Vo o r U it Z i E n d d U U r Z A A M A M b iti E U S

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vo o r U it Z i E n d d U U r Z A A M A M b iti E U S"

Transcriptie

1 FASE 1: 76 wooneenheden in aalst

2

3 VOORUitZIEND DUURZAAM AMbitiEUS

4 4/5 Pier Kornel is anders durven wonen. Durven kiezen voor Aalst, een stad centraal in Vlaanderen, die alles heeft om als uitvalsbasis te dienen voor een gezonde woon-werkbalans. Durven kiezen voor een woning in een buurt met nadruk op groene, open ruimte. En durven kiezen voor architectuur met diversiteit in eenheid, zodat je nieuwbouwwoning een eigen karakter krijgt. Het is een buurt die voortbouwt op het industriële patrimonium met de blik op het water. Pier Kornel is een buurt anders bekeken. Vooruitziend, duurzaam en ambitieus.

5

6 6/7 VOORUITZIEND Wonen in Pier Kornel is voor mensen die vooruit kijken. Experts tippen de stad als woongebied van de toekomst. De opbouw van het project is compact en duurzaam, tegelijkertijd is er veel open ruimte en groen voorzien. Je vindt rust en privacy in je eigen woning, en een aangenaam buurtgevoel wanneer je buiten stapt. Een doordachte mix van privé, semipubliek en publiek terrein en een sterke focus op buurtbeleving combineert dit alles in het masterplan van Pier Kornel. En wanneer je er behoefte aan hebt, ligt het bruisende Aalsters stadsleven binnen wandelafstand. De strategische ligging van Aalst in Vlaanderen en de connectie met Brussel en Gent via trein of met de wagen, maken een aangename woon-werkverbinding mogelijk.

7 een aangenaam buurtgevoel

8 8/9 DUURZAAM Duurzaam wonen is meer dan alleen een lage energie rekening. Alle woningen op Pier Kornel zijn bijzonder energiezuinig door goede isolatie, de juiste oriëntatie en een doordacht ruimtegebruik. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare energie, zoals warmtepompen. Door de open indeling van de woningen én het gebied heb je een groot ruimtegevoel. Daarenboven werd er slim nagedacht over mobiliteit op en rond Pier Kornel. De open ruimte slingert als lange vingers doorheen de site. Auto s krijgen slechts beperkt toegang, waardoor het hele gebied autoluw wordt, toch kan elke woning met de wagen worden bereikt. Bewoners parkeren aan of onder de woning, voor bezoekers worden groene parkeerclusters voorzien. Zo ontstaat een fijne en gezonde verblijfsruimte voor bewoners én bezoekers. Daarbij ligt de focus van de openbare ruimte expliciet op een gezellige, groene omgeving met een aangenaam buurtgevoel. De creatie van een aangenaam buurtgevoel is belangrijk op Pier Kornel. Doordat het autoluwe karakter het verkeer ontmoedigt en openbaar vervoer zoals de bus of trein op wandelafstand ligt, ga je vanzelf op een duurzame manier leven. Het slopen van deze industriële, verlaten site is een investering in de toekomst van de stad en haar inwoners. Pier Kornel creëert nieuwe ruimte voor wonen en samenleven, en laat de stad toe om op een duurzame manier te groeien en zichzelf heruit te vinden. Op die manier zorgt Pier Kornel voor duurzaamheid op wijk- en stadsniveau, en is het één van de vaandeldragers van het ruimere stadsvernieuwingsproces dat Aalst recentelijk heeft ingezet. een groot ruimtegevoel

9

10 10/11 aalst is een stad met AMbitie

11 AMBITIEUS Aalst is een stad met ambitie. In 2012 werd een proces van stadsvernieuwing in gang gezet. De heraanleg van het Werfplein aan de Dender, is een eerste stap naar een duidelijk toekomstbeeld. Masterplanner Lieven Achtergael legt in het ontwerp de nadruk op open groene ruimte in het gebied, en geeft de buurt een duidelijk gezicht naar de waterkant toe. Die connectie met het water brengt Linkeroever en Rechteroever weer dichter bij elkaar. De architectuur van Denc! - Studio en Pascal François Architecten is vernieuwend, maar eenvoudig met nadruk op kwalitatieve woningen. De inrichting van het gebied zorgt ervoor dat Pier Kornel voor iedereen een aangename plaats is om te verblijven. Omdat de woonmarkt van Aalst in volle ontwikkeling is, vind je dit alles voor een zeer betaalbare prijs. En aangezien de komende jaren de hele omgeving wordt vernieuwd, is een investering in Pier Kornel ook financieel een buitenkans.

12

13

14 14/15 OVER PIER KORNEL Pier Kornel is een mix van verschillende types woningen en appartementen, waar jong en oud op een duurzame manier kunnen samenleven. In totaal komen er een 450-tal woningen bij in de buurt, maar door aan te sluiten bij de huidige stedenbouwkundige context zal dit weinig druk leggen op de omliggende straten. Dit gebeurt door de verschillende types woningen op een slimme manier in te plannen. Naar het water toe wordt de densiteit hoger. Een woontoren aan het water wordt een nieuw herkenningspunt in de Aalsterse skyline. De site keert zich naar de Dender, waardoor het waterfront een ruimte voor spel en sfeer vormt. Het bestaande stratenpatroon aan de zij- en achterkant van de site wordt doorgetrokken met een reeks eengezinswoningen. Het ontwerp VAn LiEVEn AchtergAEl Architecten integreert zich ruimtelijk op een doordachte MAnier met de buurt en met AAlst.

15 De open en groene invulling zorgen voor straten op maat van de bewoners. Tussen de verschillende bebouwingen door zijn verharde ruimtes en speelruimtes voor kinderen voorzien. Een groenzone met speelplein in het noorden van de site verbindt het achterliggende stadsdeel met het water. Daarnaast slingeren er nog twee andere groene zones doorheen het projectgebied. Gegroepeerd bovengronds bezoekersparkeren en ondergronds bewonersparkeren geven de auto beperkte toegang tot de buurt. Pier Kornel wordt zo een open plaats gericht op voetgangers en buurtbewoners. Verder wordt er ook aandacht besteed aan buurtversterkende functies. Er is plaats voorzien voor een buurtwinkel, een dokterspraktijk, een beperkt horecaaanbod, een school of kinderkribbe,... De plannen hierrond zijn momenteel nog in volle ontwikkeling. Het ontwerp van Lieven Achtergael Architecten gaat dus op een goede manier om met de bestaande buurt en zorgt voor een kwalitatieve maar betaalbare architectuur. Alle woningen zijn bijzonder energiezuinig en sommige kunnen zelfs bijna energieneutraal (BEN) worden uitgevoerd.

16 GENTSESTEENWEG 16/ N41 masterplan fase 1 R41 BOUDEWIJNLAAN R41 LEOPOLDLAAN N9 Station DENDER Grote Markt Pier Kornel LEO DE BETHUNELAAN BRUSSELSESTEENWEG E40 PARKLAAN SIESEGEMLAAN N9 E40

17 WONINGEN FASE 1 De site wordt geleidelijk aan ontwikkeld. De eerste fase, met 27 woningen met tuin en 49 urban villa s, sluit naadloos aan bij de bestaande woonstructuur. 1. Appartementen: 2. Woningen: 49 appartementen rond een groene binnentuin Pascal François Architecten 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen oppervlaktes van 70 tot 154 m 2 terrassen van 12 m 2 of een tuin vanaf 28 m 2 maximaal E-peil van E50 parking onder gebouw vanaf euro (excl. kosten en parking) 27 woningen met tuin (waaronder 2 kangoeroewoningen) hoogstaande architectuur Denc! - Studio 2 tot 5 slaapkamers energetisch duurzame woningen verwarmd via een warmtepomp E-peil maximum E50 met mogelijkheid tot E30 (BEN woningen) parkeermogelijkheid in een privatieve steeg achter de woningen vanaf euro (excl. kosten en parking)

18 18/19 KOPEN ZONDER ZORGEN Je bent op zoek naar een woning. Ken je de voordelen van een nieuwbouwproject al? Een nieuwbouwwoning of -appartement kopen heeft veel meer voordelen dan je denkt: Je koopt een nieuwbouwwoning volledig instapklaar, je bent dus zeker dat je je geen zorgen meer moet maken. Je krijgt ook de garantie dat dat nog een hele tijd zo blijft. Geen stress dus, maar volledige ontzorging. Je hebt veel meer tijd voor andere dingen en kan een gezonde werkgezinbalans behouden. De juiste inplanting, isolatie en andere berekende keuzes zorgen voor een energiezuinige woning in combinatie met de moderne architectuur. Je koopt dus een comfortabele nieuwbouwwoning of -appartement met karakter en een unieke uitstraling. De eenvoudige koopformule met een ondersteuning op maat laat toe om uw budget uitstekend te beheren zonder in te boeten aan woonplezier.

19

20

21 Betaalbaar AAN DE Dender buurt versterkend

22 22/23 Wonen in Aalst is wonen in een bruisende Vlaamse centrumstad. De verschillende winkelstraten, de leuke pleintjes en de gezellige cafés staan garant voor een aangenaam stadsleven. Het verenigingsleven in de stad, zowel op cultureel als op sportief vlak, heeft heel wat te bieden. Aalst ligt op een uur reizen van heel Vlaanderen. Het treinstation op wandelafstand heeft een goede verbinding met Brussel en Gent en via de ring ben je snel op het hoofdwegennet. Aalst is dus een stad met een zeer strategische ligging. Bovendien is de stad bezig met een serieuze inhaalbeweging op vlak van stadsvernieuwing. Pier Kornel is één van de projecten die deze visie ook realiseert. Dit geeft het voordeel dat je de kans hebt om een mooie nieuwbouwwoning of -appartement tegen een heel betaalbare prijs te kopen.

23 wonen in een bruisende centrumstad

24 24/25 BuurtVERSTERKEND De heropwaardering van Rechteroever en de realisatie van meer kwalitatieve woningen in die buurt zijn belangrijke doelstellingen van de stad Aalst in het kader van stadsvernieuwing. Het masterplan van Pier Kornel voorziet naast woningen ook een aantal versterkende buurtfuncties. Momenteel lopen er gesprekken over de integratie van een kleuterschool of kinderdagverblijf. Daarnaast is er ruimte voor lokale ondernemingen. Het buurtleven komt ook tot zijn recht door de creatie van publieke, groene ruimte. Zo gaat Pier Kornel de dialoog aan met de bestaande buurt, en wordt tegelijk de relatie tussen Linker- en Rechteroever versterkt. Waar de stad tijdens de voorbije decennia zijn rug naar de Dender heeft gekeerd, draait Pier Kornel het gezicht resoluut naar de waterkant. Zo kunnen beide stadsdelen weer naar elkaar toegroeien en kan iedereen genieten van 4 ha industrieel erfgoed langs de Dender. Pier Kornel gaat de dialoog aan met de bestaande buurt, en VErsterkt tegelijk de relatie tussen Linker- en RechteroEVEr.

25 FABRIEK PLASTIEK Met Fabriek Plastiek wordt er sinds december 2012 nieuw leven geblazen in de oude Tupperwaregebouwen. Een aantal Aalsterse organisaties bundelden de krachten en werkten verschillende activiteiten op maat van de buurt uit als tijdelijke invulling. De bedoeling is om het buurtleven van Rechteroever alle ruimte te geven om zich nog verder te versterken. Kaffee Plastiek, een buurtkantine gerund door de vrijwilligers van vzw Parol, is daar een heel mooi voorbeeld van. In het Kaffee kan je een aantal keer per week terecht voor een gezellige babbel, een tas koffie en goed gezelschap. Andere sportverenigingen zoals Hoogwerpers en Fixed Vikings hebben in de Fabriek een uitvalsbasis gevonden. Ook een aantal eenmalige evenementen vonden hun plaats in Fabriek Plastiek. Zo was er een filmvertoning van Kaleidoscoop, een tijdrit met Fixed Gear Vikings, het ontstaan, de repetities én de première van toneelvoorstelling Bec de Gaz,... Daarnaast diende de Fabriek ook als decor voor clips van de Duiveluitdagingen en Intergalactic Lovers. Fabriek Plastiek loopt nog door, tot de gebouwen gesloopt moeten worden voor de laatste fases van de ontwikkeling. Fabriek Plastiek geeft het buurtleven VAn RechteroEVEr alle ruimte om zich nog VErder te VErsterken.

26 26/27 betrouwbare PARTNERS Je eigen woning aankopen is een belangrijke stap in je leven. Je kiest dan ook voor een betrouwbare partner. Vanaf het moment van aankoop tot de uiteindelijke oplevering voorzien we professionele begeleiding. Je wordt betrokken bij materiaalkeuze en geïnformeerd over premies en fiscaalvriendelijke of energiebesparende investeringen. Re-Vive en Matexi vinden elkaar onder Dender Development in de focus die ze beiden leggen op de buurt. Een woning moet niet enkel degelijk en functioneel zijn, ze moet ook in balans zijn met de omgeving en de stedenbouwkundige realiteit. wonen/werken en een mix aan functies echte gemeenschappen. Duurzaamheid gaat bij ons veel verder dan energievriendelijke gebouwen, maar kijkt vooral naar de toekomst van onze hele maatschappij. Daarnaast creëren we door de integratie van openbaar vervoer, de combinatie

27

28 Het gebruikte BEEldmateriaal in deze brochure is louter indicatief en niet bindend - Fotografie Koen Broos - met zorg SAmengesteld door Common Ground - maart 2014 Meer info: T info@pierkornel.be

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre 1 Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre Steengoed wonen in een groen landschap met een zweem van nostalgie, langs een slingerende blauwe ader. Steengoed wonen in Boom 44 appartementen in een uniek

Nadere informatie

Zin om hier te ondernemen?

Zin om hier te ondernemen? Zin om hier te ondernemen? praktijk - kantoor - winkelruimte te koop ROESELARE HET LAERE www.matexi.be Het Laere, groen woonplezier stad Het Laere ontwikkelt zich tot een bruisende en groene buurt in het

Nadere informatie

Groen licht voor woonproject de hofkes

Groen licht voor woonproject de hofkes PERSBERICHT Groen licht voor woonproject de hofkes De verkavelingsvergunning voor het woonproject de hofkes in de nieuwe woonwijk Papenhof werd op 21 september door de stad Mechelen afgeleverd. De commercialisatie

Nadere informatie

Keizerpoort terug op de kaart

Keizerpoort terug op de kaart Keizerpoort terug op de kaart Toegangspoort tot de Gentse stadskern Tussen Brusselsesteenweg en De Keizerpoort of Brusselsepoort is de verdwenen stadspoort die de zuidoostelijke toegang tot de stadskern

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

proef de stad, woon in het groen 1 I 1

proef de stad, woon in het groen 1 I 1 proef de stad, woon in het groen 1 I 1 Levenskwaliteit is troef in Hasselt De stad van de smaak heeft werkelijk alles op wandelafstand. Shoppen, tafelen, uitgaan, cultuur, onderwijs, sport, groen Je vindt

Nadere informatie

Het Clarenhof, leven met een stadshart

Het Clarenhof, leven met een stadshart Het Clarenhof, leven met een stadshart Rust Bruisend Harmonie Ruimte Genieten Klasse Beleven Charisma Echtheid Passie Design Smaak Leven met een stadshart Het Clarenhof is een inspirerend woonproject in

Nadere informatie

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Vinkenhof Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Groene oase in het centrum van de stad Privé tuin met zonneterras Wellness-paviljoen met zwembad, fitness en sauna Ruime

Nadere informatie

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN INHOUDSOPGAVE Intro... 4 Moderne architectuur... 7 Hoogwaardige materialen... 10 Ligging vlakbij het centrum... 13 Praktisch over Sering... 16 Indeling van de appartementen...

Nadere informatie

Jef Van Damme presenteert

Jef Van Damme presenteert Jef Van Damme presenteert MOLENBEEK 2018 een autoluwe, groene woonoase en dé mediterrane shopping referentie van België 1. Molenbeek Centrum vandaag 2. Visie en doelstellingen voor 2018 3. Een ambitieus

Nadere informatie

Wie zijn we en hoe is het project ontstaan?

Wie zijn we en hoe is het project ontstaan? Wie zijn we en hoe is het project ontstaan? Het idee om op deze site een cohousing project op te starten is ontstaan toen 2 van de 3 kinderen het huis uit waren. De villa werd niet meer volledig gebruikt

Nadere informatie

Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle

Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle De Stroppen Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle 1 2 Over het project Op zoek naar rust en natuur, maar u wilt het bruisende stadsleven niet missen? In het nieuwbouwproject De Stroppen in Halle woont

Nadere informatie

Een groenzone in relatie met de school en de omgeving

Een groenzone in relatie met de school en de omgeving Sint-Bernardusschool Knokke Kleuter-Lager onderswijs-aso Henri Van de Velde Instituut 1 ste master Docenten Lieven Achtergael en Steve Salembier Bert Faveer - Thijs Kennis - Lucy O Reilly situering De

Nadere informatie

Stadsproject Ragheno

Stadsproject Ragheno Stadsproject Ragheno Historisch overzicht Verlaten industrie Algemene ambitie Een kwalitatieve mix van wonen en werken Werken met een grensverleggende stadsplanning De unieke ligging achter het station

Nadere informatie

Inhoud: Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur 15 Wonen volgens je eigen smaak 17 Woonpark met oog voor de toekomst 19 Zin om hier te wonen?

Inhoud: Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur 15 Wonen volgens je eigen smaak 17 Woonpark met oog voor de toekomst 19 Zin om hier te wonen? Inhoud: Samen sterk 3 Kortrijk, de bruisendste stad van de Leiestreek 5 Een gezellig groen gevoel van thuiskomen 7 Eigentijdse appartementen 9 Ruime woningen 11 Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur

Nadere informatie

FORUM. Schonekeer. Hier komt u thuis. Woon, Adem, Beweeg & Leef in Forum Schonekeer. Groen wonen nabij de dorpskern

FORUM. Schonekeer. Hier komt u thuis. Woon, Adem, Beweeg & Leef in Forum Schonekeer. Groen wonen nabij de dorpskern FORUM Schonekeer Hier komt u thuis Woon, Adem, Beweeg & Leef in Forum Schonekeer Groen wonen nabij de dorpskern Woon Forum Schonekeer Lauwe is een duurzaam inbreidingsproject van 41 woonunits met veel

Nadere informatie

groen - autoluw - energiezuinig - speels Evelyn Wymeersch Projectdeskundige Waasland Klimaatland - Interwaas Toekomstig bewoner Cohousing Waasland

groen - autoluw - energiezuinig - speels Evelyn Wymeersch Projectdeskundige Waasland Klimaatland - Interwaas Toekomstig bewoner Cohousing Waasland groen - autoluw - energiezuinig - speels Evelyn Wymeersch Projectdeskundige Waasland Klimaatland - Interwaas Toekomstig bewoner Cohousing Waasland Woonproject uitbreiding Clementwijk Uitbreiding bestaande

Nadere informatie

Welkom in Nederhem. Kortom: De ideale plek om te vertoeven!

Welkom in Nederhem. Kortom: De ideale plek om te vertoeven! WONEN AAN HET WATER Welkom in Nederhem Langs het kanaal verrijst een nieuwe woonbuurt genesteld in het groen. Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad Halle. Of beter: een dorp tussen twee

Nadere informatie

Kouterdreef In volle bloei.

Kouterdreef In volle bloei. dreef In volle bloei. Inhoud 5 Matexi. Welkom in de buurt. Everybody deserves a great place to live 8 Gent, a pocket sized metropolis. Charles Landry De dreef in volle bloei 14 Een oase van rust boven

Nadere informatie

LAFAUTPROJECTS.BE RESIDENTIE 8700 RESIDENTIE 8700

LAFAUTPROJECTS.BE RESIDENTIE 8700 RESIDENTIE 8700 LAFAUTPROJECTS.BE RESIDENTIE 8700 RESIDENTIE 8700 PROJECTVOORSTELLING RESIDENTIE 8700 Residentie 8700 betekent iconisch wonen in een prestigieus, stadsvernieuwend project in Tielt. Stadsvernieuwing in

Nadere informatie

HERTOGENSITE, LEUVEN een nieuwe start voor herontwikkeling ziekenhuissite

HERTOGENSITE, LEUVEN een nieuwe start voor herontwikkeling ziekenhuissite HERTOGENSITE, LEUVEN een nieuwe start voor herontwikkeling ziekenhuissite TRANSITIEARENA DUURZAME WIJKEN 27 mei 2014 _situering _situering _situering _situering 5. Erfgoed _bestaande toestand _bestaande

Nadere informatie

Enquête over de heraanleg van het Koningin Paolaplein

Enquête over de heraanleg van het Koningin Paolaplein Enquête over de heraanleg van het Koningin Paolaplein Ann Manhaeve, november 2014 1. Inleiding Het project Gent Sint-Pieters wil het station en zijn ruime omgeving de komende tien jaar aanpassen aan de

Nadere informatie

park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be

park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be wonen in het park van morgen De volledige site van t Groen Kwartier wordt een autovrij

Nadere informatie

Furrina II. residentie. Veurne BURO II & ARCHI+I

Furrina II. residentie. Veurne BURO II & ARCHI+I residentie Furrina II Veurne BURO II & ARCHI+I voorwoord Beste klant, Nu residentie Furrina I reeds afgewerkt en opgeleverd is, starten we met fase II. Residentie Furrina II bevindt zich langs de vaart

Nadere informatie

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro.

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro. Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf 257.245 euro. TER HEIVELD Stijlvol wonen in Opwijk Het nieuwe residentiële

Nadere informatie

1. situering van het RUP - ligging: wijk nekkerspoel - motivering tot opmaak - afbakening van het plangebied - ruimtelijke context

1. situering van het RUP - ligging: wijk nekkerspoel - motivering tot opmaak - afbakening van het plangebied - ruimtelijke context RUP PAPENHOF stad mechelen 1. situering van het RUP - ligging: wijk nekkerspoel - motivering tot opmaak - afbakening van het plangebied - ruimtelijke context 1 1. situering van het RUP - ligging - motivering

Nadere informatie

AbWWh leeh Z[ ijwhj 9^[Yab_ij cex_b_j[_j El[hp_Y^j Fhe`[Yj][X_[Z mwj5 D_[km[ je[aecij Aed_d]_d <WX_ebWbWWd C[[h m[j[d5

AbWWh leeh Z[ ijwhj 9^[Yab_ij cex_b_j[_j El[hp_Y^j Fhe`[Yj][X_[Z mwj5 D_[km[ je[aecij Aed_d]_d <WX_ebWbWWd C[[h m[j[d5 vervolg op pagina 2 De werkzaamheden aan het station Gent-Sint-Pieters en omgeving hebben een invloed op de verkeersafwikkeling. Via deze Nieuwsbrief worden automobilisten, voetgangers, fietsers, gebruikers

Nadere informatie

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Inlichtingen: www.mechelen.be/huisvanlorreinen > ALGEMEEN > SITUERING Compact wonen in schaduw van Sint-Romboutstoren Het is een nieuw woonproject

Nadere informatie

GEBOUWD OP TRADITIE. www.woneninbrabantia.nl

GEBOUWD OP TRADITIE. www.woneninbrabantia.nl GEBOUWD OP TRADITIE www.woneninbrabantia.nl VELDHOVEN EINDHOVEN GELDROP A2 GENNEPER PARKEN & SPORT EN RECREATIE A67 Aalst, ideale ligging. Buiten de grote stad, middenin de natuur, maar wel dichtbij alles

Nadere informatie

gebiedsontwikkeling en vastgoed

gebiedsontwikkeling en vastgoed gebiedsontwikkeling en vastgoed 1. Go Brownfield, not Greenfield 2. Principes Duurzame Stedenbouw 3. Duurzaam bouwen 4. Impact Investment gebiedsontwikkeling en vastgoed Definities 1. Go Brownfield, not

Nadere informatie

N E N O IM W L S G U R LEB U E H 2

N E N O IM W L S G U R LEB U E H 2 SLIM WONEN 2 Heb de moed om slim te zijn! HORATIUS 4 , KNOKKE-HEIST VOOR KENNERS! SLIM WONEN Tussen Knokke-Heist en Ramskapelle, in een omgeving die sterk aanleunt bij de charme van een polderdorp wordt

Nadere informatie

residentie De Maalderij Veurne

residentie De Maalderij Veurne residentie De Maalderij Veurne voorwoord Beste klant, Residentie De Maalderij bevindt zich langs de vaart met prachtig open zicht. Het project situeert zich nabij het historisch centrum van Veurne, met

Nadere informatie

Maak Plaats! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio.

Maak Plaats! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio. Maak plaats voor Hoorn! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio. Iedere dag is het hier een komen en gaan van duizenden

Nadere informatie

groen wonen in een park aan het water

groen wonen in een park aan het water KASTEELLOOP www.kasteelloop.be Concept project Kasteelloop In opdracht van Kastelenloop bvba / De ARK en OCMW zal in het hart van Turnhout het project Kasteelloop opgericht worden. Dit situeert zich pal

Nadere informatie

Schipstraat en E.Vlieberghstraat vroeger en nu:

Schipstraat en E.Vlieberghstraat vroeger en nu: 79 Schipstraat en E.Vlieberghstraat vroeger en nu: Foto 4.4. : Schipstraat en E.Vlieberghstraat, begin 20 ste eeuw Foto 4.5. : Schipstraat en E.Vlieberghstraat in 1990 Foto 4.6. : Schipstraat en E.Vlieberghstraat

Nadere informatie

HET EILAND Een bruisende stadswijk!

HET EILAND Een bruisende stadswijk! HET EILAND Een bruisende stadswijk! Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk op een unieke locatie. De ligging op een schiereiland, omringd door de Schelde en op wandelafstand van Oudenaarde centrum

Nadere informatie

WIM VOOGT, OKRA LANDSCHAPSARCHITECTEN BV

WIM VOOGT, OKRA LANDSCHAPSARCHITECTEN BV 1 WIM VOOGT, OKRA LANDSCHAPSARCHITECTEN BV WETTEREN AAN DE SCHELDE, WETTEREN Wesley Poelman TECHNISCHE FICHE OMGEVINGSAANLEG Locatie: Rode Heuvel, Wetteren, Oost-Vlaanderen Jaar van realisatie: 2016-2018

Nadere informatie

Slim. Zakelijk. Dynamisch. Maasterras Drechtsteden. Kansen voor Duurzaamheid

Slim. Zakelijk. Dynamisch. Maasterras Drechtsteden. Kansen voor Duurzaamheid Slim Maasterras Drechtsteden Zakelijk Kansen voor Duurzaamheid Dynamisch Voorbeeld van hoogwaardig functioneel groen in stedelijke context Boston Children s Museum Plaza, Boston Michael van Valkenburg

Nadere informatie

We zijn een familiebedrijf met een rijk verleden en een ruime blik op de toekomst. Elke dag opnieuw scheppen wij een stukje van die toekomst.

We zijn een familiebedrijf met een rijk verleden en een ruime blik op de toekomst. Elke dag opnieuw scheppen wij een stukje van die toekomst. Een woning koop je voor het leven. Vandaar dat de Marchetta bouwgroep al dertig jaar lang met veel vakmanschap en oog voor detail elk type woning realiseert. We zijn een familiebedrijf met een rijk verleden

Nadere informatie

Beleef het unieke karakter van nieuw wonen in Papenhof

Beleef het unieke karakter van nieuw wonen in Papenhof Beleef het unieke karakter van nieuw wonen in Papenhof Prachtig parkwonen in de hofkes De hofkes in de wijk Papenhof staat voor uniek, nieuw en duurzaam wonen in Mechelen. Wonen beleef je hier als een

Nadere informatie

Tondelier: van brownfield tot groene woonwijk

Tondelier: van brownfield tot groene woonwijk Tondelier: van brownfield tot groene woonwijk Studiedag Confederatie Bouw Groen in de Bouw ICC / 29 april 2016 JM de Buck van Overstraeten Gedelegeerd bestuurder Tondelier Development nv - Tondelier -

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

WETTEREN KAPELLEWEG. Danneels. fase stedenbouwkundig schetsontwerp 9 april toelichting gecoro Wetteren

WETTEREN KAPELLEWEG. Danneels. fase stedenbouwkundig schetsontwerp 9 april toelichting gecoro Wetteren WETTEREN KAPELLEWEG Danneels. fase stedenbouwkundig schetsontwerp 9 april 2018. toelichting gecoro Wetteren ANALYSE EN CONTEXT ANALYSE EN CONTEXT Projectgebied macro Luchtfoto 3 ANALYSE EN CONTEXT Projectgebied

Nadere informatie

nieuwbouwproject 12 woningen

nieuwbouwproject 12 woningen Nieuwbouwproject 12 woningen - streetview Geraardsbergen nieuwbouwproject 12 woningen 12 woningen nieuwbouwproject tuinen zuidgericht 2 12 woningen - Inplantingsplan Blok 1 Blok 2 Blok 3 3 12 woningen

Nadere informatie

Tuinen van Puurs. 24 april 2018

Tuinen van Puurs. 24 april 2018 Tuinen van Puurs 24 april 2018 24 april 2018 Tuinen van Puurs 1 Situering Puurs Hondsmarkt en omgeving Open Oproep - masterplan 2 Puurs anno 2018: even voorstellen Meer dan 17.500 inwoners in 5 leefgemeenschappen

Nadere informatie

Laat u verbazen door de troeven van Gaston! 4. Het project. 9. Ligging en mobiliteit. 12. Aanbod. 14. Appartementen. 22. Vrije tijd.

Laat u verbazen door de troeven van Gaston! 4. Het project. 9. Ligging en mobiliteit. 12. Aanbod. 14. Appartementen. 22. Vrije tijd. GASTON Droomt u van uw eigen stek op een boogscheut van het stadscentrum en met de Brusselse Ring binnen handbereik? Ontdek dan ons nieuwe woonproject Gaston in Jette. Moderne appartementen in een rustige

Nadere informatie

Wonen in Essen. Schildershof

Wonen in Essen. Schildershof Wonen in Essen Schildershof Welkom in de buurt. Een woning is veel meer dan vier muren en een dak boven ons hoofd. Het is een warme gezellige thuis, een plek die van ons is en waar we onszelf kunnen zijn.

Nadere informatie

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar Domein de Beukelaar Tijdloze klasse Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom Domein de Beukelaar GPS 51.314057,4.456557 zorgeloos wonen

Nadere informatie

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6)

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6) MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I (lot 3-4 - 5-6) AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. ZEKER WONEN Als algemeen aannemer

Nadere informatie

Stadsvernieuwingsproject

Stadsvernieuwingsproject Stadsvernieuwingsproject Het Hoedhaarproject te Lokeren Meneer Janssens D. Jolien Vanderper MAK 1E2 Het Hoedhaarproject te Lokeren WAAROM IS HET EEN STADSVERNIEUWINGSPROJECT? 1. Financiële ondersteuning

Nadere informatie

Doelstellingen: Wat willen we met het Project Gent Sint-Pieters bereiken?

Doelstellingen: Wat willen we met het Project Gent Sint-Pieters bereiken? Doelstellingen: Wat willen we met het Project Gent Sint-Pieters bereiken? 1. Knooppunt van duurzame mobiliteit vernieuwd treinstation met een geïntegreerd tram- en busstation voldoende en comfortabele

Nadere informatie

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. In de afwerking van deze woningen streven wij steevast

Nadere informatie

een groen project in de stad

een groen project in de stad een groen project in de stad Vue Verte Voor wie op zoek is naar levenskwaliteit in een groene omgeving. Vue Verte, een project dat zijn naam niet gestolen heeft, ziet binnenkort het licht in Jambes, aan

Nadere informatie

Residentie DE WITTE POORTE

Residentie DE WITTE POORTE Residentie DE WITTE POORTE LIER Hannes vastgoed bvba Mechelsesteenweg 204 a 2500 Lier tel. 03 455 23 70 0475 494 324 fax 03 455 07 71 info@hannesvastgoed.be www.hannesvastgoed.be INFO & VERKOOP Home is

Nadere informatie

Renovatieproject DE BATELLERIE

Renovatieproject DE BATELLERIE Renovatieproject DE BATELLERIE 2000 Antwerpen, Falconplein 14 1. de Stad Antwerpen Antwerpen wordt wel eens de beste kleine grootstad van Noord-Europa genoemd en is met de combinatie van één van Europa

Nadere informatie

Ter Leuvert RESIDENTIE

Ter Leuvert RESIDENTIE Ter Leuvert RESIDENTIE Appartementen te WEZEMAAL (Rotselaar) PROJECTPRESENTATIE * Nieuwbouwproject met in totaal 10 appartementen en duplex appartementen binnen een groter project van ontwikkeling van

Nadere informatie

Nog niet opgestart Selectie lopend In uitvoering Gerealiseerd Geannuleerd

Nog niet opgestart Selectie lopend In uitvoering Gerealiseerd Geannuleerd APW0301 Rijwoningen Zuid-West Vlaanderen Status project: Nog niet opgestart Selectie lopend In uitvoering Gerealiseerd Geannuleerd 1 Initiatiefnemers INTERCOMMUNALE LEIEDAL Deze architectenpool voor rijwoningen

Nadere informatie

HET BOVENPARK. Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V.

HET BOVENPARK. Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V. HET BOVENPARK Purmerend, Gedempte Where 1 Op uitnodiging van Snippe Projecten B.V. Het Bovenpark Een balkon aan het water, een heerlijke plek voor inwoners van Purmerend. Slot Purmersteijn Amsterdamsche

Nadere informatie

Drontermeer 49 en 53 Amersfoort Tussenwoning Larix

Drontermeer 49 en 53 Amersfoort Tussenwoning Larix Drontermeer 49 en 53 Amersfoort Tussenwoning Larix www.woneninlarix.nl Vathorst I-Centrum A1 Winkelcentrum Vathorst A28 Station Vathorst De ron Amersfoort Amersfoort ligt in het hart van Nederland. Via

Nadere informatie

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren Achttien Augustuslaan 28, 9230 Wetteren Strak, hedendaags woonproject in Wetteren INFO & VERKOOP Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent Tel 09 233 15 30 Url www.urbis.be voorwoord voorwoord Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

de WISPELTUIN BRUGGE

de WISPELTUIN BRUGGE de WISPELTUIN BRUGGE C C C DE NIEUWE STADSWONING In de binnentuin van het vroegere klooster creëerden de architecten een verkeersvrij woonerf. De rustige site wordt zo een levendige, aangename woonbuurt.

Nadere informatie

Inspiratiedag nieuw wonen op oude plekken. Gemeenschappelijk wonen in de kern Kortrijk: Kop van Prado

Inspiratiedag nieuw wonen op oude plekken. Gemeenschappelijk wonen in de kern Kortrijk: Kop van Prado Inspiratiedag nieuw wonen op oude plekken Gemeenschappelijk wonen in de kern Kortrijk: Kop van Prado Ben Mertens, manager stadsontwikkelingsbedrijf Kortrijk 20/05/2016 Kop van Prado cohousing Info site

Nadere informatie

Stedenbouwkundige studie. De nieuwe wijk Tervuursesteenweg

Stedenbouwkundige studie. De nieuwe wijk Tervuursesteenweg Stedenbouwkundige studie De nieuwe wijk Tervuursesteenweg Inhoud Voorwoord Beste Mechelaar, Voorwoord Woonkwaliteit Abeelstraat Mahatma Gandhistraat Tuinwijk Mobiliteit Ontspanning Diensten De wijk en

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping HARELBEKE inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping Plannen tweede verdieping Plan penthouse contact 3 4 6 8 10 15 19

Nadere informatie

Vergunning met voorwaarden voor Ecowijk Gantoise

Vergunning met voorwaarden voor Ecowijk Gantoise Vergunning met voorwaarden voor Ecowijk Gantoise Op 13 juli 2017 heeft het Gentse college van burgemeester en schepenen een verkavelingsvergunning verleend aan Ecowijk Gantoise, de nieuwe kindvriendelijke

Nadere informatie

Nieuw Zurenborg informatievergadering

Nieuw Zurenborg informatievergadering Nieuw Zurenborg informatievergadering 15.06.07 NZB situering grenzen spoorwegberm Singel - Ring Pretoriastraat projectgebied percelen spoorwegen parking particuliere woningen busstelplaats gassite transformator

Nadere informatie

PROMOTOR STONOS CONSTRUCT BVBA HANSWIJKVAART MECHELEN LIGGING LEEMPUTSTRAAT VILLA VERDE 2800 MECHELEN

PROMOTOR STONOS CONSTRUCT BVBA HANSWIJKVAART MECHELEN LIGGING LEEMPUTSTRAAT VILLA VERDE 2800 MECHELEN F G E A C D B A B BUSHALTE SLAGERIJ 270m 1500m 2min 4min 2min 5min 5min 17min C BAKKER 300m 2min 2min 5min J I D STATION MUIZEN 1400m 4min 5min 16min E STATION MECHELEN 2600m 8min 8min 32min F AZ SINT-MAARTEN

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT. Wijnegemstraat 53 en 57 2140 Borgerhout

AG VESPA VERKOOPT. Wijnegemstraat 53 en 57 2140 Borgerhout AG VESPA VERKOOPT Wijnegemstraat 53 en 57 2140 Borgerhout AG VESPA verkoopt twee op te frissen woningen in de Wijnegemstraat in Borgerhout. De woningen zijn gelegen in een rustige straat die grenst aan

Nadere informatie

Verkaveling Merlijn. Esen - Diksmuide

Verkaveling Merlijn. Esen - Diksmuide Merlijn Esen - Diksmuide Voorwoord Beste klant, We zijn trots u onze nieuwste project te kunnen voorstellen, namelijk verkaveling Merlijn - 37 nieuwbouwwoningen. Deze verkaveling bevindt zich in Esen,

Nadere informatie

Actieplan maakt uitbouw Bijloke tot volwaardige kunstensite concreet

Actieplan maakt uitbouw Bijloke tot volwaardige kunstensite concreet Actieplan maakt uitbouw Bijloke tot volwaardige kunstensite concreet Phile Deprez De Bijlokesite is een cultuurplek in volle ontwikkeling. Zowel de Stad Gent als de vele culturele spelers op de site hebben

Nadere informatie

Inschrijving van start!

Inschrijving van start! LittleAmsterdam bouw nu uw eigen grachtenpand 14 appartementen + 2 bedrijfsruimtes Inschrijving van start! De karakteristieken: - een sfeervol energiebewust grachtenpand zonder de ongemakken van bestaande

Nadere informatie

Woonproject Heeldstraat

Woonproject Heeldstraat Woonproject Heeldstraat Welkom bij woonproject Heeldstraat Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, realiseert

Nadere informatie

Gemeente Boechout Dorpskernvernieuwing - Ontwikkeling BMT-site

Gemeente Boechout Dorpskernvernieuwing - Ontwikkeling BMT-site Gemeente Boechout Dorpskernvernieuwing - Ontwikkeling BMT-site VRP-opleiding stads- en dorpskernvernieuwing - 8 november 2016 ir-arch Toon Manders 1 AANLEIDING 2 CONTEXT 3 LESSEN 2 3 Huidige situatie BMT-site

Nadere informatie

provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan

provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan ZUID-OOST CENTRUM Hoogstraten Stedenbouwkundige voorschriften Ruimtelijke planner: Peter Peeters Dienst Ruimtelijke Planning Gezien en definitief vastgesteld door

Nadere informatie

De (r)evolutie naar een andere manier van leven.

De (r)evolutie naar een andere manier van leven. De (r)evolutie naar een andere manier van leven. Commercial in confidence - Not for external release - Bert Buytaert, Mauroystraat 46, 2660, Hoboken, Belgium, +32(0)486 91 25 42 bertbuytaert@outlook.com,

Nadere informatie

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos Thuiskomen in Oostende residenties Windroos Zandroos 6 8 4 14 Al meer dan 40 jaar vormen passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers,

Nadere informatie

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT Persinformatie Zomerse projecten WoninGent goed voor 161 nieuwe sociale woningen Deze zomer gaan vijf projecten van start, samen goed voor 94 sociale huurwoningen en 39 sociale koopwoningen. Daarnaast

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

INFORMATIEVERGADERING 24 NOVEMBER 2016 MASTERPLAN GEMEENTEPLEIN - VRIJETIJDSCENTRUM WINGENE

INFORMATIEVERGADERING 24 NOVEMBER 2016 MASTERPLAN GEMEENTEPLEIN - VRIJETIJDSCENTRUM WINGENE INFORMATIEVERGADERING 24 NOVEMBER 2016 MASTERPLAN GEMEENTEPLEIN - VRIJETIJDSCENTRUM WINGENE REFERENTIEKADER Waarover gaat het? De gemeente Wingene Feiten & cijfers 2 hoofddorpen + bloeiende woonkernen

Nadere informatie

provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan

provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan LEEMSTRAAT Hoogstraten Stedenbouwkundige voorschriften Ruimtelijke planner: Peter Peeters Dienst Ruimtelijke Planning Gezien en definitief vastgesteld door de provincieraad

Nadere informatie

Multiprofessioneel Architectenburo Berkein Arch. Geert Berkein Bellemstraat 50 9880 Aalter

Multiprofessioneel Architectenburo Berkein Arch. Geert Berkein Bellemstraat 50 9880 Aalter ()*)+,-.). Als algemeen aannemer heeft Zeker Wonen sinds 1979 reeds heel wat ervaring en know-how opgebouwd. De evolutie die het Vlaamse bouwlandschap heeft meegemaakt de laatste decennia, alsook de vele

Nadere informatie

DE BENSDORP. L o o f & v a n S t i g t SCHETS ONTWERP

DE BENSDORP. L o o f & v a n S t i g t SCHETS ONTWERP DE BENSDORP L o o f & v a n S t i g t SCHETS ONTWERP 28 november 2005 DE BENSDORP Schets ontwerp Opdrachtgever: D e B e n s d o r p - S c h e t s o n t w e r p AM Wonen BV Noord-Holland Postbus 20556 1001

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT LAATSTE

AG VESPA VERKOOPT LAATSTE AG VESPA VERKOOPT LAATSTE Casco appartement Dambruggestraat 36 2060 Antwerpen AG VESPA verkoopt nog 1 appartement in de Dambruggestraat 36 in Antwerpen Noord. Het ontwerp hiervoor is uitgetekend door MET

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

Multiprofessioneel Architectenburo Berkein Arch. Geert Berkein Bellemstraat 50 9880 Aalter

Multiprofessioneel Architectenburo Berkein Arch. Geert Berkein Bellemstraat 50 9880 Aalter Als algemeen aannemer heeft Zeker Wonen sinds 1979 reeds heel wat ervaring en know-how opgebouwd. De evolutie die het Vlaamse bouwlandschap heeft meegemaakt de laatste decennia, alsook de vele uitdagingen

Nadere informatie

DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE. een realisatie van

DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE. een realisatie van DE CRYGERIE Woningen LAUWE-AAN-DE-LEIE een realisatie van Menen Wevelgem Kortrijk EEN GEZELLIGE WOONWIJK AAN DE LEIE Guldenbergabdij Woonwijk Lauwe-aan-de-Leie Kon. Astridlaan Leie Leiestraat Wevelgemstraat

Nadere informatie

Genk... wonen in t groen nabij het centrum. Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13

Genk... wonen in t groen nabij het centrum. Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13 Genk... wonen in t groen nabij het centrum Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13 GENK... DYNAMISCHER EN BRUISENDER DAN OOIT Genk, een stukje Limburg met een multicultureel karakter werd in het jaar 2000

Nadere informatie

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live!

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live! Meerheim NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN Great places to live! Meerheim BILZEN 5 Voorwoord 6 Matexi nv 7 Voorstelling project 9 De stad Bilzen 11 De ligging 15 De architectuur 17 Energiezuinig & comfortabel

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Plannen met Hoekakker

Plannen met Hoekakker lannen met Hoekakker Nieuw park en woningen WELKOM IN Vandaag is Hoekakker een landbouwgebied, waar maïs groeit in de zomer. Een fietspad bevindt zich aan de rand van het gebied De stad Antwerpen en het

Nadere informatie

Thuis. 2 3 in kontich

Thuis. 2 3 in kontich 1 Thuis 2 3 in kontich the astrid Eigentijds, warm en natuurlijk. Alles om je thuis te voelen. Concept Elegant en eigentijds wonen in de Architect Johan Rijckaert zorgde Antwerpse rand? Met The Astrid

Nadere informatie

Ontwerp van een nieuw station Koog-Zaandijk

Ontwerp van een nieuw station Koog-Zaandijk Ontwerp van een nieuw station The connecting shackle Afstudeerproject Steven Tol 05-11- 13 Doelstellingen van mijn project: Stedelijke verdichting rondom het station realiseren Verbeteren van het openbaar

Nadere informatie

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08 Alle voorzieningen bij de hand! a Marskant 19 Postbus 483 7550 AL Hengelo Architect Van Wylick, Eindhoven Uitvoering Dura Vermeer, Hengelo Constructeur Schreuders, Hengelo Ouverture: 24 ruime eengezins

Nadere informatie

Herinrichting Aalst stationsomgeving Persconferentie 25 april 2007

Herinrichting Aalst stationsomgeving Persconferentie 25 april 2007 Herinrichting Aalst stationsomgeving Persconferentie 25 april 2007 Programma Ilse Uyttersprot, burgemeester stad Aalst Christiane Van Rijckeghem, districtsdirecteur NMBS- Holding Marc Feys, afdelingshoofd

Nadere informatie

Al deze hotspots op minder dan 1 kilometer. Zoo Meir De Keyserlei Diamantwijk Centraal Station Stadspark

Al deze hotspots op minder dan 1 kilometer. Zoo Meir De Keyserlei Diamantwijk Centraal Station Stadspark Al deze hotspots op minder dan 1 kilometer Zoo Meir De Keyserlei Diamantwijk Centraal Station Stadspark Dit exclusieve project heeft buiten de fantastische ligging nog tal van andere troeven. LIGGING Het

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

RUP Zonevreemde recreatie. Toelichting Bevolking

RUP Zonevreemde recreatie. Toelichting Bevolking RUP Zonevreemde recreatie Toelichting Bevolking 11 juni 2018 RUP Is een uitvoering van het Gemeentelijke Ruimtelijke Structuurplan (GRS) Vervangt het gewestplan Bestaat uit een grafisch plan en bijhorende

Nadere informatie

Nuenen West. Opwettens Land

Nuenen West. Opwettens Land Nuenen West Opwettens Land 2 Nuenen West Opwettens Land www.nuenenwest.nl 3 Nuenen West brengt alles dichterbij! Inhoudsopgave 4 LOCATIE, OMGEVING EN VOORZIENINGEN 6 KAVELKAART 8 DE KWALITEIT VAN NUENEN

Nadere informatie