Verslag van de Statutaire Vergadering van

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag van de Statutaire Vergadering van"

Transcriptie

1 Rotary Club Tienen district 1630 club nr voorzitter: Dirk Borghgraef inkomend voorzitter: Luc Nelissen secretaris: Paul Mortelmans penningmeester: Hans Van Beek clubmeester: Jean-Pierre Taverniers Verslag van de Statutaire Vergadering van Locatie: Kouterhof, Hoegaarden. Leden aanwezig: 30 Bezoekers: past gouverneur Philippe Vanstalle Genodigden: geen Thema: Intrede nieuw lid & toekenning PHF Met dank aan: vrienden Paul P. voor het verslag en Luc N. voor de foto s. Verwelkoming door de clubmeester om 20u.

2 Menu: apero met schelpdierenhapje; tartaar van zalm; kwartelfilet met seizoen groenten en kroketjes; koffie. Compensaties: geen meldingen. Intrede nieuw lid Carl Tilkin Franssen wordt binnen geleid door zijn peters Jan Flamend en Herman Vangramberen. Jan stelt Carl voor: burgerlijk ingenieur en BV in de informatica. Vandaag is Carl actief als CIO van Acerta. Jan vermeldt dat Carl een liefhebber is van heavy metal muziek. In zijn dankwoord stelt Carl zich voor als een vreemde eend. Hij is in Limburg geboren maar is eigenlijk stateloos. Hij is gehuwd met Delphine en heeft 3 grote kinderen. Zijn motivatie om toe te treden tot onze club is de zoektocht naar verbondenheid met de streek. Carl trakteert op een rondje. De rotarische les wordt gebracht door Paul Denef. De volledige tekst is opgenomen in een apart document. Bondig maar zeer to the point. Mededelingen van de voorzitter: Marc Honorez meldt de geboorte van Sybille, dochter van Olivier en Annelies; De foto s en het verslag van het WE aan zee staan op de website; Op 21/09 is er een open vergadering met schepen Jos Mombaerts als gastspreker;

3 Wereldfeest op 24/09 (zie apart bericht): vrijwilligers worden gevraagd zich te melden bij de voorzitter; Rotary ski van 3 tot 10 februari. Alle praktische informatie wordt verstuurd via mail. Inschrijven bij Charly Dekeyser voor 18/09. Guido Langendries bericht over de voorbereidingen van de brunch op 15/10 (nog 38 dagen te gaan!): Ieder lid krijgt 5 kaarten toegewezen. Er wordt verwacht dat ieder minstens 2 kaarten aankoopt; Guido vraagt om hem ten laatste op 12/10 te mailen hoeveel kaarten er verkocht werden; De kaarten worden op 15/10 aan de kassa afgerekend hetzij teruggegeven. Extra kaarten zijn te verkrijgen bij Guido; Affiches en flyers werden verdeeld en bijkomende exemplaren zijn beschikbaar bij Guido; Patrick Gabriels en Pierre Hermans hebben de sociale media geactiveerd; Nog maar 6 sponsors hebben bevestigd, waaronder 2 nieuwe. Bijgevolg een oproep om de handen uit de mouwen te steken. Commando leiders (= te contacteren persoon voor info en deelname): o Rotselaar Steven Verbeke; o Linter Ludo Onkelinx; o Landen Hubert Smolders o Boutersem Patrick Gabriels: o Sint-Truiden Noël Onclinx; o Leuven Luc Nelissen; o Hannuit Charly Dekeyser; o Diest en Aarschot Eric Koch; o Leuven-Dijleland, Ronde tafel en Kiwanis Herman Vangramberen; De takenlijst wordt verstuurd. Indien niet passend gelieve Guido te verwittigen; Op 28/9 is er een persconferentie in het Kouterhof. Toekenningen PHF Patrick Jackers als past-voorzitter In zijn dankwoord blikt Patrick tevreden en dankbaar terug op de realisaties in zijn jaar ondanks de woelige tijden; Willy Peeters voor zijn staat van dienst als clubmeester; Paul De Bondt voor vele jaren inzet als CICO. Gezien de afwezigheid wegens verlof van Paul volgt de overhandiging van het ereteken bij een volgend gelegenheid; Erik Koch ontvangt van de past gouverneur zijn 5 de PHF voor zijn inzet als ADG de afgelopen jaren.

4 Vincent Crolla zorgt voor een ludieke afsluiter in navolging van de traditie die werd ingezet door Willy.

5