Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til"

Transcriptie

1 Geachte ouders van NSO Boomhut en Pipoka, Hopelijk heeft u allemaal genoten van een lekker lang Paas-weekend! en zijn er weer veel paaseitjes gevonden door de kinderen? De temperatuur gaat weer wat stijgen en dan kunnen we bij de NSO Pipoka en Boomhut weer lekker veel buiten spelen. Voor u ligt de nieuwsbrief voor de beide locaties met o.a. een terugblik op de voorjaarsvakantie, het nieuwe programma voor de meivakantie en wat informatie over de verbouwing bij de locatie De Til. Bij de NSO De Til hebben we al enige tijd Laura moeten missen en we hopen haar binnenkort weer te zien tot die tijd zijn we erg blij dat onze vaste invalkracht Kim haar kan vervangen. Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til Het pand De Til zal worden verbouwd omdat er o.a het Centrum voor Jeug en Gezin een plekje zal krijgen. Deze verbouwing heeft geen invloed op de ruimte waarin de peuterspeelzaal Okidoki en de NSO De Boomhut in de Til zitten maar het betekent wel dat we geen gebruik meer kunnen maken van de gymzaal. Afgelopen dinsdag is de definitieve opdracht verleend voor de verbouwingswerkzaamheden in het pand. A.s. maandag is de start van de verbouwing en in de loop van volgende week zal onze ingang worden afgesloten vanwege sloopwerkzaamheden aan de voorkant van de Til. Ook de doorgang naar de achterkant wordt afgesloten (ter hoogte van de toiletten). De toiletten blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. De tijdelijke ingang wordt via de Jan Nieuwenhuijzen straat, direct naast het gebouw van de Peppelaer en via de doorgang naast de toiletten het gebouw in. De komende dagen wordt deze toegang in orde gemaakt. Een exacte dag van afsluiting is niet te geven. De aannemer zal een bord ophangen op het moment dat u als ouders de andere ingang moet nemen.

2 Terugblik voorjaarsvakantie NSO Pipoka Het thema van de Voorjaarsvakantie was dieren. Dus daarom gingen wij op maandag 23 februari met de bus naar Leiden om daar een bezoek te brengen aan Naturalis. In het museum was heel veel te zien zoals een Camarasaurus-skelet van 18 meter hoog, een mammoetskelet en een reuzenpijlinktvis. Wij keken onze ogen uit! Ook hebben we op een leuke manier dingen geleerd over vulkaanuitbarstingen en aardbevingen. Er was zoveel te zien dat het eigenlijk teveel is om op te noemen. Na ons bezoekje aan Naturalis hebben we ook nog even heel fijn in het zonnetje buiten gespeeld!. Op dinsdag 24 februari stond er wel iets heel speciaals op het programma; een workshop Body- Clapping. De bedoeling van deze workshop is dat je leert muziek te maken met iets wat je altijd bij je hebt namelijk je lichaam. Twee muzikanten kwamen deze workshop geven. We begonnen met het oefenen van ritme: op het ritme klappen, stampen, neuriën. Ook kwamen we tot de ontdekking dat als je bijvoorbeeld zacht op je buik klopt dat je ook een muziekje kan maken. Heel leuk! Daarna gingen wij alles achter elkaar doen zodat er daadwerkelijk een liedje zou ontstaan. Toen wij dat onder de knie hadden werd het professioneel opgenomen met een microfoon en allemaal apparatuur. Dit werd daarna aan elkaar geplakt en er ontstond een te gek nummer. We denken dat dit wel echt een hit kan gaan worden!

3 Op donderdag 26 februari gingen wij naar de leukste overdekte speeltuin van Nederland... Chimpie Champ. Wij hadden daar een partykamer waar wij lekker rustig konden lunchen en wat konden drinken en af en toe even bij konden komen van het drukke spelen. Er was ook zoveel te doen; klimmen, glijden, in de ballenbak, op het springkussen etc. We hadden zo hard gespeeld dat we aan het einde van de dag terug op Pipoka nog even lekker een filmpje op de bank mochten kijken.

4 Terugblik voorjaarsvakantie NSO Boomhut met het thema: Dieren. Maandag: we gingen naar de Waterleidingsduinen om daar een speurtocht te doen met dieren. Op elk kruispunt was er een water, land of lucht dier met een leuke opdracht. Dinsdag: Vandaag zijn we in groepjes een prachtig schilderij gaan maken met daarop onze lievelingsdieren. Deze schilderijen zijn op de locaties te bewonderen. In de middag hebben we een film over waterdieren gekeken.

5 Woensdag: de meeste fantastische fantasie dieren zijn gemaakt door de kinderen geknutseld. U kunt op de groep een mooie plank vol met die dieren bekijken. Donderdag: We zijn naar de kinderboerderij geweest waar we de dieren konden aanraken en heerlijk in de speeltuin konden spelen. Na het eten hebben we Happy Feet gekeken met een traktatie van Krijn omdat hij vandaag voor het laatst was. Vrijdag: hebben we met zijn allen een plan gemaakt. Natuurlijk gingen we dieren spelletjes in de gymzaal doen, maar we wilde nog veel meer! Schminken, broodjes knakworst, buitenspelen en een filmpje kijken paste vandaag allemaal in het programma. Meer kinderopvang afgenomen dan aangevraagd? Belastingdienst betaalt niet automatisch na! Na signalen hierover nam Brancheorganisatie Kinderopvang contact op met de Belastingdienst. Uit contact met de Belastingdienst blijkt dat als uit de gegevens van de jaarlijkse gegevensaanlevering van de kinderopvangorganisatie/gastouderbureau blijkt dat de ouder meer kinderopvang heeft afgenomen dan aangevraagd, dit niet automatisch leidt tot een nabetaling van kinderopvangtoeslag. Dit betekent dat wanneer een ouder 105 uren heeft afgenomen en ook recht heeft op kinderopvangtoeslag voor deze uren, maar voor 95 uren kinderopvangtoeslag heeft aangevraagd, de ouder haar aanvraag zelf moet aanpassen. Volgens de Belastingdienst heeft dit te maken met de gewerkte urennorm (140% van de gewerkte uren KDV en 70% van de gewerkte uren voor BSO). De Belastingdienst gaat hierbij vanuit dat de ouder zelf in zijn of haar aanvraag voor kinderopvangtoeslag hiermee rekening houdt. Advies voor ouders Advies aan u is om zo snel mogelijk de aanvraag (eventueel met terugwerkende kracht waar mogelijk) voor kinderopvangtoeslag aan te passen, als uren anders zijn dan aangevraagd. U kunt hiervoor de jaaropgave 2014 gebruiken die vandaag zijn verstuurd.

6 Thema: Geluk! Programma Meivakantie 2015 locatie Pipoka Datum Dag Activiteiten 27/04 Maandag Vandaag is het Koningsdag! (en zijn wij gesloten) 28/04 Dinsdag Speeltuin Het Paradijsje is al meer dan 30 jaar een goed bewaard geheim middenin het centrum van Haarlem. Wat een GELUK, wij gaan hier vandaag spelen! 29/04 Woensdag Kokken en kokkinnetjes opgelet! We gaan ultiem GENIETEN van een zelf bereide lunch! Wat is jouw comfort food? Waar word jij gelukkig van? 30/04 Donderdag Voor een fantastisch dagje uit kom je toch ook mee naar het Groenendaalse bos met SPEELTUIN Groenendaal en de kinderboerderij?! 01/05 Vrijdag Hoe heerlijk is het om de hele dag lekker in je pyjama rond te lopen!? Het is vandaag pyjamadag! Op deze hier-word-ik-gelukkig-van-dag bedenken we samen wat we gaan doen!

7 Datum Dag Activiteiten 04/05 Maandag Knuffel met je lievelingsgeitje of voer een flesje geitenmelk aan de lammetjes. Heb je Betsie het varken al gezien, of Luna het kalfje? Het wordt een dag om nooit te vergeten op Geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos! 05/05 Dinsdag Vandaag is het Bevrijdingsdag! (en zijn wij gesloten) 06/05 Woensdag Knutsel de leukste creatieve geluksvoorwerpen in het kader van ons thema GELUK! 07/05 Donderdag Voor een dag vol onvergetelijk SPEELPLEZIER maken we vandaag een uitstapje naar Europa's grootste speeltuin, Linnaeushof! 08/05 Vrijdag Ben jij ook zo benieuwd wat we gaan doen?! Vandaag gaan we naar HARTELUST klimmen, klauteren, draaien, glijden en schommelen in de speeltuin! Het vakantieprogramma voor 11 t/m 15 mei volgt op de website!

8 Thema: Geluk! Programma Meivakantie 2015 locatie Boomhut Datum Dag Activiteiten 27/04 Maandag Vandaag is het Koningsdag! (en zijn wij gesloten) 28/04 Dinsdag Alle 6- kanjers opgelet! Je handen lekker vol met zand en mooie zandkastelen bouwen, is dat niet gelukzalig?! Alle 6+ kinderen doen mee met een heuse kampvuurdag! (Dichte schoenen zijn verplicht vandaag!!) 29/04 Woensdag Kokken en kokkinnetjes opgelet! We gaan ultiem GENIETEN van een zelf bereide lunch! Wat is jouw comfort food? Waar word jij gelukkig van? 30/04 Donderdag Vandaag maken we een hele mooie collage die helemaal in het teken van onszelf staat een ik-collage! 01/05 Vrijdag Hoe heerlijk is het om de hele dag lekker in je pyjama rond te lopen!? Het is vandaag pyjamadag! Op deze hier-word-ik-gelukkig-van-dag bedenken we samen wat we gaan doen!

9 Datum Dag Activiteiten 04/05 Maandag Voor een dag vol onvergetelijk SPEELPLEZIER maken we vandaag een uitstapje naar Europa's grootste speeltuin, Linnaeushof! Joehoe!! 05/05 Dinsdag Vandaag is het Bevrijdingsdag! (en zijn wij gesloten) 06/05 Woensdag Knutsel de leukste creatieve geluksvoorwerpen in het kader van ons thema GELUK! 07/05 Donderdag Voor een fantastisch dagje uit ga je toch ook mee naar wandelbos Groenendaal in Heemstede waar we leuke bosspelletjes gaan doen?! We zeggen LEEF je uit! 08/05 Vrijdag Ben jij ook zo benieuwd wat we gaan doen vandaag?! Wat dacht je van naar HARTELUST klimmen, klauteren, draaien, glijden en schommelen in de speeltuin?!

10 Belangrijke data voor in de agenda: De zomersluiting in 2015 van de naschoolse opvang: De 2-weekse zomersluiting is van maandag 20 juli tot en met vrijdag 31 juli (dit betreft week 3 en 4 van de schoolvakantie). Gedurende deze periode is er wel de mogelijkheid van vakantieopvang. De 5 collectieve sluitingsdagen in 2015: Alle kindercentra en het centraal bureau zijn op de volgende dagen gesloten: 2 januari en 28, 29, 30 en 31 december. Daarnaast zijn wij gesloten op de nationale feestdagen zoals: 2 e Paasdag maandag 6 april, Koningsdag maandag 27 april, Bevrijdingsdag dinsdag 5 mei, donderdag Hemelvaartsdag 14 mei en en 2 e Pinksterdag op maandag 25 mei.

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke Heerlijk, nog een paar dagen en dan gaat de zomervakantie beginnen. De beide teams van de NSO Boomhut en Pipoka hebben weer een leuk activiteitenprogramma bedacht, deze vindt u in deze nieuwsbrief. Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief vol met handige informatie over de toeslag, activiteiten en nso locaties van Cluster

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag!

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag! Geachte ouders, verzorgers van de NSO Pipoka en NSO Boomhut We hopen dat jullie allemaal een fijne zomervakantie hebben gehad en de kinderen inmiddels alweer een beetje gewend zijn aan school en de NSO.

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1 Nieuwsbrief nso Boomhut en Pipoka Over enkele dagen is het al zover dan is het weer zomervakantie! Dit betekent dat de kinderen tijdens de eerste, tweede, vijfde en zesde week van de zomervakantie hele

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten en uitstapjes. De ene keer

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje April 2013 Wat zal het gek zijn om van Koninginnedag naar Koningsdag te gaan. Zolang ik me kan herinneren waren we vrij op 30 april en nu opeens wordt dat allemaal

Nadere informatie

Boomhut de Peppelaer - Zomervakantie 2017 Week 1

Boomhut de Peppelaer - Zomervakantie 2017 Week 1 Boomhut de Peppelaer - Zomervakantie 2017 Week 1 24 tot en met 28 juli Thema: De 4 elementen Maandag 24 juli Speelplezier bij 't Wed! Op het uitgestrekte strand bij duinmeer 't Wed is het heerlijk spelen!

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2014 locatie Pipoka

Programma Kerstvakantie 2014 locatie Pipoka Geachte ouders van de NSO-kids van De Boomhut en Pipoka, Spannende tijden zijn weer aangebroken; de Sint in het land, Serious Request in Haarlem en voor we het weten is het al weer kerst, een drukke maar

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3 kalender 2019 2019 is begonnen vol met nieuwe kansen. Word je 1 jaar?. dan mag je een van deze feestmutsen op! dinsdag 1 nieuwjaarsdag Torteltuin dicht woensdag 2 Buitenspelen goed voor ogen, maakt je

Nadere informatie

Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut

Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut Beste ouders, de kinderen van de NSO De Boomhut en NSO Pipoka, De zomervakantie is weer voorbij en wij hopen dat u allemaal een fijne vakantie heeft gehad met veel speelplezier, zon en ontspanning! Iedereen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 24 april 2017 Aanwezig vóór: 09:30 uur Ophalen vanaf: 17:00 uur Trek maar kleren en schoenen aan die vies mogen worden, want vandaag gaan wij naar: Stadsboerderij De Korenmaat in Rijkerswoerd!

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus Zomervakantie week 1 Maandag 25 juli BSO Kubus Sport & Spel Leuke Linde 4-12 jaar De vakantie wordt geopend met iets heel bijzonders! En veel knallers en confetti!. In de speeltuin zijn er allerlei leuke

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Maandag 6 Juli: Ontspannen de vakantie in Heerlijk, eindelijk is het zover: je hebt 6 weken vakantie! Even bijkomen van alle drukte en weer opladen voor aankomend

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Zomervakantie VZOD Week 1

Zomervakantie VZOD Week 1 Zomervakantie VZOD Week 1 Graag altijd zwemkleding mee, en graag een handdoek! Deze week staat de kleur oranje centraal. Met een uitje graag om 9:15 aanwezig zijn. 7 juli 2014 8 juli 2014 9 juli 2014 10

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond!

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het BSO programma overzicht voor de zomervakantie 2016. Thema Elke week hanteren wij een thema. De thema s die

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde Nieuwsbrief Juni 2016 Gezocht: leden voor de gecombineerde oudercommissie Zomerfeest bij Haantje de Voorste Zomervakantie Verzoek Nieuws van de BSO Nieuws van de PSZ Risico inventarisatie (RIE) Gezocht:

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract van

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Week 1. Wat gaan we doen? datum. Hoe? Bereikbaar op: Let op!

Week 1. Wat gaan we doen? datum. Hoe? Bereikbaar op: Let op! Week 1 datum Maandag 23 juli Wat gaan we doen? Lekker nat en vies worden in het woeste westen Hoe? Bereikbaar op: Let op! Met de tram 06-57704513 Kleding aan die vies en nat magworden, evt. extra kleding

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Jump 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 348 83 30 8 juli t/m 16 augustus Graag in Ouderportaal afmelden Altijd opvang. Altijd

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Wereldkinderen week1

Vakantieprogramma BSO Wereldkinderen week1 BSO Wereldkinderen week1 Maandag 8 juli BSO Wereldkinderen Summer vibes 4-12 jaar aanwezig om: 09:00 uur ophalen vanaf: 16.30 uur Het is weer zomer op Thialf en samen gaan we genieten van een mini vakantie.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Oktober 2014 SKH Wereldwijs

Oktober 2014 SKH Wereldwijs Oktober 2014 SKH Wereldwijs Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van SKH Wereldwijs van oktober 2014 Personele zaken: Op 21 oktober zal onze wijkmanager Wendy Visser afscheid

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Inhoudsopgave Zomerpret 1 Week 1 2 Week 2 3 Zoek de verschillen 4 Week 3 5 Week 4 6 Van punt naar punt 7 Week 5 8 Week 6 9 Fijne vakantie www.zokinderopvang.nl

Nadere informatie

ALGEMEEN:

ALGEMEEN: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Maart 2017, nr. 36 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Basisschool: Woensdag 8 maart - Start project. Woensdag 29 maart - Kijkavond project. Vrijdag 14 april

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 18 juli t/m 22 juli Jungle Book

Activiteiten BSO De Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 18 juli t/m 22 juli Jungle Book Zomervakantie week 1: 18 juli t/m 22 juli Jungle Book Maandag 18 juli: Jungle Zomerfeest De zomervakantie is begonnen, en dat vieren we met een knallend zomerfeest in junglestijl! Het springkussen, lekkere

Nadere informatie

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli Week 1: Maandag 23 Een reis over de wereld Chassé 1 en 3 Nederland: We gaan naar het Amstelpark. Bij slecht weer gaan we een delfts blauwe tegeltje maken. Activiteit voor Chassé 2 Nederland: We gaan vandaag

Nadere informatie

DIRECTIE. Jaarfeest 2016

DIRECTIE. Jaarfeest 2016 DIRECTIE Jaarfeest 2016 Op 21 mei hebben we met alle groepen van stichting kinderopvang Liemeer een feestje gevierd! Gelukkig scheen de zon en konden de kinderen een vossenjacht doen waarbij de kinderen

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Tarievenkrant. Inhoudsopgave

Tarievenkrant.  Inhoudsopgave krant Kinder biedt professionele aan kinderen van 0 tot 13 jaar met als doel dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige, sociale en gewaardeerde persoonlijkheden met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen.

Nadere informatie

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar OBS Het Galjoen TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog Maandag 8 juli BSO IKC de Regenboog Heb je zin om lekker te ravotten? Dat komt mooi uit want vandaag gaan we naar speeltuin de Leemkuil. Als het goed weer is, kan je zwemkleding meenemen om met water te

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1

Zomervakantie. Week 1 16.30 uur Zomerse dag De zomervakantie is begonnen! Deze beginnen wij dan ook met een zomerse dag Neem jij wel je zwemspullen mee? Week 1 16.30 uur Oud-Hollandse Spelen Gooi jij alle blikken om, of heb

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie