Natuursteen en hun werking

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Natuursteen en hun werking"

Transcriptie

1 Natuursteen en hun werking Agaat Agaat is een stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. De steen stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan om even afstand te kunnen nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder kan hebben. Agaat kan een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), darmen, huid, ogen, bloedvaten hebben en stimuleert de stofwisseling. Agaat komt in vele kleuren, o.a. wit, div. bruin tinten, groen en blauw. Hier boven ziet u een afbeelding van witte Agaat Amethist Amethist heeft een kalmerende werking en vermindert angst, woede en verdriet. Het helpt bij het verwerken van verlies en tegenslagen en het doorbreken van blokkades. Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op heimwee, hoofdpijn en migraine, achterhoofdpijn, ogen, slaapproblemen (zoals nachtmerries), het hormoon- en spijsverteringsstelsel en de huid. Amethyst kan pijnstillend werken bij kneuzingen en zwellingen en is een goede hulp wanneer men van verslavingen wil afkomen. Overdag zorgt de steen voor nuchter bewustzijn, s nachts voor een rustige slaap en gezonde dromen. Andere werkingen zijn bv. Tegen transpirerende voeten, pijnen, tetanus, versterkt middenrif en geheugen.

2 Aquamarijn Aquamarijn is een steen met een sterk kalmerende werking (zowel geestelijk als lichamelijk). Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het is een goede steen om te dragen als projecten of persoonlijk zaken afgerond moeten worden want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor helderheid van geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen (bijvoorbeeld op mensen die bij- of verziend zijn). maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten. Aventurijn Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert leiderschap, besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers). Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en stimuleert de vetstofwisseling. Het heeft tevens een positieve werking op de huid (uitslag, allergische reacties, etc.), stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

3 Bergkristal Bergkristal heeft een enorme geneeskracht. Doordat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen de werking van andere stenen versterken. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Bergkristal is ook zeer geschikt om de straling van b.v. computers te absorberen. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree. Blauw kwarts Blauw kwarts helpt u contact met anderen te zoeken en vermindert angsten. Blauw kwarts zuivert de bloed stroom en versterkt het immuunsysteem. Kalmerend blauw kwarts helpt om u open te stellen en hoop te koesteren. Het kalmeert de geest en sust angst en stimuleert uw creativiteit. Zeer geschikt als u te kampen heeft met wanorde. Blauw kwarts zorgt geleidelijk voor mentale helderheid en zelfdiscipline.

4 Blauwvloed Blauwvloed sterkt het lichaam en zorgt voor meer weerstand. Het helpt te beschermen tegen infecties. De steen kan helpen bij keelontstekingen. Brengt een positiever instelling in het leven en geeft warmte en hartstocht. Zorgt voor meer zelfbewustzijn en innerlijke rijkdom en maakt het hoofd vrij en rustig. Carneool Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en helpt bij hoge bloeddruk en spataderen. De steen helpt bij reuma, artritis en zenuwpijnen.

5 Fluoriet Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen. Goudvloed Goudvloed geeft een positievere Levensinstelling en versterkt het gevoel van eigenwaarde. Geeft de geest kracht jezelf zo te accepteren als je bent. Werkt ondersteunend bij de strijd tegen Anorexia en boulimie. Geeft charme en vreugde aan het leven, sterkt de wilskracht en de concentratie. Helpt bij paniek en slapeloosheid. Kan helpen bij het verzachten van keelontsteking, ontsteking aan de amandelen en angina.

6 Granaat Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang, Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedragen denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen. Hematiet Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.

7 Howliet Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Howliet helpt bij astraal reizen, meditatie en bij het contact maken met vorige levens. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden. Howliet dat blauw gekleurd wordt, wordt vaak als turqueniet verkocht wat het erg op turkoois laat lijken, hoewel de werking van howliet gewoon van kracht blijft. Jade Al sinds 5000 v.c. werd jade de best aller edelstenen genoemd. jade symboliseert als steen van de hemel de vijf deugden van de mensen:wijsheid, gerechtigheid, bescheidenheid, barmhartigheid,en moed.symbolen van die deugden werden in jade gesneden en als krachtsteen neergezet. De oude Egyptenaren voegden daar nog de kracht om liefde te wekken en te behouden aan toe. Wat ook geldt voor de maya s in het oude Mexico. Lithotherapie:Tegen maagzuur, maagkwalen, galaandoeningen, alle nieraandoeningen, reuma, oprispingen, gewrichtsziekte; vermindert het urinezuur; versterkt maag, nieren, urinewegen; gedragen vanaf drie maanden voor de bevalling geeft jade innerlijke rust en voorkomt problemen.

8 Jaspis Jaspis is een sterke steen, hij geeft moed, wilskracht en uithoudingsvermogen. Hij geeft u moed om belangrijke dingen aan te pakken, waar het u tot nu toe voor aan durf ontbrak. En bovendien steunt hij zijn drager om op weg naar zijn doel vol te houden. In het bijzonder de rode jaspis is bij uitstek geschikt om met een project te beginnen. De gele jaspis geeft u meer uithoudingsvermogen en de groene maakt duidelijk dat u hierbij zichzelf niet mag vergeten Ook lichamelijk stimuleert Jaspis de stroming van energie en verhoogt uw afweerstoffen tegenover schadelijke invloeden van buitenaf zoals straling en vervuiling. Hij spoelt bovendien schadelijke giffen uit uw spijsverteringsorganen. Koraal Koraal beschermt volgens de legende van de oude romeinen tegen onheil, geeft wijsheid en zorgt voor een betere bloedsomloop. Het bevordert ook de opname van calcium om sterkere botten en nagels te kunnen krijgen. Op liefdes gebied versterkt rode koraal het enthousiasme en de passie en helpt de sensuele charmes van vrouwen te versterken. Het helpt ook om mensen beter hun hart open te stellen om al het mooie van liefde makkelijker te accepteren. Koraal heeft een positieve werking op de schildklier, zowel een te snel als te traag werkende schildklier kan in evenwicht worden gebracht door het dragen van een Rode Koraal op de hals. Het kan helpen bij ouderdoms kwalen en helpt bij depressie en slaapzucht. Tegen darmstoornissen, constipatie, tandbederf. Koraal heeft een regulerende werking op de alvleesklier en de milt, en helpt bij het tegengaan van aderverkalking. Koraal wordt gebruikt als een beschermend amulet. Het wordt gebruikt tegen het boze oog. Het kan helpen met beschermen tegen ongelukken, geweld, vergiftigingen, diefstal, en steriliteit.

9 Labradoriet Labradoriet is een sterk beschermende steen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie, menstruele klachten en opvliegers. Hiernaast ziet u de groene Labradoriet, maar hij is er ook vaak in grijs. Lapis Lazuli Lapis lazuli bevordert wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli bij klachten van de keel, het strottenhoofd, de schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

10 Magnetiet Magnetiet vergroot de levenskracht en vitaliteit en trekt liefde en loyaliteit aan. Negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede worden afgeremd en het stimuleert objectiviteit en een neutrale houding. Lichamelijk werkt magnetiet ook sterk regulerend en stimuleert hierdoor herstelprocessen. Met name de genezing van sportblessures zoals een tennisarm, kramp en spierpijn kunnen worden bespoedigd. Magnetiet kan koortsverlagend werken en kan ook een positieve werking hebben op astma, de bloedvaten en bloedcirculatie, haar, nekpijn, rugklachten en spit. Obsidiaan Obsidiaan stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht te geven. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen en emoties naar boven. De steen vermindert angst, blokkades, trauma s en beperkende gedragsen denkpatronen. Obsidiaan neemt negatieve energie uit de omgeving zoals straling op. Het verscherpt de zintuigen. Fysiek kan de steen pijnstillend, krampopheffend werken en stimuleert de spijsvertering, en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten. Sneeuwvlok obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht. De steen is goed voor de aders, het skelet en de ogen. Hier naast ziet u op de bovenste foto zwarte Obsidiaan, en op de onderste foto Sneeuwvlok Obsidiaan.

11 Onyx Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten. Opaliet Opaliet helpt bij het verwerken van emoties, verlegenheid, ontstekingen, gelatenheid en bevordert de communicatie. Opaliet is een steen die zeer diep in onze psyche binnendringt en ons rust brengt. Deze steen kan helpen om slaapstoornissen te verminderen, maar ook om stress te verminderen en om ontspanning te bewerkstelligen. Ook vermindert Opaliet agressiviteit en depressies.

12 Parel De Parel helpt tegen chronische hoofdpijn en migraine als u deze op de huid draagt. Ook gaat hij hooikoorts en allergieën tegen en effent de weg naar wijsheid. Tegen kalk tekort, een slecht gebit en kaalheid zal de parel ook een uitkomst kunnen bieden. De Parel waarschuwt gevoelige mensen voor onheil en zorgt tot op hoge leeftijd voor tevredenheid. Parelmoer Parelmoer straalt onschuld uit en is daarom goed voor de bescherming van kinderen. Verder bevat Parelmoer een grote hoeveelheid calcium. Dit is een ideaal middel om tandbederf en ontkalking tegen te gaan. Helpt tegen bepaalde vormen van reuma. Het werkt goed bij problemen met de luchtwegen, en astma aanvallen. De parelmoer is in staat sterke emotie op te slorpen, zodat iemand verlost kan worden van een groot verdriet. Door deze eigenschap zal de parelmoer zichzelf opofferen en eraan ten onder gaan, wat te merken is als parels hun glans verliezen.

13 Rhodoniet Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap. Daarnaast worden ook woede, ergernis en dergelijke negatieve gevoelens verminderd. Psychische wonden worden verzacht en de steen heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid. Ook fysiek kan rhodoniet helpen bij het genezen van (inwendige) wonden en vermindert littekens. Verder heeft het een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, vruchtbaarheid, artritis, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en autoimmuunziekten. Rode Calciet Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, en geestelijke en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen. Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op de huid, darmen, hart en hartritme, skelet, gewrichten en stimuleert de calciumopname. Rode calciet geeft energie en wilskracht. Het vermindert angst en blokkades en heeft een positieve werking op de heupen en benen.

14 Rode Jaspis Jaspis is een sterke steen, hij geeft wilskracht en uithoudingsvermogen. Hij geeft u moed om belangrijke dingen aan te pakken. En steunt hij zijn drager om op weg naar zijn doel vol te houden. Rode jaspis is bij uitstek geschikt om met een project te beginnen. Ook lichamelijk stimuleert Jaspis de stroming van energie en verhoogt uw afweerstoffen tegenover schadelijke invloeden van buitenaf. Versterkt de spijsvertering. Rozenkwarts Rozenkwarts opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie en heeft een milde, zachte werking. Werkt kalmerend bij verdriet en trauma s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, sexuele problemen, de vruchtbaarheid, borst en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Verbetert de doorbloeding, helpt tegen diaree, buikkrampen, klachten aan de lever en darm stoornissen. Ook helpt het tegen duizeligheid, heimwee, jaloezie, en het versterkt de kunstzin, wilskracht, bevordert de geestelijke groei, geeft inspiratie, helpt bij het overwinnen van moeilijkheden tijdens de puberteitsjaren. Ook bij slaapstoornissen en nachtmerries ( vooral bij onrustige kinderen ) helpt Rozenkwarts.

15 Sodaliet Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie. De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie en vertrouwen versterken. Fysiek helpt het bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (m.n. heesheid). Het kan koortsverlagend en bloeddrukverlagend werken, werkt verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam. Tijgeroog Tijgeroog is een beschermende steen. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. Tijgeroog helpt om afstand te nemen, het overzicht te houden en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, en kan pijnstillend werken. Helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en kan hyperventilatie tegen tegengaan. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en verminderd krampen bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen, depressies en verslavingen. Tijgeroog is een goede steen om te dragen tijdens examens.

16 Toermalijn kwarts Toermalijn Heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachten om in positieve. Bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades. Toermalijnkwarts verenigt de eigenschappen van toermalijn en kwarts in zich en is hierdoor sterk aardend en beschermend tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen brengt balans in lichaam en lost problemen en negatieve energieën op. Turkoois Turkoois bevordert de welstand van de man en de zielevreugd van de vrouw, de harmonie in het huwelijk, de toewijding en moed en beschermt (vooral de jeugd) tegen invloeden van buiten. Het verzacht bij irritaties en ontstekingen in de keel. Ook versterkt de steen het zelfvertrouwen en het doorzettingsvermogen. Het kan ook effectief zijn bij depressies en klachten die te maken hebben met de overgang, zoals opvliegers. Het helpt tegen aandoeningen van de klieren, en werkt kalmerend op de slijmvliezen.

17 Unakiet Unakiet geeft inzicht in de oorzaak van problemen en blokkades zodat beperkende gedrag- en denkpatronen doorbroken kunnen worden en geestelijke groei mogelijk is. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld magnetrons, computer, tv) als deze bij een apparaat geplaatst wordt. Fysiek stimuleert unakiet het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het lichamelijk herstel na een ziekte of verwonding. Het heeft een positieve invloed op de geslachtsorganen, en stimuleert haargroei. Tevens bevordert het een goed verloop van de zwangerschap. Unakiet werkt, kalmerend en inzichtgevend. Oosterzon Import - Export Generaal Cronjestraat JB Haarlem Tel:023/

Natuursteen en hun werking

Natuursteen en hun werking Natuursteen en hun werking Agaat Agaat is een stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. De steen stimuleert spirituele en geestelijke groei

Nadere informatie

In dit overzicht vindt u korte informatie over de werking van de verschillende gezondheisstenen.

In dit overzicht vindt u korte informatie over de werking van de verschillende gezondheisstenen. In dit overzicht vindt u korte informatie over de werking van de verschillende gezondheisstenen. Agaat Agaat komt in veel kleurschakeringen voor. De basiskleuren zijn grijs, beige, wit, zwart en bruin,

Nadere informatie

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer Inspiratie & Meer Edelstenen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Dit zin edelstenen die ik graag voor het eerste chakra gebruik. Bergkristal voor alle chakra s Bergkristal

Nadere informatie

Conflicten: azuriet. Dood gaan: chiastoliet

Conflicten: azuriet. Dood gaan: chiastoliet A Aardend: aragoniet, carneool, jaspis, onyx, rookkwarts, unakiet, versteend hout Communicatie: C blauwe calsiet, celestine, chrysocolla, dumortiriet, ioliet, saffier Allergie: aquamarijn Angst: apachetraan,

Nadere informatie

OVER ONZE EDELSTENEN EN HUN HELENDE ASPECTEN

OVER ONZE EDELSTENEN EN HUN HELENDE ASPECTEN OVER ONZE EDELSTENEN EN HUN HELENDE ASPECTEN De edelstenen die wij samen met de rudraksha s gebruiken in onze mala s en sieraden, zijn alleen diegene met kracht (hoge trillingen) en helende aspecten. We

Nadere informatie

Edelstenen en mineralen

Edelstenen en mineralen Edelstenen en mineralen Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei

Nadere informatie

Praktijk Oostwoud Edelstenen

Praktijk Oostwoud Edelstenen Kun je geen keuze maken of weet je niet welke steen goed bij je past? Laat het ons weten en wij testen de juiste steen voor je uit. Amethist van ca 3 cm in een verzilverde spiraalhanger. Prijs 5,95. Amethist

Nadere informatie

nia NATURAL STONES Kies de steen die bij je past

nia NATURAL STONES Kies de steen die bij je past nia NATURAL STONES Kies de steen die bij je past Index stenen 33 23 12 22 10 Agaat Amethist Aventurien Bergkristal Calciet Oranje 15 13 11 09 26 Carneool Fluoriet Hematiet Howliet Indische Agaat 16 27

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

EDELSTENEN een heilzame werking op lichaam, geest en omgeving

EDELSTENEN een heilzame werking op lichaam, geest en omgeving EDELSTENEN een heilzame werking op lichaam, geest en omgeving Het dragen van edelstenen tegen geestelijke en/of lichamelijke klachten is al een zeer oude therapie. Vele natuurvolkeren wisten dat stenen

Nadere informatie

Edelstenen. Een edelsteen is als een vrouw Hoe meer ge ze liefhebt Hoe schoner ze wordt! Uit: VERBORGEN KRACHTEN DER EDELSTENEN

Edelstenen. Een edelsteen is als een vrouw Hoe meer ge ze liefhebt Hoe schoner ze wordt! Uit: VERBORGEN KRACHTEN DER EDELSTENEN Edelstenen Een edelsteen is als een vrouw Hoe meer ge ze liefhebt Hoe schoner ze wordt! Uit: VERBORGEN KRACHTEN DER EDELSTENEN Agaat Botswana / kalmerend, ontspannend, oordoofheid. Doet goed slapen. Is

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

Praktijk voor Massagetherapie Josephine van der Woude 06-20489163. Beroepsvereniging NVST A-Therapeut lidnr. 23 28 SR BAG lidnr.

Praktijk voor Massagetherapie Josephine van der Woude 06-20489163. Beroepsvereniging NVST A-Therapeut lidnr. 23 28 SR BAG lidnr. Praktijk voor 06-20489163 Beroepsvereniging NVST A-Therapeut lidnr. 23 28 SR BAG lidnr.122911 Wilt u onderstaande vragen aandachtig doorlezen en zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden. Bij het intake gesprek

Nadere informatie

Anamneseformulier. Natuurgeneeskundig Centrum Samenwerken aan gezondheid. Naam Geboortedatum Adres Postcode & Woonplaats Telefoon e-mail Beroep

Anamneseformulier. Natuurgeneeskundig Centrum Samenwerken aan gezondheid. Naam Geboortedatum Adres Postcode & Woonplaats Telefoon e-mail Beroep Samenwerken aan gezondheid Pagina 1 van 5 Anamneseformulier Naam Geboortedatum Adres Postcode & Woonplaats Telefoon e-mail Beroep Lengte Gebruikt u medicijnen? Graag naam geneesmiddel en dosering opschrijven.

Nadere informatie

Acne. ter ondersteuning bij puistjes gedurende de puberteit (B6) Adem, slecht. verbetert conditie tandvlees. Adhd. bij innerlijke onrust.

Acne. ter ondersteuning bij puistjes gedurende de puberteit (B6) Adem, slecht. verbetert conditie tandvlees. Adhd. bij innerlijke onrust. Acne Bèta caroteen ter ondersteuning bij puistjes gedurende de puberteit (B6) voedt en beschermt de huid ter ondersteuning bij puistjes gedurende de puberteit (B6) ter ondersteuning bij puistjes gedurende

Nadere informatie

De energie stroomt ook in de richting van de wijzers van de klok door de twaalf hoofdmeridianen, waarbij de energie-omlooptijd per meridiaan twee uur

De energie stroomt ook in de richting van de wijzers van de klok door de twaalf hoofdmeridianen, waarbij de energie-omlooptijd per meridiaan twee uur Meridianen Meridianen zijn energiebanen die de Chi (ofwel de levensenergie), naar de bijbehorende organen transporteren. Deze zijn al 3000 jaar voor Christus ontdekt, herkend en ontwikkeld. Ze worden in

Nadere informatie

De 10 Dagen Detox Test

De 10 Dagen Detox Test De 10 Dagen Detox Test In deze moderne tijd staat je natuurlijke detox systeem onder druk. De kans is groot dat toxische stoffen zich opstapelen in je lichaam. Om voor jezelf vast te stellen hoe het er

Nadere informatie

B R O C H U R E O N T S T R E S S E N

B R O C H U R E O N T S T R E S S E N HighCoaching Coaching op een hoger niveau B R O C H U R E O N T S T R E S S E N Verminderen van stress en verhoging van gezondheid 1 HighCoaching KvK nr. 51529904 Stress Management System Wat is stress?

Nadere informatie

Naam: Voornaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum: M/V. Tel.nr.: E-mail adres: Beroep: Opleiding: Sport, Hobby: Medicijngebruik:

Naam: Voornaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum: M/V. Tel.nr.: E-mail adres: Beroep: Opleiding: Sport, Hobby: Medicijngebruik: Geachte heer/mevrouw, Ik zou u vriendelijk willen vragen om onderstaande vragen aandachtig door te lezen en te beantwoorden. Bij het eerste consult zullen de gegevens met u doorgesproken worden. De ingevulde

Nadere informatie

Dit formulier wordt anoniem verstuurd en op basis van het patiëntnummer aan uw dossier gekoppeld. Ter controle graag uw geboortedatum: / / Beroep:

Dit formulier wordt anoniem verstuurd en op basis van het patiëntnummer aan uw dossier gekoppeld. Ter controle graag uw geboortedatum: / / Beroep: Datum: Intakeformulier Patiëntnummer: Geachte heer/mevrouw, Ter voorbereiding op onze afspraak wil ik u vragen om de onderstaande vragenlijst zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Bij het intakegesprek

Nadere informatie

Orgonite Amulet Hanger

Orgonite Amulet Hanger Orgonite Amulet Hanger De amulet is gemaakt met metalen en edelstenen gegoten in giethars, waaronder: In het midden een blauwe saffier cabochon, een brass ring, granen van de 10e graancirkel formatie,

Nadere informatie

Tao Training Haarlem. Helende Klanken

Tao Training Haarlem. Helende Klanken Tao Training Haarlem Helende Klanken De 6 Helende Klanken. Duizenden jaren geleden ontdekten de Taoïstische meesters, dat ieder orgaan verbonden is met een bepaalde klank, kleur en kwaliteit van energie.

Nadere informatie

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers.

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers. NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN WAT IS EEN 7-CHAKRA SCAN? Wat zijn chakra s Chakra s zijn verzamelpunten van energie in je (energetisch) lichaam. Deze punten voorzien het lichaam en alle organen

Nadere informatie

Apofylliet, Cacoxeniet, Chalcedoon, Ioliet, Pietersiet, Rhodochrosiet, Rutielkwarts, Vanadiniet Aders

Apofylliet, Cacoxeniet, Chalcedoon, Ioliet, Pietersiet, Rhodochrosiet, Rutielkwarts, Vanadiniet Aders In het linker kolom staat de klacht waartegen u genezing zoekt, danwel het onderwerp waarbij u ondersteuning zoekt. In het rechter kolom vindt u de steen/stenen die daar bij horen. Klacht / Werking Steensoort

Nadere informatie

BEWUST GEZOND & SUCCESVOL

BEWUST GEZOND & SUCCESVOL BEWUST GEZOND & SUCCESVOL HOE HELPT DE TIMEWAVER U? Behandeling met de TimeWaver geeft snel inzicht in uw gezondheidstoestand, ook als dat emoties, blokkades, of diepliggende mentale conflicten betreft.

Nadere informatie

ACUPRESSUUR GRATIS E-BOOK

ACUPRESSUUR GRATIS E-BOOK Dendermondsesteenweg 29 9270 LAARNE-KALKEN 0474 30 85 84 www.dekrachtbron.be info@dekrachtbron.be MASSAGECENTRUM DE KRACHTBRON ACUPRESSUUR GRATIS E-BOOK de energiestroom van ons lichaam activeren onze

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

Indicatielijst: Staat uw klacht er niet bij, neem dan voor de zekerheid contact met ons op.

Indicatielijst: Staat uw klacht er niet bij, neem dan voor de zekerheid contact met ons op. Indicatielijst: Staat uw klacht er niet bij, neem dan voor de zekerheid contact met ons op. allergieën voor onder andere: huisdieren huisstofmijt pollen voedsel Bewegingsapparaat: artritis artrose bursitis

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Wat is de hoofdklacht waarvoor u behandeling zoekt? (bijkomende klachten kunt u verderop vermelden)

Wat is de hoofdklacht waarvoor u behandeling zoekt? (bijkomende klachten kunt u verderop vermelden) Vragenlijst osteopathie Geachte mevrouw, meneer Een goede diagnose is een startpunt voor een succesvolle behandeling. En voor een goede diagnose is het van belang om van alles te weten over uw klacht en

Nadere informatie

Mesoloog D.M. Fysiotherapeut NAET - therapeut SiVAS therapeut

Mesoloog D.M. Fysiotherapeut NAET - therapeut SiVAS therapeut Praktijk van Marga Tump Mesoloog D.M. Fysiotherapeut NAET - therapeut SiVAS therapeut N.V.V.M. Datum eerste onderzoek: Tijd: Wilt u de volgende vragen aandachtig doorlezen en zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden?

Nadere informatie

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

Osteopathie Leeuwarden Harlingerstraatweg CN Leeuwarden Tel

Osteopathie Leeuwarden Harlingerstraatweg CN Leeuwarden Tel INTAKEGESPREK Datum: Intakegesprek en behandeling op: Geachte mevrouw, heer, Harlingerstraatweg 86 8915 CN Leeuwarden Tel. 058 2998095 www.osteopathie-leeuwarden.nl Wilt u de volgende vragen aandachtig

Nadere informatie

Geachte mevrouw /meneer, verzorger(s),

Geachte mevrouw /meneer, verzorger(s), Geachte mevrouw /meneer, verzorger(s), Wilt u onderstaande vragen aandachtig doorlezen en zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden. Bij het intakegesprek zullen de gegevens met u worden besproken. Uiteraard

Nadere informatie

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING -

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - 187,- 187,- (incl. verzending) - t.w.v. ruim 250,- De premium starterskit OLIËN UIT DE KIT // 01 LEMON // heeft reinigende en zuiverende eigenschappen welke gebruikt

Nadere informatie

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje Findhorn Essences De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes Wat zijn Findhorn Bloesemremedies? gemaakt van wilde bloemen uit Schotland, met zuiver water uit geneeskrachtige bronnen. geprepareerd

Nadere informatie

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant 1. ALGEMENE EN PERSOONLIJKE GEGEVENS MEISJESNAAM: GESLACHT: M F GEBOORTEDATUM: LEEFTIJD: LENGTE: GEWICHT: ADRES: POSTCODE: WOONPLAATS: TELEFOON: PRIVE MOBIEL WERK E-MAIL ADRES: AANTAL KINDEREN: BEROEP:

Nadere informatie

Integrale Geneeswijze, Praktijk Rijksstraatweg, Haarlem Het Reguliere Alternatief

Integrale Geneeswijze, Praktijk Rijksstraatweg, Haarlem Het Reguliere Alternatief (niet in te vullen door de patient) Datum: Intake dd: Osteopaat/Mesoloog: Tijd: Geachte Mevrouw, Meneer, Wilt u de volgende vragen aandachtig doorlezen en ze zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden. Bij het

Nadere informatie

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd Nieuwsbrief mei 2012 Beste nieuwsbrieflezer, Wat is een aura? Een menselijk auraveld is een persoonlijk energiereservoir die als een schaal van licht de energiestroom vanuit de Centrale Kosmische bron

Nadere informatie

Inhoud Deel 1 Deel 2

Inhoud Deel 1 Deel 2 Inhoud Voorwoord 7 Deel 1 9 Inleiding 11 De universele levenskracht 19 Het kiezen van een edelsteen 24 Verzorging van edelstenen 27 Programmeren van edelstenen 33 Edelstenen dragen op je huid 35 Edelstenen

Nadere informatie

De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega:

De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega: De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega: John Verhiel (CPG/Vetzuurstofwisseling) www.duurzaamgezond.info De gezondheidsvoordelen van Algen-zaad olie: Algenzaad-olie Ώ3 (EPA/DHA) Bevorderd een gezonde

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE MAXIMALE PRESTATIE? HET HOOFD? Bert Van Poucke

WAT BEPAALT DE MAXIMALE PRESTATIE? HET HOOFD? Bert Van Poucke WAT BEPAALT DE MAXIMALE PRESTATIE? HET HOOFD? Bert Van Poucke Analyse 4 pijlers belangrijk om optimale prestaties te leveren: 1) de fysieke pijler (incl. technisch en tactisch) 2) de mentale pijler 3)

Nadere informatie

Edelstenen en helende krachten

Edelstenen en helende krachten Edelstenen en helende krachten 1. Agaat. Geeft rust. Harmoniseert de sfeer in huis. Doet genieten van het aardse leven. Helpt bij faalangst. Helpt drukke overactieve kinderen rustiger te worden. 2. Agaat

Nadere informatie

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Ik zeg wat ik bedoel Ik bescherm mezelf Ik durf nee te zeggen Ik spreek met respect Bedachtzaamheid Ik neem de tijd om na te

Nadere informatie

Ontdek welke chakra s uit balans zijn en hoe je ze weer in balans kunt brengen.

Ontdek welke chakra s uit balans zijn en hoe je ze weer in balans kunt brengen. Ontdek welke chakra s uit balans zijn en hoe je ze weer in balans kunt brengen. Sabine Liefsoens Leefjeleven.nu In ons lichaam bevindt zich een uiterst subtiel systeem. Wanneer je dat systeem zou kwijtraken

Nadere informatie

A.E. Deunk DO-MRO. tel.: 053-4301646 mobiel: 06-53158468 www.osteopathie-deunk.nl

A.E. Deunk DO-MRO. tel.: 053-4301646 mobiel: 06-53158468 www.osteopathie-deunk.nl Geachte Bij deze bevestig ik de afspraak, die u voor uw kind heeft gemaakt op Om uur, voor een behandeling osteopathie in de praktijk in. Ingesloten vindt u een intake formulier, waarvan ik u vraag dit

Nadere informatie

Ondersteuning voor therapeuten en consumenten

Ondersteuning voor therapeuten en consumenten Ondersteuning voor therapeuten en consumenten Voor therapeuten die met de E.E.N. energetica werken zijn er uitgebreide therapeutische omschrijvingen. Deze uitgebreide omschrijvingen ontvang je bij aanschaf

Nadere informatie

Het Premium Starterspakket

Het Premium Starterspakket Het Premium Starterspakket Het premium starterspakket bestaat uit 10 etherische oliën die dagelijks gebruikt kunnen worden. Het is een ideaal pakket voor mee te starten als je nieuw bent in de oliën! Als

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Hyperventilatie, een adembenemend verschijnsel. Wat is hyperventilatie, wat zijn symptomen en hoe bestrijd je een aanval?

Patiënteninformatie. Hyperventilatie, een adembenemend verschijnsel. Wat is hyperventilatie, wat zijn symptomen en hoe bestrijd je een aanval? Patiënteninformatie Hyperventilatie, een adembenemend verschijnsel Wat is hyperventilatie, wat zijn symptomen en hoe bestrijd je een aanval? Hyperventilatie, een adembenemend verschijnsel Wat is hyperventilatie,

Nadere informatie

Pomanders - Spirits of Colour

Pomanders - Spirits of Colour Pomanders dienen ter bescherming van uw aura, bijvoorbeeld als u zich niet te veel wilt laten beïnvloeden door de energieën van andere mensen. Zodat u uw taak/opdracht zo goed mogelijk kunt vervullen.

Nadere informatie

Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen. Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg. Per indicatie gebied

Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen. Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg. Per indicatie gebied Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg Per indicatie gebied Oog: oogontsteking (allergische bindvliesontsteking) oogirritatie (geïrriteerd

Nadere informatie

E-book HSP en Kristallen

E-book HSP en Kristallen E-book HSP en Kristallen Speciaal voor jou! Een E-book speciaal voor jou! Hierin vind je tal van tips en handvatten hoe je hoogsensitiviteit kunt inzetten als kracht en talent. En uiteraard veel informatie

Nadere informatie

Gezondheidsverklaring

Gezondheidsverklaring Gezondheidsverklaring Geef een juist en volledig antwoord op alle vragen. Dit is erg belangrijk. Hiermee kunt u later problemen voorkomen. Noem al uw gezondheidsklachten. Ook als u denkt dat deze niet

Nadere informatie

Eigen medische verklaring van:

Eigen medische verklaring van: MEDISCH GEHEIM Eigen medische verklaring van: Dhr/Mw: Geboortedatum: Adres: Postcode/Plaats: E-mail: Telefoon: (Oud-)Beroep: Duikschool: Duikvereniging: Huisarts: Tel.nr: Adres huisarts: Plaats: Verzekering:

Nadere informatie

3. Actuele gezondheidstoestand :

3. Actuele gezondheidstoestand : 3. Actuele gezondheidstoestand : Dossiernr. : Longen : longontsteking :... sedert :... pleuritis :... sedert :... bronchitis :... sedert :... tuberculose :... sedert :... Cardiovasculair : normale bloeddruk

Nadere informatie

Centrum voor complementaire behandelwijzen

Centrum voor complementaire behandelwijzen Datum: Intake dd: Therapeut: Tijd: Datum ontvangst secr.: Geachte Mevrouw, Meneer, Wilt u de volgende vragen aandachtig doorlezen en zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden. Bij het intake-gesprek zullen de

Nadere informatie

vertr Zelf ouwen

vertr Zelf ouwen Zelf vertrouwen 1 1 Highest Potential Dit is een olie die jouw kind helpt bij het opbouwen van het zelfvertrouwen en ondersteunt hem/haar bij het denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Valor Moed

Nadere informatie

Edelstenen zoeken op werking of klacht

Edelstenen zoeken op werking of klacht Edelstenen zoeken op werking of klacht A Aambeien Topaas, Heliodoor, Hematiet Aangezichtspijn Carneool Aanmaak van witte bloedplaatjes Galeniet Aanpassingsvermogen Chrysopraas, Kunziet, Larimar Aarden

Nadere informatie

Intakeformulier. Naam: Geboorte datum: Adres: Telefoon nummer: BSN: Motivatie en hulpvraag van de cliënt.

Intakeformulier. Naam: Geboorte datum: Adres: Telefoon nummer:   BSN: Motivatie en hulpvraag van de cliënt. Intakeformulier. ALGEMENE GEGEVENS Naam: Geboorte datum: Adres: Telefoon nummer: E-mail: BSN: Motivatie en hulpvraag van de cliënt. Wat is de hoofdklacht? (acuut, chronisch, pijnplek) Wanneer is de klacht

Nadere informatie

Meer Fit! Verbeter je microcirculatie!

Meer Fit! Verbeter je microcirculatie! Meer Fit! Verbeter je microcirculatie! E-book over verbeteren van vitaliteit, prestatievermogen en gezondheid. 1 Inleiding Sinds enige tijd ben ik bezig om door het stimuleren van de microcirculatie meer

Nadere informatie

Edelstenen zoeken op werking of klacht

Edelstenen zoeken op werking of klacht Edelstenen zoeken op werking of klacht A Aambeien: Topaas, Heliodoor, Hematiet Aangezichtspijn: Carneool Aanmaak van witte bloedplaatjes: Galeniet Aanpassingsvermogen: Chrysopraas, Kunziet, Larimar Aarden:

Nadere informatie

Hyperventilatie. Ziekenhuis Gelderse Vallei

Hyperventilatie. Ziekenhuis Gelderse Vallei Hyperventilatie Ziekenhuis Gelderse Vallei Deze folder is bedoeld voor mensen die verwezen zijn door de huisarts naar de eerste hart hulp (EHH) met een bepaald klachtenpatroon dat kan passen bij hart-

Nadere informatie

Osteopathie is een manuele geneeswijze, wat inhoudt dat er geen apparaten aan te pas komen.

Osteopathie is een manuele geneeswijze, wat inhoudt dat er geen apparaten aan te pas komen. Osteopathie is een manuele geneeswijze, wat inhoudt dat er geen apparaten aan te pas komen. Een osteopaat gaat uit van de visie dat de mens biologisch één geheel is en dat alle afzonderlijke delen (systemen)

Nadere informatie

Voetreflexologie Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be

Voetreflexologie Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be Voetreflexologie Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be 1 Wat is voetreflexologie Onze beide voeten zijn een afspiegeling van ons lichaam. Ons hele lichaam staat in verbinding met onze voeten. De

Nadere informatie

Behandeling van ijzertekort met Ferinject

Behandeling van ijzertekort met Ferinject Behandeling van ijzertekort met Ferinject Informatie voor patiënten F1016-1011 november 2015 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260

Nadere informatie

Dordrecht. Geachte heer/mevrouw,

Dordrecht. Geachte heer/mevrouw, Dordrecht Geachte heer/mevrouw, u heeft binnenkort uw eerste afspraak voor een osteopathische behandeling, het doel van deze brief is om u aanvullend te informeren. Het adres van de praktijk is Wijnstraat

Nadere informatie

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte Aandacht voor jezelf - Aanraken is een eerste levensbehoefte - Aanraking stimuleert de activiteit van de nervus vagus, de zenuwbaan die de afscheiding van de hormonen die een rol spelen bij de voedselopname,

Nadere informatie

TRADITIE VEILIG ORIGINEEL

TRADITIE VEILIG ORIGINEEL TRADITIE VEILIG ORIGINEEL Deciniatuur werkt met producten uit het Bioradix-gamma als basis voor de fytotherapie of plantengeneeskunde. Tijdens de therapie versterkt u uw gezondheid door extracten van planten

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding E-stoel energetische stoel gezondheid herstellen energetische blokkades wissen e-stoel energie energetische stoel Engelen Den Bosch De E-Stoel, model URIM, of ook wel energetische stoel genoemd kan je

Nadere informatie

Samenvatting Mensen ABC

Samenvatting Mensen ABC Samenvatting Mensen ABC Week 1ABC: Wie zijn wij? Info: Wie zijn wij mensen Mensen zijn verschillend. Iedereen is anders, niemand is hetzelfde. Dat noem je uniek. Een mens heeft een skelet van botten. Daarom

Nadere informatie

INTAKE FORMULIER Praktijk Body Balance Anita Kramer e etage kamer La Sagrera Hertog van Saxenlaan 80, 8802 PP FRANEKER

INTAKE FORMULIER Praktijk Body Balance Anita Kramer e etage kamer La Sagrera Hertog van Saxenlaan 80, 8802 PP FRANEKER INTAKE FORMULIER Praktijk Body Balance Anita Kramer 06-23056215 1 e etage kamer La Sagrera Hertog van Saxenlaan 80, 8802 PP FRANEKER Geachte mevrouw, meneer, Wilt u de volgende vragen aandachtig doorlezen

Nadere informatie

Gezondheidsverklaring

Gezondheidsverklaring Gezondheidsverklaring 1. Algemene gegevens Achternaam: Voornaam: Geboortedatum: Geslacht: man / vrouw Adres: Postcode+plaats: Land: Wat is uw beroep: Hoeveel uren werkt u gemiddeld per week? uur Wie is

Nadere informatie

TRADITIE VEILIG ORIGINEEL

TRADITIE VEILIG ORIGINEEL TRADITIE VEILIG ORIGINEEL Deciniatuur werkt met producten uit het Bioradix-gamma als basis voor de fytotherapie of plantengeneeskunde. Tijdens de therapie versterkt u uw gezondheid door extracten van planten

Nadere informatie

1 Wenkbrauw (neuszijde) - (nabij) Blaas2 (Bl2) - innerlijke beweging - hiermee wordt angst losgelaten en neemt moed toe

1 Wenkbrauw (neuszijde) - (nabij) Blaas2 (Bl2) - innerlijke beweging - hiermee wordt angst losgelaten en neemt moed toe De oude Chinezen hebben duizenden jaren geleden een gedetailleerd en accuraat beeld geschetst van de menselijke energiehuishouding. Aan de hand van meridianen (verticale energiebanen, die niet of nauwelijks

Nadere informatie

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com Mystieke Sieraden Creaties van Anne Claire Venemans Alles heeft energie. Dit geldt ook voor stenen, voor vormen en symbolen, zelfs voor metalen en hout. In de sieraden die ik maak, combineer ik de specifieke

Nadere informatie

Watergebruik van het Lichaam

Watergebruik van het Lichaam Gebruik van Water Watergebruik van het Lichaam De nieren scheiden 5 ½ glazen af via de urine De longen verliezen 2 glazen via de adem De huid verliest 2 glazen door transpiratie Het maag-darmstelsel verliest

Nadere informatie

Overzicht Hormonen. LYMEHERSTEL Gerrie Hasselaar Hollandsestraat GJ Amersfoort

Overzicht Hormonen. LYMEHERSTEL Gerrie Hasselaar Hollandsestraat GJ Amersfoort Oestrogeen Oestrogeen laag Oestrogeen Hoog / Dominant Betekent tekort Progesteron Osteoporose / osteopenie Droge ogen/huid/mond Nachtzweten Opvliegers Cholesterol hoog Hart- en vaatproblemen Onregelmatig

Nadere informatie

A.E. Deunk DO-MRO. tel.: 053-4301646 mobiel: 06-53158468 www.osteopathie-deunk.nl

A.E. Deunk DO-MRO. tel.: 053-4301646 mobiel: 06-53158468 www.osteopathie-deunk.nl Geachte Bij deze bevestig ik de afspraak, die u heeft gemaakt op Om uur, voor een behandeling osteopathie in de praktijk in. Ingesloten vindt u een intake formulier, waarvan ik u vraag dit ingevuld mee

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

Gezonde Leefstijl: Stress

Gezonde Leefstijl: Stress Gezonde Leefstijl: Stress 1 Onderwerpen Cijfers en feiten Wat is stress? Stressoren Gevolgen van teveel stress Tips bij stress Vragen 2 Cijfers en feiten 1) Jaarlijks worden 30.000 mensen afgekeurd wegens

Nadere informatie

In beweging! Oncologische revalidatie. Nienke van der Veer, klinisch psycholoog Ingrid van Beerschoten, fysiotherapeut 03-10-2015

In beweging! Oncologische revalidatie. Nienke van der Veer, klinisch psycholoog Ingrid van Beerschoten, fysiotherapeut 03-10-2015 In beweging! Oncologische revalidatie Nienke van der Veer, klinisch psycholoog Ingrid van Beerschoten, fysiotherapeut 03-10-2015 Welkom Is bewegen belangrijk? Vermoeidheid en andere klachten bij kanker

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Cursus

Inspiratie & Meer. Cursus Inspiratie & Meer Cursus Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Cursus in 5 stappen naar meer Helderheid & Inzicht Stap 4 We gaan in dit deel ontdekken welke stap e nu kunt

Nadere informatie

MX2-Gëenergetiseerde Blue/ Red Goldstone

MX2-Gëenergetiseerde Blue/ Red Goldstone MX2-Gëenergetiseerde Blue/ Red Goldstone Goudsteen werd voor het eerst gemaakt door de vroegere alchemisten die eigenlijk hun best deden om goud te maken. Het wordt vervaardigd van synthetisch glas waaraan

Nadere informatie

Medicinale dranken - Chlorophyl

Medicinale dranken - Chlorophyl Medicinale dranken - Chlorophyl Chlorophyl (water) Een wonder van de natuur. Chlorophyl en de balans zuren en base Giffen, schadelijke stoffen en andere milieubelastende stoffen, zoals een onevenwichtige

Nadere informatie

Wil je meer weten over OPS, hieronder vind je de volgende onderwerpen:

Wil je meer weten over OPS, hieronder vind je de volgende onderwerpen: Wil je meer weten over OPS, hieronder vind je de volgende onderwerpen:. Een OPS patiënt. Wat is OPS en klachtenlijst? Oorzaken van OPS. Waar komt dat gif terecht? Natuurlijke ontgifting. Bioresonantie

Nadere informatie

Vragenlijst voor volwassenen:

Vragenlijst voor volwassenen: Vragenlijst voor volwassenen: Voorletters + achternaam : Adres : Telefoon privé : werk : mobiel : E-mail adres : Geboortedatum : Geslacht : Man / Vrouw Huisarts : 1 Wat is de voornaamste klacht? 2 Wanneer

Nadere informatie

STRESS EN HARTCOHERENTIE

STRESS EN HARTCOHERENTIE Dendermondsesteenweg 29 9270 LAARNE-KALKEN 0474 30 85 84 www.dekrachtbron.be info@dekrachtbron.be MASSAGECENTRUM DE KRACHTBRON STRESS EN HARTCOHERENTIE Het autonome zenuwstelsel is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Klik hier om deze email in uw browser te lezen

Klik hier om deze email in uw browser te lezen Klik hier om deze email in uw browser te lezen NIEUWSBRIEF APRIL 2012 Beste Deze maand staat in het teken van levensvreugde. De carneool is een fraaie en warm ogende steen die hier perfect bij aansluit.

Nadere informatie

Honing wordt al honderden jaren gebruikt tegen allerlei kwaaltjes

Honing wordt al honderden jaren gebruikt tegen allerlei kwaaltjes Honing wordt al honderden jaren gebruikt tegen allerlei kwaaltjes Als jij nog niet wist waarom honing gezond is, dan wordt dit hoog tijd! Honing is misschien wel de gezondste zoetmaker die we kennen, maar

Nadere informatie

Breathfulness Intensive harmoniserend ademen

Breathfulness Intensive harmoniserend ademen Breathfulness Intensive harmoniserend ademen. De wijze waarop processen zich in je leven afspelen hebben invloed op je lichaam én op je ademhaling. Wanneer levensenergie niet vrij kan stromen, wanneer

Nadere informatie

Kruidje. Les 72 Aloë vera

Kruidje. Les 72 Aloë vera Aloë vera - Aloe vera Barbadensis Familie van de affodilfamilie (Asphodelaceae) Het is een soort vettachtige gras dat in een droogklimaat kan groeien. Het houdt de vocht voor langere tijd vast. Heb je

Nadere informatie

CHECKLIST BEHANDELDOELEN

CHECKLIST BEHANDELDOELEN Uw naam: Naam therapeut: Datum: CHECKLIST BEHANDELDOELEN Het stellen van doelen is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle therapie. Daarom vragen wij u uw doelen voor de aankomende therapie aan

Nadere informatie

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica.

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. SCHOONHEIDSSALON De 3Vrouwen Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. In de salon van De 3Vrouwen werken we met het merk Primavera. De producten van Primavera zijn 100% natuurlijk en

Nadere informatie

Lees meer in de Toelichting onder het kopje Verandert uw gezondheid?. Hoeveel uren werkt u per week? Uw werk bestaat uit: - lichamelijke arbeid uur

Lees meer in de Toelichting onder het kopje Verandert uw gezondheid?. Hoeveel uren werkt u per week? Uw werk bestaat uit: - lichamelijke arbeid uur voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een levensverzekering met arbeidsongeschiktheidsdekking Polisnummer Naam verzekerde U krijgt een gezondheidsverklaring U heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Behandeling van ijzertekort met Ferinject

Behandeling van ijzertekort met Ferinject Behandeling van ijzertekort met Ferinject De gynaecoloog heeft met u besproken dat het ijzergehalte van uw bloed te laag is. Als een behandeling met een ander middel onvoldoende resultaat heeft, kunt u

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Emoties

Worksheet EFT bij Emoties Worksheet EFT bij Emoties Inleiding Ik wil af van mijn angst, dit verdriet, deze onzekerheid, die twijfel.! Zo n bekende en begrijpelijke wens, sommige gevoelens en negatieve gedachten lijken soms al zo

Nadere informatie

Inleiding... 1. Ademhaling... 1. Hyperventilatie... 1. Oorzaak van hyperventilatie... 2. Klachten bij hyperventilatie... 3. Wat kunt u zelf doen...

Inleiding... 1. Ademhaling... 1. Hyperventilatie... 1. Oorzaak van hyperventilatie... 2. Klachten bij hyperventilatie... 3. Wat kunt u zelf doen... Hyperventilatie Inhoudsopgave Inleiding... 1 Ademhaling... 1 Hyperventilatie... 1 Oorzaak van hyperventilatie... 2 Klachten bij hyperventilatie... 3 Wat kunt u zelf doen... 4 Tot slot... 5 Inleiding Deze

Nadere informatie

DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode

DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode The Mysticus DE KRACHT VAN JE ADEM, tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is Transformational

Nadere informatie

Postadres Postbus CP s-gravenhage T (070) Inschrijving Handelsregister K.v.K AFM-register

Postadres Postbus CP s-gravenhage T (070) Inschrijving Handelsregister K.v.K AFM-register gezondheidsverklaring voor een levensverzekering met arbeidsongeschiktheidsdekking Polisnummer Naam verzekerde Geef een juist en volledig antwoord op alle vragen. Dit is erg belangrijk. Hiermee kunt u

Nadere informatie