Your Roadmap To Success & Happiness

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Your Roadmap To Success & Happiness"

Transcriptie

1 Your Roadmap To Success & Happiness #mistermindset!

2 HOE WERKT DEZE MASTERCLASS? Deze masterclass bestaat uit 8 lessen. Elke les bevat 1 of meerdere video s, 1 of meerdere audiofiles en een werkboek. Print dit werkboek. Als je alle 8 werkboeken hebt geprint kun je ze bundelen en heb je een compleet en waardevol naslagwerk. In de eerste 8 weken publiceren we elke week een nieuwe les. Daarna heb je nog eens 8 weken de tijd om alle video s te bekijken en audiofiles te beluisteren. Bij de laatste les ontvang je een mp3- file met een samenvatting van de belangrijkste onderwerpen. Deze mp3- file kun je downloaden om nog vaak te beluisteren. WAT HEB JE NODIG? In dit werkboek staan opdrachten en ik stel vragen. Deze masterclass werkt alleen als je actief meedoet en de opdrachten uitvoert. Hiervoor heb je een notitieboek en een pen nodig. Schrijf de vragen over in je notitieboek en schrijf daarna je antwoord op. Met deze werkwijze wordt er een connectie gemaakt tussen je fysiologie, je brein en je onderbewustzijn. Hierdoor word je je extra bewust van je gedachten en wordt je denkpatroon en het resultaat van je gedachten effectiever opgeslagen in je bewustzijn. Als je reacties wilt posten op social media gebruik dan #mistermindset DISCLAIMER Het copyright van de werkboeken behorende bij deze masterclass is vastgelegd door Michael Pilarczyk. Het is niet toegestaan om de inhoud van dit werkboek en van de masterclass (video s en audiofiles) te verspreiden op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat dit niet is toegestaan. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben. Bij twijfel niet doen, of per toestemming vragen via: academy@michaelpilarczyk.com. Het is toegestaan om korte tekstfragmenten en oneliners te citeren op social media, onder vermelding van bron Michael Pilarczyk. #mistermindset!

3 LES 2: MASTER YOUR MINDSET 1 master your mindset deel 1 hoe werkt onze mind? de hersenen en het onderbewustzijn de kracht van verbeelding de emotionele rollercoaster het gevaar van angst 3 belangrijke levensvragen THINK & GROW RICH: ANDREW CARNEGIE (bron: wikipedia) Andrew Carnegie ( ) was een Amerikaans staalmagnaat en filantroop van Schotse afkomst. Buiten Amerika is hij waarschijnlijk het meest bekend vanwege zijn bijdrage aan de Carnegie Hall in New York en de bouw van het Haagse Vredespaleis. Carnegie emigreerde samen met zijn berooide ouders in 1848 naar Pittsburgh, USA. Aldaar stelden zij vast dat de arbeidssituatie waarin zij verkeerden nauwelijks beter was dan thuis in Schotland. Carnegie begon als dertienjarig hulpje in een katoenspinnerij. Daarna vond hij werk bij de Ohio Telegraph Company en later bij de Pennsylvania Railroad. Hij eindigde als eigenaar van het grootste staalbedrijf van de wereld, de Carnegie Steel Company. Dit bedrijf verkocht hij in 1901 aan bankier JP Morgan, die het onderbracht in U.S. Steel. Met de opbrengst werd Carnegie één van de rijkste mensen ter wereld. #mistermindset!

4 Zijn rijkdommen wilde hij niet alleen aan zijn nabestaanden nalaten, maar nog tijdens zijn leven aan goede doelen besteden. Dat moest zó gebeuren dat de mensen die ervan profiteerden zichzelf ook echt verder konden ontwikkelen. Zo was de cirkel weer rond, want iedereen in Amerika wilde graag geloven dat er een 'selfmade man' in hem school en Carnegie wilde de mensen de gelegenheid geven om het zélf te maken. In 1902 richtte Carnegie het Carnegie Institution of Washington for Fundamental and Scientific Research op. Hij besteedde het overgrote deel van zijn fortuin aan de bouw van openbare bibliotheken in twaalf Engels sprekende landen, waaronder Schotland, de Fiji-eilanden en de Seychellen. De stad waar de bibliotheek kwam, moest de bouwgrond en de boeken schenken en daarbij moest het stadsbestuur instaan voor de werking ervan. Bij gebrek aan een familiewapen kwam er een opgaande zon in de boeken en de spreuk Let there be light. Carnegie schonk in 1903 een bedrag van $ voor de bouw van het Vredespaleis, dat tussen 1907 en 1913 in Den Haag werd gebouwd en waarin later ook het Internationaal Gerechtshof gevestigd zou worden. Geboortehuis van Andrew Carnegie en zijn Castle aan 5th Avenue in New York. #mistermindset!

5 Think & Grow Rich van Napoleon Hill gaf mij het inzicht dat ik mijn leven tot mijn achtentwintigste geleefd had volgens de universele wetten die in dit boek beschreven staan. Vanaf dat ik jong was had ik mijn levensloop grotendeels voorspeld, of wellicht dus wel bedacht. Zouden de komende jaren ook gaan zoals ik had voorzien? Na tal van ingrijpende gebeurtenissen in die periode, kort nadat ik het boek voor de eerste keer had gelezen, ontmoette ik Mr. Pena. Tijdens een prive seminar van enkele dagen op zijn kasteel (op enige afstand van Skibo Castle van Andrew Carnegie in Noord-Schotland) zag ik in zijn bibliotheek een exemplaar van Think & Grow Rich staan dat duidelijk vele malen was doorgebladerd. In de jaren daarna werd me duidelijk dat vele succesvolle mensen de principes uit dit boek hanteerden. Op basis van die principes en universele wetten en de Quantum Leap Advantage Strategie die ik leerde van Dan Pena, heb ik mijn eigen coaching programma ontwikkeld. Jij ben nu onderdeel van deze verzamelde kennis en wijsheid. To Your Roadmap. Ik wens je een schitterende reis. #mistermindset!

6 ALLES IS MINDSET WE GELOVEN IN ONS EIGEN VERHAAL DAT IS ONZE CONDITIONERING GEDACHTEN ZIJN DINGEN Je moet geloven in jezelf. Alles wat je kunt bedenken kun je bereiken. Maar alleen met een lege gedachte kom je er niet. Gedachten moeten vermengd zijn met oprechte emotie, dan wordt het passie. En passie is de brandstof om je dromen waar te maken. Alleen een gedreven mens met passie en een onweerstaanbaar verlangen om een concreet doel te behalen, is in staat zichzelf te overtreffen. Gedachten zijn dingen. Gedachten werken als magneten. Waar je aan denkt, dat trek je aan. Als je gelooft en overtuigd bent van je gedachten, en je gedachten zo echt worden dat je ze begint te zien als iets wat werkelijk bestaat, dan zullen ze zich manifesteren tot werkelijkheid. Zowel positief als negatief. Gedachten hebben magnetische kracht. ONZE GEEST KAN GEEN ONDERSCHEID MAKEN TUSSEN EEN LEVENDIGE VERBEELDING EN DE REALITEIT Gedachten bepalen hoe we ons voelen, wat we doen en hoe we reageren Het begin van elk succes is verlangen Een verlangen komt tot leven in je verbeelding Verbeelding is de werkplaats van de geest, het onderbewustzijn Dit zijn belangrijke kernwoorden: geloof, overtuiging en zelfsuggestie #mistermindset!

7 HET GEVAAR VAN ANGST Wat houdt je tegen om te doen wat je werkelijk wilt doen? DE GEDACHTE VAN ANGST Angst is een geestestoestand. Het is een emotie die we creëren in onze geest. Het vervelende is dat we die angsten en emoties toelaten en ermee in gesprek gaan in ons hoofd, zodat ze werkelijkheid lijken te worden. Maar in de meeste gevallen is het niets anders dan een gedachte. Er bestaan 7 basisangsten. Angst voor: 1. Armoede 2. Kritiek (oordelen en meningen van anderen) 3. Het verlies van een geliefde 4. Een slechte gezondheid 5. Ouderdom 6. De dood 7. Faalangst, de angst voor mislukking Een bijkomstigheid is dat elke gedachte de intentie heeft zich om te zetten voor iets waarvan wij denken dat het echt is; onze subjectieve werkelijkheid. En zolang er gedachten rondzwerven die samenzweren met angst voor mislukking, voor falen en twijfel, zal succes zich verschuilen tot de kust veilig is. De gedachte van angst kan zo destructief zijn dat het elke kans op succes en uiteindelijk een mensenleven kan vernietigen. #mistermindset!

8 Angst heeft het vermogen om ons psychologisch te verlammen, waardoor we niet meer in staat zijn om actie te ondernemen. Iedereen heeft last van angst, alleen heeft de mate en de frequentie direct invloed op de kwaliteit van je leven. Angst voor afwijzing, angst voor liefde (verlies van liefde), angst voor eenzaamheid, angst voor armoede, angst voor ziekte, angst voor de dood, angst om te falen, angst voor het onbekende. Het is vrijwel onmogelijk om angst uit onze psyche te elimineren. We kunnen wel leren het vroegtijdig te signaleren en er bewust mee om te gaan. Er zijn twee primaire angsten: 1. We zijn bang dat we niet voldoen = gebrek aan eigenwaarde 2. We zijn bang dat niemand van ons houdt = waardering FAALANGST Ik hoor vaak dat mensen bang zijn om te falen en als ik dan vraag wat ze bedoelen met falen, zeggen ze: Dat het fout gaat. Dat het niet zo gaat zoals ik het had bedacht. In de praktijk heb ik ondervonden dat vrijwel geen enkel proces exact gaat zoals je had bedacht. Om die reden moet je dus altijd flexibel zijn en anticiperen wanneer dat nodig is. Zolang je maar uitkomt waar je wilt zijn, dat jij je doel bereikt. En zelfs dat lukt in een uitzonderlijk geval niet altijd. Je kunt dan van mening zijn het is fout gegaan, maar is het helemaal mislukt? Ben jij mislukt, heb je gefaald? Ik vind van niet. Wat je hebt gedaan heeft tot een ander resultaat geleid dan je had bedoeld. Nu moet je iets in je aanpak veranderen om wel het beoogde doel te bereiken. Zolang we bang zijn voor onze angsten zullen we ons nooit vrij en gelukkig voelen. #mistermindset!

9 OPDRACHT EN VRAGEN {DOEN} 1.a. Wat is jouw grootste angst? 1.b. Wat zijn jouw andere angsten? Waar ben je bang voor, onzeker over, waarover twijfel je, waarin heb je geen vertrouwen? 2. Waar komt jouw grootste angst vandaan? 3. Waar komen jouw andere angsten vandaan? 4. Waartoe zou je in staat zijn als deze angst geen invloed meer op je zou hebben? HET GEVAAR VAN NEGATIEVE GEDACHTEN Zodra je je aandacht ergens op vestigt wordt die gedachte gevoed met meer soortgelijke gedachten. Daarom zijn negatieve gedachten zo gevaarlijk. Gedachten worden dingen. Een gedachte is energie. Je kunt die gedachten ook meten. Gedachten zijn magnetisch, elektrisch geladen en gedachten hebben een frequentie. Wanneer je denkt worden die frequenties als trillingen (golfbewegingen) uitgezonden in het universum en trekken op magnetische wijze soortgelijke dingen op diezelfde frequentie aan. Het werkt net als met radio, televisie en mobiele telefonie. We stemmen af op een bepaalde frequentie en je ontvangt het gewenste signaal. Hoe dat technisch werkt hoeven we niet te weten om het juiste signaal te kunnen ontvangen en naar de radio te kunnen luisteren. Wil je een andere zender, dan moet je jouw ontvanger afstemmen op een andere frequentie. #mistermindset!

10 EEN EMOTIE IS OOK EEN GEDACHTE Alles lijkt goed te gaan, totdat emoties zich gaan bemoeien met onze gedachten. Want sommige emoties brengen ons in de war. We worden verliefd, boos, verdrietig, bang, etc. Emoties doen iets met ons, waardoor we onrustig en onzeker worden. En dat is vreemd, want die emotie is een gevoel dat we ons inbeelden. De emotie is niet tastbaar en bestaat niet. Het is slechts ons geloof in die gedachte. WAT BEPAALT DE KWALITEIT VAN JE LEVEN? We willen allemaal van ons mooiste leven kunnen genieten. Wat bepaalt de kwaliteit van je leven? Je opleiding, je relatie, je gezondheid, hoeveel geld je bezit, de economische omstandigheden? De kwaliteit van ons leven is de reflectie van de kwaliteit van onze emoties. En het allerbelangrijkste is welke betekenis wij zelf geven aan onze emoties. De betekenis die je geeft aan een gebeurtenis of aan een ervaring, creëert een emotionele gedachte die jij ziet als jouw waarheid. Het zijn emoties die ons in staat stellen ons leven te geven voor anderen, of juist het leven van een ander te nemen. Emoties geven ons de kracht om uitzonderlijke prestaties te leveren, zowel positief als negatief. We kunnen buiten zinnen raken (negatief), of juist boven onszelf uitstijgen door een heldenactie uit te voeren (positief). Welke betekenis jij geeft aan jouw emotie (dus hoe jij omgaat met een gebeurtenis of situatie) is dus allesbepalend voor de actie die je zult nemen. De betekenis die je geeft aan een emotionele gedachte bepaalt je gedrag en je gedrag bepaalt de resultaten die je behaalt. #mistermindset!

11 [AUDIO] Luister naar audiofile MSH-Les-2.1 en volg de instructies. OPDRACHTEN LES 2 DRIE BELANGRIJKE LEVENSVRAGEN {DOEN} Waarom doe je wat je doet? Waarom ben je hier, wat is jouw bijdrage aan het grote geheel? Wie wil je zijn? WELKE GEDACHTEN CONTROLEREN JOUW MINDSET? Er zijn bepaalde, veelvoorkomende gedachten die ons veel bezighouden. Een groot deel van je energie gaat dan naar deze gedachten en door het aandacht te geven groeien die gedachten uit tot emoties die vervolgens je gedrag gaan bepalen. Die emotie heeft vervolgens effect op je hormonen, het kan tot spanning en stress leiden, onzekerheid, onrust, etc. Het leerproces van positief zijn (niet alleen denken) begint met de herkenning van zelfvernietigende gedachten. Als je je eenmaal bewust bent van de gewoonte om gedachten te hebben die tot negatieve emoties leiden, kun je ze door positieve gedachten en emoties vervangen. Bijvoorbeeld, wanneer je merkt dat je zit te herkauwen op een thema zoals Ik ben waardeloos en deze laatste tegenslag bevestigt dit, kun je dit bewust vervangen door: Deze tegenslag is iets wat gebeurt, zo is het leven. Ik zal dit overwinnen, omdat ik krachtig genoeg ben om dat te kunnen. Ik leef mijn mooiste leven en ben bezig een groter doel te behalen dat mij voldoening geeft. Dit betekent dat je de invloed van negatieve beelden kan neutraliseren door bewust positieve beelden op te roepen. Het vergt enige oefening om negatieve denkbeelden en emoties te herkennen bij jezelf. Soms houden we ons namelijk voor de gek en geloven we dat we positief denken, wat in wekelijkheid niet zo is. #mistermindset!

12 Enkele voorbeelden op de vraag: Wat is je doel? Wat wil je écht? Antwoord: Ik wil me niet meer laten leiden door negatieve gedachten. Ik denk positief, maar vind het moeilijk om die gedachte vast te houden. Als ik beter zou weten wat ik wil, zal ik me gelukkig voelen. Ik heb geen zin om nog iets te doen wat ik niet leuk vind. Ik wil geen geldzorgen meer hebben. Ik wil niet me niet meer ellendig voelen. Wat wil je écht? (positieve instelling) Ik laat mij leiden door positieve en opgewekte gedachten. Ik doe vooral dingen die ik leuk vind en dat geeft mij voldoening. Ik voel me opgewekt, energiek en vrolijk. Ik kan de wereld aan. VRAGEN Welke gedachten houden jou momenteel het meest bezig? De vragen die jij jezelf het meest stelt hebben effect op je gedrag en op de resultaten in je dagelijks leven. Welke gedachten overheersen jouw mindset? Welke overheersende gedachten wil je liever hebben? Schrijf de overheersende gedachten op die je wilt vervangen en beschrijf je nieuwe overheersende gedachten. Maak een lijstje in je notitieboek. MASTER YOUR MINDSET ALLES BEGINT MET EEN GEDACHTE #mistermindset!

13 GENIET IN HET HIER EN NU Als je telkens je verleden gaat herkauwen en je blijft peinzen over wat er is gebeurd en waarom je het niet anders hebt gedaan, of waarom juist jou dit allemaal moest overkomen, dat het niet eerlijk was, dat jij dit niet had verdiend dan gaat de toekomst door zonder jou. Geniet van wat er wel is en maak jezelf niet ongelukkig met altijd maar bezig te zijn met wat er niet is. Als je iets mist in je leven, zorg dan dat het er komt, als je denkt dat het niet mogelijk is, leg je er dan bij neer en hou op met zeuren en jezelf pijnigen. Of onderneem iets en vul die leegte op. Geniet van wat er is en wees dankbaar, dan ben je je ook meer bewust van het moment. Zoals je ook elke avond voordat je gaat slapen de dag kort doorneemt en jezelf de vraag stelt waar je dankbaar voor bent vandaag. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven heb ik kennis mogen maken met de energie van dankbaarheid. Voor die periode was ik nog wel eens geneigd te kijken naar wat ik miste en was ik onbewust ontevreden. Daarmee richt je jouw energie dus op het negatieve, waardoor je daar vervolgens meer van aantrekt. Zo werkt de wet van de aantrekkingskracht. WEES AARDIG EN VRIENDELIJK Met een glimlach kun je de wereld rondreizen. Daar heb je geen stapels bankbiljetten voor nodig. Met vriendelijkheid, verdraagzaamheid en geduld zul je ver komen. Vriendelijke mensen bereiken meer in hun leven, met minder moeite. Wees in elk geval aardig voor jezelf, gun jezelf een leuk leven. Doe zoveel mogelijk wat je leuk vindt en voel je daar niet schuldig over. Waarom zou je? Dit betekent niet dat je geen rekening houdt met anderen en dat je niets voor een ander doet. Maar alles voor de mensen om je heen doen en jezelf wegcijferen blijkt keer op keer uit te draaien op teleurstellingen. Het is jouw leven, dan mag jij er toch ook van genieten. #mistermindset!

14 EINDE LES 2 DISCLAIMER Voor de volledigheid sluiten we in dit werkboek de complete disclaimer bij, zoals je deze ook op de website van de masterclass kunt lezen. Als deelnemer gaan wij er vanuit dat je de inhoud van deze cursus zult gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling. Het copyright van de werkboeken behorende bij deze masterclass is vastgelegd door Michael Pilarczyk. Het is niet toegestaan om de inhoud van dit werkboek en van de masterclass (video s en audiofiles) te verspreiden op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat dit niet is toegestaan. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben. Bij twijfel niet doen, of per toestemming vragen via: academy@michaelpilarczyk.com. Het is toegestaan om korte tekstfragmenten en oneliners te citeren op social media, onder vermelding van bron Michael Pilarczyk. Elke handeling die je doet naar aanleiding van deze masterclass is jouw eigen verantwoordelijkheid. Michael Pilarczyk en/of de Michael Pilarczyk Coaching Academy kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten. Onze coaching programma's zijn bedoeld om je te helpen jouw volledige potentieel te bereiken en een positief verschil maken in de wereld. We kunnen je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door ons aangeboden kennis is geheel aan jou. We willen en kunnen je alleen helpen door het delen van onze kennis, ervaringen en strategieën. #mistermindset!

15 Wij geloven niet in programma's of cursussen die beloven dat je in korte tijd 100% rijk, financieel onafhankelijk, zen, happy, of verlicht zult zijn. Dit bereik je alleen door hard & smart werken, een onderbouwd strategisch plan, het leveren van unieke toegevoegde waarde, commitment en doorzettingsvermogen en het dienen van anderen met jouw talenten en kwalitatieve diensten. Alle producten en diensten die wij aanbieden, zijn door ons ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets in dit programma, in deze masterclass, of in welke van onze content ook is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Wij bieden geen financiële, juridische, medische, of fiscale adviezen. Het maken van beslissingen op basis van de door ons gepresenteerde programma s, producten, evenementen, diensten en websites, gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer (jij). Wij adviseren om contact op te nemen met je arts, accountant, advocaat of professionele adviseur, voordat je ingrijpende acties gaan ondernemen, of handelingen gaat uitvoeren die consequenties kunnen hebben in welke vorm dan ook. Op geen enkele wijze kunnen wij (Michael Pilarczyk en/of Michael Pilarczyk Coaching Academy) aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden. Kortom: Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven. Dank dat je deze kleine letters gelezen hebt. Bovenstaand verhaal is allemaal standaard juridische geneuzel, maar we willen het graag duidelijk met je gecommuniceerd hebben. #mistermindset!

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

DESIGN YOUR OWN LIFE

DESIGN YOUR OWN LIFE DESIGN YOUR MICHAEL PILARCZYK W E R K B O E K L E S 2 Het leven is een geschenk dat we dienen te accepteren zoals het is. Het is een avontuur om te ondergaan, een mysterie om te ontdekken, een kans om

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Jaar Werkboek 4 weken Challenge

Jaar Werkboek 4 weken Challenge Coach jezelf naar succes Jaar Werkboek 4 weken Challenge 10 Focus Sociaal zijn, jezelf kunnen wegcijferen en altijd klaar staan voor anderen zijn mooie eigenschappen, en... Jij bent ook belangrijk Hij

Nadere informatie

DESIGN YOUR OWN LIFE

DESIGN YOUR OWN LIFE DESIGN YOUR MICHAEL PILARCZYK W E R K B O E K L E S 1 Leef je mooiste leven H et leven is een reis en bij elke reis hoort een bestemming. En als we op reis gaan naar onze bestemming, is het handig om een

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

Deel 12/12. Ontdek die ene aanpak waarmee je al je problemen oplost

Deel 12/12. Ontdek die ene aanpak waarmee je al je problemen oplost Beantwoord eerst de volgende vragen: 1. Welke inzichten heb je gekregen n.a.v. het vorige deel en de oefeningen die je hebt gedaan? 2. Wat heb je er in de praktijk mee gedaan? 3. Wat was het effect op

Nadere informatie

hoe we onszelf zien, hoe we dingen doen, hoe we tegen de toekomst aankijken. Mijn vader en moeder luisteren nooit naar wat ik te zeggen heb

hoe we onszelf zien, hoe we dingen doen, hoe we tegen de toekomst aankijken. Mijn vader en moeder luisteren nooit naar wat ik te zeggen heb hoofdstuk 8 Kernovertuigingen Kernovertuigingen zijn vaste gedachten en ideeën die we over onszelf hebben. Ze helpen ons te voorspellen wat er gaat gebeuren en te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit.

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Doelen Bereiken. Van wens naar doel en van doel naar realiteit in 6 stappen. Greater Potentials Ltd. 2007 Koenraad Rau http://www.zensatie.

Doelen Bereiken. Van wens naar doel en van doel naar realiteit in 6 stappen. Greater Potentials Ltd. 2007 Koenraad Rau http://www.zensatie. Doelen Bereiken Van wens naar doel en van doel naar realiteit in 6 stappen Inleiding: - Doelen Bereiken Van Wens Naar Doel En Van Doel Naar Realiteit In 6 Stappen. In dit programma zal ik je verschillende

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen.

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen. NU FOCUS & FLOW! Leer hoe en stop zelfsabotage Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben mindset coach voor missieondernemers. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches, therapeuten en andere wereldverbeteraars

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

1. Ik merk vaak dat ik probeer iets te bereiken wat op de een of andere manier op een mislukking uitloopt. -----

1. Ik merk vaak dat ik probeer iets te bereiken wat op de een of andere manier op een mislukking uitloopt. ----- Test: Je persoonlijke afweerprofiel Met de volgende test kun je bepalen welk afweermechanisme je het meest gebruikt. Iedereen gebruikt alle afweervormen, maar er bestaan verschillen in de frequentie waarmee

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Persoonlijk Rapport Junior Scan

Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijke gegevens Naam test junior Datum test 02/09/2011 (17:19) Jouw ondernemersprofiel In vergelijking met het branche normprofiel geeft jouw profiel het volgende

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Leroy Seijdel Company Les 4: je wordt wat je denkt Als je niet leeft zoals je denkt, ga je denken zoals je leeft

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

Online Titel Competentie Groepsfase Lesdoel Kwink van de Week

Online Titel Competentie Groepsfase Lesdoel Kwink van de Week onderbouw Les 1 Online Dit ben ik! Besef van jezelf Forming Ik kan mezelf voorstellen aan een ander. Ken je iemand nog niet? Vertel hoe je heet. Les 2 Online Hoe spreken we dit af? Keuzes maken Norming

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Voorwoord Verschijnt september 2013 DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Allerdaagse overdenkingen voor het dagelijks leven Daar ligt het dan. Een boekje met dagelijkse overdenkingen. Noem het maar tegeltjeswijsheden.

Nadere informatie

Dit wordt jouw jaar!

Dit wordt jouw jaar! WERKBOEK Dit wordt jouw jaar! 12 krachtige lessen in persoonlijke groei dr. Ben Tiggelaar DIT WORDT JOUW JAAR! WERKBOEK BEN TIGGELAAR 1 OVER GELUK EN SUCCES HOOFDSTUK 1-2 "Geluk is niet het doel, maar

Nadere informatie

Het instappen in de Paranormale Wereld

Het instappen in de Paranormale Wereld Het instappen in de Paranormale Wereld Eerste druk, 2014 2014 Johanna de Vos isbn: 9789048432189 nur: 728 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming van deze

Nadere informatie

De gelijkenis van de twee zonen. Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten

De gelijkenis van de twee zonen. Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten De gelijkenis van de twee zonen Lees : Mattheüs 21:28-32 Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

WAAROM DE ROADMAP? VOOR WIE IS DE ROADMAP? WAT IS DE ROADMAP?

WAAROM DE ROADMAP? VOOR WIE IS DE ROADMAP? WAT IS DE ROADMAP? WAAROM DE ROADMAP? Door de beste versie van jezelf te worden kun je al je doelstellingen behalen, zowel privé, zakelijk en financieel. Tijdens deze online masterclass help ik je om een succesvol en gelukkig

Nadere informatie

Your Roadmap To Success & Happiness

Your Roadmap To Success & Happiness Your Roadmap To Success & Happiness #mistermindset!1 www.michaelpilarczyk.com 2016 WEEK 7: WHAT YOU IMAGINE YOU BECOME de kracht van gedachten de wet van creatie (aantrekkingskracht) van visualisatie naar

Nadere informatie

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen. Marcel Zagers www.meerstemmig.nl

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Deze gevoelens en emoties blijven bestaan totdat jij er aan toe bent om ze te uiten.

Deze gevoelens en emoties blijven bestaan totdat jij er aan toe bent om ze te uiten. Ik wil EmoKnallen. Sjoelen en uiten van emoties en gevoelens met jongeren en volwassenen. Benodigdheden: een sjoelbak en sjoelschijven. Te spelen op school, in jongeren en opvangcentra, in het gezin, bij

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND www.vasef.nl INTRODUCTIE Beste VASEF Vriend(in), Wat fijn dat je getuige bent van een mooie reis naar jouw versie

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Anderen over het werk van David en Arjan: Met hun boek en hun seminars maken De Kock en Vergeer heel Nederland gelukkig.

Nadere informatie

Susanne Hühn. Het innerlijke kind. angst loslaten

Susanne Hühn. Het innerlijke kind. angst loslaten Susanne Hühn Het innerlijke kind angst loslaten Inhoud Inleiding 7 Hoe ontstaat angst? 11 Wegen uit de angst 19 Het bange innerlijke kind leren kennen 35 Meditatie Het bange innerlijke kind leren kennen

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie WERKBOEK 2 De bron van verandering Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Werkboek 2 De bron van verandering... 3 1 Mijn thema... 4 2 Gebeurtenissen (connecting the dots)... 4 3 Emoties... 5 4 Gevoel

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

Een filmpje kijken en reflecterend bespreken. Film 2:50 min op youtube: Asking Strangers For Food! (Social Experiment)

Een filmpje kijken en reflecterend bespreken. Film 2:50 min op youtube: Asking Strangers For Food! (Social Experiment) 1 KARAKTER DOELSTELLING Kiezen voor Dienstbaarheid Dienstbaarheid: Onvoorwaardelijke inzet voor de medemens. Met Karakter educatie leer je de jonge mensen om oprechte en rechtvaardige keuzes te maken.

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Voor kinderen die graag willen leren hoe ze op een posi eve manier kunnen omgaan met las ge of vervelende situa es en gebeurtenissen!

Voor kinderen die graag willen leren hoe ze op een posi eve manier kunnen omgaan met las ge of vervelende situa es en gebeurtenissen! Voor kinderen die graag willen leren hoe ze op een posi eve manier kunnen omgaan met las ge of vervelende situa es en gebeurtenissen! Irene Dekker Werkboek ik RET het zelf! www.praktijkliberi.nl info@praktijkliberi.nl

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

gedragen. Een belangrijke factor daarbij is de functie van ons verstand.

gedragen. Een belangrijke factor daarbij is de functie van ons verstand. inleiding Soms zijn we als mensen zo sterk met onze gedachten bezig,dat we bijna vergeten om in het hier en nu te leven.als ik op een stralendedagdoorde stad loop zie ik toch veel mensen in gedachten eigenlijk

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Light up your fire voordat burnout toeslaat. Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent

Light up your fire voordat burnout toeslaat. Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent Light up your fire voordat burnout toeslaat Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent Wat is jouw droom? Vuur - energie Waarden, zaken die voor jou belangrijk zijn in je leven

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum:

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum: WERKBOEK compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Stephanie van Workum ACT COACH Naam: Datum: compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Wat fijn dat je meedoet met

Nadere informatie

Coach je ziel naar wijsheid

Coach je ziel naar wijsheid Steven Smitt Coach je ziel naar wijsheid Inzicht krijgen in de realiteit van ieder moment Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 Ontstaan van het spel 9 Werking van het spel 13 De zeven stappen op weg naar

Nadere informatie

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn Test geluk en levenskunst Beantwoord elke stelling met ja/eens of nee/oneens -1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn -2- Ik ben niet zo gevoelig voor lof of

Nadere informatie

Hij heelt de gebrokenen van hart AANVAARD WIE JE BENT

Hij heelt de gebrokenen van hart AANVAARD WIE JE BENT Hij heelt de gebrokenen van hart AANVAARD WIE JE BENT De wortel van zelfhaat De eerste zonde; verlangen als God te zijn; de ontkenning van wie je bent Eerste gevolg van de zonde: Schaamte voor je lichaam

Nadere informatie

Denkfouten. hoofdstuk 6. De pretbedervers. De zwarte bril

Denkfouten. hoofdstuk 6. De pretbedervers. De zwarte bril hoofdstuk 6 Denkfouten We hebben al gezien dat sommige van onze brandende automatische gedachten ons in de weg zitten. Ze geven ons een onprettig gevoel of weerhouden ons ervan dingen te doen. Het probleem

Nadere informatie

HC Zondag 16 - Het goede nieuws voor een ouderling en voor ieder ander

HC Zondag 16 - Het goede nieuws voor een ouderling en voor ieder ander HC Zondag 16 - Het goede nieuws voor een ouderling en voor ieder ander Bevestiging Chris Smits als ouderling Liturgie Voorzang Opw 462 = EL 261 Stil gebed Votum Zegengroet Zingen: Ps 18,1.8.9 Gebed Lezen:

Nadere informatie

Doorbreek je belemmerende overtuigingen!

Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Herken je het dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilde? Dat het je niet lukt om de verandering te maken? Als

Nadere informatie

Cursus DE MACHTIGE MINDSET

Cursus DE MACHTIGE MINDSET Cursus DE MACHTIGE MINDSET Gelukkig worden, begint met de vraag: Wat houdt mij tegen? Neale D. Walsch Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet om gelukkiger

Nadere informatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie Doelen stellen NLP is een doelgerichte, praktische en mensvriendelijke techniek. NLP = ervaren, ervaren in denken, voelen en doen. Middels een praktisch toepasbaar model leren we om de eigen hulpmiddelen,

Nadere informatie

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen?

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen? Stap 6. Changes only take place through action Dalai Lama Wat ga je doen? Jullie hebben een ACTiePlan voor het experiment gemaakt. Dat betekent dat je een nieuwe rol en andere ACTies gaat uitproberen dan

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

LEEFREGELS EN IK-BEN OPVATTINGEN HERKENNEN

LEEFREGELS EN IK-BEN OPVATTINGEN HERKENNEN In deze huiswerkopdracht wordt uitgelegd wat leefregels en ik-ben-opvattingen zijn en het belang ervan bij het doorbreken van gewoontepatronen. Een voorbeeld van Marjolijn illustreert hoe leefregels en

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Affirmaties, welke passen bij mij?

Affirmaties, welke passen bij mij? Affirmaties, welke passen bij mij? Veel mensen maken gebruik van affirmaties, om hun gevoel, zelfbeeld en gedachten positief te beïnvloeden. Regelmatig hoor ik van cliënten, dat hoe vaak ze ook affirmeren,

Nadere informatie

Deel 10/12. Angst is de motor van ineffectief gedrag. ecourse; Moeiteloos leren leidinggeven

Deel 10/12. Angst is de motor van ineffectief gedrag. ecourse; Moeiteloos leren leidinggeven Beantwoord eerst de volgende vragen: 1. Welke inzichten heb je gekregen n.a.v. het vorige deel en de oefeningen die je hebt gedaan? 2. Wat heb je er in de praktijk mee gedaan? 3. Wat was het effect op

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden WERKBEK GELUK & P A SSIE drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass GEN PEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden Gefeliciteerd! Gefeliciteerd dat je mee gaat doen met de masterclass over geluk

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

De gelijkenis van de onbarmhartige dienstknecht

De gelijkenis van de onbarmhartige dienstknecht De gelijkenis van de onbarmhartige dienstknecht Lees : Mattheüs 18:21-35 Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was,heeft Hij gelijkenissen verteld

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Vragenlijst Depressie

Vragenlijst Depressie Vragenlijst Depressie Deze vragenlijst bestaat uit een aantal uitspraken die in groepen bij elkaar staan (A t/m U). Lees iedere groep aandachtig door. Kies dan bij elke groep die uitspraak die het best

Nadere informatie

VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN

VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN E-BLOG VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN in samenwerken Je komt in je werk lastige mensen tegen in alle soorten en maten. Met deze vier verbluffend eenvoudige tactieken vallen

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 3. Aanleren. Dag 18. Je nieuwe geest neurologisch. Zoals je gisteren al las gaan we de komende 11 dagen de energie van je nieuwe geest opbouwen. Gisteren ben je hiermee begonnen door de emotionele

Nadere informatie

Op basis van onderstaande items kan je nagaan welke toegevoegde waarde de trainingen

Op basis van onderstaande items kan je nagaan welke toegevoegde waarde de trainingen Beste webbezoeker, Op basis van onderstaande items kan je nagaan welke toegevoegde waarde de trainingen Selfcoaching for business Selfcoaching voor privé gebruik Slaapschool voor jou kunnen hebben. Per

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Deze site gaat je niet gelukkig maken...

Deze site gaat je niet gelukkig maken... naam wachtwoord login informatie aanmelden Deze site gaat je niet gelukkig maken... Dat wil zeggen dat je hier niet leert hoe je een leven zonder teleurstelling, pijn, somberheid, angst, onzekerheid of

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!! "#$%$&'(')$!&*+!,-., !"#$%&'%(')*%!"+,#+,-./0123!4567%+81655%*67/980:-%;,!+*<= #:>-08065%/0874>6-%?68%&@6%A:1B%C4-%!

!!!!!!!!!!!!!! #$%$&'(')$!&*+!,-., !#$%&'%(')*%!+,#+,-./0123!4567%+81655%*67/980:-%;,!+*<= #:>-08065%/0874>6-%?68%&@6%A:1B%C4-%! !!!!!!!!!!!!!! "#$%$&'(')$!&*+!,-.,!"#$%&'%(')*%!"+,#+,-./0123!4567%+81655%*67/980:-%;,!+*-08065%/0874>6-%?68%&@6%A:1B%C4-%!21:-%$4806% )/%#!0123443!563!3711!2348819:!;13!61?19!@49!

Nadere informatie