Inmeten van een woning Aan de hand van deze handleiding geven we een omschrijving hoe je een duidelijke schets kunt maken en uploaden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inmeten van een woning Aan de hand van deze handleiding geven we een omschrijving hoe je een duidelijke schets kunt maken en uploaden."

Transcriptie

1 Inmeten van een woning Aan de hand van deze handleiding geven we een omschrijving hoe je een duidelijke schets kunt maken en uploaden. Algemeen Teken de schets schaal 1:100 op een schetsformulier. Gebruik een apart schetsformulier voor elke verdieping. Schets de verdiepingen in dezelfde richting. Werk structureel van de begane grond naar boven en noteer eerst grote maten en dan de kleine maten. Schrijf leesbaar en zorg dat alle tekst en maatvoering in dezelfde richting geschreven staat. Schets ook alle woonlagen in dezelfde richting. Maak volledige maatlijnen aan de buitenzijde van de plattegrond en schrijf zoveel mogelijk buiten de schets. Zo kun je direct zien of er een maat ontbreekt. Aangegeven hoogtematen zijn altijd netto en de lengte- en breedtematen zijn altijd binnenmaten/nettomaten tenzij duidelijk anders aangegeven in de schets. Hoofdmaten bepalen Meet eerst de totale inwendige breedte en lengte van de begane grond en teken de buitenmuren. Geef de buitenmuren een dikte door een tweede lijn te tekenen of een dikkere stift te gebruiken. Teken maatlijnen rondom de schets. Schrijf de hoofdmaten op de buitenste maatlijnen. Binnenwanden Teken de binnenmuren en schrijf de maten op een nieuwe maatlijn. Werk daarbij van buiten naar binnen en zorg dat alle maten van elke ruimte in de schets staan. Zet de hoogte in iedere ruimte. Indien de hele verdieping dezelfde hoogte heeft zet dit buiten de schets. Ga er niet vanuit dat de tekenaars bepaalde maten kunnen afleiden. Dit leidt tot veel gepuzzel en dus vertraging. Bovendien zijn de ingemeten maten referenties ter controle voor de tekenaars.

2 Ramen & deuren Als alle binnenmaten aangegeven zijn in de schets kun je de ramen en deuren inmeten en intekenen. Geef bij de deuren de draairichtingen aan en geef aan wanneer een raam of deur een vlakverdeling in het glas heeft. Voeg hiervoor een eenvoudige schets van de vlakverdeling toe. Geef de volgende maatvoering aan: - breedte - hoogte - afstand tot muur en/of ramen en deuren - hoogte t.o.v. de vloer (bij ramen) De breedtematen worden op de maatlijnen aangegeven. De hoogtematen geef je aan door in de schets de afmetingen onder het raam aan te geven. Je meet vanaf beneden (afstand van vloer tot raam) naar boven (hoogte raam en evt. extra raam daarboven). Deze rechter schets is uitleg en hoeft niet te worden ingetekend. Trap Er zijn verschillende soorten trappen zoals de spiltrap, steektrap, trap met onder- en of bovenkwart en de bordestrap. Geef de vorm van de trap goed weer en teken een pijl om de stijgrichting aan te geven. Het uiteinde van de pijl staat dus altijd boven aan de trap. Leidingschachten en vides Geef alle leidingschachten en rookkanalen aan met een kruis en met de daar bijbehorende maatvoering. Teken vides op de benedenverdieping met stippellijnen en een gestippeld kruis. Op de verdieping daarboven (waar de vide zich bevindt) teken je de vide met doorgetrokken lijnen en schrijf je de tekst Vide. Vide BG 1e Keuken Meet eerst het aanrechtblad en teken deze in. Geef vervolgens aan waar de apparaten zich bevinden: - Kooktoestel (aantal pitten) - Gootsteen (vorm, 1 of 2 kranen) - Koelkast (geef aan met KK) - Vaatwasser (geef aan met VW) Wasmachine en wasdroger Een wasmachine en of wasdroger teken je door een vierkant te tekenen met daarin tekst WM (wasmachine) en/of WD (wasdroger). Ook als er alleen een aansluiting is geef je de tekst aan.

3 Toilet en badkamer Bij het toilet en de badkamer teken je alle vaste elementen in. Als het rommelig wordt kun je de badkamer ook in een losse schets tekenen. Extra elementen Benoem elementen zoals de open haard, CV en de meterkast (MK). Zolder en dakkapel Op zolder is het belangrijk om de schuine daken goed in te tekenen wanneer deze aanwezig zijn. Dit doe je door een stippellijn te tekenen waar de hoogte 1.50m. is en de afstanden van deze lijn tot de muur en andere 1.50m. Ook ontvangen we graag een doorsnede van het type dak. In de schets wordt het namelijk hetzelfde getekend, maar voor de m2/m3 berekening is het een groot verschil of een dak vanaf de vloer schuin omhoog gaat of pas op een andere hoogte. Geef verder aan waar de noklijn zich bevindt en wat de hoogte hier is. Wanneer er een dakkapel aanwezig is hebben we daarvan de lengte, breedte en hoogte nodig. Je kunt dit het beste weergeven door een kleine doorsnede toe te voegen. We hebben van alle maatlijnen waar? bij staat een afmeting nodig. Geef de buitenwanden aan met een dubbele lijn of met een dikkere stift. Garage en schuur Wanneer er een garage of schuur aanwezig is, trek de maatlijnen dan door tot de laatste muur op het erf, of tot het einde van de tuin. Geef de binnenmaten (LxBxH) en ook de eventuele afstand van de schuur tot de woning. Ruimtes benoemen; Benoem alle ruimtes, de functie van de ruimte kan invloed hebben op het meetellen in de m2. Niet intekenen : Verwarming en elektra Radiatoren, vloerverdelers, schakelaars, lichtpunten en stopcontacten hoef je niet in te tekenen. Laatste check: Aan de hand van het volgende lijstje kun je checken of de schets alle benodigde input heeft zodat wij aan de slag kunnen met het tekenen van de plattegrond. Staan alle lengte- en breedtematen op de maatlijnen? De tekst is goed leesbaar en er is niets doorgekrast of rommelig getekend. Tel de afmetingen bij elkaar op en controleer of muren die tegenover elkaar staan met elkaar overeen komen. Mocht het juist wel kloppen dat de afmetingen aan weerszijden niet overeenkomen, zet dat er dan bij. Maak evt. recht boven het document een foto van de schets als je geen scanner hebt. Zijn de schetsen na het inscannen / fotograferen nog leesbaar?

4 Benodigdheden voor een m2/m3 berekening Intekenen Hoogte(s) van de verschillende verdiepingen / ruimtes Noklijn 1,50 m lijn bij schuine daken M 2 M 3 Opmerkingen Wanneer niets aangegeven, gaan wij uit van netto maten. Dus exclusief vloer- en dakdiktes. Geef de positie van de noklijn(en) en -hoogte(s) aan Geef de afstand aan van de 1,5m lijn tot aan de daklijn en/of de afstand tussen de 1,5m lijnen. Geef aan op welke hoogte de helling start (ook als dit 0 is). Bij de oppervlakteberekening tellen de ruimtes lager dan 1,50m niet mee. Voeg een doorsnede toe. Onderstaande doorsnedes kunnen beide een uitwerking zijn van bovenstaande plattegrond als de start hoogtes niet zijn aangegeven. Afmetingen en locatie dakkapel en/of dak Locatie en afmetingen zijn van belang. Indien de dakkapel gedeeltelijk doorsteekt in het deel lager dan 1,5 geeft dat een ander resultaat dan dat deze er volledig buiten valt. Doorsnede Soort woning: - Vrijstaand - Tussenwoning - Hoekwoning Benoemen ruimtes Maak doorsnedes over de schuine daken Geef aan, aan welke zijde eventuele naastliggende woningen grenzen. Bij gedeelde muur wordt er voor de m3 berekening gerekend tot aan de hartlijn van die muur. Dit maakt dus verschil voor de uiteindelijk uitkomst van de berekening. De functie van een ruimte kan van invloed zijn of, en in welke categorie, deze wordt meegenomen in de berekeningen. Dakraam Geef aan of dakramen groter zijn dan 0,5 m2.

5 Begane grond Voorbeeldschets

6 Eerste verdieping Voorbeeldschets

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel.

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel. Renvooi meterkast mv WM WD mechanische ventilatie opstelplaats wasmachine en wasdroger wandcloset verdeler verdeler V wastafel fontein douchehoek matomranding radiator (afmeting indicatief) hemelwaterafvoer

Nadere informatie

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel.

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel. Renvooi meterkast mv WM WD mechanische ventilatie opstelplaats wasmachine en wasdroger wandcloset verdeler verdeler V wastafel fontein douchehoek matomranding radiator (afmeting indicatief) hemelwaterafvoer

Nadere informatie

B VK Koningsdaal Nijmegen BPD. Datum: Verkoop. Fase: Getekend: Onderdeel: Versie: Schaal: Afmeting: Project: Projectnummer: Bladnummer:

B VK Koningsdaal Nijmegen BPD. Datum: Verkoop. Fase: Getekend: Onderdeel: Versie: Schaal: Afmeting: Project: Projectnummer: Bladnummer: BNR 2 - Voorgevel : 50 20-06-207 VK-2-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 04\_3DMO_BM_BWK_04.rvt BNR 2 - Achtergevel 20-06-207 : 50 VK-2-02 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2.

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 17 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 17 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 7 - Voorgevel 20-06-207 : 50 B060 VK-7-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 03\B060_3DMO_BM_BWK_03.rvt 654 XN Postbus 4008 Tel

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 20 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 20 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen BNR 20 - Voorgevel VK-20-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 03\_3DMO_BM_BWK_03.rvt BNR 20 - Achtergevel VK-20-02 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 30 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 30 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen VR 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 30 - Voorgevel B060 VK-30-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 02\B060_3DMO_BM_BWK_02.rvt VR VR VR 654 XN Postbus 4008 Tel +3

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 21 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 21 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen VR VR 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 2 - Voorgevel : 50 B060 VK-2-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 02\B060_3DMO_BM_BWK_02.rvt VR VR VR 654 XN Postbus 4008

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 16 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 16 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 6 - Voorgevel 20-06-207 B060 VK-6-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 03\B060_3DMO_BM_BWK_03.rvt 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88

Nadere informatie

Werkprocedure en Tariefstructuur Plattegronden

Werkprocedure en Tariefstructuur Plattegronden Werkprocedure en Tariefstructuur Plattegronden The Animation Factory produceert voor makelaars professionele plattegronden, artist impressions, virtuele tours, 360 foto s en 3D animaties. Deze zijn geschikt

Nadere informatie

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 15 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 15 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 5 - Voorgevel B060 VK-5-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 03\B060_3DMO_BM_BWK_03.rvt 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9

Nadere informatie

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 13 - Voorgevel.

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 13 - Voorgevel. 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 3 - Voorgevel 20-06-207 B060 VK-3-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 04\B060_3DMO_BM_BWK_04.rvt 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88

Nadere informatie

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 42 - Voorgevel.

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 42 - Voorgevel. Tel +1 (0)88 024 91 00 BNR 42 - Voorgevel A VK-42-01 Z:\B1621_Klokgroep ()\. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 07\_DMO_BM_BWK_07.rvt Tel +1 (0)88 024 91 00 BNR 42 - Achtergevel A VK-42-02 Z:\B1621_Klokgroep

Nadere informatie

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 14 - Voorgevel.

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 14 - Voorgevel. V V V V V 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BN 4 - Voorgevel 20-06-207 : 50 B060 VK-4-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. evitmodel\blok 04\B060_3DMO_BM_BWK_04.rvt V V 654 XN Postbus

Nadere informatie

Interactieve 2D & 3D plattegronden

Interactieve 2D & 3D plattegronden Interactieve 2D & 3D plattegronden Uitvoeringsopties & Uitgangspunten december 2012 Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Drafting Factory is het niet toegestaan om deze presentatie of delen

Nadere informatie

Type Lepelaar (B) Levensloopwoningen. Contracttekeningen. Bouwnummer 128 t/m 137. Architect Schaal. MIX Architectuur. Formaat Datum.

Type Lepelaar (B) Levensloopwoningen. Contracttekeningen. Bouwnummer 128 t/m 137. Architect Schaal. MIX Architectuur. Formaat Datum. Levensloopwoningen Type Lepelaar (B) Bouwnummer 128 t/m 137 Architect Schaal Plattegronden Doorsnedes Formaat Datum MIX Architectuur Gevels Opties A3 oktober 2014 Deze tekeningenset is op schaal en kan

Nadere informatie

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm mv wm wd rm mv serieschakelaar

Nadere informatie

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm mv wm wd rm mv serieschakelaar

Nadere informatie

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

rijwoning Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden

rijwoning Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop Eerste Blokweg 29, Vroomshoop Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 24-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bouwnummer: 35 Type: C3. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief.

Bouwnummer: 35 Type: C3. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. 5720 6110 4250 Woonkamer/Keuken 11200 10480 4430 Install. ruimte th rm Entree Toilet 3280 49 50 Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. Plattegrond

Nadere informatie

vrijstaande woning -eigentijdstype Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde

vrijstaande woning -eigentijdstype Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

rijwoning Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden

rijwoning Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Bouwnummer: 54 Type: A2s. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief.

Bouwnummer: 54 Type: A2s. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. 5120 3730 5360 Woonkamer/Keuken 10020 Install. ruimte 3830 9300 th rm Toilet Entree 2680 08 09 Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. Plattegrond

Nadere informatie

Bouwnummer: 53 Type: A1[d] bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief.

Bouwnummer: 53 Type: A1[d] bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. 5120 3730 5360 3830 10020 9300 Install. ruimte th rm 2680 Entree Toilet 07 08 Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. Plattegrond Begane grond V-53.00

Nadere informatie

Spelleborg 23, Steenbergen

Spelleborg 23, Steenbergen Spelleborg 23, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 189.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bouwnummer: 56 Type: A3. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief.

Bouwnummer: 56 Type: A3. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. 5120 Woonkamer/Keuken 5360 3730 tuinmuur 10020 9300 3830 Install. ruimte th rm 2680 Entree Toilet 10 11 Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. Plattegrond

Nadere informatie

bam FASE 1 WOONVELD HAGEN Getekend bouwnummer: 12, 15, 21, 24 Spiegel: 11, 13, 14, 22, 23, 25 Kopgevel rechts: 11, 25 Kopgevel links: 15, 21 V-140

bam FASE 1 WOONVELD HAGEN Getekend bouwnummer: 12, 15, 21, 24 Spiegel: 11, 13, 14, 22, 23, 25 Kopgevel rechts: 11, 25 Kopgevel links: 15, 21 V-140 buitenkraan 6+ cai 65 6816 65+ wm 65+ wd 13 13+ rm 376 313 12+ FASE 1 WOONVELD HAGEN Getekend : 12, 15, 21, 2 Spiegel: 11, 13, 1, 22, 23, 25 Kopgevel rechts: 11, 25 Kopgevel links: 15, 21 Type A- begane

Nadere informatie

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm mv wm wd rm mv serieschakelaar

Nadere informatie

Bouwnummer: 31 Type: C4p. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief.

Bouwnummer: 31 Type: C4p. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. 5720 10480 6110 4250 tuinmuur tuinmuur Woonkamer/Keuken 11200 4430 Install. ruimte th Entree Toilet 3280 Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. Plattegrond

Nadere informatie

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond Interieursuggestie U heeft een grote keuken en een eetkamer aan de voorzijde. De ruime woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. De centraal gelegen entree zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen beide

Nadere informatie

technische tekeningen

technische tekeningen VRIJSTNDE VILL S TYPE MDRID NIJMEGEN WLSPRONG LENT 134 technische tekeningen Bouwnummers: 108 en 134 Schaal: Plattegronden 1:50 Gevels 1:100 Doorsnedes 1:100 Opties 1:50 rchitect: Van Wilsum Van Loon Formaat:

Nadere informatie

BV-102-K12. wijz. K12 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen C: Bouwnummer:

BV-102-K12. wijz. K12 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen C: Bouwnummer: K - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen blad: : : : Status: : BV-001-K BV-00 BV-002-K BV-100-K BV-101-K BV-102-K BV-200-K BV-300-K tekeningenlijst renvooi situatie plattegrond begane grond plattegrond

Nadere informatie

Bouwnummer: 45 Type: B2[d]s. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief.

Bouwnummer: 45 Type: B2[d]s. bam. Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. V MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. 5720 Woonkamer/Keuken Install. ruimte 10480 4680 6540 11200 4430 th rm Toilet Entree 3280 Voor keukeninstallaties zie tekeningen Total Projects. MV afvoer/inblaas ventielen indicatief. Plattegrond Begane

Nadere informatie

Inhoudsopgave werkboek:

Inhoudsopgave werkboek: Inhoudsopgave werkboek: 1. Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. 1 2. Groepsopdracht 1 - HC Wonen 2014 dag 1 6 Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. Omschrijving Goed onderhouden opgebouwde karakteristieke

Nadere informatie

Het Tabakserf Contracttekeningen

Het Tabakserf Contracttekeningen Het Tabakserf Contracttekeningen Hoekwoning Virginia - type A2 Bouwnummer: 26 Type Virginia Architect Hans Been Architecten BNA Formaat Schaal Plattegronden 1:50 Gevels 1:100 Doorsnedes 1:50 Datum September

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Oude Wei 49 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Oude Wei 49 - Oss. Vraagprijs ,- k.k. Oude Wei 49 - Oss Vraagprijs 197.500,- k.k. Omschrijving Aan de rand van de wijk Ussen, staat deze prachtige tussenwoning, met tegenover een honden uitlaatveldje en parkeergelegenheid voor twee auto s

Nadere informatie

Opties type E E.OP.VB

Opties type E E.OP.VB Opties type E Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM E.OP.RB Renvooi 28-08-2018 E.OP.00 Begane grond 28-08-2018 E.OP.01 Begane grond 28-08-2018 E.OP.02 1e Verdieping 28-08-2018 E.OP.03 1e Verdieping 28-08-2018 E.OP.04

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

BV-001-K11. wijz. B: K11 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen. Bouwnummer: 11. Schaal 1:50. Tekeningnummer.

BV-001-K11. wijz. B: K11 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen. Bouwnummer: 11. Schaal 1:50. Tekeningnummer. K11 - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen blad : : : Status: : BV-001-K11 tekeningenlijst B: 24-10-2018 definitief BV-00 renvooi definitief 1:100 BV-002-K10-K11 situatie A: 20-09-2018 definitief

Nadere informatie

Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM

Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM D.OP.RB Renvooi 30-07-2018 D.OP.00 Begane grond 30-07-2018 D.OP.01 Begane grond 30-07-2018 D.OP.02 1e Verdieping 30-07-2018 D.OP.03 1e Verdieping 30-07-2018 D.OP.04 2e Verdieping

Nadere informatie

Spelleborg 9, Steenbergen

Spelleborg 9, Steenbergen Spelleborg 9, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

WERNER HELMICHSTRAAT 34 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

WERNER HELMICHSTRAAT 34 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // WERNER HELMICHSTRAAT 34 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES WERNER HELMICHSTRAAT 34 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 395.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 106M2 INHOUD CIRCA 375M3

Nadere informatie

Vrijstaande villa s. Contracttekeningen bouwnummer: 179. Architect. MIX Architectuur Schaal plattegronden gevels, doorsneden en opties Formaat

Vrijstaande villa s. Contracttekeningen bouwnummer: 179. Architect. MIX Architectuur Schaal plattegronden gevels, doorsneden en opties Formaat Vrijstaande villa s Contracttekeningen bouwnummer: 179 Architect MIX Architectuur Schaal plattegronden 1:50 gevels, doorsneden en opties 1:100 Formaat A4 Datum april 2016 Deze tekeningenset is op schaal

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Tijmstraat 19 met 5 zomerhuizen. Katwijk aan Zee. Familie Varkevisser Tijmstraat 19 2225 RH Katwijk aan Zee. Tel: 071-4014583

Tijmstraat 19 met 5 zomerhuizen. Katwijk aan Zee. Familie Varkevisser Tijmstraat 19 2225 RH Katwijk aan Zee. Tel: 071-4014583 Tijmstraat 19 met 5 zomerhuizen Katwijk aan Zee Familie Varkevisser Tijmstraat 19 2225 RH Katwijk aan Zee Tel: 071-4014583 Omschrijving Tijmstraat 19 2225 RH, Katwijk aan Zee 395.000,- Royale eengezinswoning,

Nadere informatie

Margrietstraat 2 Rhoon

Margrietstraat 2 Rhoon Margrietstraat 2 Rhoon Voorzijde v/d woning Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Hoekwoning met garage VRAAGPRIJS 249.500,- (k.k.) Trap opgang Omgeving: In een rustige straat van een

Nadere informatie

blad Omschrijving: Formaat: Datum: Status: Schaal:

blad Omschrijving: Formaat: Datum: Status: Schaal: K07 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen blad mschrijving: Formaat: Datum: Status: : BV-001-K07 tekeningenlijst B: 23-10-2018 definitief BV-00 renvooi definitief 1:100 BV-002-K07-08

Nadere informatie

Monnikevenne 1. Zie voor meer foto's - http://huis.eltjo.org. 1141 RJ Monnickendam 369.000 k.k.

Monnikevenne 1. Zie voor meer foto's - http://huis.eltjo.org. 1141 RJ Monnickendam 369.000 k.k. Monnikevenne 1 Zie voor meer foto's - http://huis.eltjo.org 1141 RJ Monnickendam 369.000 k.k. Omschrijving Fraaie hoek-boemerang woning met inpandige garage, eigen oprit en brede voortuin. De diepe en

Nadere informatie

Kommavlinder 3, Tiel

Kommavlinder 3, Tiel Kommavlinder 3, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 329.000 k.k. Aangeboden sinds 31-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

blad Omschrijving: Formaat: Datum: Status: Schaal:

blad Omschrijving: Formaat: Datum: Status: Schaal: K08 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen blad mschrijving: Formaat: Datum: Status: : BV-001-K08 tekeningenlijst B: 23-10-2018 definitief BV-00 renvooi definitief BV-002-K07-08

Nadere informatie

blad nummer OMSCHRIJVING DATUM

blad nummer OMSCHRIJVING DATUM blad nummer OMSCHRIJVING DATUM C.OP.RB Renvooi 26-07-2018 C.OP.00 Begane grond 26-07-2018 C.OP.01 Begane grond 26-07-2018 C.OP.02 Begane grond 26-07-2018 C.OP.03 Begane grond 26-07-2018 C.OP.04 1e Verdieping

Nadere informatie

Planetenlaan 17, Assen

Planetenlaan 17, Assen Planetenlaan 17, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 239.000 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k.

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k. ESWEG 30 ZUIDLAREN 495.000 k.k. www.esweg30.nl Esweg 30, Zuidlaren Deze unieke vrijstaande woonboerderij met 5 slaapkamers (bouwjaar 1910) is gelegen in het centrum van Zuidlaren en in het bezit van zonnepanelen,

Nadere informatie

B9140. Begane grond woningtype C. garage 6352 Loopdeur. woonkamer / keuken. trapkast hal. bnr.: 04. project. datum

B9140. Begane grond woningtype C. garage 6352 Loopdeur. woonkamer / keuken. trapkast hal. bnr.: 04. project. datum 3117 garage 6352 Loopdeur loos loos 5100 2941 E 3300 vloerverw. 6150 woonkamer / keuken trapkast 8800 D 4000 VV Th. cv E D C 2420 KK COMBI mk schel (1e verd.) G C AK ST B toilet A vloerverw. B hal VW A

Nadere informatie

Project: 5 woningen, Handel. Verhuurtekeningen

Project: 5 woningen, Handel. Verhuurtekeningen 5 woningen, Handel Verhuurtekeningen Verhuurtekeningen Formaat: A3 Schaal: nvt. Datum: 06-11-2013 Get: RB VH-01 14 N Situatie Formaat: Schaal: Datum: Get: A3 1:200 06-11-2013 RB VH-02 Johannes Keijzershof

Nadere informatie

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde RENVOOI MATERIALEN RENVOOI ELEKTRA RENVOOI GEVELS kleuren en materialen metselwerk buitenspouwblad kalkzandsteen binnenspouwblad (afmeting vlgs. constructeur) isolatie geïsoleerde betonvloer betonvloer

Nadere informatie

Bergse Maat 46, Westervoort

Bergse Maat 46, Westervoort Bergse Maat 46, Westervoort Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 28-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Verkooptekeningen Da Vinci Woningen Type A

Verkooptekeningen Da Vinci Woningen Type A NR. FASE verkooptekeningen OMSCHRIJVING 401 Verkooptekeningen Da Vinci Woningen Type A.1.2.3.4.5.6 FORMAAT A3 BLADEN 1:50/ 1:100/ 1:250 Tekeningenlijst Verkooptekeningen Da Vinci - Woningen Type A Tekeningnr.

Nadere informatie

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Kenmerken Overdracht Vraagprijs 215.000 k.k. Aangeboden sinds 22-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 20-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

NEN 2580 MEETRAPPORT. Adres Irenestraat 13 Postcode/Plaats

NEN 2580 MEETRAPPORT. Adres Irenestraat 13 Postcode/Plaats NEN 2580 MEETRAPPORT Object type Woning Adres Irenestraat 13 Postcode/Plaats 9531 AP Borger Datum meetopname 14-4-2017 Datum meetrapport 19-4-2017 Meetrapportnummer VM-17-015 Meetcertificaat Type A Op

Nadere informatie

Bisonstraat 52, Breda

Bisonstraat 52, Breda Bisonstraat 52, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 310.000 k.k. Aangeboden sinds 18-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

voor Park Hoog Lede BV VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 19 FASE 1 BASIS

voor Park Hoog Lede BV VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 19 FASE 1 BASIS voor Park Hoog Lede BV VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 19 FASE 1 BASIS schaal : 1:50 / 1:200 datum : 24 juli 2017 tek.no. : 06045-19-301 tek nr. omschrijving formaat datum - a b c tek nr. omschrijving formaat

Nadere informatie

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Raadhuisstraat 73, Leerbroek Raadhuisstraat 73, Leerbroek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 27-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Koningin Wilhelminaweg , Gouda Koningin Wilhelminaweg 203-199, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.000 k.k. Aangeboden sinds 17-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Park Hoog Lede te Vlaardingen VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 13 OPTIES

Park Hoog Lede te Vlaardingen VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 13 OPTIES VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 13 OPTIES schaal : 1:50 / 1:200 datum : 6 juni 2017 tek.no. : 06045-13-315 tek nr. omschrijving formaat datum - a b c algemeen 13-315 voorblad A3 6 juni 2017 x 13-316 tekeningenlijst

Nadere informatie

De Horsten (Gebouw 5)

De Horsten (Gebouw 5) De Horsten (Gebouw 5) Amersfoort Verhuurtekeningen 2805 Overzichtsplattegronden Gevelschema's Woningplattegronden Type's 1A 1B FORMAAT : SCHAAL : A3 1:100 HNR: 52A 10m 2 HNR: 78A 10m 2 HNR: 104A 10m 2

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Teulland 9, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.500 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos Renvooi: Algemeen: cv centrale verwarming Elektra: rookmelder Draairichting ramen / deuren: = scharnierzijde b no sv boiler hemelwaterafvoer noodoverstort mechanische ventilatie stadsverwarming b vw utp

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

Schokkerstraat 1, Dordrecht

Schokkerstraat 1, Dordrecht Schokkerstraat 1, Dordrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 17-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos Renvooi: Algemeen: cv centrale verwarming Elektra: rookmelder Draairichting ramen / deuren: = scharnierzijde b no sv boiler hemelwaterafvoer noodoverstort mechanische ventilatie stadsverwarming b vw utp

Nadere informatie

Opties type B B.OP.00

Opties type B B.OP.00 Opties type B Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM B.OP.01 Renvooi 26-07-2018 B.OP.02 Begane grond 26-07-2018 B.OP.03 Begane grond 26-07-2018 B.OP.04 1e verdieping 26-07-2018 B.OP.05 1e verdieping 26-07-2018 B.OP.06

Nadere informatie

technische tekeningen

technische tekeningen SPEILS TYPE BRUSSEL NIJMEGEN WLSPRONG LENT technische tekeningen 138 Bouwnummers: 138 en 151 Schaal: Plattegronden 1:50 Gevels 1:100 Doorsnedes 1:100 Opties 1:50 151 rchitect: Van Wilsum Van Loon Formaat:

Nadere informatie

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos Renvooi: Algemeen: cv centrale verwarming Elektra: rookmelder Draairichting ramen / deuren: = scharnierzijde b no sv boiler hemelwaterafvoer noodoverstort mechanische ventilatie stadsverwarming b vw utp

Nadere informatie

ZUIDHORN van Houtenstraat 2

ZUIDHORN van Houtenstraat 2 ZUIDHORN van Houtenstraat 2 Vraagprijs: 245.000 kosten koper Omschrijving ZUIDHORN - van Houtenstraat 2 Op grote hoekkavel gelegen, ruim opgezette halfvrijstaande woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte!

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Raam 702, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 09-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Zwaluwstraat 22, Breda

Zwaluwstraat 22, Breda Zwaluwstraat 22, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 339.500 k.k. Aangeboden sinds 20-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 265.000 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Rontgenlaan 8, Vlijmen

Rontgenlaan 8, Vlijmen Rontgenlaan 8, Vlijmen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.900 k.k. Aangeboden sinds 17-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Karperveen 457, Spijkenisse

Karperveen 457, Spijkenisse Karperveen 457, Spijkenisse Kenmerken Overdracht Vraagprijs 175.000 k.k. Aangeboden sinds 10-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

plaatsingsmogelijkheid koelkast lichtpunt wand (zonder armatuur) deur/draairaam (naar buiten) plaatsingsmogelijkheid kooktoestel keukenblok kruipluik

plaatsingsmogelijkheid koelkast lichtpunt wand (zonder armatuur) deur/draairaam (naar buiten) plaatsingsmogelijkheid kooktoestel keukenblok kruipluik RENVOOI Algemeen b plaatsingsmogelijkheid boiler Elektra lichtpunt plafond (zonder armatuur) Overige kk plaatsingsmogelijkheid koelkast Draairichtingen ramen/deuren hangzijde = scharnierzijde hwa hemelwaterafvoer

Nadere informatie

Hogeborg 46. Te Koop CM Maastricht (De Heeg) Vraagprijs k.k.

Hogeborg 46. Te Koop CM Maastricht (De Heeg) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 210.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 210.000 k.k. Status Verkocht Oplevering in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning, Hoekwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Onderhoud binnen

Nadere informatie

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos Renvooi: Algemeen: cv centrale verwarming Elektra: rookmelder Draairichting ramen / deuren: = scharnierzijde b no sv boiler hemelwaterafvoer noodoverstort mechanische ventilatie stadsverwarming b vw utp

Nadere informatie

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos

rookmelder loze buisleiding loze buisleiding tbv boiler loze buisleiding tbv vaatwasser aansluitpunt UTP-RJ45 thermostaat nachtverlaging koppeldoos Renvooi: Algemeen: cv centrale verwarming Elektra: rookmelder Draairichting ramen / deuren: = scharnierzijde b no sv boiler hemelwaterafvoer noodoverstort mechanische ventilatie stadsverwarming b vw utp

Nadere informatie

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 09-07-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom 0 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie