VERSLAG VERGADERING OR Dinsdag 12 maart 2013 / uur / Leraarskamer van de Lagere School

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG VERGADERING OR Dinsdag 12 maart 2013 / 20.15 uur / Leraarskamer van de Lagere School"

Transcriptie

1 VERSLAG VERGADERING OR Dinsdag 12 maart 2013 / uur / Leraarskamer van de Lagere School Aanwezig Debbie VAN LAERE, Inge HAEGEMAN, Claudine MINJAUW, Julie TYTGADT, Dirk TROOST, Karen VAN LINDEN, Peter VAN MELE, Chris ROGIER, Els VA HUL, Juf Leen DE VUYST, meester Hosea, meester Gino, Patrick VERSWYFEL, Aleydis DE BOCK, Kristel NEELS, Kelly PEETERS, Lode CHAERLE Verontschuldigd Kristien HULSTAERT, Linda KINDTS, Dietrich VAN DER WEKEN 1.Goedkeuring vorig verslag Zonder opmerkingen wordt het verslag goedgekeurd. 2.Financieel overzicht (Peter) 3.Fiets- en wandelpool (Els en Debbie) Er werd een brief meegegeven met de kinderen voor het nieuwe instapmoment op maandag 15 april We opteren om ook bij barslecht weer de fietspool te organiseren. Ook bij dàt weer rekenen ouders op de fietspool. We kunnen het niet maken dat er kinderen zonder begeleiding naar school fietsen, terwijl hun ouders verwachten dat er wel begeleiding is. Geen nieuws van de wandelpool. 4.Cultuur en website (Dina en Dietrich) In verband met het puntensysteem geeft Dina wat toelichting. Hoe meer punten, hoe meer toelagen van de gemeente! We moeten in de gaten houden dat we alle ouderraadvergaderingen inbrengen, want die zijn ook punten waard. Bestuursvergaderingen van de OR leveren geen punten op. We moeten hiervan (nog) meer werk maken, want we behalen (te) weinig punten binnen, voor een deel te wijten aan onze onwetendheid. Dina bezorgt de details van wat nodig is om punten binnen te halen aan Debbie. Er zijn blijkbaar problemen met de link tussen de schoolwebsite en de OR-website. Dietrich volgt dit op. 5.Schoolraad (Juf Leen, Chris en Dirk) Chris bericht dat ondermeer volgende items ter sprake kwamen: Nieuw huishoudelijk reglement werd ondertekend. Het lopende schooljaar en de prioriteiten

2 (voorlopige) leerlingenaantallen Schoolvrije dagen voor (30/9/2013 en 31/1/2014) Info-avonden werden afgesproken met St-Maarten. Aanpassingen aan het schoolreglement (maximumcapaciteit, vastgesteld op 450 lln.) Verhoging van de maximumfactuur (opgetrokken naar 70,00 ) Prijs voor naschoolse opvang; gelijkstelling met t Ballonneke De volgende schoolraad staat geagendeerd op 14 mei We melden ook dat Chris stopt als voorzitter van de schoolraad. Dirk neemt deze taak over. Peter wordt nieuw lid van de schoolraad vanaf volgens schooljaar, maar zal de laatste vergadering al eens bijwonen. Debbie licht de werking van de schoolraad toe: 3 vergaderingen waarin de school mee vorm wordt gegeven. De schoolraad heeft een adviserende rol en is paritair samengesteld. Het is een traditie dat iemand uit de OR het voorzitterschap opneemt, maar dat is geen must. 6.Werkgroep verkeer (Juf Leen) Weinig nieuws. De fluoactie werd ondertussen afgesloten. De volgende actie is de organisatie van de verkeersweek (rond O.L.H. Hemelvaart). De speelstraat is op dinsdagnamiddag 7 mei 2013 voorzien. Zijn de fluo hesjes van de school van goede kwaliteit? Een onderzoek (zie krant 12/03/2013) wees op productie mankementen. Leen zal hieromtrent de politie eens contacteren. De levering van de melkboer (met een grote vrachtwagen) vormt soms een probleem. Hij levert op het moment dat de school begint, langs de grote baan, wat zeer ongelegen komt. Leen zal navraag doen bij INEX om te vragen de levering te doen voor de drukte rond de school begint. 7.Varia 7.1.Receptie communie vormsel 21/04 De catechisten hebben gevraagd om de receptie op de school te laten doorgaan. De Kadans is opvallend duurder geworden (nieuwe uitbating). De Boerenpoort is bezet. Vandaar het uitwijken (na de dankviering) naar de school. Dit is in principe éénmalig. Daarna zal een evaluatie volgen en misschien wordt dit een blijvend gegeven. Zou er opvang kunnen zijn in de school (vanaf ca uur, om nog wat klaar te zetten) onmiddellijk na de viering; de catechisten zijn immers de laatsten die de kerk verlaten en kunnen dus onmogelijk als eersten in de school te zijn voor de receptie? Debbie zal er om uur, samen met Patrick.

3 7.2.Bekendmaking vrijkomende functies ouderraad De opvolging binnen de schoolraad (wegens het ontslag van Chris) is opgevangen door Dirk en Peter. Dina en Claudine verlaten dit jaar de ouderraad. Het departement cultuur werd door Dina behartigd. Inhoudelijk zijn hieraan 2 vergaderingen verbonden (cultuurraad) en wat administratiewerk. Debbie stuurt een mailtje naar iedereen om hierover na te denken. Claudine blijft aanspreekbaar voor de bestelling van het eten tijdens de ODD. Waarvoor dank!! 7.3.Digitaliseren inschrijvingen ouderraadactiviteiten Bij de inschrijvingen van de quiz werd het digitaliseren van inschrijvingen besproken. We zouden in een overgangsperiode zowel met papier als digitaal werken. Mogen de ouders een briefje krijgen met daarop de vraag of ze OR-info via mail willen krijgen of niet? De school kan hiermee instemmen. De ouders/kinderen die kiezen voor de papieren info zullen die blijven krijgen; op de briefwisseling zal dan de naam van het kind genoteerd worden, wat ronddelen in de klas vergemakkelijkt. We zouden hiermee starten (in een testfase) in september Eetshiften De opmerking van een ouder is gekomen dat de kinderen te weinig tijd zouden krijgen om te eten. Juf Leen zegt dat elk kind in principe voldoende tijd heeft om te eten, nl. 20 minuten. De jongste kinderen die niet klaar zijn tijdens de voorziene tijd (jonge kinderen eten meestal wel wat trager), mogen aan een andere tafel verder eten. Het eetsysteem zal binnen de school geëvalueerd en desgevallend bijgestuurd worden. Debbie zal de vraag stellende ouder persoonlijk informeren. In de loop van een jaar bijsturen is niet vanzelfsprekend In de eerste nieuwsbrief van volgend schooljaar zal het eetsysteem (na evaluatie binnen de school) verduidelijkt worden. 7.5.Speeltijd splitsen in 2 groepen Een ouder stelde de vraag of het mogelijk is om de speeltijden in twee groepen op te splitsen (1 e lj. tem 3 e lj. en 4 e lj. tem 6 e lj.). Hiervoor opteert de school niet; het is een bewuste keuze om alle kinderen samen te laten spelen. Bovendien hebben we daar ook de ruimte voor. Het kan ook verrijkend zijn dat oudere kinderen af en toe eens met jongeren spelen (bv. leesmaatjes van 1 e lj. en 4 e lj.) Nu zijn per speeltijd 4 leerkrachten voorzien op verschillende locaties. Als we de speeltijd wordt ontdubbeld, moeten 8 leerkrachten worden ingeschakeld Via de verschillende speellocaties worden de leerlingen al een beetje per klas opgedeeld zodat contact tussen ouderen en jongeren toch voor een deel voorkomen wordt.

4 8.Kakelnestje Kan de half-uur-prijs verhogen van 0,75 naar 0,80? Dit wordt nog met de school besproken en zou in september 2013 van kracht worden. We willen erover waken dat de prijs voor de avondstudie, de opvang in t Ballonneke en de opvang in het Kakelnestje gelijk ligt. Kelly vindt een reglement voor slechte betalers noodzakelijk, omdat ze (te) vaak sommige ouders meerdere keren moet aanmanen. In dat reglement zou ook beschreven moeten worden hoe met wanbetalers wordt omgegaan. Kelly doet een voorstel van reglement. De optie om een kind niet meer op te vangen wanneer de ouders niet betalen is niet aan de orde. Op dàt moment moet met de ouders persoonlijk contact worden opgenomen en eventueel een betalingsplan worden besproken. Martina werkt momenteel in een ploegensysteem, maar zal toch proberen om zoveel mogelijk nog in het Kakelnestje te blijven helpen. In de toekomst zal het Kakelnestje corresponderen in een andere kleur dan geel, wat voor de OR is voorbehouden. 9.Planning komende activiteiten + evaluatie voorbije activiteiten 9.1.Opendeurdag 23 maart 2013 De definitieve werkplanning werd doorgestuurd. Er zijn nog enkele helpers nodig voor zondagvoormiddag, vanaf uur: Dirk, Aleydis, Debbie, Kristel engageren zich. Opgelet: alle leeggoed moet in de juiste bakken worden gestopt! De rietjes moeten uit de flesjes gehaald worden. 9.2.Quiz: evaluatie Een succes! De afwezigen hadden ongelijk. Zowel de quiz voor de ouders als de quiz voor de kinderen vielen erg in de smaak. Het principe van de dubbelquiz mag dus behouden blijven. Volgend jaar zou voor een gelijkaardig initiatief gezorgd worden. Bedoeling is het om de twee quizzen op een vast moment (zowel voor de ouders als voor de kinderen) te laten doorgaan. Dit zal nog schoolintern bekeken worden en met het personeel overlegd worden. Er zou voor geopteerd kunnen worden om het aantal deelnemers per klas te limiteren.

5 Aan het einde van het schooljaar zouden de bekers en wisseltrofeeën moeten terugkeren naar de ouderraad. 9.3.Infoavond: evaluatie Deze ging door op maandag 11 maart 2013 over meervoudige intelligentie. Het was een duur initiatief (320,00 ) voor de geringe opkomst (28 personen), ook al was het wel kwalitatief! Hoe kunnen we voor een grotere opkomst zorgen? Kan inschrijven via een uitnodigend bericht op de website effect hebben? Zou een info-avond in samenspraak met de ouderraad van de gemeentelijke basisschool kunnen georganiseerd worden? Aldus kunnen kosten worden opgesplitst, moet maar één spreker voorzien worden die spreekt voor méér mensen, Volgend jaar is het onderwerp (opnieuw) leren leren. Debbie zal vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter van de ouderraad van de gemeentelijke basisschool. 9.4.Werkgroep afscheid 6 e leerjaar op woensdag 26 juni WG: Els, Aleydis, Dirk, Kristel, Karen en Debbie. Lode helpt zeker opdienen. De eerste WG-vergadering gaat door op maandag 15 april 2013 bij Debbie thuis. 10.Schoolnieuws De ODD wordt goed voorbereid. Het (anonieme) tevredenheidsonderzoek zit in een testfase. Deze enquete is bestemd voor de ouders en zal digitaal gebeuren (interessant naar verwerking). 10.Plannen data Volgende vergadering: donderdag 18 april 2013 om uur in de leraarskamer van de school. ODD: vrijdag 22 maart 2013 vanaf uur zaterdag 23 maart 2013 vanaf uur zondag 24 maart 2013 (opruim) vanaf uur

VERSLAG VERGADERING OR Donderdag 19 januari 2013 / uur / Leraarskamer van de Lagere School

VERSLAG VERGADERING OR Donderdag 19 januari 2013 / uur / Leraarskamer van de Lagere School VERSLAG VERGADERING OR Donderdag 19 januari 2013 / 20.15 uur / Leraarskamer van de Lagere School Aanwezig Debbie VAN LAERE, Patrick VERSWYFEL, Alleydis DE BOCK, juf Marleen, juf Leen, Julie TYTGADT, Dina

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Ouderraad Spanjeschool

Ouderraad Spanjeschool Ouderraad Spanjeschool Voorzitter : Leen Lannoy Penningmeester : Sévrine Adams Ondervoorzitter : Dirk Leenknecht Schoolraad : Sévrine Adams, Dirk Leenknecht, Wim Vandeverre Secretaris : Tom Bruneel Directie

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

Eerste ouderraadvergadering Dinsdag 16 september Een zonnige dag Een zonnig verslag!

Eerste ouderraadvergadering Dinsdag 16 september Een zonnige dag Een zonnig verslag! Eerste ouderraadvergadering Dinsdag 16 september 2014 Een zonnige dag Een zonnig verslag! Aanwezig : Debbie,Peter,Leentje,Dirk,Bart,Danuta,Veerle,Els,Sara,Katleen Marleen,juf Marjan,Juf Kristel,juf Miranda,Kristel

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

OUDERRAAD GBS MOOI BOS VERSLAG VERGADERING

OUDERRAAD GBS MOOI BOS VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD GBS MOOI BOS VERSLAG VERGADERING 15-09-2015 Aanwezig : Charles Vandezande, Jean-François Distave, Lise De Leener, Cédric Moyersoen, Sabine, Linda De Bruyn, Daniëlle Vandewerken, Peter Spruyt,

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

verslag vergadering 28 maart 2012

verslag vergadering 28 maart 2012 verslag vergadering 28 maart 2012 Vergaderzaal parochiaal centrum aanwezig : Stef Van Ighem, Inge Hermans, Kristel Thiron, Tiny Tollenaere, Griet Cornelis (leden ouderraad) Bea Van Britsom, Nadine Amelinckx,

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Aanwezig: Anneleen W, Deborah, Véronique (directie),greet, Dominique,Annelies, Nele P, Sofie, Angie, Els, Fleur, Kathleen,

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

Verslag werkvergadering

Verslag werkvergadering Verslag werkvergadering 02-07-2012 LOCATIE (TIJDSTIP): ten huize Van Puymbrouck-Schouteden (20u00) AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Karen Schouteden (KS),

Nadere informatie

Beste ouders, ONZE AGENDA :

Beste ouders, ONZE AGENDA : Beste ouders, Onderstaand kunnen jullie belangrijke informatie terugvinden m.b.t. de maand maart. Tussen de krokusvakantie en de paasvakantie zitten er zes schoolweken. ONZE AGENDA : 2 maart 8 uur: start

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari)

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari) SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019 januari 2019 Geen school op maandag 4 februari We herinneren eraan dat er op maandag 4 februari een facultatieve verlofdag is. Die dag is er geen school en ook geen

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Verontschuldigden: Melissa, Greet en Rebecca 2 Goedkeuring verslag 29/08 Geen opmerkingen 3 Nieuws vanuit de OR We hebben

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Papaver Adegemdorp 16a 9991 Adegem. Ouderraad: huishoudelijk reglement

Vrije Basisschool De Papaver Adegemdorp 16a 9991 Adegem. Ouderraad: huishoudelijk reglement Vrije Basisschool De Papaver Adegemdorp 16a 9991 Adegem Tel en fax 050/71.15.93 e-mail vbs.depapaver@telenet.be Hoofdstuk 1 Oprichting Ouderraad: huishoudelijk reglement Art.1. Art. 2. In uitvoering van

Nadere informatie

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR 2010-2011 OUDERCOMITÉ Met een voor uw kind 1. Aanwezigen Dominique RYNGAERT, Hilde BEERNAERT, Johan LOGGHE, Joris ROOSE, Daisy HUBRECHTS, Mieke DEROUS,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier Datum Plaats 19/09/2013 Leraarskamer Centrum Deelnemers Brigitte Veronique Natasha Van Erum Anneleen vercammen Els Dierckx Vickie Diels Sonja Vanhoefs Verontschuldigt Ann Dyckmans Joke Louage Koen Teunkens

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Aanwezigen: Ilse Van Rompaey, Steven Bollion, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Stefaan Motte, Barbara Manderyck, Sigrid Vandevelde, Nele Smets (verslag), Kim

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018

NIEUWSBRIEF JULI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF JULI 2018 Belangrijke data volgend schooljaar Facultatieve vrije dagen Maandag 1 oktober 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Brochure infoavond 2015-2016

Brochure infoavond 2015-2016 VRIJ ONDERWIJS DUFFEL Vestigingen van De Basis Lager Onderwijs Stationsstraat 4 2570 Duffel 015/ 30 38 38 Brochure infoavond 2015-2016 5 de leerjaar 5A Juf Silvie Wellens SilvieWellens@debasisduffel.be

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze,7 september 2018 Beste ouder(s) Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school. Aan

Nadere informatie

De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en

De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en de professionele cultuur. We geven in dit onderdeel

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 19 april 2012 :

Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Aanwezig : Ilona, Lien, Vicky, Isabelle, Nele, Kristof, Nele, Greet, Joke, Wendy, Evy, Karen, Marian, Sonja, directeur Jan en juf An Verontschuldigd: Tom, Peter, Bas,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/ 12/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom Na een verdiende vakantie zijn de batterijen weer helemaal opgeladen om er tegenaan te gaan. We wensen onze kinderen zeer fijne en leerrijke weken toe! Voor de vakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema:

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: NIEUWSBRIEF juni I 2014 10 Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: Enkele kunstige momenten: Opening nieuwe speelburcht Voor het eerst op bio- en muzoklas naar t Oud klooster te Dikkele

Nadere informatie

2. Lestijdenpakket Nieuwigheden (ONDER VOORBEHOUD)

2. Lestijdenpakket Nieuwigheden (ONDER VOORBEHOUD) Aanwezig: Regine Deplancke Eveline Van den Broeke Frank Roels Gwennaëlle Verhue Deborah Godefroidt Geert Vercaemst Verontschuldigd: Frank De Clercq Dirk Vanmarcke Auteur: Geert Vercaemst Verwelkoming De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

0. Cava-proeverij Er werd gestemd voor Cava mas d Ancosa brut: 7,70 /fles

0. Cava-proeverij Er werd gestemd voor Cava mas d Ancosa brut: 7,70 /fles VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD DINSDAG 26 JANUARI 2016 AANWEZIG: Patrick, Veerle D, Wim, Bart, Wendy, Dirk, Katleen, Julie, Veerle VdH, Meester Koen, Juf Wendy, Juf Valerie, Joris, Geert, Hilde VERONTSCHULDIGD:

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014 Datum vergadering: 23 september 2014 Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen Ouderraad Volgende vergadering: 21 oktober 2014 Aanwezig Verontschuldigd Victor Dries,Yo Wouters,Marianne

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Aanwezig Sacha Diaine Wim Goedertier Bruno Goetmaeckere Peter Hulpiau Inge Van Severen Ann Bogaert Ruud Buyl Tina Segers Jutta Rogge Cathy Roelandts

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

nieuw in de schoolbrochure

nieuw in de schoolbrochure nieuw in de schoolbrochure 2017-2018 STROOK ACHTERAAN INGEVULD EN ONDERTEKEND TERUG MEEGEVEN MET UW KIND(-eren) TEGEN UITERLIJK 23 juni 2017 AUB! DANK! Meerdere kinderen op school = meerdere strookjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 24 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Nu zaterdag 19.00u viering in de kerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD DINSDAG 27 OKTOBER 2015 Aanwezig: Veerle D, Inge, meester Koen, meester Thomas, meester Maarten, Christina, Dietrich, Sara, Katleen, Julie, Veerle VdH, Dirk, Wendy, Joris,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 14-09-2015

Notulen MR vergadering 14-09-2015 Notulen MR vergadering 14-09-2015 MR-leden: Annet Boomkamp, Onno Diekman, Nicolle Nijmeijer, Ellen Platenkamp, Ilse Stege, Maarten Wegdam. Afwezig m.k.: Denice Klein Haarhuis en Dirk Nolte Directie: Harrie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart - april

Nieuwsbrief Maart - april Nieuwsbrief Maart - april Zeg haasje, zeg haasje, wat doe jij in het bos? Ik verf daar al mijn eitjes en droog ze op het mos! Ik kleur ze zo prachtig met rood, geel en blauw. Want het is bijna paasfeest,

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

Vergadering 3 oktober 2017

Vergadering 3 oktober 2017 Vergadering 3 oktober 2017 Aanwezig: Veerle, Kim, Patricia, Els Dewancker, Rosalinde, Heidi, Marie, Ysabel, Els De Roest, juf Els, juf Tineke, Peter, Els Sys, Katrijn, Patsy, Wim, Filip, Caroline, Marc

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari 2015 20u Aanwezig : Diaine Sacha, Peter Senecaux, Wim Goedertier, Annick Verween, Jutta Rogge, Cathy Roelandts Schoolteam: meester Koen, juf Sandy, juf

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/9/ Goedkeuring verslag 28/8. 2. Nieuws vanuit de OR ontslag van Nele V (Chris zorgt voor de attentie)

VERSLAG OUDERRAAD 16/9/ Goedkeuring verslag 28/8. 2. Nieuws vanuit de OR ontslag van Nele V (Chris zorgt voor de attentie) 16/9/2015 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Angie x Greet x Pieter x Anneleen x Griet V x Rebecca verslag Annick voorz Hilde x Sofie H Voorz Bart x Julie x Sofie L x Chris x Lidy

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

Uittreksel verkorte versie schoolreglement

Uittreksel verkorte versie schoolreglement Uittreksel verkorte versie schoolreglement Beste ouders, Deze bijlage is een uittreksel, met de meeste praktische afspraken die op onze school toegepast worden, uit het volledige schoolreglement van onze

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67.

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67. Meersstraat 5 / Dahlialaan 1 1742 Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/582.18.84-053/66.67.27 www.dedroomgaard.be directie@dedroomgaard.be WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 Voor het eerst naar school is een

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 03/

NIEUWSBRIEF. 03/ NIEUWSBRIEF 03/666.81.15 directie@chterbroek.be www.vbs-delinde.be 30 april 2019 Dag iedereen, Nog 2 maanden tovert dit schooljaar uit zijn hoed. 2 maanden met onderbroken weken en uitstappen. Stilaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouder(s), Op 1 september rolden we de rode loper uit voor onze kinderen, want in De Kiem Lombeek is iedereen VIK (een very important kiemer!). Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

Verslag vergadering 22/09/2014

Verslag vergadering 22/09/2014 Verslag vergadering 22/09/2014 Aanwezig: Johan Kestens, Kurt De Ronghé, Veerle Poppe, Elke De Backer, Kristien Meersschaert, Kris Croonenberghs, Alexandra Menten, Bart Janssen, Juf Hilde, Juf Chris, Juf

Nadere informatie

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!!

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!! 1 Beste ouder(s), Het derde trimester is nog maar pas van start gegaan en daar zijn wel al opnieuw met een nieuwsbrief. Inderdaad de meimaand staat voor de deur En zoals steeds is de meimaand een drukke,

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 20/04/2016

VERSLAG OUDERRAAD 20/04/2016 20/04/2016 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Angie x Greet Pieter Anneleen x Griet V Rebecca x Anneleen W x Hilde x Sofie H Voorz Annick voorz Julie Sofie L Bart Lidy Tine x Chris

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

De nieuwe school gaat door!

De nieuwe school gaat door! De nieuwe school gaat door! Na jaren van vergaderen en stemmingen in de gemeenteraad van Weert, is op 25 februari 2015 eindelijk het definitieve besluit gevallen: Laar krijgt een nieuwe school aan de Aldenheerd.

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie