Keurmerk Beveiligingsoverzicht (BVO)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keurmerk Beveiligingsoverzicht (BVO)"

Transcriptie

1 Keurmerk Beveiligingsoverzicht (BVO)

2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 2 Toepassingsgebied Hoofdstuk 3 Definities en begrippenkader Hoofdstuk 4 Inhoudelijke eisen en implementatiedocument 4.1 Het bedrijf 4.2 Algemene kwaliteitsbeheer 4.3 Online waardering, betrouwbaarheid en dienstverlening Bijlage 1 Checklist Bijlage 2 Informatie m.b.t. de audit

3 Inleiding Ontwikkeling van het keurmerk BVO In 2018 heeft beveiligingsoverzicht door de sterke groei in het aantal fysieke als online beveiligingsbedrijven in de afgelopen decennia het initiatief genomen om een keurmerk te creëren. Het keurmerk is ontwikkelt voor beveiligingsbedrijven en bedrijven in aanverwante branches die offline en/of online opereren. Het keurmerk zal garant staan voor erkende bedrijven die te vertrouwen zijn, maatwerk leveren, online representatief zijn en online goed worden gewaardeerd. Elke keurmerkhouder behaald een audit voordat ze haar certificering ontvangt. Dit zodat het online vertrouwen bij (potentiële)klanten en de verkoopkansen van deelnemende partijen wordt vergroot. Keurmerk BVO Het keurmerk BVO bouwt op 3 pilaren om haar kwaliteitsnorm te verzekeren. Het bedrijf, algemene kwaliteitsbeheer en online waarderingen van verrichte dienstverlening. Bedrijven worden aan de hand van een checklist gecontroleerd en indien ze hiervoor slagen ontvangen ze het BVO keurmerk. De volledige checklist van de audit is toegevoegd aan bijlage 1. Verkrijgbaarheid keurmerk Het BVO keurmerk is kosteloos verkrijgbaar voor iedere premium lid, overige geïnteresseerden dienen telefonisch contact op te nemen of kunnen zich via de website hiervoor aanmelden. De overige geïnteresseerden betalen een jaarlijkse bijdrage van 250,-. Overige informatie Er wordt jaarlijks contact opgenomen met de keurmerkhouders om te zien of zij nog voldoen aan de eisen die worden gesteld. Meestal wordt dit telefonisch gedaan in sommige gevallen ook op locatie. Actuele informatie over de lidmaatschapscontributie die gemoeid zijn met het keurmerk voor overige geïnteresseerden dan de Premiumleden is toegevoegd aan bijlage 2.

4 Hoofdstuk 2 Toepassingsgebied In de beveiligingsbranche zijn fysieke en online beveiligingsorganisaties actief die ten behoeve van derden, de opdrachtgevers, beveiligingswerkzaamheden verrichten en/of producten aanbieden. Met beveiligingswerkzaamheden wordt bedoeld het bewaken van de veiligheid van personen en goederen of het waken tegen verstoring van de orde en rust op terreinen en in gebouwen. Met producten aanbieden wordt bedoeld producten die online en/of offline worden aangeboden en een bijdrage leveren aan de bevordering van de veiligheid en/of beveiliging. De inhoudelijke eisen die worden gesteld door het BVO keurmerk zijn toegesneden op een algemene beveiligingsorganisatie. Voor specifieke specialisaties van beveiligingswerkzaamheden bestaan andere keurmerken.

5 Hoofdstuk 3 Definities en begrippenkader Bedrijf Een offline en/of online beveiligingsorganisatie Beveiligingswerkzaamheden Middels werkzaamheden zorgen voor de bewaking van de veiligheid van personen en goederen of tegen verstoring van orde en rust op terreinen en in gebouwen. Beveiligingsorganisatie Een organisatie die bedrijfsmatig beveiligingswerkzaamheden voor derden verricht overeenkomstig de vereisten van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr). Dienstverlening In de context van het keurmerk wordt hiermee 'beveiligingswerkzaamheden' bedoeld. Erkende bedrijven Bedrijven die bevoegd zijn om hun werkzaamheden te verrichten, de bevoegdheid is verkregen middels certificeringen, kwalificatiedocumenten en werkzaamheden die verricht worden dienen overeenkomstig te zijn aan de vereisten van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr). Integriteit Op consistente wijze handhaven en invulling geven aan de ongeschondenheid, onkreukbaarheid, openheid, rechtschapenheid en eerlijkheid van het bedrijf en haar personeel. Klacht Onder begeleiding en volgens vooraf gestelde exameneisen opleiden van personeel tot een voldoende en gewenste niveau van vakbekwaamheid is behaald. Kwaliteitsnorm Het minimale niveau van kwaliteit die BVO met haar keurmerk wil waarborgen. Offline beveiligingsbedrijven Beveiligingsbedrijven die alleen vanuit een fysieke vestiging hun dienstverlening en/of producten aanbieden. Online beveiligingsbedrijven Bedrijven die geen fysieke vestiging hebben maar hun producten/diensten online verkopen. Online beveiligingsbedrijven worden gekenmerkt door de diensten en producten die zij online aanbieden middels een platform of webshop. Er zijn twee type online beveiligingsbedrijven, bedrijven die alleen online hun producten en diensten aanbieden en bedrijven die het combineren met hun offline bedrijfsactiviteiten.

6 Online waardering Hiermee worden de online beoordelingen van klanten, reviews, en overige relevante online bronnen bedoeld. Premium leden Leden (bedrijven) die zijn verkozen door de redactie vanwege hun prestaties, jarenlange inzet in de branche, deskundigheid en integriteit. Het is niet mogelijk om je aan te melden hiervoor, de redactie bepaald welk bedrijf hiervoor in aanmerking komt. De premium lidmaatschap heeft een exclusieve limiet aan het aantal leden per specialisatie en regio en biedt de leden bepaalde privileges, voor meer informatie zie adverteren op de homepage van Bedrijven die voor de premiumlidmaatschap in aanmerking willen komen kunnen zich hiervoor per mail of telefonisch aanmelden, en komen hierna in de vervolgprocedure terecht. De contactgegevens voor de aanmelding zijn te vinden op Vergunning Vergunning afgegeven door de verantwoordelijke Minister die vereist is voor beveiligingsorganisaties om beveiligingswerkzaamheden te verrichten of aan te bieden.

7 Hoofdstuk 4 Inhoudelijke eisen en implementatiedocument 4.1 Het bedrijf Van elke keurmerkhouder wordt verwacht dat deze op een professionele wijze zijn bedrijfsvoering uitvoert. Dit leidt namelijk tot een betrouwbare, solide, consistente, kwalitatief hoogwaardige en deskundige dienstverlening. Om deze kwaliteitstandaard te garanderen stelt het keurmerk een aantal minimum eisen waarmee een keurmerkhouder in een oogopslag kan genieten van online vertrouwen, kwaliteit en integriteit. Tevens toont het aan dat het ook haar verantwoordelijkheden neemt tegenover haar personeel, de maatschappij en opdrachtgevers. Hieronder een opsomming van alle inhoudelijke eisen; Wettelijke vereisten Het bedrijf beschikt over de vereiste vergunningen en voldoet aan de overige vereisten die de Wet Particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr) stelt. Vergunning Minister van Justitie (art. 2 & 3 Wpbr); Toestemming en procedure voor toestemming Minister van justitie m.b.t. leiding van de organisatie (art. 7, eerste lid, Wpbr); Procedure voor toestemming korpschef regionaal politiekorps m.b.t. personeel (art. 7, tweede lid, Wpbr); Procedure informeren korpschef regionaal politiekorps bij begin nieuwe beveiligingswerkzaamheden (art. 12, tweede lid, Wpbr); De wettelijke eisen m.b.t. het uniform (art. 9, eerste lid, Wpbr) en legitimatiebewijs (art. 9, achtste lid, Wpbr) zullen aan de hand van verderop vermelde eisen worden behandeld Kamer van Koophandel Het bedrijf staat met de juiste beschrijving ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. : Inschrijvingsbewijs KvK met juiste doelomschrijving Verzekeringen Het bedrijf beschikt over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering. : Geldige polissen; Bewijs van premiebetaling Ervaring in dienstverlening Het bedrijf of de organisatieleiding beschikt over aantoonbare ervaring in beveiligingswerkzaamheden. : Inschrijving KvK met juiste doelomschrijving; Opdrachtbevestigingen;

8 4.1.5 Communicatie structuur De interne en externe communicatie stromen moeten zich continue verbeteren. Zodat de kwaliteit van de dienstverlening zich ook blijft verbeteren. De communicatie structuur moet in ieder geval voorzien zijn van de volgende communicatie structuren; 1. Communicatie met personeel 2. Communicatie met de opdrachtgever 3. Communicatie tussen hoofdkantoor en bedrijfsvestigingen in het land. (indien aanwezig). Vragen naar de actuele communicatieproces. (bijv. procedure, notulen, presentielijsten, opdrachtgeverdossiers, personeelsdossiers, relatiebeheersysteem). 4.2 Algemene kwaliteitsbeheer Een keurmerkhouder dient op een chronologische actieve wijze de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren. Om dit na te streven zijn er een aantal minimum kwaliteitseisen opgesteld waar een keurmerkouder zich aan moet voldoen Algemeen Het bedrijf heeft een kwaliteitsbeleid die garant staat voor de chronologische verbetering van de kwaliteit, dienstverlening en integriteit. Het kwaliteitsbeleid is een essentieel onderdeel van het beleid van een bedrijf. Het bedrijf beschikt over een kwaliteitsbeleid of ISO 9001 certificaat Klachtenmanagement Het bedrijf handelt haar klachten efficiënt en professioneel af en heeft een klachtenmanagement geïmplementeerd waardoor; 1. Het bedrijf in staat is om veelvoorkomende klachten te identificeren en tot in de kern op te lossen. 2. Het bedrijf is in staat om op consistente, systematische en ontvankelijke wijze klachten af te handelen. ; Het bedrijf heeft een klachtenprotocol opgesteld. Er kan een steekproef worden afgenomen om de kwaliteit te verifiëren.

9 4.2.3 Klant evaluatie De organisatie inventariseert de klanttevredenheid van haar opdrachtgever middels een gestructureerde systeem. De organisatie controleert en evalueert regelmatig en op afdoende wijze de klanttevredenheid van de opdrachtgevers en kijkt hoe ze dit kunnen verbeteren. De evaluatie en controle worden uitgevoerd op de volgende elementen: 1. De dienstverlening; 2. De personele invulling; 3. De communicatie(structuur) met de opdrachtgever; 4. De naleving van het integriteitbeleid en eventueel specifieke integriteitwaarborgen; 5. De klanttevredenheid; Bij ontvangen van feedback, klachten, tips en overige afwijkende uitingen van de opdrachtgever geeft het bedrijf een terugkoppeling. De terugkoppeling bevat tevens een aanduiding van de onderwerpen die voor het verbetertraject in aanmerking komen. De organisatie verantwoordt het systeem en de gemaakte keuzes. Tastbare bewijsstukken opvragen (Bijvoorbeeld mailcontact met oud klanten waarbij feedback, klachten en/of tips en de reactie van de organisatie word aangeleverd.) Relatiebeheersysteem Steekproef bij oude opdrachtgevers (minimaal 3) Verbeterproces De keurmerkhouder kan verklaren hoe ze haar dienstverlening continue verbeterd. Tastbare documenten die bijdragen aan de dienstverlening van de organisatie. (zoals actielijsten, verbeterprojecten, kwaliteitsbeoordelingen, actielijsten, een plan van aanpak en/of actielijsten.) Vastgestelde procedures die leiden tot verbetering van de dienstverlening Integriteitbeleid De organisatie beschikt over een integriteitbeleid of kan haar integriteit anders aantonen. De dienstverlening wordt met de normen van het integriteitbeleid uitgevoerd. Het integriteitbeleid bevat bijvoorbeeld de volgende elementen; uitvoering van dienstverlening, informatiebeveiliging, bescherming persoonsgegevens, analyseren en verbeteren, sancties etc. Schriftelijk integriteitbeleid Integriteitbeleid aantoonbaar geïmplementeerd in documenten, bedrijfsprocessen, correctieve maatregelen etc. 4.3 Online waardering, betrouwbaarheid en dienstverlening Online bereikbaarheid De organisatie is online goed bereikbaar, alle informatie die online te vinden is zoals; het online opgegeven telefoonnummer, adres, , chat functies via de website etc. klopt en werkt. Testen en periodieke steekproeven

10 4.3.2 Online waardering De organisatie wordt word online gewaardeerd op social media kanalen en overige online kanalen. (zoals forums, websites waar reviews te bezichtigen zijn etc.) Er word gekeken of de online waarderingen over het algemeen goed is en indien er punten van aandacht zijn word dit verder onderzocht. Dit gebeurd aan de hand van bijvoorbeeld contactopname met de ontevreden klant. Er zijn plannen uitgevoerd of tastbaar gemaakt om veelvoorkomende problemen op te lossen of te verminderen. Dit is tastbaar aan te tonen middels documentatie en/of de kernactiviteiten van de organisatie Online klantenservice De organisatie is goed bereikbaar middels online opties zoals chat mogelijkheid via de website, per mail etc. Steekproeven Aantoonbare systemen die de snelheid van respons aanduiden achter de schermen Online representativiteit De website is representatief, functioneel, overzichtelijk en simpel in gebruik. Tevens is de website van de organisatie voorzien van foto's, video's en een huisstijl. Er word gekeken naar klantwaarderingen De website wordt gecontroleerd op functionaliteit, representativiteit, overzichtelijkheid, vindbaarheid en extra's. Er worden steekproeven gedaan om de voortgang van de websiteoptimalisatie bij te houden Online ontwikkelingen Het bedrijf heeft smart plannen om de website te optimaliseren. Het bedrijf heeft middels haar activiteiten ontwikkelingspunten en/of nieuwe kansen ontdekt waarop ze zal gaan inspelen. Het kan hierbij gaan om plannen zoals het implementeren van nieuwe functionaliteiten voor de website, verbeterplannen van de online representativiteit, optimalisatieplannen voor de online vindbaarheid van de website etc. Er zijn plannen uitgewerkt voor de toekomst van de website, dit kunnen korte, midden en lange termijn doelstellingen zijn. De plannen dienen in documentatie uitgewerkt te zijn.

11 Bijlage 1 Checklist 4.1 Het bedrijf Onderdeel positief afgesloten Ja / Nee Opmerking/argumentatie Wettelijke vereisten Ja Kamer van Koophandel Ja Verzekeringen Ja Ervaring in dienstverlening Ja Communicatiestructuur Totaal onderdeel bedrijf: Minimaal vereist: 4 x Ja 4.2 Algemene kwaliteitsbeheer Algemeen Ja Klachtenmanagement Ja Klantevaluatie Verbeterproces Ja Integriteitbeleid Ja Totaal onderdeel algemene kwaliteitsbeheer: 4.3 Online waardering, betrouwbaarheid en dienstverlening Online bereikbaarheid Ja Minimaal vereist: 4 x Ja Online waardering Online klantenservice Ja Online representativiteit Online ontwikkelingen Ja Totaal onderdeel online Minimaal vereist: 3 x Ja waardering, betrouwbaarheid en dienstverlening: Behaalde score : Minimaal vereiste totaal : 11 x Ja Certificaatnummer: Testafnemer : Keurmerk behaald :

12 Bijlage 2 informatie m.b.t. de audit Inleiding Deze bijlage bevat additionele informatie die betrekking heeft op de audit. De eisen van de audit zijn elk jaar hetzelfde mits anders wordt aangegeven. Verandering in het keurmerkdocument word vroegtijdig aan alle keurmerkhouders medegedeeld. Uitleg checklist en behalen keurmerk Het keurmerk wordt uitgegeven indien is voldaan aan de volgende eisen: Het behalen van de audit met de minimale 11 verplichte Ja's. Voldoen aan de vergoeding voor het ontwikkelingsproces en de certificering. (Eenmalige administratiekosten en certificeringkosten van 45,- en daarna 250,- per jaar, voor Premium leden vervalt de jaarlijkse bijdrage.) Verplichtingen van een keurmerkhouder Een geldige certificeringovereenkomst met een geldig certificaatnummer. Voldoen aan de minimale verplichtingen voor behoud van het keurmerk, om de 2 jaar volgt er een herbeoordeling audit om de kwaliteit van de keurmerkhouder te garanderen. Gebruik van het keurmerklogo op relevante online kanalen. Een bedrijf wiens certificaat is ingetrokken, geschorst, beëindigd of nietig verklaard, gebruikt niet langer het keurmerklogo en levert het certificaatnummer in op aanvraag van de beheerder. Duur van audit De duur van de audit is afhankelijk van een aantal situationele factoren. De volgende punten kunnen de duur van de audit beïnvloeden: De tijdsbesteding die betrekking heeft op het onderzoek en de verslaglegging. Alvorens het onderzoek start word er altijd een documentenonderzoek en online onderzoek naar de organisatie ingesteld, er word hierbij gekeken naar punten die bij kunnen dragen aan het beantwoorden van de audit. De audit kan korter duren indien de organisatie beschikt over certificaten die een kunde, specialisatie en of bepaalde eisen tastbaar kan aantonen. (Bijvoorbeeld ISO certificaat) Het streven van de redactie van BVO is om de audit achter de schermen in 0,5 dag voor te bereiden en te ontwikkelen. De keurmerkhouder zal zelf alleen een telefoongesprek van circa 15 minuten met de al voorbereide redactie moeten voeren. Hierna kan de redactie met alle benodigde informatie een bepaling te geven aan de afgifte van het keurmerk aan de organisatie of niet. De herbeoordeling van de audit zal alleen uit het telefoongesprek met de redactie bestaan en in sommige gevallen word er een steekproef op locatie uitgevoerd.

Keurmerk Beveiliging

Keurmerk Beveiliging Keurmerk Beveiliging Versie 3 (2012) Versiebeheer Versie 3 (2012) Versie 2 (2009) Herziene versie 1 (juli 2006) Versie 1 (2006) Keurmerk Beveiliging, versie 3 (2012) Redactie: De Nederlandse Veiligheidsbranche

Nadere informatie

Keurmerk Flexbedrijven in de particuliere beveiliging

Keurmerk Flexbedrijven in de particuliere beveiliging Keurmerk Flexbedrijven in de particuliere beveiliging Versie 1 (november 2008) Versiebeheer November 2008 Versie 1 Tekstwijziging 2 juli 2015 Norm 4.1.6 (Sociaal beleid) is uitgebreid met een bepaling

Nadere informatie

Keurmerk Horecabeveiliging

Keurmerk Horecabeveiliging Keurmerk Horecabeveiliging Versie 1 (2012) Versiebeheer Versie 1 (2012) Tekstwijziging 2 juli 2015 Norm 4.1.6 (Sociaal beleid) is uitgebreid met een bepaling over het wervingsbeleid en het personeelsbeleid:

Nadere informatie

Keurmerk Evenementenbeveiliging

Keurmerk Evenementenbeveiliging Keurmerk Evenementenbeveiliging Herziene versie 1 (2012) Versiebeheer Herziene versie 1 (2012) Versie 1 (2010) Toelichting bij Herziene versie 1 (2012) Deze versie van het keurmerk is op één onderdeel

Nadere informatie

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau. Herziene versie 1 (juni 2011)

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau. Herziene versie 1 (juni 2011) Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau Herziene versie 1 (juni 2011) Versiebeheer Januari 2009 Versie 1 Juni 2011 Herziene versie 1 In de herziene versie 1 van dit keurmerk zijn diverse wijzigingen opgenomen:

Nadere informatie

Keurmerk Evenementenbeveiliging

Keurmerk Evenementenbeveiliging Keurmerk Evenementenbeveiliging versie 1 (2010) Versiebeheer Versie 1 (2010) Keurmerk Evenementenbeveiliging, versie 1 (2010) Redactie: Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties Gorinchem, Vereniging

Nadere informatie

Keurmerk Evenementenbeveiliging

Keurmerk Evenementenbeveiliging Keurmerk Evenementenbeveiliging Herziene versie 1 (2012) Versiebeheer Herziene versie 1 (2012) Versie 1 (2010) Toelichting bij Herziene versie 1 (2012) Deze versie van het keurmerk is op één onderdeel

Nadere informatie

Keurmerken Veiligheidsbranche behalen en behouden

Keurmerken Veiligheidsbranche behalen en behouden Keurmerken Veiligheidsbranche behalen en behouden Dit document bevat alle informatie over het behalen en behouden van een keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Daarnaast staan in dit document

Nadere informatie

Informatiesheet audits voor Keurmerken Veiligheidsbranche 2017

Informatiesheet audits voor Keurmerken Veiligheidsbranche 2017 Dit document bevat informatie over de audit. Het document Keurmerken Beveiligingsbranche behalen en behouden bevat alle relevante informatie over en eisen en voorwaarden voor het behalen en behouden van

Nadere informatie

Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche 2017

Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche 2017 Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche 2017 Normendocument Keurmerk Beveiliging Keurmerk Evenementenbeveiliging Keurmerk Geld- en waardetransport Keurmerk Horecabeveiliging Versie 1.1 (2017) Versiebeheer

Nadere informatie

Privacyverklaring. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei Contactgegevens De persoonsgegevens worden verwerkt door:

Privacyverklaring. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei Contactgegevens De persoonsgegevens worden verwerkt door: Privacyverklaring Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld. Deze privacyverklaring

Nadere informatie

Interpretatiedocument Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche Versie 1.0

Interpretatiedocument Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche Versie 1.0 Interpretatiedocument Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche 2017 Versie 1.0 Versiebeheer Versie 1.0 (maart 2017) Interpretatiedocument Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche 2017, Versie 1.0 (maart

Nadere informatie

Algemene informatie ISO 9001

Algemene informatie ISO 9001 Certificeren zoals het hoort! Algemene informatie ISO 9001 Algemene informatie ISO 9001 086 versie 01.2 26-04-2019 Inleiding In deze algemene informatie leggen we u uit wat de ISO 9001 norm inhoudt en

Nadere informatie

Een primeur binnen de private bewaking

Een primeur binnen de private bewaking Een primeur binnen de private bewaking Secure Quality Een primeur binnen de private bewaking Inleiding: Waarom het SECURE QUALITY Kwaliteitscharter Private Bewaking? De BVBO 1 stelt met trots haar nieuwste

Nadere informatie

Vragen en antwoorden toezichtondersteunende private kwaliteitssystemen Versiedatum: 13 september 2016

Vragen en antwoorden toezichtondersteunende private kwaliteitssystemen Versiedatum: 13 september 2016 Vragen en antwoorden toezichtondersteunende private kwaliteitssystemen Versiedatum: 13 september 2016 Korte inleiding In 2014 heeft de Taskforce Voedselvertrouwen een set criteria opgesteld waaraan private

Nadere informatie

ND 5121 KVK : BTW: NL B01. Privacyverklaring

ND 5121 KVK : BTW: NL B01. Privacyverklaring 0492-330 786 info@secumd.nl ND 5121 KVK : 69597510 BTW: NL 8579 33 589 B01 Privacyverklaring Wie zijn wij. Over ons: SecuMD is een jonge onderneming binnen de reguliere beveiligingsbranche. SecuMD biedt

Nadere informatie

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V.

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000 Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 11 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2 VERSIEBEHEER...

Nadere informatie

Keurmerk Geld- en waardetransport

Keurmerk Geld- en waardetransport Keurmerk Geld- en waardetransport Versie 3 (juni 2014) Versiebeheer Versie 3 (2014) Versie 2 (2010) Versie 1 (2007) Tekstwijziging 2 juli 2015 Norm 4.1.6 (Sociaal beleid) is uitgebreid met een bepaling

Nadere informatie

Dashboard module Klachtenmanagement 2012

Dashboard module Klachtenmanagement 2012 Dashboard module Klachtenmanagement 0 Onderstaande beschrijving omvat een toelichting en de kenmerken die tot een hoge score leiden in de module Klachtenmanagement van het Klantbelang Dashboard. Dit is

Nadere informatie

Interpretatiedocument Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche Versie 1.1

Interpretatiedocument Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche Versie 1.1 Interpretatiedocument Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche 2017 Versie 1.1 Versiebeheer Versie 1.1 (september 2018) Aan hoofdstuk 5 is een onderdeel toegevoegd, nl. Overige: tussentijds overstappen

Nadere informatie

Zet de stap naar certificering!

Zet de stap naar certificering! NEN 7510 CERTIFICERING Zet de stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor continue verbetering van uw organisatie en zekerheid en vertrouwen

Nadere informatie

4.2 Inzichten in de behoeften en verwachtingen van de belanghebbenden. 4.3 Het toepassingsgebied van het milieumanagementsystee m vaststellen

4.2 Inzichten in de behoeften en verwachtingen van de belanghebbenden. 4.3 Het toepassingsgebied van het milieumanagementsystee m vaststellen 4 Context van de organisatie 4 Milieumanagementsysteemeisen 4.1 Inzicht in de organisatie en haar context 4.2 Inzichten in de behoeften en verwachtingen van de belanghebbenden 4.3 Het toepassingsgebied

Nadere informatie

Privacy Statement. Wie zijn wij?

Privacy Statement. Wie zijn wij? Privacy Statement Wie zijn wij? Uw gegevens worden verwerkt door De Zakelijk Energie Collectief BV. Zakelijk Energie Collectief bied de consument een kijkje in de keuken als het gaat om prijsverschillen,

Nadere informatie

Beschrijving van de generieke norm: ISO 27001:2013. Grafimedia en Creatieve Industrie. Versie: augustus 2016

Beschrijving van de generieke norm: ISO 27001:2013. Grafimedia en Creatieve Industrie. Versie: augustus 2016 Beschrijving van de generieke norm: ISO 27001:2013 Grafimedia en Creatieve Industrie Versie: augustus 2016 Uitgave van de branche (SCGM) INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 INLEIDING... 4 1. ONDERWERP EN

Nadere informatie

VEB Kwaliteitsregeling: Vakgroep PBO

VEB Kwaliteitsregeling: Vakgroep PBO VEB Kwaliteitsregeling: Vakgroep PBO VEB Kwaliteitsregeling Vakgroep PBO INLEIDING Naar aanleiding van de oprichting van de VEB vakgroep PBO op 01-01-2012 zijn de reglementen in relatie tot deze vakgroep

Nadere informatie

Algemene informatie VCU

Algemene informatie VCU Algemene informatie VCU Algemene informatie VCU pagina 1 van 11 Inhoudsopgave 1 VCU norm... 3 1.1 Inleiding VCU norm... 3 1.2 VCU cyclus... 3 1.3 Afwijkingen... 4 Slotwoord... 6 Bijlagen... 7 Definities

Nadere informatie

2.1.1 Informatie die u verstrekt bij het aanmelden voor een account

2.1.1 Informatie die u verstrekt bij het aanmelden voor een account Privacy Verklaring Versie: 2.0 April 2019 1 Introductie Met de dienst van ZIVVER, gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62937057, kunt u informatie op een veilige

Nadere informatie

Algemene informatie ISO 9001

Algemene informatie ISO 9001 Algemene informatie ISO 9001 086 versie 01.0 01-06-2018 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1 ISO 9001 norm... 3 1.1 Inleiding ISO 9001 norm... 3 1.2 ISO 9001 cyclus... 3 1.3 Afwijkingen... 4 Slotwoord... 6

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT VALIDATA GROUP BV

PRIVACY STATEMENT VALIDATA GROUP BV Dit Privacy Statement geeft u, als betrokkene, informatie over waarom en op welke wijze Validata Group BV ( Validata ) omgaat met uw persoonsgegevens. Het is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens

Nadere informatie

Onderzoeksopzet QuickScan van advies.tevreden.nl. Versie 1.0 141031. pagina 1 van 9

Onderzoeksopzet QuickScan van advies.tevreden.nl. Versie 1.0 141031. pagina 1 van 9 Onderzoeksopzet QuickScan van advies.tevreden.nl Versie 1.0 141031 pagina 1 van 9 Inhoudsopgave: 1. Doelstelling(en) onderzoek 2. Opzet onderzoek 3. Noodzaak tot zorgvuldige naleving onderzoeksopzet 4.

Nadere informatie

P R I V A C Y V E R K L A R I N G

P R I V A C Y V E R K L A R I N G P R I V A C Y V E R K L A R I N G Dit is de privacyverklaring van Nova Cultura, Horsweg 10, 3192 ED Hoogvliet, ingeschreven in het handelsregister bij de kamer van koophandel. WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING?

Nadere informatie

Inspectierapport André en Janet Bos h.o.d.n. ViaViela Klazienaveen (GOB) Broekweg RP KLAZIENAVEEN Registratienummer

Inspectierapport André en Janet Bos h.o.d.n. ViaViela Klazienaveen (GOB) Broekweg RP KLAZIENAVEEN Registratienummer Inspectierapport André en Janet Bos h.o.d.n. ViaViela Klazienaveen (GOB) Broekweg 1 7891RP KLAZIENAVEEN Registratienummer 872908495 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Emmen Datum inspectie:

Nadere informatie

Algemene informatie ISO 14001

Algemene informatie ISO 14001 Algemene informatie ISO 14001 Algemene informatie ISO 14001 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1 ISO 14001 norm... 3 1.1 Inleiding ISO 14001 norm... 3 1.2 ISO 14001 cyclus... 3 1.3 Afwijkingen... 4 Slotwoord...

Nadere informatie

Roadmap CO-certificering. In heldere stappen voldoen aan de nieuwe CO-certificering

Roadmap CO-certificering. In heldere stappen voldoen aan de nieuwe CO-certificering Roadmap CO-certificering In heldere stappen voldoen aan de nieuwe CO-certificering Roadmap CO-certificering Op 28 mei heeft de Tweede kamer het wetsvoorstel Certificering gasverbrandingsinstallaties aangenomen.

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 50001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Hartelijk dank voor uw interesse in de begeleiding naar ISO 50001 certificering. Met ISO

Nadere informatie

De nieuwe NEN7510: 2017 een introductie Jan Willem Schoemaker, CISO/Business Continuity Manager Erasmus MC. Standards and Regulations 1

De nieuwe NEN7510: 2017 een introductie Jan Willem Schoemaker, CISO/Business Continuity Manager Erasmus MC. Standards and Regulations 1 De nieuwe NEN7510: 2017 een introductie Jan Willem Schoemaker, CISO/Business Continuity Manager Erasmus MC Standards and Regulations 1 Agenda 1. Schoten voor de boeg 2. Nut van de NEN7510 3. Uitgangspunten

Nadere informatie

Gedragscode Stichting BrowseSafe. Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet

Gedragscode Stichting BrowseSafe. Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet Gedragscode Stichting BrowseSafe Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet Voorwoord Deze Gedragscode behorend bij het BrowseSafe Keurmerk is tot stand

Nadere informatie

Opdrachtgeverschap 2.0. Toezien op de afspraken in de verwerkersovereenkomst

Opdrachtgeverschap 2.0. Toezien op de afspraken in de verwerkersovereenkomst Opdrachtgeverschap 2.0 Toezien op de afspraken in de verwerkersovereenkomst Doel van deze presentatie Zelf een mening hebben over welke certificering/ verklaring het beste past bij een af te nemen dienst

Nadere informatie

Privacy Statement.

Privacy Statement. Privacy Statement Als team van De Trainingsboerderij vinden we de privacy van onze klanten en cursisten erg belangrijk. Dus doen we er alles aan om de informatie, die we vastleggen, veilig en betrouwbaar,

Nadere informatie

Privacyverklaring Werkvloertaal

Privacyverklaring Werkvloertaal Privacyverklaring Werkvloertaal Versie 25 mei 2018 Pagina 1 Inhoud Privacy missie: 3 Privacyverklaring 3 Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing? 3 Wie is verantwoordelijk voor je gegevens? 3

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Assen/Drenthe (GOB) Witterweg 44a 9421VB BOVENSMILDE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Assen/Drenthe (GOB) Witterweg 44a 9421VB BOVENSMILDE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Assen/Drenthe (GOB) Witterweg 44a 9421VB BOVENSMILDE Registratienummer 140697962 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Midden-Drenthe Datum inspectie: 24-05-2016

Nadere informatie

Privacy Statement Eindhoven Airport N.V.

Privacy Statement Eindhoven Airport N.V. Privacy Statement Eindhoven Airport N.V. Wij respecteren de privacy van bezoekers van deze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart)

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Hermesweg 15 8861 VN Harlingen T:0517-414590 F:0517-415958 a.muurling@muurling.eu www.muurling.eu KVK Leeuwarden 01089938 Wij zijn adviseurs

Nadere informatie

Keurmerk Transport & Logistiek, een teken van vakmanschap en duurzaamheid. Vernieuwend ondernemen.

Keurmerk Transport & Logistiek, een teken van vakmanschap en duurzaamheid. Vernieuwend ondernemen. Keurmerk Transport & Logistiek, een teken van vakmanschap en duurzaamheid. Vernieuwend ondernemen. www.keurmerktenl.nl Het keurmerk voor een duurzame en rendabele toekomst. Het Keurmerk Transport & Logistiek

Nadere informatie

Onderzoeksopzet energie.tevreden.nl. Versie 1.0 120711. pagina 1 van 10

Onderzoeksopzet energie.tevreden.nl. Versie 1.0 120711. pagina 1 van 10 Onderzoeksopzet energie.tevreden.nl Versie 1.0 120711 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave Onderzoeksopzet 1. Doelstelling(en) onderzoek... 3 2. Opzet onderzoek... 3 3. Noodzaak tot zorgvuldige naleving onderzoeksopzet...

Nadere informatie

Keurmerk Christelijke Zorg voor zzp-ers. 1. Inleiding

Keurmerk Christelijke Zorg voor zzp-ers. 1. Inleiding Keurmerk Christelijke Zorg voor zzp-ers 1. Inleiding Ontstaan Voor iedereen die zijn leven wil richten naar de Bijbel als Gods woord is het van belang dat, indien gewenst, zijn hulpverlener diezelfde waarde

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 71517 19 december 2018 Kennisgeving van de Minister van Justitie en Veiligheid, van 7 december 2018, nr. 2432661, betreffende

Nadere informatie

Gebruikt u mijn gegevens ook als u die van iemand anders hebt gekregen?

Gebruikt u mijn gegevens ook als u die van iemand anders hebt gekregen? Privacy Statement Wat kunt u hier lezen? Dit Privacy Statement geeft informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan als u gebruik maakt van onze producten en diensten en websites. Het is verstandig de

Nadere informatie

Certificeren zoals het hoort! Algemene informatie VCU

Certificeren zoals het hoort! Algemene informatie VCU Certificeren zoals het hoort! Algemene informatie VCU Algemene informatie VCU 0.85 versie 01.2 26-04-2019 Inleiding In deze algemene informatie leggen we u uit wat de VCU norm inhoudt en wat u moet doen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all.

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Privacy beleid Houserenting4all

Nadere informatie

Veiligheids-, kwaliteits- en milieuverslag Ancora Multidiensten bv

Veiligheids-, kwaliteits- en milieuverslag Ancora Multidiensten bv 2015 Veiligheids-, kwaliteits- en milieuverslag Ancora Multidiensten bv INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. KWALITEIT... 4 2.1 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK... 4 2.2 KLACHTEN... 5 2.3 OSB KEURMERK... 5 3.

Nadere informatie

REGELING VAKBEKWAAMHEID BMM-ERKEND GEMACHTIGDE (hierna: Regeling )

REGELING VAKBEKWAAMHEID BMM-ERKEND GEMACHTIGDE (hierna: Regeling ) REGELING VAKBEKWAAMHEID BMM-ERKEND GEMACHTIGDE (hierna: Regeling ) 1. DEFINITIES 1.1 In deze Regeling wordt verstaan onder 'het Keurmerk' de collectieve Beneluxmerken, ingeschreven bij het Benelux-Bureau

Nadere informatie

Tijd voor goed vertrouwen

Tijd voor goed vertrouwen Tijd voor goed vertrouwen Tijd voor goed vertrouwen Het Keurmerk uitvaartzorg Het Keurmerk zie ik als het BOVAG-keurmerk in de autobranche. Door op juiste wijze te werken, ben je helder, transparant en

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins

Nadere informatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Privacy statement Cre8yourday Algemeen Cre8yourday respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins verkrijgen vertrouwelijk

Nadere informatie

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand Onze Bedrijfsmissie In een wereld die permanent en steeds sneller verandert, vormt onze visie een kompas voor het bedrijfsdoel en de fundamentele waarden van de Vollers groep. Ze brengt onze bedrijfsfilosofie

Nadere informatie

Met vragen over de leverancier kwaliteitsbeoordelingvragenlijst kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vragen over de leverancier kwaliteitsbeoordelingvragenlijst kunt u contact opnemen met ondergetekende. info@huibhezemans.nl www.huibhezemans.nl Aan Straatnaam ## 1234 AB Plaatsnaam s-hertogenbosch, 6 oktober 2011 Betreft: leverancier kwaliteitsbeoordeling Geachte relatie, met bijgaande vragenlijst

Nadere informatie

Privacy Policy v Stone Internet Services bvba

Privacy Policy v Stone Internet Services bvba Privacy Policy v09.16 Stone Internet Services bvba Stone Internet Services Privacy Policy Dit document heeft als doel te beschrijven hoe Stone Internet Services bvba omgaat met het opslaan en beheren van

Nadere informatie

Beschrijving onderzoeksopzet autobedrijf.tevreden.nl. Versie oktober 2010. pagina 1 van 8

Beschrijving onderzoeksopzet autobedrijf.tevreden.nl. Versie oktober 2010. pagina 1 van 8 Beschrijving onderzoeksopzet autobedrijf.tevreden.nl Versie oktober 2010 pagina 1 van 8 Welke onderwerpen komt u in deze onderzoeksopzet tegen: 1. Doelstelling(en) onderzoek 2. Opzet onderzoek 3. Noodzaak

Nadere informatie

BENT U ER KLAAR VOOR?

BENT U ER KLAAR VOOR? ISO 9001:2015 EN ISO 14001:2015 HERZIENINGEN ZIJN IN AANTOCHT BENT U ER KLAAR VOOR? Move Forward with Confidence WAT IS NIEUW IN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 MEER BUSINESS GEORIENTEERD KERNASPECTEN "LEIDERSCHAP

Nadere informatie

Bij afname van YunaCare diensten verwerk ik in ieder geval je (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en jouw adres.

Bij afname van YunaCare diensten verwerk ik in ieder geval je (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en jouw  adres. PRIVACY VERKLARING www.yunacare.nl 2018 conform AVG wetgeving Dit is de privacyverklaring van YunaCare, Sonnedach 1, 6931 JA Westervoort, Nederland, ingeschreven in het KvK Register onder nummer 62389076.

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Meerwaarde: wat biedt het lidmaatschap uw bedrijf?

Meerwaarde: wat biedt het lidmaatschap uw bedrijf? In deze sheet vindt u meer informatie over het lidmaatschap van Nederlandse Veiligheidsbranche en de aanmeldingsprocedure: De meerwaarde van het lidmaatschap; De toelatingseisen; De procedure om lid te

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 14001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor een continue verbetering van processen, producten en diensten.

Nadere informatie

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. HKZ norm 4. HKZ certificatiebegeleiding 5. Quick Scan 6. Coaching

Nadere informatie

Informatie over het thema-onderzoek Letselschadebehandeling en Kwaliteitscode rechtsbijstand Stichting toetsing verzekeraars

Informatie over het thema-onderzoek Letselschadebehandeling en Kwaliteitscode rechtsbijstand Stichting toetsing verzekeraars Informatie over het thema-onderzoek Letselschadebehandeling en Kwaliteitscode rechtsbijstand Stichting toetsing verzekeraars Start derde thematische beoordeling Binnenkort starten wij met de derde thematische

Nadere informatie

Cookies! Meer uitleg vindt u hieronder in onze privacy verklaring.

Cookies! Meer uitleg vindt u hieronder in onze privacy verklaring. Cookies! Zoals bijna elke website maakt ook deze website gebruik van cookies, waarvan sommige al geplaatst kunnen zijn. Cookies kunnen nodig zijn voor het: Functioneren van de site Verzamelen van analytische

Nadere informatie

IN ZES STAPPEN MVO IMPLEMENTEREN IN UW KWALITEITSSYSTEEM

IN ZES STAPPEN MVO IMPLEMENTEREN IN UW KWALITEITSSYSTEEM IN ZES STAPPEN MVO IMPLEMENTEREN IN UW KWALITEITSSYSTEEM De tijd dat MVO was voorbehouden aan idealisten ligt achter ons. Inmiddels wordt erkend dat MVO geen hype is, maar van strategisch belang voor ieder

Nadere informatie

Normenkader Dashboardmodule Klachtenmanagement

Normenkader Dashboardmodule Klachtenmanagement Normenkader Dashboardmodule Klachtenmanagement 0-06 Opbouw module De Dashboardmodule bestaat uit de volgende onderdelen: I. Leiderschap en visie II. Beleid en strategie III. Mensen en middelen IV. Evaluatie

Nadere informatie

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Dit is de privacyverklaring van Panta Rhei Opleidingen BV, gevestigd aan Ericssonstraat 2, 5121ML te Rijen, ingeschreven

Nadere informatie

Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam

Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam Overzicht basisprincipes Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam De klant staat centraal in alles wat we doen. We zijn betrouwbaar voor

Nadere informatie

Document Visitatiesystematiek en afspraken ten aanzien van het NKDkeurmerk

Document Visitatiesystematiek en afspraken ten aanzien van het NKDkeurmerk Document Visitatiesystematiek en afspraken ten aanzien van het NKDkeurmerk Dit document beschrijft de verschillende visitaties, de verschillen in lidmaatschap en de visitatiesystematiek. Doel Het doel

Nadere informatie

Informatiebeveiligingsbeleid

Informatiebeveiligingsbeleid Stichting Werken in Gelderland Versiebeheer Eigenaar: Review: Bestuur juni 2019 Versie Status Aangepast Datum Door 0.1 Concept Versiebeheer 31-5-2018 Privacyzaken, Michel Rijnders 1.0 Vastgesteld Vastgesteld

Nadere informatie

Zet de stap naar certificering!

Zet de stap naar certificering! ISO 13485:2016 CERTIFICERING Zet de stap naar certificering! Maak aantoonbaar dat u in staat bent een veilig en effectief medisch hulpmiddel of In Vitro Diagnostics (IVD) op de markt te brengen met ISO

Nadere informatie

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 30 mei 2018. Toelichting Algemene Verordening Gegevensbescherming Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing,

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Prinsenhof Best respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

Mobiel Internet Dienstbeschrijving

Mobiel Internet Dienstbeschrijving Mobiel Internet Dienstbeschrijving o ktober 2013 INHOUD MOBIEL INTERNET 3 ABONNEMENTEN 3 BASISAANBOD 3 OPTIONELE MODULES VOOR MOBIEL INTERNET 5 TARIEVEN 5 INFORMATIEBEVEILIGING 5 MOBIEL INTERNET De tijd

Nadere informatie

Standaard Service Level Agreement

Standaard Service Level Agreement Online oplossingen van der Heiden ICT services Abcoudestraat 3 2546 EG Den Haag 06-421544646 https://www.vanderheidenictservices.nl info@vanderheidenictservices.nl Datum: 29 februari 2016 Versie: 1.0.0

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Excellent v.o.f. respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

Privacyverklaring. LIMM Recycling Versie

Privacyverklaring. LIMM Recycling Versie 2018 Privacyverklaring LIMM Recycling Versie1.0 1-5-2018 Inleiding Dit is de privacyverklaring van LIMM Recycling. In deze verklaring verschaft LIMM Recycling informatie over de persoonsgegevens die worden

Nadere informatie

Use case Blockchain ILT. Rij- en rusttijden

Use case Blockchain ILT. Rij- en rusttijden Use case Blockchain ILT Rij- en rusttijden Achtergrond De markt 11:30 75km/h 167 356 km In Nederland zijn er 12.000 beroepsvervoerders die beschikken over 70.000 vrachtauto s en een groter aantal chauffeurs.

Nadere informatie

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS? PRIVACY STATEMENT WAAROM DIT PRIVACY STATEMENT? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Gecertificeerd ISO 9001:2008 NEN-EN-ISO 9001:2008

Aanmeldingsformulier Gecertificeerd ISO 9001:2008 NEN-EN-ISO 9001:2008 Aanmeldingsformulier Gecertificeerd ISO 9001:2008 NEN-EN-ISO 9001:2008 Kiwa-NCP Aanmeldingsformulier ISO 9001:2008, versie 10 juni 2011 Pagina 1 van 6 Toelichting Dit aanmeldingsformulier bevat de vragen

Nadere informatie

Betrouwbare bron van kwaliteit

Betrouwbare bron van kwaliteit Betrouwbare bron van kwaliteit Op de Uitwijklijst. En dan? Contact Postadres: Raad voor Rechtsbijstand Bureau Wbtv Postbus 2349 5202 CH s-hertogenbosch Telefoon: 088-787 19 20 Kijk op onze website voor

Nadere informatie

Privacy statement Stichting Nederlands Comité UNICEF

Privacy statement Stichting Nederlands Comité UNICEF Privacy statement Stichting Nederlands Comité UNICEF UNICEF Nederland (Stichting Nederlands comité UNICEF), is als onafhankelijke stichting met een samenwerkingsovereenkomst verbonden met het wereldwijd

Nadere informatie

WEBSITE EN PRIVACYVERKLARING VOOR KLANTEN VAN WATTS WATER TECHNOLOGIES

WEBSITE EN PRIVACYVERKLARING VOOR KLANTEN VAN WATTS WATER TECHNOLOGIES WEBSITE EN PRIVACYVERKLARING VOOR KLANTEN VAN WATTS WATER TECHNOLOGIES Watts EMEA Holding B.V. en aan haar gelieerde ondernemingen ("Watts Water", "we/wij" of "ons/onze") respecteren uw privacy en nemen

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VERSIE 15 MEI 2018

PRIVACY VERKLARING VERSIE 15 MEI 2018 PRIVACY VERKLARING VERSIE 15 MEI 2018 In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH Duisenburgh respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens

Nadere informatie

Kies voor. CERCAT gecertificeerde. catering

Kies voor. CERCAT gecertificeerde. catering Kies voor CERCAT gecertificeerde catering Uitgave en redactie: Stichting Certificatie Contractcatering, Gorinchem Vormgeving: BURO18 communicatie bv, Gorinchem Fotografie: Henk de Graaf Fotografie, Leiderdorp

Nadere informatie

Procesbeschrijving bij de regeling erkende instanties vervoer gevaarlijke stoffen

Procesbeschrijving bij de regeling erkende instanties vervoer gevaarlijke stoffen Procesbeschrijving bij de regeling erkende instanties vervoer gevaarlijke stoffen Versie 1.0 Datum 12 april 2017 Status Definitief Auteur Inspectie Leefomgeving en Transport Inleiding 3 1 Procedure voor

Nadere informatie

A. Wat vertelt u over uzelf in relatie tot uw functie en over het onderzoeksbureau waar u werkzaam bent?

A. Wat vertelt u over uzelf in relatie tot uw functie en over het onderzoeksbureau waar u werkzaam bent? Opdracht 1 A. Wat vertelt u over uzelf in relatie tot uw functie en over het onderzoeksbureau waar u werkzaam bent? Beschrijf vijf aspecten over uzelf 1. Ik heb het diploma particulier onderzoeker behaald;

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Restaurant Onze Kerk respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk

Nadere informatie

NRTO-kwaliteitseisen. aanvullende vragen voor NRTO-leden met EVC-registratie. NRTO-lid: Contactpersoon:

NRTO-kwaliteitseisen. aanvullende vragen voor NRTO-leden met EVC-registratie. NRTO-lid: Contactpersoon: Type audit: : Contactpersoon: aanvullende vragen voor NRTO-leden met EVC-registratie.... De audit voor het NRTO-keurmerk zal worden afgenomen door een certificerende instelling. Voorafgaand aan de audit

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Disclaimer Deze informatie is met de grootste zorg samengesteld. Koninklijke Horeca Nederland aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. Raadpleeg bij onduidelijkheden of aanpassingen

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Academisch Genootschap V.O.F. respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk

Nadere informatie

privacy verklaring wat doen wij met persoonsgegevens van onze bezoekers, klanten en overige relaties meesters met passie

privacy verklaring wat doen wij met persoonsgegevens van onze bezoekers, klanten en overige relaties meesters met passie privacy verklaring wat doen wij met persoonsgegevens van onze bezoekers, klanten en overige relaties In deze privacyverklaring geven wij antwoord op de volgende vragen: 1. Algemeen 2. Welke persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT FRIS ADVOCATUUR EN MEDIATION d.d. 31 oktober 2018

PRIVACYSTATEMENT FRIS ADVOCATUUR EN MEDIATION d.d. 31 oktober 2018 PRIVACYSTATEMENT FRIS ADVOCATUUR EN MEDIATION d.d. 31 oktober 2018 Deze privacyverklaring ziet op de verwerkingen die worden verricht door Fris Advocatuur en Mediation. De contactgegevens zijn: Fris Advocatuur

Nadere informatie

MVO-COMMUNICATIEPLAN QUINT & VAN GINKEL BV. Versie: februari 2016

MVO-COMMUNICATIEPLAN QUINT & VAN GINKEL BV. Versie: februari 2016 MVO communicatieplan Pagina 1 van 7 MVO-COMMUNICATIEPLAN QUINT & VAN GINKEL BV Versie: februari 2016 Opgesteld door H.J. Boneschansker (adviseur) Paraaf.. Gecontroleerd door Dhr. A. Mons Paraaf.. Goedgekeurd

Nadere informatie

De Privacy Policy voor bezoekers geldt voor iedereen die de website bezoekt.

De Privacy Policy voor bezoekers geldt voor iedereen die de website   bezoekt. Privacy policy De Privacy Policy voor bezoekers geldt voor iedereen die de website www.onzecoach.nl bezoekt. 1. Beheer De website www.onzecoach.nl staat onder beheer van OnzeCoach B.V., postbus 22, 5260

Nadere informatie

ISO 9001:2015 ReadinessReview

ISO 9001:2015 ReadinessReview ISO 9001:2015 ReadinessReview Organisatie Adres Certificaat Nr. Contactpersoon Functie Telefoon Email BSI is vastbesloten ervoor te zorgen dat klanten die willen certificeren op ISO 9001:2015 een soepele

Nadere informatie