Sociaal jaarverslag 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sociaal jaarverslag 2011"

Transcriptie

1 Sociaal jaarverslag 2011

2 Inleiding Bij het afsluiten van het afgelopen jaar kunnen we constateren dat dromen uitkomen, want voor Stichting Dinka was 2011 een goed jaar. Een jaar waarin voldoende geldelijke middelen zijn verkregen om in Tanzania een mooie start te maken met de bouw van de Dinka School! Het eerste half jaar stond nog vooral in het teken van acties organiseren, sponsors binnenhalen en de sponsorloop die samen met Run For Rio werd georganiseerd, de tweede helft waren Eriq en Kimberly al verhuist naar Tanzania om te starten aan de bouw van de eerste fase van het project. In dit jaar hebben we genoeg geld binnengehaald voor de eerste fase van de bouw, wat betekent dat de gebouwen klaslokalen, 1 gebouw slaapzalen en de eetzaal/keuken gebouwd kunnen worden. Beter nog, de gebouwen klaslokalen en de keuken en eetzaal staan al! Er is hard gewerkt en met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Nu mogen we constateren dat het eerste gedeelte van de school reeds een feit is en komend jaar zal de rest van de droom uitkomen. In 2012 zal de eerste fase worden voltooid en januari 2013 zal de school dan echt gaan draaien! Het eerste gebouw klaslokalen!

3 Samenstelling van het bestuur Kimberly Zandvliet: Voorzitter Eriq Pownall: Penningmeester Renske van Dissel: Secretaris Andre van Herk: Ambassadeur Begin 2011 is Renske van Dissel toegetreden tot het bestuur. Zij had in de loop van 2010 kenbaar gemaakt een bijdrage te willen leveren en heeft een half jaar meegekeken totdat van beide kanten werd besloten tot een plezierige samenwerking. De samenwerking met Run For Rio werd dit jaar voortgezet. Vanaf medio 2010 is gekozen voor een gezamenlijke werving van gelden voor het project De Dinka School, hetgeen in overleg vanaf medio 2011 is verlengd! Vergaderingen bestuur In het eerste halfjaar was er vijfmaal overleg met Run For Rio over de gezamenlijk te organiseren sponsorloop en overige activiteiten. Hiervoor werd afgesproken bij Leo & Ingrid Bellekom thuis en heeft Ingrid Bellekom iedere maal de notulen verzorgd. Daarnaast is er een aantal malen informeel overleg geweest tussen de bestuursleden van Stichting Dinka, hiervan zijn geen notulen gemaakt. Samenwerking Run For Rio Zoals afgesproken heeft Run For Rio zich dit jaar ingezet voor het project De Dinka School. Zowel door het organiseren van een enorme sponsorloop, alsmede door hun jaarlijkse acties: hardlopen/wandelen/fietsen, bridge-/klaverjasavonden en acceptgiroactie. Sponsoring NCDO & Wilde Ganzen Run For Rio heeft zich voor ons ingezet, mede vanwege hun ervaring met sponsorwerving als hun betrouwbare naam, tot het behalen van een goedgekeurde aanvraag tot sponsoring vanuit NCDO en Wilde Ganzen. Zij stelden hierbij als eis dat door Run For Rio en Stichting Dinka zelf een donatiebedrag van euro werd behaald. Dan zouden zij dit aanvullen met euro vanuit Wilde Ganzen en euro vanuit NCDO.

4 Sponsorloop basisscholen Wassenaar Samen met Run For Rio en het Scholencollectief werd besloten tot het organiseren van een sponsorloop van alle basisscholen van Wassenaar en de eerste klassen van de middelbare scholen. Uiteindelijk heeft alleen de Bloemcampschool hier niet aan meegedaan, maar hielden op een later tijdstip een eigen sponsorloop die reeds gepland stond waarvan de helft van de opbrengst naar ons project ging. Kimberly en Renske hebben namens Stichting Dinka de voorlichting op de scholen aan de leerlingen op zich genomen, hetgeen resulteerde in enthousiaste betrokken sponsorwerving door de kinderen in heel Wassenaar en omstreken. De scholen zelf organiseerden de sponsorlopen voor groepen 1 t/m 6 om/nabij de scholen op een zelf te kiezen tijdstip. Kimberly, Eriq en Renske hebben hun best gedaan om bij zoveel mogelijk van deze data s aanwezig te zijn om de kinderen aan te moedigen en te bedanken voor hun inzet. Run For Rio nam met name de organisatie van de gezamenlijke sponsorloop voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen en de eerste klassen van de middelbare scholen op zich, wat resulteerde in een ontzettend goed georganiseerd evenement op 7 april Koninginnedag 2011 Via Run For Rio werd contact gelegd met de Oranjevereniging en na overleg werd besloten tot een gezamenlijke organisatie van Koninginnedag 2011, waarvan de opbrengst geheel ten behoeve van Stichting Dinka zou zijn. Door Stichting Dinka werd o.a. geregeld een sinaasappelsap- en koffieverkoop, grabbelton, spelletjes voor kinderen en kinderdisco, schminken en nagels lakken en een oliebollen- en bloemenverkoop (met hulp van de Oranjevereniging!), etc. Daarnaast waren er vanuit de Oranjevereniging nog vele andere activiteiten georganiseerd, zoals zij gewend zijn met Koninginnedag. Sjoelen, doelschieten, verkoop plankjes Rad van Fortuin, etc. Een enorm leuke zonnige dag met een opbrengst van 1200 euro! Overige acties In februari organiseerde het Adelbert college de Afrika-avonden in Wassenaar. Deze avonden waren met name georganiseerd door de leerlingen van het Adelbert zelf, met zang, dans, hapjes, een loterij, etc. Op een helaas regenachtige dag in maart een pannenkoeken-actie gehouden in de Schulpwei te Wassenaar. Pannenkoeken voor het goede doel, met gratis Art for Kids! Het optreden van de rockband ICUSUR in de Diep te Wassenaar op een zondag in september was helaas niet drukbezocht en ternauwernood kostendekkend.

5 Donaties In april werd er een presentatie gehouden voor een contact van RFR, waarmee we in contact zijn gekomen via Leo Bellekom, welke naar aanleiding daarvan een toezegging tot donatie heeft gedaan van euro. Dit met een mogelijk vervolg volgend jaar! Run For Rio besloot met 2500 euro uit eigen kas het tot dan toe opgehaalde bedrag te completeren tot euro, zodat wij zeker waren van de donaties van Wilde Ganzen en NCDO. Hier waren wij uiteraard enorm blij mee. Begin oktober werd er een donatie overgemaakt door het Achmea Fonds voor de bouw van de keuken en eetzaal. Deze waren benaderd door Mano, die een jaar lang fondsenwerving voor Stichting Dinka doen. Ook in oktober was de jaarlijkse bazaar van en in de Messiaskerk te Wassenaar, die ten delen aan Stichting Dinka zou worden gedoneerd. Dit evenement werd geheel door de Messiaskerk zelf georganiseerd en was wederom een groot succes! In november kon hiervoor tijdens een terugkomavond een mooie cheque van 4500euro in ontvangst worden genomen na het geven van een presentatie voor de genodigden. In november werd ons tevens het goede nieuws gebracht dat een anonieme gever, die de stichting al eerder veel geld heeft gedoneerd, de komende 3 jaar jaarlijks de helft van de exploitatie kosten willen dekken. Eind december bleek dat acties ook zonder ons georganiseerd worden toen we de uitnodiging voor de 65 ste verjaardag van Hr. Remmerswaal ontvingen en hierop stond dat hij als verjaardagscadeau graag zag dat genodigden geld over zouden maken op de rekening van Stichting Dinka. Ook is er in de Sint Jozefkerk sprake geweest van een bazaar en inzameling, waarvan de opbrengst gedeeltelijk ten goede komt van De Dinka School. Trouwjurkenproject Gedurende het gehele jaar werden er overal trouwjurken ingezameld, die straks in Tanzania verhuurd zullen gaan worden aan de middenklasse. Westerse trouwjurken zijn erg geliefd in Tanzania, onder andere vanwege de mooie kwaliteit stoffen, maar alleen de echt rijkeren kunnen zich dit veroorloven. Door deze jurken gratis te verkrijgen in Nederland en dan in Tanzania voor een redelijke prijs te verhuren in een lokale salon. Zo hebben de Afrikaanse bruiden een dag in een prachtige jurk, wordt er werkgelegenheid gecreëerd en is er een bron van inkomsten voor De Dinka School in de toekomst. Tot nu toe zijn er bijna 40 jurken verzameld, waarvan het grootste gedeelte opgeslagen ligt in de containers die staan te wachten op verscheping naar Tanzania.

6 Inzameling overigen Twee 20ft containers staan gereed voor transport. Tot de nok toe gevuld met wat reeds ingezameld is voor De Dinka School. Zo werden er schoolmeubels gedoneerd door de Jozefschool in Wassenaar, 40 computers en stapels papier door de Mbo-opleiding in Den haag, keukenapparatuur via RFR, kunst en speelgoed werd er verzameld vanuit de Nutsschool en het Rijnlands Lyceum (beiden te Wassenaar) en werden er Engelstalige boeken ingezameld voor in de toekomstige bibliotheek. Daarnaast zit er inmiddels in de containers een enorme variatie aan meubels, speelgoed, schoolspullen, etc. Grenzeloos Verliefd In oktober was het dan eindelijk zover, de uitzending van Grenzeloos Verliefd. Gedurende verschillende maanden waren Eriq en Kimberly op bepaalde dagen gevolgd met camera s om zo de liefde en het samen emigreren van Kimberly en Eriq vast te leggen. Daarbij hoopten wij ook nog op een beetje publiciteit voor de stichting, hetgeen goed gelukt is. Het halve land heeft genoten van een kijkje in hun gezamenlijke droom. Bouwvorderingen Tanzania In januari werd reeds het land aangekocht. 3 hectare, gesponsord door Andre van Herk en Cees Kroon, vruchtbare grond. Met een riviertje, veel mooie oude bomen en op slechts 1 kilometer afstand van elektriciteit. Toen Kimberly en Eriq in juni definitief verhuist zijn naar Tanzania was het eerst van belang om alle vergunningen en papieren rond te krijgen. Een hoop werk want er waren vele vergunningen te regelen voor ze konden beginnen en veel geduld was hierbij noodzakelijk! Ook moet het hoofd geboden worden aan verschillende problemen met buren en dorpsgenoten over de aanleg van de weg naar de school, gebruik van het water van de rivier, etc. Altijd met een goede uitkomst, maar wel na uitgebreide vergaderingen. Daarnaast werd in juni begonnen met het bouwrijp maken van het land. Het grote veld moest vrijgemaakt worden en enigszins geëgaliseerd, er moest een redelijke weg aangelegd worden voor het bouwverkeer, een hek rond het terrein geplaatst worden, waterpomp geboord en put gebouwd, onderdak voor de bewaking gerealiseerd, etc. Ook in juli en augustus was hier nog veel werk aan, maar werd tevens gestart met de inkoop van bouwmateriaal, heel veel bouwmateriaal. In september kon dan eindelijk begonnen worden met de fundering van het eerste klaslokalen-gebouw en eind van het jaar staan er dan 2 gebouwen klaslokalen. Belangrijk is te vermelden dat dit niet zonder slag of stoot gaat, verslaggeving vanuit Tanzania leert ons dat iedere dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Eriq is nagenoeg alle dagen aanwezig op de bouw om bij te sturen. Tevens om te kijken of muren wel recht worden gezet, leveringen van bouwmateriaal na te tellen omdat deze anders vaak niet kloppen, conflicten op te lossen of om te gaan met extreme situaties als slangen, vrachtwagens die vast komen te zitten in de modder, verwondingen onder het personeel, salaris wat gestolen is, etc.

7 Onder Kimberly s taken vallen het verzorgen van drinken en lunch voor de werkmannen, het ordenen van de administratie en het opmaken van de balans met de accountant. Ook werkt zij samen met de hoofdmeester om een goed plan voor de school te maken. Moeilijkheden hierbij zijn de Tanzaniaanse cultuur waarin het niet makkelijk is om als jonge vrouw gezien te worden als een serieuze werkgever. Public Relations In beide wassenaarse nieuwsbladen, zowel de Wassenaarse Krant als de Wassenaarder, is Stichting Dinka geregeld terug te vinden. Zo ongeveer iedere 2 weken staan er wel advertenties in, artikelen over binnengehaalde donaties of stukjes over de vorderingen van de bouw in Tanzania of over een Kind van de Maand in. Stichting Dinka heeft inmiddels in Wassenaar een behoorlijke bekendheid, wat zelfs resulteert in spontane donaties. Veel evenementen, zoals Pannenkoeken voor het Goede Doel, het optreden van ICUSUR bij Diep, zijn extra onder de aandacht gebracht door het rondbrengen van flyers/posters etc. Daarnaast is natuurlijk ook het gebruik van social media niet vergeten en werden verschillende zaken ook via hyves en facebook verspreid. De ene keer met meer succes dan de andere keer. Dit jaar werden 4 nieuwsbrieven verstuurd naar mailadressen van de Vrienden van Dinka. De eerste 3 geschreven door Kimberly, de kerstnieuwsbrief verzorgd door Renske. Laatste zal vanaf nu het schrijven en verspreiden van de nieuwsbrief op zich nemen evenals het schrijven van dit jaarverslag vanuit haar functie als secretaris.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 DINKA SCHOOL is dit Schooljaar weer een stapje vooruit gegaan, er zijn nu 7 klassen in totaal: de Nursery klas voor de allerkleinste, de Pre Unit en de groepen

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2012

Sociaal Jaarverslag 2012 Sociaal Jaarverslag 2012 Inleiding En zo is er alweer een einde aan een heel druk en bewogen jaar. Zowel wat het project betreft als in het privéleven Eriq en Kimberly hebben hun uiterste best gedaan in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 TERUGBLIK In de aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling blikken wij graag terug op 2016. Begin dit jaar zijn we samen met ons pasgeboren dochtertje Nadine

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 samenvatting

JAARVERSLAG 2014 samenvatting JAARVERSLAG 2014 samenvatting SOLidariedade zet zich in voor de toekomst van jongeren in Brazilië. Voorwoord door directeur Anouk Cleven KLEIN BLIJVEN Klein beginnen en klein blijven, dat was ons streven

Nadere informatie

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest.

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest. Omdat ik in September 3 maanden naar Tanzania ga via Stichting The EFshellp vond ik het belangrijk om meer te weten te komen waar ik terecht kom. Femke en ik zullen 1,5 maand lang verblijven bij Dinka

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Geachte donateur / geïnteresseerde, Met deze eerste nieuwsbrief van 2015 willen we u op de hoogte brengen van de voortgang, die is geboekt rondom de bouw van de school in Rubya in Hoogeveen en omstreken

Nadere informatie

Stichting Kansarmen Sri Lanka Jaarverslag 2013

Stichting Kansarmen Sri Lanka Jaarverslag 2013 Stichting Kansarmen Sri Lanka Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Samenstellingsverklaring... 3 Voorwoord door de voorzitter... 4 Verslag over 2013... 5 Financieel overzicht over 2013... 6 Jaarrekening

Nadere informatie

Amazing Children. Jaarverslag 2014

Amazing Children. Jaarverslag 2014 Amazing Children Jaarverslag 2014 18 januari 2015 INLEIDING Het vierde jaarverslag van de Stichting Amazing Children. Dit jaar hebben we wederom twee prachtige projecten gesteund: Annick en Arianne gingen

Nadere informatie

Jaarverslag 2003. De bestuursleden zijn:

Jaarverslag 2003. De bestuursleden zijn: Jaarverslag 2003 Jaarverslag 2003 Op 11 juli 2003 werd de Stichting Kondanani Nederland opgericht. Op die datum is de akte gepasseerd bij notaris Mr.H.L.J.Kamps te Leiden. Tevens staat de Stichting ingeschreven

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede kwartaal 2018

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede kwartaal 2018 Kwartaalrapportage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Tweede 2018 Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij

Nadere informatie

Jaarverslag en Jaarrekening Stichting Vrienden van Het Volle Leven Scheveningen

Jaarverslag en Jaarrekening Stichting Vrienden van Het Volle Leven Scheveningen Jaarverslag en Jaarrekening 2016-2017 Stichting Vrienden van Het Volle Leven Scheveningen Inhoud Bestuursbericht... 3 Doelstelling... 4 Relatie school - stichting... 4 Bestuurssamenstelling en bezoldiging...

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste kwartaal 2018

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste kwartaal 2018 Kwartaalrapportage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Eerste kwartaal 2018 Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Salek 2010

Financieel jaarverslag Salek 2010 Financieel jaarverslag Salek 2010 Bestuur Salek Juli 2011 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Stichting Salek in 2010...4 3. Project Namu...5 3.1 Het project...5 3.2 Deelproject watervoorziening...6 4. Financieel

Nadere informatie

STICHTING MAANDA. Stichting Maanda Deventer

STICHTING MAANDA. Stichting Maanda Deventer Stichting Maanda Deventer 1 INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN...3 SAMENSTELLINGSVERKLARING...3 BESTUURSVERSLAG...4 VISIE STICHTING MAANDA:...4 MISSIE STICHTING MAANDA:...4 BELEID STICHTING MAANDA...4 INFORMATIE OVER

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beldhuismolenweg 8a 7562 PC Deurningen Telefoon: 088 45 46 700 E-mail: info@welkomhuis-twente.nl Website: www.welkomhuis-twente.nl Beleidsplan 2014 Pagina 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 december 2015

Nieuwsbrief 6 december 2015 Geachte donateur/geïnteresseerde, In deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rond onze stichting. Het grote nieuws is dat op 25 januari 2016 de opening van

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2013 DESTINO stichting Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en financiën

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia Samenwerking met de van Malsen Foundation

Nadere informatie

[2012] Stichting Engelen Zonder. Paradijs. Jaarverslag

[2012] Stichting Engelen Zonder. Paradijs. Jaarverslag Stichting Engelen Zonder Paradijs Jaarverslag [2012] [Stichting Engelen Zonder Paradijs] [Havikstraat 73,7481 AH Haaksbergen] [info@ezopa.org] [ Banknr. NL54INGB0004413712] [Porque de Dios es la Gloria

Nadere informatie

Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: Contact: Russchersland HJ STAPHORST

Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: Contact: Russchersland HJ STAPHORST Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: 28-2-2019 Contact: Russchersland 2 7951 HJ STAPHORST 06-1565 1075 info@stichtingwielskracht.nl 1 Inhoudsopgave Verslag van het bestuur 3 De organisatie..4 Activiteiten.5-6

Nadere informatie

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte Lezer,

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte Lezer, Jaarverslag 2011 Haarlem Voorwoord Geachte Lezer, Dit is het jaarverslag van Stichting mijn huis in Ipauratu over het jaar 2011. Dit jaarverslag biedt een overzicht van de activiteiten die wij hebben uitgevoerd

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe (DFZ)

Jaarverslag 2013 Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe (DFZ) Jaarverslag 2013 Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe (DFZ) In het jaar 2013 is veel bereikt zowel op het gebied van de infrastructuur van de school als op onderwijskundig gebied. Met deze resultaten

Nadere informatie

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2014

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2014 Stichting Alodo Amsterdam Jaarverslag 2014 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Bestuursverslag... 2 2.1 Gegevens organisatie... 2 2.2 Doelstelling... 2 2.3 Bestuurders... 2 3 Verslag van de activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

JAARVERSLAG stichting KARIBU TANZANIA

JAARVERSLAG stichting KARIBU TANZANIA JAARVERSLAG 2010 stichting KARIBU TANZANIA Basisschool in Malombwe De Christiaan Stiemer School is dit jaar uitgebreid met een derde lesgebouw zodat nu alle 7 klassen onderdak hebben. Het project is nog

Nadere informatie

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities 1 Jaarverslag 2017 Zakelijke gegevens: Kamer van koophandel: 58308873 Rekeningnummer/IBAN: NL95RABO0108078752 Adres:, 9471 JB Zuidlaren Email: Website: ANBI: ja Doelstelling: Op 5 juli 2013 is de Stichting

Nadere informatie

Stichting Esperanza Jaarverslag 2007

Stichting Esperanza Jaarverslag 2007 Stichting Esperanza Jaarverslag 2007 Inhoud 0. Inleiding p. 2 1. Stichting Esperanza p. 3 1.1 Wie zijn wij? P. 3 1.2 Doelen & uitgangspunten p. 3 2. Samenwerking met Bendicion de Dios p. 4 2.1 Bendicion

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Toelichting Staat van Baten en lasten 1. Inleiding Hieronder presenteert Sapope haar financiële verantwoording van de resultaten over

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid.

In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid. Jaarverslag 2012 1 Jaarverslag 2012 In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid. Samenwerkingsprojecten in Nepal OLE-Nepal

Nadere informatie

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Inleiding Als bestuur van stichting Jabulani Kids Zimbabwe nodigen wij u graag uit dit jaarverslag te lezen. Wij hopen dat u na het lezen met ons van mening

Nadere informatie

Projectplan. Dutch Initiative Kimberly Africa The Dinka school Ontwikkelings samenwerking op een nieuwe manier

Projectplan. Dutch Initiative Kimberly Africa The Dinka school Ontwikkelings samenwerking op een nieuwe manier Projectplan 2013 Dutch Initiative Kimberly Africa The Dinka school Ontwikkelings samenwerking op een nieuwe manier Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 2 2. Organisatie 4 3. Achtergrond 5 4. Doelstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Seed Netherlands

Jaarverslag Stichting Seed Netherlands Jaarverslag 2017 Stichting Seed Netherlands Voorwoord: Welkom bij het jaarverslag 2017! Terwijl ik dit schrijf is de helft van 2018 al weer voorbij en bestaan we komende week zeven jaar. Onwijs leuk toch?!

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij

Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij Inhoudsopgave Algemeen Bestuur Doel Stichting en project 2017 Situatie Srilanka Financiën: fondswerving, financiële verantwoording opbrengst, realisatie op

Nadere informatie

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden.

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Ideeën en tips Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Fondsenwerving is niet moeilijk, ervaar het zelf! G Wat wordt er met het

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 2014 was wederom een financieel goed maar uitdagend jaar voor de Stichting Roeivalidatie. Door nieuwe investeringen, de verdere stijging van de kosten van huisvesting, de daling

Nadere informatie

Webinar 30 januari 2019

Webinar 30 januari 2019 De webinar start om 19.30 uur. Tot zo! Webinar 30 januari 2019 Even voorstellen Kim Cocu - Kim Cocu - Run for KiKa Marathon Even voorstellen. - Run for KiKa Marathon Emolife Events Inge Tishauser Instructies

Nadere informatie

Jaarverslag 2009 Stichting Tim & Kim Village

Jaarverslag 2009 Stichting Tim & Kim Village Inhoud Verslag van het bestuur 3-6 Algemeen 3 Doelstellingen 2009 en verantwoording 4-6 - Fondsenwerving 4-5 - Publiciteit en voorlichting 6 Jaarrekening 7-16 Balans per 31 december 2009 7 Rekening van

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2016 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2017 1 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02. Donateurs

Nadere informatie

Voorwoord. Gegevens van de stichting. ANBI-Jaarverslag 2014

Voorwoord. Gegevens van de stichting. ANBI-Jaarverslag 2014 Voorwoord In het kader van de nieuwe ANBI-regeling per 1 januari 2014 zijn stichtingen met een ANBI status, zoals Stichting Furaha, verplicht hun jaarverslag te publiceren via internet. Stichting Furaha

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST December 2013 Inmiddels onze vijfde nieuwsbrief alweer. Er is van oktober tot nu, weer veel gebeurd. Dankzij de medewerking van veel lieve mensen, Basisschool de Hasselbraam,

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. inclusief jaarrekening 2014 (vanaf pag 5)

Jaarverslag 2014. inclusief jaarrekening 2014 (vanaf pag 5) Jaarverslag 2014 inclusief jaarrekening 2014 (vanaf pag 5) Dit is het eerste jaarverslag van de op 4 oktober 2014 geopende kleinschalige kinderboerderij De Knuffelweide aan de Industrieweg 3 in Amerongen.

Nadere informatie

Nieuwsflash 2014-4. Beste allemaal,

Nieuwsflash 2014-4. Beste allemaal, Beste allemaal, Een nieuw schooljaar is alweer in september begonnen. Dit schooljaar hebben we maar liefst 172 kinderen (wederom) verwelkomd voor een nieuw schooljaar op de Bolera Palms School. En met

Nadere informatie

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC Nieuwsbrief 2 Stichting Jammajammi ~ samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise Apanga in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - welkom en presentatie nieuw logo - update weeshuis Sunrise

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Wilt u de verhalen van stichting Leergeld uit de eerste hand horen? Wilt u kennismaken met de intermediairs en bestuursleden? Dan bent u van harte welkom

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2012

Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2012 Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2012 Bijlage: financieel jaarverslag 2012 Versie 0.1 Inleiding Als bestuur van de stichting Zuiver Afrikaans Water zijn wij blij met de resultaten die wij in

Nadere informatie

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST JAARVERSLAG 2014 Ondanks het feit dat 2014 een jaar was, waarin overal op bezuinigd moest worden en iedereen steeds somberder werd over de vooruitzichten, heeft onze Stichting toch vooruitgang geboekt.

Nadere informatie

Financieel verslag 2017

Financieel verslag 2017 Financieel verslag 2017 Oudelandhof 38 T+31(0)613050204 info@avavieren.nl bank: NL35RABO0167870521 2691 ZD www.avavieren.nl KvK: 6045045 INHOUDSOPGAVE pagina Verslag van het bestuur 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3 Balans 4 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5. Toelichting op de staat van baten en lasten 5

Inhoudsopgave. Inleiding 3 Balans 4 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5. Toelichting op de staat van baten en lasten 5 Jaarrekening 2012 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Balans 4 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 5 2 Inleiding Actuele ontwikkelingen in Tibet Sinds

Nadere informatie

Jaarverslag inclusief jaarrekening 2015 (vanaf pag 4)

Jaarverslag inclusief jaarrekening 2015 (vanaf pag 4) Jaarverslag 2015 inclusief jaarrekening 2015 (vanaf pag 4) Doelstelling van de stichting De doelstelling van de Stichting Knuffelweide Amerongen is het beheren van een kleinschalige kinderboerderij (De

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Projectplan Dutch INitiative Kids Africa DINKA SCHOOL Ontwikkelings samenwerking op een nieuwe manier en kwalitatief onderwijs

Projectplan Dutch INitiative Kids Africa DINKA SCHOOL Ontwikkelings samenwerking op een nieuwe manier en kwalitatief onderwijs Projectplan 2017 2019 Dutch INitiative Kids Africa DINKA SCHOOL Ontwikkelings samenwerking op een nieuwe manier en kwalitatief onderwijs Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Inleiding 2 1. Organisatie 4 2. Achtergrond

Nadere informatie

JAARVERSLAG stichting KARIBU TANZANIA

JAARVERSLAG stichting KARIBU TANZANIA JAARVERSLAG 2012 stichting KARIBU TANZANIA Basisschool in Malombwe Dankzij giften van enkele particulieren is het gelukt dit jaar weer een dikke 100 schoolboeken te verstrekken. We zijn nu zover dat er

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Algemeen De stichting is opgericht op 24 januari 2005. Het bestuur bestaat uit vier mensen en de stichting is ingeschreven in het handelsregister op 31 januari

Nadere informatie

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 Augustus 2014 Basisschool Vita Vera Bram Streeflandweg 107 6871 HV RENKUM 0317 313178 info@vitavera-skovv.nl www.vitavera-skovv.nl INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 5

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2012 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2012 DESTINO Geef een kind de toekomst! stichting WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag 2012 aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Bestuursverslag 1.1 Oprichting en statutaire doelstelling 3 1.2 Bestuur 3

Bestuursverslag 1.1 Oprichting en statutaire doelstelling 3 1.2 Bestuur 3 Jaarverslag 2011 Stichting Jayden Langemeet 101, 4464 BJ Goes, Bankrekeningnummer 83.01.65.428 www.stichtingjayden.nl info@stichtingjayden.nl Tel. 06-38939938 Jaarverslag 2011 Inhoudsopgave Pagina Bestuursverslag

Nadere informatie

Stichting Make Sense!

Stichting Make Sense! Stichting Make Sense! Jaarverslag 2014 Voorwoord Voor de 8e keer vertrokken we met een groep van 16 vrijwilligers naar Doboj Bosnie. Wederom met de vaste kern en een iemand die voor het eerst mee ging.

Nadere informatie

NEWSBULLETIN-3 DUBBELSTER AND EUROPE!

NEWSBULLETIN-3 DUBBELSTER AND EUROPE! NEWSBULLETIN-3 DUBBELSTER AND EUROPE! Hierbij ontvangt u het derde Newsbulletin Dubbelster and Europe, een uitgave van de werkgroep Internationalisering. In dit bulletin vindt u een verslag van de afsluiting

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Hospice Amandi

Jaarverslag 2015 Hospice Amandi Jaarverslag 2015 Hospice Amandi 1 Voorwoord van de voorzitter Voor u ligt het jaarverslag van het Hospice Amandi. Realisatie van het Hospice is weer een stap dichterbij gekomen. Er zijn een paar belangrijke

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Upendo4Kids

JAARVERSLAG Stichting Upendo4Kids JAARVERSLAG 2011 Stichting Upendo4Kids Inhoudsopgave Jaarverslag 2011 Pagina 0. Inhoudsopgave 1 1. Voorwoord 2 2. Activiteiten 3 3. Publiciteit 4 4. Externe contacten 5 5. Interne organisatie 6 6. Financiën

Nadere informatie

Wilt u ook sponsor worden of kent u iemand die sponsor wil worden van een schoolkind? Lees voor meer informatie de folder: Sponsor een kind

Wilt u ook sponsor worden of kent u iemand die sponsor wil worden van een schoolkind? Lees voor meer informatie de folder: Sponsor een kind Nieuwsbrief Februari 2015 Dag allen, Een nieuw jaar; een nieuw schooljaar met nieuwe kansen om verder te groeien. We zijn ontzettend blij dat steeds meer mensen ons leren kennen en onze stichting steunen.

Nadere informatie

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016 Stichting Arise and Shine Netherlands Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 De bestemming van de gelden van AASN...3 Inkomsten...4 Communicatie...4 Balans...5 Staat van baten en lasten...5 De

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

JAARVERSLAG stichting KARIBU TANZANIA

JAARVERSLAG stichting KARIBU TANZANIA JAARVERSLAG 2013 stichting KARIBU TANZANIA Basisschool in Malombwe De Christiaan Stiemer Shule in Malombwe omvat een Primary School van 7 klassen, en een Pre-Primary School met 2 kleuterklassen. Ook zijn

Nadere informatie

Stichting Prithipura Infant Home Son

Stichting Prithipura Infant Home Son Secretariaat: Vendelier 16 5684 GC Best K.v.K.: S 41088775 tel: 0499-395403 Postbank Son: 3530726 e-mail:john@prithipura.com Rabobank Son: 103478825 www.prithipura.com www.prithipura.org Jaarverslag 2011

Nadere informatie

Jaarverslag 2008. Stichting Chimding

Jaarverslag 2008. Stichting Chimding Stichting Chimding 2008 in vogelvlucht Februari - jong en oud spelen met het aangeschafte speelgoed Maart - school is af Leerlingen en leraren krijgen een uniform Maart de huizen hebben stomend water April

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Stichting Faja Lobi Friends For Future. Jaarrekening 2012. Jaarrekening. Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december 2012 2

Inhoudsopgave. Stichting Faja Lobi Friends For Future. Jaarrekening 2012. Jaarrekening. Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december 2012 2 Jaarrekening 2012 Inhoudsopgave Bijlagen: pagina Jaarrekening Inhoudsopgave 1 Balans per 31 december 2012 2 Staat van Baten en Lasten 2012 3 Toelichting algemeen 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Max Jaarverslag 2006. Doelstelling

Stichting Max Jaarverslag 2006. Doelstelling Doelstelling Stichting Max bestrijdt kindersterfte door het selecteren en financieel ondersteunen van kleinschalige drinkwatervoorzieningprojecten. De keuze voor Bangladesh wordt gemotiveerd door enerzijds

Nadere informatie

Because Education Matters

Because Education Matters Because Education Matters Jaarverslag Stichting Maanda 2014 Inhoudsopgave Jaarverslag 1. INLEIDING JAARVERSLAG STICHTING MAANDA...3 2. EEN KORTE TERUGBLIK...3 3. DOELEN EN RESULTATEN 2014...4 DOEL 1: ZEDUPADS...4

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingshulp Lesotho Malealea gevestigd te Apeldoorn

Stichting Ontwikkelingshulp Lesotho Malealea gevestigd te Apeldoorn Stichting Ontwikkelingshulp Lesotho Malealea gevestigd te Apeldoorn Jaarverslag 2012 Stichting Ontwikkelingshulp Lesotho Malealea te Apeldoorn INHOUD Pagina Voorwoord 2 1 Algemeen 3 2 Verslag van de projecten

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting De Speelderij 4 september 1998 t/m 31 december 1999

Financieel jaarverslag Stichting De Speelderij 4 september 1998 t/m 31 december 1999 Jaarverslag 1999 Financieel jaarverslag Stichting De Speelderij 4 september 1998 t/m 31 december 1999 Dit is het eerste (financiële) jaarverslag van Stichting De Speelderij. Stichting De Speelderij is

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk!

Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk! Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk! In onze vorige Zing In hebben we het gehad over de druk die op jonge mensen wordt gelegd, op de vaak hoge eisen die we aan hen stellen. Maar niemand is

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2017 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2018-1 - Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02.

Nadere informatie

Cuey Machar Secondary School Foundation Financieel Jaarverslag 2014

Cuey Machar Secondary School Foundation Financieel Jaarverslag 2014 Cuey Machar Secondary School Foundation Financieel Jaarverslag 2014 Opgesteld door Marina Karajic. 1 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Het project 4 De regio van de school 4 De fasen van het project 4 Fase 1:

Nadere informatie