5 2.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN VAN DE STICHTING OUDHEIDKAMER TE ALBLASSERDAM 2013-2017

BELEIDSPLAN VAN DE STICHTING OUDHEIDKAMER TE ALBLASSERDAM 2013-2017 BELEIDSPLAN VAN DE STICHTING OUDHEIDKAMER TE ALBLASSERDAM 2013-2017 Inleiding. De doelstellingen van het beleidsplan 2008-2010 zijn nagenoeg volledig gerealiseerd. De volgende zaken zijn daarbij uitgevoerd:

Nadere informatie

Aardige dingen doen voor aardige mensen

Aardige dingen doen voor aardige mensen Aardige dingen doen voor aardige mensen Algemeen Jaarplan 2013- februari 2014 Stichting Reikende Hand Inspireren, motiveren, verbinden 1 StichtingReikendeHand/ Jaarplan2013 INHOUD Jaarplan 2013 februari

Nadere informatie

STICHTING ONEBIGSMILE.NL

STICHTING ONEBIGSMILE.NL STICHTING ONEBIGSMILE.NL JAARVERSLAG 2017 1 Stichting Onebigsmile.nl Jaarverslag 2017 Algemeen De Stichting Onebigsmile.nl is opgericht op 29 augustus 2013 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN 2012 2015 Stichting Haarwensen Industrieweg 15 3641 RK Mijdrecht 0297-745300 www.haarwensen.nl info@haarwensen.nl KvK 34290369 Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting

Nadere informatie

STICHTING SAM STICHTING VRIEND VAN SAM BELEIDSPLAN

STICHTING SAM STICHTING VRIEND VAN SAM BELEIDSPLAN STICHTING SAM STICHTING VRIEND VAN SAM BELEIDSPLAN 2018-2020 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Flowerkids Foundation Kruisweg 613 2132NB Hoofddorp info@flowerkids.org www.flowerkidsfoundation.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Stichting Flowerkids Foundation... 4 2. Huidige

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. Beleidsplan 2013 2015 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. In 2013 zijn wij gestart met het helpen van 80 gezinnen eind 2013 worden er 90 gezinnen

Nadere informatie

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015 JAARVERSLAG 2015 Stichting Kledingbank Amersfoort Adres Argonweg 10, 3812 RB Amersfoort Internet www.kledingbank-amersfoort.nl E-mail info@kledingbank-amersfoort.nl Bankrekeningnummer NL95 RABO 0118 6286

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Versie 1.0 Status Definitief 1 November 2011 Pagina 1

Inhoudsopgave. Versie 1.0 Status Definitief 1 November 2011 Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie... 2 Missie en visie... 3 Doelstellingen 2010-2015... 4 Fondswerving... 5 Financieel beleid beheerskosten... 6 Verhouding tot ondersteuningscommissies... 7 Versie 1.0 Status Definitief

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Wings of Change

Jaarverslag 2016 Stichting Wings of Change Schoolweg 4 1619 AL Andijk info@wingsofchange.nl www.wingsofchange.nl 1 Voorwoord van de voorzitter Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2 Verslag van het bestuur 4 2.1 Activiteiten 4,5z 3 Toekomst 6 3.1

Nadere informatie

Meerjaren Beleidsplan

Meerjaren Beleidsplan Meerjaren Beleidsplan 2019 2022 Stichting Poezensnuitjes Meijhorst 1745 6537 KE Nijmegen KvK: 61477672 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Termijn... 2 3. Huidige situatie... 2 4. Missie, Visie en Strategie...

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland

Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland 2015 2018 Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland Burg. J. Visserlaan 1 1411 BR Naarden 26 november 2014 Beleidsplan Stichting Vogelopvangcentrum

Nadere informatie

Ik verleen u deze ontheffing voor de periode van 15 maart 2016 tot 1 juli Hieronder vindt u de redenen voor mijn besluit.

Ik verleen u deze ontheffing voor de periode van 15 maart 2016 tot 1 juli Hieronder vindt u de redenen voor mijn besluit. > Retouradres Postbus 19530 2500 CM Den Haag Stichting Zeehondenopvang Eemsdelta A. Godlieb Rechtewalsterweg 3 9943 TD NIEUW SCHEEMDA Postbus 19530 2500 CM Den Haag mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 F 070 378

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer Beleidsplan Stichting Gelukskoffer 2011-2015 Stichting Gelukskoffer te Amersfoort Bezoekadres: Printerweg 16, 3821 AD Amersfoort Handelsregisternummer 32169581 Inhoudsopgave 1 Inleiding p. 3 2 Werkzaamheden

Nadere informatie

Beleidsplan. van het. Vogelopvangcentrum Zaanstreek e.o.

Beleidsplan. van het. Vogelopvangcentrum Zaanstreek e.o. 2012-2017 Beleidsplan van het Vogelopvangcentrum Zaanstreek e.o. HEEMSKERK, VERSIE D.D. 1 MAART 2012 1. Inhoud 1. Inhoud... 1 2. Inleiding... 2 3. Missie, visie en ambitie... 3 4. Doelstellingen... 3 5.

Nadere informatie

Inhoud. Jaarrekening 2014 pagina 2 van 9

Inhoud. Jaarrekening 2014 pagina 2 van 9 Vrienden van DOE Jaarrekening 2014 Inhoud Inhoudsopgave... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Algemene gegevens... 3 Voorwoord... 4 De school... 4 Experiment... 4 Situatie... 5 Organisatie... 5 ANBI...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting Stichting Cosplay in Actie Klaroenring 178A, 4876XW Etten-leur Tel 0623432438 www.cosplayinactie.nl BELEIDSPLAN 2015-2016 Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie

Nadere informatie

Stichting SOS Dolfijn E. Everaarts Valkhof LL NIJKERK. Datum 29 juni 2017 Betreft Beslissing aanvraag Art. 75 Flora- en faunawet

Stichting SOS Dolfijn E. Everaarts Valkhof LL NIJKERK. Datum 29 juni 2017 Betreft Beslissing aanvraag Art. 75 Flora- en faunawet > Retouradres Postbus 19530, 2500 CM Den Haag Stichting SOS Dolfijn E. Everaarts Valkhof 61 3862 LL NIJKERK Rijksdienst voor Postbus 19530, 2500 CM Den Haag mijn.rvo.nl T 088 042 42 42 F 070 378 61 39

Nadere informatie