Nieuwsbrief Jacob Maris December 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Jacob Maris December 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jacob Maris December 2018 Jacob Maris Jacob Marisplein BK R dam info@jacob-maris.nl Inhoudsopgave: - Voorwoord - Blik in de klas: MB - HVO - Montessori - Wist u dat? - Centrum voor jeugd en gezin - Bedankt! - Cultuur - Toestemming foto s - Agenda Fijne feestdagen! Een hele fijne vakantie toegewenst ~ Team Jacob Maris~ Aan het eind van een jaar is het gebruikelijk om terug te kijken op gebeurtenissen en ontwikkelingen die het afgelopen jaar zijn doorgemaakt. Ik mocht afgelopen zomer starten als nieuwe directeur van deze leuke school, waarmee het jaar voor mij persoonlijk direct een bijzonder tintje kreeg. Met de start van de Jacob Maris Kinderraad, de lancering van de mobiele Jacob Maris App in januari en geen enkele klas, door ziekte of afwezigheid van leerkrachten, verdeeld dit schooljaar kijk ik terug op mooie opbrengsten van mijn eerste periode. Het team staat in zijn kracht en leerlingen tonen zich vrolijk en gelukkig op deze school te zitten, waar ze kunnen werken aan hun ontwikkeling op allerlei vlakken. Ook de samenwerking van het team met organen als de MR, OR en de TSO is een meerwaarde waar leerlingen dagelijks van profiteren. De school mag, in al haar facetten, trots zijn op het onderwijs dat het dagelijks levert. De Jacob Maris is niet alleen een plek waar kinderen leren, maar waar ook leerkrachten en studenten dagelijks in alle rust kunnen werken aan ontwikkeling. In een periode waarin, landelijk gezien, veel problemen worden ervaren bij het dagelijks geven van goed onderwijs staat Jacob Maris fier in de wind en weten we de ingezette koers te behouden. Ik ben trots op dit gegeven en hoop dat we er gezamenlijk in slagen om de krachten in 2019 wederom te bundelen, zodat leerlingen kunnen genieten van het onderwijs op onze school en alle daarbij horende activiteiten. Vanaf deze plek wens ik alle kinderen, de ouders, het team en andere betrokkenen bij de school fijne feestdagen en een voorspoedig 2019! Dennis de Kruif directeur

2

3 Blik in de klas: middenbouw De middenbouw heeft een leuke Sinterklaas- en kerstperiode achter de rug. In de aanloop naar de grote dag van 5 december waren de kinderen in de ban van de Pietenplaatjes. Deze werden overal gevonden en verzameld. De nieuwe Pieten konden deze plaatjes gebruiken om te leren lezen. Ook zijn er pepernoten gebakken en zijn er verschillende knutsel- en tekenactiviteiten rondom Sinterklaas geweest. Na het vertrek van de Sint uit Nederland, werd in de dagen erna de kerstboom opgetuigd. Ook de hal is prachtig versierd. Op woensdag 12 december was er een grote kerstcreaochtend. De leerlingen hebben kerststukjes gemaakt, hangers voor in de boom versierd en kerstkaarten gemaakt. Woensdag 19 december was het kerstdiner. Wat waren er veel heerlijke gerechten meegenomen! We hebben enorm genoten. Het was een gezellige avond en wat zagen alle kinderen er prachtig uit. Namens de leerlingen en leerkrachten willen wij nogmaals alle hulpouders bedanken die hebben geholpen om deze decemberperiode tot een succes te maken. Wij wensen u een hele fijne kerst en een gezond en gelukkig 2019!

4 HVO Hierbij een kort bericht wat we de afgelopen maanden hebben gedaan bij HVO. Kennismaken. Wie is die nieuwe juf en wat betekent HVO precies. Middels achterwerk in de kast hebben we elkaar beter leren kennen. Ook hebben we kennismakingsformulieren ingevuld. We hebben een verhaal gelezen over de soepsteen. Een dorpje heeft geen eten meer en de mensen zien het leven niet meer zitten. Door samen te werken kunnen ze zichzelf en elkaar redden en wordt het leven weer fijn. We hebben toneelstukjes gemaakt en een tekening. Socrates wie is dat? En wat is filosoferen? Kun je nadenken over hoe je denkt? Is het mogelijk om jezelf ongelukkig te denken en kan je jezelf ook gelukkig denken? Allemaal vragen waar we over hebben gepraat en vooral over hebben nagedacht. Domme vragen bestaan die wel? Als we een domme vragen wedstrijd doen blijkt het helemaal niet makkelijk om een slim antwoord op de domste vraag te geven. We hebben het Sinterklaas pepernotenspel gespeeld en ik heb een verhaal verteld over het feest van het licht. De kinderen hebben daarvan een tekening gemaakt. Iedere week gaat er een ander kind op de complimentenstoel. Zodoende komen we erachter dat met een aardig woord en een beetje tijd we iemand heel blij kunnen maken. Ik wens U fijne feestdagen en een goed begin van Hedy Bastemeijer.

5 Even voorstellen: Wist u dat: Wij na de kerstvakantie weer starten op dinsdag 8 januari? Er op woensdag 9 januari een luizencontrole plaats vindt? Tijdens de toetsperiode de toetsscores niet zichtbaar zijn in het ouderportaal? Het is niet mogelijk de eerder behaalde scores weer te geven tijdens het verwerken van de nieuwe uitslagen. Wij te volgen zijn op Instagram (@infojacobmaris)? De leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 de afgelopen weken lessen yoga en streetdance hebben gekregen tijdens de gym op de maandag?

6 Kerstcrea

7 Het Centrum voor Jeugd en Gezin Alle kinderen in groep 2 en groep 7 worden uitgenodigd Wanneer uw kind in groep 7 zit, ontvangt u een uitnodiging voor een afspraak op school of op het CJG. U heeft dan samen met uw kind een gesprek met de jeugdverpleegkundige. Omdat er in deze periode veel gebeurt, hebben ouders/verzorgers vaak vragen. Bijvoorbeeld over de beginnende puberteit, emotionele ontwikkeling of omgang met sociale media. Deze vragen kunt u stellen aan de jeugdverpleegkundige. Ook wordt uw kind gemeten en gewogen. Op verzoek kan een gehoor- of oogtest gedaan worden. Wanneer uw kind in groep 2 zit, dan heeft u begin van het schooljaar een uitnodiging gekregen. Dit is niet het enige dat het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kan doen of doet voor ouders/kinderen in de basisschoolleeftijd. Ouders kunnen zelf contact opnemen met het CJG als ze een vraag hebben. Daarnaast geven jeugdverpleegkundigen en doktersassistenten kinderen in het jaar dat ze negen worden twee vaccinaties: BMR (Bof, Mazelen en Rodehond) en DTP (Difterie, Tetanus en Polio). De jeugdverpleegkundige op school Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over voeding, beweging, slapen, luisteren of (faal)angst? De jeugdverpleegkundige luistert naar u en denkt graag met u mee! De jeugdverpleegkundige die verbonden is aan de school van uw kind, is: Odette Boegschoten Telefoonnummer: o.boegschoten@cjgrijnmond.nl Alles over gezond en veilig opgroeien Het CJG is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en professionals terecht kunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Er werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, doktersassistenten, pedagogen en andere deskundigen om samen met u gezond en veilig opvoeden en opgroeien mogelijk te maken. Als u dat wilt, bieden zij u en uw kind (vanaf de zwangerschap tot 18 jaar) ook advies en ondersteuning. Ga voor meer informatie over het CJG, privacy of voor opvoedinformatie naar de website Met vriendelijke groet, Odette Boegschoten Jeugdverpleegkundige werkdagen dinsdag t/m donderdag Bedankt! Dank aan alle ouders/verzorgers die hebben bijgedragen aan de rijst en pasta actie voor de voedselbank. Op donderdag 20 december zijn alle opgehaalde producten naar de voedselbank gebracht.

8 Cultuuronderwijs op OBMS Jacob Maris, 2018 was een interessant jaar! `Zie jezelf en zie elkaar..ons leerplan cultuur heeft het afgelopen jaar een aantal mooie opbrengsten gehad. We hebben ervaren wat cultuur doet, wie onze leerlingen zijn en hoe we samen onderwijs maken. Een kleine opsomming Onze Leerlingen Onze leerlingen hebben gebouwd aan hun identiteit via kunst en cultuur, vanuit de overtuiging dat kunst en cultuur een onmisbare bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling en belangrijke voorwaarden zijn voor succesvol leren. Onze leerlingen hebben gekeken en geleerd van kunstenaars en hun voorbeelden. Onze leerlingen hebben zich verder verdiept in de disciplines literatuur, beeldend, muziek, digitale media, architectuur en erfgoed Onze leerlingen hebben ervaren dat je meer begrip kan krijgen door genuanceerder kijken Onze leerlingen hebben verder kennis gemaakt met de wijk Hillegersberg en de stad Rotterdam. Onze leerlingen hebben gekeken naar zichzelf en de ander: Hoe zie ik mezelf? Hoe zie ik de ander Hoe leer ik de ander kennen? Wat is samenleven, en wat is een samenleving? Onze leerkrachten Onze leerkrachten werken op de eerste Cultuurprofielschool in Rotterdam ( Onze leerkrachten hebben geleerd om leerplankundig te ontwerpen/uitvoeren van een lessenserie bij diverse disciplines (literatuur, beeldend, dans, muziek, theater, erfgoed, digitale media en architectuur) Onze leerkrachten hebben de cultuurtheorie van Barend van Heusden leren kennen in een leerplan in ontwikkeling. Onze leerkrachten zijn zich bewust van de verschillenden fases in de culturele ontwikkeling van onze leerlingen, door de lezing van Theisje van Dorsten ( Onze leerkrachten hebben input geleverd voor een architectuurbijdrage tijdens de Avondvierdaagse. Onze leerkrachten hebben zich laten inspireren door een lezing van filosoof, pedagoog en onderzoek Piet van der Ploeg. Onze leerkrachten hebben lessen bijgewoond in de Kunsthal, Museum Boijmans en het Nieuwe Insitituut. Onze leerkrachten hebben samen met basisschool OBS t Prisma ervaren wat cultuur doet, in een kick off met meer dan 70 leraren, vakdocenten en directies. (nieuwsbrief Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam september 2018) Onze leerkrachten hebben samengewerkt in het Cultuurtraject van het KCR (Het Cultuurtraject Rotterdam is een cultuureducatief basispakket voor leerlingen uit het Rotterdamse onderwijs). Onze leerkrachten hebben leren werken aan onderzoekend en ontwerpen leren. Onze leerkrachten hebben leren werken aan proces-en vraaggericht werken. Goede Voornemens Ons leerplan visueel op de website. Ons leerplan, in de praktijk nog beter inzichtelijk voor leerlingen en ouders. Bewustzijnsontwikkeling bij de leerkrachten om onze leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

9 Gebruik foto s op de website Er worden regelmatig foto s op de Jacob Maris app, op Instagram(@InfoJacobMaris ) en in de nieuwsbrief geplaatst van activiteiten in en rond de school. Indien u er bezwaar tegen heeft dat er een foto van uw zoon/dochter wordt gebruikt kunt u dit aangeven door een mailtje te sturen met de naam van uw zoon/dochter en in welke groep hij/zij zit. Overigens worden er geen namen van leerlingen bij de foto s vermeld. U kunt het mailtje sturen naar: ict@jacob-maris.nl, stel daarnaast ook de leerkracht van uw kind op de hoogte. Agenda : Datum: Activiteit: Groep: 21 dec - 4 jan Kerstvakantie 7 jan Studiedag: alle leerlingen vrij! 10 jan Schoolzwemmen Groep 3/4 24 jan Schoolzwemmen Groep 3/4 30 jan Basketbaltoernooi Groep 7/8 Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Nieuwsbrief Jacob Maris December 2017

Nieuwsbrief Jacob Maris December 2017 Nieuwsbrief Jacob Maris December 2017 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Inhoudsopgave: - Sinterklaas - Gymles - Wist u dat? - Kerstmis - HVO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen 1 juli 2016 Nieuwsbrief Laatste keer kinderraad Donderdag 30 juni heeft de laatste kinderraad plaatsgevonden. De kinderen hebben een heel jaar lang de kinderen van hun klas vertegenwoordigd in de kinderraad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Oktober 2018

Nieuwsbrief Jacob Maris Oktober 2018 Nieuwsbrief Jacob Maris Oktober 2018 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Inhoudsopgave: - Voorwoord - Montessorirubriek - Kinderatelier - Nieuws

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 1 21 augustus 2015 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 1 21 augustus 2015 www.obspassepartout.nl Van de directie Na de warme weken in de zomervakantie is het nu makkelijker om weer te wennen aan werken en school. Ik ontmoette 2 van onze kinderen met hun ouders op de accommodatie in Italië, waar ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 De Driekleur Dalton 13 december 2018

Nieuwsbrief 7 De Driekleur Dalton 13 december 2018 Nieuwsbrief 7 De Driekleur Dalton 13 december 2018 14 Dec. Nationale foute Kersttruiendag 19 Dec. Kerststukjes maken 20 Dec. Middag vrij vanaf 12.00 uur Kerstviering 18.30 19.00 uur 21 Dec. Kerstbelevingswandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart: Jarig in maart: Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016. Schoolmaatschappelijk Werk (SMW)

Nieuwsbrief. Maart: Jarig in maart: Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016. Schoolmaatschappelijk Werk (SMW) Nieuwsbrief Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016 Maart: 2 maart: luizencontrole. inzameling voedselbank. 4 maart: studiedag voor het team, alle leerlingen vrij. 7 t/m 11 maart: verkeersweek. 29, 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door. Dat is niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Januari 2017

Nieuwsbrief Jacob Maris Januari 2017 Nieuwsbrief Jacob Maris Januari 2017 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Inhoudsopgave: - Voorwoord - PPO Rotterdam - Vanuit de OR - Stagiaires

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Mei 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Mei 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Mei 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Uitdagen tot leren is uitdagen tot leven ~ Helen Parkhurst~ Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Wijk bericht NIEUWSBRIEF

Wijk bericht NIEUWSBRIEF Agenda 17 januari; informatie-avond Nieuwbouw buurt 24 januari; start nationale voorleesdagen 6 februari; Administratiedag lln vrij Veranderingen na de vakantie Na de kerstvakantie zullen er een paar veranderingen

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door, niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal en emotioneel

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Mei 2018

Nieuwsbrief Jacob Maris Mei 2018 Nieuwsbrief Jacob Maris Mei 2018 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Inhoudsopgave: - Voorwoord - Interne begeleiding - Het leergesprek - Groepsindeling

Nadere informatie

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door, niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal en emotioneel

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M e i 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van mei 2015. Gedurende de laatste weken van dit schooljaar zijn veel activiteiten gepland. Voor de groepen

Nadere informatie

Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Het jaar 2016 is op tien dagen na ten einde. Een jaar

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer 1 november als ik dit aan het typen ben. Buiten wordt het steeds kouder en dat merken we ook in de school. De verwarming staat al weer een tijdje aan. De komende

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: februari 2018

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: februari 2018 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: februari 2018 Nieuws uit de organisatie: Het is nog net iets te vroeg om te vertellen dat de lente gekomen is, maar wat genieten we van de lente die in aantocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Juli 2018

Nieuwsbrief Jacob Maris Juli 2018 Nieuwsbrief Jacob Maris Juli 2018 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Een hele fijne vakantie toegewenst ~Team Jacob Maris~ In deze tijd van

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden Onze kernwaarden: Voorwoord Vandaag is het 30 november en staat december al voor de deur. In school is het al één groot feest, want wij zijn klaar om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke Info december 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data: 5 december - Sinterklaasfeest 20 december - s middags vrij! 20 december -

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 Belangrijke data 20 december Trefbaltoernooi groep 7/8 21 december Kerstdiner, 17.00-18.15 uur 22 december 12.00 uur vrij 22 december Start kerstvakantie 5 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding 18 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Spreekavonden Geboren Pagina 2 Nationale voorleeswedstrijd Mozaïek Pagina 3 Hulpouders gezocht Belangrijke data Geachte ouders en verzorgers Allereerst wil ik, namens

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Maart 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Maart 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Maart 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl You can t discover a new land without first losing sight of the shore

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Nr.8 Slagharen:

Nr.8 Slagharen: Nr.8 Slagharen: 16-12-2016 Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar)

Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar) Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar) Folder voor ouders/verzorgers Welkom bij de GGD West-Brabant! Uw partner bij de gezonde groei en ontwikkeling van kinderen van 4 t/m 19 jaar Uw kind is of wordt binnenkort

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen

Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Kinderen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal. De meeste kinderen groeien zonder al te grote problemen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Jaargang 22 - Nummer 05 donderdag 22 december : Beste ouders en/of verzorgers, December is alweer bijna voorbij, tijd om terug te blikken op het voorbije jaar en stilletjes te dromen van het komende jaar.

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016 SEPTEMBER 2016 Belangrijke data: 12 september 19.00-20.00 uur informatieavond Middenbouw (3,4,5) 12 september 20.00-21.00 uur informatieavond Onderbouw (1,2) 13 september 19.00-20.00 uur informatieavond

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie