Village des Cigales. ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ;

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Village des Cigales. ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ;"

Transcriptie

1 Village des Cigales ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ; en SARL FranceComfort, gevestigd te Grezelade, Lanzac Frankrijk, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen FC in aanmerking nemende dat: - ASL en FC een overeenkomst wensen af te sluiten met betrekking tot het uitvoeren van het beheer en de verhuur van het park, en/of de zich in het park bevindende private onroerende zaken, nader aan te duiden als Bungalow of Bungalows ; - FC dit beheer en de verhuur zal uitvoeren door middel van deze overeenkomst; - Partijen door middel van deze overeenkomst hun verhouding ten aanzien van het beheer en de verhuur wensen te regelen; zijn overeengekomen als volgt: Definities: 1. Onder Beheer vallen uitsluitend de taken zoals omschreven voor het algemene beheer. 2. Onder Beheer Bungalow vallen alle taken zoals omschreven voor het beheer van de bungalow alsook voor de eigenaren, huurders en gasten. 3. Onder Verhuur vallen uitsluitend de taken zoals omschreven voor de verhuur.

2 Diensten beheer gerelateerd FC zal de navolgende goederen c.q. diensten leveren: 1. Het algemeen toezicht houden op het Park en de Bungalows. 2. Het (laten) schoonhouden van de gemeenschappelijke gedeelten (paden, wegen, gebouwen, zwembaden, speeltuin, tennisbaan, gemeenschappelijk groen en gemeenschappelijke ruimten van het park). 3. Het (laten) verrichten van dagelijks onderhoud aan de gemeenschappelijke gedeelten van het Park. 4. Het (laten) schoonhouden en in gebruiksstaat houden van de gemeenschappelijke ruimtes. 5. Het uitoefenen van een informatie/receptiefunctie incl. het bijhouden van een (in Frankrijk verplichte) aanwezigheidsregistratie. 6. Het bewaren en uitgeven van (reserve)sleutels. 7. Het opstellen van algemene parkregels t.b.v. eigenaren, huurders en gasten tijdens hun verblijfsperiode op het park. 8. Het als enige optreden als verhuurorganisatie. ASL/eigenaar gaat ermee akkoord en zal niet accepteren dat buiten FC om commercieel wordt verhuurd. 9. Het onderhouden van contacten met de Eigenaren. 10. Het bij calamiteiten schade beperkend optreden en zo nodig hulpdiensten inschakelen en betrokkenen informeren. 11. Het afsluiten van diverse verzekeringen voor opstal, aansprakelijkheid, exploitatie, van de centrale faciliteiten en gebouwen. 12. Het jaarlijks bijwonen van de vergadering van de ASL. 13. Het aanstellen van eventuele nieuwe beheerders zal in na consultatie van de ASL gebeuren. 14. Het parkbeheer, de verlichting van wegen en paden, het schoon- en- vrijhouden van wegen en paden, het algemeen toezicht op het park- en het gebruik van de kosteloze faciliteiten van het park onder andere verwerkt in de parkbijdrage. 15. FC is gerechtigd het Beheer gedeeltelijk door derden te laten uitvoeren, bijvoorbeeld bij specialistische werkzaamheden.

3 Diensten Beheer Bungalow gerelateerd FC zal de navolgende goederen c.q. diensten leveren: 1. Het algemeen toezicht houden op de Bungalow. 2. Het uitvoeren van kleine reparaties aan Bungalows. Kosten worden doorberekend aan de eigenaar. Onder de 150 excl. BTW zullen deze reparaties direct uitgevoerd worden alsook bij calamiteiten. 3. Het onderhoud van de tuin. 4. De kosten die voortvloeien uit het bezit of gebruik van de Bungalow zijn voor rekening van de eigenaar. Deze staan vermeld in Bijlage 1 waarvoor u tekent. 5. Het bewaren en uitgeven van (reserve)sleutels. 6. Het uitoefenen van een informatie/receptiefunctie tijdens door FC vastgestelde openingstijden, incl. het bijhouden van een verplicht aanwezigheidsregistratie. 7. Het ontvangen, innemen en uitgeven van sleutels aan huurders/gasten. 8. Het verstrekken van inlichtingen over de omgeving aan huurders/gasten. 9. Het incasseren, zo nodig inhouden, en uitbetalen van borgsommen. 10. Het coördineren van aankomsten en vertrek van huurders/gasten en het voeren van een deugdelijke administratie hiervan. 11. Het laten verrichten van de schoonmaak en de reiniging van bedlinnen en handdoeken alsmede het verhuur klaar maken van de Bungalows. 12. Het verrichten van periodieke controle naar de staat van de Bungalows en inventaris. 13. Het bemiddelen bij het oplossen van klachten van huurders/gasten. 14. Het verzorgen/verhuren van mogelijke bijkomende diensten. 15. FC is gerechtigd het Beheer Bungalow gedeeltelijk door derden te laten uitvoeren, bijvoorbeeld bij specialistische werkzaamheden. Tuinonderhoud 1. De tuinen dienen onderhoudsvriendelijk te zijn. Voor niet verhurende eigenaren die de tuin zelf onderhouden zijn in overleg met FC afwijkingen van de richtlijnen mogelijk. 2. In de parkregels voor de eigenaren zijn diverse bepalingen opgenomen voor de inrichting en gebruik van de tuinen.

4 Boekhouding/administratie 1. Het voeren van een financiële administratie door FC in het kader van het beheer. 2. Het verantwoorden van deze administratie op het kantoor van FC aan een afvaardiging van de ASL door middel van een financieel overzicht met bijbehorende facturen. 3. Het bijhouden van logboeken van alle Bungalows ten aanzien van storingen, onderhoud en de kosten daarvan. 4. Het innen en registreren van de jaarlijkse parkbijdrage van de ASL van de eigenaren. 5. Het innen, registreren en afdragen van de toeristenbelasting. Honorarium en kosten Beheer en beheer Bungalow 1. In bijlage 1 is een overzicht van de begroting van de parkkosten. 2. De eigenaren dienen de park kosten (bijlage 1) voor 1 januari van ieder jaar betaald te hebben. 3. Indien de totale personele bezetting niet of niet geheel voldoende blijkt te zijn, zal FC in overleg met de ASL treden om hier een oplossing overeen te komen. 4. FC heeft het recht om bij eigenaren voor uitbreiding of vervanging van de algemene voorzieningen/faciliteiten indien aantoonbaar bijdragend aan upgrading van het park, dan wel noodzakelijke onverwachte werkzaamheden behorende bij de algemene voorzieningen, alsmede al die- noodzakelijke werkzaamheden die van overheidswege of vanwege nutsbedrijven en/of andere bevoegde instanties worden voorgeschreven aan ASL in rekening te brengen. Uitgangspunt is dat dit het algemene parkbelang moet dienen. Dit zal slechts gebeuren na consultatie van de ASL. 5. Binnen 4 maanden na het eindigen van het kalenderjaar zal FC de eindafrekening opstellen van de door haar gemaakte kosten voor het Beheer, en deze ter inzage aan de ASL voorleggen. De ASL heeft het recht om binnen 3 maanden na de genoemde 4 maanden, wanneer zij zulks wenst, de onderliggende bescheiden (facturen van derden, de zgn. variabele kosten, zoals benoemd in bijlage 1) door haar vertegenwoordigers ten kantore van FC in Frankrijk te controleren. 6. FC zal het eventuele teveel of te weinig betaalde voorschot op de kosten van het Beheer, aan de ASL terugbetalen / factureren of verrekenen met de eerstvolgende factuur indien er gekozen wordt voor een variabel rendement en voor 25% indien gekozen wordt voor een ondergrens rendement.

5 Verhuur bemiddeling 1. FC zal zich inspannen om een zo hoog mogelijke verhuur opbrengst te realiseren. 2. De prijslijst wordt jaarlijks uiterlijk juli vastgesteld voor het komende jaar. 3. FC zal bij een variabel rendement de boekingen naar evenredigheid toe wijzen. 4. Eigenaar kan door een unieke inlogcode de bezetting van zijn bungalow inzien. 5. De eigenaar met een variabel rendement geeft in juli aan ASL door (of indien er een inlog is, zet hij dit zelf in de planning) welke periodes in het daaropvolgende jaar de bungalow niet beschikbaar is. 6. Indien FC schades, mankementen, storingen en dergelijke aan de woning, de technische installaties of inventaris constateert, zal de beheerder zorgdragen voor herstel of vervanging. Indien de beheerder heeft vastgesteld dat de schade is ontstaan door toedoen van een huurder dan zal in redelijkheid en billijkheid betaling van de huurder gevorderd worden c.q. afgetrokken worden van de borg. FC zal nimmer aansprakelijk gesteld kunnen worden. 7. De standaardtuin wordt verzorgd door de beheerder bij verhuur. 8. Eenmaal per jaar, aan het begin van het seizoen, dient de bungalow grondig schoon gemaakt te worden volgens de richtlijnen van FC. Deze voorjaarsschoonmaak kan de eigenaar zelf doen of tegen vergoeding laten doen door FC. 9. FC zorgt tijdens de verhuurperiode voor het schoonhouden van de bungalows. Verhuur bemiddelingsprovisie 1. Voor de verhuur opbrengsten en bijkomende kosten, taken en verplichtingen (kosten marketing, financiële afwikkeling etc.) brengt FC 10% excl. BTW + de kosten van de touroperator (ca. 18% - 20% excl. BTW) van de ontvangen huuropbrengsten in rekening. 2. ASL/Eigenaar mag zelf voor verhuur inkomsten zorgen in samenspraak FC. Indien eigenaar zelf huurders aandraagt bedraagt de verhuur provisie die FC in rekening brengt 15% excl. BTW. 3. FC stuurt voor deze verhuurcoördinatie in Augustus en Januari de factuur aan de ASL. Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op de huurinkomsten. 4. Alle vermelde percentages zijn voor zover van toepassing, gebaseerd op de geldende TVA tarieven en belastingregels. Wijzigingen hierin worden doorberekend in de percentages.

6 Financieel 1. De eigenaar die gekozen heeft voor een vast rendement mag tegen een korting van 20% op de op die datum geldende verhuur prijs huren. 2. De huur opbrengsten worden na aftrek van besproken en geaccordeerde kosten (bijlage 1) door FC betaald als rendement aan de eigenaar. De betaling vindt plaats op 30 augustus (voorschot 75% van tot dan toe ontvangen of afgesproken bedrag) en uiterlijk 30 januari van het nieuwe jaar de slotafrekening en betaling. 3. De kosten voor belastingen en verzekeringen zijn voor rekening van eigenaar. 4. FC werkt met drie vormen van rendement: A) Vast rendement: Dit is een vast percentage van de betaalde aankoopsom (excl. eventueel terug te vorderen TVA) aan FC. Kosten zoals ondertekend in bijlage 1 zijn hierin verrekend, de daadwerkelijke huuropbrengsten zijn het risico van FC. Eigen gebruik kan met een korting van 20% op de totale huur prijs plaatsvinden. B) Variabel Rendement: Dit is het rendement op basis van de daadwerkelijke verhuur. Het zogenaamde prognose rendement dient als richtlijn. Eigen gebruik op schoonmaak kosten na is kosteloos. Alle daadwerkelijke energie kosten worden verrekend met de daadwerkelijk huuropbrengsten. C) Ondergrens rendement: Dit is een combinatie van Vast en Variabel rendement. Het is een vast percentage van de betaalde aankoopsom aan FC met de mogelijkheid te profiteren van de continue verbeteringen aan het park. Een vast percentage wordt afgesproken en daarboven worden alle huuropbrengsten verdeeld 75% voor FC en 25% voor de eigenaar. 5. FC biedt de mogelijkheid een maal per 3 jaar van vast naar variabel of omgekeerd over te schakelen. Veranderen van of naar Ondergrens Rendement is niet mogelijk. Toepasselijk recht en forumkeuze 1. Op deze overeenkomst is Frans recht van toepassing. 2. Geschillen zullen, bij gebreke van een minnelijke oplossing, worden berecht door de bevoegd rechter van het departement waar het onroerend goed onder valt.

7 Bijlage 1, bedragen zijn excl. BTW: Kosten Parkkosten beheerders, beheercoördinatie (seizoens)medewerkers, animatie gereedschappen en producten Tuinonderhoud 300 arbeid, materialen Faciliteiten 250 onderhoud, water/elektra TV / wifi 125 Grote schoonmaak zelf of Alle bedragen in deze overeenkomst worden jaarlijks geïndexeerd conform het landelijke officiële index, het Franse Insee cijfer.

OVEREENKOMST. Voor de uitvoering van diensten ten behoeve van verhuur en aanverwante activiteiten op Village Le Chat te Ecuras, Frankrijk, tussen

OVEREENKOMST. Voor de uitvoering van diensten ten behoeve van verhuur en aanverwante activiteiten op Village Le Chat te Ecuras, Frankrijk, tussen OVEREENKOMST Voor de uitvoering van diensten ten behoeve van verhuur en aanverwante activiteiten op Village Le Chat te Ecuras, Frankrijk, tussen Eigenaar en Le Chat SARL voor de periode 1 januari 2014

Nadere informatie

Dienstenpakket De Rendant

Dienstenpakket De Rendant Dienstenpakket De Rendant A. Administratie en Financiën 1. Het uitvoeren van het administratief beheer, naar beste weten en kunnen en met inachtneming van de belangen van de vereniging. Ledenbestand en

Nadere informatie

Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden. De Gelderlandfabriek BV

Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden. De Gelderlandfabriek BV Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden De Gelderlandfabriek BV 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1 De bepalingen van deze algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen verhuurder

Nadere informatie

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers Chateau Fauquemont VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT Verhuur via LANDAL GREENPARKS De verhuur van VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT is in handen van LANDAL GREENPARKS. Landal Greenparks is met 50 parken in verhuur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Atelier - Bruikleenovereenkomst

Atelier - Bruikleenovereenkomst pagina1/4 Atelier - Bruikleenovereenkomst Tussen: De ingebruikgever Stichting Magdalena, gevestigd te Hilversum, vertegenwoordigd door Naam: Adres: Koninginnenweg 12 Plaats: Hilversum en De Bruiklener:

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR HUURVOORWAARDEN APPARATUUR 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Verhuurder Huurder : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Artikel 1: definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst van

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013) Vereniging van Eigenaren Bungalowpark Prins Hendrik HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013) Het herziene Huishoudelijk Reglement is vastgesteld in de algemene ledenvergadering d.d. 16 november 2013, gehouden te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst

Nadere informatie

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen:

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen: Beheerovereenkomst Ondergetekende, der van het huidige adres, verklaart hierbij dat De ondergetekende Wonende te Geboren te Gelegitimeerd met op nummer DD/MM/JJJJ,hierna te noemen opdrachtgever Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: gevestigd te Didam. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09188386.

Algemene voorwaarden van: gevestigd te Didam. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09188386. Algemene voorwaarden van: gevestigd te Didam Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09188386. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

2., wonende te: Adres: Postcode: , hierna te noemen: Eigenaar.

2., wonende te: Adres: Postcode: , hierna te noemen: Eigenaar. VERHUUROVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. Vermietungsservice Winterberg GmbH, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Winterberg en kantoorhoudende te (59955)

Nadere informatie

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over servicekosten Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over Lorem ipsum dolor sit amet servicekosten Bewoners van appartementencomplexen en flatwoningen betalen naast

Nadere informatie

Monappel bemiddeling reglement 2002

Monappel bemiddeling reglement 2002 Monappel Bemiddeling - 1 Monappel bemiddeling reglement 2002 Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: Monappel: Bedrijf in communicatie vertegenwoordigd door R. Montsma, gevestigd te

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

3 Partijen komen overeen dat deze algemene voorwaarden naar Nederlands recht zullen worden uitgelegd en daaraan onderworpen zullen zijn.

3 Partijen komen overeen dat deze algemene voorwaarden naar Nederlands recht zullen worden uitgelegd en daaraan onderworpen zullen zijn. GenietMee Zandvoortselaan 343 2116 EN Bentveld - 06 14280179 NL77 ASNB 0781 0944 10 t.n.v. GenietMee KvK 17275353 BTW-nummer NL162327869B01 www.genietmee.nl info@genietmee.nl Algemene Voorwaarden Deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen Algemene voorwaarden Bremheuvel 358 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn bindend. Zowel voor de eigenaren van vakantiebungalow Buyten als voor degene die een huurovereenkomst voor vakantiebungalow Buyten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Calypso Vastgoed B.V., dat handelt onder de naam Calypso Facility, gevestigd te Hengelo.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Calypso Vastgoed B.V., dat handelt onder de naam Calypso Facility, gevestigd te Hengelo. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Calypso Vastgoed B.V., dat handelt onder de naam Calypso Facility, gevestigd te Hengelo. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Overeenkomst van Opdracht

Overeenkomst van Opdracht Overeenkomst van Opdracht Drie-partijen-overeenkomst van Opdracht inzake bemiddeling tot het verrichten van werkzaamheden ex artikel 7:400 BW - Algemene Modelovereenkomst conform Belastingdienst nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door De Nederlandse Pensioen Associatie,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Validata Group BV

Algemene Voorwaarden Validata Group BV Artikel 1 Definities: Betrokkene: Bewerker: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door Validata Group BV betrekking heeft; degene die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F. 1. ALGEMEEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Entrust V.O.F. al dan niet op declaratiebasis adviezen aan opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G Versie 25 januari 2011 PARTIJEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon DE GEMEENTE COEVORDEN, gevestigd te (7741 GE) Coevorden

Nadere informatie

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever;

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever; Wanneer u als klant/opdrachtgever akkoord gaat met de incasso-overeenkomst van RL-Incasso, gaat u ook automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Mocht u vragen hebben over de onderstaande voorwaarde

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

BEHEEROVEREENKOMST BUITENPLAATS DE MECHELERHOF

BEHEEROVEREENKOMST BUITENPLAATS DE MECHELERHOF Ondergetekenden: 1. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Buitenplaats De Mechelerhof Parkbeheer B.V., statutair gevestigd te Mechelen, gemeente Gulpen-Wittem, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

MODULE 4 Huurcontracten, voorwaarden en huurbescherming

MODULE 4 Huurcontracten, voorwaarden en huurbescherming MODULE 4 Huurcontracten, voorwaarden en huurbescherming Aankoopprijs Rendementsoptimalisatie BAR en NAR Eigen versus vreemd vermogen Huur Zelfstandige en onzelfstandige woning Puntenverbetering Verschillende

Nadere informatie

NMI MEDIATION REGLEMENT 2001

NMI MEDIATION REGLEMENT 2001 Nederlands Mediation Instituut NMI MEDIATION REGLEMENT 2001 Artikel 1 - Definities In dit reglement wordt verstaan onder: NMI: de Stichting Nederlands Mediation Instituut, gevestigd te Rotterdam. Reglement:

Nadere informatie

Pagina 2 : tarieven verhuur vastgoed. Pagina 3 : werkzaamheden verhuur vastgoed. Pagina 4 : tarieven beheer vastgoed

Pagina 2 : tarieven verhuur vastgoed. Pagina 3 : werkzaamheden verhuur vastgoed. Pagina 4 : tarieven beheer vastgoed Beste Vastgoedeigenaar, Allereerst onze dank voor uw getoonde interesse in HuisvestingCuracao.com. Het vastgoed beheerkantoor welke zowel de commerciële- als de facilitaire zijde van uw vastgoed kan verzorgen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Type Buizerd. DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN.

Type Buizerd. DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN. Type Buizerd DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN. Informatie bij: Quatre Bras Vastgoed BV Tel.: 0524-552192 / 06-53110976 E-mail: info@dijkemavastgoed.nl Website: vakantiehuisdrenthekopen.nl Algemeen:

Nadere informatie

A. Taken vallend onder de vaste maandfee (incl. technisch beheer)

A. Taken vallend onder de vaste maandfee (incl. technisch beheer) Beheertaken A. Taken vallend onder de vaste maandfee (incl. technisch beheer) 1. Aanspreekpunt in verband met dagelijks beheer voor derden, zoals onderhouds- en reparatiebedrijven, assurantiekantoren,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN SCHRIJVER ASSURANTIE MANAGEMENT OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

KWO Verhuur Algemene voorwaarden huurders

KWO Verhuur Algemene voorwaarden huurders KWO Verhuur Algemene voorwaarden huurders 1 Algemeen: Met KWO villa wordt in deze algemene bepalingen bedoeld de specifieke KWOvilla( s) waarvoor de boeking wordt gemaakt en de huurovereenkomst wordt afgesloten,

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING:

LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING: LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING: 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Struijs Financial Planning (hierna SFP) al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer Huurovereenkomst Camper en Go B.V. Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk 188 2967 GJ Langerak Telefoonnummer 06 101 34 324 0183-56 34 42 E-mail info@camperengo.nl

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. GEBRUIKTE DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de contractspartijen als volgt aangeduid: Raetsluy : de maatschap Raetsluy Advocaten, alsmede alle bij haar krachtens een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN YOUR AMSTERDAM HOME

ALGEMENE VOORWAARDEN YOUR AMSTERDAM HOME ALGEMENE VOORWAARDEN YOUR AMSTERDAM HOME Artikel 1. Identiteit Naam ondernemer: Your Amsterdam Home Vestiging: Amstelveenseweg 149-4 1075VZ Amsterdam Telefoonnummer: 06-51579679 Bereikbaarheid: Ma t/m

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

Definities Huurder : een natuurlijke persoon die voor een korte duur een voertuig wil huren als hoofdbestuurder ervan.

Definities Huurder : een natuurlijke persoon die voor een korte duur een voertuig wil huren als hoofdbestuurder ervan. Voorwaarden MyWheels Open (versie februari 2018) Deze voorwaarden zijn aanvullend voor de dienst MyWheels Open ten opzichte van de reeds geldende Algemene Voorwaarden van MyWheels en de Huurvoorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object.

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object. OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING BIJ VERHUUR De opdrachtgever Naam : Voornamen : Geboorteplaats : Geboortedatum : Woon/Correspondentieadres : Postcode, plaats : E-mail adres : Bankrekening : Telefoon thuis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V.

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V. Statutair gevestigd in Elburg, Kamer van Koophandel 5113 3547 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die de opdrachtgevers van PMG Consultancy B.V., hierna

Nadere informatie

PACHTOVEREENKOMST ONDERGETEKENDEN

PACHTOVEREENKOMST ONDERGETEKENDEN PACHTOVEREENKOMST Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 15 augustus 2008 vastgesteld en op 25 augustus 2008 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te s- Gravenhage en aldaar ingeschreven

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Timmer & Hoesenie Advocatuur: een samenwerkingsverband van de zelfstandig werkende advocaten mr. L.A.E. Timmer en mr.

Nadere informatie

KOPERSWIJZER STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE 16 september 2015

KOPERSWIJZER STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE 16 september 2015 1 KOPERSWIJZER STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE 16 september 2015 INTRODUCTIE Het project met Strandhuisjes te Julianadorp aan Zee is een initiatief van Pieter Olthof en Emile Zonneveld. Twee succesvolle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AWAYKEY

ALGEMENE VOORWAARDEN AWAYKEY ALGEMENE VOORWAARDEN AWAYKEY 1. Definities en begrippen 1.1 AwayKey.nl B.V, gevestigd aan de Schinkelkade 44HS 1075VK Amsterdam en ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder KvK-nummer 65673018, is een organisatie

Nadere informatie

Algemene. voorwaarden voor. arbeidsbemiddeling

Algemene. voorwaarden voor. arbeidsbemiddeling Postbus 9607 Box E 1800 1006GC Amsterdam www.team-recruitment.nl info@team-recruitment.nl Algemene voorwaarden voor arbeidsbemiddeling 2018 BTW nummer:nl218195540b02 Kamer van Koophandel:70719586 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur Verhuur zonder chauffeur 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Voertuig: het voertuig welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. 1.2 Huurder: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever,

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever, VERWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1...hierna opdrachtgever, 1. Romein Broeksteeg, kantoorhoudende te Houten aan De Molen 83, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

BEHEEROVEREENKOMST RECREATIEPARK LANDAL VOLENDAM

BEHEEROVEREENKOMST RECREATIEPARK LANDAL VOLENDAM BEHEEROVEREENKOMST RECREATIEPARK LANDAL VOLENDAM Ondergetekenden: 1. DE VERENIGING VAN EIGENAARS VAKANTIEPARK VOLENDAM, gevestigd te Volendam 1131 AA Slobbeland 5 ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

CONSUMENTEN- VOORWAARDEN

CONSUMENTEN- VOORWAARDEN CONSUMENTEN- VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Zuyd Makelaardij & Vastgoed. Hierin leest u welke rechten en plichten uw makelaar en uzelf hebben. Ze zijn in werking getreden op 1 Januari

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden AFIDAS BV

Algemene Voorwaarden AFIDAS BV Algemene Voorwaarden AFIDAS BV Artikel 1. Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: - opdrachtgever : de rechtspersoon of natuurlijke persoon, alsmede diens vertegenwoordigers, gemachtigden,

Nadere informatie

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Ondergetekende hierna te noemen verhuurder EN hierna te noemen huurder zijn het volgende overeengekomen: 1 Het gehuurde, bestemming 1.1 Verhuurder verhuurt aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING GRIFFIOEN EMPLOYEE BENEFITS BV

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING GRIFFIOEN EMPLOYEE BENEFITS BV ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING GRIFFIOEN EMPLOYEE BENEFITS BV 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Griffioen Employee Benefits BV al dan

Nadere informatie

Hoofdweg 234 te Rotterdam

Hoofdweg 234 te Rotterdam Hoofdweg 234 te Rotterdam 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Betreft Ligging en Bereikbaarheid : Ca. 850 m² kantoorruimte, verdeeld over de 1e en 2e verdieping, vanaf ca. 250 m² aan de Hoofdweg

Nadere informatie

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp Projectinformatie Hoofdweg 667 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, diverse recent vernieuwde kantoorunits gelegen aan de Hoofdweg 667 te Hoofddorp. Locatie Het object ligt aan de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Woningzoekende

Algemene Voorwaarden Woningzoekende Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Bemiddelingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedngen en op alle bemiddelingsopdrachten, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende bemiddelingsovereenkomst(en)

Nadere informatie

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object. Adres

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object. Adres OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING BIJ VERHUUR De opdrachtgever Naam Voornamen Geboorteplaats Geboortedatum Woon/Correspondentieadres Postcode, plaats E-mail adres IBAN Bankrekeningnr Telefoon thuis Telefoon

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

1.2 Onder zaalhuurder wordt verstaan de natuurlijke- of rechtspersoon die met verhuurder een reserverings-/zaalhuurovereenkomst heeft gesloten.

1.2 Onder zaalhuurder wordt verstaan de natuurlijke- of rechtspersoon die met verhuurder een reserverings-/zaalhuurovereenkomst heeft gesloten. Algemene Huurvoorwaarden Nieuwe Erven Versie: 1 januari 2015 Adres: Heiligenbergerweg 144, 3816 AN Amersfoort Inhoud: 1 - definities 2 - reservering 3 - annuleren door huurder(s) 4 - annuleren door verhuurder

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. Algemene voorwaarden van den Boorn Financieel Advies B.V. Betrekking hebbende op het gebied van advisering in financiële diensten in de ruimste zin des woord evenals het besturen en deelnemen van management-

Nadere informatie

Snoek Recreatie Beheer BV 2014-2015. Verhuurbemiddelingsovereenkomst

Snoek Recreatie Beheer BV 2014-2015. Verhuurbemiddelingsovereenkomst Verhuurbemiddelingsovereenkomst De ondergetekenden: 1. Snoek Recreatie Beheer BV, gevestigd te Klazienaveensestraat 107, 7885 BC Nieuw Dordrecht, ten deze vertegenwoordigd door haar bestuurder G. Snoek

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden. I Begripsbepalingen

Boekingsvoorwaarden. I Begripsbepalingen Boekingsvoorwaarden Deze algemene voorwaarden - die van tijd tot tijd zullen worden aangepast - zijn van toepassing op alle reserveringen en huurovereenkomsten welke als gevolg van het gebruik van deze

Nadere informatie

IJISBERG REAL ESTATE RENTALS

IJISBERG REAL ESTATE RENTALS Bemiddelingsovereenkomst Verhuurder Concept IJisberg Real Estate Rentals Van Spilbergenstraat 72 1057RK Amsterdam De heer G.W. IJisberg 06-46280649 KvK: 56259077 hierna te noemen: "Makelaar"; & naam en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Website : Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:, gevestigd te Huissen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AwayKey

Algemene voorwaarden AwayKey Algemene voorwaarden AwayKey 1. Definities en begrippen 1.1 AwayKey, gevestigd aan de Derkinderenstraat 63-3 1061VP Amsterdam en ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder KvK-nummer 60692650, is een organisatie

Nadere informatie

Roompot. Top belegging. aan de Zeeuwse kust Beleggers informatie. Investeer in luxueus genieten

Roompot. Top belegging. aan de Zeeuwse kust Beleggers informatie. Investeer in luxueus genieten Roompot Investeer in luxueus genieten aan de Zeeuwse kust Beleggers informatie Top belegging aan de Zeeuwse kust Beleggen in Roompot Water Village Kleinschalig, duurzaam en energiezuinig vakantieresort

Nadere informatie

Incasso Network Company Lawyers

Incasso Network Company Lawyers INCASSO NETWORK COMPANY LAWYERS ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN. A. Algemeen: 1. Incasso Network Company Lawyers hierna ook te noemen opdrachtnemer, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig

Nadere informatie

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Huis & Hypotheek Bergen verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Pensioenadviesbureau Mr H.N.J. Bijvoet Chezpied bv

Pensioenadviesbureau Mr H.N.J. Bijvoet Chezpied bv Algemene voorwaarden 2014 - blad 1 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Chezpied bv, handelend onder naam Pensioenadviesbureau Mr H.N.J. Bijvoet,

Nadere informatie

OVEREENKOMST inzake consignatie

OVEREENKOMST inzake consignatie OVEREENKOMST inzake consignatie DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid., gevestigd aan de. te., ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw. in de functie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door D.B. van der

Nadere informatie

3 Aanbiedingen tot stand komen overeenkomst

3 Aanbiedingen tot stand komen overeenkomst 1 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN TALENT KITCHEN Artiest Artiestenovereenkomst Talent Kitchen Opdrachtgever Optreden een artiest (acteur, presentator, dagvoorzitters, spreker, mediatrainer etc.) die wordt

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden Gemeente Marktplaats

Inschrijfvoorwaarden Gemeente Marktplaats Inschrijfvoorwaarden Gemeente Marktplaats Partijen: 1. Gemeente Marktplaats B.V., gevestigd te Eemnes Noordersingel 20G, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer P.J.R. Groot, Directeur, hierna

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1 Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk & Vis B.V. versie september 2011

Algemene Voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk & Vis B.V. versie september 2011 Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk en Vis B.V., h/o De Klerk & Vis - Gerechtsdeurwaarders en Incasso, gevestigd te Amsterdam,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden d.d. 29 april 2016 Artikel 1: Definities De ondernemer: Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V. De recreant: degene die met de ondernemer een overeenkomst is aangegaan betreffende

Nadere informatie

Versie april 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN

Versie april 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN Versie april 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DRIEKLEUR VERZEKERINGEN Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Middelburg 30 januari 2009 (nummer 2009/3) Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TIBBAA LOCKERS B.V. I.O.

ALGEMENE VOORWAARDEN TIBBAA LOCKERS B.V. I.O. ALGEMENE VOORWAARDEN TIBBAA LOCKERS B.V. I.O. ten behoeve van de verhuur van lockers voor evenementen Artikel 1 Definities a. Tibbaa Lockers : Tibbaa Lockers B.V. i.o. b. Bezoeker : de bij het evenement

Nadere informatie

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN Adres: Massembre 84, 5543 Heer Bedrijfsnummer: 0877879593 BTW-nummer: BE 0877879593 Rekeningnummer: BE17 0688 9770 5321 1. Boekingen Massembre neemt alleen boekingen

Nadere informatie