Op de Hoogte. Drugsdealer uit Wagenborgen aangehouden. Gezamenlijk concert In Corpore Constantijn Huygens. Voortgang Brandweerkazerne Wagenborgen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op de Hoogte. Drugsdealer uit Wagenborgen aangehouden. Gezamenlijk concert In Corpore Constantijn Huygens. Voortgang Brandweerkazerne Wagenborgen"

Transcriptie

1 Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 10 nummer 10 Maandag 05 maart 2012 Drugsdealer uit Wagenborgen aangehouden Stadskanaal - De politie heeft vorige week zondagmorgen in de Hoofdstraat in Stadskanaal een 21-jarige man uit Wagenborgen aangehouden voor de handel in verdovende middelen. Een getuige zag dat de verdachte XTC pillen probeerde te verkopen. Hij belde de politie. Gezamenlijk concert In Corpore Constantijn Huygens Op zaterdag 10 maart zal de fanfare-band van muziekvereniging In Corpore uit Wagenborgen samen met de brassband van Constantijn Huygens uit Appingedam een concert geven. Het organiseren van dit concert is een mooie gelegenheid om te laten zien en horen hoe springlevend de blaasmuziek vandaag de dag is. Beide orkesten zijn actief en ervaren in het organiseren van bijzondere concerten. Door het nemen van het initiatief om dit gezamenlijk concert te organiseren hopen beide orkesten ook buiten hun eigen dorp het publiek kennis te laten maken met het breed repertoire wat tegenwoordig in de fanfare- en brassbandwereld wordt gebracht. Een ideale gelegenheid om het verschil tussen beide orkestvormen te ervaren. Er zal een gevarieerd programma ten gehore worden gebracht. Liefhebbers van pop en jazz zullen zeker aan hun trekken komen, maar natuurlijk zullen de klassiekere stukken niet ontbreken. De gewaarschuwde agenten gingen hierop tot aanhouding van de dealer over. Bij fouillering van de man werden XTC-pillen bij hem aangetroffen. Bij onderzoek in zijn auto troffen agenten geld en een paar flesjes, met vermoedelijk de partydrug GHB, aan. De drugsdealer werd voor verder onderzoek ingesloten. De drugs en het drugsgeld werden in beslag genomen. De verdovende middelen zullen door het NFI worden onderzocht. De politie stelt een onderzoek in. Bron: Robintimo.nl Voortgang Brandweerkazerne Wagenborgen De bouw van de nieuwe brandweerkazerne aan de Elzen in Wagenborgen vordert. Het oude gebouw aan de H.L. Emmensweg voldoet niet meer aan de eisen en ook het blusvoertuig dat uit 1994 stamt was inmiddels aan vervanging toe. Gemeente stemde in met de aanschaf van een nieuwe tankautospuit. Aangezien deze niet in het huidige kazernegebouw zou passen, werd besloten om de aanschaf van de nieuwe tankautospuit gelijk op te laten lopen met de bouw van een nieuwe kazerne. (verder op pagina 2) Mocht u beide orkesten nog niet kennen: des te meer reden om deze datum in uw agenda vrij te houden. Het concert begint om uur en vindt plaats in de Hervormde Kerk te Hellum. Entree bedraagt 5,00. Voor meer info: en Het bestuur.

2 Pagina 2 De nieuwe kazerne is ontworpen door Jongsma Dijkhuis uit Delfzijl en wordt momenteel gebouwd aan De Elzen. Naar verwachting wordt de kazerne medio april opgeleverd. Ook de opbouw van de nieuwe tankautospuit is ook in volle gang. De Volvo FL staat inmiddels in de tweede productiehal van Ziegler Winschoten, waar men bezig is met de indeling van de kastruimte. De manschappencabine is al verlengd en de striping is aangebracht. Bron: Robintimo.nl de Speulbult Het voorjaar is aanstaande en dat betekent dat de speeltuin de Speulbult weer veelvuldig gebruikt gaat worden, door de jonge jeugd (basisschool kinderen). Toch lijkt de speeltuin ook kinderen/jeugd aan te trekken die andere bedoelingen hebben. In de afgelopen dagen is de speeltuin gebruikt als vuilnisbak, ja u leest het goed: vuilnisbak. Er komen kinderen/jeugd die de speeltuin zien als hangplek, waarbij er blikjes en andere versnaperingen genuttigd worden, waarvan het afval in de speeltuin gedumpt wordt. Dit was afgelopen week zo erg dat er niet meer normaal gespeeld kon worden door kinderen, die hier horen te spelen. Wat wij ook erg vinden is dat de borden, met daarop regels bewust vernield worden. Wij vragen ouders dit te bespreken met hun kinderen en de kinderen zelf om de speeltuin niet te zien als hangplek. En hun rommel mee te nemen of in de aanwezige vuilnisbak te gooien. Omdat wij het idee hebben dat dit niet eenmalig is, gaan we maatregelen nemen en zal er gesproken worden met de wijkagent en Vereniging Dorpsbelangen. Colofon Redactie adres Oosterweren RN Wagenborgen Tel: Mobiel: opdehoogte1@hotmail.com Redactie Dick Eenkhoorn Klaas Koning Robin Boltjes Hans Hartsuiker Druk: ASWA Burg. Klauckelaan KZ Appingedam Tel.: Fax: Bezorging Fam. Drent Klokkenborg 2 Tel: Financiën Tjaard Moedt Tonnistil 11 Tel: Bankrekening: t.n.v. T. Moedt inz. Op de Hoogte Kopij/advertenties inleveren donderdag voor uur in de bus bij Vita Nova, Hoofdweg 32 of via opdehoogte1@hotmail.com Website: Advertentie-tarief Per cm per cm² Bedankje 2.75 H tje (te koop) 1.75 H tje (verloren e.d.) gratis Familieberichten 0.40 per cm² Op de Hoogte is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door het niet plaatsen van een artikel. Druk en of zetfouten voorbehouden Kerkdiensten Zondag 11 maart Petruskerk uur. R. Poede Gereformeerde kerk 9.30 uur ds. A. van der Zwaag Er is vanaf nu een bord met daarop " Verboden Toegang Artikel 461 Wetboek van Strafrecht". Dit betekent dat een ieder die niks heeft te zoeken in de speeltuin door de politie verwijderd kan/zal worden. En er zo nodig een gesprek met de ouders zal volgen. Indien omwonenden overlast hebben of getuige zijn van vernielingen vragen we hen contact op te nemen met de wijkagent, wanneer normaal aanspreken van deze kinderen niet werkt. (Verder op pagina 3)

3 Pagina 3 Nog eenmaal de regels: Niet voetballen in de speeltuin. Geen fietsen in de speeltuin. Niet op daken klimmen van de huisjes. De kleine schommel en het nieuwe speeltoestel is voor kinderen tot 4 jaar. Gooi je afval in de afvalbak. Niet roken in de speeltuin. Geen glaswerk in de speeltuin Val omwonenden niet lastig. Blijf met je vingers van andermans spullen af. Dus nogmaals het verzoek gebruik de speeltuin waarvoor hij bedoeld is! Doe het niet voor ons, maar voor de kinderen die hier wel willen spelen en genieten! De speeltuincommissie de Speulbult! Groot Bronswijk In de eerste jaren van het bestaan kende het opvang Centrum in Wagenborgen een enorme groei. Dit was vooral te danken aan de doelstelling van de oprichters. Allen die in nood verkeerden dienden opgevangen te worden. Al snel was dan ook de behuizing bij de familie Brons te klein en moest er gebouwd gaan worden om zo nieuwe opvang plaatsen te creëren. Hierdoor groeide het werk de twee broers en zus Brons boven het hoofd en werd omgezien naar iemand die hen kon helpen het werk voor te zetten De eerste directeur was de heer Malga. Die in 1885 werd opgevolgd door de heer Magendans. Onder zijn leiding is de stichting tot grote bloei gekomen. Hij werd opgevolgd door de heer Vroegop die aanbleef tot De medische verzorging van de patiënten was in handen van een huisarts uit Woldendorp, dokter Bekenkamp. Die na zijn benoeming tot Inspecteur van de volksgezondheid werd opgevolgd door dokter Botjes. Tot 1940 was de taak van de directeur niet alleen het leiding geven aan de stichting, maar ook de geestelijke verzorging van de patiënten was aan hen toevertrouwd. In 1940 kwam hier verandering in. Er werd een geneesheer directeur aangesteld en de geestelijke verzorging werd opgedragen aan een predikant uit Wagenborgen. De groei zette door en al snel bleek dat het werk voor één dokter te veel werd. In 1947 werd dan ook een tweede arts aangesteld. Ook de geestelijke verzorging eiste een volle dagtaak, zodat ook een eigen predikant werd benoemd. Om de patiënten overdag bezigheid te geven, werd de arbeidstherapie ingesteld. Het grote voordeel hiervan was dat de agressiviteit afnam. Voor de vele patiënten waren er diverse werkzaamheden. ( verder op pagina 4) Gazonmaaiers Rijwielen Petroleum Tuinmachines Tuingereedschap Olieproducten

4 Van het meest eenvoudige tot wat meer ingewikkeld werk. Zoals werk op de boerderij, in de bakkerij, de schoenmakerij, de schilderwerkplaats en nog meerdere werkplaatsen die er op het terrein aanwezig waren. Ongeveer 500 patiënten vonden op deze manier een dagelijkse bezigheid, waar ze aan het eind van de week een financiële beloning voor kregen. (Wordt vervolgd) Sjoelclub Ons Centrum Uitslag van 29 februari Dames Heren 1 G. Zomerman Alb. Stam A. Klompstra J.H. Brons D. Wezeman H. Hassing E. Kloppenborg Alb. Klompstra C. Gelderloos K. Poort F. Spoelma E. Dijkema R. Hoven R. Kuiper N. Kok H. Hammingh H. Zomerman 893 De volgende sjoelavond is op woensdag 14 maart Pagina 4 Beklimming Alpe d HuZes Ik, Karlie Niehof, ga samen met het team dr. Aletta Jacobs college te Hoogezand 6 juni de Alpe d HuZes beklimmen. Waarbij we geld bijeen fietsen en een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Op één dag kunnen we zes maal de legendarische Alpe d HuZes beklimmen. De Alpe D HuZes is een beklimming van 13,8 km lang en telt 21 haarspeldbochten en heeft stijgingspercentage van 7,9 % (dus zeer pittig). Hierbij wil ik jullie vragen om een gift te geven/doneren en mij te ondersteunen zodat ik op 6 juni de berg met al mijn kracht op kan fietsen. Jullie kunnen persoonlijk op mij doneren door naar op de ondertaande link te gaan of klikken: karlieniehof/karlie-niehof Of ga naar de site klik dan op deelnemers en vul in de zoekopdracht Karlie Niehof, dan klik je op Karlie Niehof (is er maar een van) dan kom je ook op mijn persoonlijke site. Ook kunnen jullie mijn acties volgen via de site. Ook kun je hier meer informatie vinden over het hele evenement. Als je vragen of ideeën hebt mag je altijd mailen of bellen. Groetjes, Karlie Niehof De Hoogte RX Wagenborgen Tel / KarlieNiehof@hotmail.nl Geen tijd/ zin om de was te strijken? Wij doen het graag voor u! Bel voor meer informatie:

5 HARDBEATH JEUGDSOOS Geachte dorps- en buurtbewoners, Mede namens de werkgroep jeugd Wagenborgen willen we u van harte uitnodigen voor de opening van de Sporten Ontmoetingsplek en de open avond van het jongerencentrum op Woensdag 7 Maart. De Sport en Ontmoetingsplek en het openstellen van de jeugdsoos voor tieners is ontstaan door een aantal tieners die een legale hangplek willen hebben. Het idee was om een container om te bouwen tot een ontmoetingsplek. Duidelijk is dat hier veel regelzaken en kosten bij komen kijken en om deze reden heeft de gemeente dit dan ook afgewezen. Wel heeft de gemeente het bestuur van de jeugdsoos benaderd met de vraag of wij iets voor deze tieners kunnen betekenen. Wij hebben besloten dat onze jeugdsoos voor alle jongeren uit Wagenborgen is. Om deze reden zijn wij druk bezig om samen met de tieners te bedenken welke activiteiten er georganiseerd moeten worden en om de het jongerencentrum op te knappen en het een nieuw kleurtje te geven! Ook is er een sport ontmoetingsplek gemaakt voor de tieners. Dit wordt officieel geopend door de wethouder voor het speelruimtebeleid de heer M.Kaptan op 7 maart om 18:00 uur. Om 19:00 uur is er een mogelijkheid om de jeugdsoos/ jongerencentrum te komen bekijken. De wethouder mw. T. van der Veen is aanwezig om een convenant te ondertekenen. Een convenant waarin afspraken zijn gemaakt over de huisregels en afspraken rondom de inzet van politie, dorpsbelangen, ouders, buurtbewoners de gemeente en het jongeren/opbouwwerk. De politie en dorpsbelangen, de jongeren en de gemeente zullen de reden van het convenant in deze bijeenkomst verder toelichten. Er zal 2 keer op deze avond een presentatie verzorgd worden. De avond wordt verder verzorgd met hapjes en drankjes en een dans optreden! Wees er bij! Wij hopen u te zien op Woensdag 7 Maart. Met vriendelijke groeten, Het bestuur Dorpsagenda van Wagenborgen. Maart: 06-maart:19:30u. Collegebezoek, Ons Centrum. 07-maart:18:00u. officiele opening van het sport - ontmoetingsplek en jongerencentrum De Elzen 1 08-maart:20:00u. Algemene ledenvergadering Uitvaart ver. De Laatste Eer Wagenborgen, Open Poort 10-maart:20:00u. Concert In Corpore, Hervormde Kerk te Hellum Zaterdag 10 maart flessenactie. Vanaf 9:30 uur zal de jeugd beginnen met het inzamelen van de flessen. 15 maart 19.45u.Vrouwen van Nu, organiseert een gezellige spelavond 17-maart:09.00u. Oud papier wordt op gehaald door Petruskerk. Ook een activiteit melden!!! Mail dan naar agenda@robintimo.nl Pagina 5 Autorijschool You Drive Wagenborgen Tel: De Rijschool die Méér voor zijn Cursisten doet. Aanmelden is direct rijden, we hanteren geen wachtlijst. Graag tot Ziens, Johan Zeeman Algemene ledenvergadering Uitvaart ver. De Laatste Eer Wagenborgen. Datum : Donderdag 08 Maart 2012 Plaats : Open Poort te Wagenborgen. Aanvang: uur. Agenda: Opening. Vaststelling agenda. Mededelingen bestuur. Notulen ledenvergadering Jaarverslag Herdenking overledenen. Financieel verslag penningmeester Verslag kascommissie Benoeming kascontrole commissie boekjaar Uiteenzetting ledenbezoek Twenthe (H. Doddema cq K.Zweep) Bestuursverkiezing: aftredend en herkiesbaar dhr. J.Kok (penn) tegenkandidaten gaarne aanmelden tot 1 uur voor aanvang van de vergadering bij het bestuur. Wijziging cq vaststelling Huishoudelijk reglement.(ligt ter inzage bij de penningmeester). 13. Sluiting. Het bestuur. Aanbieding: Gedurende de maand maart 10 ltr latex wit van 64,95 voor 34,95

6 DORPSBELANGEN DAAGT B&W UIT! College bezoekt Wagenborgen dinsdag 6 maart Als het aan het bestuur van Dorpsbelangen Wagenborgen ligt wacht het College van Burgemeester en Wethouders op 6 maart een heet avondje. In het kader van de traditionele collegerondes heeft B&W Delfzijl aan Dorpsbelangen gevraagd een aantal stellingen te formuleren, waarmee met het aanwezige publiek van gedachten kan worden gewisseld. Die stellingen zijn er gekomen en... wát voor stellingen!! De stellingen Het is allang geen geheim meer dat de gemeente Delfzijl de komende jaren sterk zal moeten bezuinigen. Langzaam maar zeker wordt duidelijk waar de komende jaren de klappen gaan vallen. Kaalslag dreigt! Daarom pleit Dorpsbelangen ervoor de bevolking serieus bij het proces te betrekken. Eén van de stellingen luidt daarom: Geef de bewoners en hun verbanden de macht van het geld. Waarom moet wijkgeld besteed worden via de gemeente? Een andere stelling luidt: Bewoners en vrijwilligers willen géén agenda opgelegd krijgen. Zij moeten zelf beslissen wat er in hun wijk gebeurt. De gemeente is slechts faciliterend!. Deze en andere prikkelende stellingen moeten burgemeester en wethouders uitdagen het achterste van hun tong te laten zien. Iedereen welkom! De openbare bijeenkomst vindt plaats op dindag 6 maart om uur in gebouw Ons Centrum in de Kerkstraat. Iedere Wagenborger die hart heeft voor het dorp, de school, de vereniging, het woon- en leefklimaat en niet te vergeten het ondernemersklimaat is van harte welkom. Sterker nog: hij of zij mag niet ontbreken! Kom op voor ons Wagenborgen! Het Reumafonds zoekt collectanten Collecteweek 12 t/m 17 maart 2012 Wagenborgen Jacqueline Marzban (22 jaar) organiseert dit jaar voor de eerste keer de collecte voor het Reumafonds, die plaatsvindt van 12 tot en met 17 maart. Jacqueline is daarmee één van de jongste collecteorganisatoren van het Reumafonds. Door haar opleiding Verpleegkunde weet ze hoeveel moeite mensen met reuma hebben met eenvoudige, dagelijkse handelingen. Zoals jezelf aankleden of je haren kammen. Daarom zet ze zich in voor het Reumafonds. De meeste collectanten in Wagenborgen doen dit werk al jaren. Elk jaar lopen ze hetzelfde straatje. Maar toch zijn er elk jaar wel een paar afvallers. Dus ik zoek nog mensen die een straatje willen lopen. Omdat iedere collectant maar één straat heeft, is het werk op een avondje gedaan. Het zou geweldig zijn als mensen één of twee uurtjes vrij kunnen maken om te helpen collecteren. Ze kunnen mij bellen op telefoonnummer Trimsalon Jordy Kloosterlaan TG Wagenborgen Volgens afspraak Gerda Zandstra Rouwdrukwerk Levering grafmonumenten Hoofdweg CS Siddeburen Tel Fax info@zweepuitvaart.nl Pagina 6 Voor een uitvaart met een persoonlijk karakter omdat het ook anders kan. Wij verzorgen o.a de uitvaarten voor leden van De Laatste Eer Wagenborgen, Uitvaartverzekering Twenthe, diverse andere uitvaartverzekeringen en niet leden van een uitvaartvereniging of verzekerden.

Op de Hoogte. Koninginnedag. World Servants Markt. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Koninginnedag. World Servants Markt. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 19 nummer 19 Maandag 7 mei 2012 Mede door het mooie weer was er sprake van een grote opkomst en een

Nadere informatie

Op de Hoogte. Sfeervolle Wintermarkt. Nieuwe oliebollenbakken In Corpore

Op de Hoogte. Sfeervolle Wintermarkt. Nieuwe oliebollenbakken In Corpore Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 22 week 50 nummer 48 Maandag 12 december 2011 Sfeervolle Wintermarkt De Wintermarkt van afgelopen zaterdag

Nadere informatie

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen.

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 26 week 03 nummer 03 Maandag 12 januari 2015 Trouwe leden In Corpore gehuldigd EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid Tijdens de eerste trainingsavond in het nieuwe

Nadere informatie

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten.

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten. Pagina 1 Jaargang 26 week 19 nummer 19 Koningsdag 2015 De Koningsdag 2015 begon onder onverwacht goede weersomstandigheden met een serenade, verzorgd door In Corpore bij het woonzorg centrum Menterne.

Nadere informatie

Op de Hoogte. Locatie ziekenhuis. Visserijdagen in Menterne. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Locatie ziekenhuis. Visserijdagen in Menterne. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 35 nummer 33 Maandag 27 augustus 2012 Locatie ziekenhuis Met instemming en waardering heb ik het artikel

Nadere informatie

Een nieuwe start. Pagina 1. Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015

Een nieuwe start. Pagina 1. Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015 Pagina 1 Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015 Een nieuwe start Foto Mark Heikens Na 16 jaar werkzaam geweest te zijn bij de RVS, besloot Elzoderk Hidding dat het tijd was voor een nieuwe

Nadere informatie

Op de Hoogte. Ze zijn er weer..

Op de Hoogte. Ze zijn er weer.. Pagina 1 Sponsor: Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 21 week 32 nummer 30 Maandag 09 augustus 2010 Ze zijn er weer.. Onze special reporter, 6 jaar inmiddels,

Nadere informatie

Op de Hoogte. Datum spooktocht 13 oktober. Snackwagen Lekker-Hoor! timmert bijna een jaar aan de weg!!! Sjoelclub Ons Centrum. Pag.

Op de Hoogte. Datum spooktocht 13 oktober. Snackwagen Lekker-Hoor! timmert bijna een jaar aan de weg!!! Sjoelclub Ons Centrum. Pag. Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 39 nummer 37 Maandag 24 september 2012 Snackwagen Lekker-Hoor! timmert bijna een jaar aan de weg!!!

Nadere informatie

Op de Hoogte. Klankbordgroep EnVilla opgeheven

Op de Hoogte. Klankbordgroep EnVilla opgeheven Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 09 nummer 09 Maandag 27februari 2012 Klankbordgroep EnVilla opgeheven Het college van de gemeente

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Op de Hoogte. Kuutjebuuters. Fiets4Daagse Wagenborgen. Openluchtdienst. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Kuutjebuuters. Fiets4Daagse Wagenborgen. Openluchtdienst. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 23 nummer 23 Maandag 04 juni 2012 Kuutjebuuters We hebben afgelopen week weer een stuk uitgezocht om

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 35 nummer 33 Maandag 24 augustus 2015 Lieve honden en baasjes in Wagenborgen Ik ben Shadow, een hond met een rugzak. Veel baasjes kennen mij en mijn vrouwtje wel van wandelingen

Nadere informatie

Pag. 1. Op de Hoogte. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor

Pag. 1. Op de Hoogte. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 24 week 5 nummer 4 Maandag 28 januari 2013 Winter Bij het ter perse gaan van het vorige nummer konden we niet

Nadere informatie

De jeugd zoekt! Uit de oude doos. Pagina 1

De jeugd zoekt! Uit de oude doos. Pagina 1 Pagina 1 Sponsor Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk

Nadere informatie

Tarieven lijkbezorging Wagenborgen fors duurder. Dekens voor het asiel. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 11 nummer 10 Maandag 11 maart 2013

Tarieven lijkbezorging Wagenborgen fors duurder. Dekens voor het asiel. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 11 nummer 10 Maandag 11 maart 2013 Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 11 nummer 10 Maandag 11 maart 2013 Dekens voor het asiel Wij zijn Kirsten (11jr) en Marianne (9jr) en we wonen in Wagenborgen. Wij hadden een idee om in de vakantie een

Nadere informatie

Oefening Blusploeg. Lezing aardbevingen in Wagenborgen. Boekje over Groot Bronswijk. Pagina 1. Jaargang 27 week 7 nummer 7 Maandag 22 februari 2016

Oefening Blusploeg. Lezing aardbevingen in Wagenborgen. Boekje over Groot Bronswijk. Pagina 1. Jaargang 27 week 7 nummer 7 Maandag 22 februari 2016 Pagina 1 Jaargang 27 week 7 nummer 7 Maandag 22 februari 2016 Oefening Blusploeg Woldendorp - Dinsdagavond 16 februari heeft de blusploeg van Woldendorp een ongeval gevaarlijke stoffen geoefend in een

Nadere informatie

Klaverjassen. Aanvragen Dorpsbudgetten 2013

Klaverjassen. Aanvragen Dorpsbudgetten 2013 Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 15 nummer 14 Maadag 8 april 2013 VDW VDW Aanvragen Dorpsbudgetten 2013 Wagenborgen gaat opnieuw het gevecht aan om als leukste dorp van Groningen uit de bus te komen. Er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Op de Hoogte, Tuindagen. Wandelroute door het leukste dorp van Groningen. Wagenborgen

Op de Hoogte, Tuindagen. Wandelroute door het leukste dorp van Groningen. Wagenborgen Leukste dorp van Groningen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Op de Hoogte, dorpskrant voor onafhankelijk webmagazine, Onafhankelijk huiswagenborgen, aan huis gezinsblad voorweekblad, Wagenborgen Jaargang 22

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 26 week 51 nummer 49 Maandag 14 december 2015 Actie schoenmaatjes BEDANKT Actie Schoenmaatjes is een succes geworden! Dank zij jullie hulp en steun. Zonder jullie was dit niet mogelijk

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Op de Hoogte Open Brief aan Burgemeester Interview met dhr. Brouwer Emme Groot fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Delfzijl

Op de Hoogte Open Brief aan Burgemeester Interview met dhr. Brouwer Emme Groot fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Delfzijl Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 30 nummer 30 Maandag 23 juli 2012 Er zijn veel voordelen als het ziekenhuis in de gemeente Delfzijl

Nadere informatie

Oudejaars stunt. Aluminiumsmelter Aldel in Delfzijl failliet

Oudejaars stunt. Aluminiumsmelter Aldel in Delfzijl failliet Pagina 1 Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk voor

Nadere informatie

Pagina 1. Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010

Pagina 1. Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010 Pagina 1 Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010 Paaseieren zoeken Vorig jaar had de paashaas voor de kinderen uit "De Nieuwe Wijk" eieren verstopt in het Wagenborgerbos. De kinderen vonden dit

Nadere informatie

Open dag TV Watec. NL Doet in Wagenborgen. Dorpsbelangen neemt afscheid van voorzitter. Activiteiten Menterne April

Open dag TV Watec. NL Doet in Wagenborgen. Dorpsbelangen neemt afscheid van voorzitter. Activiteiten Menterne April Pagina 1 Jaargang 25 week 14 nummer 14 Maandag 31 maart 2014 Open dag TV Watec Vrijdag 11 april is er een open dag bij tennisvereniging Watec. Iedereen, jong en oud, die belangstelling heeft voor tennis

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Op de Hoogte. Dollard College en SOOOG tekenen samenwerkingscontract

Op de Hoogte. Dollard College en SOOOG tekenen samenwerkingscontract Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 14 nummer 14 Maandag 2 april 2012 Dollard College en SOOOG tekenen samenwerkingscontract Nieuw Kistorgel

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

Open tuinendag Groei en Bloei

Open tuinendag Groei en Bloei Pagina 1 Jaargang 26 week 25 nummer 25 Maandag 15 juni 2015 Open tuinendag Groei en Bloei Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 organiseert Groei & Bloei haar jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open

Nadere informatie

Op de Hoogte. Judovereniging Performance scoort in Onstwedde. Wagenborger Girls actief op het voetbalveld. Ondernemende Vrouwenbeurs gaat niet door

Op de Hoogte. Judovereniging Performance scoort in Onstwedde. Wagenborger Girls actief op het voetbalveld. Ondernemende Vrouwenbeurs gaat niet door Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 16 nummer 16 Maandag 16 april 2012 De meiden van OBS de Waarborg Wagenborger Girls actief op het voetbalveld

Nadere informatie

Op de Hoogte. Proostmeerloop 2012. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor

Op de Hoogte. Proostmeerloop 2012. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 37 nummer 35 Maandag 10 september 2012 Proostmeerloop 2012 En dat was hem dan alweer! De 10e editie

Nadere informatie

Op de Hoogte. Buurtzorg, ook in Wagenborgen! EHBO. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Buurtzorg, ook in Wagenborgen! EHBO. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 12 nummer 12 Maandag 19 maart 2012 start. Men overweegt om, in verband met de drukke werkzaamheden,

Nadere informatie

Klokluiden Petruskerk

Klokluiden Petruskerk Pagina 1 Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk voor

Nadere informatie

Brievenbus Op de Hoogte bij Vita Nova verdwijnt. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 7 nummer 6 Maandag 11 februari 2013

Brievenbus Op de Hoogte bij Vita Nova verdwijnt. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 7 nummer 6 Maandag 11 februari 2013 Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 7 nummer 6 Maandag 11 februari 2013 Veel tuininspiratie op Tuin & Sfeer in Groningen Op 21 februari is de eerste beursdag van de beurs Tuin & Sfeer in Martiniplaza in Groningen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Wagenborgen bedankt!

Wagenborgen bedankt! Pagina 1 Jaargang 29 week 14 nummer 14 Dinsdag 3 april 2018 Wagenborgen bedankt! Normaal gesproken is de maandagavond een normale repetitie-avond voor muziekvereniging "In Corpore". Vorige week maandag

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Op de Hoogte. Bridgecursus Woldendorp LUCAN DUO

Op de Hoogte. Bridgecursus Woldendorp LUCAN DUO Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 24 week 4 nummer 3 Maandag 21 januari 2013 Conjunto Iberico en vormt met pianiste Ksenia Kouzmenko een Duo,

Nadere informatie

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Klaaswaal, 31 augustus 2012 Betreft: NLS - Muziekmarathon 2012 Het is zover! Wij kunnen gaan beginnen met het werven van sponsors voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 11 Nieuwsbrief 27 maart 2015 In dit nummer Peuteropvang Etten 1 Peuteropvang Etten 2 Kivada 3 Spamfilter 4 Sponsortocht AOC 5 Verkeersouder gezocht! 6 Verkiezing MR 7 Paasviering

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen.

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen. Meest gestelde vragen crisisnoodopvang Donderdag 19 november 2015 13:28 uur Algemeen Wanneer komen de vluchtelingen naar sporthal Molenbroek? Vrijdag 20 november. Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het

Nadere informatie

Herdenkingsbijeenkomst van de brand in Salem

Herdenkingsbijeenkomst van de brand in Salem Pagina 1 Sponsor Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk

Nadere informatie

Werkzaamheden Proostmeer

Werkzaamheden Proostmeer Pagina 1 Jaargang 26 week 09 nummer 09 Maandag 23 Februari 2015 Werkzaamheden Proostmeer Werkzaamheden Voor het wegpompen van de ruim tachtigduizend kuub water worden drie grote pompen ingezet. Het water

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Dorpsgenoten in Zambia. Nieuwe website Op de Hoogte. Pagina 1

Dorpsgenoten in Zambia. Nieuwe website Op de Hoogte. Pagina 1 Pagina 1 Sponsor Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk

Nadere informatie

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR Pagina 1 Jaargang 25 week 25 nummer 25 Maandag 16 juni 2014 Fiets4Daagse van start Brombakfietsen in Wagenborgen De Nederlandse Bak Bromfietsen Kampioenschappen (N.B.B.K.) logeerde een weekend op het voormalig

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.26 24 maart 2017 28 maart Groep 3 Scheepvaartmuseum 7 april Voorstelling groepen 1 en 5 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen

Nadere informatie

EEN BEZOEK AAN DE KAPPER (deel 1)

EEN BEZOEK AAN DE KAPPER (deel 1) EEN BEZOEK AAN DE KAPPER (deel 1) Je hebt een eigen kapperszaak. Je werkt op afspraak. Je klanten bellen om een afspraak te maken. Aan de telefoon spreken jullie af wanneer de klant komt en wat er moet

Nadere informatie

VDWVerenigingDorpsbelangenWagenborgenVDW Dorpsbelangen Wagenborgen: Algemene Ledenvergaderingen op 10 en 26 maart 2014

VDWVerenigingDorpsbelangenWagenborgenVDW Dorpsbelangen Wagenborgen: Algemene Ledenvergaderingen op 10 en 26 maart 2014 Pagina 1 Jaargang 25 week 9 nummer 9 Maandag 24 februari 2014 Ode aan Ede In het kader van meertmoand, dialectmoand wordt op zaterdag 1 maart a.s. om 14.30 uur in de Menterne Ode aan Ede voor het voetlicht

Nadere informatie

9 april Juf Anja jarig

9 april Juf Anja jarig 6 april Schoolvoetbaltoernooi jongens 6 april Vergadering Ouderraad 9 april Juf Anja jarig Beste abonnees, Ook deze week hebben we een aantal aandachtspunten. Denkt u er allereerst aan dat uw kinderen

Nadere informatie

Op de Hoogte. Behendigheidswedstrijd voor honden

Op de Hoogte. Behendigheidswedstrijd voor honden Pagina 1 Sponsor: Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 21 week 28 nummer 29 Maandag 12 juli 2010 Behendigheidswedstrijd voor honden Geslaagde afsluiting In Corpore

Nadere informatie

Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar. Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis. Bliksemaktie In Corpore

Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar. Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis. Bliksemaktie In Corpore Pagina 1 Jaargang 28 week 14 nummer 14 Maandag 3 april 2017 Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar Stichting Wagenborger Investerings

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl Pagina 1 Jaargang 25 week 13 nummer 13 Maandag 24 maart 2014 Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen 2010 2014 PvdA 57 39 CDA 174 127 VVD 110 89 Fractie 2014 256 297 D66 38 53 CU 77 93 Stulp 77 81

Nadere informatie

Op de Hoogte. Wagenborgen: stem op de Rieplu! Pagina 1. Sponsor

Op de Hoogte. Wagenborgen: stem op de Rieplu! Pagina 1. Sponsor Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 22 week 48 nummer 46 Maandag 28 november 2011 Wagenborgen: stem op de Rieplu! Het kan u de afgelopen tijd

Nadere informatie

Op de Hoogte ROBINTIMO GEEFT CHEQUE AAN SHOWTEAM. Uitnodiging kerstwandeling door Wagenborgen

Op de Hoogte ROBINTIMO GEEFT CHEQUE AAN SHOWTEAM. Uitnodiging kerstwandeling door Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 49 nummer 46 Maandag 3 december 2012 ROBINTIMO GEEFT CHEQUE AAN SHOWTEAM Robintimo heeft op woensdag

Nadere informatie

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager J A A R P L A N 2 0 1 3 2 0 1 4 Thema Jongeren Vermindering overlast voetbalveld Frankenskamp Werkgroep Jeugd: Delia Brouwer Verantwoordelijke Vermindering overlast Vervangen van de metalen omheiningen

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp. Nr. 15 april 2005

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp. Nr. 15 april 2005 Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp. Nr. 15 april 2005 Secretariaat: Europaplein 17, Tel: 398266 Inleiding In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de volgende onderwerpen: Het dumpen van afval in

Nadere informatie

Op de Hoogte. Feestweek Wagenborgen. Eethuis Klaver vier slaat nieuwe weg in. Hallo jonge verkopers, Pagina 1

Op de Hoogte. Feestweek Wagenborgen. Eethuis Klaver vier slaat nieuwe weg in. Hallo jonge verkopers, Pagina 1 Pagina 1 Op de Hoogte Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine, geschiedenis in beeld Envilla Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine,

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Herdenking bij het Joods-monument van Groot-Bronswijk. Atelier op CBS de Blinke. Pagina 1

Herdenking bij het Joods-monument van Groot-Bronswijk. Atelier op CBS de Blinke. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 27 week 11 nummer 11 Maandag 16 maart 2015 Herdenking bij het Joods-monument van Groot-Bronswijk 09-03-2015, herdenking bij het Joods-monument van Groot-Bronswijk in Wagenborgen. Elk

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Enquete resultaten Normen en Waarden 2014

Enquete resultaten Normen en Waarden 2014 Enquete resultaten Normen en Waarden 214 Deze enquête is afgenomen in de derde en vierde klas op de middelbare school de Guido de Bres in Amersfoort. Dit zijn de statistieken van de anwoorden die de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Opening donderdag 2 februari a.s.!

Opening donderdag 2 februari a.s.! Pagina 1 Jaargang 28 week 4 nummer 4 Maandag 23 januari 2017 Opening donderdag 2 februari a.s.! Maandenlang wordt er al getimmerd, gezaagd en geverfd in het voormalige Rabobankgebouw in Wagenborgen. Vloerbedekking,

Nadere informatie

Laatste nieuws Proostmeerloop

Laatste nieuws Proostmeerloop Pagina 1 Jaargang 26 week 36 nummer 34 Maandag 31 augustus 2015 Laatste nieuws Proostmeerloop Aanstaande zaterdag 5 september is het zover. De 13 e editie van de Proostmeerloop in Wagenborgen. Een wedstrijdloop

Nadere informatie

Formulier kennismakingsgesprek vraagouder / gastouder

Formulier kennismakingsgesprek vraagouder / gastouder Algemene gegevens Naam ouder(s) Adres Postcode Telefoonnummer Emailadres Huisnummer Woonplaats Mobiele nummer Samenstelling opvang Kind 1 Kind 2 Kind 3 Kind 4 Kind 5 Opvang Volledige naam Geboortedatum

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen!

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! 1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! Ge zijt nooit in orde! Ge zijt altijd te laat! Ge zijt nooit

Nadere informatie

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 LENTE Na iets wat we nauwelijks winter kunnen noemen, is de lente in volle hevigheid losgebarsten. De natuur explodeerd en het is

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Met een ontheffing mag u na middernacht sluiten. Hiervoor moet u wel aan een aantal eisen voldoen:

Met een ontheffing mag u na middernacht sluiten. Hiervoor moet u wel aan een aantal eisen voldoen: 1. 1 van 5 Bureau Beleid en Juridische Ondersteuning Contactpersoon : T.J. Ton Telefoonnr. : 0229-252497 E-mail : gemeente@hoorn.nl Uw brief van : - Uw kenmerk : Ons kenmerk : 09.58919 Bijlage(n) : 1 Onderwerp

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Herdenking Joods-Monument Wagenborgen

Herdenking Joods-Monument Wagenborgen Pagina 1 Jaargang 29 week 12 nummer 11 Maandag 18 maart 2019 Herdenking Joods-Monument Wagenborgen Op maandag 11 maart is de jaarlijkse herdenking bij het Joods monument op het voormalig terrein van Psychiatrisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Rommelmarkt. Rommelmarkt. Dorpsagenda van Wagenborgen. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 8 nummer 7 Maandag 18 februari 2013

Rommelmarkt. Rommelmarkt. Dorpsagenda van Wagenborgen. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 8 nummer 7 Maandag 18 februari 2013 Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 8 nummer 7 Maandag 18 februari 2013 Rommelmarkt De rommelmarktorganisatie waardeert het zeer dat inwoners van Wagenborgen hun afgedankte, maar nog in redelijk goede staat

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Op de Hoogte. Wagenborgen toon durf. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Wagenborgen toon durf. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 21 week 44 nummer 42 Maandag 01novemberber 2010 Wagenborgen toon durf Binnenkort zal het college van B & W

Nadere informatie

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid'

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' maart 2019 - Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' Sint-Oedenrode Uitnodiging voor: maandag 11 maart: heem-natuur dinsdag 19 maart: heem ALGEMENE LEDENVERGADERING Vooruitblik

Nadere informatie

Verras je klant! Hoe je op een andere manier kunt schrijven. Beste lezer,

Verras je klant! Hoe je op een andere manier kunt schrijven. Beste lezer, Verras je klant! Hoe je op een andere manier kunt schrijven Beste lezer, Betrokken, dichtbij, toonaangevend. Hoe zie je dat terug in de brieven en e-mails die jullie klanten ontvangen? >> Bekijk de bijlage

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 50 nummer 48 Maandag 7 december 2015 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Schouw 17 december: laatste kans om uw hart te luchten! Op maandag 23 november j.l. plaatsten

Nadere informatie

Op de Hoogte. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Jaargang 23 week 08 nummer 08 Maandag 20 februari 2012

Op de Hoogte. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Jaargang 23 week 08 nummer 08 Maandag 20 februari 2012 Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 08 nummer 08 Maandag 20 februari 2012 Schaatskampioenen scholen gemeente Delfzijl Tien scholieren

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Op de Hoogte. Menterne 40 jaar. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor

Op de Hoogte. Menterne 40 jaar. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 45 nummer 42 Maandag 5 november 2012 Menterne 40 jaar Afgelopen dinsdag werd op feestelijke wijze het

Nadere informatie