De jeugd zoekt! Uit de oude doos. Pagina 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De jeugd zoekt! Uit de oude doos. Pagina 1"

Transcriptie

1 Pagina 1 Sponsor Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk voor weekblad, Wagenborgen webmagazine, Jaargang 22 week 34 nummer 32 Maandag 22 augustus 2011 Uit de oude doos De jeugd zoekt! Slagerij Spoelma sloot onlangs voorgoed de deuren. We hebben als krant daar uitgebreid bij stil gestaan. De fam. Spoelma heeft de redactie nog een aantal foto s van vroeger ter beschikking gesteld, die we de komende tijd zullen publiceren. Op deze foto ziet u het dameselftal van Wagenborger Boys. De foto is van 3 juni Dit was de dag dat de dames voor het eerst in hun nieuwe tenue gingen voetballen. De tenue s sieren de naam van Slagerij Spoelma, de sponsor die de kleding heeft aangeboden. Dit was tevens de dag van groot internationaal damestoernooi in Wagenborgen. Onder de deelnemers o.a. Fjeltstrup uit Denemarken. Op 4, 5 en 6 juni van datzelfde jaar brachten de dames een bezoek aan Denemarken, waar dus ook een toernooi werd gehouden. Helaas waren de resultaten daar niet denderend, maar de gezelligheid vergoedde ruimschoots! Kent u ze nog?!kk De jeugd van Wagenborgen is al een tijdje bezig om een hangplek te creëren in het dorp. Ze zijn al verschillende keren met de Gemeente om de tafel geweest om te kijken wat zij kunnen doen voor de jeugd. Nu zijn ze er zo goed als uit om een container of een keet ergens in het dorp kunnen plaatsen. De voorkeur gaat het uit naar het Proostmeer waar de voormalige camping gevestigd was. Daarom vraagt de jeugd aan u om uw stem te laten horen op hun website die speciaal gemaakt is voor de jeugd keet, Ook heeft de Gemeente het met de jongeren over de financiële kant van het verhaal gehad, ze moesten ook geld inzamelen om de gemaakte koste er uit te krijgen. Daarom vraagt de jeugd om eventueel klusjes bij u kunt doen, en u kunt ook als u geen klusjes kunt bedenken dan kunt u ook een donatie aan de jeugd doen. Namens de jeugd alvast bedankt voor uw aandacht.

2 Pagina 2 Colofon Ondernemersvereniging Siddeburen-Schildmeer gebied Dorpsbelangen Siddeburen Vooruit Contactpersonen: Alfred Benning, tel: Wim Huisman, tel: Siddeburen centraal Op woensdag 24 augustus staat Siddeburen de gehele dag centraal op radio en tv en in het Dagblad van het Noorden. In het kader van de verkiezing van het leukste dorp van Groningen. Er is een prachtig programma in elkaar gezet. Dus neem deze dag vrij en ga naar Siddeburen om mee te genieten van de geweldige sfeer die ongetwijfeld zal heersen op deze voor Siddeburen zo belanrijke dag. Programma 24 augustus 2011 Siddeburen leukste dorp van Groningen 8.00 uur Klok Luiden 8.30 uur Ontvangst gasten voor het ontbijt 9.00 uur Opening van de Sibboerster dag uur Chris en Tineke Ridenberg [zang] uur F.B.Y. Kinderkoor uur Nienke Hoeksema Europees kampioene demonstratie paardrijden western uur Bus trekken uur Schat graven voor kinderen t/m 10 jaar uur Nienke Hoeksema Europees kampioene demonstratie paardrijden western uur Herman Lambeck [zang] Rode draad van de dag: ZOEK DE SCHAT VAN SIBBOER N [met elk uur een aanwijzing] Op het plein hebben we een springkussen en een suikerspin voor de kinderen. Ook zijn de hele dag antieke fietsen te bewonderen. Er kan deze dag gesjoeld worden op de grootste sjoelbak van de provincie Groningen. Redactie adres Oosterweren RN Wagenborgen Tel: Mobiel: opdehoogte1@hotmail.com Redactie Dick Eenkhoorn Klaas Koning Robin Boltjes Hans Hartsuiker Druk: ASWA Burg. Klauckelaan KZ Appingedam Tel.: Fax: Bezorging Fam. Drent Klokkenborg 2 Tel: Financiën Tjaard Moedt Tonnistil 11 Tel: Bankrekening: t.n.v. T. Moedt inz. Op de Hoogte Kopij/advertenties inleveren donderdag voor uur in de bus bij Bloemenhuis Vita Nova, Hoofdweg 32 of via opdehoogte1@hotmail.com Website: Advertentie-tarief Per cm2 Bedankje 2.75 H tje (te koop) per cm² H tje (verloren e.d.) gratis Familieberichten 0.40 per cm² Op de Hoogte is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door het niet plaatsen van een artikel!! Druk en of zetfouten voorbehouden Huisartsen weekend dienst Bij spoedeisende huisartsenzorg belt u naar: Huisartsenpost Eemsmond, Delfzichtziekenhuis ( 0,10 p/min.) Dit geldt voor avond / nachtdiensten tussen uur en uur en in het weekend tussen zaterdag uur en maandag uur Uitvaartver. De Laatste Eer Uitvaartleider: dhr. A. Zweep Hoofdweg 134, 9628 CS Siddeburen Tel.: Kerkdiensten Zondag 28 augustus Petruskerk 9.30 uur ds. R. Poede Gereformeerde kerk uur ds. A.G. Meesters. Voorber.Heilig Avondmaal

3 Pagina 3 Bedankjes Muziekfestival Delfzijl 2011 Op zaterdag 24 september wordt in het hartje van Delfzijl een spiksplinternieuw evenement georganiseerd: het Muziekfestival Delfzijl In het centrum van Delfzijl wordt in de middag en in de avond een spetterend muzikaal programma gegeven door harmonieën, fanfares en slagwerkensembles uit de gemeente Delfzijl en gerenommeerde showkorpsen vanuit heel Nederland. In de middag zullen alle muziekverenigingen uit de gemeente Delfzijl op vijf verschillende locaties in het centrum van Delfzijl een concert geven. Dat zijn de muziekverenigingen CBS, DHO, In Corpore, Koningin Wilhelmina en Prins Bernhard. De vijf verenigingen zullen allen een zeer verschillend muzikaal programma brengen. Tussen de concerten door zullen drie blaaskapellen van deze verenigingen door het centrum lopen. De gehele middag kan het publiek ook genieten van een gezellige braderie in de winkelstraten. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de bloemen, kaarten, enz. Naar aaneliding van ons 25 jarig huwelijk. Vriendelijke groet Bert en Greetje Haan Wij willen iedereen hartelijk danken voor de kaarten, bloemen en andere atenties, bij ons 50 jarig huwelijk. En ook voor alle kaarten en lieve woorden bij mijn ziek zijn. Henk en Ge Hassing Het avondprogramma belooft spectaculair te worden en heeft op deze schaal nog niet eerder in Delfzijl plaatsgevonden. Vier gerenommeerde showkorpsen uit verschillende winhoeken van Nederland zullen een show verzorgen op het Vennenplein in Delfzijl. Het Vennenplein zal hiervoor prachtig worden verlicht. De showkorpsen zijn Pasveer uit Leeuwarden, fietskorps Crescendo uit Opende, Jubal uit Zwolle en Juliana uit s-gravendeel. Het avondgedeelte wordt afgesloten met een grote finale waarbij de meer dan 400 muzikanten, die deze dag hebben opgetreden, op het Vennenplein het Muziekfestival Delfzijl 2011 gezamenlijk muzikaal zullen afsluiten. Het middagprogramma begint om 13:00 uur en is om 17:00 uur afgelopen. Het avondprogramma begint om 20:30 uur en is rond 23:00 uur afgelopen. De entree voor beide programmaonderdelen is gratis. Meer informatie over het Muziekfestival Delfzijl 2011 en het programma is binnenkort beschikbaar op de website Het Muziekfestival Delfzijl 2011 wordt georganiseerd door de gezamenlijke muziekverenigingen uit de gemeente Delfzijl en de Handelsvereniging Centrum Delfzijl.

4 TAIZÉVIERING in Engelbert. Op 28 augustus wordt in de kerk van Engelbert een TAIZÉVIERING gehouden.deze viering is voorbereid door leden van de Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus in Groningen. Pagina 4 Oud-Katholieke Eucharistievieringen en Diensten van Schrift en Gebed vinden elke tweede en vierde zondag van de maand al langer plaats in de kerk van Engelbert, Engelberterweg 41. Voor het eerst is nu gekozen voor de vorm van een TAIZÉVIERING. Taizévieringen zijn in deoud- Katholieke Kerk geen onbekend verschijnsel: al enkele malen hebben groepen oud-katholieke jongeren een week in Taizé doorgebracht en ook in andere parochies worden regelmatig samenkomsten in de geest van Taizé georganiseerd. In een Taizéviering worden schriftlezingen afgewisseld met gebeden, stiltemomenten en liederen. Er wordt geen overweging of preek gehouden. Taizéliederen worden gekenmerkt door eenvoudige melodieën, korte pakkende teksten en herhalingen. De diensten spreken vooral jongeren aan, maar ook veel ouderen voelen zich erdoor geïnspireerd en gesteund in hun geloof.de viering in Engelbert op 28 augustus begint om uur. Iedereen is welkom zoals altijd. De kerk is open vanaf u. Nieuwe auto Brandweer Wagenborgen Onze nieuwe auto is een Volvo FL. Omdat dit voertuig niet in onze huidige kazerne past, wordt deze tegelijk opgeleverd met onze nieuwe kazerne. Foto ingezonden door A. Smedes Gazonmaaiers Rijwielen Petroleum Tuinmachines Tuingereedschap Olieproducten Op de Hoogte op het internet:

5 Donateursactie Op de Hoogte Pagina 5 Op zaterdag 3 september, de dag van de Proostmeerloop, staan wij van Op de Hoogte met een stand op de nazomerfair. Wij verkopen daar kaarten met de groeten uit Wagenborgen, Boekjes over Wagenborgen in Oorlogstijd, Boekjes met de dorpswandelingen en fietstochten rond ons dorp en balpennen. Ook houden we weer een grote donateursactie. Het gaat ons bij het werven van donateurs om het leggen van een solide financiële basis voor onze dorpskrant, zodat we in de toekomst een nog mooiere krant kunnen uitgeven. En zoals u weet, zijn daar investeringen voor nodig die er niet om liegen. Na het wegvallen van slager Spoelma hebben we slager Angerman uit Siddeburen bereid gevonden om te gaan adverteren in onze krant. Om u kennis te laten maken met de heerlijke producten uit de Siddebuurster slagerij geven wij alle donateurs, die voor minimaal 5, - per jaar donateur worden, gratis een overheerlijke metworst cadeau. En dat is niet het enige wat u cadeau krijgt. U krijgt van ons ook nog een prachtige Op de Hoogte pen cadeau. Komt allen dus op zaterdag 3 september naar de Proostmeerloop en loop ook even langs de stand van Op de Hoogte. Tot ziens! Mocht u verhinderd zijn om de markt te bezoeken en wel donateur willen worden, al was het alleen maar om die heerlijke metworst, dan kunt u onderstaande bon invullen en inleveren in de witte bus van Op de Hoogte bij Bloemenhuis Vita Nova. Standaard & Specials & Ambacht Incl. bezorgen in heel Nederland Wagenborgen, tel: Ja ik wil donateur worden van Op de Hoogte voor. p.jr. (minimaal 5,-) Naam.. Adres.. Woonplaats De metworst en de pen worden dan bij u thuis bezorgd Programma vv Wagenborger Boys Dinsdag 23 aug Wag Boys 1 - Grc Groningen 1 aanvang 18:45 uur Zaterdag 27 aug Wag Boys 1 - Wagenb Envilla aanv. 14:30 uur Wag Boys 2 - RZ Baflo 2 aanvang 14:30 uur Rommelmarkt op zaterdag 27 augustus van tot uur op het bekende adres in de landbouwschuur aan de G. Boelmanweg in Wagenborgen. Voor meer informatie zie

6 20 jaar Stroatklinkers Bluegrass muziek De Rabo bank is altijd dichtbij.. Pagina 6 De Stroatklinkers zijn in 1991 opgericht en bestaan in jaar. Zaterdag 10 september as. gaan de Stroatklinkers op toernee om hun 20 jarig bestaan te vieren met 20 korte optredens op één dag op 20 verschillende locatie s in de provincie Groningen. De start is om 9.30 uur in Harkstede en om uur is er een kort optreden voor het Chin restaurant aan de Hoofdweg in Wagenborgen. Wees op tijd, want het optreden duurt 20 minuten en wilt u meer van de Stroatklinkers horen, Dan bent u welkom in de Boerderij in Slochteren, waar om uur het jubileumslotconcert van de Stroatklinkers begint met o.a. een gastoptreden. Info & kaartverkoop: stroatklinkersinfo@gmail.com De Stroatklinkers. De Stroatklinkers ooit begonnen als gelegenheidsband bij RTVNoord en nu bekend in binnen-en buitenland. In hun 20 jarig bestaan hebben ze groot succes geboekt bij optredens en zijn ze een graag geziene band tijdens bluegrass- en straatfestivals, concerten, jubilea festiviteiten enz. De Stroatklinkers spelen voornamelijk bluegrass muziek. Dit is akoestische countrymuziek waarin doorgaans gitaar, banjo, mandoline, viool en contrabas een hoofdrol spelen. De Stroatklinkers hebben naast deze instrumenten de accordeon eraan toegevoegd. Mede hierdoor en door de Groningstalige teksten, naast het Nederlandse en Engelse repertoire, heeft de groep een "eigen" stijl ontwikkeld. Tijdens live optredens staan er naast de traditionele bluegrass muziek ook folk songs en o.a. liedjes van Ede Staal op het repertoire. De groep heeft tijdens de optredens gekozen voor een opstelling met één centrale microfoon. Hiermee ging de statische Podiumact overboord en zijn de optredens leuker en levendiger geworden. En dat allemaal zonder concessies te doen aan de uitstekende geluidskwaliteit. Misschien dat het komt mede door deze opstelling, want er is een bepaald soort humor bij het aankondigen van de nummers ontstaan. Er kan dan ook gelachen worden bij een optreden van de Stroatklinkers, maar het belangrijkste blijft de muziek. Bob Heidema gitaar, zang Harry Jansen mandoline,viool en zang Frank Heidema contrabas, zang Adrian - Farmer-dobro,banjo,zang Henk Bloupot accordeon, zang Met uitzondering van Adrian is de bezetting door de jaren hetzelfde gebleven. In de periode van 1998 tot 2006 was Johanna Hamstra (banjohanna) de uitmuntende vervangster van Adrian Farmer. Er zijn een vijftal CD s uitgebracht: Vlaigende Grunnegers, Windkracht Dattien,Stroatje Om, Knap Stoaltje en Klinkloar.Voor boekingen en info: Harry JansenTel: e m a i l : s t r o a t k l i n k e r s i n f g m a i l. c o m Rabobank Noord-Groningen vindt het belangrijk betrokken te zijn bij haar verenigingen en stichtingen. Daarom sponsoren wij evenementen op het gebied van cultuur en sport in onze regio. Samen staan we sterk. Dat is het idée. 03 september Grote Nazomer Fair in Wagenborgen Tijdens de Proostmeerloop organiseert de Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen een grote Najaars Fair aan de Emmensweg/de Berken Voor deze Fair kunnen zich nog standhouders aanmelden Via e mail : leukstedorpwagenborgen@hotmail.com Telefoon Mobiel Deelname is gratis Kramen zijn te huur bij: info@janverhoevenverhuur.nl

Op de Hoogte. Locatie ziekenhuis. Visserijdagen in Menterne. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Locatie ziekenhuis. Visserijdagen in Menterne. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 35 nummer 33 Maandag 27 augustus 2012 Locatie ziekenhuis Met instemming en waardering heb ik het artikel

Nadere informatie

Op de Hoogte. Ze zijn er weer..

Op de Hoogte. Ze zijn er weer.. Pagina 1 Sponsor: Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 21 week 32 nummer 30 Maandag 09 augustus 2010 Ze zijn er weer.. Onze special reporter, 6 jaar inmiddels,

Nadere informatie

Pagina 1. Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010

Pagina 1. Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010 Pagina 1 Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010 Paaseieren zoeken Vorig jaar had de paashaas voor de kinderen uit "De Nieuwe Wijk" eieren verstopt in het Wagenborgerbos. De kinderen vonden dit

Nadere informatie

Op de Hoogte. Sfeervolle Wintermarkt. Nieuwe oliebollenbakken In Corpore

Op de Hoogte. Sfeervolle Wintermarkt. Nieuwe oliebollenbakken In Corpore Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 22 week 50 nummer 48 Maandag 12 december 2011 Sfeervolle Wintermarkt De Wintermarkt van afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Op de Hoogte. Wagenborgen: stem op de Rieplu! Pagina 1. Sponsor

Op de Hoogte. Wagenborgen: stem op de Rieplu! Pagina 1. Sponsor Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 22 week 48 nummer 46 Maandag 28 november 2011 Wagenborgen: stem op de Rieplu! Het kan u de afgelopen tijd

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 35 nummer 33 Maandag 24 augustus 2015 Lieve honden en baasjes in Wagenborgen Ik ben Shadow, een hond met een rugzak. Veel baasjes kennen mij en mijn vrouwtje wel van wandelingen

Nadere informatie

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen.

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 26 week 03 nummer 03 Maandag 12 januari 2015 Trouwe leden In Corpore gehuldigd EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid Tijdens de eerste trainingsavond in het nieuwe

Nadere informatie

Feestavond groot succes! Begraafplaats Wagenborgen wordt beter toegankelijk gemaakt. Groninger dienst. Scary Disco. Pagina 1

Feestavond groot succes! Begraafplaats Wagenborgen wordt beter toegankelijk gemaakt. Groninger dienst. Scary Disco. Pagina 1 Pagina 1 Sponsor Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk

Nadere informatie

Op de Hoogte Open Brief aan Burgemeester Interview met dhr. Brouwer Emme Groot fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Delfzijl

Op de Hoogte Open Brief aan Burgemeester Interview met dhr. Brouwer Emme Groot fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Delfzijl Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 30 nummer 30 Maandag 23 juli 2012 Er zijn veel voordelen als het ziekenhuis in de gemeente Delfzijl

Nadere informatie

Pag. 1. Op de Hoogte. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor

Pag. 1. Op de Hoogte. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 24 week 5 nummer 4 Maandag 28 januari 2013 Winter Bij het ter perse gaan van het vorige nummer konden we niet

Nadere informatie

Op de Hoogte. Koninginnedag. World Servants Markt. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Koninginnedag. World Servants Markt. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 19 nummer 19 Maandag 7 mei 2012 Mede door het mooie weer was er sprake van een grote opkomst en een

Nadere informatie

Op de Hoogte. Kuutjebuuters. Fiets4Daagse Wagenborgen. Openluchtdienst. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Kuutjebuuters. Fiets4Daagse Wagenborgen. Openluchtdienst. Pag. 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 23 nummer 23 Maandag 04 juni 2012 Kuutjebuuters We hebben afgelopen week weer een stuk uitgezocht om

Nadere informatie

Op de Hoogte. Sportinstuif 21 januari 2012. POW-feesten 2012 FLESSENACTIE

Op de Hoogte. Sportinstuif 21 januari 2012. POW-feesten 2012 FLESSENACTIE Pagina 1 Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 05 nummer 5 Maandag 30 januari 2012 POW-feesten 2012 Na afronding van de laatste punten, mogen wij met trots

Nadere informatie

Oudejaars stunt. Aluminiumsmelter Aldel in Delfzijl failliet

Oudejaars stunt. Aluminiumsmelter Aldel in Delfzijl failliet Pagina 1 Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk voor

Nadere informatie

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten.

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten. Pagina 1 Jaargang 26 week 19 nummer 19 Koningsdag 2015 De Koningsdag 2015 begon onder onverwacht goede weersomstandigheden met een serenade, verzorgd door In Corpore bij het woonzorg centrum Menterne.

Nadere informatie

Op de Hoogte. Stijlvolle herdenking Wagenborgen 04-05-2011. Pagina 1

Op de Hoogte. Stijlvolle herdenking Wagenborgen 04-05-2011. Pagina 1 Pagina 1 Op de Hoogte Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine, geschiedenis in beeld Envilla Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine,

Nadere informatie

Dorpsgenoten in Zambia. Nieuwe website Op de Hoogte. Pagina 1

Dorpsgenoten in Zambia. Nieuwe website Op de Hoogte. Pagina 1 Pagina 1 Sponsor Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk

Nadere informatie

Op de Hoogte. Behendigheidswedstrijd voor honden

Op de Hoogte. Behendigheidswedstrijd voor honden Pagina 1 Sponsor: Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 21 week 28 nummer 29 Maandag 12 juli 2010 Behendigheidswedstrijd voor honden Geslaagde afsluiting In Corpore

Nadere informatie

Laatste nieuws Proostmeerloop

Laatste nieuws Proostmeerloop Pagina 1 Jaargang 26 week 36 nummer 34 Maandag 31 augustus 2015 Laatste nieuws Proostmeerloop Aanstaande zaterdag 5 september is het zover. De 13 e editie van de Proostmeerloop in Wagenborgen. Een wedstrijdloop

Nadere informatie

Open tuinendag Groei en Bloei

Open tuinendag Groei en Bloei Pagina 1 Jaargang 26 week 25 nummer 25 Maandag 15 juni 2015 Open tuinendag Groei en Bloei Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 organiseert Groei & Bloei haar jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open

Nadere informatie

Op de Hoogte, Show Voliere Vereniging Eemsmond. Pagina 1

Op de Hoogte, Show Voliere Vereniging Eemsmond. Pagina 1 Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Op de Hoogte, dorpskrant voor onafhankelijk webmagazine, Onafhankelijk huiswagenborgen, aan huis gezinsblad voorweekblad, Wagenborgen Jaargang 22 week 47 nummer 45 Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Op de Hoogte. In Corpore op Muziekspektakel Delfzijl

Op de Hoogte. In Corpore op Muziekspektakel Delfzijl Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 22 week 38 nummer 36 Maandag 19 september 2011 Makelaardij zonder fratsen Makelaardij Reilink Vastgoed uit

Nadere informatie

Op de Hoogte. Wagenborgen toon durf. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. Wagenborgen toon durf. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 21 week 44 nummer 42 Maandag 01novemberber 2010 Wagenborgen toon durf Binnenkort zal het college van B & W

Nadere informatie

Op de Hoogte. Drugsdealer uit Wagenborgen aangehouden. Gezamenlijk concert In Corpore Constantijn Huygens. Voortgang Brandweerkazerne Wagenborgen

Op de Hoogte. Drugsdealer uit Wagenborgen aangehouden. Gezamenlijk concert In Corpore Constantijn Huygens. Voortgang Brandweerkazerne Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 10 nummer 10 Maandag 05 maart 2012 Drugsdealer uit Wagenborgen aangehouden Stadskanaal - De politie

Nadere informatie

Op de Hoogte. Datum spooktocht 13 oktober. Snackwagen Lekker-Hoor! timmert bijna een jaar aan de weg!!! Sjoelclub Ons Centrum. Pag.

Op de Hoogte. Datum spooktocht 13 oktober. Snackwagen Lekker-Hoor! timmert bijna een jaar aan de weg!!! Sjoelclub Ons Centrum. Pag. Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 39 nummer 37 Maandag 24 september 2012 Snackwagen Lekker-Hoor! timmert bijna een jaar aan de weg!!!

Nadere informatie

Op de Hoogte. De Dag van de Regio. Bomen gerooid. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte. De Dag van de Regio. Bomen gerooid. Pagina 1. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 17 nummer 17 Maandag 23 april 2012 De Dag van de Regio De Dag van de Regio is een dag van zien, doen

Nadere informatie

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR Pagina 1 Jaargang 25 week 25 nummer 25 Maandag 16 juni 2014 Fiets4Daagse van start Brombakfietsen in Wagenborgen De Nederlandse Bak Bromfietsen Kampioenschappen (N.B.B.K.) logeerde een weekend op het voormalig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Op de Hoogte. Feestweek Wagenborgen. Eethuis Klaver vier slaat nieuwe weg in. Hallo jonge verkopers, Pagina 1

Op de Hoogte. Feestweek Wagenborgen. Eethuis Klaver vier slaat nieuwe weg in. Hallo jonge verkopers, Pagina 1 Pagina 1 Op de Hoogte Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine, geschiedenis in beeld Envilla Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine,

Nadere informatie

Op de Hoogte, Tuindagen. Wandelroute door het leukste dorp van Groningen. Wagenborgen

Op de Hoogte, Tuindagen. Wandelroute door het leukste dorp van Groningen. Wagenborgen Leukste dorp van Groningen Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Op de Hoogte, dorpskrant voor onafhankelijk webmagazine, Onafhankelijk huiswagenborgen, aan huis gezinsblad voorweekblad, Wagenborgen Jaargang 22

Nadere informatie

Op de Hoogte, Vrouwenkring Wagenborgen. Martin Jansema 50 jaar in dienst bij Wagenborg. Pagina 1

Op de Hoogte, Vrouwenkring Wagenborgen. Martin Jansema 50 jaar in dienst bij Wagenborg. Pagina 1 Pagina 1 Op Op de Hoogte, de dorpskrant voor Hoogte Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op Op Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 28 week 3 nummer 3 Maandag 16

Nadere informatie

Op de Hoogte ROBINTIMO GEEFT CHEQUE AAN SHOWTEAM. Uitnodiging kerstwandeling door Wagenborgen

Op de Hoogte ROBINTIMO GEEFT CHEQUE AAN SHOWTEAM. Uitnodiging kerstwandeling door Wagenborgen Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 49 nummer 46 Maandag 3 december 2012 ROBINTIMO GEEFT CHEQUE AAN SHOWTEAM Robintimo heeft op woensdag

Nadere informatie

Tarieven lijkbezorging Wagenborgen fors duurder. Dekens voor het asiel. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 11 nummer 10 Maandag 11 maart 2013

Tarieven lijkbezorging Wagenborgen fors duurder. Dekens voor het asiel. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 11 nummer 10 Maandag 11 maart 2013 Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 11 nummer 10 Maandag 11 maart 2013 Dekens voor het asiel Wij zijn Kirsten (11jr) en Marianne (9jr) en we wonen in Wagenborgen. Wij hadden een idee om in de vakantie een

Nadere informatie

Pagina 1. Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010

Pagina 1. Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010 Pagina 1 Jaargang 21 no 14 Week 15 Maandag 012 april 2010 Paaseieren zoeken Vorig jaar had de paashaas voor de kinderen uit "De Nieuwe Wijk" eieren verstopt in het Wagenborgerbos. De kinderen vonden dit

Nadere informatie

Op de Hoogte. Menterne 40 jaar. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor

Op de Hoogte. Menterne 40 jaar. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 45 nummer 42 Maandag 5 november 2012 Menterne 40 jaar Afgelopen dinsdag werd op feestelijke wijze het

Nadere informatie

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij Extra KEA evenementen... Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht.

Nadere informatie

Op de Hoogte. De Rieplu haalde het niet maar... Ongeval door overstekende ree. Opbrengst flessenactie

Op de Hoogte. De Rieplu haalde het niet maar... Ongeval door overstekende ree. Opbrengst flessenactie Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 22 week 49 nummer 47 Maandag 05 december 2011 De Rieplu haalde het niet maar... Ongeval door overstekende

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 50 nummer 48 Maandag 7 december 2015 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Schouw 17 december: laatste kans om uw hart te luchten! Op maandag 23 november j.l. plaatsten

Nadere informatie

Op de Hoogte. Hallo jongens & meisjes, KERSTCONCERT MET DE BURGEMEESTER. Vuurwerkshow. Kerst- en nieuwjaarsgroeten

Op de Hoogte. Hallo jongens & meisjes, KERSTCONCERT MET DE BURGEMEESTER. Vuurwerkshow. Kerst- en nieuwjaarsgroeten Pagina 1 Op de Hoogte Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine, geschiedenis in beeld Envilla Op de Hoogte, dorpskrant voor Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine,

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Klokluiden Petruskerk

Klokluiden Petruskerk Pagina 1 Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk voor

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout.

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 11 15 MRT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

Brievenbus Op de Hoogte bij Vita Nova verdwijnt. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 7 nummer 6 Maandag 11 februari 2013

Brievenbus Op de Hoogte bij Vita Nova verdwijnt. Pag. 1. Sponsor. Jaargang 24 week 7 nummer 6 Maandag 11 februari 2013 Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 7 nummer 6 Maandag 11 februari 2013 Veel tuininspiratie op Tuin & Sfeer in Groningen Op 21 februari is de eerste beursdag van de beurs Tuin & Sfeer in Martiniplaza in Groningen.

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Zomers zomeravondconcert In Corpore

Zomers zomeravondconcert In Corpore Pagina 1 Jaargang 26 week 28 nummer 28 Maandag 6 juli 2015 Zomers zomeravondconcert In Corpore Vorige week maandag was Menterne weer het toneel van de traditionele seizoensafsluiting van In Corpore. Het

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

Een huisarts neemt afscheid.

Een huisarts neemt afscheid. Sponsor Leukste dorp van Groningen Pagina 1 Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

De Opnamedag. De paperclipactie

De Opnamedag. De paperclipactie Pag. 1 Jaargang 24 week 29 nummer 27 Maandag 15 juli 2013 De Opnamedag 14 dagen voordat onze opnamedag is, krijgen we het thema te horen. Het moet zoveel mogelijk in deze stijl zijn! Een week van te voren

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Wagenborgen in de Finale

Wagenborgen in de Finale Pag. 1 Jaargang 24 week 28 nummer 226 maandag 08 juli 2013 8 juli tot en met 16 augustus. Op 15 juli gaan de stembussen open. Stemmen blijft mogelijk tot en met de finale die live op tv wordt uitgezonden.

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2017. Wij starten

Nadere informatie

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 26 week 51 nummer 49 Maandag 14 december 2015 Actie schoenmaatjes BEDANKT Actie Schoenmaatjes is een succes geworden! Dank zij jullie hulp en steun. Zonder jullie was dit niet mogelijk

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 6 september 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 12 e Zondag van de Zomer Kleur: groen De kleur groen drukt nieuw leven, hoop, toekomst en groeikracht uit. Voorganger: Organist: Da. Geke

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

Klaverjassen. Aanvragen Dorpsbudgetten 2013

Klaverjassen. Aanvragen Dorpsbudgetten 2013 Pag. 1 Sponsor Jaargang 24 week 15 nummer 14 Maadag 8 april 2013 VDW VDW Aanvragen Dorpsbudgetten 2013 Wagenborgen gaat opnieuw het gevecht aan om als leukste dorp van Groningen uit de bus te komen. Er

Nadere informatie

Bollenpootactie (narcissen en krokussen) zaterdag 29 nov. 2014. Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd. Gezocht: chauffeurs voor Op de Hoogte.

Bollenpootactie (narcissen en krokussen) zaterdag 29 nov. 2014. Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd. Gezocht: chauffeurs voor Op de Hoogte. Pagina 1 Jaargang 25 week 50 nummer 48 Maandag 8 december 2014 Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd Woensdag 3 december was het 60 jaar geleden dat de heer Kornelis Pieter Bouwman en mevrouw Geertruida Frederika

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

HET WOORD: SCHRIFT EN TAFEL

HET WOORD: SCHRIFT EN TAFEL Thema: Wachten Orde van dienst: - VOORBEREIDING Zondag 28 december 2014 Zuiderkerkgemeente Voorganger: ds. E. Wisselink Organist: mevr. Willy Misker Wit Wit is de kleur van de vreugde, wit is de kleur

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus/ september 2012

Nieuwsbrief augustus/ september 2012 Nieuwsbrief augustus/ september 2012 1 en 2 september: Feestweekeinde 100 Jaar Den Dolder met Poppodium, Jaarmarkt, Kunstmarkt en nog meer. Alle activiteiten zijn in het centrum van het dorp op en aan

Nadere informatie

MORGENSTOND KORT WEEK 39

MORGENSTOND KORT WEEK 39 MORGENSTOND KORT WEEK 39 Jaartekst 2017-2018 Visie van de oudsten Omzien naar elkaar en andere in onze omgeving en met elkaar groeien in discipelschap, tot eer van onze Heer Jezus Christus en tot opbouw

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Herdenkingsbijeenkomst van de brand in Salem

Herdenkingsbijeenkomst van de brand in Salem Pagina 1 Sponsor Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk

Nadere informatie

Het thema is China geworden. De paperclipactie. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Het thema is China geworden. De paperclipactie. Pag. 1. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pag. 1 高程 Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Jaargang 24 week 30 nummer 28 Maandag 22 juli 2013 Het thema is China geworden Op dinsdag 16 juli reden onze ambassadeur, Dick Eenkhoorn en zijn paperclip

Nadere informatie

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012 Lemborgher Jaargang 20 31 januari 2012 Jeugdprins Marco d n Eesjte Op 15 januari is Marco Lebens uit groep 8 uitgeroepen als jeugdprins van VV De Doale. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar Marco

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Dorpsbudget ingezet voor veiligheid jeugd van Wagenborgen. Mobiliteitscentrum klaar voor medewerkers Aldel

Dorpsbudget ingezet voor veiligheid jeugd van Wagenborgen. Mobiliteitscentrum klaar voor medewerkers Aldel Pagina 1 Op Op de Hoogte, dorpskrant de voor Wagenborgen, Hoogte onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op de Hoogte, Onafhankelijk dorpskrant voor huis Wagenborgen, aan huis gezinsblad onafhankelijk voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Algemene informatie van de directie Schooljaarplan Elk jaar maken we een schooljaarplan, waar alle plannen voor het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN SPONSORPLAN Auteurs : Michel van Straten / Bob Elbersen / Dimitri Nobel Status : Final, Maart 2011 Beschrijving : Sponsorplan Stichting Nobel Judo Support Acties : FINAL Pagina1 1. Algemeen De Judo Club

Nadere informatie

Op de Hoogte. Burgemeester Emme Groot schenkt koffie. Proostmeerloop. Bloemenactie. Pagina 1. Sponsor:

Op de Hoogte. Burgemeester Emme Groot schenkt koffie. Proostmeerloop. Bloemenactie. Pagina 1. Sponsor: Pagina 1 Sponsor: Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 21 week 35 nummer 33 Maandag 30 augustus 2010 Proostmeerloop A.s. zaterdag is het dan zover, na ruim een

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen,

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 34 29 mei 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

China Town. Verkiezing van de mooiste Chinees. Pag. 1. Jaargang 24 week 33 nummer 30 Maandag 12 augustus 2013

China Town. Verkiezing van de mooiste Chinees. Pag. 1. Jaargang 24 week 33 nummer 30 Maandag 12 augustus 2013 Pag. 1 Jaargang 24 week 33 nummer 30 Maandag 12 augustus 2013 China Town Tot laat in de avond werden op 29 juli voorbereidingen getroffen voor de finaledag van Wagenborgen. Maar dat was het allemaal waard!

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Pagina 1 Jaargang 26 week 32 nummer 30 Maandag 3 augustus 2015 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Uw mening gevraagd! Het concrete plan voor een windmolenpark tussen de N362 en de Geefsweersterweg,

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl Pagina 1 Jaargang 25 week 13 nummer 13 Maandag 24 maart 2014 Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen 2010 2014 PvdA 57 39 CDA 174 127 VVD 110 89 Fractie 2014 256 297 D66 38 53 CU 77 93 Stulp 77 81

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN!

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN! Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 35 5 juni 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Deze zomer veel uilen in Wagenborgen. Sponsoring door de NAM. Nieuws Proostmeerloop 5 september Dorpsagenda Wagenborgen.

Deze zomer veel uilen in Wagenborgen. Sponsoring door de NAM. Nieuws Proostmeerloop 5 september Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 26 week 29 nummer 29 Maandag 13 juli 2015 Deze zomer veel uilen in Wagenborgen Sponsoring door de NAM In de sociale media doen berichten de ronde dat Op de Hoogte gesponsord zou worden

Nadere informatie

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Klaaswaal, 31 augustus 2012 Betreft: NLS - Muziekmarathon 2012 Het is zover! Wij kunnen gaan beginnen met het werven van sponsors voor de

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie