Datum vergadering 15 juni 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum vergadering 15 juni 2010"

Transcriptie

1 Gemeente Langedijk Datum vergadering 15 juni 2010 Nummer 25 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder P.J. Beers E.M. Overzier H.J.M. Schrijver, wethouder, wethouder, wethouder E. Annaert, secretaris A.A.M. Meijering, adjunct-secretaris Afwezig: Reden afwezigheid: Openbaar gedeelte vastgesteld met 27 volgnummers en vertrouwelijk gedeelte vastgesteld met 4 volgnummers op 22 juni 2010 Burgemeester en wethouders, De secretaris, De burgemeester, E. Annaert drs. J.F.N. Cornelisse

2 Secr Onderwerp: Besluitenlijst van 8 juni 2010 Vaststellen BS Onderwerp: Verslag MT-vergadering 26 mei 2010 Voor kennisgeving aannemen BMOpo Onderwerp: Aanpassing werktijdenregeling Voornemens zijn: 1. het algemene werkrooster voor de buitendienst uit 1997 afschaffen; 2. variabele werktijden voor de buitendienst met dien verstande dat de medewerkers door de teamleider of afdelingsmanager (kunnen) worden ingeroosterd met in achtneming van arbeidstijdenwet en CAR/UWO; 3. artikelen 18 en 19 van de Regeling Werktijden Gemeente Langedijk 1997 per 1 juni 2010 aanpassen; 4. de nieuwe werktijden voor de buitendienst evalueren in en vervolgens op te nemen in de (ver)nieuw(de) werktijdenregeling die voor 2011 op de planning staat; 5. de Ondernemingsraad om instemming vragen BPolj Onderwerp: Programma Samen Sterk, voor de uitvoering van De Lokale Educatieve Agenda van Langedijk, kennisnemen van het programma Samen Sterk voor het uitvoeren van De Lokale Educatieve Agenda; 2. het programma Samen Sterk voorleggen aan raad ter vaststelling BPpr Onderwerp: Ontwikkelingen bouwprojecten - kennisnemen van de presentatie; - de raad zal via een georganiseerde avond op 29 juni 2010 op de hoogte worden gesteld van de ontwikkelingen van de projecten.. (Specifiek nader aandacht voor projecten Westerdel, Kerklaan en Oxhoofdpad.)

3 BPvrom Onderwerp: Jaarlijkse aanpassing van bedragen in passendheidstabellen en aanpassing van bedragen bepaling toewijzingscategorie voor koopwoningen in de bijlagen 1 en 2 van de Huisvestingsverordening Langedijk 2007 en aanpassing categorie-indeling in de Regionale Woonvisie per 1 januari de tabel inkomen in relatie tot woningprijs (Regionale Woonvisie 2006) niet aanpassen vóór 1 januari 2011, waarmee de huidige tabel een half jaar langer van toepassing blijft; 2. de gemeenteraad in kennis te stellen van dit besluit OWbeh Onderwerp: Notitie Afvalbeheer Gemeente Langedijk 1. instemmen met de inhoud van de notitie Afvalbeheer Gemeente Langedijk "van afval naar grondstof"; 2. de raad voorstellen: - de Notitie Afvalbeheer Gemeente Langedijk van afval naar grondstof vast te stellen. - het college van burgemeester en wethouders opdracht te geven: een onderzoek uit te voeren naar de toekomst van de huisvuilophaaldienst waardoor een keuze mogelijk wordt tussen intern of extern uitvoeren van deze taken danwel een combinatie van beide. In het onderzoek wordt expliciet gekeken naar de meerwaarde van en de mogelijkheden voor een samenwerkingsverband met omliggende gemeenten. De effecten voor dienstverlening, milieu en kosten vormen onderdeel van de analyse. een onderzoek uit te voeren naar de mogelijkheden voor het openen van een afvalbrengstation (ABS) op een andere locatie in Langedijk en de mogelijkheden voor regionale samenwerking in deze na te gaan. De effecten voor dienstverlening, milieu en kosten vormen onderdeel van de analyse.. (Portefeuillehouder beschouwt nog een aantal aspecten.) PZao Onderwerp: Inspectie Werk en Inkomen: mogelijke ernstige tekortkoming WWB - de Inspectie Werk en Inkomen beantwoorden volgens bijgaande conceptbrief; - de raad informeren over deze brief en over de beantwoording door het college.

4 VVHbc Onderwerp: Intrekken regelingen de raad voorstellen 1. de Algemene Regeling Uitgifte Bouwkavels, okt. 1995, in te trekken; 2. de Regeling uitgifte bouwkavels sociale koopwoningen 2002 en uitgifte kavels in de vrije sector 2002, vastgesteld op 5 maart 2002, in te trekken VVHjz Onderwerp: Blokkeel 43 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet a. de eigenaar van het perceel Blokkeel 43 te Sint Pancras te gelasten de overtreding in het kader van de Woningwet met betrekking tot de walkant/beschoeiing binnen 3 maanden te beëindigen en beëindigd te houden; b. de eigenaar van het perceel Blokkeel 43 te Sint Pancras te gelasten de overtreding in het kader van de Woningwet met betrekking tot de garage binnen 3 maanden te beëindigen en beëindigd te houden; c. bij niet, niet geheel of niet tijdig voldoen aan de opgelegde last met betrekking tot de walkant/beschoeiing, na ommekomst van de gestelde begunstigingstermijn, een dwangsom van ,-- ineens te verbeuren; d. bij niet, niet geheel of niet tijdig voldoen aan de opgelegde last met betrekking tot de garagebox, na ommekomst van de gestelde begunstigingstermijn, een dwangsom van 2.500,-- ineens te verbeuren. e. instemmen met bijgaande conceptbrief aan de eigenaar van Blokkeel VVHjz Onderwerp: Blokkeel 47 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet a. de eigenaar van het perceel Blokkeel 47 te Sint Pancras b. bij niet, niet geheel of niet tijdig voldoen aan de opgelegde last, c. de eigenaar van het perceel Blokkeel 47 te Sint Pancras in de laatste gelegenheid stellen binnen één maand een bouwaanvraag voor de steiger in te dienen; d. de beantwoording van de separaat bijgevoegde vragen vaststellen en betrekken bij de behandeling van deze zienswijze; e. instemmen met bijgaande conceptbrief en de vergunningsaanvragen uit oktober 2007 en februari 2008 hiermee als afgehandeld te beschouwen.

5 12 -- VVHjz Onderwerp: Blokkeel 49 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet a. de eigenaar van het perceel Blokkeel 49 te Sint Pancras b. bij niet, niet geheel of niet tijdig voldoen aan de opgelegde last, c. de eigenaar van het perceel Blokkeel 49 te Sint Pancras in de laatste gelegenheid stellen binnen één maand een bouwaanvraag voor de steiger in te dienen; d. de beantwoording van de separaat bijgevoegde vragen vaststellen en betrekken bij de behandeling van deze zienswijze; e. instemmen met bijgaande conceptbrief VVHjz Onderwerp: Hondsoor 4 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet 1. de eigenaar van het perceel Hondsoor 4 te Sint Pancras Hondsoor VVHjz Onderwerp: Hondsoor 16 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet a. de eigenaar van het perceel Hondsoor 16 te Sint Pancras b. bij niet, niet geheel of niet tijdig voldoen aan de opgelegde last, c. de eigenaar van het perceel Hondsoor 16 te Sint Pancras in de laatste gelegenheid stellen binnen één maand een bouwaanvraag voor de steiger in te dienen; d. instemmen met bijgaande conceptbrief.

6 VVHjz Onderwerp: Opleggen last onder dwangsom aan de eigenaar van Industriestraat 16 vanwege overtreding van de Woningwet en het bestemmingsplan - geadviseerd wordt conform bijgaand ontwerpbesluit de heer Smet te gelasten: b. het gebruik van pand Industriestraat 16 voor woondoeleinden in de vorm van appartementenverhuur te staken en gestaakt te houden; c. de zonder bouwvergunning in dit pand gerealiseerde (aanvullende) woonvoorzieningen te verwijderen en verwijderd te houden; - onder verbeuring van een dwangsom van ,-- voor zowel last a) als b) en een begunstigingstermijn van een jaar; - voorts wordt geadviseerd de indiener van het handhavingsverzoek in kennis te stellen van het dwangsombesluit VVHjz Onderwerp: Koningsspil 38 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet. 1. de eigenaar van het perceel Koningsspil 38 te Sint Pancras 2 maanden te beëindigen en beëindigd te houden; dwangsom van 3.000,-- ineens verbeuren; Koningsspil VVHjz Onderwerp: Opleggen van een last onder dwangsom inzake overtreding van de Woningwet Koningsspil 50 te Sint Pancras. 1. de eigenaar van het perceel Koningsspil 50 te Sint Pancras, gelasten de overtredingen in het kader van de Woningwet binnen twee maanden te beëindigen en beëindigd te houden; na ommekomst van de gestelde begunstigingstermijn een dwangsom van 3.000,-- ineens verbeuren; Koningsspil 50.

7 VVHjz Onderwerp: Opleggen van een last onder dwangsom inzake overtreding in het kader van de Woningwet Koningsspil 51 te Sint Pancras 1. de eigenaar van het perceel Koningsspil 51 te Sint Pancras, twee maanden te beëindigen en beëindigd te houden; na ommekomst van de gestelde begunstigingstermijn een dwangsom van 3.000,-- ineens verbeuren; Koningsspil VVHjz Onderwerp: Molenwiek 3 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet 1. de eigenaar van het perceel Molenwiek 3 te Sint Pancras dwangsom van ,-- ineens te verbeuren; Molenwiek VVHjz Onderwerp: Waterpeluw 17 te Sint Pancras inzake overtreding van de Woningwet a. de eigenaar van het perceel Waterpeluw 17 te Sint Pancras b. bij niet, niet geheel of niet tijdig voldoen aan de opgelegde last, c. de eigenaar van het perceel Waterpeluw 17 te Sint Pancras in de laatste gelegenheid te stellen binnen één maand een bouwaanvraag voor de steiger aan de noordzijde aan te vragen; d. instemmen met bijgaande conceptbrief aan de eigenaar van Waterpeluw VVHovr Onderwerp: Nieuwe GRIP Noord-Holland Noord Kennisnemen van de vastgestelde nieuwe GRIP Noord-Holland Noord.

8 VVHv Onderwerp: Advies welstandscommissie inzake plaatsen lichtreclame aan de voorgevel, en reclame uitingen aan de zijgevels bij Dorpsstraat 368 te Zuid-Scharwoude, In afwijking van het advies van de welstandcommissie datum 6 mei 2010, het welstandadvies wel akkoord te bevinden inzake het bouwplan, van de heer F. Stoop, betreffende het plaatsen van een lichtreclame aan de voorgevel en reclame-uitingen aan de zijgevels, gelegen aan de Dorpsstraat 368 te Zuid-Scharwoude adviseren wij uw college te besluiten: de ingediende tekening datum 26 april 2010 welstandelijk akkoord te bevinden VVHv Onderwerp: Advies W elstandscommissie inzake Voorburggracht 204a te Zuid- Scharwoude voor het plaatsen lichtreclame aan de voorgevel, dossiernr: In afwijking van het advies van de welstandscommissie datum 6 mei 2010, het welstandsadvies wel akkoord te bevinden inzake het bouwplan, van de heer H.R. Muileboom, betreffende het plaatsen van reclame-uitingen, waaronder lichtbakken aan de voorgevel, gelegen aan de Voorburggracht 204a te Zuid- Scharwoude adviseren wij uw college te besluiten: de ingediende aanvraag datum 30 maart 2010 welstandelijk akkoord te bevinden; VVHv Onderwerp: Advies Welstandscommissie inzake plaatsen lichtreclame aan de voorgevel bij Voorburggracht te Zuid-Scharwoude, dossiernr: In afwijking van het advies van de welstandscommissie datum 6 mei 2010, het welstandsadvies wel akkoord te bevinden inzake het bouwplan, van mevrouw P.C. de Boer, betreffende het plaatsen van reclame-uitingen, waaronder lichtbakken aan de voorgevel, gelegen aan de Voorburggracht te Zuid-Scharwoude adviseren wij uw college te besluiten: de ingediende aanvraag datum 30 maart 2010 welstandelijk akkoord te bevinden;

9 BMObjz Onderwerp: Naamgeving laantje bij kinderboerderij in Sint Pancras 1. overgaan tot naamgeving van het bewuste laantje en dit de naam Janspad te geven; 2. de raad van het besluit op de hoogte stellen; 3. aanvrager (Stichting kinderboerderij) en PTT (TNT) van het besluit in kennis stellen VVHjz Onderwerp: Verzoek om een tijdelijk bouw-/verkoopbord te mogen plaatsen alvorens hiervoor vergunning is verleend; langs de Kruissloot, bij de kruising met het Kossenland 1. een gedoogbeschikking afgeven voor het tijdelijk plaatsen van een bouw-/verkoopbord op gemeentegrond langs de Kruissloot, bij de kruising met het Kossenland, ten behoeve van informatieverstrekking over de bouw en verkoop van twee woningen aan het Kossenland; 2. de gedoogbeschikking pas verlenen, zodra een ontvankelijke aanvraag bouwvergunning is ingediend voor het plaatsen van het bouw-/verkoopbord; 3. aan deze gedoogbeschikking de voorwaarde verbinden dat het bouw-/verkoopbord niet eerder geplaatst mag worden, dan nadat de vrijstelling en bouwvergunning voor de bouw van de twee woningen definitief is verleend; 4. de gedoogbeschikking verlenen voor de termijn, totdat op de aanvraag om bouwvergunning is beslist VVHjz Onderwerp: Geconsolideerde versie bouwverordening Instemmen met bijgaand raadsvoorstel en dit ter vaststelling voorleggen aan de gemeenteraad.

Datum vergadering 14 december 2010

Datum vergadering 14 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 14 december 2010 Nummer 52 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers

Nadere informatie

Datum vergadering 30 november 2010

Datum vergadering 30 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 30 november 2010 Nummer 50 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 7 december 2010

Datum vergadering 7 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 7 december 2010 Nummer 51 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers E.M.

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 21 mei 2013

Datum vergadering 21 mei 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 mei 2013 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

Datum vergadering 22 januari 2013

Datum vergadering 22 januari 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 22 januari 2013 Nummer 3 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F.

Nadere informatie

Datum vergadering 28 september 2010

Datum vergadering 28 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 28 september 2010 Nummer 41 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 16 november 2010

Datum vergadering 16 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 november 2010 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 25 oktober 2011

Datum vergadering 25 oktober 2011 Gemeente Langedijk Datum vergadering 25 oktober 2011 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F.

Nadere informatie

Datum vergadering 26 januari 2010

Datum vergadering 26 januari 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 26 januari 2010 Nummer 4 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester, wethouder F. Bonsel, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 16 maart 2010

Datum vergadering 16 maart 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 maart 2010 Nummer 11 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse J.C. Koolaard, burgemeester, wethouder F.

Nadere informatie

Datum vergadering 15 mei 2012

Datum vergadering 15 mei 2012 Gemeente Langedijk Datum vergadering 15 mei 2012 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Nr.: 49 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen Ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

Routingformulier. Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11. Duurzame Ontwikkeling

Routingformulier. Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11. Duurzame Ontwikkeling Routingformulier Nummer: Onderwerp: Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11 Afdeling Duurzame Ontwikkeling Behandelend ambtenaar Ingeborg de Zeeuw- t Lam Naam portefeuillehouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 13 april 2004 nr. 16 Nr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Registratienummer : 2010/7683 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) J Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf N Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 7/3.03 M&O BW09.0074 7/3.05 BW09.0079 Jaarrekening 2007 en begroting 2009 GR bestuursacademie Noord-Nederland Verzoek van de heer Hartman om een

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. Nummer: 4881 LICHTE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 9 april 2008 ingekomen aanvraag van de heer C. Heuverling, Romboutslaan Dordrecht om aan aanvrager lichte

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 10 maart 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van C.A. van Zon, Barrierweg 62 a te Liempde voor het gedeeltelijk verbouwen van het bijgebouw

Nadere informatie

Mevr. K. Zonneveld Schriftelijke vragen van rechtswege verleende bouwvergunning 2 e fase Kloet.

Mevr. K. Zonneveld Schriftelijke vragen van rechtswege verleende bouwvergunning 2 e fase Kloet. Aan alle leden van de Raad 2 oktober 2009 VVH/juridische zaken Mevr. K. Zonneveld Schriftelijke vragen van rechtswege verleende bouwvergunning 2 e fase Kloet. Geachte leden van de Raad, Namens de fracties

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Nr.: 37 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 Aanwezig: F. Ossel - burgemeester Th.H.A.M. Reijn - wethouder drs. B.R. van Henten-Meijer wethouder J.J. de Kloet - wethouder drs. S.N.F.

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

bouwen van een berging/carport aan de achterzijde van het woonhuis aan de Haarsteegsestraat 36 in Haarsteeg

bouwen van een berging/carport aan de achterzijde van het woonhuis aan de Haarsteegsestraat 36 in Haarsteeg College Onderwerp: V200801547 bouwen van een berging/carport aan de achterzijde van het woonhuis aan de Haarsteegsestraat 36 in Haarsteeg Samenvatting: Inleiding: Tijdens een controle is geconstateerd

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 9 juni 2015 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs. R.P.J.M.

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon 21 mei 2013 09.00uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Ontwerpverslag

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 december 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72

Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72 College V200901050 Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72 Collegevoorstel Inleiding: Op 14 juli 2009 heeft u beslist op het bezwaarschrift van mevrouw Van Loon

Nadere informatie

1. VVH Beslissing op bezwaar Van Haestrechtstraat te Goirle

1. VVH Beslissing op bezwaar Van Haestrechtstraat te Goirle 1. VVH Beslissing op bezwaar Van Haestrechtstraat te Goirle Er zijn bezwaren ingediend tegen de weigering aan aanvrager een omgevingsvergunning te verlenen voor het kappen van een populier op de locatie

Nadere informatie

In te stemmen met het vervreemden van de woning te Ouddorp en verzoeker hiervan in kennis te stellen.

In te stemmen met het vervreemden van de woning te Ouddorp en verzoeker hiervan in kennis te stellen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 27 januari 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 6/3.04 BW10.0070 6/3.05 BW10.0071 6/3.07 BW10.0116 6/3.11 BW10.0042 Aanvraag K. Pruim om een aanwezigheidsvergunning voor kansspelautomaten. Verzoek

Nadere informatie

Postbus AA Dordrecht Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven.

Postbus AA Dordrecht Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven. Publieksdiensten Dordrecht Postbus 8 3300 AA Dordrecht Bezoekadres Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven 3311 GR Dordrecht Postbus 20952

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 APRIL 2012. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 APRIL 2012. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 3 APRIL 2012 besluitenlijst Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid: Besluitnummer: Categorie: Burgemeester SECR intl2.1286 Openbaar

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Projectbesluitprocedure De Haal 58a. Dienstverlening DV-ADE CBW-CST

Raadsvoorstel. Projectbesluitprocedure De Haal 58a. Dienstverlening DV-ADE CBW-CST Titel Nummer 10/50 Projectbesluitprocedure De Haal 58a Datum 8 september 2010 Programma Fase Onderwerp Verzoek om medewerking te verlenen aan de projectbesluitprocedure De Haal 58a Gemeentehuis Bezoekadres

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 30-10-2012 Registratienummer: 2012/16197 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 20 maart 2018 No. 2018-11 Aanwezig: : burgemeester H. van Kooten, wethouders G.P. van den Anker, mevrouw J.H.A. Sørensen J.H.L.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

F. Berting B. Halman. Strategisch > Politiek gevoelig Regelgeving Risico s:

F. Berting B. Halman. Strategisch > Politiek gevoelig Regelgeving Risico s: Onderwerp:Onderwerp Besluitvorming inzake vrijstelling artikel 19 lid 2 WRO en aanvraag bouwvergunning voor het uitbreiden van een woning en bouwen van een carport, berging en overkapping aan het Hollandscheveldse

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004 02-03-2004 No. 10 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.00 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER,

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Nota van B&W. Inleiding

Nota van B&W. Inleiding gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W Onderwerp Jaarverslag welstandsverantwoording 201 0 Portefeuillehouder J.J. Nobel Collegevergadering 10 mei 2011 Inlichtingen mw. mr. J.M. Metselaar (023-567 3528)

Nadere informatie

NR AFD RESUME ADVIES. 1 FAZA De notulen (A+B) van de vergadering van burgemeester en wethouders van 30 oktober Akkoord.

NR AFD RESUME ADVIES. 1 FAZA De notulen (A+B) van de vergadering van burgemeester en wethouders van 30 oktober Akkoord. PERSLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 6 november 2012. AANWEZIG Burgemeester drs. J.M.A. Eurlings Wethouders: drs. H.M.L. Dauven, C.M.H. van

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 Aanvraag Op 30 maart 2012 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het oprichten van een woning (vervangende bouw), kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 3 Dinsdag 17 januari 2012 09:30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel wethouder

Nadere informatie

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING (ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Moerdijk hebben op 19 december 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

TITEL Verklaring van geen bedenkingen voor gedeeltelijke sloop en verbouwing tot woning op het perceel Westerstraat 92.

TITEL Verklaring van geen bedenkingen voor gedeeltelijke sloop en verbouwing tot woning op het perceel Westerstraat 92. Gemeente Amersfoort RAADSVOORSTEL Van : Burgemeester en Wethouders Reg.nr. : 4356845 Aan : Gemeenteraad Datum : 26 maart 2013 Portefeuillehouder : Wethouder P. van den Berg Agendapunt : B&W-vergadering

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 7 november 2017, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 7 november 2017, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 14 november 2017 Week 46 Aanwezig: L. Bromet, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel

Collegevoorstel. Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel College Onderwerp: V200900439 Aanvraag verklaring van geen bezwaar bij Gedeputeerde Staten met betrekking tot de vrijstellingsprocedure ten behoeve van de bouw van een woning en kantoor aan de Hogeweg

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

Jaarverantwoording kinderopvang Antwoorden aanvullende vragen cie P&C 11 april Week mei Portefeuillehouder.

Jaarverantwoording kinderopvang Antwoorden aanvullende vragen cie P&C 11 april Week mei Portefeuillehouder. Week 19 09 mei 2017 Jaarverantwoording kinderopvang 2016 Harry Oosterman 1. De gemeentelijke jaarverantwoording 2016 vast te stellen. 2. Akkoord te gaan met het vrijgeven van de aangeleverde toezichtinformatie

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 9 juli 2013 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 9 juli 2013 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 9 juli 2013 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig De heer B. Marinussen De heer F.J. Tollenaar De

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 20 september 2011 Aanwezig Afwezig: Aanvang : H.J. Flieringa, voorzitter C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 juni 2015 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs. H.A.G.

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 oktober 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (9) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 maart 2017 AANWEZIG:

BESLUITENLIJST (9) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 maart 2017 AANWEZIG: BESLUITENLIJST (9) Van de vergadering van Burgemeester en s van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 maart 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Secretaris : C.A.H. Zondag : A.C. Bragt : S.H. Buwalda : H.J. Looijen : L.H.

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 25 april 2017 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-17-03976/Z.09749 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Gemeente Langedijk. Voorstel aan de raad

Gemeente Langedijk. Voorstel aan de raad Gemeente Langedijk Raadsvergadering van : Agendanummer : Portefeuillehouder Afdeling Opsteller : P.J. Beers : BP-projecten : J. de Boer Voorstel aan de raad Onderwerp : Veilingterrein Noord Scharwoude

Nadere informatie

Uw aanvraag omvat de activiteiten Bouwen en Reclame APV waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Uw aanvraag omvat de activiteiten Bouwen en Reclame APV waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. Retouradres Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Uw brief van Datum zie documentenlijst Contactpersoon Telefoonnummer E-mailadres Aantal bijlagen - Onderwerp verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 23 OKTOBER 2012

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 23 OKTOBER 2012 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 23 OKTOBER 2012 : 231001 Staf Corsanummer : 2011.09725 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 9 oktober 2012 en besluitenlijst van de collegevergadering

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 april 2005 te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 april 2005 te Drunen Nr.: 14 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 april 2005 te Drunen Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: Afwezig: de wethouder: ing.

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 05 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 0 VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006

Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006 Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006 Aanwezig: Burgemeester : F.H.G.M. Ronnes Wethouder I : P.H. den Ouden Wethouder II :

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 17 augustus 2010.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 17 augustus 2010. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 17 augustus 2010. AANWEZIG: AFWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings; Wethouders C.M.H. van Melsen,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.03.2005 10:00 uur tot 15.03.2005 13:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: G.J.A. Broeders, drs.ir. F.J.M. Stoffels, J. van

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 6 maart 2017 van Bouwmarkt Mouthaan b.v. een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het wijzigen van de

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer

ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer 1196903 1. Inleiding Op 23 mei 2018 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning en garage en het maken van een uitweg

Nadere informatie

interpretatie vrijstelling Julianalaan 11 te Vlijmen

interpretatie vrijstelling Julianalaan 11 te Vlijmen College Onderwerp: V200900884 interpretatie vrijstelling Julianalaan 11 te Vlijmen Samenvatting: Het college heeft in haar vergadering van 15 december 2009 voor de uit te geven kavels aan de Wilhelminastraat

Nadere informatie

REGULIERE BOUWVERGUNNING

REGULIERE BOUWVERGUNNING ÜGRDRECHT Reg. Nummer: 15549 REGULIERE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 25 april 2008 ingekomen aanvraag van De heer E.R.J. van der Lee, Lekdijk 28, 4124 KC Hagestein

Nadere informatie