Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut"

Transcriptie

1 Beste ouders, de kinderen van de NSO De Boomhut en NSO Pipoka, De zomervakantie is weer voorbij en wij hopen dat u allemaal een fijne vakantie heeft gehad met veel speelplezier, zon en ontspanning! Iedereen is inmiddels al weer een paar weken naar school en de beide NSO s hebben er ook dit schooljaar weer zin in om er een leuk jaar van te maken met veel leuke activiteiten. In deze nieuwsbrief vindt u de volgende punten: Een korte terugblik t.a.v. de activiteiten in de afgelopen zomervakantie van De Boomhut en Pipoka Vakantiedagen en margedagen van de verschillende scholen Activiteitenplanning voor de komende periode Wat doen we als er luizen zijn? In het najaar zijn er weer 10-minutengesprekken Oproep van de oudercommissie Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut Terugblik zomervakantie 2014 bij NSO De Boomhut ( door Caroline, Kim, Andrea en Laura) We hopen dat iedereen van zijn vakantie heeft genoten, en wat is het voorbij gevlogen! Ook de kinderen die tijdens de vakantie op de Boomhut zijn geweest, hebben zich prima vermaakt. Een druk programma, maar we hebben een heleboel geleerd over verschillende werelddelen. In de eerste week zijn we in Zuid Amerika geweest. We hebben Naturalis bezocht, gedanst op Braziliaanse muziek, een voetbalclinic gehad, cocktails en fruitspiesjes gemaakt. Maar ook geknutseld, gespeeld en even rustig film gekeken. Op de maandag hebben de kinderen mee gedaan aan een leuke vossenjacht die georganiseerd werd door Kinderopvang Haarlem, en daarna zijn we door gereisd naar Amerika. Ook deze week hebben de kinderen lekkere dingen gemaakt als hamburgers, mini-ijsjes, milkshakes en pancakes. Er zijn wolkenkrabbers en tipi's gebouwd, en er is met water gepeeld. De oudste kinderen zijn op de donderdag naar Purmerend geweest om daar dingen te doen wat ook echt voor de grotere bedoeld is, bijv. frikandellen warm maken boven een echt vuurtje!

2 Na een tussenstop zijn we aangekomen in Australië. Dan mag een bezoekje aan het Aboriginal Art Museum en aan het Juttersmu-ZEE-um niet ontbreken natuurlijk! De bekende boemerang is geknutseld, en bekende Australische sporten als rugby, cricket en frisbee zijn beoefend. Daarnaast hebben de kinderen nog heerlijk gepicknickt bij de kinderboerderij. En in de laatste week van de vakantie zijn we in Azie terecht gekomen. Het weer werkte niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Zo zijn we naar het Rijksmuseum Volkenkunde in Leiden geweest, waar we in groepjes een speurtocht hebben gedaan. Bij Kraantje Lek hebben de kinderen een Mongolische Joert gebouwd, en hebben de kinderen in de waterleidingduinen een Aziespel gedaan. De kinderen hebben meegeholpen bij het maken van sushi, en sommigen daar ook lekker van gegeten of het heel stoer geproefd, en hebben de kinderen een samoeraidiploma kunnen halen! We hopen dat de kinderen hebben genoten van het vakantieprogramma, wij in ieder geval wel! En voor alle kinderen, heel veel plezier en succes in dit nieuwe schooljaar!

3 Belangrijke data! - Sluitingsdagen NSO Pipoka en De Boomhut 2015 B De collectieve sluitingsdagen voor 2015 zijn: 2 januari, 28 t/m 31 december De 2 sluitingsweken voor de nso zijn: maandag 20 juli t/m vrijdag 31 juli 2015 Dit jaar zijn wij op vrijdag 15 mei open, dit is de dag na Hemelvaart! Nso De Boomhut en Pipoka bedienen verschillende scholen, hierbij een overzicht per school van de vakantiedagen en de margedagen. Wij zijn open tijdens de margedagen! We vinden het wel fijn om vooraf te weten of u gebruik wil maken van de opvang, dan weten we op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. dus geeft u dit tijdig door aan de pedagogisch medewerkers! Schoolvakanties Herfstvakantie: zaterdag t/m zondag Kerstvakantie: zaterdag t/m zondag Voorjaarsvakantie: zaterdag t/m zondag Pasen: vrijdag t/m maandag * Meivakantie Bos en Vaartschool en Peppelear: zaterdag t/m zondag Meivakantie BAVO: zaterdag 02 mei 2015 t/m 10 mei 2015 Meivakantie Dreefschool: zaterdag 02 mei 2015 t/m zondag 17 mei 2015 De scholen waarbij de meivakantie later beginnen hebben de leerlingen vrij op koningsdag maandag 27 april 2015 (Dreefschool en BAVO) Hemelvaart: donderdag t/m zondag Pinksteren: zaterdag t/m maandag Zomervakantie: zaterdag t/m zondag Let op: * De Bos en Vaartschool is op Goede Vrijdag niet vrij, de kinderen gaan naar school!

4 Margedagen De Peppelaer: Donderdag 9 oktober hele dag Vrijdag 10 oktober maandag 9 februari dinsdag 7 april woensdag 17 juni vrijdag 3 juli Margedagen BAVO: Vrijdag 12 september Vrijdag 31 oktober Vrijdag 20 februari Maandag 8 juni Vrijdag 1 mei 19 december zijn de kinderen om 12 uur uit. 3 juli zijn de kinderen vrij en start de zomervakantie. Margedagen Bos en Vaart: Maandagmiddag 8 september (12.00 Vaart- en Boslocatie) Woensdag 24 september Donderdag 25 september Vrijdagmiddag 5 december Donderdagmiddag 18 december (12.00 Vaart- en Boslocatie) Vrijdag 20 februari Margedagen Dreefschool: Maandag 20 oktober hele school Dinsdag 11 november gr 1,2,3 Vrijdagochtend 6 februari gr 1,2,3 Maandag 16 februari gr 1 t/m 4 Vrijdagmiddag 27 maart- gr 5 t/m 8 vanaf uur Vrijdagochtend 27 maart gr 1,2,3 Woensdag 15 april gr 1 t/m 4 Donderdag 18 juni gr 1 t/m 4 19 december is de hele school om uur vrijdag 3 juli is de hele school om uur vrij

5 Terugblik zomervakantie - NSO PIPOKA (door Beata, Marieke en Lucia). De zomervakantie is al weer afgelopen! De kinderen zijn alweer in hun nieuwe/oude klas. En op Pipoka word alweer gespeeld, geknutseld en gelachen! In de zomervakantie zijn we veel op stap geweest, lopend, met de stadsbus en met ons eigen Pipoka busje. Iedere week hadden we een ander thema; in de Indianenweek hebben we de Indianendans gedaan en Guusje kon de yoga oefening, de Zonnegroet voor doen. We hebben zelf Tipi s gemaakt en ook een wens in een envelop geblazen. Eén wens van de kinderen is al uit gekomen!!! Natuurlijk hebben de kinderen ook allerlei Loombandjes gemaakt, is er veel geknutseld en gesport. Zo gingen we midgetgolfen in de Hout. Dat was een feest, 2 kinderen wisten zelfs in één keer het balletje in het gaatje te krijgen. Super knap Julia en Julian, zou het aan de naam liggen?!

6 Natuurlijk bezochten we het Juttersmuseum in Zandvoort, en gingen we schelpen zoeken op het strand, heel vaak naar de aardige toiletjuffrouw en ook naar de speeltuin op het strand. We gingen zelfs met de grote schatgraverswagen langs de kust. Een toppertje was het bezoek van de 6-plus kinderen van de Zolder met de 6-plus kinderen van de Til, naar een scoutingsterrein bij Purmerend. We zaten op een vlonder op het water, ze mochten zagen en timmeren aan allerlei huizen en met een karretje naar beneden zoeven van een heuvel. Nou, het was een hele spannende dag. De kinderen en wij hebben genoten deze vakantie! Hoofdluis op de naschoolse opvang Regelmatig worden we op de naschoolse opvang geconfronteerd met kinderen met hoofdluis. Dit is voor iedereen vervelend en daarom willen we het zoveel mogelijk zien te voorkomen. Iedereen kan hoofdluis krijgen. Het heeft geen zin om te kijken waar de hoofdluis vandaan komt of wie de overbrenger is. Wel gaan we er vanuit dat ouders het ons melden wanneer er hoofdluis is geconstateerd, wij horen het ook regelmatig van de kinderen zelf. Voor het behandelen van hoofdluis verwijzen wij ouders naar de site van de GGD. Wat doen wij:

7 Wanneer kinderen aangeven dat ze kriebel voelen of denken luizen te hebben dan controleren wij dit. Vinden wij neetjes (de eitjes) in het haar maar geen levende rondlopende luizen, dan informeren wij de ouders hierover wanneer het kind wordt opgehaald. Wij adviseren de ouders het haar te behandelen en het haar veel te kammen met een speciale fijntandige kam Vinden wij levende rondlopende luizen dan is het besmettingsgevaar voor de andere kinderen groot en nemen we telefonisch contact op met de ouders en vragen het kind gelijk op te halen van de opvang. Zodat het kind gelijk behandeld kan worden. Zodra een kind behandeld is en er alles aan gedaan wordt om de hoofdluis te bestrijden mogen de kinderen gewoon naar de opvang komen. Wij rekenen op uw medewerking. OUDERGESPREKKEN Binnenkort zult u weer worden uitgenodigd voor de jaarlijkse 10- minutengesprekken, deze zullen eind oktober, begin november plaats vinden. WORKSHOPS- agenda tot aan de kerst - NSO de Boomhut September op de dinsdag Kong Fu-les in de gymzaal voor jongens en meisjes. Het programma voor de herfstvakantie volgt nog maar staat in het teken van Spoorzoeken. In november wordt er op de maandag en dinsdag Percussie -les gegeven. Op 9 september komt, wegens het succes van de afgelopen keer, het theatergezelschap Samba Salad nog een keer een interactieve voorstelling geven bij De Kameleon en NSO De Boomhut (Peppelaer) gaat dan op visite bij NSO Kameleon. Op 18 november komt Samba Salad bij Pipoka en NSO De Til gaat dan op visite bij NSO Pipoka. In december staat alles in het thema van Sint en kerst maar gaan we ook kristallen maken.

8 WORKSHOPS- agenda tot aan de kerst - NSO Pipoka September op de maandag Boogschieten in de Bavo gymzaal voor jongens en meisjes. Het programma voor de herfstvakantie volgt nog. Maar in oktober staat in het teken van dansen. Op 18 november komt, wegens succes van de afgelopen keer het theatergezelschap Samba Salad nog een keer bij Pipoka een interactieve voorstelling geven. In december staat alles in het thema van Sint en kerst en in het teken van Serious Request. er zijn tijdens de zomervakantie nog zoveel leuke foto s gemaakt, kijkt u daarvoor ook op onze website Oudercommissie NSO Pipoka en NSO De Boomhut op zoek naar nieuwe leden! Langs deze weg willen de oudercommissieleden van de beide NSO s jullie aandacht vragen en graag een beroep op jullie doen! Nog niet iedereen is bekend met het bestaan van de oudercommissie, daarom lichten we nog even toe wat de OC allemaal doet voor de ouders, de kinderen maar ook voor de pedagogisch medewerkers. Naast de organisatie van vooral leuke dingen, zoals het jaarlijkse zomerfeest is de OC er ook om alle vragen van de ouders te bespreken met het management. Verder zorgen wij voor (afscheid) cadeautjes van de pedagogisch medewerkers / stagiairs etc. Wij zijn nog steeds op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich aan te sluiten bij de Oudercommissie. Vind jij het leuk om je in te zetten voor de NSO en wil je graag de belangen van alle nso-ouders en kinderen behartigen? Dan nodigen wij je uit dit door te geven aan het management van Pipoka, zij zullen dit dan doorgeven aan de oudercommissie.

9 Zoals jullie weten staat het glazen huis van Serious Request dit jaar in Haarlem. Het doel van dit jaar is om geld in te zamelen voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Niet echt een makkelijk onderwerp en zeker niet om dit met kinderen te bespreken. Toch willen we Serious Request niet zomaar voorbij laten gaan en er samen met de kinderen bij stil staan dat er verschillen zijn in de wereld en dat we elkaar kunnen helpen. In onze uitleg zal het accent dan ook liggen op de rechten van het kind en de verschillen in de omstandigheden waarin je geboren wordt. Om geld in te zamelen doen we mee met een kaartenactie wacht dus nog even met kerstkaarten kopen, want binnenkort krijgen jullie de kans om een unieke zelfgemaakte kaart van jullie kind te kopen. Daarnaast organiseert NSO Pipoka een fancy fair en NSO De Boomhut een activiteitenmarkt. Meer informatie volgt.

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1 Nieuwsbrief nso Boomhut en Pipoka Over enkele dagen is het al zover dan is het weer zomervakantie! Dit betekent dat de kinderen tijdens de eerste, tweede, vijfde en zesde week van de zomervakantie hele

Nadere informatie

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag!

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag! Geachte ouders, verzorgers van de NSO Pipoka en NSO Boomhut We hopen dat jullie allemaal een fijne zomervakantie hebben gehad en de kinderen inmiddels alweer een beetje gewend zijn aan school en de NSO.

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2014 locatie Pipoka

Programma Kerstvakantie 2014 locatie Pipoka Geachte ouders van de NSO-kids van De Boomhut en Pipoka, Spannende tijden zijn weer aangebroken; de Sint in het land, Serious Request in Haarlem en voor we het weten is het al weer kerst, een drukke maar

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Terugblik op de meivakantie. Digitale nieuwsbrief 5 BSO De Toonzetters BSO De Kangoeroe BSO De Egel mei 2013

Locatienieuws & Zo. Terugblik op de meivakantie. Digitale nieuwsbrief 5 BSO De Toonzetters BSO De Kangoeroe BSO De Egel mei 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar 2012 is alweer in de laatste fase terecht gekomen. Wij kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde meivakantie, waarbij we ook veel hulp kregen van

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke Heerlijk, nog een paar dagen en dan gaat de zomervakantie beginnen. De beide teams van de NSO Boomhut en Pipoka hebben weer een leuk activiteitenprogramma bedacht, deze vindt u in deze nieuwsbrief. Daarnaast

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til

Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til Geachte ouders van NSO Boomhut en Pipoka, Hopelijk heeft u allemaal genoten van een lekker lang Paas-weekend! en zijn er weer veel paaseitjes gevonden door de kinderen? De temperatuur gaat weer wat stijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Terugblik zomervakantie 2015 Thema: natuur BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Wilt u meer foto s bekijken van de afgelopen zomervakantie? Dan verwijzen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 05 februari 2015

Nieuwsbrief 05 februari 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 05 februari 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Wat gebeurd is Koningsdans Het is alweer een tijd geleden en we zijn weer over tot de orde van de dag, maar 26 april jl. waren de Koningsspelen. Juf Petra heeft die dag

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Augustus 2013 Algemeen Samenvoegen van groepen. Wanneer er veel kinderen worden afgemeld (dit komt regelmatig

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Agenda - maandag 2 en dinsdag 3 maart: rapportgesprekken - donderdag 5 maart, 13.30 uur, IKC-voorstelling groep 1-2 (locatie: Antoniusschool Kortenhoef) - vrijdag 6

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders, NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juni 2014 Algemeen Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van juni 2014. De laatste nieuwsbrief was in maart,

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Opgave nieuwe leerlingen. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Opgave nieuwe leerlingen. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 6 april 2018 Inhoudsopgave Opgave nieuwe leerlingen Halt! Vakantierooster 2018-2019 Voorstelling Yoga Schoolvoetbal meiden groep 7/8 Anne Frank Huis Speelschema schoolvoetbal jongens 7/8 Opgave

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Hulp tijdens Sinterklaas Pietengym GGD flits (ingezonden bericht) Vergadering ouderbetrokkenheid Serious Request Kom in actie voor 3FM Serious Request Dance & Ballet

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde Nieuwsbrief Juni 2016 Gezocht: leden voor de gecombineerde oudercommissie Zomerfeest bij Haantje de Voorste Zomervakantie Verzoek Nieuws van de BSO Nieuws van de PSZ Risico inventarisatie (RIE) Gezocht:

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl Leekerweide Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking www.leekerweide.nl Logeren en opvang voor kinderen/jongeren met een beperking Inhoud Doordeweekse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 2 rvdgeer@detandem.nl Inmiddels wordt er door ons al hard gewerkt aan

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden.

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden. PCBS Willem-Alexander Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen www.tabijn-willemalexander.nl 072-5813142 Nr. 10, 15-1-2015 072-5818270 Maandregel van de Willem-Alexanderschool wa-school@tabijn.nl Deze maand staat

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Krabbel. Inspectiebezoek. Gespreksmomenten. Nummer 37, 03 juli 2014. Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren.

Krabbel. Inspectiebezoek. Gespreksmomenten. Nummer 37, 03 juli 2014. Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren. 100 e leerling(en) Wenmomenten Inspectiebezoek Keuzevakken Gespreksmomenten Nieuws uit de bouwen Theateravond Agenda Krabbel Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren.

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni /juli 2015

Nieuwsbrief juni /juli 2015 Nieuwsbrief juni /juli 2015 Afscheid groep 8 Voor de kinderen van groep 8 zijn de laatste dagen aangebroken en staat er nog een prachtige uitvoering van de musical in het verschiet. De leerlingen vliegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSO Pipoka en NSO Boomhut.

Nieuwsbrief NSO Pipoka en NSO Boomhut. Nieuwsbrief NSO Pipoka en NSO Boomhut. Vanaf 1 januari 2014 heeft de cluster Pipoka er twee nieuwe naschoolse opvang locaties erbij: NSO De Boomhut Peppelaer en NSO Boomhut De Til. Dit betekent dat in

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f N i e u w s b r i e f Jozefschool voor Katholiek Basisonderwijs, Planciusstraat 34-36, 3151 BT Hoek van Holland Telefoon: 0174-382763 Fax: 0174-310194 Postadres: Postbus 13-3150 AA Hoek van Holland Email:

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014

Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014 Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014 Beste ouders/verzorgers, We hebben al een aantal heerlijk zonnige dagen achter de rug. De kinderen lopen hier rond met rode blosjes en bruine gezichtjes. Er wordt dan ook

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie