Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8"

Transcriptie

1 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Oudertevredenheidspeiling In het overzicht zien wij dat 20 ouders deze voor ons hebben ingevuld. Hartelijk dank daarvoor! 32 ouders hebben de oudertevredenheidspeiling nog niet ingevuld. Daar wij uw mening zeer op prijs stellen willen wij u vragen de peiling nog voor ons in te vullen. Dit kan nog tot donderdag 31 maart. Bij voorbaat hartelijk dank. Enquête andere schooltijden Fijn dat een deel van de ouders deze al heeft ingeleverd. Dank u wel daarvoor! We hopen natuurlijk dat alle ouders van de groepen 1 t/m 7 dit doen. Inleveren kan nog tot en met woensdag 30 maart. Op de tweede avond Ouderbetrokkenheid, op 13 april, zullen wij de uitkomst van de enquête met u delen en de verdere stappen in het proces bespreken. Wij hopen u dan allen te mogen treffen. Aanvang van deze avond uur. Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Johannes 20:19-23 Jezus verschijnt aan zijn leerlingen Johannes 21:1-14 Jezus verschijnt aan de vissers Johannes 21:15-23 Petrus krijgt een opdracht Paasviering We hebben met elkaar een fijne viering gehad. Na de viering aten we op school. We bedanken alle ouders die iets voor ons gemaakt hebben. We hebben ervan gesmuld! Fijn dat onze OR leden Lianne Nijman, Nelleke Scholte, Marianne de Reus en haar dochter Femke het buffet klaar hebben gezet. Later werden we nog geholpen door Linda Klootwijk, Marlies Scholte en de oma van Lars en Fee. Alles was daardoor zo opgeruimd. Fijn hoor. Mevr. Boere en meneer Singewald hielpen bij het buffet in groep 1/2. De mooie paastakken, die in de hal stonden, hebben we gekregen van familie Klootwijk en familie Zoutewelle en werden versierd door Marianne de Reus en Mirjam Verhagen. De ramen in de hal waren prachtig beschilderd door Jolein Ingelse. Hartelijk dank voor jullie bijdrage dit tot een mooie viering te maken. Ook hier komt ons motto weer heel mooi tot uiting Samen maken we het verschil. Pasen Onderstaand gedicht ontving ik vorig jaar van Anja Lips. Vond het heel mooi, heb het bewaard en geef het graag aan u door. De schrijver heb ik niet kunnen achterhalen. Paaskaarsjes Wanneer vele Paaskaarsjes branden is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen als in een zee van licht.

2 Ik denk dan stiekem bij mezelf zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook gaat, en nergens donkere pijn. Het Licht van Jezus in de straat, op school, op elk plein In alle steden, klein en groot. Zou het dan vrede zijn? De grote vraag dus, waar het om gaat, ontwijken heeft geen zin. Hoe krijgen wij dit zuivere licht de hele wereld in? Hoe wandelt het naar stad en land, naar mensen groot en klein. Hoe wandelt het de huizen in om er voorgoed te zijn? Ik heb er over nagedacht en heb mijn antwoord klaar, Het licht komt er door jou en mij, wij zijn die wandelaar. De Paaskaars brandt, Het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat Dat licht nooit meer verdwijnt. Rest mij nog een ieder, mede namens het team, goede Paasdagen toe te wensen. We zien elkaar graag weer op dinsdag 29 maart. Met vriendelijke groet, Maria Groeneweg

3 Nieuws uit groep 1/2 Deze week is het boek Fiet wil rennen voorgelezen. Dit verhaal gaat over Fiet die alleen maar wil rennen, maar door de harde wind lukt dit niet. Alle dieren willen haar helpen, maar dat wil ze niet. Ze wil alleen maar rennen. Uiteindelijk besluit Fiet dan weg te gaan. Ze draait zich om en kan dan eindelijk rennen. De kinderen hebben ook een informatief filmpje over de wind gezien. Er is nu ook een luchthoek in de klas. De kinderen kunnen door een rietje tegen allerlei voorwerpen blazen. Wat lukt wel en wat niet. Ook kunnen ze een wedstrijdje met elkaar doen. Deze week hebben de kinderen een kuikentje geknutseld. Er moest goed gemeten worden en er moesten muizentrappen gevouwen worden. Bijna iedereen kan dit nu. Knap hoor. Volgende week is de laatste week van het thema Weer. De kinderen gaan dan een windmolen knutselen en Fiet tekenen of knippen en plakken. De kinderen van groep 2 leren de letter l. Wie heeft er een fotolijstje zonder glas? Dit hebben we nodig voor het volgende thema. We hebben een fijne paasviering gehad met groep 3/4. Ook hebben we genoten van het buffet. We willen u bedanken voor al het lekker! De moeder van Daan en Luuk en de vader van Kristian willen we bedanken voor hun hulp tijdens het buffet! We wensen u fijne Paasdagen. Nieuws uit groep 3/4 We willen juf Anda bedanken voor haar enorme inzet deze week! Lezen: Groep 3: We zijn deze week gestart met kern 9. We maakten kennis met woorden met aai/ooi/oei. De letter i wordt hierbij uitgesproken als een j. Ook hebben we korte zinnen met de verwijswoorden hij en zij gelezen. De kinderen hebben dit keer de Veilig en Vlot woordjes van deze kern op papier mee naar huis gekregen. We hopen dat u regelmatig deze woordjes wilt oefenen met uw kind. Groep 4: Deze week ging de tekst van Nieuwsbegrip over het feit dat Nederland nu meer dan 17 miljoen inwoners heeft. De leerlingen hebben bij deze les geleerd om de betekenis van moeilijke woorden te achterhalen op basis van de tekst. Ze lazen daarvoor een stukje terug of een stukje verder in de tekst, of ze keken naar het woord zelf.

4 Groep 3: We oefenden weer met het spellen van woorden met twee of drie medeklinkers voor- en achteraan. Ook hebben we woorden geschreven met aai/ooi/oei. Groep 4: Deze week hebben we geoefend met het schrijven van woorden die uit meerdere klankgroepen bestaan, zoals slagroomtaart (slag-room-taart) en bloemenvaas (bloe-men-vaas). Rekenen: Groep 3: We zijn op het moment hard aan het oefenen met de plus- en minsommen t/m 10. Het is de bedoeling dat deze sommen aan het eind van groep 3 geautomatiseerd zijn. Dit wil zeggen, dat de kinderen (bijna) gelijk het antwoord weten wanneer ze een som zien of horen. is een aanrader om de sommen t/m 10 ook thuis te laten oefenen. Groep 4: We hebben geoefend met het maken van plussommen t/m 100. Indien nodig mogen de kinderen hierbij nog een lege getallenlijn gebruiken. Verder hebben we aandacht besteed aan het klokkijken en de tafels. De kinderen van groep 4 krijgen deze week niet hun huiswerkmapje mee naar huis. Het is echter wel de bedoeling dat de kinderen volgende week donderdag of vrijdag de tafel van 6 (of 7!) opzeggen bij juf Mieke. Vandaag hebben we een fijne paasviering gehad met groep 1/2 en juf Anda. We hebben verschillende paasliederen gezongen en geluisterd naar het paasverhaal a.d.h.v. het prentenboek opa Knoest vertelt het paasverhaal. Daarna hebben we heerlijk genoten van het buffet. We willen u hartelijk bedanken voor al het lekkers. Aanstaande dinsdag en woensdag heeft juf Jonella verlofdagen. Juf Elianne zal deze dagen weer voor de groep staan. We wensen u een heel fijn paasweekend! Nieuws uit groep 5/6 De week is echt omgevlogen! We hebben flink doorgewerkt in de klas en we hebben ons natuurlijk voorbereid op de paasviering. Op donderdag vond deze plaats. Voor nu wens ik jullie een heel goed Paasweekend toe! Tot dinsdag! Wat deden we precies in de klas? Rekenen: Groep 5: de getallenlijn t/m 1.000, plus- en minsommen t/m (óók onder elkaar), keer- en deeltafels, meten (1d), digitaal klokkijken en geldsommen. Groep 6: de getallenlijn t/m , plus- en minsommen onder elkaar (cijferen), de tekens: kleiner dan, groter dan en is gelijk, breuken, meten, grafieken en geldsommen. Taal: Groep 5: woordenschat, van gedachte wisselen, wie het doet en doe-woorden en een weettekst schrijven. Groep 6: woordenschat, reageren op de mening of informatie van een ander, enkelvoud en meervoud en alinea s schrijven.

5 Groep 5: woorden op lijk(e) & woorden met /k/ = c. Groep 6: werkwoorden met een ik-vorm op a, -ij, -ou & woorden met ch. Lezen: Het thema was: Supermarkt en Nieuwsbegrip ging over: 17 miljoen Nederlanders. Nieuws over de komende weken: - woensdag 6 april a.s. is het alweer de laatste keer dat de kinderen een rugby-clinic krijgen. - zondag 10 april a.s. vindt de tweede KSG-dienst plaats. - dinsdag 12 april a.s. gaan we naar de Zandtovenaar in De Levensbron in Ridderkerk. - woensdag 13 april a.s. organiseert de OR weer een Bingo-middag én is er s avonds weer een Ouderbetrokkenheidavond. - vrijdag 15 april a.s. hebben we weer een workshopmiddag. - vrijdag 22 april a.s. zijn er Koningsspelen. - Het huiswerk voor komende week is: Groep 5: - woorden van de week: Blok 6 Les 5. - dinsdag 29 maart a.s. hebben jullie de toets van Song 10 van Engels. Groep 6: - woorden van de week: Blok 6 Les 5. - dinsdag 29 maart a.s. hebben jullie de toets van Song 10 van Engels. - donderdag 31 maart a.s. hebben jullie de topotoets van Drenthe. Nieuws uit groep 7/8 Deze week een korte week. We hebben met elkaar een heel fijn Paasfeest gevierd. Wat een heerlijke gerechten hebben jullie gemaakt! Afgelopen dinsdag kregen wij bezoek van 21 hondjes! Dit was echt zo ontzettend leuk! Marlies en Nelleke hadden ze meegenomen, de kinderen mochten ermee knuffelen en we hebben ook informatie gekregen. Ik wil heel graag beginnen met koken met de klas. Eerder had ik al een oproep gedaan in de weekbrief om assistentie tijdens deze maaltijden. We hebben geen reactie ontvangen. Misschien kan iemand op een andere dag? De bedoeling was om het op een donderdag te doen, maar dit kan natuurlijk verzet worden. Dus bij deze dus nog een oproep; wie heeft er zin om ons te komen helpen bij het bereiden van eten? Ik hoor graag van u!

6 Groep 7 Rekenen: We hebben deze week met grote getallen sommen gemaakt. We leerden ook dat 0,4 miljoen het zelfde is als Taal: We maakten een toets. We maakten het controledictee. Groep 8 We zijn nog aan het oefenen voor de eind-cito. Uw kind heeft een tijdje geleden een folder meegekregen om hiermee thuis aan de slag te gaan. We maakten het controledictee.

7

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wat waren we blij en dankbaar toen de familie Vogel naar onze school kwam. Helaas moet ik u meedelen dat de familie toch besloten heeft terug te

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 2 april 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 26 juni 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Jesaja 9:1-6 Jesaja 11:1-10 Jesaja 40:1-11 Licht in het donker

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 22 mei 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wat vliegt de tijd. We hebben er al weer acht schoolweken opzitten. Na een geweldige tweede workshopmiddag is de vakantie voor de leerlingen ingegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Weekbrief 03 februari Algemene informatie

Weekbrief 03 februari Algemene informatie Algemene informatie Bijbelse Geschiedenis Komende week worden onderstaande verhalen in de groepen verteld: Petrus, Jacobus en Johannes volgen Lucas 5:1-11 De melaatse man Lucas 5:12-16 De verlamde man

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 21:1-7 Genesis 21:8-21 Genesis 22:1-9 Isaäk wordt

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse Geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Matteüs 26:17-29 De paasmaaltijd Matteüs 26:30-68 Jezus wordt

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 3 juli 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 In deze weekbrief wil ik u graag informeren over de groepsverdeling en bezetting voor het volgende schooljaar. Groepsverdeling en bezetting 2016-2017

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Matteüs 9:32-34 Matteüs 10:1-4 Matteüs 10:5-15 De man die

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 CBS De Klimop, Rijsoord Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel.: 0180-420598 Internet: www.cbsdeklimoprijsoord.nl E-mail : info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 20 mei 2016 Algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Bernardusschool Enige tijd geleden heeft een filmploeg opnames gemaakt van onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 22-12-2016 Nieuwsbrief: Nummer 6 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op de informatieavond aanstaande woensdag. We starten gezamenlijk in de hal van de school om 19.30 uur. Vanaf

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W T Pleinwacht voor de komende weken:

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W  T Pleinwacht voor de komende weken: Piet Prins Praat Nr. 10 13 februari 2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Pleinwacht voor de komende weken: Dinsdag 14-feb Moes Donderdag 16-feb Kloeze Korte Wobbes Vrijdag 17-feb

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 De laatste weken van het jaar 2015 breken aan. Voor we het weten staat het nieuwe jaar voor de deur. Wat was het geweldig de leerlingen, op initiatief

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 CBS De Klimop, Rijsoord Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel.: 0180-420598 Internet: www.cbsdeklimoprijsoord.nl E-mail : info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 18 maart 2016 Algemene informatie

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Weekbrief 13 oktober Algemene informatie

Weekbrief 13 oktober Algemene informatie Algemene informatie Bijbelse Geschiedenis In de week ná de herfstvakantie worden onderstaande verhalen in de groepen verteld: David wordt gezalfd 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning 1 Samuël 16:14-23 Een

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie

BRONNIEUWS 22 april 2016

BRONNIEUWS 22 april 2016 BRONNIEUWS 22 april 2016 *Bijbelverhalen de komende tijd: Week 17 t/m 20 (25 april t/m 20 mei): Neem de tijd Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten; tijd nemen om te werken, te lummelen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel NIEUWSBRIEF NUMMER 13 18 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Paasfeest Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag Kijk- en inloopmoment voor ouders Koningsspelen Agenda Ezel Ik ben een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: PASEN, het verhaal van het feest van het nieuwe leven.

Nieuwsbrief van: PASEN, het verhaal van het feest van het nieuwe leven. PASEN, het verhaal van het feest van het nieuwe leven. Op Meander wordt in alle klassen de Paasgedachte en het Paasverhaal met de kinderen gedeeld. Het verhaal start op Palmzondag 9 april met daarna in

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

Sauwerd, 11-03-2016 Weekbrief Week 10

Sauwerd, 11-03-2016 Weekbrief Week 10 Sauwerd, 11-03-2016 Weekbrief Week 10 Open dag, tevredenheidsonderzoek, actie Winsum Schoon, luizencontroles, vervanging leerkrachten, bijeenkomsten een week is ook zo maar weer gevuld. Eigenlijk wel fijn,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Voor u ligt alweer de eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. Ik hoop dat u een heerlijke vakantie achter de rug hebt en de start van het schooljaar

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Vooraf. Groep 1/2. Hallo allemaal,

Vooraf. Groep 1/2. Hallo allemaal, Vooraf Hallo allemaal, Groep 1/2 Nieuw thema: De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna om. Wat gaat dat toch weer snel. Na een lekkere vakantie om uit te rusten en vol met feestdagen mochten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 25. Weekbrief Lentekriebels. Schoolfruit Komende week bestaat het schoolfruit uit:

Paulus-Weekbrief 25. Weekbrief Lentekriebels. Schoolfruit Komende week bestaat het schoolfruit uit: Paulus-Weekbrief 25 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 13 Weekbrief 24-03-2017

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes en Fuutjes Opvang 2-4 jaar 2-4 groepen; de Bevers, Otters, Guppies

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie