Snoek Recreatie Beheer BV Verhuurbemiddelingsovereenkomst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Snoek Recreatie Beheer BV 2014-2015. Verhuurbemiddelingsovereenkomst"

Transcriptie

1 Verhuurbemiddelingsovereenkomst De ondergetekenden: 1. Snoek Recreatie Beheer BV, gevestigd te Klazienaveensestraat 107, 7885 BC Nieuw Dordrecht, ten deze vertegenwoordigd door haar bestuurder G. Snoek Beheer BV, op haar beurt vertegenwoordigd door Dhr. G. Snoek ; gemelde vennootschap hierna te noemen: de organisatie en 2: Naam : Voornaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum: Geboorteplaats: Hierna te noemen de eigenaar / de eigenaren. In aanmerking nemende: a. dat de ondergetekende sub 2 eigenaar is van de woning staande en gelegen aan op het park "Parc Emslandermeer" aan de Laan van Westerwolde 15 te Vlagtwedde, plaatselijk genaamd/genummerd. b. dat de eigenaar de wens te kennen heeft gegeven de aan hem toebehorende woning voor korte en naar zijn aard recreatieve verhuur beschikbaar te stellen aan een professionele verhuurorganisatie; c. dat de organisatie een professionele verhuurorganisatie is, welke zich zal inspannen deze verhuur voor rekening en risico van de eigenaar ter hand te nemen;

2 Verklaren te zijn overeengekomen: Artikel 1 Huurovereenkomsten 1.1. Met betrekking tot de woning brengt de organisatie op eigen naam c.q. op naam van de door haar ingeschakelde touroperator of reisorganisatie, als verhuurder, huurovereenkomsten met derden tot stand De eigenaar staat er tegenover de organisatie voor in dat de woning niet door derden wordt gebruikt of gehuurd dan krachtens een via de organisatie of de eigenaar met de gebruiker of huurder afgesloten overeenkomst Alle boekingen dienen door de organisatie te worden geadministreerd Alle boekingen geschieden onder de voorwaarden en condities van de organisatie, welke jaarlijks worden vastgesteld door de organisatie Alle voorgenomen wijzigingen met betrekking tot huurvoorwaarden, tarieven, condities en bijkomende kosten worden jaarlijks, en wel voor 30 juni van elk jaar, door de organisatie aan de eigenaren en het bestuur van de Stichting Bewonersbelangen kenbaar gemaakt De eigenaar is jegens de organisatie aansprakelijk voor alle schade, welke voortvloeit uit het toerekenbaar tekortschieten, daaronder begrepen gevolgschade, zoals eventueel door de organisatie te betalen schadevergoeding, ter zake van het feit, dat de organisatie een met een huurder overeengekomen huurovereenkomst niet kan nakomen en de niet-nakoming aan de eigenaar te wijten is Eigenaar verleent aan de organisatie, die verklaart te aanvaarden, het exclusieve recht om op naam van de organisatie en voor rekening en risico van de eigenaar de woning te verhuren aan derden leder gebruik van de woning, zowel door de eigenaar als door anderen, dient tijdig en schriftelijk aan de organisatie te worden opgegeven en bevestigd. De aanmelding is alleen geldig indien er duidelijk een naam en adres van de betrokkenen en de verblijfsduur aangegeven staat. Daarbij zal de door de organisatie gehanteerde reserveringsprocedure, aan eigenaar bekend, worden gevolgd. Iedere gebruiker dient zich vooraf bij de receptie te melden en zich te laten inschrijven/nachtregister te tekenen Zelfverhuren van de woning door de eigenaar is alleen toegestaan in overleg met de organisatie en tegen de door deze gehanteerde prijzen voor de betreffende periode. De huurvoorwaarden opgesteld door de organisatie zijn dus eveneens van toepassing bij eigen verhuur. De door eigenaar zelf gerealiseerde boekingen zullen eerst na schriftelijke bevestiging door de organisatie van kracht zijn. De gerealiseerde huurprijs van deze zelf gerealiseerde boekingen komen, na aftrek van de hierop verschuldigde provisie van twaalf procent (12%) aan de organisatie, de eigenaar rechtstreeks ten goede.

3 1.10. De eigenaar kan, met inachtneming van het in deze overeenkomst bepaalde, zo vaak hij wil gebruik maken van zijn bungalow. Onder dit 'eigen gebruik' wordt verstaan het gebruik door de eigenaar zelf of diens familie (in de eerstegraad) anders dan voor eigen verhuur. Eigen gebruik is niet mogelijk als door niet tijdige reservering er geen omboeking door de organisatie kan worden gedaan. Per jaar kan ten hoogste twee weken in de maanden juli of augustus, de woning voor eigen gebruik worden gebezigd zonder dat provisie in rekening wordt gebracht. De eigenaar is bij eigen gebruik verplicht zich te houden aan de perioden als genoemd in de door de organisatie gehanteerde prijslijst. De organisatie is niet verantwoordelijk voor welke vorm van fiscale gevolgen en/of naheffingen vanwege eigen gebruik door de eigenaar Indien een eigenaar een huurovereenkomst tot stand brengt in een ander dan zijn eigen woning, ontvangt hij een provisie van twaalf procent (12%) excl. Btw over de gerealiseerde basishuurprijs De organisatie zal alles in het werk stellen om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad in de bungalows te bereiken met als uitgangspunt een evenredige aanbieding van alle recreatiebungalows die voor verhuur beschikbaar zijn. De verhuuropbrengsten worden centraal door De organisatie ten behoeve van de eigenaar geïnd. De totale verhuuropbrengst minus de daarop betrekking hebbende kosten worden aan de eigenaar van de bungalow uitgekeerd, zoals voortvloeit uit deze overeenkomst De eigenaar zal zorgdragen voor de toegankelijkheid van de bij de Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer in beheer gegeven terreinen, wegen, paden, bermen, speelvoorzieningen, parkeerplaatsen, bruggen, vaarwegen, zwemplassen, i.c. alle voorzieningen die worden genoemd in de beheersovereenkomst en de daaruit voortvloeiende begroting(en). Artikel 2 Taken m.b.t. verhuurinspanningen 2.1. De werkzaamheden van de organisatie bestaan uit het maken van publiciteit, teneinde de woning te verhuren, het sluiten van huurovereenkomsten met derden en het innen van de huurpenningen De organisatie verplicht zich de nodige inspanningen te leveren, teneinde te bereiken, dat de woning zoveel mogelijk wordt verhuurd zonder echter enige garantie aan de eigenaar te dien zake op zich te nemen. De eigenaar werkt eraan mee, voor zover dat in zijn vermogen ligt, dat deze opzet wordt bereikt.

4 2.3. Tot de verhuuractiviteiten behoren de volgende taken: a. de ontvangst van, sleuteluitreiking en het verstrekken van de nodige informatie aan de huurders/gebruikers; b. de controle op de bewoning en toezien op de geldende verblijfsregels; c. het afhandelen en oplossen van eventuele klachten m.b.t. de huurovereenkomst; d. het eventueel aanvullen van ontbrekende kleine inventaris, het regelen van herstel en vervanging van apparatuur, installaties, vaste inrichting, bouwkundige voorzieningen. e. het verstrekken van linnen en het laten uitvoeren van een verplichte wisselschoonmaak van de woning voor rekening van de huurder/gebruikers. 2.4 De organisatie is gerechtigd om voor haar werkzaamheden (een) andere boekingsorganisatie(s) in te schakelen. Artikel 3 Huurprijzen De te hanteren huurprijzen, de gangbare en toegepaste kortingsregelingen, actieprijzen en speciale arrangementen met bijvoorbeeld afwijkende huurtermijnen en de prijzen van alle eventueel bijkomende kosten voor de huurder, worden jaarlijks door de organisatie, voor 30 juni, vastgesteld en aan het Bestuur van de Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer meegedeeld. De aan huurders in rekening gebrachte bijkomende kosten, waaronder de parkkosten, komen toe aan de organisatie. Artikel 4 Financiële afwikkeling verhuur 4.1. Binnen dertig dagen na afloop van elk kwartaal wordt de door de organisatie op het kwartaal betrekking hebbende ontvangen huurprijs, onder aftrek van de verhuurbemiddelingsprovisie en de overige op grond van deze overeenkomst verschuldigde vergoedingen, via de kwaliteitsrekening van de Bewaarstichting aan de eigenaar voldaan Alle op de woning rustende kosten, lasten, belastingen, verzekeringen e.d. alsmede alle met betrekking tot de woning door de organisatie geleden schades, toerekenbaar aan de eigenaar, zijn voor rekening van de eigenaar. De organisatie is gerechtigd om deze bovengenoemde kosten/schades te verrekenen met de af te dragen verhuuromzet. 4.3 Over alle bedragen wordt omzetbelasting berekend. 4.4 Indien een kwartaalafrekening een negatief saldo voor de eigenaar aangeeft, heeft deze eigenaar een betalingstermijn van 30 dagen na dagtekening van de afrekening. 4.5 Bij te late betaling is de organisatie gemachtigd administratiekosten in rekening brengen.

5 Artikel 5 Bemiddelingsprovisie en overige (vaste) kosten 5.1 Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zoals genoemd in artikel 2, van deze overeenkomst, ontvangt de organisatie provisie, uit te betalen op de wijze als beschreven in artikel 5.2 en 5.3. De provisie is een percentage van de bruto verhuuromzet. Onder bruto verhuuromzet wordt verstaan: het totaal van de in het kalenderjaar daadwerkelijk gerealiseerde huuropbrengsten van de woning exclusief doorberekeningsprijs van kosten (eind) schoonmaak en bedlinnen, exclusief toeristenbelasting, overige heffingen en omzetbelasting. 5.2 De organisatie ontvangt voor de door haar op grond van deze overeenkomst te verrichten verhuurinspanningen een vergoeding van tweeëntwintig procent (22%) excl. Btw over de gerealiseerde huurprijs vanaf de ** categorie. De organisatie betaalt uit deze provisie de provisiekosten die de professionele wederverkopers in rekening brengen, zoals touroperators, reisbureaus en anderen. 5.3 Voor de standaard ingerichte bungalows op niveau *, wordt een provisie gevraagd van zevenentwintig procent (27%) excl. Btw van de gerealiseerde verhuuromzet. Dit als vergoeding voor de extra werkzaamheden ten gevolge van klachten, omboekingen etc. 5.4 De overige (vaste) kosten worden in mindering gebracht op het totaal van de te ontvangen huuropbrengsten. De mindering zal per kwartaal plaatsvinden en bedraagt in totaal op jaarbasis 1060,00 exclusief BTW ( 265,00 excl. BTW per kwartaal). Hieronder vallen de volgende zaken: a. Vervanging en herstel: - Kleine inventaris ( porselein, glaswerk etc) - Uitvoeren van kleine reparaties (arbeidsduur maximaal 15 minuten). Reparaties, waarbij het verhelpen langer duurt dan een kwartier zullen worden doorberekend aan de eigenaar. Het bruto werkloon van de eigen technische dienst bedraagt 30,00 per uur exclusief btw. b. Marketing & Sales: - de normale advertentie campagnes; - het in werking houden van een adequate en actuele website - mailingen op basis van de aanwezige database in het reserveringssysteem - joint promotions met producenten, touroperators e.d. - beurs deelname of folderparticipatie tijdens beurzen - Social Media activiteiten - Google Adwords advertenties c. Jaarlijkse grote schoonmaak:

6 d. Raambewassing: - Meerdere keren per jaar (maximaal 4 keer) - aan de buitenzijde reinigen e. Reinigen en vervangen beddengoed: - Onder beddengoed verstaan wij dekbedden en kussens. - Reinigen per kwartaal en vervanging per 6 jaar f. Onderhoudscontract CV: - Preventief onderhoud aan de CV/warmwaterinstallatie. - Bovenstaande prijs is geldend voor CV/warmwaterinstallaties <15 jaar. Voor CV/warmwaterinstallaties >15 jaar kan er een lichte prijsverhoging van toepassing zijn. 5.4 Elk 2 e jaar zal de gehele buitenzijde van de bungalow gereinigd worden. Deze kosten worden begroot op circa 143,00, maar kunnen per type bungalow verschillend zijn. De gemaakte kosten zullen in het jaar van de reiniging aan de eigenaar gefactureerd worden. Onder het reinigen van de buitenzijde wordt verstaan; - Schoonmaak terrassen - Handmatig schoonmaken houtwerk - Reinigen goten ( 1x per jaar) 5.5 De prijzen van deze dienstverleningen hebben als peildatum 1 mei 2014, maar kunnen jaarlijks geïndexeerd of aangepast worden aan de heersende marktomstandigheden. De organisatie zal de voorgenomen prijsmutaties tijdig melden aan het bestuur van de Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer alsmede de eigenaar van de bungalow. 5.6 Indien een eigenaar een huurovereenkomst tot stand brengt in zijn eigen woning, dan ontvangt de organisatie een provisie van twaalf procent (12%) excl. Btw over de gerealiseerde huurprijs. 5.7 Het laten schoonmaken van de woning na iedere gebruiksperiode, bij gebruik door derden en eigen gebruik, is verplicht en wordt aan de gast/gebruiker in rekening gebracht. 5.8 Mochten elementen van de aanwezige inventaris en apparatuur naar oordeel van de organisatie reparatie of vervanging behoeven, dan is de organisatie gemachtigd om voor rekening van de eigenaar opdracht te verstrekken tot reparatie en/of vervanging tot een maximum bedrag van excl. Btw. De organisatie zal zich inspannen om, in de voorkomende gevallen, de veroorzaker van de schade aansprakelijk te stellen en de kosten zoveel mogelijk daarop te verhalen. Schades veroorzaakt door gebrek aan onderhoud of sterke veroudering vallen daar niet onder.

7 5.9 Te allen tijde zal de organisatie aan de eigenaar een melding maken van grote reparaties c.q. vervangingen; denkende aan bijvoorbeeld het vervangen van apparatuur of meubilair. Reparaties boven de 175 excl. Btw vinden slechts plaats na overleg en na toestemming van de eigenaar, tenzij spoedeisendheid dit overleg niet toestaat De organisatie zal aan huurders een bedrag in rekening brengen voor administratiekosten en eventuele voorkeursboekingen. Deze bedragen kunnen jaarlijks worden aangepast De opbrengst uit toeristenbelasting en overige heffingen, bedlinnen en handdoekenpakketten, komt ten goede aan de organisatie, die zorgdraagt voor (tijdige en volledige) afdracht en betaling aan overheid en de door haar ingeschakelde toeleveringsbedrijven. Artikel 6 Financiële verantwoording 6.1 Binnen 30 dagen na afloop van elk kwartaal ontvangt de eigenaar van de organisatie een overzicht van de geboekte verhuurresultaten. 6.2 De organisatie verbindt zich tot het voeren van een afzonderlijke administratie ter zake de exploitatie van de bungalows welke bij haar in de verhuur zijn gegeven en wel op zodanig wijze dat deze inzicht geeft in de samenstelling van de verschillende posten en het resultaat; zowel collectief als per woning. Het Bestuur van de Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer als ook haar accountant, heeft ten allen tijde het recht van inzage in bedoelde administratie en het resultaat zowel collectief als wel per woning. 6.3 De gerealiseerde verhuurresultaten zullen door de organisatie worden gestald op een kwaliteitsrekening t.n.v. de Bewaarstichting, die zal zorgdragen voor de afdracht zoals bedoeld onder punt 4.1. Artikel 7 Inrichting/kwaliteitsniveau/vaste vergoedingen 7.1. De woning dient ten behoeve van de verhuurbemiddeling ingericht en ingericht gehouden te worden volgens de door de organisatie aan de eigenaar ter hand te stellen inventarislijst Het (kwaliteits-)niveau zowel van de woning als van de inventaris moet blijven voldoen aan de kwaliteitscriteria, welke in eerste instantie worden vastgesteld door de organisatie en aan de nodige eisen voor verhuur voldoet en is afgestemd op het aantal personen waarvoor de woning wordt verhuurd en gebruiksklaar is. Genoemde kwaliteitscriteria moeten van tijd tot tijd worden bijgesteld in overleg met het bestuur van de Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer, c.q. door haar in te stellen commissies die representatief en competent zijn voor dat type verhuurbungalow.

8 7.3. De eigenaar verleent door ondertekening van deze overeenkomst, volmacht aan de organisatie om voor rekening van de eigenaar alle handelingen te verrichten, welke noodzakelijk zijn om de inventaris in goede staat te behouden. Bij ontbreken of teniet gaan van inventaris zal de organisatie voor vervanging/reparatie in overleg gaan met /opdracht geven aan eigenaar. De kosten van vervanging/reparatie zal de organisatie zoveel mogelijk verhalen op diegene die de vervanging/reparatie noodzakelijk heeft gemaakt. Mocht dit bij vertrek niet zijn verhaald, zijn de kosten voor risico van de eigenaar. Verhaal bij slijtage of breuk zal niet altijd redelijk of mogelijk zijn. Voor resterende kosten blijft de eigenaar aansprakelijk Jaarlijks zal door de organisatie een technisch- en onderhoudsrapport worden opgesteld van de bungalow. Hierin worden o.a. uit te voeren vervangingen, onderhoudswerkzaamheden en eventuele verbeterpunten opgenomen. Dit rapport zal aan de eigenaar worden overhandigd De organisatie heeft het recht de overeenkomst te ontbinden, indien de woning zodanig is beschadigd of vernield of anderszins niet aan de gestelde eisen voldoet-zonder dat de organisatie ter zake een verwijt valt te maken- dat verhuurbaarheid binnen redelijke termijn is uitgesloten De eigenaar verplicht zich een opstal- en brandverzekering te sluiten ten behoeve van zijn woning. Artikel 8 Vrijwaring De eigenaar vrijwaart de organisatie voor alle vorderingen, bekend of onbekend, die derden kunnen doen gelden tot vergoeding van schade welke op enigerlei wijze door handelen of nalaten van de eigenaar of haar gemachtigde mocht worden of zijn veroorzaakt. Artikel 9 Diversen 9.1. De eigenaar verleent voor de volledige duur van deze overeenkomst volmacht aan de organisatie tot het verrichten van al hetgeen ter uitvoering van deze overeenkomst nodig is, waaronder met name begrepen de centrale inning van de verhuuropbrengsten en het afrekenen van het resultaat als in deze overeenkomst vermeld, alsmede het verrekenen van wat de eigenaar verschuldigd is aan de organisatie of aan de Stichting Bewonersbelangen Parc Emslandermeer De door de eigenaar opgegeven bankrekening kan door de organisatie worden gehanteerd zolang door de eigenaar niet schriftelijk anders is medegedeeld.

9 9.3. Vervreemding door de organisatie van de door haar gevoerde onderneming heeft geen effect ten aanzien van lopende verplichtingen uit hoofde van deze overeenkomst. De verkrijger zal de contractpositie welke de organisatie heeft onverkort overnemen. De organisatie is alsdan verplicht aan de verkrijger in de vorm van een kettingbeding de verplichting op te leggen de contractpositie over te nemen en aan alle voor hem uit de onderhavige overeenkomst voortvloeiende verplichtingen te voldoen, zodanig dat ook opvolgende verkrijgers verplicht zijn deze verplichting aan hun rechtsopvolgers op te leggen In verband met het afrekenen van lopende reserveringen aan de bestaande eigenaar en het nakomen van deze overeenkomst door de nieuwe eigenaar is de bestaande eigenaar verplicht de organisatie na overdracht- schriftelijk in kennis te stellen van de datum van de eigendomsoverdracht van de woning en de gegevens van de opvolgende eigenaar (naam, adres, woonplaats) De organisatie heeft het recht om jaarlijks voor max. 7 aaneengesloten dagen of 2 keer een weekend/midweek gebruik te maken van de bungalow voor o.a. promotionele doeleinden en hoeft hiervoor geen vergoeding te voldoen aan de eigenaar. De terbeschikkingstelling in dit verband zal plaatsvinden in periodes met een algemene bezettingsgraad, ervan uitgaande dat het gebruik geen belemmering mag vormen voor reguliere verhuur. Artikel 10 Duur/beëindiging overeenkomst Deze overeenkomst is aangegaan voor een periode van geldend van: tot Na het verstrijken van de hiervoor in sub 1 genoemde periode wordt deze overeenkomst voortgezet voor een aansluitende periode van drie jaren, derhalve een eerste voortzetting tot 05 januari Deze overeenkomst wordt vervolgens voorgezet voor aansluitende perioden van telkens één jaar Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van de eerste periode met inachtneming van een termijn van tenminste drie maanden. Na de eerste periode zal een opzeggingstermijn van één jaar van toepassing zijn Opzegging dient te geschieden bij deurwaarders exploot of per aangetekend schrijven Indien per één januari van enig kalender jaar op het recreatiepark in zijn totaliteit niet tenminste 80 wooneenheden gedurende een periode van 35 weken per jaar voor verhuur ter beschikking staan aan de organisatie, heeft de organisatie het recht de overeenkomst

10 tussentijds tegen het einde van een kalenderjaar op te zeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 9 maanden De overeenkomst treedt in plaats van en vervangt alle eerder aangegane (verhuurbemiddelings)overeenkomsten tussen partijen Eigenaar is verplicht gedurende de looptijd van deze overeenkomst iedere wijziging met betrekking tot NAW-gegevens en/of eigendomsgegevens per datum wijziging door te geven aan de organisatie. Artikel 11 Geschillen Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing Rechtsgeschillen tussen de eigenaar en de organisatie, welke behoren tot de competentie van de Arrondissementsrechtbank, zullen worden voorgelegd aan de Arrondissementsrechtbank te Groningen of het bevoegde kantongerecht. Aldus opgemaakt en in tweevoud getekend te Vlagtwedde, op 16 februari De Eigenaar Snoek Recreatie Beheer BV Dhr. G. Snoek

Huurovereenkomst met bemiddeling

Huurovereenkomst met bemiddeling Huurovereenkomst met bemiddeling Buitenhof de Leistert (BDL) De ondergetekenden: 1 Naam: Adres: Postcode en plaats: Geboortedatum: Geboorteplaats: Emailadres: en Adres: Postcode en plaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

Verhuurbemiddelingsovereenkomst. Model B: zonder eigen gebruik

Verhuurbemiddelingsovereenkomst. Model B: zonder eigen gebruik Ondergetekenden : Verhuurbemiddelingsovereenkomst Model B: zonder eigen gebruik 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid : Roompot Service B.V., statutair gevestigd te Wissenkerke, kantoorhoudende

Nadere informatie

Verhuurgarantieovereenkomst. Model A: met eigen gebruik

Verhuurgarantieovereenkomst. Model A: met eigen gebruik Verhuurgarantieovereenkomst Model A: met eigen gebruik Ondergetekenden : 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid : Roompot Service B.V., statutair gevestigd te Wissenkerke, kantoorhoudende

Nadere informatie

CONCEPT ALGEMENE BEPALINGEN TOT VERHUUR VAN RECREATIEWONINGEN

CONCEPT ALGEMENE BEPALINGEN TOT VERHUUR VAN RECREATIEWONINGEN CONCEPT ALGEMENE BEPALINGEN TOT VERHUUR VAN RECREATIEWONINGEN door Roompot Service op DATUM vastgesteld en op DATUM gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Middelburg en aldaar ingeschreven onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST GROND EN / OF WATER

HUUROVEREENKOMST GROND EN / OF WATER HUUROVEREENKOMST GROND EN / OF WATER ONDERGETEKENDEN: 1. de GEMEENTE AMSTERDAM (Gemeentelijk Vastgoed), gevestigd aan de Voormalige Stadstimmertuin 4-6, 1018 ET te Amsterdam, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model

Nadere informatie

Verhuurbemiddelingsovereenkomst. Model B: zonder eigen gebruik

Verhuurbemiddelingsovereenkomst. Model B: zonder eigen gebruik Ondergetekenden : Verhuurbemiddelingsovereenkomst Model B: zonder eigen gebruik 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid : Roompot Service B.V., statutair gevestigd te Wissenkerke, kantoorhoudende

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen:

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen: Huurovereenkomst Ondergetekenden: 1. Hoogerbrugge & Partners (handelsnaam: MB67 Offices), gevestigd Middel Broekweg 67, 2675 KG Honselersdijk, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

Model onderhuurcontract

Model onderhuurcontract Model onderhuurcontract ONDERGETEKENDEN #naam verhuurder# gevestigd/ wonende te #vestigingsplaats# hierna te noemen 'verhuurder', ingeschreven in het handelsregister onder nummer #nummer#, vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN:

HUUROVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: HUUROVEREENKOMST.. (BB ) DE ONDERGETEKENDEN: 1. de besloten vennootschap Barry Emons Aangepast Spelmateriaal B.V., gevestigd en kantoorhoudende te 5411 LS Zeeland aan de Hoefslag 11, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik

Nadere informatie

Huurovereenkomst kantoorruimte

Huurovereenkomst kantoorruimte Huurovereenkomst kantoorruimte Snijders Advocaten Vughterweg 74 5211 CM s-hertogenbosch Contactpersoon: Bart Huijs M: 06 51 62 35 02 E: bhuijs@snijders-advocaten.nl Disclaimer - Deze modelcontracten worden

Nadere informatie

Verhuurbemiddelingsovereenkomst

Verhuurbemiddelingsovereenkomst Verhuurbemiddelingsovereenkomst Model A: met eigen gebruik Appartement Nautisch Centrum Scheveningen Ondergetekenden : 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Roompot Service B.V.,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

NEMEN IN OVERWEGING DAT

NEMEN IN OVERWEGING DAT Model huurcontract ONDERGETEKENDEN #naam verhuurder# gevestigd/ wonende te #vestigingsplaats# hierna te noemen 'verhuurder', ingeschreven in het handelsregister onder nummer #nummer#, vertegenwoordigd

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BEDRIJFSRUIMTE (NOOT 1) Versie De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te

HUUROVEREENKOMST BEDRIJFSRUIMTE (NOOT 1) Versie De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te HUUROVEREENKOMST BEDRIJFSRUIMTE (NOOT 1) Versie 01 DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te, aan, Omzetbelastingnummer.(NOOT 8), ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD.

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Algemene Voorwaarden voor dienstverlening. DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW De ondergetekenden: 1. nemen het volgende in aanmerking: 1. Het gehuurde wordt casco door Verhuurder aan Huurder opgeleverd.

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW KONTRAKT_NUMMER HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Gebaseerd op het model zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld. Ondergetekenden:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld en tevens gepubliceerd op de website

Nadere informatie

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Adres, Postcode, Plaats

Adres, Postcode, Plaats HUUROVEREENKOMST VOOR BEPAALDE TIJD ONDERGETEKENDEN: Naam : Adres : Postcode / plaats : Telefoon : Mobiele nummer : E-mail adres : IBAN rekeningnummer : Hierna te noemen verhuurder en beheerder. Naam :

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW ONDERGETEKENDEN A de publiekrechterlijke rechtspersoon: Gemeente Leeuwarden, gevestigd te Leeuwarden, Oldehoofsterkerkhof

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid Partijen komen overeen dat deze voorwaarden onlosmakelijk zijn verbonden en van toepassing zijn op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten, leveringen

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST Straatnaam 69 3533 GJ PLAATS

HUUROVEREENKOMST Straatnaam 69 3533 GJ PLAATS HUUROVEREENKOMST Straatnaam 69 3533 GJ PLAATS Huurder: Electronica Electronics & Verhuurder: vof Belegger Straatnaam 1 HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. 2., gevestigd en kantoorhoudende te. aan., te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw., hierna te noemen: huurder,

HUUROVEREENKOMST. 2., gevestigd en kantoorhoudende te. aan., te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw., hierna te noemen: huurder, HUUROVEREENKOMST.. (BB ) DE ONDERGETEKENDEN: 1. de besloten vennootschap Barry Emons Aangepast Spelmateriaal B.V., gevestigd en kantoorhoudende te 5411 LS Zeeland aan de Hoefslag 11, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Huurovereenkomst met de verhuurder

Huurovereenkomst met de verhuurder Huurovereenkomst met de verhuurder 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van het appartement. 1.2.

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder";

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen de Verhuurder; Tijdelijke huurovereenkomst De ondergetekenden: 1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder"; 2... [naam huurder], geboren op.. [datum] te [geboorteplaats], thans wonende te [plaats], hierna

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen:

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen: Beheerovereenkomst Ondergetekende, der van het huidige adres, verklaart hierbij dat De ondergetekende Wonende te Geboren te Gelegitimeerd met op nummer DD/MM/JJJJ,hierna te noemen opdrachtgever Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht voor alle overeenkomsten waarbij TPsound Licht & Geluidsverhuur,

Nadere informatie

PACHTOVEREENKOMST ONDERGETEKENDEN

PACHTOVEREENKOMST ONDERGETEKENDEN PACHTOVEREENKOMST Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 15 augustus 2008 vastgesteld en op 25 augustus 2008 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te s- Gravenhage en aldaar ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse.

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. 1. Definities 1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde De onderwerpen die aan bod komen zijn: 1. Toepasselijkheid 2. Stallingjaar/ openingstijden 3. Geboden, verboden 4. Aansprakelijkheid/ verzekering 5. Betalingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar d.d. 12 januari 2005 onder nummer 37046734.

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar d.d. 12 januari 2005 onder nummer 37046734. Algemene Voorwaarden Blijleven (AVB) Loon- en grondverzetbedrijf Blijleven B.V. Kanaaldijk 83 1862 PV Bergen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar d.d. 12 januari 2005 onder nummer 37046734.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Ondergetekenden, De stichting Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont)

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013) Vereniging van Eigenaren Bungalowpark Prins Hendrik HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013) Het herziene Huishoudelijk Reglement is vastgesteld in de algemene ledenvergadering d.d. 16 november 2013, gehouden te

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G Versie 25 januari 2011 PARTIJEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon DE GEMEENTE COEVORDEN, gevestigd te (7741 GE) Coevorden

Nadere informatie

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen:

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen: ALGEMENE VOORWAARDEN SOdental KvK 52814541 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten. Zij zijn van toepassing op alle (overige) (rechts)handelingen tussen SOdental

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Atelier - Bruikleenovereenkomst

Atelier - Bruikleenovereenkomst pagina1/4 Atelier - Bruikleenovereenkomst Tussen: De ingebruikgever Stichting Magdalena, gevestigd te Hilversum, vertegenwoordigd door Naam: Adres: Koninginnenweg 12 Plaats: Hilversum en De Bruiklener:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN

KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN BV KOOPOVEREENKOMST OP HOOFDLIJNEN Ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..bv. te. ( KvK nummer ) vertegenwoordigd

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT Ondergetekenden, De stichting Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM De ondergetekenden: en, verhuurder, huurder Overwegende dat a. verhuurder eigenaar is van de woonruimte aan de te Amsterdam; b. verhuurder in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten.

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. 1 Definities AV; De onderhavige algemene voorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst ALGEMENE BEPALINGEN van Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst 1 / 6 ALGEMENE BEPALINGEN TRENDS & TRADE FASHION B.V.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huur accommodatie

Algemene Voorwaarden huur accommodatie Algemene Voorwaarden huur accommodatie Algemene voorwaarden Frysian Brands B.V. met handelsonderneming Frysian Vikings. Artikel 1: Definitie In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Groepsaccommodatie:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer:

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer: Licentievoorwaarden Werkingssfeer: Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle - al dan niet in deze licentievoorwaarden omschreven - aanbiedingen, werkzaamheden en alle andere transacties door natuurlijke

Nadere informatie

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en, 2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW

MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01 Algemene Voorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: Prodizo: de eigenaar en exploitant van de website Prodizo.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel van VOF Prodizo. Opdrachtgever:

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt.

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al de aanbiedingen, prijsopgaven

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT-

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Ondergetekenden, De Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie