Open tuinendag Groei en Bloei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Open tuinendag Groei en Bloei"

Transcriptie

1 Pagina 1 Jaargang 26 week 25 nummer 25 Maandag 15 juni 2015 Open tuinendag Groei en Bloei Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 organiseert Groei & Bloei haar jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open Tuinen Weekend, waarbij tuinliefhebbers, verspreid over heel Nederland, hun tuin openstellen voor publiek van uur tot uur. De toegang is gratis. In Wagenborgen is de tuin van Renzo en Ina Niehof, gelegen aan de G. Boelmanweg 41 geopend. De tuin bestaat uit verschillende kleine tuinen en een buxuskwekerij. De voor- en achtertuin bestaan uit strak geknipte buxustuinen met voornamelijk ronde vormen. De kleine achtertuinen bestaan uit een tuin met schaduwterras, vijvertuin, rotstuin en een bloementuin. Achter de plantenkas, waarin voornamelijk buxus, worden gekweekt, bevindt zich de buxuskwekerij, met verschillende buxusvormen. Er zijn verschillende soorten buxus te zien. Grotendeels staan ze naast elkaar zodat de verschillende soorten goed met elkaar zijn te vergelijken De koffie staat klaar. Iedereen is welkom. Voor meer informatie over de tuin en buxus: info: tel Viola wordt in juni 30 jaar oud! Manon Heikens haar paardje VIOLA wordt in juni 30 jaar oud. Ze deed vorig jaar nog mee aan wedstrijden, maar ze wordt nu toch echt te oud. Nu loopt ze lekker met de andere paarden in de wei bij de fam.boonstra. Ze heeft het erg naar haar zin. Manon is gek op haar en besteed haar zakgeld aan hippe teugels in alle kleuren van de regenboog. Samen lekker door het bos wandelen is een geliefde bezigheid. Hopelijk komen er nog een paar jaartjes bij! Gemeente Delfzijl in actie voor Nepal Van 9 tot en met 12 juni kunnen Delfzijlsters in de centrale hal van het gemeentehuis tegen een vergoeding een luchtfoto van bijvoorbeeld hun huis, of een historische kaart kopen. Daarmee steunen ze de slachtoffers van de aardbevingen in Nepal. De actie is onderdeel van een actieweek van gemeente-ambtenaren met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. "De gemeente Delfzijl voelt zich erg betrokken bij de slachtoffers van de aardbevingen", aldus burgemeester Emme Groot. "Op deze manier proberen wij als gemeente een steentje bij te dragen om de Nepalesen weer een menswaardig bestaan te kunnen laten opbouwen. Daarnaast hopen we een signaal af te geven naar andere gemeenten en bedrijven om ook in actie te komen." De actieweek wordt vrijdag 12 juni afgesloten met een sponsorduik in het Damsterdiep bij het Buiskoolplein.

2 CBS De Blinke speelt mee met IC! Een aantal weken geleden is muziekvereniging In Corpore het project Speel mee met IC! op CBS De Blinke gestart. 14 leerlingen van groep 5 en 6 hebben vandaag alweer hun 3 e les genoten van dirigente Miranda Wolters en Margriet Zandinga. Miranda en Margriet leren de aspirant-muzikanten met veel enthousiasme de grondbeginselen van de muziek. Uiteindelijk moet dit resulteren in een spetterend optreden op het Zomeravondconcert van In Corpore op 29 juni a.s. bij Menterne. De leerlingen zullen dan o.a., samen met het orkest, I feel good en I will rock you ten gehore brengen. U zult versteld staan waar de leerlingen na een aantal lessen al toe in staat zijn. Dankzij het enthousiasme van beide docenten kunt u zien dat muziek maken en plezier uitstekend samen gaan. Zomeravondconcert: In Corpore m.m.v. leerlingen van CBS De Blinke op 29 juni a.s. bij Menterne. U komt toch ook!?! Visclub HC Sport Wagenborgen Uitslag viswedstrijd van aantal punten 1. R.Niehof H.v.Vianen K.Niehof A.Bult A.Drewel N.v.Vianen H.Hassing K.Damstra H.Hammingh R.v.Dijk 2 6 De volgende wedstrijd is op Redactie adres Tonnistil RZ Wagenborgen Tel: opdehoogte1@hotmail.com Redactie Klaas Koning Dick Eenkhoorn Druk: Beterkado.com Oudeweg 99, 9628 CD Siddeburen tel Financiën Tjaard Moedt Tonnistil 11 Tel: Bankrekening: NL 45 RABO t.n.v. Stichting dorpskrant Op de Hoogte Kopij/advertenties inleveren donderdag voor uur Op redactie adres Tonnistil 40 of via opdehoogte1@hotmail.com Website: Advertentie-tarief Alle prijzen zijn excl. 21% BTW Per cm per cm² Bedankje 2.75 H tje (te koop) 1.75 H tje (verloren e.d.) gratis Familieberichten 0.40 per cm² uur ds. Dijk Colofon Zondag 21 juni Pagina 2 Op de Hoogte is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door het niet plaatsen van een artikel!! Druk en of zetfouten voorbehouden. Uitvaartver. De Laatste Eer Uitvaartleider: dhr. Brouwer Parklaan 8 Hoogezand Tel.: Huisartsen weekenddienst Buiten de aangegeven openingstijden van de huisartsenpraktijk kunt u uitsluitend voor spoedgevallen contact opnemen met de CDDG (Centrale Dokters Dienst Groningen) bereikbaar via telefoonnummer ( 0,10 p/min.) Dit geldt maandag t/m vrijdag van s avonds uur tot de volgende morgen 8.00 uur en gedurende het hele weekend. Tevens geldt het voor feestdagen. Kerkdienst Gereformeerde Kerk

3 Pagina 3

4 Pagina 4 Toekomst leesvoorzieningen gemeente Delfzijl Binnenkort legt het college van B&W van Delfzijl haar toekomstvisie voor de leesvoorzieningen in Delfzijl voor aan de gemeenteraad. Voorgesteld wordt om, binnen de financiële kaders van het bibliotheekbudget, de aandacht te leggen op de samenwerking tussen leesvoorzieningen, de voorschoolse voorzieningen en het primair onderwijs. Dit om het lezen van kinderen te bevorderen en taalachterstand tegen te gaan. Leesvoorziening zoveel mogelijk in scholen De komende jaren wil het college toewerken naar het realiseren dan wel behouden van leesvoorzieningen in combinatie met het onderwijs. Het gaat dan om leesvoorzieningen in de twee Brede Scholen in Delfzijl en in de centrumdorpen Spijk en Woldendorp/ Wagenborgen. Daarnaast wil het college een kleinere compactere leesvoorziening in het centrum van Delfzijl voor volwassenen en, bij voldoende belangstelling, een afhaalpunt in Woldendorp/Wagenborgen. Tot slot wordt er gestreefd naar inzet van meer vrijwilligers en minder betaalde krachten. Voortzetting beleid koppeling bibliotheek en onderwijs Wethouder Hans Ronde: "Afgelopen jaren zijn de bestaande leesvoorzieningen omgebouwd naar onderwijs gerelateerde leesvoorzieningen. Wij stellen voor om deze lijn te continueren. Gezien de bezuinigingstaakstelling van één ton willen we bekijken of het mogelijk is om meer vrijwilligers in te zetten en de uitleentaken te automatiseren waardoor minder betaalde krachten nodig zijn." Toyota Yaris V VVT-i Opties en extra's metaalkleur, getint glas, hoofdsteunen, hoofd-steunen achter, boordcomputer, airbag bestuurder, in delen neerkl. achterb., cdspeler, etc. prijs 3.250,- Dorpsagenda Wagenborgen 15 t/m 18 juni: Fiets4Daagse Wagenborgen, start bij Ons Centrum vanaf 18:30 u. 29 juni: Openluchtconcert In Corpore bij Menterne, mmv van leerlingen CBS De Blinke en de leerlingengroep van OBS De Waarborg. Aanvang 19:30 u. 13 t/m 17 juli: Kinderspeelweek Oud papier Zaterdag 20 juni wordt het oud papier door de Petruskerk opgehaald. Gevonden Een z.g.a.n. lederen broekriem nabij het Proostmeer te bevr. Mevr. Steenhuis, Menterne.

5 Pagina 5 Kinderspeelweek Wagenborgen 13 TOT EN MET 17 JULI 2015 Hallo allemaal, Dit jaar is er natuurlijk weer een Kinderspeelweek in Wagenborgen. Het belooft een super- spannende 38ste Kinderspeelweek te worden, vol met allerlei beestachtig goede spellen en wedstrijden. We gaan natuurlijk ook weer ons eigen huttendorp bouwen en allerlei dingen doen rondom het thema wat we voor dit jaar hebben gekozen. De Kinderspeelweek wordt gehouden van 13 tot en met 17 juli. De speelweek is er voor alle kinderen vanaf 6 jaar of die na de zomervakantie naar groep 3 gaan tot en met de kinderen die na de zomervakantie naar de brugklas gaan of 12 jaar zijn. Op de maandag en vrijdag beginnen we om uur. De andere dagen beginnen we om 9.00 uur. Alle dagen eindigen om uur. Wij hebben er alweer zin in, jij ook? Geef je dan op door het strookje in te vullen en die te brengen naar één van de onderstaande adressen. Anja Pijper, Klokkenborg 14 Wagenborgen Jan-Dirk Weemhof Hoofdweg 147 Wagenborgen De kosten zijn 12,50 voor de hele week. Bij opgave direct betalen. Kijk ook regelmatig op onze website voor het laatste nieuws en belangrijke informatie of het downloaden van een extra opgaveformulier. LET OP!!! Het opgavestrookje moet VOOR MAANDAG 29 JUNI UUR binnen zijn. Omdat we maar beperkte ruimte hebben op het veld en er steeds meer kinderen mee willen doen geldt dit jaar VOL = VOL. Geef je dus zo snel mogelijk op. Deelname aan de kinderspeelweek geschiedt op eigen risico! Groetjes van de Kinderspeelweek commissie: Marjolein, Harm Jurrien, Jan-Dirk, Anja, Yvonne & Menno. Naam: Geboortedatum: Jongen/Meisje Adres: School: Gaat na de vakantie naar groep: Bijzonderheden (ziektes, medicijnen etc.): Telefoonnummer (in geval van nood):

6 Werkplaatsen zorg voor burgerparticipatie In 2014 is Zorgbelang Groningen gestart met de Werkplaatsen Zorg voor Burgerparticipatie. Tijdens de informatiebijeenkomsten van OZG trekt erop uit (Ommelander ziekenhuis Groep, Menzis en Zorgbelang in Delfzijl, Uithuizen en Appingedam) is aangegeven dat Zorgbelang Groningen nog voor de zomer een aantal nieuwe werkplaatsen zou organiseren en daar starten we nu mee! In de werkplaatsen zijn de rollen omgedraaid. Het gaat niet meer om u te informeren, maar vooral om informatie van u op te halen! Samen willen we kijken welke oplossingen en kansen u ziet voor de verandering in de zorg in uw regio. Er zal veel gesproken worden over integrale zorg (nauwe samenwerking tussen huisartsen en ziekenhuis), wat is dat volgens u, hoe moet die zorg eruit zien We doen dat aan de hand van een aantal thema's die zijn benoemd tijdens de informatiebijeenkomsten: Als de ziekenhuizen in Delfzijl en Winschoten verhuizen naar Scheemda, wat zou er dan achter moeten blijven? Met andere woorden wat is er volgens u nodig aan zorg in de buurt zodat iedereen in zijn eigen omgeving kan blijven wonen? De veranderingen in de zorg en het openbaar vervoer Acute zorg DoktersDienst Groningen De eerste bijeenkomsten vinden plaats in Delfzijl op DONDERDAG 18 JUNI a.s. Werkplaats 1: uur Werkplaats 2: uur U kunt zich voor een van de twee bijeenkomsten aanmelden via werkplaats@zorgbelang-groningen.nl of via tel (van maandag tot en met donderdag van tot uur) De OZG zal overigens tijdens de werkplaatsen aanwezig zijn om naar uw suggesties en ideeën te luisteren en eventuele onduidelijkheden toe te lichten. Bent u nieuwsgierig wat de veranderingen in de zorg voor u betekenen? Kijk dan eens op - u kunt een vragenlijst invullen waarmee duidelijk wordt wat de gevolgen zijn van de veranderingen in uw leven. U kunt bijvoorbeeld de uitkomsten van deze vragenlijst meenemen naar de bijeenkomst en aan de hand daarvan verder praten over suggesties die u heeft voor verbeteringen. Fiets4DaagseWagenborgen Vanavond, maandag 15 juni, start de Fiets4Daagse Wagenborgen, georganiseerd door de Commissie Fiets4Daagse Wagenborgen en Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen. Via routes van ongeveer 25 kilometer kan in de avonduren de omgeving van Wagenborgen worden verkend. De Fiets4Daagse wordt gehouden van maandag 15 juni t/m donderdag 18 juni. Net als vorig jaar is het ook mogelijk om op 1 avond te fietsen. Voor de jeugd t/m 12 jaar is de deelname gratis. Start (vanaf 18:30 u.) en finish is bij Ons Centrum, Kerkstraat 48. Pagina 6 Hoofdweg 38, Wagenborgen Vraagt: medewerker ontbijt/huishouding m/v, vanaf uur serveren van het ontbijt, daarna het schoonmaken van de hotelkamers medewerker bediening/ keukenassistent m/v, werkzaam vanaf uur tot ± uur Beschik je over aantoonbare ervaring, kun je zelfstandig werken en ben je representatief, gastvrij, enthousiast en flexibel inzetbaar? Wacht dan niet te lang en stuur voor 22 juni a.s. je sollicitatie met CV naar bovenstaand adres. NEW BLING ARMBANDEN div. modellen nu van 59.= voor 39.= Commissie Fiets4Daagse Wagenborgen

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR Pagina 1 Jaargang 25 week 25 nummer 25 Maandag 16 juni 2014 Fiets4Daagse van start Brombakfietsen in Wagenborgen De Nederlandse Bak Bromfietsen Kampioenschappen (N.B.B.K.) logeerde een weekend op het voormalig

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Pagina 1 Jaargang 26 week 32 nummer 30 Maandag 3 augustus 2015 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Uw mening gevraagd! Het concrete plan voor een windmolenpark tussen de N362 en de Geefsweersterweg,

Nadere informatie

Zomers zomeravondconcert In Corpore

Zomers zomeravondconcert In Corpore Pagina 1 Jaargang 26 week 28 nummer 28 Maandag 6 juli 2015 Zomers zomeravondconcert In Corpore Vorige week maandag was Menterne weer het toneel van de traditionele seizoensafsluiting van In Corpore. Het

Nadere informatie

Laatste nieuws Proostmeerloop

Laatste nieuws Proostmeerloop Pagina 1 Jaargang 26 week 36 nummer 34 Maandag 31 augustus 2015 Laatste nieuws Proostmeerloop Aanstaande zaterdag 5 september is het zover. De 13 e editie van de Proostmeerloop in Wagenborgen. Een wedstrijdloop

Nadere informatie

Oudejaars stunt. Aluminiumsmelter Aldel in Delfzijl failliet

Oudejaars stunt. Aluminiumsmelter Aldel in Delfzijl failliet Pagina 1 Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk voor

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst N362 goed bezocht. Herdenking bevrijding. Pagina 1. Jaargang 25 week 20 nummer 20 Maandag 12 mei 2014

Inloopbijeenkomst N362 goed bezocht. Herdenking bevrijding. Pagina 1. Jaargang 25 week 20 nummer 20 Maandag 12 mei 2014 Pagina 1 Jaargang 25 week 20 nummer 20 Maandag 12 mei 2014 Herdenking bevrijding Zondagavond 4 mei werden op stijlvolle wijze de slachtoffers van de 2 e wereldoorlog herdacht. Het begon allemaal in Menterne,

Nadere informatie

Doden herdenking 4 mei 2015

Doden herdenking 4 mei 2015 Pagina 1 They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning We will remember them. Jaargang 26 week

Nadere informatie

PvdA afdeling Delfzijl heeft nieuw bestuur. 60 jarig huwelijk

PvdA afdeling Delfzijl heeft nieuw bestuur. 60 jarig huwelijk Pagina 1 Jaargang 26 week 23 nummer 23 Maandag 1 juni 2015 PvdA afdeling Delfzijl heeft nieuw bestuur Op de goedbezochte ledenvergadering van de PvdA afdeling Delfzijl hebben de leden een nieuw bestuur

Nadere informatie

Op de Hoogte, Vrouwenkring Wagenborgen. Martin Jansema 50 jaar in dienst bij Wagenborg. Pagina 1

Op de Hoogte, Vrouwenkring Wagenborgen. Martin Jansema 50 jaar in dienst bij Wagenborg. Pagina 1 Pagina 1 Op Op de Hoogte, de dorpskrant voor Hoogte Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op Op Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 28 week 3 nummer 3 Maandag 16

Nadere informatie

Brandweer Wagenborgen oefent scenario in Meedhuizen. Afscheid beide directeuren van de Kronkelaar. Jaarlijks Tennistoernooi WATEC

Brandweer Wagenborgen oefent scenario in Meedhuizen. Afscheid beide directeuren van de Kronkelaar. Jaarlijks Tennistoernooi WATEC Pagina 1 Jaargang 27 week 27 nummer 27 Maandag 4 juli 2016 Afscheid beide directeuren van de Kronkelaar Donderdag 14 juli nemen beide directeuren: Renzo Niehof en Henk Ebbers afscheid van basisschool de

Nadere informatie

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen.

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 26 week 03 nummer 03 Maandag 12 januari 2015 Trouwe leden In Corpore gehuldigd EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid Tijdens de eerste trainingsavond in het nieuwe

Nadere informatie

Open dag TV Watec. NL Doet in Wagenborgen. Dorpsbelangen neemt afscheid van voorzitter. Activiteiten Menterne April

Open dag TV Watec. NL Doet in Wagenborgen. Dorpsbelangen neemt afscheid van voorzitter. Activiteiten Menterne April Pagina 1 Jaargang 25 week 14 nummer 14 Maandag 31 maart 2014 Open dag TV Watec Vrijdag 11 april is er een open dag bij tennisvereniging Watec. Iedereen, jong en oud, die belangstelling heeft voor tennis

Nadere informatie

Op de Hoogte Open Brief aan Burgemeester Interview met dhr. Brouwer Emme Groot fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Delfzijl

Op de Hoogte Open Brief aan Burgemeester Interview met dhr. Brouwer Emme Groot fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Delfzijl Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 30 nummer 30 Maandag 23 juli 2012 Er zijn veel voordelen als het ziekenhuis in de gemeente Delfzijl

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 35 nummer 33 Maandag 24 augustus 2015 Lieve honden en baasjes in Wagenborgen Ik ben Shadow, een hond met een rugzak. Veel baasjes kennen mij en mijn vrouwtje wel van wandelingen

Nadere informatie

Deze zomer veel uilen in Wagenborgen. Sponsoring door de NAM. Nieuws Proostmeerloop 5 september Dorpsagenda Wagenborgen.

Deze zomer veel uilen in Wagenborgen. Sponsoring door de NAM. Nieuws Proostmeerloop 5 september Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 26 week 29 nummer 29 Maandag 13 juli 2015 Deze zomer veel uilen in Wagenborgen Sponsoring door de NAM In de sociale media doen berichten de ronde dat Op de Hoogte gesponsord zou worden

Nadere informatie

KINDERSPEELWEEK NIEUWS. Vakantie Op de Hoogte. Bewegingsonderwijs via programma 'Nijntje Beweegdiploma' Tennistoernooi.

KINDERSPEELWEEK NIEUWS. Vakantie Op de Hoogte. Bewegingsonderwijs via programma 'Nijntje Beweegdiploma' Tennistoernooi. Pagina 1 Jaargang 28 week 27 nummer 27 Maandag 3 juli 2017 KINDERSPEELWEEK NIEUWS Nog een aantal weken en we gaan weer van start met de 40ste kinderspeelweek. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers! Heb

Nadere informatie

Nog 1 week. Open tuinen Groei en bloei. Wagenborger verliest portemonnee tussen Wagenborgen en Farmsum. Pagina 1

Nog 1 week. Open tuinen Groei en bloei. Wagenborger verliest portemonnee tussen Wagenborgen en Farmsum. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 28 week 24 nummer 24 Maandag 12 Juni 2017 Nog 1 week. Over 1 week is het alweer zover: de Fiets4Daagse 2017 wordt verreden, georganiseerd door de Commissie Fiets4Daagse en Dorpsbelangen.

Nadere informatie

In Corpore maakt indruk in Friesland

In Corpore maakt indruk in Friesland Pagina 1 Jaargang 29 week 23 nummer 23 Maandag 4 juni 2018 In Corpore maakt indruk in Friesland Op zaterdag 26 mei heeft muziekvereniging In Corpore uit Wagenborgen een onuitwisbare indruk achter gelaten

Nadere informatie

College onderstreept onwenselijkheid schaliesgaswinning. Zomeravond concert. Pagina 1

College onderstreept onwenselijkheid schaliesgaswinning. Zomeravond concert. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 25 week 28 nummer 28 Maandag 07 juli 2014 College onderstreept onwenselijkheid schaliesgaswinning Zomeravond concert Afgelopen maandagavond verzamelde het publiek zich al vroeg rondom

Nadere informatie

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten.

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten. Pagina 1 Jaargang 26 week 19 nummer 19 Koningsdag 2015 De Koningsdag 2015 begon onder onverwacht goede weersomstandigheden met een serenade, verzorgd door In Corpore bij het woonzorg centrum Menterne.

Nadere informatie

Topprestaties judo examen. Jeugdschoolbibliotheek in basisschool Wagenborgen

Topprestaties judo examen. Jeugdschoolbibliotheek in basisschool Wagenborgen Pagina 1 Jaargang 27 week 5 nummer 5 Maandag 1 februari 2016 Topprestaties judo examen Tijdens de examens in Wagenborgen zijn hele goede en mooie resultaten behaald. De kinderen die in de eerste groep

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 50 nummer 48 Maandag 7 december 2015 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Schouw 17 december: laatste kans om uw hart te luchten! Op maandag 23 november j.l. plaatsten

Nadere informatie

Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar. Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis. Bliksemaktie In Corpore

Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar. Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis. Bliksemaktie In Corpore Pagina 1 Jaargang 28 week 14 nummer 14 Maandag 3 april 2017 Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar Stichting Wagenborger Investerings

Nadere informatie

Stoppen verkoop eieren automaat Heemweg. Forse brand in strobalen in Wagenborgen KINDERMIDDAG TIJDENS DE POWFEESTEN. Pagina 1

Stoppen verkoop eieren automaat Heemweg. Forse brand in strobalen in Wagenborgen KINDERMIDDAG TIJDENS DE POWFEESTEN. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 27 week 34 nummer 32 Maandag 22 augustus 2016 Stoppen verkoop eieren automaat Heemweg Beste klant, Met ingang van 1 September a.s. zal de verkoop van de eieren bij de automaat aan de

Nadere informatie

Een fantastisch seizoen van SJO NWWC JO11-1. Groninger Huis zoekt leden voor werkgroep tiny houses! Pagina 1

Een fantastisch seizoen van SJO NWWC JO11-1. Groninger Huis zoekt leden voor werkgroep tiny houses! Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 29 week 25 nummer 25 Maandag 18 juni 2018 Een fantastisch seizoen van SJO NWWC JO11-1 Groninger Huis zoekt leden voor werkgroep tiny houses! SJO NWWC JO11-1 heeft zaterdag 2 juni een

Nadere informatie

Petruskerk Wagenborgen na fusie onderdeel van Protestantse Gemeente Eems-Dollard

Petruskerk Wagenborgen na fusie onderdeel van Protestantse Gemeente Eems-Dollard Pagina 1 Jaargang 28 week 22 nummer 22 Maandag 29 mei 2017 Petruskerk Wagenborgen na fusie onderdeel van Protestantse Gemeente Eems-Dollard De PKN gemeente Woldendorp, Termunten/Borgsweer en de Petrus

Nadere informatie

Basisschool de Kronkelaar neemt afscheid van beide directeuren

Basisschool de Kronkelaar neemt afscheid van beide directeuren Pagina 1 Jaargang 27 week 29 nummer 29 Maandag 18 juli 2016 Basisschool de Kronkelaar neemt afscheid van beide directeuren Donderdag 14 juli namen de beide directeuren : Renzo Niehof en Henk Ebbers afscheid

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Veul haail en zegen veur 2016! Spetterend vuurwerk HansVuurwerk. Redactie Op de Hoogte weer op volle sterkte! Weer volop Carbidschieten in Wagenborgen

Veul haail en zegen veur 2016! Spetterend vuurwerk HansVuurwerk. Redactie Op de Hoogte weer op volle sterkte! Weer volop Carbidschieten in Wagenborgen Pagina 1 Jaargang 27 week 1 nummer 1 Maandag 4 januari 2016 Redactie Op de Hoogte weer op volle sterkte! Spetterend vuurwerk HansVuurwerk Het bestuur van dorpskrant Op de Hoogte prijst zich gelukkig met

Nadere informatie

Op de Hoogte. Locatie ziekenhuis. Visserijdagen in Menterne. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Locatie ziekenhuis. Visserijdagen in Menterne. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 35 nummer 33 Maandag 27 augustus 2012 Locatie ziekenhuis Met instemming en waardering heb ik het artikel

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Een nieuwe start. Pagina 1. Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015

Een nieuwe start. Pagina 1. Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015 Pagina 1 Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015 Een nieuwe start Foto Mark Heikens Na 16 jaar werkzaam geweest te zijn bij de RVS, besloot Elzoderk Hidding dat het tijd was voor een nieuwe

Nadere informatie

Bollenpootactie (narcissen en krokussen) zaterdag 29 nov. 2014. Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd. Gezocht: chauffeurs voor Op de Hoogte.

Bollenpootactie (narcissen en krokussen) zaterdag 29 nov. 2014. Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd. Gezocht: chauffeurs voor Op de Hoogte. Pagina 1 Jaargang 25 week 50 nummer 48 Maandag 8 december 2014 Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd Woensdag 3 december was het 60 jaar geleden dat de heer Kornelis Pieter Bouwman en mevrouw Geertruida Frederika

Nadere informatie

Spar Buurt barbecue. Dorpsagenda Wagenborgen

Spar Buurt barbecue. Dorpsagenda Wagenborgen Pagina 1 Jaargang 25 week 31 nummer 29 Groot lek pekelleiding Dinsdag 29 juli 2014 Spar Kort winnaar Spar Buurt barbecue Spar Kort in Wagenborgen is de winnaar van de commerciële beursprijs, en daarom

Nadere informatie

Op de Hoogte. Koninginnedag. World Servants Markt. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Koninginnedag. World Servants Markt. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 19 nummer 19 Maandag 7 mei 2012 Mede door het mooie weer was er sprake van een grote opkomst en een

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Plus bezorger aangereden door auto aan de Hoofdweg

Plus bezorger aangereden door auto aan de Hoofdweg Pagina 1 Jaargang 30 week 13 nummer 12 Maandag 25 maart 2019 Plus bezorger aangereden door auto aan de Hoofdweg Op de Hoofdweg in Wagenborgen is zaterdagmorgen 16 maart om 11 uur een bezorger van de Plus

Nadere informatie

Nieuwe tankautospuit blusgroep Siddeburen officieel overgedragen

Nieuwe tankautospuit blusgroep Siddeburen officieel overgedragen Pagina 1 Jaargang 29 week 15 nummer 15 Maandag 9 april 2018 Nieuwe tankautospuit blusgroep Siddeburen officieel overgedragen Burgemeester Munniksma van de gemeente Midden-Groningen heeft zaterdagmiddag

Nadere informatie

De allerlaatste Rommelmarkt

De allerlaatste Rommelmarkt Pagina 1 Jaargang 25 week 24 nummer 24 Dinsdag 10 juni 2014 Van de opbrengst van de rommelmarkt heeft Ons Centrum door de jaren heen een ware metamorfose ondergaan. Een kleine opsomming wat vernieuwd/

Nadere informatie

VDW. Begraafplaats Groot-Bronswijk voltooid. Feestelijke afsluiting seizoen VV Wagenborger Boys. Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen.

VDW. Begraafplaats Groot-Bronswijk voltooid. Feestelijke afsluiting seizoen VV Wagenborger Boys. Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 25 week 26 nummer 26 Maandag 23 juni 2014 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen Begraafplaats Groot-Bronswijk voltooid Feestelijke afsluiting seizoen VV Wagenborger Boys Afgelopen

Nadere informatie

Op de Hoogte. Kuutjebuuters. Fiets4Daagse Wagenborgen. Openluchtdienst. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Kuutjebuuters. Fiets4Daagse Wagenborgen. Openluchtdienst. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 23 nummer 23 Maandag 04 juni 2012 Kuutjebuuters We hebben afgelopen week weer een stuk uitgezocht om

Nadere informatie

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl Pagina 1 Jaargang 25 week 13 nummer 13 Maandag 24 maart 2014 Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen 2010 2014 PvdA 57 39 CDA 174 127 VVD 110 89 Fractie 2014 256 297 D66 38 53 CU 77 93 Stulp 77 81

Nadere informatie

VDW. Praktijk Moonvalley voorbeeld voor ondernemend Wagenborgen! Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen. Wagenborgen, bedankt!

VDW. Praktijk Moonvalley voorbeeld voor ondernemend Wagenborgen! Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen. Wagenborgen, bedankt! Pagina 1 Jaargang 25 week 37 nummer 35 Maandag 08 september 2014 Praktijk Moonvalley voorbeeld voor ondernemend Wagenborgen! Sinds een tijdje komt u regelmatig een advertentie in onze krant tegen van Praktijk

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Pagina 1 Jaargang 29 week 27 nummer 27 Maandag 2 juli 2018 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW UNIEK PROJECT VOOR WAGENBORGEN EN NIEUWOLDA Wagenborgen en Nieuwolda maken een grote kans onderdeel

Nadere informatie

Aan: Nummer postzegel.

Aan: Nummer postzegel. Nummer 2018 www.vskdrenthe.nl postzegel vriendschapkring@gmail.com Aan: Contributie voor het jaar 2018 Beste vrienden van de Vriendschapskring Hoogeveen, Om de kosten voor de krant Vriendennieuws en een

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Kaart- en sjoelclub Klaverboer 50 jaar 1964 2014. Rotonde al weer beschadigd. Kaarten Open Poort. Pagina 1

Kaart- en sjoelclub Klaverboer 50 jaar 1964 2014. Rotonde al weer beschadigd. Kaarten Open Poort. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 25 week 40 nummer 38 Maandag 29 september 2014 Kaart- en sjoelclub Klaverboer 50 jaar 1964 2014 Zaterdag 20 september jl. werd door de leden van Kaarten sjoelclub Klaverboer stil gestaan

Nadere informatie

Summer Music met In Corpore en BS De Kronkelaar

Summer Music met In Corpore en BS De Kronkelaar Pagina 1 Jaargang 29 week 29 nummer 29 Maandag 16 juli 2018 Summer Music met In Corpore en BS De Kronkelaar Vorige week maandag hield muziekvereniging In Corpore weer haar traditionele afsluiting van het

Nadere informatie

Oefening Blusploeg. Lezing aardbevingen in Wagenborgen. Boekje over Groot Bronswijk. Pagina 1. Jaargang 27 week 7 nummer 7 Maandag 22 februari 2016

Oefening Blusploeg. Lezing aardbevingen in Wagenborgen. Boekje over Groot Bronswijk. Pagina 1. Jaargang 27 week 7 nummer 7 Maandag 22 februari 2016 Pagina 1 Jaargang 27 week 7 nummer 7 Maandag 22 februari 2016 Oefening Blusploeg Woldendorp - Dinsdagavond 16 februari heeft de blusploeg van Woldendorp een ongeval gevaarlijke stoffen geoefend in een

Nadere informatie

Gemeente Eemsdelta is de naam van onze nieuwe gemeente

Gemeente Eemsdelta is de naam van onze nieuwe gemeente Pagina 1 Jaargang 30 week 11 nummer 10 Maandag 11 maart 2019 Gemeente Eemsdelta is de naam van onze nieuwe gemeente Gemeente Eemsdelta wordt de naam van onze nieuwe gemeente die per 1 januari 2021 ontstaat

Nadere informatie

Bomen gekapt wegens Essentaksterfte in Woldendorp. Zomeravondconcert: Summer Music. Jeugdviswedstrijd HC Sport. Vakantie Op de Hoogte

Bomen gekapt wegens Essentaksterfte in Woldendorp. Zomeravondconcert: Summer Music. Jeugdviswedstrijd HC Sport. Vakantie Op de Hoogte Pagina 1 Jaargang 28 week 28 nummer 28 Maandag 10 Juli 2017 Zomeravondconcert: Summer Music Zoals al in de vorige editie vermeld is het komende maandag 17 juli zover: In Corpore zal dan het jaarlijkse

Nadere informatie

Auto loopt forse schade op na ongeluk met trekker. Uitnodiging inloopavond Nieuwolda en Wagenborgen aardgasvrij. Dorpsagenda.

Auto loopt forse schade op na ongeluk met trekker. Uitnodiging inloopavond Nieuwolda en Wagenborgen aardgasvrij. Dorpsagenda. Pagina 1 Jaargang 29 week 28 nummer 28 Maandag 9 juli 2018 Auto loopt forse schade op na ongeluk met trekker Op de Stolderijweg tussen Wagenborgen en Siddeburen is woensdagmiddag een schudder van een tractor

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

basisschool de Waarborg

basisschool de Waarborg Pagina 1 Jaargang 25 week 21 nummer 21 Maandag 19 mei 2014 Ongeval Leentjerweg Siddeburen Op de N387 / Leentjerweg bij Siddeburen heeft zich maandag een eenzijdig ongeval voorgedaan. Een onoplettende bestuurder

Nadere informatie

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Tussen- en Na-schoolse activiteiten Vanaf volgende week dinsdag verzorgen Grote Broer en Grote Zus een naschoolse activiteit. Deze zijn bedoeld voor de groepen 3 t/m 6, de

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Paul Zwama beste Nederlander in de marathon van Amsterdam. Hoofdweg in Wagenborgen gedeeltelijk op de schop. Actie Schoenmaatjes

Paul Zwama beste Nederlander in de marathon van Amsterdam. Hoofdweg in Wagenborgen gedeeltelijk op de schop. Actie Schoenmaatjes Pagina 1 Jaargang 25 week 44 nummer 42 Maandag 27 oktober 2014 Paul Zwama beste Nederlander in de marathon van Amsterdam Hoofdweg in Wagenborgen gedeeltelijk op de schop Wagenborgen - De Hoofdweg in Wagenborgen

Nadere informatie

Leerlingen Dollard College Woldendorp komen stijlvol aan bij gala in Godlinze

Leerlingen Dollard College Woldendorp komen stijlvol aan bij gala in Godlinze Pagina 1 Jaargang 27 week 20 nummer 20 Dinsdag 17 mei 2016 Leerlingen Dollard College Woldendorp komen stijlvol aan bij gala in Godlinze Een lange stoet voertuigen, bestaande uit motoren, oldtimers, limousines

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 30 maart t/m 3 april Leerlingen t/m groep 2 vrij 06 april Pasen, alle leerlingen vrij 13 april Inloopochtend, 09.00 10.00

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 26 week 51 nummer 49 Maandag 14 december 2015 Actie schoenmaatjes BEDANKT Actie Schoenmaatjes is een succes geworden! Dank zij jullie hulp en steun. Zonder jullie was dit niet mogelijk

Nadere informatie

Kindermarkt ondanks slechte weer groot succes. Grote brand verwoest boerderij. Dorpsagenda Wagenborgen. Eja de Jong Tuin Ere-lid van In Corpore

Kindermarkt ondanks slechte weer groot succes. Grote brand verwoest boerderij. Dorpsagenda Wagenborgen. Eja de Jong Tuin Ere-lid van In Corpore Pagina 1 Jaargang 27 week 18 nummer 18 Maandag 2 mei 2016 Kindermarkt ondanks slechte weer groot succes Grote brand verwoest boerderij In de nacht van woensdag op donderdag werd de brandweer van Wagenborgen,

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Brugproat Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Agenda Donderdag 4 febr. 19.00 u. Teamvergadering Dinsdag 9 febr. 19.30 u. Vergadering MR / OAC Woensdag 10 febr. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

BMWEDAL gemeenten verder met huidige aanbieders Huishoudelijke Ondersteuning. Containerbrand. Woningbrand. Pagina 1

BMWEDAL gemeenten verder met huidige aanbieders Huishoudelijke Ondersteuning. Containerbrand. Woningbrand. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 27 week 9 nummer 9 Maandag 29 februari 2016 BMWEDAL gemeenten verder met huidige aanbieders Huishoudelijke Ondersteuning De BMWEDAL gemeenten hebben met de huidige aanbieders van huishoudelijke

Nadere informatie

Fragmenten van de bevrijding van paviljoen Bethesda

Fragmenten van de bevrijding van paviljoen Bethesda Pagina 1 Jaargang 26 week 21 nummer 21 Maandag 18 mei 2015 Fragmenten van de bevrijding van paviljoen Bethesda van mijn schoonzus Wilma (sept. 44 t/m 24 apr. 45) We kwamen op een punt, dat we bang werden

Nadere informatie

Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de laatste nieuwsbrief van het 8 ste jaargang. Waarin U kunt zien wat er in de maanden oktober, november en december gebeurd

Nadere informatie

In Corpore neemt afscheid van haar dirigent. Oude tijden herleven op het circuit van MC Delfcross. Pagina 1

In Corpore neemt afscheid van haar dirigent. Oude tijden herleven op het circuit van MC Delfcross. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 28 week 25 nummer 25 Maandag 19 juni 2017 In Corpore neemt afscheid van haar dirigent Vorige week maandag kwam na een periode van ruim 7 jaar een eind aan de samenwerking tussen In Corpore

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1.

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1. OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Opening donderdag 2 februari a.s.!

Opening donderdag 2 februari a.s.! Pagina 1 Jaargang 28 week 4 nummer 4 Maandag 23 januari 2017 Opening donderdag 2 februari a.s.! Maandenlang wordt er al getimmerd, gezaagd en geverfd in het voormalige Rabobankgebouw in Wagenborgen. Vloerbedekking,

Nadere informatie

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden!

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden! Brugklasgids 2016 Een zee aan mogelijkheden! 02 03 Hallo bijna-brugklasser! Nog even en dan ga je naar de brugklas! Spannend, maar vooral ook leuk. Je wilt natuurlijk naar een school waar jij je thuis

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

ANBO ANDERS. CURSUS EERSTE HULP aan KINDEREN. Grote donateursactie In Corpore. NIEUW voor Wagenborgen:

ANBO ANDERS. CURSUS EERSTE HULP aan KINDEREN. Grote donateursactie In Corpore. NIEUW voor Wagenborgen: Pagina 1 Jaargang 26 week 39 nummer 37 Maandag 21 september 2015 ANBO ANDERS. pakt voor de 3 noordelijke provincies anders uit als eerder gedacht. De vrijwilligers, welke een bestuur vormen van een afdeling,

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

4.308,60 euro opgehaald voor Stichting Walk On

4.308,60 euro opgehaald voor Stichting Walk On Pagina 1 Jaargang 27 week 25 nummer 25 Maandag 20 Juni 2016 4.308,60 euro opgehaald voor Stichting Walk On Normaal is de parkeerplaats in het midden van ons dorp op een zaterdagochtend, stil, leeg en verlaten.

Nadere informatie

Succesvolle bloemenactie VDW. Voetbalclinic Wagenborger Boys. Pagina 1. Bruggeman ook leider is van de F2. Johan Schrikkema

Succesvolle bloemenactie VDW. Voetbalclinic Wagenborger Boys. Pagina 1. Bruggeman ook leider is van de F2. Johan Schrikkema Pagina 1 Jaargang 26 week 18 nummer 18 Maandag 27 april 2015 Nieuwe tenues Wagenborger Boys F2 De F2 van voetbalvereniging Wagenborger Boys speelt sinds vorige week zaterdag in nieuwe tenues. De voetbalvereniging

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

Periode: Meivakantie - zomervakantie

Periode: Meivakantie - zomervakantie Periode: Meivakantie - zomervakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie het

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Dag van de leerplicht. Contant geld opnemen bij de SPAR in Wagenborgen. Referendum Oekraïne. Pagina 1

Dag van de leerplicht. Contant geld opnemen bij de SPAR in Wagenborgen. Referendum Oekraïne. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 27 week 12 nummer 12 Maandag 21 maart 2016 Contant geld opnemen bij de SPAR in Wagenborgen Rabobank Noord-Groningen verplaatst de mogelijkheid van contant geldopnemen in Wagenborgen vanaf

Nadere informatie

2 Wagenborger twirltoppers naar EK Amsterdam. Schildersbedrijf Luttje wint landelijke klanttevredenheidsprijs. Fiets4Daagse Wagenborgen. Pag.

2 Wagenborger twirltoppers naar EK Amsterdam. Schildersbedrijf Luttje wint landelijke klanttevredenheidsprijs. Fiets4Daagse Wagenborgen. Pag. Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 14 nummer 13 Dinsdag 2 april 2013 2 Wagenborger twirltoppers naar EK Amsterdam Schildersbedrijf Luttje wint landelijke klanttevredenheidsprijs Schildersbedrijf Luttje mag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie