28 maart Verderop in deze nieuwsbrief meer informatie over het Paasfeest op school. Margreet Wabeke

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "28 maart Verderop in deze nieuwsbrief meer informatie over het Paasfeest op school. Margreet Wabeke"

Transcriptie

1 De bomen komen uit de grond, en uit zijn stam hun twijgen, en ied reen vindt het heel gewoon dat zij weer bladeren krijgen. We zien ze vallen op de grond en dan opnieuw weer groeien zo heeft de aarde ons geleerd dat ál wat sterft zal bloeien. Toon Hermans Hij kon het altijd zo kort en bondig zeggen, Toon. Dit gedicht past precies bij ons Paasthema over bloeien : Jezus liet mensen opbloeien. Wat kunnen de kinderen doen om anderen te laten opbloeien? Hier gaan we komende weken mee aan de slag. We hopen ze zo de paasgedachte mee te geven: ál wat sterft zal bloeien. Verderop in deze nieuwsbrief meer informatie over het Paasfeest op school. Margreet Wabeke

2 Biddag Woensdag 13 maart vierden we in alle groepen biddag. We hadden een gesprek over de lente en over zaaien. We vertelden de jongsten aan de hand van een schetsbordverhaal over zaaien, bidden en biddag. En we vroegen aan de oudere kinderen: wat betekent: Gewas en Arbeid? Welke gewassen kunnen we nu zaaien om later te oogsten en te eten? Wat is er nodig om een gewas te laten groeien? En wat heeft dat met ons geloof en met God te maken? We kwamen tot de conclusie dat we zelf aan het werk moeten, maar dat we God mogen bidden of Hij zegen wil geven over het gewas en al het werk, dat we doen. Daarom is het biddag. In alle groepen hebben we graszaad gezaaid en we hebben nagedacht over de vraag voor wie of wat we kunnen bidden. De link werd gelegd naar die zaadjes in de bakken met aarde: we leggen onze gebeden als zaadjes in de handen van God. Soms schieten zaden vlug op, soms duurt het lang voor ze ontkiemen. God bewaart jouw gebed als een zaadje in Zijn hart. Hij laat het ontkiemen en gaat er groei aan geven. Als afsluiting van deze biddagviering zongen we op de wijs van all night, all day Geef Uw zegen daarom willen wij u bidden Heer Zon en regen Daarom bidden wij U Heer Voor de vruchten op het land Daarvoor willen wij u bidden Heer Avondvierdaagse 2019 In de week van 20 tot en met 23 mei is het weer avondvierdaagse. Gezellig met je klasgenootjes 5 of 7,5 km lopen. Bij deze nieuwsbrief vindt u een brief waar de link in staat voor opgave. Aanmelden is alléén digitaal mogelijk en betalen via de bankrekening, dit kan tot uiterlijk woensdag 10 april! Meld je je daarna aan, dan is het niet mogelijk om met school mee te lopen. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Activiteitencommissie voor u als ouders. We hebben veel begeleiders nodig, zie hiervoor ook de aparte brief waarin staat hoe u zich aan kunt melden. We hopen op veel lopers van t Honk zodat Kapelle paars kleurt deze 4 dagen!!

3 Godsdienst / Biddag groep 4A Dinsdag 12 maart hebben we het verhaal verteld van de zaaier, die met een zak vol zaad op pad ging om te zaaien. Het eerste zaad viel al uit de zak toen de zaaier nog op de weg stond en de vogels hadden dat al snel in de gaten, ze aten alles op voordat het kon ontkiemen. Een ander deel van het zaad kwam op rotsachtige grond te recht en ontkiemde wel, maar doordat het zijn wortels niet diep genoeg in de grond kon laten groeien, droogde het na de eerste paar zonnestralen al uit en verdorde. Weer een ander deel kwam tussen de distels terecht, ontkiemde, kreeg goede wortels maar omdat de distels harder groeiden, verstikten ze de pas opgekomen plantjes. Er was ook een deel wat op hele vruchtbare grond kwam, genoeg water en licht kreeg en wat goed ging groeien en volgroeide aren kreeg met veel zaadjes. Samen met de kinderen hebben we gepraat over wat Jezus met deze gelijkenis eigenlijk bedoelde. We hebben ook een boekje gevouwen waarin het verhaal in dichtvorm stond. Woensdag 13 maart hebben we biddag gevierd. We hebben samen een schetsbordverhaal gemaakt over wat een gewas nodig heeft om te groeien en wat het woord van God nodig heeft om te groeien. Dat onze gebeden net zijn als zaadjes die je in Gods handen mag leggen. De kinderen mochten zeggen, waarvoor ze wilden bidden en dat gebed werd in de handen van God opgeschreven. Daarna mochten ze wat graszaad zaaien in de kweekbak. We hopen dat het gaat ontkiemen, soms gaat dat snel en soms duurt het wat langer. Van groep 4A, juf Annemiek, juf Cindy, juf Angela Nieuwe leerling Deze maand verwelkomen wij in groep 1/2 L/C: Zola van Bochove Zij is verhuisd van Den Haag naar Kapelle. Wij wensen je veel plezier op onze school!

4 Schoolfotograaf Na de meivakantie komt de schoolfotograaf. Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuwe fotograaf: Esther Schog. Voor velen van u geen onbekende. Ze komt op woensdag 8 mei om van alle groepen de groepsfoto s te maken. De kinderen die gaan schoolzwemmen komen op de foto VOORDAT ze gaan zwemmen, dan zitten de haren als het goed is nog keurig :) Op donderdag 9 mei komt Esther de portretfoto s maken. Noteert u de data vast in uw agenda? Esther fotografeert alleen schoolgaande kinderen. We hopen op prachtige foto s! Natuurouders gevraagd t Honk heeft een team van ouders, dat 4 keer per jaar uitstapjes organiseert voor alle groepen. Er zijn een paar kartrekkers, maar het team zoekt ongeveer 3 ouders om de club aan te vullen. Voor alle natuurknappe leerlingen is het fijn er regelmatig op uit te gaan. U hoeft er niets voor te kunnen, het enige wat nodig is, is wat enthousiasme om samen met anderen de natuur in te gaan of een natuurles in de groep mee voor te bereiden. Suggesties zijn er volop via het Milieu Educatief Centrum. En er zitten ervaren natuurouders die jullie meenemen in de werkwijze. Aanmelden kan via m.wabeke@alberoscholen.nl, of rechtstreeks bij annemiekmaaskant@kpnplanet.nl

5 Belangrijke data 12 april: Koningsspelen 18 april: Paasviering 19 april: Alle leerlingen vrij, i.v.m. Goede vrijdag 8 en 9 mei: Schoolfotograaf 20 t/m 23 mei: Avond4daagse Sam de Waterman Als Gezonde school zijn we benaderd om samen met De Moolhoek mee te doen aan een project met Sam de Waterman in de groepen 1 en 2. De GGD jeugdverpleegkundige heeft dit voor ons geregeld. De Hogeschool Zeeland is betrokken, omdat studenten een rol spelen bij een stukje onderzoek naar het drinkgedrag van leerlingen. We ontvangen een voorleesboek, en studenten komen gedurende een aantal weken een half uurtje activiteiten doen met de kleuters. Ook ontvangt ieder kind een prachtige bidon. De ouders van groep 1 en 2 ontvangen binnenkort nog een aparte brief. Verjaardagen In de periode tot aan de volgende nieuwsbrief zijn jarig: Juf Cindy Geijs (6 april) Juf Marja Heiboer-Goedhart (12 april) Gerda Dousma (16 april) Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

6 Pasen Jezus laat mensen opbloeien In de komende weken werken wij in de klassen naar Pasen toe. We luisteren naar verschillende Bijbelverhalen rondom het thema: opbloeien. Bij elk Bijbelverhaal hangen we een bijpassende afbeelding aan de Paastak in de klas. We luisteren hoe Jezus mensen laat opbloeien, maar denken ook na hoe we zelf een ander kunnen laten opbloeien. We maken in de klas zelfgemaakte bloemen en schrijven hierop een boodschap of wens voor een ander. De paasviering vieren we op donderdagochtend 18 april, groepsdoorbrekend, in de klassen. In de middag is er een paaslunch voor de kinderen in hun eigen klas. De kinderen hoeven dan geen eten en drinken mee te nemen, wel graag een bordje, beker en bestek meegeven. Willen ze een gekookt eitje, dan graag mee laten nemen. paaswerkgroep Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moet het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook gaat, en nergens donkere pijn. Het licht van Jezus in de straat, op school, op elk plein. In alle steden, klein en groot, zou het dan vrede zijn! Hoe wandelt het naar land en stad? Naar mensen groot en klein. Hoe wandelt het de huizen in, om er voorgoed te zijn? Ik heb erover nagedacht en heb mijn antwoord klaar. Het licht komt er door jou en mij, wij zijn de wandelaar. De Paaskaars brandt, het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, dit licht nooit meer verdwijnt.

7 Aanleveren kopij De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 18 april a.s. Kopij aanleveren uiterlijk maandag 15 april voor uur, per mail bij voorkeur in WORDbestand als bijlage bij de mail. Het mailadres is: De nieuwsbrief verschijnt altijd de laatste donderdag van de maand. Maar in april eerder i.v.m. de meivakantie. Koningsspelen 12 april 2019 Omdat het vrijdag 19 april Goede vrijdag is zijn de Koningsspelen een weekje vroeger dit jaar. Op vrijdag 12 april organiseren we de Koningsspelen voor alle kinderen van t Honk en de Moolhoek. We openen om 8:30 met de PASAPAS bij de hoofdingang. Dit is het Koningsspelenlied 2019 van Kinderen voor Kinderen en alle kinderen zullen mee dansen. In groepen zal deze dans worden geoefend, maar thuis oefenen is natuurlijk ook leuk. Daarna gaan alle kinderen naar hun eigen groep voor het Koningsontbijt. Het programma is voor de groepen 1 en 2 vanaf 10:00: verschillende spelletjes op het schoolplein. Voor de groepen 3 en 4 van 10:00-12:00 korfbalclinic op het korfbalterrein van KVK. Voor de groepen 5 en 6: van 10:00-12:00 6 verschillende spelen op het terrein voetbalvereniging Kapelle. Voor de groepen 7 en 8: van verschillende spelen op het terrein van voetbalvereniging Kapelle. We hebben die dag hulp van ouders en CIOS-studenten. Een week voor de spelen sturen we alle ouders een mail met een overzicht voor de hele dag en wat de kinderen mee moeten nemen. De voorbereidingen zijn nog in volle gang!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl De meivakantie staat voor de deur. Na een periode van toch wel frisse lentedagen, kondigt het mooie lenteweer zich aan.

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Op hoop en zegen. 20 april Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet

Op hoop en zegen. 20 april Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet Op hoop en zegen Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet Niet met dure woorden Een rede of een preek Nee, zomaar bij de slager Of in de apotheek Op een caféterrasje

Nadere informatie

Van de directie Informatie schoolreis groep 1/2 dinsdag 10 juni Pasen 14.00

Van de directie Informatie schoolreis groep 1/2 dinsdag 10 juni Pasen 14.00 Van de directie Een rekensom als begin van deze nieuwsbrief. Deze komt uit Kind op Maandag, waarmee wij ons godsdienstonderwijs vorm geven op t Honk. We zijn met de kinderen op weg naar Pasen en de verhalen

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

23 mei Margreet Wabeke

23 mei Margreet Wabeke Landelijk is er altijd veel aandacht voor de CITO toets van groep 8. Op t Honk hebben we 5 jaar geleden al gekozen voor een andere toets, namelijk de IEP (Individuele Eindtoets Primair onderwijs). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Genesis 12:1. De HEER zei tegen Abram:

Genesis 12:1. De HEER zei tegen Abram: Genesis 12:1 De HEER zei tegen Abram: Genesis 12:1 De HEER zei tegen Abram: Trek weg uit je land, verlaat je familie, verlaat ook je naaste verwanten, Genesis 12:1 De HEER zei tegen Abram: Trek weg uit

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Cadeautjes van de natuur De zon kust de bloemen, de wind streelt het veld, de maand geeft licht aan de nacht, het vuur warmt

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Maak discipelen (leerlingen van Jezus)

Maak discipelen (leerlingen van Jezus) Maak discipelen (leerlingen van Jezus) Inleiding Mt. 28:16-20 en Mk. 1-3 Gelijkenis van de zaaier, het zaad en de akker Mk. 4:1-9 (Mt. 13:1-9, Lk. 8:4-8) Waarom spreekt Jezus in gelijkenissen? Mk. 4:10-13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Datum Activiteit Nieuwsbrief Maart 2016 2 maart Werkochtend Verteltas 3 maart Voorjaarsmarkt 7 maart juf Gerinda roostervrije dag, meester Van Leerdam vervangt 8 maart Bezoek aan het Stadskasteel, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Oudertevredenheidspeiling In het overzicht zien wij dat 20 ouders deze voor ons hebben ingevuld. Hartelijk dank daarvoor! 32 ouders hebben de oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er deze week verteld over de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal in Bethlehem. De herders in het veld kregen het geboortebericht te horen van een

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Intochtspsalm: 118: 1 ( Laat ieder s Heren goedheid prijzen )

Intochtspsalm: 118: 1 ( Laat ieder s Heren goedheid prijzen ) Orde van dienst voor 14 mei 2017 in de Witte Kerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Remco van Donk Lector: Yvonne Lamberts Toenadering Orgelspel Verstilling

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 12-03-2018 Agenda 28 maart 2018 Nationale rekendag groepen

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Zondag 13 juli 2014 gelijkenis van de zaaier bij Mattheüs 13 : 1-9, 18-23

Zondag 13 juli 2014 gelijkenis van de zaaier bij Mattheüs 13 : 1-9, 18-23 Zondag 13 juli 2014 gelijkenis van de zaaier bij Mattheüs 13 : 1-9, 18-23 Hoofdstuk 13 van het Mattheüs-evangelie wordt wel de gelijkenisrede genoemd. Er staan maar liefst zeven gelijkenissen in. Een gelijkenis

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Jaargang april 2019

Jaargang april 2019 Pak mijn hand Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin. Pak mijn hand,

Nadere informatie

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgen licht breek aan; de Zoon van God is

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2015 TYPELESSEN GROEP 6

Nieuwsbrief September 2015 TYPELESSEN GROEP 6 F Nieuwsbrief September 2015 TYPELESSEN GROEP 6 De typelessen voor de leerlingen van groep 6 (7) zijn vandaag begonnen. Het viel nog niet mee om iedereen goed ingelogd en opgestart te krijgen, maar dat

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt April 2017 De steen is weg Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt Maar kijk 's wat er is gebeurd, kijk 's wat er is gebeurd. De steen is weg, de steen is weg De weg is

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Marijn Hemken Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

III. Het (mosterd)zaadje. Vrijdag

III. Het (mosterd)zaadje. Vrijdag Het (mosterd)zaadje Vrijdag "... Ik verzeker jullie: als jullie geloof hebben als een mosterdzaadje, dan zullen jullie tegen die berg zeggen: 'Verplaats je van hier naar daar! en dan zal hij zich verplaatsen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 11 Baarn, 26 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team Wat was het na de voorjaarsvakantie fijn om onze school binnen te lopen. Op drie plaatsen in de school heeft de versiercommissie het thema lente geïntroduceerd. Prachtig! Dank versiercommissie voor jullie

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s),

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s), 10 25 maart 2019 Geachte ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen. In de natuur is te zien dat de knoppen gaan groeien, dat de bladeren gaan groeien en dat de eerste vogels bezig zijn met het bouwen

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Je mag zijn wie je bent om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw manier en in jouw

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep: Nieuwsbrief Meivakantie De maanden februari, maart en april zijn weer voorbijgevlogen op Peuterstap. Dat kon natuurlijk ook niet anders omdat er zoveel leuke dingen te doen waren. We hebben met elkaar

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 29 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Vrijdag 5 april - kienen, alleen Bernardusschool Vrijdag 12 april - Koningsspelen

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Even voorstellen! TeleNieuwsbrief maart 2019

Agenda. In deze nieuwsbrief. Even voorstellen! TeleNieuwsbrief maart 2019 TeleNieuwsbrief maart 2019 Agenda 12 april: koningsspelen/ juf-en meesterdag 15,16 en 17 april Paastentoonstelling 16 april: Centrale Eindtoets 17 april: Centrale Eindtoets 18 april: Paasviering op school

Nadere informatie