Programma Kerstvakantie 2014 locatie Pipoka

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma Kerstvakantie 2014 locatie Pipoka"

Transcriptie

1 Geachte ouders van de NSO-kids van De Boomhut en Pipoka, Spannende tijden zijn weer aangebroken; de Sint in het land, Serious Request in Haarlem en voor we het weten is het al weer kerst, een drukke maar gezellige tijd! In deze nieuwsbrief de volgende punten: Hoewel de NSO s beide maar 3 dagen open zijn in de kerstvakantie, zien de activiteitenprogramma s er weer gezellig uit. Personele veranderingen binnen de beide NSO s GGD- inspectie bij de Boomhut en Pipoka Terugblik van de activiteiten in de herfstvakantie van beide locaties Sluitingsdagen in de kerstvakantie Wij wensen iedereen alvast hele fijne Sinterklaas en gezellige kerstdagen en veel leesplezier, Bianca Draisma clustermanager Pipoka Programma Kerstvakantie 2014 locatie Pipoka Datum Dag Activiteiten 22/12 Maandag NSO Pipoka gaat vandaag naar Het Glazen Huis op de Grote Markt om de opbrengsten van de fancy fair aan Serious Request te geven! Misschien wel met de huifkar! Ga je mee?

2 23/12 Dinsdag Ben jij al helemaal in de kerstsfeer? Zo niet, dan word je dat vast wel wanneer we een super leuke kerstfilm in bioscoop Pathé gaan bekijken! Programma Kerstvakantie 2014 locatie Boomhut de Peppelaer en de Til Thema: Antarctica Datum Dag Activiteiten 22/12 Maandag Een deel van de kinderen gaan naar de grote markt voor Serious Request! Wij willen verder vuurwerk knutselen en spelletjes spelen met een gezellig winters thema. 23/12 Dinsdag Bij een heerlijke winterwandeling door het bos nemen wij kompassen mee, zo weten we precies in welke richting de zuidpool (Antarctica) ligt! In de middag kijken wij een winterse film op locatie. 24/12 Woensdag Laat Kerstmis beginnen! Vandaag maken de kinderen een eigen fantastische kerstlunch! Wij sluiten vandaag om 17:30 (1 uur eerder)

3 Personele veranderingen bij beide NSO s: Lucia gaat de overstap maken van NSO Pipoka naar NSO De Boomhut Onze vaste pedagogisch medewerkster Lucia zal eind december afscheid nemen van NSO Pipoka. Lucia heeft de afgelopen 5 jaar de oudste kinderen van NSO Pipoka op een hele fijne wijze onder haar hoede genomen. Echter daalt de bezetting op de maandag zodanig dat zij die dag niet meer standaard ingezet kan worden, en boventallig is. Zij wil heel graag als vaste kracht 3 middagen werken op een NSO en omdat er op De Boomhut de Peppelaer een vacature ontstaat vanaf 1 januari 2015 heeft zij aangegeven wel een overstap te willen maken. Op die wijze blijft zij wel binnen de cluster Pipoka. Lucia heeft aangegeven met veel plezier te hebben gewerkt op Pipoka en ze zal samen met de kinderen haar afscheid gaan vieren in de laatste week voor de Kerstvakantie. Wij willen haar heel erg bedanken voor alle fijne jaren bij Pipoka en wensen haar heel veel plezier op NSO De Boomhut (op de ma, di en do) Een half jaar geleden hebben we bij NSO De Boomhut in de Peppelaer semi-afscheid genomen van Anne, zij wilde een half jaar de tijd onbetaald verlof nemen om te ervaren of zij samen met haar partner in Engeland zou willen en kunnen wonen. Nu heeft Anne aangegeven dat ze zich erg thuis voelt en helemaal happy is in Engeland, ze heeft daar inmiddels ook werk gevonden en komt daarom definitief niet terug komt naar Nederland. Dit betekent dat zij per eind december uit dienst gaat bij Kinderopvang Haarlem. Onze vaste invalkracht, Kim heeft deze uren voor Anne op een hele fijne wijze ingevuld. De afspraak met Kim was dat dit tijdelijk zou zijn tot eind december. Jammer dat we nu afscheid moeten nemen, ze was een hele fijne collega en samen met Caroline een prima team. Gelukkig blijft Kim als invalkracht gewoon in dienst bij Kinderopvang Haarlem en zullen we haar als eerste aanvragen wanneer iemand afwezig! Wij willen Kim heel erg hartelijk bedanken voor haar betrokkenheid, inzet en professionaliteit van dit afgelopen half jaar. Kim zal er zijn tot 24 december, ze heeft aangegeven dat zij op donderdag 18 december samen met de kinderen haar afscheid gaat vieren. Laura van NSO De Boomhut De Til zal per 1 januari 2015 de woensdagmiddag voor haar rekening gaan nemen. Dit betekent dat de personele bezetting voor de 3 locaties er vanaf 1 januari zo uit komt te zien: Locatie MA DI WO DO VR Boomhut Peppelaer Caroline Caroline Caroline Lucia Lucia Lucia Boomhut De Til Laura Laura Laura Laura Andrea Andrea Andrea Andrea Pipoka Marieke Marieke Marieke Beata Beata Beata Beata Beata

4 Hallo lieve kinderen en ouders en allen die dit lezen! Ongeveer 5 jaar werk ik nu op NSO Pipoka, met ontzettend veel plezier, meestal op de Zoldergroep. Sinds ongeveer een jaar zijn de kinderen daar op maandag-dinsdag en donderdag van 6 t/m 9 jaar. Naast het werken op de NSO ben ik ook veel bezig met kunst en healing. Naast het schilderen van hele grote doeken tot hele kleine werkjes, geef ik ook les in Mindfulness aan groot en klein!!! Soms komen kinderen wel eens kijken op een expositie en dat is super leuk!! Ja, en nu komt het: per 1 januari 2015 ga ik op De Boomhut/ de Peppelaer werken. Gelukkig is dat hetzelfde cluster en werken we veel samen dus ik kom jullie vast wel tegen. Voor nu, BEDANKT en tot ziens, Lucia -Pedagogisch Medewerkster. GGD-inspectie bij beide locaties van NSO De Boomhut en Pipoka november 2014 Het is toch altijd even schrikken wanneer er onverwachts een inspecteur voor de deur staat voor de jaarlijkse controle maar alles was bij beide NSO Boomhut locaties prima op orde tijdens de inspectie van 18 nov en ook bij de inspectie bij NSO Pipoka van 25 november! De pedagogisch medewerkers worden geobserveerd en dienen over verschillende zaken informatie te geven zoals o.a. verschillende protocollen, dit hebben ze allemaal prima gedaan. De GGD rapporten kunnen altijd worden ingekeken via het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. De link hier naar toe staat ook op de website van Kinderopvang Haarlem (op de homepagina onder overige staan GGD-rapportages, u kunt dan de juiste locatie opzoeken en in de rechterbovenhoek staan de meest recente rapportages). Tegenwoordig zijn deze rapportages veel geschikter om door te lezen omdat ze ook voorbeelden beschrijven van de pedagogische kwaliteit, dit was voorheen nooit het geval.ter Kinderopvang en Peuterspeelzalen Herfstvakantie NSO de Boomhut de Peppelaer, en de Til Het is alweer even geleden, maar we blikken nog even terug op een leuke herfstvakantie! Wat hebben we allemaal gedaan? We zijn sporen wezen zoeken in de duinen. Niet alleen voetsporen van mensen en dieren, maar ook keutels en afval van mensen..en van de dierensporen hebben we mooie gipsafdrukken gemaakt!

5 Kinderopvang Haarlem organiseerde in de herfstvakantie een speurtocht voor de aller jongste kinderen van de NSO locaties. Er was een draak die we moesten verslaan. Door verschillende cadeautjes mee te brengen zijn we uiteindelijk ook nog vriendjes geworden met de draak het was een hele leuke dag! We zaten met onze wereldreis die we maken door het jaar heen, nog even in Afrika, mooie dierenmaskers van Afrikaanse dieren maken hoort daar natuurlijk ook bij. Ook hebben we een bezoekje gebracht aan het Cinekids-festival in de filmschuur. Daar hebben we een film bekeken over een jongetje dat heel graag een hondje wilde. Op de laatste dag van de herfstvakantie konden de kinderen lekker uitrazen in het Speelkasteel. Lekker klimmen en klauteren, en ook een wel heel gek spelletje gespeeld...n.l. "andersom-verstoppertje". Andrea verstopte zich, en de andere kinderen moesten haar zoeken. Zodra iemand haar gevonden had, ging diegene erbij zitten. Net zolang totdat iedereen de plek ontdekt had! Dat was weer een leuke vakantie, en we hopen dat de volgende vakantie weer net zo leuk en gezellig wordt! NSO PIPOKA HERFSTVAKANTIE 2014 De Bizon en de Zoldergroep. Tjonge wat hebben we een fijne vakantie gehad!! Allemaal leuke en bijzondere dingen gedaan. Op maandag in het Groenendaalse bos, op echte pony s een ritje maken en even de dieren in de kinderboerderij gedag zeggen. Het was echt herfstweer en de stoere klauteraars gingen klimmen op de omgevallen bomen en soms gleden ze er zo weer vanaf. Wat zagen ze eruit! Op de vraag aan Eveline, of ze gisteren d r haar heeft gedaan, zegt ze: dat zou slecht uitlopen! Nu volgt een interview met Eveline, Lara en Benjamin die net op de NSO zit, over de herfstvakantie op Pipoka; Op maandag vertelt Eveline, was ze mee met ponystappen in Groenendaal. Je kon op de middelgrote, en het grootste paard. Eveline: dat de grootste, lijkt alsof hij snel is, maar dan gaat hij langzaam! Lara vertelt over de dinsdag op de Zolder, ze gingen een picknick doen in het donker met drie zaklantaarns. Het was lekker donker, ze hadden een paar zaklantaarns. Daarna gingen we rond een soort kampvuur eten. En toen verstoppertje in het donker! Lara: We hebben gekrijt op karton en met ecoline erover, het werd erg mooi. Ook een soort appelgebakje heeft ze gemaakt, maar die ging mee naar huis. Lucia: en was het lekker? Eveline: Ja, best wel,ik heb hem meteen opgesnoepert. Eveline: En ook totempalen op het strand?, Lucia: Nee,dat was een andere vakantie.

6 Lara: behind the scenes, op Schiphol. Toen konden we vliegtuigen zien vanuit de bus. Lara zei tegen Niels, haar broertje. nou Niels, dat kon wel eens interessant worden! Lara: Me vader wil graag met het vliegtuig op vakantie. Maar ik durf het niet zo goed. Ik ben bang dat we neerstorten. Lucia: wat vervelend Laar. Na even nadenken zegt Lara: ik vond het wel heel leuk om de vliegtuigen te zien van dichtbij en op dat kleine tv-tje en dat we helemaal een rondje op Schiphol reden. En toen: NIKS. Benjamin van 4 jaar: vliegtuigen met de auto en we gingen heel hard rennen op Schiphol. Sluitingsdagen NSO Pipoka en De Boomhut zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten. Houdt u er rekening mee? We zijn wel open op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 december, dan sluiten we een uurtje eerder om uur. En we beginnen daarna pas weer op maandag 5 januari. Zomersluiting in 2015 voor de NSO: De 2-weekse zomersluiting is van maandag 20 juli t/m vrijdag 31 juni (de 3 e en 4 e week van de schoolvakantie. Gedurende deze periode is er wel de mogelijkheid van vakantieopvang). Samba Salad op NSO Pipoka samen met NSO Boomhut en Capoera bij NSO Boomhut

Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut

Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut Beste ouders, de kinderen van de NSO De Boomhut en NSO Pipoka, De zomervakantie is weer voorbij en wij hopen dat u allemaal een fijne vakantie heeft gehad met veel speelplezier, zon en ontspanning! Iedereen

Nadere informatie

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag!

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag! Geachte ouders, verzorgers van de NSO Pipoka en NSO Boomhut We hopen dat jullie allemaal een fijne zomervakantie hebben gehad en de kinderen inmiddels alweer een beetje gewend zijn aan school en de NSO.

Nadere informatie

Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til

Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til Geachte ouders van NSO Boomhut en Pipoka, Hopelijk heeft u allemaal genoten van een lekker lang Paas-weekend! en zijn er weer veel paaseitjes gevonden door de kinderen? De temperatuur gaat weer wat stijgen

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1 Nieuwsbrief nso Boomhut en Pipoka Over enkele dagen is het al zover dan is het weer zomervakantie! Dit betekent dat de kinderen tijdens de eerste, tweede, vijfde en zesde week van de zomervakantie hele

Nadere informatie

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke Heerlijk, nog een paar dagen en dan gaat de zomervakantie beginnen. De beide teams van de NSO Boomhut en Pipoka hebben weer een leuk activiteitenprogramma bedacht, deze vindt u in deze nieuwsbrief. Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk. Februari Serious Request. Terugblikken en vooruitblikken

Nieuwsbrief Waalwijk. Februari Serious Request. Terugblikken en vooruitblikken Nieuwsbrief Waalwijk Februari 2013 Terugblikken en vooruitblikken Hier is hij dan, de eerste nieuwsbrief van 2013. We blikken terug op een jaar vol leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld de mini-80, welke

Nadere informatie

20 december 2018 Nummer: 8

20 december 2018 Nummer: 8 20 2018 Nummer: 8 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, In deze nieuwsbrief vindt vertellen de Spetters en Sterren wat er de afgelopen weken in de klas gedaan is. Vandaag vieren we met de kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSO Pipoka en NSO Boomhut.

Nieuwsbrief NSO Pipoka en NSO Boomhut. Nieuwsbrief NSO Pipoka en NSO Boomhut. Vanaf 1 januari 2014 heeft de cluster Pipoka er twee nieuwe naschoolse opvang locaties erbij: NSO De Boomhut Peppelaer en NSO Boomhut De Til. Dit betekent dat in

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje April 2013 Wat zal het gek zijn om van Koninginnedag naar Koningsdag te gaan. Zolang ik me kan herinneren waren we vrij op 30 april en nu opeens wordt dat allemaal

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen.

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen. Maandag 15-10 Net het herfstweer gaan wij op onderzoek uit in het bos. Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken Met het herfstweer buiten gaan wij binnen de strijd aan tegen elkaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 11-16 november Beste ouders en verzorgers, Aulamiddag Wat leuk om zoveel ouders te zien bij de aulamiddag van afgelopen maandag. En wat hebben de kinderen alles goed geregeld. Van de optredens

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2017/2018 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat 24-26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Spil, BSO

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

1. Halt. 1. Dit avontuur is te lezen in Freek en Gerdien deel 9 Verboden vuurwerk.

1. Halt. 1. Dit avontuur is te lezen in Freek en Gerdien deel 9 Verboden vuurwerk. 1. Halt Freek, heb je al iets gehoord? vraagt Gerdien. Het is dinsdagmiddag en Freek en Gerdien fietsen samen naar huis. Gehoord? Wat moet ik hebben gehoord? Waar heb je het over, Gerdien? Je zou toch

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers,

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De vakantie is aangebroken en daarom is het tijd om de highlights van de verschillende Libéma parken uit te lichten. Op woensdag zal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December Nieuwsbrief Peuterspeelzaal het Klavertje December 2013 2012 Beste ouder/verzorger, December is altijd een gezellige maand op de peuterspeelzaal. Druk, maar o zo sfeervol. In deze nieuwsbrief leest u meer

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 30)

1 e week zomervakantie (week 30) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Culturen in de Zomervakantie

Culturen in de Zomervakantie Culturen in de Zomervakantie 24 tot en met 28 juli Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Kameleoncamping opbouwen en Smoothie maken JAAAAA!!!! Het is vakantie, hoe kunnen wij dit beter beginnen dan het opbouwen

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract van

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje Zomervakantie Digitale nieuwsbrief Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma 23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel Februari 2013 Terugblikken en vooruitblikken Oudercommissie Hier is hij dan, de eerste nieuwsbrief van 2013. We blikken terug op een jaar vol leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni /juli 2015

Nieuwsbrief juni /juli 2015 Nieuwsbrief juni /juli 2015 Afscheid groep 8 Voor de kinderen van groep 8 zijn de laatste dagen aangebroken en staat er nog een prachtige uitvoering van de musical in het verschiet. De leerlingen vliegen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3/4 B

Nieuws uit groep 3/4 B Nieuws uit groep 3/4 B Op vrijdag 20 november 2015 hebben wij onze weeksluiting gehad. Het was zo ontzettend leuk! Het ging over Spiegeltje Rondreis. Opaatje en Omaatje hadden een grote spiegel. Als ze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Zomervakantie VZOD Week 1

Zomervakantie VZOD Week 1 Zomervakantie VZOD Week 1 Graag altijd zwemkleding mee, en graag een handdoek! Deze week staat de kleur oranje centraal. Met een uitje graag om 9:15 aanwezig zijn. 7 juli 2014 8 juli 2014 9 juli 2014 10

Nadere informatie