Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal"

Transcriptie

1 Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Klaaswaal, 31 augustus 2012 Betreft: NLS - Muziekmarathon 2012 Het is zover! Wij kunnen gaan beginnen met het werven van sponsors voor de Muziekmarathon Zoals jullie weten, vindt deze plaats op vrijdag 5 oktober vanaf uur tot zaterdag 6 oktober uur in het NLS-gebouw in Klaaswaal. De bedoeling is dat wij zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor de financiering van de activiteiten die wij willen doen ter gelegenheid van het 100- jarig bestaan van onze vereniging in Verder informeren we je in deze brief ook over de wijze waarop je je vanaf nu als deelnemer kunt inschrijven voor het marathonrooster. Sponsoring Mensen kunnen op twee manieren een sponsorbijdrage geven. Alle bedragen vanaf 1 zijn welkom. Wanneer een sponsor echter een bedrag van 5 of een veelvoud daarvan wil geven, dan krijgt hij voor iedere 5 een sponsorbon. Deze bonnen zitten in een sponsorboekje, vergelijkbaar met de boekjes van de Grote Verloting. Op de sponsorbon staat een uniek nummer. Met dit nummer maakt de sponsor kans op een mooie prijs. De winnende sponsorbon wordt aan het einde van de Muziekmarathon bekendgemaakt. Wij hebben sponsorbonnen laten drukken. Dat is optimistisch, maar wij hopen natuurlijk dat heel veel bonnen verkocht gaan worden. Kleinere bedragen dan 5 zijn uiteraard ook welkom, maar de sponsor krijgt dan geen sponsorbon. In plaats daarvan wordt de naam genoteerd op een sponsorlijst. Een sponsor kan zijn bijdrage baseren op: - het totaal aantal uren (25); - kwartieren (100!); - minuten (1.500) dat de marathon duurt; - het aantal minuten dat jij zelf gaat spelen of; - gewoon een bepaald bedrag geven. Verder is er nog een unieke mogelijkheid om te sponsoren, namelijk het laten spelen van een muziekstuk naar keuze. Mensen krijgen de mogelijkheid om uit een vooraf vastgestelde lijst met 25 muziekstukken een stuk te kiezen dat vervolgens door het KSB op zaterdagmiddag wordt gespeeld. Voor dit unieke aanbod wordt een bijdrage gevraagd van 100 per te spelen muziekstuk.

2 Wanneer iemand hiervan gebruik wil maken, geef dit dan zo snel mogelijk door aan een van de leden van de werkgroep, bij voorkeur met een bericht Wij zorgen dan voor toezending van de muzieklijst en nemen contact op om te horen welk stuk het gaat worden. Ieder lid van NLS (en desgewenst ook vrijwilligers) krijgt een of meer sponsorboekjes en een sponsorlijst. Een sponsorboekje bevat 25 sponsorbonnen. Aan de bon zit een strookje. De sponsorbon wordt aan de sponsor overhandigd. Op het strookje dat in het boekje achterblijft, worden de naam, en telefoonnummer van de sponsor genoteerd. Op dezelfde manier dus als met de Grote Verloting. Zoals gezegd wordt een sponsorbon uitgereikt voor iedere 5 die een sponsor betaalt. Bij een lager bedrag wordt het bedrag van de bijdrage genoteerd op de sponsorlijst, met vermelding van de naam van de sponsor. Uiteraard kun je ook zelf en graag zelfs als sponsor optreden. Sponsorboekjes en sponsorlijsten worden zoveel mogelijk uitgereikt tijdens de repetities van de verschillende orkesten in de week van 3 september a.s. en kunnen verder opgevraagd worden bij Anita den Boer, telefonisch op nummer of per naar fam_den_boer@xs4all.nl. De ingevulde sponsorlijsten en de boekjes met de strookjes van de sponsorbonnen moeten, samen met de ontvangen bijdragen, uiterlijk donderdag 4 oktober ingeleverd worden bij de contactpersoon van jouw orkest. De leden die (nog) niet in een orkest spelen, kunnen deze inleveren bij een van leden van de werkgroep (zie ondertekening) van maandag 1 tot en met donderdag 4 oktober, iedere dag van uur in het NLS-gebouw. Muziekmarathon praktisch De openingsceremonie van de muziekmarathon begint op vrijdag 5 oktober om uur met een korte toespraak en een officiële opening door de wethouder van cultuur Peter Riedijk. De muzikale opening is om precies uur met een koperfanfare. Vervolgens komen de de verschillende orkesten, groepen, ensembles, indivuele muzikanten en special guests aan bod. Van een aantal blokken muziek staat al vast door wie deze ingevuld worden, namelijk: blokfluiters zaterdag B4 (blazersklas) zaterdag Leerlingenorkest Jeugdorkest vrijdag (repetitie) vrijdag (repetitie) zaterdag (concert) Accordeonorkest vrijdag Gastoptreden vrijdag Jachthoornblazers Polderluid zaterdag KSB vrijdag (repetitie) KSB zaterdag (concert) Verder zijn er vergevorderde plannen voor een muzikale invulling door een NLS-reünieorkest en nog meer special guests.

3 Aanmelden Als lid van een van de hiervoor genoemde orkesten hoef je je uiteraard niet aan te melden. Aanmelding voor deelname met een ensemble of als individuele muzikant kan tot uiterlijk zondag 16 september per naar Daarbij moeten de navolgende gegevens worden vermeld: naam (van jezelf of naam ensemble en namen van de leden van het ensemble) ; instrument(en); titel en componist van de te spelen stukken; duur van het optreden, waarbij een optreden minimaal vijf minuten duurt en verder steeds uitgegaan moet worden van een veelvoud van vijf minuten; de voorkeurstijd voor het optreden, zowel eerste als tweede voorkeur. Bij de indeling van de ensembles / individuele muzikanten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeurstijden. Wanneer de opgegeven voorkeurstijden niet gehonoreerd kunnen worden, vindt met het ensemble/individuele muzikant overleg plaats over een ander tijdstip. LET OP: Geef je zo snel mogelijk op, want in alle gevallen geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Op tijd aanwezig Het is de bedoeling dat gedurende de duur van marathon non stop muziek wordt gemaakt, met alleen korte onderbrekingen voor het wisselen van muzikanten. Om deze wisseltijden zoveel mogelijk te beperken wordt iedereen geacht zich minimaal een half uur voor zijn optreden te melden bij het secretariaat van de marathon in de zaal in het NLS-gebouw. Daar krijg je ook te horen waar je kunt inspelen en je spullen kunt laten. Uiterlijk vijf minuten voor het optreden moet je gereedstaan bij de ingang van zaal. Dat wil zeggen dat het instrument is uitgepakt, je hebt ingespeeld en de te spelen muziek bij de hand hebt. Verhinderingen De kans bestaat dat - als gevolg van onvoorziene omstandigheden - een ensemble / individuele muzikant op het laatste moment verhinderd is om toch mee te doen. Mocht dat het geval zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk een bericht aan aureel.vanwersch@suntel.nl. Op de dagen zelf door te bellen naar (nummer NLSgebouw/secretariaat Muziekmarathon). Om te voorkomen dat hierdoor een gat in het programma ontstaat, hebben wij een aantal reserve-muzikanten nodig die in dit geval de tijd kunnen vullen. Ook als reserve-muzikant kun je je per e- mail opgeven aan aureel.vanwersch@suntel.nl, met vermelding van de hoeveel tijd die je kunt spelen en de beschikbare tijden.

4 Omwonenden De muziekmarathon gaat gedurende de hele nacht door en dat betekent dat wij ook rekening moeten houden met de omwonenden. Wij hebben de gemeente beloofd om het geluidsniveau van de muziek gedurende de nacht binnen redelijke grenzen te houden, maar uiteraard moeten wij ook buiten het gebouw geen overlast voor onze buren veroorzaken. De omwonenden van het NLSgebouw ontvangen begin oktober een brief van ons waarin mededeling wordt gedaan van de muziekmarathon. In de brief wordt ook een telefoonnummer genoemd dat gebeld kan worden indien onverhoopt toch overlast ondervonden wordt. Gezocht: ondersteuning Een aantal leden (Anita, Arna, Dirk, Jeske, Saskia en Tine) heeft zich al opgegeven om gedurende marathon de nodige ondersteuning te bieden, maar er zijn nog meer helpende handen nodig. Bijvoorbeeld voor: bar / keuken; het secretariaat, inclusief opvang en begeleiding van muzikanten; gereedzetten van standaards / stoelen voor de muzikanten. Ben je bereid om hierbij te helpen, geef je dan op per aureel.vanwersch@suntel.nl. Geef daarbij aan of je een voorkeur hebt voor het soort ondersteuning dat je wilt bieden en de tijden die je hiervoor beschikbaar bent. Catering Gedurende de gehele marathon zijn de bar en de keuken geopend. Naast de bekende dranken zijn de gehele tijd belegde broodjes en hartige hapjes verkrijgbaar. Op zaterdagochtend bestaat van uur tot uur de mogelijkheid deel te nemen aan een gezamenlijk ontbijt dat wordt geopend met een reveille door Jachthoornblazersgroep Polderluid. De prijs voor deelname aan het ontbijt wordt nog bekend gemaakt, evenals de wijze waarop je je daarvoor kunt aanmelden. Diegenen die bereid zijn taarten te bakken of iets anders klaar willen maken en beschikbaar willen stellen, kunnen zich melden bij Jeske (harold.jeske@hetnet.nl). Telefonische bereikbaarheid Gedurende de gehele muziekmarathon is het secretariaat van de Muziekmarathon voor eventueel noodgevallen bereikbaar op telefoonnummer Supporters Last but not least: We gaan met zijn allen een geweldige, voor NLS unieke muzikale klus klaren. Support is daarbij natuurlijk van harte welkom! Niet alleen overdag, maar ook s nachts om de dappere muzikanten in de donkere uren te steunen. Hoef je zelf niet te spelen, kom dan gezellig luisteren; eet een hapje, doe een drankje. Iedereen is welkom, dus neem zoveel mogelijk aanhang mee! De entree is gratis.

5 Uiteraard zijn financiële bijdragen van toehoorders welkom. Die bijdragen kunnen in de daarvoor bestemde bus bij het secretariaat worden gedeponeerd. Voor deze bijdragen worden echter geen sponsorbonnen meer uitgereikt. Wij vertrouwen dat iedereen zich inzet om deze muziekmarathon tot een succes te maken! Mocht je naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groeten, Commissie Muziekmarathon Grietien de Jongh Frank Migchielsen Aureel van Wersch

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

Schrijf je nu in voor De nacht van Aquamar - zwemmen voor de strijd tegen de Katwijkse ziekte, HCHWA-d!

Schrijf je nu in voor De nacht van Aquamar - zwemmen voor de strijd tegen de Katwijkse ziekte, HCHWA-d! Schrijf je nu in voor De nacht van Aquamar - zwemmen voor de strijd tegen de Katwijkse ziekte, HCHWA-d! Geachte lezer(es), Op 12 juni 2015 zal er om 22:00 gestart worden met de nachtmarathon in het 50

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

Praktijkonderwijs werkt!

Praktijkonderwijs werkt! DE VENEN Praktijkonderwijs werkt! Ontdek hoe het werkt op 20 januari! Waar wil jij een pro in worden? Bij ons op school leer je vooral door te doen! Op school én in de praktijk, via stages. Je kunt bij

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Bedrijfsavond 29 april 2016

Bedrijfsavond 29 april 2016 Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw Hondsberg 39/41, 2910 Essen www.deverenigdestatievrienden.be Bedrijfsavond 29 april 2016 Op zaterdag 30 april organiseert de Koninklijke Harmonie De

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 50 15 december 2017 Nieuws Afdeling vrije tijd wenst jullie allemaal hele fijne kerstdagen Deze nieuwsbrief staat helemaal in teken van het kerstprogramma Mededelingen Leenderij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L)

I N F O R M A T I E BO E K J E JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L) I N F O R M A T I E BO E K J E 2017-2018 JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L) WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van de gemeente Bergen. Het doet ons heel veel plezier dat je bij ons

Nadere informatie

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 08:45 09:45 Ontbijt 09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 10:00 12:00 Fotoshoot (grote zaal) 10:15 10:45 Sponsorloop kinderen

Nadere informatie

Beleidsplan opleidingen Levenslust

Beleidsplan opleidingen Levenslust Beleidsplan opleidingen Levenslust Algemeen doel Het ontwikkelen en/of in stand houden van een dynamische muziekvereniging door de leerlingen zo goed en doeltreffend mogelijk op te leiden voor het instrument

Nadere informatie

7 april 2017 Nummer 14

7 april 2017 Nummer 14 7 april 2017 Nummer 14 Inhoud: Gezinsviering Enquête ouderraad Schoolfruit De ouderraad zoekt nieuwe leden De Polderhof in actie Verkeerstuin geslaagd Kako-inschrijvingen Vervangingen Gezinsviering Op

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender -----

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender ----- Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender De klompenactie komt er weer aan! ----- Op woensdagavond 21 november van 17.00 uur tot 20.00 uur kunt u iemand aan de deur verwachten met

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Februari- maart- april- mei- juni- juli 2011 www.harmoniejulianawaalre.nl www.harmoniedevolharding.nl 1 Oriëntatiecursus Muzikale Vorming in 't kort Om de toestroom van

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen

I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen Bergen, Limburg WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van de gemeente Bergen. Het doet ons heel veel plezier dat je bij

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017!

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! Kiezelpost vrijdag 13 januari Vanuit de directie De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! We zijn blij u te kunnen laten weten

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 9 september 2016 Geachte bewoners, Wat een mooie nazomer hebben we tot nu toe. En het lijkt erop dat dit nog gaat voortduren. Voor de aankomende week heb ik de volgende

Nadere informatie

Fotoshoot tijdens de Aktiedag:

Fotoshoot tijdens de Aktiedag: Vrijdag 31 maart 20:00 uur tot zaterdag 1 april 15:00 bij de Oosterkerk AKTIEDAG VOOR ONZE ZENDINGSMEDEWERKERS De zendingscommissie organiseert een aktiedag! Een gezellige dag boordvol activiteiten. Op

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen.

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen. Nieuwsbrief Juli 2012 Van de voorzitter Beste leden, De eerste helft van dit seizoen heeft weer wat opmerkelijke hoogtepunten opgeleverd. Op de eerste plaats natuurlijk het kampioenschap en de promotie

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart OPENBARE DALTONSCHOOL LEEMVOORT STEUTERWEG 2A 7054 CJ WESTENDORP TEL: 0315 298168 LEEMVOORT@PARAATSCHOLEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/LEEMVOORT NIEUWSBRIEF Beste ouders/ verzorgers, Het ijs is gesmolten en er

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!!

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!! NIEUWS Midden-Groningen Troelstralaan 7 9602 XA Hoogezand www.humanitas.nl/afdeling/midden-groningen/ Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen Met het laatste nieuws over de opening van ons

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Afdeling Best Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Inloopochtenden Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in het Rode Kruis-gebouw een inloopochtend met de mogelijkheid voor een

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST. Fanfare Les Montagnards

I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST. Fanfare Les Montagnards I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST Fanfare Les Montagnards www.lesmontagnards.nl Bergen, Limburg WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van Fanfare Les Montagnards. Het

Nadere informatie

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon Hieronder vind je het menu voor de maand februari. Je bent van harte welkom. Een maaltijd kost 3,00. Om 16:30 uur kun je binnenlopen en om 18:00 uur gaan we eten. Daarnaast is er nog een activiteit, extra

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 December 2011 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@hotmail.com Secretaris: Nely

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Opdracht. Gezond bewegen? Doen!

Opdracht. Gezond bewegen? Doen! Opdracht Doe het zelf 16 Gezond bewegen? Doen! Inleiding Indezelessenwordteraandachtbesteedaan bewegenengezondheid.erzijnopdrachtendieineen groepjewordenuitgevoerddaaromookhet samenwerken erbij. Doelstellingen

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

Beste coaches en begeleiders,

Beste coaches en begeleiders, 22 Juni 2019 Beste coaches en begeleiders, Hartelijk welkom op het HVB Landentoernooi 2019 voor F-jeugd (6-tallen) en E-jeugd (6- en 8-tallen) Vandaag hopen wij er een gezellige, sportieve en respectvolle

Nadere informatie

Utrecht, 23 januari 2015. Betreft: excellent-uren Boni. Geachte mevrouw/meneer,

Utrecht, 23 januari 2015. Betreft: excellent-uren Boni. Geachte mevrouw/meneer, Utrecht, 23 januari 2015 Betreft: excellent-uren Boni Geachte mevrouw/meneer, Zoals wij u al hebben laten weten, bieden wij vanaf 2 februari een nieuw verdiepingsprogramma aan in de brugklas. Voor de leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Young Music Talent 2019

Young Music Talent 2019 Young Music Talent 2019 De nieuwe muziekwedstrijd voor jeugd en jongeren uit Zoetermeer georganiseerd door CKC & Partners 19 e editie Reglement en informatie Young Music Talent 2019 Data & locatie Young

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 15 oktober 2014 Agenda - reminder 1 november 2014 Jumbocup slagwerk 14.00 uur 2 november 2014 Jumbocup harmonieorkest 14.00 uur 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest 11.00 uur Voorwoord

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1 Schoolfotograaf A.s. donderdag 14 januari komt de schoolfotograaf bij ons op school. Deze dag vervallen alle gymlessen. Dit jaar bieden we opnieuw de mogelijkheid tot een broertje(s)/zusje(s)foto aan.

Nadere informatie

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Zondag 21 juni Vaderdag Vrijdag 26 juni Zomerfeest Donderdag 25 juni Rapport mee Donderdag 2 juli Musical groep 8 Maandag 6 juli Zomervakantie Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september

Nadere informatie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden

Wat leuk dat je ons hebt gevonden Wat leuk dat je ons hebt gevonden In dit informatieboekje vertellen we je alles wat je moet weten over De Musical4daagse. Bij De Musical4daagse gaan we zeker voor een te gek eindresultaat: de voorstelling,

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper Klussen via Klusup Handleiding aan de slag als klusupper Welkom als klusupper bij Klusup In de Handleiding aan de slag als klusupper vind je alle informatie die je nodig hebt om een klusaccount aan te

Nadere informatie

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via Activiteiten Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via recreatie@zideris.nl of de website www.zideris.nl. Maandag 1 augustus

Nadere informatie

Schiedamse Week van het Geluk 2017

Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedammers maken geluk Geluk zit in kleine dingen, een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek, samen iets leuks doen en plezier hebben. Zo wordt

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

KOBBEGEM KERMIS SPONSORINGSDOSSIER U maakt het verschil! /07/ /kobbegem kermis

KOBBEGEM KERMIS SPONSORINGSDOSSIER U maakt het verschil! /07/ /kobbegem kermis SPONSORINGSDOSSIER U maakt het verschil! KOBBEGEM KERMIS 2019 19-20-21-22/07/2019 www.kobbegemkermis.be /kobbegem kermis www.trooper.be/kobbegemkermis Beste Sponsor, Met plezier kondigen wij een nieuwe

Nadere informatie

TWICKEL PLUS. Beste leerling,

TWICKEL PLUS. Beste leerling, TWICKEL PLUS Beste leerling, Op het TWICKEL College vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jouw talenten te laten zien of verder te ontwikkelen. Ook vinden we het belangrijk dat je op verschillende

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL ZATERDAGOCHTEND Om 8 uur komt de tent en die moet worden opgezet. Natuurlijk zijn er 2 professionele mensen die weten hoe het moet, maar we hebben vooral veel mensen nodig die

Nadere informatie

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie.

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. ZONDAG 7 MEI Dankdienst De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30 in Hoogeveen 14:30-15:30 uur alle belangstellenden Indien u niet op eigen gelegenheid naar de Vredehorst kunt gaan en vervoer nodig heeft, graag

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief Tweemaandelijkse Nieuwsbrief Editie maart en april 2014 Harmonie Slagwerkklas en Drumkids Muziekids 1 en 2 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Taartenslag 15 maart... 2 Play-in 23 maart... 2 Lenteconcert in

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen vmbo basis/kader leerjaar 3 datum 20 augustus 2015 betreft schoolreis 7 t/m 9 september behandeld door D. van Os en J. Wassenaar kenmerk U105325 bijlagen

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie